2011. október 24. hétfő

okt. 24
0:00
Primera División: tovább tart a levantei csoda, élen a kiscsapat (She)
A Levante tovább szárnyal a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában. A valenciai kiscsapat a 9. fordulóban sima, 3–0-s győzelmet aratott a Villarreal otthonában ezzel a tabella élére ugrott.
okt. 24
0:00
Megállíthatatlanul menetel a Levante - vezeti a tabellát (Agroinform)
Szezonbeli hatodik győzelmét aratta a spanyol bajnokságban a Levante, amely a 9. fordulóban a Bajnokok Ligája-résztvevő Villarreal otthonában aratott fölényes győzelmet.
okt. 24
0:18
Tim Tebow a sírból hozta vissza a Miami elleni meccset (Agroinform)
A Denver Broncos újdonsült kezdő irányítóját a meccs jó részében nem lehetett észrevenni, de a végén mégis az ő nevét zengték a denveriek.
okt. 24
0:36
Eurofutball: a Porto tartja a lépést a Benficával, botlott a Fener (She)
A Porto 5–0-ra nyert a Nacional ellen hazai pályán a portugál labdarúgó-bajnokság élvonalának 8. fordulójában, így jobb gólkülönbségének köszönhetően megelőzi a második helyen álló Benficát. A „sárkányok” góljait Steven Defour, Walter, Cristian Sapunaru, Hulk és Kléber szerezte.
okt. 24
0:54
Futsal: Brazília hosszabbításban nyerte meg az oroszok elleni döntőt (She)
A házigazda brazil válogatott nyerte meg a Futsal Grand Prix elnevezésű rangos futsaltornát, miután a hosszabbítást hozó döntőben 2–1-re legyőzte az oroszokat.
okt. 24
1:48
NFL: nem sokon múlt a Vikings-csoda, interceptioneső Oaklandben (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) címvédője, a Green Bay Packers a 7. fordulóban hetedik győzelmét is megszerezte, miután 33–27-re nyert a csoportrivális Minnesota Vikings otthonában. A Vikingek az utolsó negyedet 16 pontos hátrányban kezdték meg, ám a hajrában így is a győzelemért támadhattak – ez végül nem sikerült Adrian Petersonéknak. A Kansas City Chiefs 28–0-ra győzött az…
okt. 24
5:42
NFL: a Szentek pokolra küldték az Indianapolis Coltsot (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 7. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén a New Orleans Saints 62–7-re kiütötte 2010-es Super Bowlbeli ellenfelét, az Indianapolis Coltsot.
okt. 24
6:54
Dávid a góliátokról, avagy mi történik az NBA-ben (Behaviour)
Az észak-amerikai profi-kosárlabda bajnokság (NBA) idei szezonjának november elsejére ütemezett rajta már elúszott, mivel múlt héten David Stern, a liga főbiztosa hivatalosan is törölte az alapszakasz első két hetét. A játékos szakszervezet (NBPA) és a csapatok tulajdonosainak képviselői egyezkedés helyett továbbra is csak vitatkoznak. A fennálló helyzetről az eddigi egyetlen magyar NBA-…
okt. 24
6:56
Loeb győzött Spanyolországban (Behaviour)
Sébastien Loeb nyerte a Spanyol-ralit, a világbajnokság utolsó előtti, 12. versenyét.
okt. 24
6:58
Szegedi csípős, Vasas bravúr (Behaviour)
A hétvégén megkezdődtek a férfi vízilabda Bajnokok Ligájának főtáblás összecsapásai, melynek C csoportjában - itt játszik mindhárom magyar csapat - két gárdánk is sikerrel mutatkozott be.
okt. 24
7:00
Fradi-gála a derbin, újabb Vidi-zakó (Behaviour)
Sok babér nem termett a vendég együtteseknek a honi labdarúgó-bajnokság hétvégi, 13. fordulójában.
okt. 24
7:12
Barcelona: Fabregas cáfolja, hogy rasszista megjegyzést tett Kanoutéra (She)
Cesc Fabregas, az FC Barcelona világbajnok labdarúgója cáfolta, hogy a szombat esti bajnokin rasszista megjegyzést tett volna Frederic Kanoutéra, a Sevilla játékosára, aki az állítólagos beszólás miatt fojtogatni kezdte a Barca középpályását, amiért a csatárt ki is állították.
okt. 24
7:30
Ferguson az 1-6 után: Össze vagyok törve, ez a legrosszabb nap (Infostart)
Edzői pályafutása legrosszabb napjának nevezte a vasárnapit Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere a városi rivális Citytől elszenvedett súlyos vereség után. Roberto Mancini szerény maradt, és úgy látja, az eredmény ellenére továbbra is a United a jobb. A Chelsea veresége után Andre Villas-Boas a játékvezetőt bírálta.
okt. 24
7:48
NHL: kilencgólos meccsen nyert a Phoenix az Anaheim otthonában (She)
Az észak-amerikai profi-jégkorongbajnokság legutóbbi játéknapján egy mérkőzést rendeztek: a Phoenix egy fordulatos, gólgazdag találkozón 5–4-re győzött Anaheimben.
okt. 24
8:42
MLB: megint egyenlített a Texas Rangers a Cardinals elleni döntőben (She)
A házigazda Texas Rangers vasárnap 4–0-ra diadalmaskodott a St. Louis Cardinals csapata felett, ezzel 2–2-re áll az észak-amerikai profi baseball-liga (MLB) döntője.
okt. 24
8:42
Détári: jöhetnek az újabb célok (Metropol)
Bár Üllői úti 3-0-s sikerével az FTC elrugaszkodott a kieső zónától, Détári Lajos szakmai igazgató szerint szerényen kell tovább dolgozniuk.
okt. 24
8:42
Ismét egyenlített a Texas Rangers (Agroinform)
A házigazda Texas Rangers vasárnap 4-0-ra diadalmaskodott a St. Louis Cardinals csapata felett, ezzel 2-2-re áll az észak-amerikai profi baseball-liga (MLB) döntője.
okt. 24
8:44
Tenisz: Kvitová az első háromban, Arn két helyet visszaesett a ranglistán (She)
A női teniszezők legfrissebb világranglistájának élén továbbra is a dán Caroline Wozniacki áll az orosz Marija Sarapova előtt, míg a harmadik helyre a cseh Petra Kvitová lépett elő. A magyarok közül Arn Gréta két helyet visszacsúszott, így a 65. a sorban, míg Czink Melinda a 137. helyen áll.
okt. 24
9:00
Bulgária: ötödször lesz a CSZKA vezetőedzője Dimitar Penev (She)
Hosszú pályafutása során ötödször vállalja el a CSZKA Szófia labdarúgócsapatának irányítását Dimitar Penev.
okt. 24
9:00
Túl drága lenne a Puskás Stadion (Metropol)
Hiába játszották már le a Puskás Ferenc Stadion átépítés előtti búcsúmérkőzését, úgy tűnik, mégsem épül újra az ország legnagyobb stadionja - írta a Világgazdaság hétfőn.
okt. 24
9:00
Megint nyertek a Sajtfejek, hat labdaszerzéses Kansas City-győzelem (Agroinform)
A Steelers megkaparintotta az Arizona skalpját, Carson Palmer pedig 3 interceptionnel mutatkozott be az Oakland Kansas elleni vesztes meccsén.
okt. 24
9:02
Tenisz: nincs változás az élen, Kellner és Balázs Attila javított a ranglistán (She)
A férfi teniszezők legfrissebb világranglistájának élmezőnyében nincs változás: továbbra is a szerb Novak Djokovics vezet a spanyol Rafael Nadal és a brit Andy Murray előtt. A magyarok közül Kellner Ádám két helyet előrelépve a 225., míg Balázs Attila 11 helyet javítva a 364. helyen áll.
okt. 24
9:18
Ferencváros: Juha Hakola panenkázni akart, de meggondolta magát (She)
A Ferencváros annak ellenére nyert 3–0-ra szombaton az Újpest elleni derbin, hogy a finn Juha Hakola tizenegyest rontott. A támadó elmondta, a csehszlovák Antonín Panenka elhíresült tizenegyesét akarta utánozni, de az utolsó pillanatban meggondolta magát.
okt. 24
9:18
Így lépett fel a Lazio a dobogóra - videó (Agroinform)
Könnyen le tudta győzni a Bolognát idegenben a Lazio a Serie A nyolcadik fordulójának zárómérkőzésén, és ezzel előrelépett a bajnokság második helyére, egy ponttal az éllovas Udinese mögé.
okt. 24
9:36
Tenisz: nincs változás az élen, Kellner és Balázs Attila előrelépett a ranglistán (She)
A férfi teniszezők legfrissebb világranglistájának élmezőnyében nincs változás: továbbra is a szerb Novak Djokovics vezet a spanyol Rafael Nadal és a brit Andy Murray előtt. A magyarok közül Kellner Ádám két helyet előrelépve a 225., míg Balázs Attila 11 helyet javítva a 364. helyen áll.
okt. 24
9:36
Fabregas és Kanouté telefonon kötött békét egymással (Agroinform)
A Barcelona és a Sevilla játékosa is megbánta a szombat este történt lökdösődést, és tisztázták egymás között az ügyet.
okt. 24
9:54
Bayern: „Kikaptunk, de elégedettebb vagyok, mint néhány győzelem után” (She)
A német labdarúgó Bundesliga 10. fordulójában a Hannover otthonában 2–1-re kikapó Bayern München vezetőedzője, Jupp Heynckes szerint döntetlent érdemelt volna csapata.
okt. 24
9:54
Wozniacki vezet Sarapova előtt, Kvitova a harmadik helyre jött fel (Agroinform)
A cseh Petra Kvitova feljött a harmadik helyre a női teniszezők világranglistáján, melyet változatlanul a dán Caroline Wozniacki vezet az orosz Marija Sarapova előtt.
okt. 24
9:56
Chelsea: eljárás indul a bírót kritizáló Villas-Boas ellen - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint eljárás indul az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Chelsea menedzsere, André Villas-Boas ellen. A portugál tréner a QPR ellen 1–0-ra elveszített bajnoki után élesen kritizálta Chris Foyt, a mérkőzés játékvezetőjét.
okt. 24
10:12
Labdarúgás: nem lesz új Puskás-stadion - lapinformáció (She)
Sajtóhírek szerint egyelőre nem újul meg a Puskás Ferenc Stadion – erről Fürjes Balázs kormánybiztos nyilatkozott.
okt. 24
10:12
Balotelli őrült, de ezért ennyire népszerű - Mancini (Agroinform)
A Manchester United ellen két gólt szerző olasz támadó edzője szerint Messi vagy Ronaldo nyomába érhet hamarosan.
okt. 24
10:30
Rövid pályás gyorskorcsolya-vk: Keszler Andrea jutott a legtovább (She)
A magyarok közül az 500 méteren negyeddöntős Keszler Andrea jutott a legtovább a rövid pályás gyorskorcsolyázók Salt Lake Cityben rendezett világkupaversenyének záró napján, közép-európai idő szerint vasárnap hajnalban.
okt. 24
10:30
Kilencgólos meccsen nyert a Phoenix Anaheimben - videó (Agroinform)
A Phoenix Coyotes 5-4-re nyert az Anaheim Ducks otthonában az NHL egyetlen vasárnapi mérkőzésén.
okt. 24
10:48
Triatlon: Poór Brigitta tizenegyedik az extrém tereptriatlon-vb-n (She)
Poór Brigitta az előkelő 11. helyen végzett a Hawaii-szigetekhez tartozó Mauin rendezett extrém tereptriatlon-világbajnokságon. A hétszeres Tour de France-győztes amerikai Lance Armstrong bukás után 23. lett.
okt. 24
10:48
Djokovic, Nadal és Murray a dobogón, Kellner a legjobb magyar (Agroinform)
A múlt heti, moszkvai torna megnyerésével a szerb Janko Tipsarevic egy helyet javított, ezzel jelenleg a 13. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján, melyet változatlanul nagy előnnyel vezet honfitársa, Novak Djokovic a spanyol Rafael Nadal és a brit Andy Murray előtt.
okt. 24
10:50
Brazília: Neymar gólja kevés volt a Santos győzelméhez, élen a Vasco (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában a Santos 1–1-es döntetlent ért el a Ronaldinhót kiállítása miatt nélkülöző Flamengo otthonában. A vendégek Neymar 11-esből szerzett találatával jutottak előnyhöz, ám a hazaiak Deivid révén egyenlítettek.
okt. 24
10:50
Neymar büntetője egy pontot ért a Flamengo ellen - videó (Agroinform)
A brazil bajnokság 31. fordulójában a Santos Neymar büntetőjének köszönhetően 1-1-es döntetlent ért el a Ronaldinhót kiállítása miatt nélkülöző Flamengo otthonában.
okt. 24
11:06
Chelsea: Terry cáfolja a felvételeket, tagadja a rasszista vádakat - videó (She)
Nem mindennapi felvétel került fel az világhálóra tegnap, miután az angol Premier League újonca, a QPR hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Chelsea-t. A vendégek csapatkapitánya, John Terry a felvételek alapján rasszista megjegyzéseket tett a Buzsáky Ákos csapattársára, Anton Ferdinandra, ám Terry tagadja a vádakat.
okt. 24
11:06
Terry a felvételek ellenére tagadja a rasszista vádakat - videó (Agroinform)
A Chelsea csapatkapitánya a Queens Park Rangers elleni bajnokin rasszista kifejezésekkel illette Anton Ferdinandot egy videó alapján.
okt. 24
11:08
Videó: Derek Ryan szerint az idei Alba Volán bárkit legyőzhet (She)
Az utóbbi időben parádés formában játszó volános jégkorongozó, Derek Ryan szerint az idei szezonban olyan erős az EBEL-induló Alba Volán, hogy minden rivális ellen reális győzelmi eséllyel korcsolyázhat jégre.
okt. 24
11:10
Fehéroroszország: a BATE előnye behozhatatlan, megvan a 8. bajnoki cím (She)
Története során nyolcadszor diadalmaskodott a fehérorosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a BATE Boriszov, miután a Torpedo Zsodino elleni 4–2-es sikerével 12 pontos előnyre tett szert a Sahtyor Szoligorszkkal szemben. Mivel az egymás elleni eredmények döntenek pontazonosság esetén, a Sahtyor abban az igen valószínűtlen esetben sem előzhet, ha a hátralevő négy fordulóban behozza hátrányát –…
okt. 24
11:12
Ausztria: A nagyok ellen jók vagyunk, a kicsik ellen is bizonyítani kell - Szabics (She)
Szép akció végén szerezte meg szezonbeli negyedik Bundesliga-gólját Szabics Imre, az osztrák bajnoki címvédő Sturm Graz magyar válogatott labdarúgója – a graziak 2–1-re győztek vasárnap a Salzburg ellen.
okt. 24
11:24
Brighton: ma dönthetnek Liptákról, a csapat legmagasabb játékosa lehet (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Brighton hétfőn dönthet a próbajátékon lévő magyar válogatott hátvéd, Lipták Zoltán sorsáról.
okt. 24
11:24
Lisztest meglepte a 100. meccse a zöld-fehéreknél (Agroinform)
Lisztes Krisztián nem figyeli a statisztikákat, ezért meglepte, hogy az Újpest ellen játszotta 100. meccsét a Ferencvárosban.
okt. 24
11:42
Hétfő este Olaszországba szállítják Simoncelli holttestét (Infostart)
Hétfő este Olaszországba szállítják a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Malajziai Nagydíján halálos balesetet szenvedett Marco Simoncelli holttestét.
okt. 24
11:42
Tenisz: Jani Réka szetthátrányból felállva nyert tornát Sevillában (She)
Második spanyolországi challengertornáját is megnyerte Jani Réka. Az ötödik kiemelt magyar teniszező a sevillai salakpályás viadal fináléjában a harmadik helyen rangsorolt Estrella Cabeza-Candelát győzte le.
okt. 24
11:42
Jól éreztem magam a pályán - Hanga (Agroinform)
Hanga Ádám csapata, a Manresa ismét győzött a spanyol kosárlabda-bajnokságban, melynek vasárnapi fordulójában a magyar légiós hat pontot szerzett a Gran Canaria ellen.
okt. 24
11:44
Golf: Amerika is fejet hajtott a sportág új uralkodója előtt (She)
Az angol Luke Donald eddig is vezette a golfozók világranglistáját, de a mögöttünk hagyott hétvége eseményei is kellettek ahhoz, hogy a sportág minden kétséget kizáróan elismerje új uralkodójának. Donald nyert Floridában, ezzel a tengerentúli PGA-körverseny idei legjobb keresője lett, és brit létére az övé az Év játékosa díj is Amerikában.
okt. 24
12:00
Férfi kosárlabda: Németországból érkezett amerikai hátvéd Szegedre (She)
December 4-ig szerződést kötött az amerikai Jonathan Levyvel a férfi élvonalbeli Naturtex-SZTE Szedeák kosárlabdacsapata.
okt. 24
12:02
MotoGP: hétfő este Olaszországba szállítják Simoncelli holttestét (She)
Hétfő este Olaszországba szállítják a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Malajziai Nagydíján halálos balesetet szenvedett Marco Simoncelli holttestét.

Keresés