2011. október 26. szerda

okt. 26
0:00
Videó: Valencia óriási góllal járult hozzá a Manchester United sikeréhez (She)
Ahogy arról már beszámoltunk a Manchester United idegenben 3–0-ra legyőzte a negyedosztályú Aldershotot az angol Ligakupa nyolcaddöntőjében. Íme, a gólok!
okt. 26
0:00
A Sevilla veretlen, a Racing nyeretlen maradt (Agroinform)
A Racing Santander nagyon közel állt első győzelméhez, de a találkozó utolsó percében a sevillai Manu egyenlíteni tudott.
okt. 26
0:18
Kupakedd: Rudnevs továbblőtte a Poznant, négyet vágott a Dinamo Zagreb (She)
Kedden Európa szerte nemzeti kupa-, illetve Ligakupa-mérkőzéseket rendeztek. A Lengyel Kupában a korábbi ZTE-csatár Artjoms Rudnevs a hosszabbításban duplázott Polonia Bytom ellen, így csapata 3–1-re győzött és továbbjutott. A Dianmo Zagreb idegenben szerzett négy gólt az NK HASK ellen – kupameccsek Skóciától Horvátországig.
okt. 26
0:36
Primera División: a Santander fordított, de nem nyert Sevillában (She)
Az élvonalbeli spanyol labdarúgó-bajnokságban kedden késő este, a 10. forduló előtt sereghajtó Santander 2–2-es döntetlent játszott Sevillában. A vendégek 0–1-ről fordítani tudtak, de Manuel del Moral második találatával egy pontot otthon tartott a Sevilla.
okt. 26
0:40
MTK: a pályán kellett újraéleszteni a volt válogatott középpályást (She)
Az MTK labdarúgócsapata hivatalos Facebook oldalán közölte, hogy a klub korábbi válogatott játékosa, Kovács Béla egy öregfiúk mérkőzésen játék közben összeesett, újra kellett éleszteni.
okt. 26
1:48
MLSZ: a Fradit és az Újpestet is megbüntették a derbi után (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága keddi ülésén tárgyalta többek között a hétvégi Ferencváros–Újpest mérkőzés, illetve a kecskeméti játékosok korábbi levonulásának és a vesztegetési botrányba keveredett pécsi Törtei Tamásnak az ügyét is.
okt. 26
2:42
Az Udinese nápolyi győzelemmel venné vissza az első helyet (Agroinform)
A Milan könnyebb győzelmet arathat, mint amilyet Leccében sikerült a hétvégén, az Interre és a Romára viszont nehéz kirándulás vár.
okt. 26
6:54
Közösen vennék be Riót! (Behaviour)
Újabban nagyon nagy csend veszi körül a magyar cselgáncssport talán legsikeresebb testvérpárját, Ungvári Miklóst és Attilát. Nos, a Karvaly becenévre hallgató fiatalabbik fivér 2 éves eltiltását tölti, addig bátyja félkarú óriásként éli mindennapjait, ugyanis az Abu Dzabiban rendezett Grand Prix tornán kis híján letépték a könyökét egy karfeszítésnél. Azonban mindketten eltökéltek: Attila…
okt. 26
6:56
Fradi: hátrébb a pályával! (Behaviour)
Az új Albert Stadiont a mostaninál hátrább, az Üllői úti saroktelek Gyáli út felőli részén építenék fel, a telek értékesebb részét, az Üllői úthoz és a Könyves Kálmán körúthoz közelebb fekvő területet pedig a tervek szerint vállalkozói kézbe adnák hasznosításra.
okt. 26
7:12
London 2012: neveznék a pekingi aranyától megfosztott futót a bahreiniek (She)
A pekingi játékokon férfi 1500 méteren első, ám aranyérmétől doppingolás miatt megfosztott bahreini Rasid Ramzit nevezni szeretné hazája a jövő évi londoni olimpiára.
okt. 26
7:12
Pénz nélküli sikerek (Behaviour)
Noha pénz nélkül érvényesülni napjaink labdarúgásában állítólag nem lehet, a hétközi spanyol és olasz élvonalbeli forduló tétje az: élen marad-e a Primera Divisiónban a Levante, illetőleg a Serie A-ban az Udinese.
okt. 26
7:30
NHL: a Detroit ellen született meg a Columbus első győzelme (She)
Szezonbeli kilencedik mérkőzésén megszületett a Columbus első győzelme az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL): a Blue Jackets a jó erőkből álló Detroit Red Wingset győzte le hazai pályán 4–1-re. A Columbusnak eddig mindössze egyetlen pontja volt a bajnokságban.
okt. 26
7:48
PMFC: az MLSZ és a Fradi is köszöntötte a hatvanéves Mucha Józsefet (She)
Hatvanadik születésnapján a Magyar Labdarúgó-szövetség, a Ferencváros és kenyéradója, a Pécsi MFC is köszöntötte Mucha Józsefet.
okt. 26
7:50
NB II, Nyugati csoport: öt hét után újra edzhet a Kozármisleny védője (She)
A héten már újra a csapattal edz Asztalos Dániel, a Kozármisleny SE fiatal labdarúgója, aki a Dunaújváros elleni szeptemberi mérkőzésen sérült meg.
okt. 26
8:06
Vízilabda: tv-közvetítés miatt változott az FTC-Szolnok meccs időpontja (She)
Két nappal később rendezik a Ferencváros–Szolnok találkozót a férfi vízilabda-bajnokságban, mert a Sport Klub közvetíti a mérkőzést.
okt. 26
8:24
PMFC: egyelőre nem térhet vissza a vírusos betegségben szenvedő légiós (She)
Egyelőre nem tudni, mikor térhet vissza a pályára a PMFC horvát futballistája, Andrej Causic.
okt. 26
8:26
Női röplabda: a Vasas feladója kihagyja az olimpiai előselejtezős tornát (She)
Már az edzőtábor indulásakor kétséges volt, hogy a női röplabda-válogatott egyik meghatározó játékosa, Milovits Júlia részt tud-e venni a felkészülésen és a november 8-án kezdődő azerbajdzsáni olimpiai előselejtezőn.
okt. 26
8:42
Vízilabda: a válogatott miatt hiányzik a Debrecen macedón légiósa (She)
A macedón válogatott Franciaország elleni Európa-bajnoki selejtezője miatt a Debrecen férfi vízilabdacsapata a következő napokban nem számíthat Szasa Misicsre.
okt. 26
8:42
Először nyert a Columbus a szezonban - videó (Agroinform)
A kulcsjátékosaik sérülése ellenére továbbra is szárnyalnak a Pingvinek, míg a Columbus Blue Jackets utolsó csapatként megszerezte első győzelmét a szezonban a Detroit ellen.
okt. 26
9:00
Man. Utd: Sir Alex Ferguson neve tisztázódott a jegyüzéres balhéban (She)
Sir Alex Ferguson ellen is nyomozott az angol rendőrség, miután négy férfi illegálisan árult jegyei közt 16-on szerepelt a Manchester United menedzserének neve.
okt. 26
9:00
Petárdák ellen kampányol a gyújtogató Balotelli (Agroinform)
A petárdák ellen kampányol egy gyerekek számára készített kisfilmben a csatár, akinek szombaton kiégett a fürdőszobája egy tűzeset során.
okt. 26
9:02
MotoGP: Simoncelli édesapja elmondta, fia már halott volt, amikor elejtették (She)
Marco Simoncelli édesapja, Paolo Simoncelli először nyilatkozott a hétvégi tragikus balesetben elhunyt fia halálának körülményeiről Olaszországban. A gyászoló apa néhány méterre állt a balesettől Szepangban, és elmondta, nem tudott elbúcsúzni fiától, aki már halott volt, amikor a hordágyra tették.
okt. 26
9:04
Barcelona: Pedro bokasérülés miatt két hétig nem léphet pályára (She)
Pedro, a spanyol FC Barcelona világbajnok támadója a Granada ellen 1–0-ra megnyert mérkőzésen bokasérülést szenvedett.
okt. 26
9:36
Tévezt egymillió fontra büntették, a csatár beperli Mancinit (Agroinform)
A csatárt "helytelen magatartása" miatt írásbeli figyelmeztetésben részesítette klubja, emellett egyhavi fizetésmegvonással sújtotta, ami egymillió fontot jelent.
okt. 26
9:54
Málta: a várakozáson aluli teljesítmény miatt menesztették a kapitányt (She)
A máltai labdarúgó-szövetség szerdán azonnali hatállyal felbontotta John Buttigieg szövetségi kapitány és segédje, Carmel Busuttil szerződését.
okt. 26
9:54
Xavi góllal ünnepelte a rekordot, Pedro kidőlt a Barcelonában - videó (Agroinform)
Góllal ünnepelte klubrekordját Xavi, a Granadát 1-0-ra verő FC Barcelona labdarúgója a spanyol bajnokság tizedik fordulójának keddi nyitómérkőzésén.
okt. 26
10:12
Labdarúgás: Nem jó vicc, nem volt infarktusom - Grosics Gyula (She)
Délelőtt kötelező séta, délután pihenés – így telnek Grosics Gyula napjai. A 85 esztendős kapuslegenda gyengének érzi magát, és sokat szenved a frontoktól. De nem volt infarktusa. Ezt azért fontos hangsúlyozni, mert az elmúlt napokban különböző fórumokon ez a hír járta vele kapcsolatban.
okt. 26
10:12
Pedro kidőlt, Xavi góllal ünnepelt (Metropol)
Góllal ünnepelte klubrekordját Xavi, a Granadát 1-0-ra verő FC Barcelona labdarúgója a spanyol bajnokság tizedik fordulójának keddi nyitómérkőzésén.
okt. 26
10:12
Az új szabályozás miatt csökkent a hibás rajtok száma (Agroinform)
A 2010-ben bevezetett új szabály miatt jelentősen csökkent az atlétikai futószámokban a hibás rajtok száma - Usain Bolt tegui kiugrása azonban így is emlékezetes marad.
okt. 26
10:14
Argentína: a sérülések ellenére tovább menetel a Boca Juniors (She)
A Boca Juniors tovább menetel az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban: ezúttal a Colón elleni rangadót nyerte meg idegenben 2–0-ra a 12. fordulóban.
okt. 26
10:30
Belgium: Balog kinevezése várat magára, addig megbízott edző (She)
A hivatalos kinevezés várat magára, így Balog Tibor továbbra is megbízott vezetőedzőként dirigálja a belga másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Sporting Charleroi együttesét.
okt. 26
10:30
MLSZ - Pénzbüntetés a Ferencvárosnak és az Újpestnek (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a szombati Ferencváros-Újpest mérkőzésen történt rendezési hiányosságok és szurkolói rendzavarások miatt az FTC-t mint visszaesőt 200 000, az Újpestet pedig 100 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.
okt. 26
10:30
Paolo Simoncelli nem tudott elbúcsúzni fiától (Agroinform)
Marco Simoncelli édesapja elkísérte fiát Szepangba, az ütközés után a mentősökkel a pályára sietett, de fia akkor már halott volt.
okt. 26
10:48
Ajánló: 11 meccs a Magyar Kupában, pályán a Real Madrid és a Man. City is - program (She)
Szerdán sem áll le az élet az európai labdarúgásban: hazánkban a Magyar Kupa negyedik fordulójában a címvédő Kecskeméti TE mellett a Debreceni VSC, a Ferencváros és az Újpest is pályára lép. Spanyolországban és Olaszországban hétközi fordulót, míg Angliában és Németországban kupamérkőzéseket rendeznek.
okt. 26
10:48
Megbüntették a Ferencvárost és az Újpestet (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a szombati Ferencváros-Újpest mérkőzésen történt rendezési hiányosságok és szurkolói rendzavarások miatt az FTC-t mint visszaesőt 200 000, az Újpestet pedig 100 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.
okt. 26
10:48
Így maradhat az élen Caroline Wozniacki (Agroinform)
Marija Sarapova és Petra Kvitová is megszerezheti a világelsőséget Caroline Wozniackitól, ha jól szerepel az isztambuli világbajnokságon.
okt. 26
10:50
Labdarúgás: Csepel díszpolgára lett az Aranycsapat jobbszélsője (She)
A csepeli labdarúgás legendás alakja, a Csepeli Vasas, a Csepel SC, valamint az Aranycsapat  jobbszélsője – aki 1953 és 1957 között 12 ízben jutott szóhoz a nemzeti tizenegyben és ez alatt öt gólt ért el –, Tóth II József Csepel díszpolgára lett. A kitüntető címet, október 23-án a Királyerdei Művelődési Házban, ünnepélyes keretek között adta át Németh Szilárd, Csepel polgármestere – olvasható…
okt. 26
11:06
A világklasszisok közül minden ötödik a Barcelona futballistája? (Infostart)
A spanyol El Mundo Deportivo megszerezte a FIFA technikai bizottságának előzetes, ötvenes listáját, amelyre az Aranylabdára megszavazhatók kerülnek fel. A végső, 23-as névsort november elsején teszi közzé a világszervezet, a legjobb három nevét december ötödikén közlik, a díjat pedig 2012. január 9-én adják át.
okt. 26
11:06
600 ezer fontra büntették Tévezt (Metropol)
Carlos Tévezt négy heti fizetése, azaz 600 ezer angol font megvonásával büntette a Manchester City labdarúgócsapata a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen tanúsított magatartásáért.
okt. 26
11:07
Az MLSZ pénzbírsággal sújtotta a Ferencvárost és az Újpestet (Agroinform)
A Ferencvárost visszaesőként 200.000, az Újpestet pedig 100.000 forintra büntették.
okt. 26
11:08
Tévez perelne büntetése után (Infostart)
Carlos Tévezt négy heti fizetése, azaz nagyjából 600 ezer angol font megvonásával büntette a Manchester City labdarúgócsapata a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen tanúsított magatartásáért. Az argentin csatár perrel fenyegetőzik.
okt. 26
11:09
A bírók 1,1 millió forintot kapnak meccsenként (Agroinform)
Ezúttal kivételesen nem bundapénzekről van szó, hanem a hivatalos fizetésekről, amelyet kedden hoztak nyilvánosságra Németországban.
okt. 26
11:42
Videó: Sofron István örül, hogy már idegenben is minden meccsen esélyesek (She)
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Sapa Fehérvár AV19 együttese 6–3-ra legyőzte hazai pályán a Graz 99ers jégkorongozóit. Az NSO Tv-nek a mérkőzésen mesterhármast szerző Sofron István elmondta, nagyon örül annak, hogy Ladányi Balázs – akivel már másfél éve azonos sorban játszik – visszatért, hiszen összeszokottságuk most sokat segített a csapatnak a győzelem megszerzésében. A fiatal támadó…
okt. 26
11:42
Brazil futballistákért cserébe ukrán űrtechnológia (Metropol)
Brazília kész labdarúgókat adni Ukrajnának űrtechnológiáért cserébe. A szerdai kijevi lapok szerint ez az ajánlat is elhangzott azon a megbeszélésen, amelyet Viktor Janukovics ukrán elnök tartott brazíliai látogatásán a dél-amerikai ország törvényhozásának fejével, José Sarneyjel.
okt. 26
11:42
Coentrao visszatérhet a Villarreal ellen (Agroinform)
A sérüléséből felépült Fabio Coentrao kezdőként léphet pályára a Real Madridban a szerda esti, Villarreal elleni bajnoki mérkőzésen.
okt. 26
11:44
Aston Villa: ittas vezetésért letartóztatták a skót válogatott játékost (She)
Balesetet okozott Barry Bannan, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Aston Villa skót válogatott középpályása. A 21 éves futballistát vasárnap ittas vezetés és baleset okozása miatt letartóztatták.
okt. 26
11:44
Brazília futballistákkal fizetne az ukrán űrtechnológiáért (Agroinform)
Állítólag ez az ajánlat is elhangzott Viktor Janukovics ukrán elnök és José Sarney brazil szenátusi elnök megbeszélésén.
okt. 26
11:46
Tenisz: a válogatottnál visszavárják a sérült Szávay Ágnest (She)
Télen a teniszválogatottak tagjai már saját pályán edzhetnek, mivel elkezdődött a nemzeti edzésközpont kialakítása – mondta a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában Richter Attila, a Magyar Teniszszövetség főtitkára. A létesítmény Óbudán, egy állami területen lévő korábbi teniszkomplexum felújításával jön létre.
okt. 26
11:48
Sportpolitika: brazil futballistákért cserébe ukrán űrtechnológia (She)
Brazília kész labdarúgókat adni Ukrajnának űrtechnológiáért cserébe.
okt. 26
12:00
Sportpolitika: Schmitt Pál a sport fontosságát hangsúlyozta Párizsban (She)
A sportnak a konfliktuskezelésben és a nemzetek közötti párbeszéd kialakításában betöltött szerepét emelte ki beszédében Schmitt Pál köztársasági elnök szerdán Párizsban, az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete (UNESCO) Általános Konferenciájának 36. ülésszakának vezetői fórumán, amelynek fő témái a fenntartható fejlődés és a béke kultúrája. A korábbi MOB-elnök személyében…

Keresés