2011. október 29. szombat

okt. 29
0:00
Eurofutball: a Porto újabb sima mérkőzésen van túl, nyert a NAC (She)
A portugál labdarúgó-bajnokság élvonalát vezető Porto újabb könnyű győzelmet aratott. A „sárkányok” ezúttal a Pacos de Ferreirát verték meg hazai pályán 3–0-ra.
okt. 29
0:18
Bombagól, dupla-olló és F1-es baleset Indiában - napi top videók (She)
Összeállításunkban kiválogattuk a pénteken közreadott videóink közül az öt legjobbat. José Luque bődületes góllal döntött az NB I-ben, Micah Richards bemutatta mit is tud a labdával tulajdonképpen, Jérome d'Ambrosio pedig alaposan összetörte autóját Indiában.
okt. 29
6:36
Bundaügy: újabb gyanúsított (Behaviour)
Újabb gyanúsítottja van a labdarúgó bundaügynek: a Központi Nyomozó Főügyészség tegnap gyanúsítottként hallgatta ki Sz. Györgyöt három rendbeli, gazdálkodó szervezet dolgozójának, tagjának kötelessége megszegésére irányuló vesztegetés bűntette megalapozott gyanúja miatt. Sz. György - aki információnk szerint visszavonult futballista - megtagadta a vallomástételt, s szabadlábon védekezhet.
okt. 29
6:54
Metzben kellene nyerni (Behaviour)
Nehéz, de egyáltalán nem lehetetlen feladat vár a Győr női kézilabdacsapatára a Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában.
okt. 29
6:56
Kalasnyikov - újratöltve (Behaviour)
Immár hagyomány, hogy október végén, november elején Taróczy Balázs és csapata elkényezteti a magyar teniszrajongókat. A Tennis Classics immáron negyedik alkalommal nyújthat felejthetetlen élményt a kilátogatóknak: korábban itt járt Björn Borg, John McEnroe, Henry Leconte vagy éppen Thomas Muster, míg most Jevgenyij Kafelnyikov, Richard Krajicek és Goran Ivanisevic játékában gyönyörködhetünk.
okt. 29
6:58
Munkamániás Ecclestone (Behaviour)
Bernie Ecclestone-nak az F1 a kedvenc játékszere, az élete, a mindene. A 80 éves brit milliárdos tette ugyanis azzá a sportágat, ami: jelenleg tán az egyik legnépszerűbb sorozat szerte a világon. Azonban ezért nagy árat kellett fizetnie, hisz 25 év után elhagyta a felesége, és lassan közellenség lesz a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) és a csapatok érdekvédelmi szövetsége (FOTA) számára.
okt. 29
7:12
MLB: a St. Louis a 7. meccsen megszerezte 11. bajnoki címét (She)
A St. Louis Cardinals 6–2-re legyőzte a Texas Rangerst az észak-amerikai profi baseballbajnokság döntője, a World Series mindent eldöntő 7. mérkőzésén, és ezzel megszerezte fennállása 11. MLB-bajnoki címét. A Rangers zsinórban második nagydöntőjét veszítette el, és tovább kell várnia első bajnoki elsőségére.
okt. 29
7:14
NHL: a Detroitot már megint elkapta nemezise, a San Jose (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) 22. játéknapján összesen született annyi gól, mint a 21. játéknap elképesztő meccsén, a 8–9-es Philadelphia–Winnipegen. A Detroitot megint legyőzte egyik nagy riválisa, a San Jose, a Carolina lenullázta a Chicagót, a Calgary a St. Louis, az Edmonton a Colorado ellen nyert 3–1-re.
okt. 29
7:30
Pánamerikai Játékok: Mexikó legyőzte Argentínát, megnyerte a futballtornát (She)
Mexikó győzelmével zárult a Pánamerikai Játékok labdarúgótornája: a közép-amerikai ország nemzeti csapata Jeronimo Amione 75. percben szerzett góljával 1–0-ra győzött Argentína ellen a döntőben. Az argentinok tíz emberrel fejezték be a mérkőzést David Achuarro kiállítása miatt. A bronzérem a Costa Ricát 2–1-re legyőző Uruguayé lett.
okt. 29
7:48
Anzsi: vb-bronzérmes edző ülhet Dzsudzsákék kispadjára (She)
Török lapértesülések szerint az Anzsi Mahacskala vezetősége Senol Günest, a Trabzonspor vezetőedzőjét vásárolná ki szerződéséből, és ültetné a dagesztáni gárda kispadjára.
okt. 29
8:24
Bartoli nyerte a tét nélküli utolsó csoportmeccset (Agroinform)
Viktorija Azarenka ugyan elveszítette veretlenségét a WTA-világbajnokságon, de így is csoportgyőztesként jutott tovább az elődöntőbe, ahol Zvonarjova ellen készülhet.
okt. 29
8:42
Még várják a havat Leviben, de nem aggódnak (Agroinform)
Egyelőre nem érkezett meg az első hó a finnországi Levibe, ahol november második hétvégéjén az alpesi sí Világkupa sorozat második állomását rendeznék.
okt. 29
8:44
Jövő héten fény derül Crosvy visszatérésének időpontjára (Agroinform)
A jövő héten jelentik be, hogy mikor játszhat ismét a már hetek óta teljes intenzitással tréningező Sidney Crosby, az NHL egyik legnagyobb sztárja.
okt. 29
9:00
NB II: a Békéscsaba és a Szolnok az évad meccsére készül (She)
Csúcsrangadót rendeznek a labdarúgó NB II Keleti csoportjában: a 22 pontos, még veretlen Békéscsaba a 23 ponttal listavezető Szolnokhoz látogat a 11. fordulóban. A két csapat az évad rangadójára készül – ha ikszelnek, az a Vácon pályára lépő Balmazújváros malmára hajthatja a vizet.
okt. 29
9:00
Londoni rangadó a középpontban (Agroinform)
A szezont gyengén kezdő, de egyre inkább magára találó Arsenal a városi rivális, harmadik Chelsea vendége lesz a forduló slágermérkőzésén.
okt. 29
9:18
Ajánló: lilák csatája, Inter-Juve, Roma-Milan, Chelsea-Arsenal - a szombati program (She)
Rangadóból nem lesz hiány szombaton az európai labdarúgó topligákban, de a magyar NB I-ben is rendeznek érdekesnek ígérkező mérkőzéseket. Olaszországban a Roma a Milant, az Internazionale pedig a Juventust fogadja, míg Angliában a Chelsea–Arsenal meccsre szegeződik majd a legtöbb kíváncsi tekintet. A Bundesligában a címvédő Dortmund a Hajnal Tamást foglalkoztató Stuttgarthoz látogat,…
okt. 29
9:18
A világbajnok végzett az élen a 3. szabadedzésen (Agroinform)
Sebastian Vettel világbajnokhoz méltóan nyerte meg a szombat délelőtti szabadedzést az Indiai Nagydíjon. A német mögött Jenson Button, Mark Webber és Lewis Hamilton végzett, az új első légterelővel próbálkozó Ferrarik csak ezután következtek.
okt. 29
9:36
Videó: a holland kapus kapitális hibáját csapata gyorsan elfeledtette (She)
A holland labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának nyitó mérkőzésén a NAC Breda 3–1-re legyőzte otthon a Venlót. Bár a hazaiak már korán megszerezték a vezetést, kapusuk kapitális hibájából a vendégek gyorsan egyenlítettek. Az 5. percben Jelle ten Rouwelaar sokáig várt, és a rárontó Brian Linssenre rúgta labdát, amely róla bepattant a kapuba. A Breda azonban egy büntetővel és egy remek akciógóllal már…
okt. 29
9:38
Premier League: Rooneyra még mindig árulóként tekintenek - Ferguson (She)
A Manchester United a Citytől kapott borzasztó verést (1–6) az Everton ellen feledtetheti a labdarúgó Premier League 10. fordulójának nyitó mérkőzésén. A Goodison Parkban ismét „kitörő örömmel” fogadhatják az egykori kedvencet, Wayne Rooneyt.
okt. 29
9:40
DVTK: lézerrel zavarták a szombathelyi játékosokat a szurkolók (She)
Érdekes fegyvert vetettek be péntek este a Haladás elleni bajnokin diósgyőri drukkerek: amint a szombathelyi labdarúgók közül valaki letette a labdát, hogy elvégezze a szabadrúgást, a lelátóról nyomban lézerrel világították meg a labdát, hogy az apró zöld pontocska vibrálása megzavarja az ellenfél játékosát.
okt. 29
9:42
Videó: az El-győztes vezető góljához nagy szerencse is kellett (She)
Könnyed 3–0-s győzelemmel továbbra is vezeti a portugál labdarúgó-bajnokságot a Porto, amely a 9. forduló nyitó mérkőzésén a Pacos Ferreirát verte. Az első félidő lefújása előtti pillanatokban a „sárkányok” vezető góljához nem kis szerencse is kellett; az egyik menteni igyekvő védő ugyanis Lorenzo Melgarejóra rúgta a labdát, akiről az a kapuba pattant.
okt. 29
9:54
Videó: parázs vízilabda-rangadó Szolnokon, kiváló védekezéssel (She)
A vízilabda ob I 5. fordulójának rangadóján a címvédő Eger izgalmas és fordulatos mérkőzésen 10–9-re nyert Szolnokon. A meccs után Gerendás György, a vendégek edzője az NSO Tv-nek elmondta, a motivált védekezés volt sikerük egyik fő alapja, míg hazai oldalon Cseh Sándor a kihagyott ötmétereseket is a vereség okának tekinti.
okt. 29
9:54
Vettel nyerte a 3. szabadedzést (Metropol)
Sebastian Vettel, a Red Bull-lal versenyző, s vb-címét már korábban megvédő német pilóta nyerte a Forma-1-es Indiai Nagydíj szombati szabadedzését.
okt. 29
9:54
Menesztették a nigériai kapitányt (Agroinform)
Azonnali hatállyal menesztették Samson Siasiát, a nigériai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, amiért a csapat nem jutott ki az Afrikai Nemzetek Kupájára.
okt. 29
9:56
A kiesőjelölt Internek Olaszország rangadóján kell bizonyítania (Agroinform)
Szombat este játsszák az olasz bajnokság legnagyobb rangadóját, amelyet az Inter a 16. helyről vár a listavezető Juventus ellen.
okt. 29
9:58
Hajnalék a címvédőt fogadják, a Bremen Mainzban vendégeskedik (Agroinform)
A Bundesliga 11. fordulójában a Bayern München a Nürnberggel találkozik hazai pályán, a VfB Stuttgart az egyre inkább magára találó Dortmundot fogadja, Stieberékhez pedig a Bremen látogat.
okt. 29
10:12
DVTK: lézerrel zavarták a szombathelyi játékosokat a hazai szurkolók (She)
Érdekes fegyvert vetettek be péntek este a Haladás elleni bajnokin a diósgyőri drukkerek: amint a szombathelyi labdarúgók közül valaki letette a labdát, hogy elvégezze a szabadrúgást, a lelátóról nyomban lézerrel világították meg a labdát, hogy az apró zöld pontocska vibrálása megzavarja az ellenfél játékosát.
okt. 29
10:14
Videó: az El-győztes vezető góljához nagy szerencse kellett (She)
Könnyed 3–0-s győzelmének köszönhetően továbbra is vezeti a portugál labdarúgó-bajnokságot a Porto, amely a 9. forduló nyitó mérkőzésén a Pacos Ferreirát verte meg. Az első félidő lefújása előtti pillanatokban a 2010–2011-es Európa-ligát megnyerő „sárkányok” vezető góljához nem kis szerencse is kellett; az egyik menteni igyekvő védő ugyanis Lorenzo Melgarejóra rúgta a labdát, akiről az a kapuba…
okt. 29
10:30
Otthon bukott el a Red Wings a Sharks ellen - videó (Agroinform)
Az öt győztes meccsből álló bajnoki nyitányt követően immár sorozatban harmadszor maradt alul a Detroit Red Wings az NHL: a veretes múltú együttes a San Jose Sharksszal szemben veszített hazai jégen az alapszakasz legutóbbi játéknapján.
okt. 29
10:32
Szikrázott Massa légterelője a szabadedzésen - videó (Agroinform)
A Ferrari új légterelője az Indiai Nagydíj szabadedzésén túlságosan lehajlott, ezt pedig észrevette a Nemzetközi Automobil Szövetség is. Az FIA illetékese, Jo Bauer arra utasította az olasz istállót, hogy a kérdéses alkatrészt cserélje le Felipe Massa autóján.
okt. 29
10:48
Bene Ferenc a bajnok ellen mutatkozik be az NB I-ben (Infostart)
A labdarúgó NB I őszi idényének utolsó előtti fordulóját rendezik a hétvégén. A 14. forduló nyitó találkozóján a remekül szereplő, újonc Diósgyőr Luque szabadrúgás-góljával 1-0-ra legyőzte a Haladást.
okt. 29
10:48
Bayern München: a Villarreal vinné az elégedetlen Olicot (She)
A spanyol Cadena SER rádióadó értesülései szerint a téli átigazolási időszakban a Villarreal labdarúgócsapata – kölcsönben vagy végleg – meg szeretné szerezni a Bayern München 32 éves horvát csatárát, Ivica Olicot.
okt. 29
10:50
Tottenham: specialistához megy a válogatott védő, hónapokra kidőlhet (She)
Specialistához megy elhúzódó Achilles-ín-problémái miatt Michael Dawson, a Tottenham Hotspur angol válogatott labdarúgója.
okt. 29
10:52
London 2012: Bale brit mezben pózolt, a walesi szövetség morog (She)
A Walesi Labdarúgó-szövetség (FAW) nem fogadta éppen kitörő lelkesedéssel, hogy a válogatott első számú sztárja, Gareth Bale mutatta be a 2012-es londoni olimpia brit szurkolói mezét.
okt. 29
11:06
A Debrecen után a Győrt is megfékezné a Pécs (Agroinform)
Szombaton öt mérkőzéssel folytatódik az OTP Bank Liga 14. fordulója. A második helyezett Győr a hazai pályán még veretlen PMFC otthonába látogat.
okt. 29
11:08
Hummels Kraszicsért és Eliáért cserébe a Juventusba kerülhet (Agroinform)
A 22 éves német védőnek 2014-ig érvényes szerződése van a Borussia Dortmunddal, amely a torinóiak két játékosát kéri cserébe érte.
okt. 29
11:24
NBA: újabb két hét programját törölték, lőttek a novemberi meccseknek (She)
A novemberi idénykezdetből már semmi sem lesz az NBA-ben: újabb két hét programját törölve a jövő hónapban egyetlen alapszakaszmeccset sem rendeznek meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban.
okt. 29
11:24
Az ősz rangadója jön a Keleti csoportban (Agroinform)
Az NB II. Keleti csoportjának első helyezettje, a Szolnoki MÁV FC fogadja a második Békéscsaba együttesét.
okt. 29
11:42
A Manchester City gólerősebb, mint a XX. és eddig a XXI. században bármelyik angol élvonalbeli klub (Infostart)
Az angol Premier League hétvégi fordulójának slágere a Chelsea-Arsenal rangadó. Észak-London (egyik) csapata Dél-Londonba kirándul. Fernando Torres az egyik, Robin van Persie a másik oldalon.
okt. 29
11:42
Messiék fáradtak, Ronaldóék szárnyalnak - a versenyfutás folytatódik (Agroinform)
A Barcelona a Mallorca ellen, míg a Real Madrid a Real Sociedad ellen gyűjtené be a három pontot.
okt. 29
11:44
Vettelé az első rajthely Indiában (Infostart)
A világbajnoki címét idén megvédő német Sebastian Vettel (Red Bull) rajtolhat a Formula-1-es Indiai Nagydíj első helyéről.
okt. 29
11:44
Vettel megállíthatatlan! Ismét könnyedén nyerte az időmérő edzést (Agroinform)
A már világbajnok német pilóta mögött Hamilton végzett a második helyen, a másik red bullos Webber pedig a harmadikon, de a brit rajtbüntetése miatt csak az ötödikről indulhat.
okt. 29
12:00
Videó: szép Volán-gól és távoli üres kapus találat a linzi meccsen (She)
A Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapatának már nagy falat volt a listavezető Linz, amely hazai pályán 4–1-re legyőzte a magyar bajnokot az osztrák profi bajnokság (EBEL) 16. fordulójában. Az osztrákok két harmad után háromgólos előnyre tettek szert, és bár Mihály Árpád szépített, a vége előtt egy üres kapus találattal végleg eldöntötték a meccset.
okt. 29
12:00
A St. Louis Cardinals lett a bajnok (Agroinform)
A vendéglátó St. Louis Cardinals 6-2-re nyert a Texas Rangers ellen, ezzel összesítésben 4-3-ra diadalmaskodott az MLB döntőjében.
okt. 29
12:02
Leverkusen: eltört a győztes gólt szerző Michael Ballack orra (She)
Felemásra sikeredett Michael Ballack pénteki napja: a Bayer Leverkusen rutinos középpályása győztes gólt szerzett a Freiburg elleni bajnokin – ez volt több mint öt év után az első Bundesliga-gólja! –, ám orrcsonttörést szenvedett.
okt. 29
12:18
Rg klub-vb: tovább uralkodik a Gazprom, az MTK a 13. (She)
A hétvégén rendezik meg Japánban a ritmikus gimnasztikázók nem hivatalos klubvilágbajnokságát, az AEON-kupát. Az első kvalifikációs kör után a címvédő orosz Gazpromé a legmagasabb pontszám, a második a fehérorosz Dinamo Minszk, a harmadik az ukrán Gyerjugina Iskola – a magyar induló MTK-Gradex Garantiqa a 13. helyre került. Az első hat helyezettből öt ott volt az elitben a 2010-es viadalon is, az…
okt. 29
12:18
Vettel indul az élről Indiában (Metropol)
Sebastian Vettel, a Red Bull-lal versenyző, s vb-címét már korábban megvédő német pilóta indul az élről a vasárnapi Forma-1-es Indiai Nagydíjon, az autós gyorsasági-világbajnokság idei 17.versenyén.
okt. 29
12:18
A Kaposvár győzelemmel, az MLSZ ötmillióval fenyegeti a Vasast (Agroinform)
Szombaton öt mérkőzéssel folytatódik az OTP Bank Liga 14. fordulója. A 15., kieső helyre csúszott Kaposvár a hét közben a Magyar Kupából kiesett Vasast fogadja.
okt. 29
12:36
Óriási veszteségek kezdenek felhalmozódni - David Stern (Agroinform)
Újabb két hét programját törölve a jövő hónapban egyetlen alapszakaszmeccset sem rendeznek meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban.
okt. 29
12:54
Videó: a csoda folytatásáért reklámmal biztatják a spanyol első drukkereit (She)
Nem kis meglepetésre a Levante labdarúgócsapata vezeti kilenc forduló után a spanyol bajnokságot a Real Madrid és a Barcelona előtt. A valenciai kiscsapat vezetősége szeretné, ha a gárda folytatná parádés szereplését, és szerintük ehhez a szurkolók támogatása nagyon fontos. Ezért egy kedves reklámmal ösztönzik a drukkereket, hogy továbbra is higgyenek csapatuk eddigi csodás szereplésében.

Keresés