2011. október 29. szombat

okt. 29
12:54
A Szeged 2008 után győzte le újra a Veszprémet (Agroinform)
A Veszprém villámrajtja után az első félidőben két-háromgólos előnyben volt, de a fordulás után a Szeged remek védekezésének köszönhetően megfordította a mérkőzést.
okt. 29
13:12
Mancini lehet a legjobban fizetett menedzser Angliában (Agroinform)
A Manchester City vezetői azért is szeretnék megemelni Roberto Mancini fizetését és meghosszabbítani a menedzser szerződését, mert a hírek szerint a Juventus is vevő lenne rá.
okt. 29
13:30
Férfi kézilabda NB I: Szeged-Veszprém - élőben az NSO-n! (She)
A férfiévad első bajnoki rangadóját szombaton rendezik, az MKB Veszprémet fogadja a Pick-Szeged, amely legutóbb 2007 tavaszán nyert a címvédő ellen – a böjt 1287 napja tart. Megtörik-e a széria? Kövesse a mérkőzést a Nemzeti Sport Online folyamatosan frissülő összefoglalójának segítségével!
okt. 29
13:30
Indiai Nagydíj - Vettel indul az élről (Behaviour)
Sebastian Vettel, a Red Bull-lal versenyző, s vb-címét már korábban megvédő német pilóta indul az élről a vasárnapi Forma-1-es Indiai Nagydíjon, az autós gyorsasági-világbajnokság idei 17. versenyén.
okt. 29
13:30
A Porto hármat vágott a Pacos Ferreirának - videó (Agroinform)
A portugál bajnokság címvédője hazai pályán 3-0-ra legyőzte a Pacos Ferreira együttesét. A sárkányok góljait Kleber és Moutinho szerezték illetve Melgajero öngólt vétett.
okt. 29
13:32
Rájád a rúd az afrikai szövetségi kapitányokra (Agroinform)
Egy héten belül a harmadik afrikai országban menesztették a futballválogatott szövetségi kapitányát: ezúttal a nigériai szakvezetőnek Samson Siasiának kellett távoznia.
okt. 29
13:34
Hornyák Dóra egy hónapra kidőlt, nem lehet ott a válogatottban (Agroinform)
Már a Ferencváros elleni bajnoki találkozón sem tudott pályára lépni a DVSC játékosa, Hornyák Dóra , akire porcműtét vár. A balátlövő így biztosan nem tarthat a válogatottal Romániába a novemberi Kárpát-kupára.
okt. 29
13:48
Videó: Chicharito szerzett vezetést az MU-nak - a topligák legfrissebb góljai (She)
Az Everton–Manchester United mérkőzéssel megkezdődtek a szombati labdarúgó európai topligák küzdelmei. Liverpoolban már meg is született az első gól, ezt Javier Hernández szerezte. Nézze meg a legújabb gólokat!
okt. 29
14:06
Premier League: Chelsea-Arsenal rangadó élőben az NSO-n! (She)
Az élvonalbeli angol labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának rangadóján a harmadik Chelsea a hetedik Arsenalt fogadja. Kövesse folyamatosan frissülő cikkünk segítségével a mérkőzést!
okt. 29
14:06
Pakson még kitartanak, Zalaegerszegen elfogyott a türelem (Agroinform)
Szombaton öt mérkőzéssel folytatódik az OTP Bank Liga 14. fordulója. Az egyre reménytelenebb helyzetbe kerülő Zalaegerszeg a 8. helyezett Pakshoz látogat.
okt. 29
14:08
Női kézilabda: műtét vár Hornyák Dórára, egy hónapot is kihagyhat (She)
Már a Ferencváros elleni bajnoki találkozón sem tudott pályára lépni a DVSC női kézilabdacsapatának kiválósága, Hornyák Dóra, akire porcműtét vár. A balátlövő így biztosan nem tarthat a válogatottal Romániába a novemberi Kárpát-kupára – számolt be róla a handball.hu.
okt. 29
14:08
Hernández Evra beadásából talált be az Everton kapujába - videó (Agroinform)
A Premier League-ben a Manchester United a 19. percben szerezte meg a vezetést az Everton ellen idegenben a mexikói Javier Hernández góljával.
okt. 29
14:10
Anglia: a Luton meghosszabbította Kovács János kölcsönszerződését (She)
A Conference Nationalben – angol 5. liga – a 4. helyen álló Luton Town vezetői januárig meghosszabbították Kovács János kölcsönszerződését. A magyar középhátvéd a Hereford kölcsönjátékosaként játszik a Lutonban.
okt. 29
14:24
Angol Ligakupa: Arsenal-Man. City, Chelsea-Liverpool a nyolc között (She)
Szombat délután kisorsolták a labdarúgó angol Ligakupa negyeddöntőjének párosításait. Az Arsenal a Manchester Cityvel, a Chelsea a Liverpoollal vív rangadót, az Aldershot után ismét könnyebb ellenfelet kapott a Manchester United – ezúttal a Crystal Palace került a „vörös ördögök” útjába –, a Blackburn Cardiffba látogat.
okt. 29
14:24
Massa a rázókövön törte el a felfüggesztését - videó (Agroinform)
Felipe Massa felfüggesztése eltört az Indiai Nagydíj időmérő edzésén, amikor túl keményen támadta meg a rázókövet, és végül a kavicságyban végezte.
okt. 29
14:26
Tipszarevics elsőként a döntőben (Agroinform)
A második helyen kiemelt szerb Janko Tipszarevics a szombati elődöntőben nagyon sima két játszmában legyőzte az amerikai Alex Bogomolov Jr.-t.
okt. 29
14:42
Férfi kézilabda: 1287 nap után a Szeged megverte a Veszprémet (She)
A férfi kézilabda NB I rangadóján a Szeged fantasztikus második félidei játékának köszönhetően, mínusz öt gólról fordított, és 1287 nap után újra legyőzte a Veszprémet, 24–23-ra.
okt. 29
15:00
Szivics számlaképes, és Szpisljakot is leírhatja (Agroinform)
A Szusza Ferenc Stadionban az egyre jobb formát mutató, dobogóesélyes Kecskemétet a kieső helyektől menekülő Újpest fogadja.
okt. 29
15:02
Hernández góljával nyert az MU Liverpoolban (Agroinform)
A Manchester United a 19. percben szerzett Javier Hernández-góllal nyert az Everton otthonában a Premier League 10. fordulójának nyitómeccsén.
okt. 29
15:04
Chelsea-Liverpool, Arsenal-City a negyeddöntőben (Agroinform)
Kisorsolták az Angol Ligakupa negyedöntőjének párosításait. Igazi csemegének ígérkezik az Arsenal-Manchester City és a Chelsea-Liverpool összecsapás.
okt. 29
15:18
NB I: Lombard-Videoton bajnoki mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Az NB I 14. fordulójában a nemrégiben edzőváltáson áteső Lombard FC a bajnoki címvédő Videotont fogadja. Vajon sikerrel debütál a pápai kispadon Bene Ferenc vagy három ponttal tér haza az aranyérmes? Megtudja, ha követi élő, szöveges tudósításunk segítségével a találkozót!
okt. 29
15:18
Szeptember óta elöszőr nyert az Anzsi, Dzsudzsák 25 percet játszott - videó (Agroinform)
Az orosz bajnokság 29. fordulójának szombati mérkőzésén az Anzsi Mahacskala Jurij Zsirkov és Samuel Eto'o góljaival 2-1-re legyőzte az Amkar Perm csapatát.
okt. 29
15:20
Premier League: az MU minimális különbséggel nyert az Everton ellen (She)
Az angol labdarúgó Premier League 10. fordulójának nyitó mérkőzésén a Manchester United a liverpooli gárdák ellen bajnokin rendszeresen betaláló Javier „Chicharito” Hernández góljával 1–0-ra győzött a Goodison Parkban, az Everton otthonában.
okt. 29
15:20
Véber György neve is felmerült Szegeden (Agroinform)
Az alig egy hete menesztett szakembert a másodosztályban edzőt kereső Szeged 2011 keresheti meg.
okt. 29
15:36
Videó: Ibra betalált Rómában, őrület a Chelsea-Arsenalon - a topligák legfrissebb góljai (She)
Az Everton–Manchester United mérkőzéssel megkezdődtek a szombati labdarúgó európai topligák küzdelmei. Liverpoolban Javier Hernández szerezte a győztes találatot, a Chelsea–Arsenal rangadón nyolc gólt láthattak a nézők. A Manchester City emberhátrányban is legyőzte a Wolvest, Hajnal szabadrúgása után lőtt gólt a VfB a bajnok Dortmund ellen. Nézze meg a legújabb találatokat!
okt. 29
15:36
Oda az MKB Veszprém három és fél éves veretlensége (Metropol)
Három és fél éves hazai veretlensége szakadt meg az MKB Veszprémnek, miután szombaton 24-23-ra kikapott a Pick Szeged otthonában a Budapest Bank férfi kézilabdaliga rangadóján.
okt. 29
15:38
Premjer-liga: Dzsudzsák 25 percet kapott a rájátszásba jutó Anzsiban (She)
Az orosz labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 29. fordulójában Dzsudzsák Balázs együttese, az Anzsi Mahacskala hazai pályán 2–1-re legyőzte az Amkar Permet, s mivel hét ponttal vezet a 9. FK Krasznodar előtt, amelynek már csak két mérkőzése van hátra az alapszakaszból, bejutott a felsőházi rájátszásba.
okt. 29
15:38
Hernandez góljával nyert a MU (Metropol)
A Manchester United a mexikói Javier Hernandez góljával nyert az Everton otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 10.fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
okt. 29
15:54
Premier League: az Arsenal fantasztikus meccsen 5-3-ra megverte a Chelsea-t (She)
Az élvonalbeli angol labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában a londoni derbin egy sokáig emlékezetes mérkőzésen az Arsenal kétszer is egyenlített a Chelsea ellen, és a három gólig jutó Robin van Persie vezérletével végül 5–3-ra győzött.
okt. 29
15:54
Őrült meccsen győzte le a Chelsea-t az Arsenal (Agroinform)
A mesterhármast szerző Robin van Persie vezérletével az Ágyúsok 5-3-ra nyertek a Stamford Bridge-en - zárkóznak az élmezőnyhöz.
okt. 29
15:56
NB II, Nyugat: az FTC II 0-0-s döntetlent játszott a Kozármislennyel (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 11. fordulójában a Ferencváros II hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott a Kozármislennyel.
okt. 29
15:58
Tenisz: Del Potro nagy csatában, döntő szettben nyert a bécsi elődöntőben (She)
A Bécsben zajló férfi tenisztorna elődöntőjében a második helyen kiemelt argentin Juan Martín Del Potro 2 óra 13 perces mérkőzésen, döntő szettben múlta felül a dél-afrikai Kevin Andersont.
okt. 29
16:12
Van Persie-mesterhármas és Arsenal-siker a londoni derbin (Infostart)
Az Arsenal látványos, izgalmas mérkőzésen 5-3-ra nyert a városi rivális Chelsea otthonában az angol labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójának szombati játéknapján.
okt. 29
16:12
Tenisz: Tipszarevics és Cilic is magabiztosan nyert Szentpéterváron (She)
A szentpétervári férfi tenisztorna elődöntőjében a második helyen kiemelt szerb Janko Tipszarevics két nagyon sima szettben legyőzte az amerikai Alex Bogomolov Jr-t, így bejutott a fináléba, ahol ellenfele az orosz Mihail Juzsnijt legyőző horvát Marin Cilic lesz.
okt. 29
16:12
Dzsudzsák visszatért, rájátszásban az Anzsi (Metropol)
Kulcscsonttörését követően először lépett pályára klubjában Dzsudzsák Balázs, az orosz élvonalban szereplő Anzsi Mahacskala magyar labdarúgója.
okt. 29
16:12
Cilic-Tipszarevics döntő lesz (Agroinform)
A negyedik helyen kiemelt horvát játékos a szombati második elődöntős összecsapáson két szettben múlta felül az ötödikként rangsorolt orosz Mihail Juzsnijt.
okt. 29
16:14
Ökölvívás: Itt az idő, hogy befejezzem a pályafutásomat - Vitalij Klicsko (She)
„Itt az idő, hogy befejezzem a pályafutásomat. Még egy mérkőzést szeretnék vívni, legfeljebb kettőt, de utána vége” – nyilatkozott Vitalij Klicsko az ukrán televíziónak szándékairól. A WBC nehézsúlyú profi ökölvívó világbajnoka szerint a Klicsko-rajongóknak azonban így sem kell aggódniuk, hiszen öt évvel fiatalabb öccse még jó ideig uralja majd a súlycsoportot.
okt. 29
16:30
Angol Ligakupa: Arsenal-City és Chelsea-Liverpool a negyeddöntőben (She)
Sorsoltak az angol Ligakupa negyeddöntőjében: az Arsenal a Manchester Cityt, míg a Chelsea a Liverpoolt látja vendégül a legjobb nyolc között.
okt. 29
16:48
Rövidpályás gyorskorcsolya: Lajtos és Heidum vk-negyeddöntős 1000-en (She)
Lajtos Szandra és Heidum Bernadett bejutott 1000 méteren a negyeddöntőbe a rövidpályás gyorskorcsolyázók Saguenayben zajló világkupa-versenyének első napján.
okt. 29
16:48
Ötöt rúgott az Arsenal a Chelsea otthonában - videó (Agroinform)
A Premier Leauge szombati rangadóján az Arsenal a három gólt szerző Robin van Persie vezérletével 5-3-ra legyőzte a Chelsea-t a Stamford Bridge-en.
okt. 29
16:50
Tenisz: Kvitová szetthátrányból nyert, így bejutott vb-döntőbe (She)
Az Isztambulban zajló női tenisz-világbajnokság elődöntőjében a cseh Petra Kvitová szetthátrányból fordítva legyőzte az ausztrál Samantha Stosurt, így bejutott a fináléba.
okt. 29
16:50
Del Potro az első finalista, Tsonga vagy Brands lesz az ellenfele (Agroinform)
Elsőként Juan Martín del Potro biztosította helyét a döntőben a 650 ezer euró összdíjazású, bécsi fedettpályás férfi tenisztornán.
okt. 29
17:06
Tenisz: Kvitová szetthátrányból nyert, így bejutott a vb-döntőbe (She)
Az Isztambulban zajló női tenisz-világbajnokság elődöntőjében a cseh Petra Kvitová szetthátrányból fordítva legyőzte az ausztrál Samantha Stosurt, így bejutott a fináléba.
okt. 29
17:06
Kétszer egyenlített majd győzött a Videoton Pápán (Agroinform)
Bene Ferenc 3-2-es vereséggel kezdte NB I-es edzői karrierjét, míg a Videoton második idegenbeli sikerét aratta a szezonban.
okt. 29
17:08
Bundesliga 2.: hat gól Drezdában - simán kikapott a Karlsruhe (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában a korábban szebb napokat is látott Karlsruhe 5–1-re kikapott Drezdában.
okt. 29
17:10
NB II, Kelet: a Békéscsaba pontot szerzett Szolnokon, nyomulós Cegléd (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában a Keleti csoport rangadóján döntetlent játszott egymással a Szolnok és a Békéscsaba. Az eredménynek legjobban a Cegléd örülhetett, amely az Eger elleni győzelmével feljött a két riválisra.
okt. 29
17:12
NB II, Nyugat: az MTK négyet, a Budaörs ötöt vágott ellenfelének (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában az MTK 4–1-re nyert a Baja otthonában, így előnye már nyolc pont a Ferencváros II ellen 0–0-s döntetlent elérő Kozármislennyel szemben.
okt. 29
17:24
NB I: hazai vereséggel mutatkozott be Bene a Lombard kispadján (She)
Az NB I 14. fordulójában a nemrégiben edzőváltáson átesett Lombard FC a bajnoki címvédő Videotont fogadta. Egy ideig úgy tűnt, győzelemmel debütál a pápai kispadon Bene Ferenc, ám a Videoton végül fordítani tudott.
okt. 29
17:24
A hajrában fordított a Videoton Pápán (Metropol)
A címvédő Videoton bár kétszer is vesztésre állt, az utolsó negyedórában fordítani tudott Pápán a labdarúgó OTP Bank Liga 14.fordulójának szombati játéknapján.
okt. 29
17:24
A Bayern ismét gálázott, Huntelaar megint győzelmet hozott a Schalkénak (Agroinform)
A bajorok 4-0-ra győzték le a Nürnberget a délvidéki rangadón, a Schalke a Hoffenheimet múlta felül, a Hertha Wolfsburgban tudott nyerni.

Keresés