2011. október 14. péntek

okt. 14
6:54
Csökkenő érdeklődés Vettel elsősége miatt? (Behaviour)
A hétvégi, Dél-koreai Nagydíjon immár "csak" azért száguldanak az F1-es pilóták, hogy kiderüljön, ki a legjobb a vb-címet már Japánban elnyerő Sebastian Vettel után, illetve a konstruktőri bajnokság még akár izgalmasan is alakulhat a Red Bull és a McLaren között. A háttérben ugyanakkor folynak a megbeszélések, vajon jövőre miken kellene változtatni.
okt. 14
6:56
Az épek megint elszúrták (Behaviour)
Továbbra is csak szenvednek a magyarok a cataniai vívó-világbajnokságon. Tegnap két magyar női párbajtőröző és egy férfi tőröző került a 64-es főtáblára, ám mindhárman vereséget szenvedtek, és a nyitó fordulóban kiestek. Ezzel szemben változatlanul remekelnek a kerekesszékes vívók, ezúttal a női tőrcsapat nyert vb-ezüstöt.
okt. 14
8:42
Schumacher megelőzte Vettelt a második szabadedzésen (Agroinform)
A Dél-koreai Nagydíj második szabadedzésének kezdetén még vizes aszfalton kellett bizonyítania a pilótáknak, ám lassan felszáradt a pálya. A leggyorsabb a Mercedesben ülő Michael Scumacher lett, második az immár kétszeres világbajnok Sebastian Vettel, harmadik pedig a brit Paul di Resta.
okt. 14
9:00
Ovecskinék hosszabbítás után nyertek a Pittsburgh ellen (Agroinform)
Az orosz Alekszandr Ovecskinnel fémjelzett Washington Capitals hosszabbítás után 3-2-re nyert a Pittsburgh Penguins otthonában az NHL csütörtöki játéknapján. A fővárosiak sorozatban nyolcadik alapszakasz-mérkőzésüket nyerték meg a rivális otthonában.
okt. 14
9:02
Michael Phelps indul a berlini Világkupán (Agroinform)
A tizennégyszeres olimpiai bajnok Michael Phelps október végén elindul a berlini úszó Világkupán, ahol akár nagy riválisa, Paul Biedermann ellen is úszhat.
okt. 14
9:18
Simon Ammann nem ugrik a finnországi szezonnyitón (Agroinform)
A négyszeres olimpiai bajnok síugró, Simon Ammann nélkül rendezik meg a 2011/12-es idény első versenyeit a finnországi Kuusamóban.
okt. 14
9:20
Ez az első igazán komoly sérülésem – Fazekas Nándor (Agroinform)
Az MKB Veszprém sérült kapusa a Hathárom TV-nek elmondta, jól érzi magát, de még mindig nem terhelheti a lábát, csak mankóval tud járni.
okt. 14
9:36
300 millió dolláros nyereségre számítanak a rendezők (Agroinform)
Miután a 2014-es szocsi téli olimpia szervezői már több mint egymilliárd dolláros támogatást szereztek hazai szponzoroktól, újabb 200 millió dolláros ügylet körvonalazódik, és így 300 milliós nyereséggel zárhatják a kéthetes sporteseményt.
okt. 14
9:54
Mancini Téveztől, Tévez Mancinitől vár bocsánatkérést (Agroinform)
Az argentin támadó és az olasz menedzser továbbra is egymást hibáztatja a Manchester Citynél, ezért Tévez csak a csapattól elkülönítve, egyedül edzhet.
okt. 14
10:03
F1-es autót vezetett a szépségkirálynő (Blikk)
Mogyoród — „Ez brutális volt!" – Bende Adrienn (26) mindössze ennyit tudott mondani, amikor kiszállt a körülbelül 650-700 lóerős Forma–1-es autóból.
okt. 14
10:03
Videó: Vettel, Webber és Erdei is jótékonykodott a magyar sportért (She)
A magyar sportélet kiválóságai részvételével tartották meg a „Bajnokok napja az A38-on" jótékonysági rendezvényt. A befolyt támogatásokból, illetve a kapcsolódó árverésen összegyűjtött összegből a rászoruló gyermekek sportolási lehetőségeit kívánják támogatni. A hajón többek között Kőbán Rita és Igaly Diana is megjelent. Még Sebastian Vettel és Mark Webber is felajánlott egy baseballsapkát.
okt. 14
10:05
Sikerre éhes Ronaldo (Blikk)
Koppenhága — Dánia kedden 2-1-re verte Portugáliát, a győztes kijutott az Európa-bajnokságra, a vesztes pótselejtezőt játszik – nem teljesült Cristiano Ronaldo (25) vágya. A Real Madrid portugál futballsztárja remélte, válogatottja végez a csoport élén, ám nem így történt, igaz, ez nem az ő hibája.
okt. 14
10:05
Jégkorong, EBEL: a visszatérő Mihály a harmadik sorban játszhat Villachban (She)
Az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokság (EBEL) alapszakaszának 11. fordulójában a negyedik helyen álló Sapa Fehérvár AV19 a sereghajtó Villach otthonába látogat. Jó hír a Volánnak, hogy játékengedélyt kapott a sérülés után visszatérő Mihály Árpád, aki a harmadik sorban kaphat szerepet. Rossz hír, hogy hiába a tabellán lévő nagy különbség, nehéz meccs vár a fehérváriakra.
okt. 14
10:07
Hiába mutatták meg a cicijüket, a csapat kikapott (Blikk)
SANTIAGO DE CHILE – Nem a Monumental stadion gyepén tündököltek a labdarúgó-világbajnoki selejtezőn a peruiak. José Guerrero (27), Jefferson Farfán (26) és Claudio Pizarro (33) ugyan ott volt a csapatban, mégsem a pályán láthatták a sztárokat a chileiek.
okt. 14
10:07
Férfi kosárlabda, EC: a szolnoki edző a hazai győzelmekre koncentrál (She)
A Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapata vérrel-verítékkel harcolt az EuroChallenge selejtezőjének visszavágóján a finn Tampere ellen a kinti, nyolcpontos vereség után, erőfeszítéseit végül siker koronázta, és a 69–57-es hazai győzelemmel bejutott a csoportkörbe.
okt. 14
10:09
Négyesre vizsgázott a fociválogatott (Blikk)
Budapest - A Finnország elleni 0-0-val zárta a 2012-es, lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokság selejtezőit a magyar futballválogatott. A döntetlen talán csalódást keltő, ám összességében megfelelően szerepelt az együttes.
okt. 14
10:09
Fogadási csalás: a pécsi Törteinek 1500 eurót is fizettek volna - sajtóhír (She)
A nemrég fogadási csalásba keveredő Törtei Tamásnak, az élvonalbeli PMFC labdarúgójának 1000–1500 eurót ajánlottak azért, hogy segítsen befolyásolni a pécsiek Siófok elleni mérkőzését – adta hírül a bama.hu.
okt. 14
10:11
Deák Bárdos Mihály focista lett (Blikk)
Diósgyőr - Ez aztán az erősítés! Európa-bajnokot, vébéezüstérmest igazolt a Diósgyőr NB I-es futballgárdája: a klub rajongója, a 195 centiméter magas, több mint 120 kilogramm súlyú birkózó, Deák Bárdos Mihály (36) vett részt a piros-fehérek tréningjén.
okt. 14
10:11
Vívó-vb: Messze a várakozás alatt teljesít a szakágunk - Kulcsár Győző (She)
Legutóbb 2001-ben fordult elő, hogy egyéniben egyetlen érmet sem szereztek a magyarok a világbajnokságon, bár az olimpiai kvalifikáció miatt rendkívül fontos csapatversenyeken ugyan még javíthatnak a Cataniában zajló vb-n. A párbajtőrözők négyszeres olimpiai bajnok szövetségi kapitánya, Kulcsár Győző kritikusan nyilatkozott a szakágát képviselő magyar indulókról.
okt. 14
10:12
Sokat ártottak a klubnak a játékosok - Sallói István (Agroinform)
Mindenképpen lesz folytatása annak, hogy a Kecskemét magyar futballistái hasmenésre hivatkozva egy perce levonultak a pályáról a szerdai, Paks elleni Ligakupa-mérkőzésen.
okt. 14
10:13
Bérvita miatt kaptak hasmenést a kecskeméti focisták (Blikk)
Kecskemét - Zárlat van a kecskeméti stadionban, de nem az állítólagos fertőzés miatt: nyilatkozni nem szabad a focistáknak.
okt. 14
10:13
Videó: Neymar megtapsolta a játékvezetőt, villant a piros lap (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy Neymar másodpercek alatt kiállíttatta magát az Atlético Mineiro–Santos brazil bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. A forró fejű, fiatal támadó a hajrában a félpályát átlépve követte volna az akciót, de egy sárga lapot érő taktikai szabálytalanságot vétettek ellene. A szabadrúgáshoz készülődő sértett azonban – vajon miért? – odaszólt valamit a játékvezetőnek, aki…
okt. 14
10:15
Juhász Rolandtól egymilliót kaptak a kis betegek (Blikk)
Budapest - Visszajáró vendég Juhász Roland (28) a Madarász utcai gyermekkórházban.
okt. 14
10:15
MotoGP: Stoner otthon lehet bajnok, de Lorenzo kitartóan üldözi (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság MotoGP-kategóriáját vezető Casey Stoner tökéletesen kezdte hazai nagydíját, mindkét pénteki szabadedzésen ő volt a leggyorsabb. Egyetlen riválisa, Jorge Lorenzo az első tréningen a második, a másodikon a harmadik lett, s úgy tűnik, van esélye rá, hogy meghiúsítsa vetélytársa vb-elsőségét.
okt. 14
10:17
928 milliót ér Vettel vb-címe (Blikk)
Jeongam - Dől a pénz a Red Bull Racing Forma–1-es csapatához. Sebastian Vettel (24) a múlt vasárnapi Japán Nagydíjon megvédte világbajnoki címét, így a hátralévő négy futamnak – beleértve a mai szabadedzésekkel kezdődő Ko­reai GP-t – már nincs komoly tétje.
okt. 14
10:17
Szocsi 2014: a téli olimpián 300 millió dolláros nyereségre számítanak (She)
Miután a 2014-es szocsi téli olimpia szervezői már több mint egymilliárd dolláros támogatást szereztek hazai szponzoroktól, újabb 200 millió dolláros ügylet körvonalazódik, és így 300 milliós nyereséggel zárhatják a kéthetes sporteseményt.
okt. 14
10:19
DVSC: a fiatal Ferenczi rövid időn belül stabil kezdő szeretne lenni (She)
A sérüléséből nemrég felépülő Ferenczi János, a DVSC 20 esztendős labdarúgója elmondta, minél előbb szeretne stabil kezdő lenni a debreceni egyesület élvonalbeli csapatában.
okt. 14
10:21
Inter: Forlán sérülése súlyosabb a vártnál, egy hónapot hagy ki (She)
Az uruguayi Diego Forlán bal lábában izomsérülést szenvedett a válogatott edzőtáborában, így egy hónapig nem állhat klubcsapata, az olasz Inter rendelkezésére.
okt. 14
10:39
Stuttgart: Kuzmanovics még sérült, Hajnal kezdhet a Hoffenheim ellen is (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő VfB Stuttgart magyar válogatott középpályása, Hajnal Tamás a 4. fordulót követően a 8. fordulóban, a Kaiserslautern ellen 2–0-ra megnyert bajnokin volt ismét kezdő, és a hírek szerint a hétvégén, a Hoffenhiem elleni találkozón is a kezdőcsapatban kap helyet.
okt. 14
10:41
Barcelona: Szczesny, A. Cole, Víctor Ruiz és Neymar is kiszemelt (She)
A saját nevelésű játékosok beépítése mellett a spanyol FC Barcelona labdarúgócsapata nem zárkózik el attól, hogy kész futballistákkal gazdagítsa keretét. A sport.es szerint a közeljövőben Wojciech Szczesny, Ashley Cole, Víctor Ruiz és Neymar megszerzésére törekednek.
okt. 14
10:43
Videó: Fred mellre vette a labdát, majd lepattanás nélkül gólt ollózott (She)
Gyönyörű gólt szerzett Fred, a Fluminense játékosa a Coritiba elleni mérkőzésen a brazil labdarúgó-bajnokságban. A brazil játékos előbb mellel megszelídítette a labdát, majd ollózó mozdulattal a kapu jobb oldalába továbbította
okt. 14
10:45
Man. City: Mancini hajnalban adott ultimátumát nem fogadta el Tévez (She)
Angol sajtóhírek szerint Roberto Mancini, a Manchester City olasz menedzsere csütörtökről péntekre virradó este saját házában beszélgetett a nemrég az edzések látogatásától eltiltott Carlos Tévezzel, ám a két fél nem tudott megegyezni a kialakult helyzet esetleges megoldásáról.
okt. 14
10:48
Rossz asztalnál várt, kiesett (Agroinform)
Ellenfele eltévesztette az asztalt, így játék nélkül jutott tovább az Európa-bajnokságon a németek asztaliteniszezője, Bastian Steger.
okt. 14
10:50
Messi a kispadon kezdhet a Racing Santander ellen (Agroinform)
Amennyiben az argentin zseni fáradtnak érzi magát, Josep Guardiola vezetőedző csak a cserék közé nevezi a szombati bajnoki mérkőzésen.
okt. 14
10:52
Diego Forlán legalább három hétig nem játszhat (Agroinform)
Az Inter uruguayi válogatott támadója kedden, a Paraguay-Uruguay vb-selejtező utolsó percében sérült meg.
okt. 14
10:57
Autósport: a Toyota jövőre visszatér a Le Mans-i 24 órás viadalra (She)
A Formula–1-ből a 2009-es idény végén távozó Toyota pénteken bejelentette, hogy hibrid autójával visszatér a Le Mans-i 24 órás versenyre. Istállója főhadiszállása az egykori F1-es csapat kölni központja lesz.
okt. 14
11:06
A Párizsban lakást kereső Beckham a PSG-nél folytathatja (Agroinform)
November közepén lejár a szerződése a Los Angeles Galaxynál, így Párizs felé veheti az irányt a britek futball ikonja, David Beckham.
okt. 14
11:08
Az ausztrálokon könnyen jutott túl a férfi kardcsapatunk (Agroinform)
Az ausztrálok elleni könnyed győzelemmel kezdte meg pénteki szereplését a magyar férfi kardválogatott a cataniai vívó-világbajnokságon.
okt. 14
11:15
Juventus: a mellőzött Amaurit a PSG és a Marseille is vinné - sajtóhír (She)
Olasz sajtóhírek szerint a Juventus élvonalbeli labdarúgó-csapatánál mellőzött Amauri a januári átigazolási időszakban biztosan távozik a torinóiaktól, a PSG és a Marseille is vinné őt.
okt. 14
11:17
Vívó-vb: a mieink az ausztrálok elleni könnyed sikerrel nyolcaddöntősök (She)
Az ausztrálok elleni könnyed győzelemmel kezdte meg pénteki szereplését a magyar férfi kardválogatott a cataniai vívó-világbajnokságon.
okt. 14
11:19
Üzbegisztán: a Barcelona volt elnökét sikkasztással vádolják (She)
Bayram Tutumlu, FIFA-licences török menedzser sikkasztással vádolta Joan Laportát, a spanyol FC Barcelona labdarúgócsapatának volt elnökét, aki a városi bíróság hétközi meghallgatásán tagadta az ellene felhozott vádakat.
okt. 14
11:21
London 2012: Radcliffe igazságtalannak tartja a brit olimpiai eltiltási szigort (She)
Paula Radcliffe, a maratonfutás női világcsúcstartója igazságtalannak tartja a Brit Olimpiai Bizottságnak azt a rendelkezését, mely szerint a doppingoláson ért brit sportolók soha többé nem indulhatnak ötkarikás játékokon.
okt. 14
11:24
A 2008-as bukás emléke még kísért - Schild nem indul Söldenben (Agroinform)
Az osztrákok műlesikló világbajnoka, Marlies Schild nem vesz részt az október 22-ei szezonnyitón Söldenben.
okt. 14
11:33
Tenisz: Roddick papírforma veresége a sanghaji negyeddöntőben (She)
A Sanghajban zajló, 3.24 millió dollár összdíjazású ATP-torna első negyeddöntőjében a tizedik helyen kiemelt amerikai Andy Roddick három szettben, a döntő játszmában rövidítésben kapott ki a harmadikként rangsorolt spanyol David Ferrertől.
okt. 14
11:35
Asztalitenisz Eb: negyeddöntős a Tóth, Póta és a Jakab, Kosiba kettős (She)
A péntekre versenyben maradt három magyar páros közül a tavaly bronzérmes Tóth Krisztina, Póta Georgina, valamint a Jakab János, Kosiba Dániel kettős tovább jutott a délelőtti nyolcaddöntőből a lengyelországi Gdanskban zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon.
okt. 14
11:42
A sérüléséből felépült Ferenczi a kezdőcsapatba vágyik (Agroinform)
A 20 éves debreceni nevelésű játékos minél előbb szeretné visszanyerni a formáját, hogy a DVSC kezdőcsapatában számítson rá Kondás Elemér vezetőedző.
okt. 14
11:51
London 2012: igazságtalannak tartja a brit olimpiai eltiltási szigort Radcliffe (She)
Paula Radcliffe, a maratonfutás női világcsúcstartója igazságtalannak tartja a Brit Olimpiai Bizottságnak azt a rendelkezését, mely szerint a doppingoláson ért brit sportolók soha többé nem indulhatnak ötkarikás játékokon.
okt. 14
12:18
A címvédő Dortmund utolérné a szökni vágyó Brement (Agroinform)
A második helyen álló Werder Bremen vendége a címvédő Borussia Dortmund lesz a Bundesliga 9. fordulójának péntek esti mérkőzésén.
okt. 14
12:20
A katari sportakadémia kitiltotta a nőket (Agroinform)
Nem látták volna szívesen a katari sportakadémián a világbajnoki bronzérmes magasugrónőt - az arab világban továbbra is jelen vannak a nők sportolását akadályozó szokások.
okt. 14
12:27
Anglia: a világbajnok legenda szerint Rooneyt nem kellene vinni az Eb-re (She)
Az angol válogatottal 1966-ban világbajnokságot nyerő George Cohen szerint időpazarlás lenne a három meccsre eltiltott Wayne Rooneyt nevezni a 2012-es Európa-bajnokságra.

Keresés