2011. október 15. szombat

okt. 15
0:09
Bundesliga: a kiállítás sem akadály, a Dortmund nyert Brémában - videó (She)
A német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 9. fordulójának nyitó mérkőzésén a legutóbbi bajnok Borussia Dortmund Ivan Perisic és Patrick Owomoyela találatával 2–0-ra nyert a Werder Bremen otthonában. A találkozó krónikájához tartozik, hogy a 47. percben 1–0-s vendégvezetésnél a játékvezető kiállította a gólszerző Perisicet, így szinte az egész második félidőben emberhátrányban szerepeltek a…
okt. 15
0:13
Topligák, 2. osztály: Wiltord góllal segítette a szárnyaló Nantes-ot (She)
Góllal segítette győzelemhez a Nantes-ot Sylvain Wiltord a francia másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Ligue 2) 11. fordulójának pénteki játéknapján.
okt. 15
0:27
Németország: a korábbi válogatott támadó Fair Play-díjat kapott (She)
A korábbi német válogatott támadó, Gerald Asamoah is egyike azon négy kitüntetettnek, aki Fair Play-díjat vehetett át a német Belügyminisztériumtól illetve a Német Olimpiai Bizottságtól. Az elismerést a februárban játszott St. Pauli–Hannover bajnokin nyújtott magatartásáért érdemelte ki.
okt. 15
0:31
Videó: varázslatos gólt rúgott a brazil, végigkígyózott a teljes védelmen (She)
A brazil bajnokságban gólgazdag döntetlent játszott egymással az Avaí és az Atlético GO (2–2). A vendégek második gólját, Vitor Junior szerezte miután végigszlalomozott a teljes védelmen...
okt. 15
0:36
Megbirkózik eddigi leggyengébb ellenfelével a megtizedelt Szeged? (Agroinform)
A Tisza-partiak számára fontos lenne a győzelem a León ellen a továbbjutás miatt, de a keret nincs jó állapotban a mérkőzés előtt.
okt. 15
3:00
Gólfiesztát rendezhet a Barcelona és a Real Madrid (Agroinform)
A spanyol bajnokság eheti fordulójában a két gigász szerényebb képességű csapatokkal találkozik, ráadásul egyformán hazai pályán.
okt. 15
4:48
A Veszprém ott nyerne, ahol nem nagyon szoktak (Agroinform)
A játéknap legnagyobb rangadóját vívja az MKB Veszprém együttese, amely az immáron Atlético Madrid néven futó Ciudad Realhoz látogat.
okt. 15
6:54
A horvátok nélkülünk az Eb-n? (Behaviour)
Krakkóban sorsolták ki a 2012-es, lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság pótselejtezőinek párosítását. Alighanem a kiemeltek mindegyike az észteket szerette volna kapni, végül az írek meccselhetnek velük. A horvátok a törökökkel, a csehek a montenegróiakkal, a portugálok a bosnyákokkal mérkőznek.
okt. 15
6:56
Wayne Rooneyt vinni kell az Eb-re, és kész! (Behaviour)
Jamie Redknapp, korábbi angol labdarúgó-válogatott szerint a nemzeti csapat számára nélkülözhetetlen a forrófejű Wayne Rooney. Ezért is ragaszkodik ahhoz, hogy a Manchester United támadója a többiekkel tartson a 2012-es Európa-bajnokságra, jóllehet az UEFA csütörtökön három mérkőzésre eltiltotta, így a csoportkörben nem léphet pályára.
okt. 15
6:58
"Nyugdíjasok" gálája a Los Angeles-i ringben (Behaviour)
A hétvége kétségkívül nagy érdeklődéssel várt profi bokszeseményét Los Angalas-ben rendezik, ahol a főmeccsen a WBC félnehézsúlyú világbajnoka, Bernard Hopkins és a súlycsoport egyik legjobbjának tartott Chad Dawson csap össze.
okt. 15
7:00
Ünnepelne Koreában a McLaren (Behaviour)
Nem akármilyen ünnepre készül a Formula 1 egyik élcsapata, a McLaren. A brit istálló a hétvégén rendezendő Koreai Nagydíjon a 700. futamát teljesíti, és a gárda arra készül, hogy győzelemmel tegye még emlékezetesebbé a jubileumot. Nos, eddig minden úgy alakult, ahogy azt Martin Whitmarsh csapatfőnök eltervezte, hisz a tegnapi, esőben megrendezett két szabadedzésen megközelíteni sem tudták a…
okt. 15
7:03
Jégkorong: Senki sem lazsált, igazi csapatmunka volt - Primeau (She)
A Sapa Fehérvár AV 19 tegnap idegenben győzött 4–2-re az EBEL-ben a Villach ellen. A magyar csapat edzője, Kevin Primeau a csapategységet emelte ki a mérkőzés után.
okt. 15
7:21
NHL: nagyszerű kapusteljesítmény után Anaheim-siker, hét gól Buffalóban (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján a Buffalo elszenvedte az első kudarcát, miután otthon 4–3-ra kikapott a Carolinától, annak ellenére, hogy kétszer is vezetett a mérkőzésen. Az Anaheim elsősorban egy fantasztikus kapusteljesítménynek köszönhetően vette el a San Jose veretlenségét – Jonas Hiller 31 lövésből 31-et hárított.
okt. 15
7:23
Játékossors: Nene brazil, spanyol vagy akár francia válogatott is lehet (She)
Nene számára teljesen mindegy, hogy a brazil, a francia vagy éppen a spanyol válogatottban szerepel majd a 2014-es labdarúgó-világbajnokságon, őt csak az érdekli, hogy ott legyen az eseményen.
okt. 15
7:39
Futsal: az argentinokkal kezd vasárnap Brazíliában a válogatott (She)
A Frank Tamás vezette magyar válogatott Argentína ellen kezdi meg a szereplését a futsal Grand Prix-n – adta hírül az mlsz.hu.
okt. 15
8:33
MotoGP: Casey Stoner az élről indulhat harcba a vb-címért (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Ausztrál Nagydíján a királykategóriában a szombati  időmérő edzésen a hazai közönség előtt versenyző, a vb-pontversenyben élen álló Casey Stoner volt a leggyorsabb.
okt. 15
8:35
Torna-vb: Berki Krisztián megvédte a címét, Hídvégi Vid negyedik (She)
A tokiói olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokságon Berki Krisztián lólengésben megvédte a világbajnoki címét, míg Hídvégi Vid a 4. helyen végzett.
okt. 15
8:42
Berki aranyérmet nyert és ott lehet Londonban (Agroinform)
Berki Krisztián megvédte világbajnoki címét lólengésben a tokiói olimpiai kvalifikációs torna-vb szombati napján, Hídvégi Vid ugyanezen a szeren negyedik lett.
okt. 15
8:44
Hamilton megszakította a Red Bull sorozatát - az első helyről indulhat (Agroinform)
Idén először nem Red Bull-pilóta, hanem a McLaren-Mercedesszel versenyző brit Lewis Hamilton indul az élről vasárnap a Forma-1-es Dél-koreai Nagydíjon.
okt. 15
8:51
Videó: a szerény Kasib Powell mindent megtesz Körmend hírnevéért (She)
A Körmend férfi kosárlabdacsapatának amerikai légiósa, Kasib Powell szerény ember. Olyan személyiség, aki követi a példaképeit, és mindent megtesz, hogy ő maga is példakép legyen. Máris megszerette a családias Körmendet, az NBA viszont kicsit keserédes emlék számára.
okt. 15
9:18
Berki világbajnok, mehet az olimpiára (Infostart)
Berki Krisztián megvédte világbajnoki címét lólengésben a tokiói olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokságon, Hídvégi Vid ugyanezen a szeren negyedik lett. Berki a döntőben 15,833 pontot kapott gyakorlatára, Hídvégi 15,000-val zárt. A magyar csapat számítása szerint Berki ezzel indulási jogot szerzett a jövő évi londoni olimpiára. Ehhez a lovon érmet kellett szereznie, s a másik két szeren -…
okt. 15
9:18
Dél-koreai Nagydíj: Hamilton indul az élről (Metropol)
Lewis Hamilton, a McLaren brit pilótája indul az élről vasárnap a Forma-1-es Dél-koreai Nagydíjon. Hamilton mögött a már világbajnok német Sebastian Vettel (Red Bull) lett a második a szombati időmérő edzésen, míg a harmadik helyen a szintén brit Jenson Button (McLaren) végzett.
okt. 15
9:18
Torna-vb - Berki aranyérmes, Hídvégi negyedik (Behaviour)
Berki Krisztián megvédte világbajnoki címét lólengésben a tokiói olimpiai kvalifikációs torna-vb szombati napján, Hídvégi Vid ugyanezen a szeren negyedik lett.
okt. 15
9:18
Tévez nem akar jönni, Balotelli csak egy barát - Galliani (Agroinform)
A milánói klub elnöke elmondta, januárban nem kívánnak csatárokat igazolni, de a középpályára érkezhet új ember.
okt. 15
9:27
Női kosárlabda: Nagyon jól érzem magam Valenciában - Honti Kata (She)
Honti Katát csütörtökön Győrben a megszokott soproni zöld-sárga helyett a Ros Casares kék mezében láthattuk, ám az Euroliga első fordulójában azt is megállapíthattuk, hogy a magyar válogatott irányítójának Valenciában is hasonlóan fontos szerepet szánnak, mint korábbi klubjában. A kosaras hölgy a mérkőzés után nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.
okt. 15
9:29
Olaszország: a Palermo elnöke szerint a Serie A 20 évvel le van maradva (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Palermo elnöke, Maurizio Zamparini lesújtó véleményt fogalmazott meg hazája első osztályú pontvadászatáról. A sportvezető szerint a Serie A húsz évvel le van maradva a több európai topliga mögött, és a jövőbeli kilátások sem valami fényesek.
okt. 15
9:31
WBA: „Gerának az edzések alapján a kezdőben lenne a helye” - Hodgson (She)
A West Bromwich menedzsere, Roy Hodgson szerint Gera Zoltánnak az edzéseken mutatott teljesítménye alapján a kezdőcsapatban lenne  a helye. Mint arról már beszámoltunk, a válogatott támadó jövő héten, az Arsenal elleni tartalékmeccsen tér vissza a pályára.
okt. 15
9:36
Az ősz bajnoki futballmeccsét játsszák Debrecenben (Infostart)
A magyar bajnokságok történetének legtöbb bajnoki címmel dicsekedhető vidéki csapatai vívják az ősz rangadóját szombat délután Debrecenben. A kétezres években ötszörös bajnok Loki ellenfele a története során három bajnoki címet begyűjtött Győri ETO lesz. A két csapat áll a tabella első két helyén, a házigazda kilenc, a vendég nyolc ponttal előzi meg a bajnoki címvédő Videotont.
okt. 15
9:36
Az év mérkőzése következik Angliában (Agroinform)
Összecsap az angol labdarúgás két legeredményesebb csapata, a 18-szoros bajnok Liverpool, valamint a 19 elsőséggel csúcstartó Manchester United.
okt. 15
9:38
Gólgazdag mérkőzésen nyert a Hurricanes - videó (Agroinform)
Egy gólgazdag és egy találatszegény mérkőzéssel folytatódott az NHL: a legutóbbi játéknapon a Buffalo-Carolina összecsapáson hétszer, az Anaheim-San Jose találkozón viszont csupán egyszer került a pakk a hálóba.
okt. 15
9:54
14 éves középpályásért fizet 2 millió fontot a Chelsea (Agroinform)
Seyi Ojo, a Milton Keynes Dons FC játékosa, amely csapat az angol harmadosztályban játszik.
okt. 15
10:12
Berki megvédte címét lólengésben (Metropol)
Berki Krisztián megvédte világbajnoki címét lólengésben a tokiói olimpiai kvalifikációs torna-vb szombati napján, Hídvégi Vid ugyanezen a szeren negyedik lett. Berki a döntőben 15,833 pontot kapott gyakorlatára, Hídvégi 15,000-rel zárt.
okt. 15
10:21
Ajánló: DVSC-ETO és Pool-MU a szombat programban (She)
A hétközi válogatott mérkőzések után péntektől ismét a klubfutballé a terep, és nem is maradunk érdekes mérkőzések nélkül szombaton. A magyar bajnokságban „csúcsrangadó” következik: a tabella 2. helyezettje, a Győri ETO az éllovas Debrecenhez látogat. Pályára lép a bajnok Videoton is, amely a Kecskemétet fogadja.
okt. 15
10:30
Dél-koreai Nagydíj: Hamilton indul az élről (Infostart)
Lewis Hamilton, a McLaren brit pilótája indul az élről vasárnap a Forma-1-es Dél-koreai Nagydíjon.
okt. 15
10:30
A Bayern kötelező feladat előtt, Stieberék máris kiesési rangadót vívnak (Agroinform)
A rekordbajnok Bayern München a Hertha BSC-t fogadja, a Mainz az Augsburggal csap össze, míg Hajnal Tamás Stuttgartja a Hoffenheimet látja vendégül a 9. fordulóban.
okt. 15
10:32
A milánói óriásoknak lassan ideje összeszedniük magukat (Agroinform)
A Milan és az Inter kerete még nem teljes, de mindkét együttesnek győzelemre van szüksége, hogy ne szakadjon le még jobban az élbolytól.
okt. 15
10:39
Torna-vb: A leugrás pillanatában éreztem, megcsináltuk! - Berki Krisztián (She)
A tokiói olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokságon lólengésben aranyérmet nyerő Berki Krisztián az eredményhirdetés után a Nemzeti Sport kérdésére értékelte a finálét.
okt. 15
10:48
Vigyázz Vidi, vadveszély! – avagy kecskeméti (has)hajtók római stílusban (Agroinform)
Két hét szünet után a 12. fordulóval folytatódik az OTP Bank Liga. Szombaton hat mérkőzést rendeznek, a hazai pályán eddig valamennyi mérkőzését megnyerő, a tabella harmadik helyén álló Videoton a hetedik Kecskemétet fogadja.
okt. 15
10:50
Megtört az átok - F1, időmérő edzés (Agroinform)
Megtört a Red Bull dominancia, Hamilton pole-ban! Alonso és a Ferrari viszont gyenge, Schumacher bakizott, Rosberg meglepetést okozhat, Button pedig a harmadik helyről is simán nyerhet.
okt. 15
11:15
Ajánló: DVSC-ETO és Pool-MU a szombati programban (She)
A hétközi válogatott mérkőzések után péntektől ismét a klubfutballé a terep, és nem is maradunk érdekes mérkőzések nélkül szombaton. A magyar bajnokságban „csúcsrangadó” következik: a tabella 2. helyezettje, a Győri ETO az éllovas Debrecenhez látogat. Pályára lép a bajnok Videoton is, amely a Kecskemétet fogadja.
okt. 15
11:24
FIFA: újabb büntetések korrupcióért (Metropol)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) etikai bizottsága újabb tisztségviselőket ítélt el korrupció miatt: ezúttal a karibi térségből négy ember kapott eltiltást, három megrovást - kettő közülük pénzbüntetést is -, további öt pedig figyelmeztetést.
okt. 15
11:25
Az üzbégek ellen melegítettek a férfi párbajtőrözők (Agroinform)
Könnyed győzelemmel kezdte szombati szereplését a magyar férfi párbajtőr-válogatott a cataniai vívó-világbajnokságon.
okt. 15
11:33
Vívó-vb: az üzbégek ellen melegítettek be a férfi párbajtőrözők (She)
Könnyed győzelemmel kezdte szombati szereplését a magyar férfi párbajtőr-válogatott a cataniai vívó-világbajnokságon. Az Imre Géza, Boczkó Gábor, Somfai Péter, Szényi Péter  négyes 18 tussal bizonyult jobbnak az üzbég együttesnél, s ezzel bejutott a legjobb 16 közé, ahol a spanyolokat búcsúztató venezuelaiakkal találkozik.
okt. 15
11:35
FIFA: a szervezet újabb büntetéseket osztott ki korrupcióért (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) etikai bizottsága újabb tisztségviselőket ítélt el korrupció miatt: ezúttal a karibi térségből négy ember kapott eltiltást, három megrovást – kettő közülük pénzbüntetést is –, további öt pedig figyelmeztetést.
okt. 15
11:42
Bármit is mondanak a felmérések, a Real Madrid a legnagyobb klub - Mourinho (Agroinform)
A portugál szakember nemes egyszerűséggel "nagy hazugságnak" nevezte azt a pletykát, miszerint ő leülne a portugál válogatott kispadjára.
okt. 15
11:51
Videó: íme, Berki Krisztián aranyat érő gyakorlata a torna-vb-n! (She)
Berki Krisztián csodálatos, első helyet érő gyakorlatot mutatott be a tokiói olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokságon lólengésben. A címvédő magyar sportoló (és a másik két dobogós) mögött Hídvégi Vid a negyedik helyen végzett. Tekintsék meg mindkét gyakorlatot!
okt. 15
12:00
Ez a gyakorlat ért aranyat Berki Krisztiánnak - videó (Agroinform)
Berki Krisztián megvédte világbajnoki címét lólengésben a tokiói olimpiai kvalifikációs torna-vb szombati napján. Íme, a győztes gyakorlat.
okt. 15
12:09
Rögbi-vb: a franciák harmadszor döntőben, Wales hősies küzdelme (She)
Franciaország jutott be elsőként a döntőbe az Új-Zélandon zajló rögbi-világbajnokságon, miután a torna szombati elődöntőjében egy ponttal nyert az első félidő közepétől emberhátrányban küzdő Wales ellen. A franciák harmadszor játszhatnak vb-döntőt – eddig még egyszer sem sikerült nyerniük –, míg a négy közé másodszor bejutó walesiek ezúttal is legfeljebb a bronzéremmel vigasztalódhatnak, ami…
okt. 15
12:18
Asztalitenisz Eb - Bronzérmes a Tóth, Póta páros (Infostart)
A Tóth Krisztina, Póta Georgina duó - csakúgy, mint tavaly - bronzérmet szerzett a párosversenyben a lengyelországi Gdanskban zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon. A magyar kettős a szombati elődöntőben a román Daniela Dodean, Elizabeta Samara egységtől kapott ki nagy csatában, 4-3-ra.
okt. 15
12:18
Vettel levágott egy kanyart, de nem büntették meg (Agroinform)
A világbajnok levezető körön volt, de ha azért igyekezett, hogy tudjon még egy gyors kört menni, nem büntették meg.

Keresés