2011. október 15. szombat

okt. 15
12:27
Asztalitenisz Eb: bronzérmes lett a Póta, Tóth páros Gdanskban (She)
A Tóth Krisztina, Póta Georgina duó – csakúgy, mint tavaly –€“ bronzérmet szerzett a párosok versenyében a lengyelországi Gdanskban zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon. A magyar kettős a szombati elődöntőben a román Daniela Dodean, Elizabeta Samara egységtől kapott ki nagy csatában, 4:3-ra.
okt. 15
12:29
Tenisz: az első három kiemelt bejutott az elődöntőbe Oszakában (She)
Különösebb meglepetések nélkül folytatódott a női teniszezők oszakai tornája: az első helyen kiemelt ausztrál Samantha Stosur mellett a második helyen rangsorolt Marion Bartoli és a harmadik Angelique Kerber is kétjátszmás győzelemmel jutott be az elődöntőbe.
okt. 15
12:36
Életemben először izgultam - Berki Krisztián (Agroinform)
Berki Krisztián megvédte világbajnoki címét lólengésben a tokiói olimpiai kvalifikációs torna-vb szombati napján, Hídvégi Vid ugyanezen a szeren negyedik lett.
okt. 15
12:54
Asztalitenisz Eb: bronzérmes a Tóth, Póta páros (Metropol)
A Tóth Krisztina, Póta Georgina duó - csakúgy, mint tavaly - bronzérmet szerzett a párosversenyben a lengyelországi Gdanskban zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon. A magyar kettős a szombati elődöntőben a román Daniela Dodean, Elizabeta Samara egységtől kapott ki nagy csatában, 4-3-ra.
okt. 15
12:54
A PSG kapusa szerint csodálatos lenne Beckham érkezése (Agroinform)
November közepén lejár a szerződése a Los Angeles Galaxynál, így Párizs felé veheti az irányt a britek futball ikonja, David Beckham.
okt. 15
13:12
A Tóth Krisztina, Póta Georgina duó bronzérmet nyert (Agroinform)
A Tóth Krisztina, Póta Georgina duó - csakúgy, mint tavaly - bronzérmet szerzett a párosversenyben a lengyelországi Gdanskban zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon. A magyar kettős a szombati elődöntőben a román Daniela Dodean, Elizabeta Samara egységtől kapott ki nagy csatában, 4-3-ra.
okt. 15
13:21
Premier League: Gerrard kezd, Rooney kispados Pool-MU rangadón (She)
A várakozásoknak megfelelően a Liverpool Steven Gerrarddal a kezdőjében áll fel a Manchester United elleni szombati bajnokiján. Az MU-ban csak Danny Welbeck kezd a csatárok közül, Wayne Rooney és Javier Hernández is csere.
okt. 15
13:30
Újoncok rangadója a diósgyőri katlanban (Agroinform)
Két hét szünet után a 12. fordulóval folytatódik az OTP Bank Liga. Szombaton hat mérkőzést rendeznek, a két újonc, az 5. helyezett Pécs és a 6. DVTK Diósgyőrben találkozik egymással.
okt. 15
13:48
Vasárnap Argentínával csap össze a magyar válogatott (Agroinform)
A Frank Tamás vezette együttes Argentína ellen kezdi meg szereplését a Futsal Grand Prix-n.
okt. 15
13:57
Premier League: Liverpool-MU mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Premier League 8. fordulójának rangadója, a Liverpool–Manchester United összecsapás, amelyet folyamatosan frissülő cikkünk segítségével követhet nyomon!
okt. 15
13:59
Vívó-vb: negyeddöntős a férfi párbajtőrcsapat Cataniában (She)
A venezuelaiak ellenállását gyorsan megtörve, magabiztos győzelemmel jutott be szombaton a negyeddöntőbe a magyar férfi párbajtőr-válogatott a cataniai vívó-világbajnokságon.
okt. 15
14:01
Dopping: hárman is megbuktak a Pánamerikai Játékok nyitányán (She)
Doppingolt, ezért csapata közvetlenül a mexikói Pán-amerikai Játékok rajtja előtt visszaléptette az indulástól a brazil hosszútávfutó Simone Alves da Silvát, a Puerto Ricó-i hegyikerékpáros Kelvin Gonzálezt és a chilei súlyemelő Cristian Escalantét.
okt. 15
14:06
Negyeddöntőbe jutott a férfi párbajtőrcsapatunk (Agroinform)
A venezuelaiak ellenállását gyorsan megtörve, magabiztos győzelemmel jutott be szombaton a negyeddöntőbe a magyar férfi párbajtőr-válogatott a cataniai vívó-világbajnokságon.
okt. 15
14:15
Videó: Elhúznák egymás nótáját - Lukács és Dobrády a Loki-ETO-ról (She)
A debreceni kötődésű Lukács László, a Tankcsapda frontembere, valamint a győri Dobrády Ákos is elmondta, mit vár a délutáni DVSC–ETO bajnoki labdarúgó-mérkőzéstől. Mindketten optimisták, de a korábban a TNT-ben zenélő Dobrády egy ponttal is elégedett lenne.
okt. 15
14:17
Vívó-vb: negyeddöntőbe jutott a női kardcsapat Szicíliában (She)
Második összecsapását is megnyerte szombaton a magyar női kardválogatott, s ezzel bejutott a legjobb nyolc közé a cataniai vívó-világbajnokságon. A Benkó Réka, Márton Anna, Várhelyi Kata trió hat találattal bizonyult jobbnak a dél-koreaiaknál.
okt. 15
14:24
Káprázatos szólót mutatott be az Atlético középpályása - videó (Agroinform)
Vitor Junior, az Atlético GO játékosa zseniális szólógólt szerzett az Avaí elleni 2-2-es döntetlen alkalmával a brazil bajnokságban.
okt. 15
14:33
DVTK: Benczés Miklós nem szeretne csalódást okozni a szurkolóknak (She)
Az NB I 12. fordulójában a Diósgyőr a Pécset fogadja este hat órától. A hazaiak szakvetetője, Benczés Miklós a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában beszélt a változó időjárási körülményekről, és arról, hogy nem szeretne csalódást okozni a szurkolóknak.
okt. 15
14:42
Sisa csempészni akar, Supka fejtréninget tartott (Agroinform)
A 4. helyezett Budapest Honvéd a 13. Kaposvári Rákóczi otthonába látogat a 12. fordulóban.
okt. 15
15:01
Lázokék egygólos hátrányból fordítottak hazai pályán (Agroinform)
Az Ingolstadt szerzett ugyan vezetést a Duisburg otthonában, de a Lázok Jánossal felálló együttes a második félidőben háromszor talált be.
okt. 15
15:09
Haladás: Aczél Zoltán szerint alaposan felkészültek a Paksból (She)
Aczél Zoltán, a Haladás vezetőedzője a Paks elleni mai idegenbeli bajnoki mérkőzés előtt adott interjújában elárulta, hogy a kéthetes szünet alatt volt idejük alaposan feltérképezni az ellenfél játékát, emiatt pedig bízik benne, hogy sikerül megszerezni a szezonbeli ötödik sikerüket is.
okt. 15
15:19
Vlak veretlenül is óvatos (Agroinform)
A 11. helyezett Siófok az azonos pontszámmal, de rosszabb gólkülönbséggel 12. Vasast fogadja.
okt. 15
15:27
NB I: Debrecen-Győr bajnoki rangadó élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I mai rangadóján a Debreceni VSC a Győri ETO-t fogadja. A bajnokság első két helyezettjének csatájában megőrzi a veretlenségét a hazai gárda vagy idegenben is győz a Győr? Megtudhatja, ha követi a találkozót élő szöveges közvetítésünk vagy folyamatosan frissülő élőképes cikkünk segítségével!
okt. 15
15:29
London 2012: különterminál várja távozásukkor az olimpikonokat (She)
A brit főváros Heathrow repülőterén a sportolók számára speciális terminált alakítanak ki, amelyet a jövő nyári londoni olimpia végeztével a hazautazáskor vehetnek majd igénybe.
okt. 15
15:31
Vívó-vb: elődöntős a férfi párbajtőrcsapat, legyőztük a kínaiakat (She)
Harmadik mérkőzésén is jó teljesítményt nyújtott, így bejutott az elődöntőbe a magyar férfi párbajtőr-válogatott a cataniai vívó-világbajnokságon.
okt. 15
15:33
Asztalitenisz Eb: Póta Georgina búcsúzott a negyeddöntőben (She)
Póta Georgina 4:3-ra kikapott az első helyen kiemelt holland Li Jiaótól, így a negyeddöntőben búcsúzott egyesben a lengyelországi Gdanskban zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon.
okt. 15
15:35
Videó: Steven Gerrard okos szabadrúgásával vezet a Liverpool (She)
A hazai pályán játszó Liverpool megszerezte a vezetést az éllovas Manchester United ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság rangadóját. A gólt Steven Gerrard szerezte szabadrúgásból.
okt. 15
15:36
Már az elődöntőben jár a férfi párbajtórcsapat (Agroinform)
Harmadik mérkőzésén is jó teljesítményt nyújtott, így bejutott az elődöntőbe a magyar férfi párbajtőr-válogatott a cataniai vívó-világbajnokságon.
okt. 15
15:45
Bundesliga 2.: Lázok János kezdett, csapata megtörte a rossz sorozatát (She)
A Lázok Jánost foglalkoztató MSV Duisburg 3–1-re legyőzte az Ingolstadtot a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának szombati játéknapján, és elmozdult az utolsó előtti helyről.
okt. 15
15:47
Tenisz: Murray és Ferrer jutott be a sanghaji fináléba (She)
A Sanghajban zajló, 3.24 millió dollár összdíjazású ATP-tornán a második helyen kiemelt brit Andy Murray és a harmadikként rangsorolt spanyol David Ferrer találkozik majd egymással a döntőben.
okt. 15
15:49
Premier League: nem bírt egymással a Pool és az MU (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier Leauge) 8. fordulójának rangadóján a Liverpool hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Manchester Uniteddel.
okt. 15
15:51
Videó: Chicharito bombafejessel egyenlített a Liverpool ellen (She)
A Liverpool megszerezte a vezetést az éllovas Manchester United ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság rangadóján. A gólt Steven Gerrard szerezte szabadrúgásból, ám a hazaiaknak végül mégis be kellett érniük egy ponttal, mivel Chicharito a hajrában egyenlített.
okt. 15
15:54
Nem bírt egymással a Liverpool és a Manchester United (Agroinform)
A Liverpool Steven Gerrard remek szabadrúgásával szerzett vezetést az MU elleni rangadón, de a csereként beálló Chicharito egyenlíteni tudott.
okt. 15
15:56
Murray-Ferrer döntőt rendeznek (Agroinform)
A második helyen rangsorolt brit Andy Murray és a harmadik kiemelt David Ferrer jutott a döntőbe Sanghajban.
okt. 15
16:03
Barcelona: Guardiola megérti Krkic csalódottságát (She)
Pep Guardiola, az FC Barcelona vezetőedzője elmondta, megérti Bojan Krkic csalódottságát, és hozzátette azt is, hogy megpróbált segíteni a fiatal csatárnak, de kudarcot vallott.
okt. 15
16:05
Ökölvívás: Caballero pehelysúlyban is bajnok, az amerikai ígéret bukása (She)
Újra profi ökölvívó-világbajnoki címet szerzett a nagyszájú Celestino Caballero, miután a WBA által elrendelt visszavágón legyőzte a pehelysúlyú címvédőt, Jonathan Victor Barrost.
okt. 15
16:07
Skócia: nyolc perc alatt hármat vágott a Celtic, de ez is kevés volt (She)
Legalábbis a győzelemhez: a Kilmarnock egy pontot otthon tartott a Celtic ellenében a skót labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának szombat kora délutáni mérkőzésén (3–3).
okt. 15
16:12
Döntetlen a Liverpool-MU rangadón (Infostart)
Döntetlennel végződött szombaton az angol labdarúgás két legeredményesebb csapatának, a 18-szoros bajnok FC Liverpoolnak, valamint a 19 elsőséggel csúcstartó Manchester Unitednek az összecsapása a Premier League 8. fordulójában.
okt. 15
16:12
Döntetlen a Liverpool-MU rangadón (Metropol)
Döntetlennel végződött szombaton az angol labdarúgás két legeredményesebb csapatának, a 18-szoros bajnok FC Liverpoolnak, valamint a 19 elsőséggel csúcstartó Manchester Unitednek az összecsapása a Premier League 8. fordulójában.
okt. 15
16:12
A Paks is kikezdheti Aczél idegeit (Agroinform)
A 9. helyezett Haladás az egy pozícióval mögötte álló, de azonos pontszámmal rendelkező Paks otthonába látogat.
okt. 15
16:21
Vívó-vb: a női kardválogatott a negyeddöntőben kikapott az oroszoktól (She)
Nem tudta felborítani a papírformát a negyeddöntőben, és sima vereséget szenvedett az orosz csapattól a magyar női kardválogatott, amely így az 5–8. hely valamelyikén végez szombaton a cataniai vívó-világbajnokságon.
okt. 15
16:23
Asztalitenisz Eb: Tóth is kiesett, két éremmel zárnak a magyarok (She)
Póta Georgina után Tóth Krisztina is kiesett az egyes negyeddöntőjében a lengyelországi Gdanskban zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon, amelyet így a magyar küldöttség két bronzéremmel zár.
okt. 15
16:25
Videó: 13 perc alatt hármat vágott a Bayern - a topligák legfrissebb góljai (She)
A válogatott mérkőzések után ismét futballdömping az európai labdarúgó topligákban. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legújabb gólokat nézheti meg az angol Premier League-től az olasz Serie A-ig!
okt. 15
16:30
Különterminál várja távozásukkor az olimpikonokat (Agroinform)
A brit főváros Heathrow repülőterén speciális terminált alakítanak ki a sportolók számára, amelyet a jövő nyári londoni olimpia végeztével a hazautazáskor vehetnek majd igénybe.
okt. 15
16:32
Tóth is kiesett, két éremmel zárnak a magyarok (Agroinform)
Póta Georgina után Tóth Krisztina is kiesett az egyes negyeddöntőjében.
okt. 15
16:34
Giggs megijedt Gerrard lövésétől, Chicharito első labdaérintéséből gólt szerzett - videó (Agroinform)
A Premier League 8. fordulójának rangadóján, a Liverpool-Manchester United mérkőzésen 1-1-es döntetlen született.
okt. 15
16:57
NB II, Nyugat: a Kozármisleny továbbra is az MTK nyomában (She)
A baranyai csapat idegenben verte a Baját 0–2-ra, míg a Veszprém gól gazdag mérkőzésen múlta felül a budaörsieket a másodosztályú labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában.
okt. 15
16:59
NB II, Kelet: a Szolnok és a Békéscsaba is nyert, a Cegléd leszakadt (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 9. fordulójában az első két helyen álló Békéscsaba és Szolnok is győzött, így elléptek a Szegeden vereséget szenvedő Ceglédtől.
okt. 15
17:01
NB I: tovább remekel a Debrecen, magabiztos győzelem a Győr ellen (She)
A labdarúgó NB I mai rangadóján a Debreceni VSC a Győri ETO-t fogadta. Az első félidőben vezetést szerzett a hazai csapat, majd a második játékrészben is betalált, így végül magabiztos Loki-győzelmet hozott a találkozó.
okt. 15
17:06
Az ősz rangadóját is magabiztosan nyerte a megállíthatatlan Debrecen (Agroinform)
Hazai pályán egyszerűen nem tud hibázni a DVSC-TEVA: a Győr elleni rangadót 2-0-ra nyerték Bódiék, ezzel négy pontra leszakították riválisukat.
okt. 15
17:08
Vácon nyert a Békéscsaba (Agroinform)
A Nyugati csoportban a második Kozármisleny idegenben verte 2-0-ra a Baját.

Keresés