2011. október 22. szombat

okt. 22
6:54
Amerika mintáját követheti a világ (Behaviour)
Nem a játékosok tudása, hanem a velük foglalkozó edző felkészültsége határozza meg elsődlegesen, mennyire lehet sikeres egy csapat - többek között erre a megállapításra jutottak az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) szervezésében Prágában rendezett konferencia résztvevői. Az eseményre az edzőképzésért felelős futballszakembereket hívtak meg. A téma kapcsán lapunk cikksorozatot indított, ezúttal…
okt. 22
6:56
A kiesés elől menekülnek (Behaviour)
Menekülés a kiesőzónából, ez a tétje a ma 15 órakor kezdődő Ferencváros-Újpest rangadónak a labdarúgó NB I. 13. fordulójában. Ez lesz a 209. felvonása a honi futball legnagyobb presztízsű párharcának.
okt. 22
6:58
Elhúzni a Csehov nótáját (Behaviour)
A Veszprém számára a továbbjutás mielőbbi bebiztosítása, a Szeged számára a minimális remény megőrzése a tét a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában.
okt. 22
7:12
Marquez bukása Bradl esélyeit növeli (Behaviour)
A gyorsasági motoros-világbajnokság malajziai futamának tegnapi szabadedzései után úgy tűnik, akár a még két kiadó világbajnoki cím is elkelhet, míg a királykategóriában legfeljebb a Repsol Honda két motorosának, a spanyol Pedrosának és az olasz Doviziosónak az összetett harmadik zajló csatája hozhat izgalmat. Előbbi mindkét tréningen a leggyorsabbnak bizonyult, míg utóbbit még a vb-címet a múlt…
okt. 22
7:30
NHL: ötöt lőtt és továbbra is veretlen a Detroit, drámai Sharks-siker (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) 15. játéknapján is megőrizte veretlenségét a Detroit, miután a két gólt és egy asszisztot jegyző Johan Franzen vezérletével 5–2-re győzött a Columbusszal szemben. A San Jose 0–2-ről állt fel a New Jersey vendégeként, és végül szétlövéssel nyert. A Blues szintén 0–2-ről egyenlített, majd hosszabbításban diadalmaskodott a Carolina ellen.
okt. 22
7:48
Kosárlabda: szülővárosában szobrot állítottak Drazen Petrovicnak (She)
Szülővárosában, Sibenikben szobrot állítottak Drazen Petrovicnak, az 1993-ban elhunyt horvát kosaras sztárnak.
okt. 22
8:06
Honvéd: Debrecenben fel kell kötnünk a gatyánkat - Torghelle (She)
A Honvéd néhány hete szerződtetett csatára, Torghelle Sándor három bajnokin két gólt szerzett régi-új csapatában, tegnap a Diósgyőr ellen 2–1-re megnyert bajnokiján csapata első találatát jegyezte. A meccs után saját eddigi teljesítményét is értékelte, és beszélt a soron következő feladatokról is a klubja hivatalos honlapján megjelent interjúban.
okt. 22
9:00
FTC-Újpest: Kabátnak csak pozitív emlékei vannak a derbikről (She)
A mai Ferencváros–Újpest bajnoki rangadó előtt a vendégek csatára, Kabát Péter a szép emlékekről beszélt a derbi kapcsán a klubja hivatalos honlapjának adott interjúban.
okt. 22
9:00
Kubica egy hónap múlva gondolkozhat újra a versenyzésen (Agroinform)
Visszatérhet a Forma-1-be, de még egy hónapos rehabilitációra van szüksége a lengyel pilótának, aki februárban  ralibalesetet szenvedett.
okt. 22
9:18
47 éves lenne Michael Jordan legnagyobb európai ellenfele, szobrot kap (Agroinform)
A Drazen Petrovic vezette horvát válogatott volt az egyetlen, amely egyáltalán vezetni tudott a Dream Team ellen 1992-ben, Barcelonában.
okt. 22
9:36
Anzsi: Dzsudzsák erőnléte nem tökéletes, nem biztos, hogy játszik (She)
Vasárnap a BL-résztvevő, Oroszországban pedig a bajnoki címre törő, jelenleg második helyezett CSZKA Moszkvát látja vendégül a tabella nyolcadik pozíciójában álló Anzsi Mahacskala – és nem biztos, hogy Dzsudzsák Balázzsal a soraiban.
okt. 22
9:36
A Budapesten is nyerő Borlée kapta a legnagyobb belga sportkitüntetést (Agroinform)
A dél-koreai atlétikai világbajnokságon 400 méteren harmadik helyezett futó kapta a 2011-es év sportérdemrendjét Belgiumban.
okt. 22
9:54
West Bromwich: Hodgson a mai bajnokin már számít Gerára (She)
Mint ismert, Gera Zoltán kedden pályára lépett a West Bromwich Albion tartalékcsapatában, és a WBA menedzsere, Roy Hodgson elmondta, a mai, Aston Villa elleni Premier League-meccsen már számít a magyar középpályásra.
okt. 22
9:54
Újra Söldenben kezdődik a szezon (Agroinform)
Szombaton az ausztriai Söldenben veszi kezdetét a 2011/12-es alpesi sí szezon, amelyben vb és olimpia hiányában az összetett Világkupán lesz a fő hangsúly.
okt. 22
9:56
Ajánló: FTC-Újpest rangadó, pályán a Real, a Barca és a Juve - program (She)
Ma délután 3 órakor rendezik a Ferencváros–Újpest rangadót a labdarúgó NB I-ben. Angliában Gera Zoltán hosszú idő után újra pályára léphet a Premier League-ben, legalábbis a West Bromwich menedzsere, Roy Hodgson úgy nyilatkozott, hogy ha szüksége lesz rá, beveti az Aston Villa ellen. A Real Madrid, a Barcelona és a Juventus is játszik ma este.
okt. 22
9:56
Gerrardék könnyű, Geráék nehéz feladat előtt (Agroinform)
A Liverpool az újonc Norwich ellen szaporíthatja pontjai számát. Gera és Fülöp csapata, a West Bromwich az Aston Villa vendége lesz.
okt. 22
10:12
FTC-Újpest: Darko Markovics már a derbin folytatná a góllövést (She)
Az Újpest FC nyáron szerződtetett montenegrói középpályása, Darko Markovics a múlt héten  a ZTE ellen szerezte meg az első gólját az NB I-ben. A 24 éves játékos a következő találatra már nem szeretne ilyen sokat várni.
okt. 22
10:12
Lucz Dóra ifjúsági világbajnok Szingapúrban (Agroinform)
Nagy magyar sikerek születtek a szingapúri maratoni világbajnokság első napján. Ifjúsági versenyzőink közül Lucz Dóra aranyérmet szerzett, és az U23-as korosztállyal kiegészülve összesen hat érmet nyert a magyar válogatott.
okt. 22
10:14
Túraautó-vb: Michelisz Norbert a 13. helyről indul Szuzukában (She)
Michelisz Norbert a 13. rajthelyről kezdi mindkét holnapi futamot a túraautó-világbajnokság (WTCC) hétvégi fordulójában Japánban.
okt. 22
10:30
Videó: Sok áldozatot hoztunk a Salzburg elleni Volán-sikerért - Énekes (She)
Mint arról beszámoltunk, az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokság alapszakaszának 13. fordulójában a Sapa Fehérvár AV 19 hazai pályán túlórás mérkőzésen nyert az osztrák Red Bull Salzburg ellen. A házigazdák az 52. percre kétgólos előnyt szereztek, de a vendégek nagy hajrával hosszabbításra mentették a meccset, ahol azonban a duplázó Derek Ryan találata döntött. Az NSO Tv mikrofonja előtt a…
okt. 22
10:30
Détári: Nézzetek a szemembe! – Szpisljak: Ez volt az álmom (Agroinform)
A 13. forduló, és egyben a magyar futball legpatinásabb párharca a Ferencváros és az Újpest összecsapása, amelyet ezúttal az Üllői úton rendeznek.
okt. 22
10:32
Futsal: a mieink megint hetet lőttek Mozambiknak, jöhetnek a hollandok (She)
A magyar futsalválogatott ismét felülmúlta Mozambikot a rangos brazíliai nemzetközi tornán: a mieink ezúttal, a helyosztón 7–3-ra győztek az afrikai együttes ellen, így a hollandokkal játszhatunk a kilencedik helyért.
okt. 22
10:48
Gera visszatérhet (Metropol)
Öt hónapos kihagyását követően szombat délután visszatérhet Gera Zoltán, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő West Bromwich Albion magyar válogatott támadója.
okt. 22
11:06
MotoGP: Bradlnak és Terolnak is van oka az örömre az időmérő után (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság sepangi Malajziai Nagydíjának szombati időmérő edzésén a királykategóriában Dani Pedrosa, a Moto2-ben Thomas Lüthi, míg a 125 kcm-ben Nicolás Terol végzett az élen.
okt. 22
11:06
Öt meccs után is hibátlan a Red Wings (Agroinform)
A Detroit Red Wings hazai környezetben 5-2-re nyert a Columbus Blue Jackets ellen az NHL legutóbbi játéknapján, ezzel továbbra is hibátlan.
okt. 22
11:08
Rövid pályás gyorskorcsolya vk: nem jutottak tovább a magyarok (She)
Nem jártak sikerrel a magyar versenyzők az egyesült államokbeli Salt Lake Cityben zajló rövid pályás gyorskorcsolya világkupafutam pénteki napján.
okt. 22
11:24
Atlétika: Kevin Borlée a belga sportérdemrend idei kitüntetettje (She)
Kevin Borlée, a dél-koreai atlétikai világbajnokságon 400 méteren harmadik helyezett futó kapta a 2011-es év sportérdemrendjét Belgiumban.
okt. 22
11:42
A jelen szégyen, a múlt veretes - Ferencváros-Újpest "rangadó" (Infostart)
Állhat akármilyen helyen is a bajnokságban az Újpest és a Ferencváros, a két csapat egymás elleni csatája mindig az NB I soros idényének ünnepe. Egyetlen más párosítás presztízsértéke nem hasonlítható a zöld-fehérek és a lila-fehérek csatájához. Amikor a Fradi hiányzott az élvonal mezőnyéből, még az újpestiek is sajnálkoztak, mondván, a zöldek nélkül nem ugyanaz a bajnokság, s persze ugyanaz lenne…
okt. 22
11:42
Ibisevic lehet a 'Gladbach végzete, Fink Magath ellen debütál Hamburgban (Agroinform)
A Bundesliga 10. fordulójában Stieberék a fővárosba látogatnak, Hajnalék pedig Nürnbergből próbálják elhozni a három pontot.
okt. 22
12:00
FIFA: az Egyesült Államokban 2015-től a Foxé a vb-k közvetítési joga (She)
Az ESPN és az NBC „legyőzésével" az Egyesült Államokban a Fox társaság szerezte meg többek között a 2018-as, illetve a 2022-es labdarúgó-világbajnokság televíziós közvetítési jogait.
okt. 22
12:00
Premier League - Gera visszatérhet (Behaviour)
Öt hónapos kihagyását követően szombat délután visszatérhet Gera Zoltán, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő West Bromwich Albion magyar válogatott támadója.
okt. 22
12:00
Vlak pontokat kér torta helyett (Agroinform)
Az OTP Bank Liga 13. fordulójában a tavalyi ezüstérmes, jelenleg nyolcadik Paks a tizenkettedik helyezett Vasashoz látogat.
okt. 22
12:18
2015-től a Fox közvetíti a vb-ket az Egyesült Államokban (Agroinform)
Az Egyesült Államokban a Fox társaság szerezte meg többek között a 2018-as, illetve a 2022-es labdarúgó-vb televíziós közvetítési jogait.
okt. 22
12:20
Rangadó vár a Real Madridra és a Barcelonára is (Agroinform)
Szombaton négy mérkőzést rendeznek a spanyol labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában, nehéz feladat előtt a Real Madrid és Barcelona is.
okt. 22
12:22
Prukner: Kellenek a szurkolók! (Agroinform)
Az OTP Bank Liga 13. fordulójában a mezőny egyetlen nyeretlen csapata, az utolsó helyezett ZTE a tizenegyedik Siófokot fogadja.
okt. 22
12:36
Videó: Deco még mindig zseniális, vállal passzolgattak az edzésen! (She)
Az edzések is élményszámba mennek a Fluminense együttesénél Decóékkal, parádéztak egy kicsit Fernando Bobbal, vállal tartották levegőben a labdát. Káprázatos jelenetsor.
okt. 22
12:54
Tenisz: Cibulková nagyon simán jutott be a moszkvai torna döntőjébe (She)
A nyolcadik helyen kiemelt szlovák Dominika Cibulková nagyon magabiztosan, mindössze két játékot elveszítve győzött az orosz Jelena Vesznyina ellen a Moszkvában zajló WTA-temisztorna elődöntőjében.
okt. 22
12:54
Buffon és Vidal nélkül kellene nyernie a Juventusnak (Agroinform)
Alapemberekre nem számíthat Antonio Conte, szerencséje lehet, hogy a Juventus ellen mindig nagyon gyenge Genoa lesz az ellenfél.
okt. 22
13:12
Szombathelyen a vereség, Kaposváron a tettes ismeretlen (Agroinform)
Az OTP Bank Liga 13. fordulójában a tizennegyedik helyezett Kaposvári Rákóczi a tizedik Szombathelyi Haladás vendége lesz.
okt. 22
13:30
Szerbia: kilenc játékost büntetett meg a Crvena zvezda elnöke (She)
Kilenc futballistáját büntette meg az alacsonyabb osztályú Jedinsztvo Szurcsin elleni győzelem után Vladan Lukics, a szerb Crvena zvezda elnöke.
okt. 22
13:32
Videó: őrült nápolyi szurkolók, kígyózó sorok a stadion előtt (She)
Nem csak az olasz bajnokságban, de természetesen a Bajnokok Ligájában is megőrülnek a nápolyi szurkolók a csapatukért. Helyszíni riportunkból kiderül, miféle hangulat uralkodott a városban a Bayern München elleni találkozó előtt.
okt. 22
13:34
ZTE: Felkészültünk az első győzelem megszerzésére - Prukner (She)
Prukner László, a labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszeg vezetőedzője úgy véli, a sereghajtó felkészült, hogy a Siófok elleni mai találkozón megszerezze az első győzelmét.
okt. 22
13:48
Szivics újabb blöffje? - Az ősz legfontosabb meccsére készül a Kecskemét (Agroinform)
Szombaton öt mérkőzéssel folytatódik az OTP Bank Liga 13. fordulója. A hatodik Kecskemét a kilencedik helyezett Lombard Pápát fogadja.
okt. 22
13:50
Nem nyert elég fölényesen a Zvezda, büntetett az elnök (Agroinform)
Kilenc futballistáját büntette meg az alacsonyabb osztályú Jedinstvo Surcin elleni győzelem után Vladan Lukic, Crvena Zvezda elnöke.
okt. 22
13:52
Vesznyina szinte pályán sem volt Cibulkova ellen az elődöntőben (Agroinform)
A nyolcadik helyen kiemelt szlovák játékos a szombati elődöntőben két sima szettben győzte le orosz ellenfelét.
okt. 22
13:54
Meglepetés Söldenben - Lindsey Vonn győzött óriás-műlesiklásban (Agroinform)
Eddig a leggyengébb számának számított az óriás-műlesiklás, most azonban ebben a szakágban is Világkupa versenyt nyert Lindsey Vonn.
okt. 22
14:06
Alpesi sí: Lindsay Vonn parádés győzelemmel rajtolt Söldenben (She)
Az ausztriai Söldenben megkezdődött az alpesi sízők 2011–2012-es világkupaidénye. A nyitányon a hölgyek óriás-műlesikló futamát rendezték meg, amelyet az amerikai Lindsay Vonn nyert meg a német Viktoria Rebensburg és az osztrák Elisabeth Görgl előtt.
okt. 22
14:08
FTC-Újpest: olvasóink többsége szerint hazai siker születik a derbin (She)
A 15 órakor kezdődő Ferencváros–Újpest mérkőzés kimenetelére egész héten szavazhattak olvasóink. A több mint háromezer voksoló 52 százaléka hazai győzelmet vár.
okt. 22
14:24
Pölöskey és Somalia a Ferencváros, Kabát és Rajczi az Újpest kezdőjében (Agroinform)
Détári Lajos, a Ferencváros szakmai igazgatója és Zoran Szpisljak, az Újpest vezetőedzője is kihirdette kezdőcsapatát az NB I rangadója előtt.
okt. 22
14:26
Aki ismer, az tudja, soha nem adom fel! - Győrfi Alen (Agroinform)
Az Adrenalin H-Moto Team motorosa hétfőn már az olasz BWG Racing meghívására tesztel Mugellóban.

Keresés