2011. október 4. kedd

okt. 4
0:15
Eurofutball: a bepiruló Besiktastól a 0-0-ba fulladó portugálokig (She)
Csupán gól nélküli döntetlenre volt képes a Besiktas az eleddig pont nélkül álló Gaziantepspor ellen a török labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának hétfői mérkőzésén. Hétfői összefoglaló.
okt. 4
1:09
Topligák, 2. osztály: a Monaco az utolsó helyen, kínlódik a Barca B (She)
Bár nem sok híja volt, hogy a feljutásért versengő Sedant legyőzze, mégis szomorú hétvégén van túl a Monaco: a hat éve még BL-döntőt játszó hercegségbeli klub az utolsó helyre csúszott a francia labdarúgó-bajnokság másodosztályában.
okt. 4
1:42
Büntetők után csíkszeredai győzelem (Agroinform)
A HSC Csíkszereda büntetőlövések után diadalmaskodott a Dab.Docler vendégeként a MOL Liga hétfői mérkőzésén.
okt. 4
1:46
Joaquín Caparrós a Mallorca új szakvezetője (Agroinform)
A klub bejelentette, hogy megállapodott Joaquín Caparróssal, az 55 éves spanyol szakember veszi át a labdarúgócsapat irányítását.
okt. 4
6:33
NFL: a Colts nagy küzdése ezúttal is csak szoros vereséget ért (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 4. fordulójának hétfő esti rangadóján a mérkőzésen mindössze egyszer, a hajrában vezető Tampa Bay Buccaneers hazai pályán 24–17-re legyőzte az Indianapolis Coltsot.
okt. 4
6:51
Csatornakajak: saját edzője világcsúcsát döntötte meg a brit kajakos (She)
Saját edzője világrekordját döntötte meg Paul Wycherley, a britek kajakosa, aki 2 óra 28 perc alatt szelte át hajójával a La Manche-csatornát.
okt. 4
6:54
Ez a győri nem volt édes... (Behaviour)
Felemásra sikeredett a magyar kézilabda-csapatok premiere a nemzetközi kupákban. Amíg a hölgyeknél a Fradi gálázott a KEK-ben, a Győr együttese kikapott 29-23-ra Dániában, míg a férfiaknál a Veszprém 29-25-ös győzelemmel, a Szeged xx-xx vereséggel kezdett a kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.
okt. 4
6:56
Bundagyanú Pécsen (Behaviour)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Pécs hivatalos honlapján jelentette meg a hírt, hogy egyik játékosát, Törtei Tamást a szerdán megrendezésre kerülő Siófok elleni idegenbeli Ligakupa-mérkőzés eredményének befolyásolására próbálták rávenni. A baranyaiaknak el kellett volna veszíteniük a mérkőzést.
okt. 4
6:58
Van aki bevallja, de sokan tagadják a dopping használatát (Behaviour)
A doppingolás terén a ténylegesnél már évtizedekkel korábban megvalósult a német újraegyesülés. Erről tanúskodnak azok a tanulmányok és interjúk, amelyek a német egység helyreállításának hétfői, 21. évfordulója kapcsán láttak napvilágot.
okt. 4
7:00
Londonért bunyóznak (Behaviour)
Vélhetően a teljes magyar ökölvívó vezetés aláírta volna előre, hogy amikor a nyolcaddöntőkre kerül majd sor ma a Bakuban rendezett olimpiai kvalifikációs amatőr ökölvívó világbajnokságon, még öt magyar bokszolhat a londoni kvótáért. Most már nem álom, hanem valóság mindez, hiszen Bacskai Balázs (69 kg), Káté Gyula (64 kg), Varga Miklós (60 kg), Harcsa Norbert (75 kg) egy, míg Darmos József (91…
okt. 4
7:02
Bryant: "Valószínű, hogy Bolognába igazolok" (Behaviour)
Kobe Bryant, a tengerentúli Los Angeles Lakers kiemelkedő csillaga egyre valószínűbb, hogy az olaszországi Bolognába helyezi át székhelyét. A Virtus Bologna együttese egyre komolyabban csábítja az olasz gyökerekkel rendelkező ötszörös NBA bajnokot. Azonban nem ő lesz az egyetlen távozó az amerikai profi kosárlabda ligából, hisz a bajnokság kezdetére még vélhetően sokáig várni kell.
okt. 4
7:27
Férfi kosár NB I: az Albacomp nem vár tovább a késő amerikaira (She)
A férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Albacomp nem vár tovább az útlevélgondok miatt késő Billy White-ra, inkább meghosszabbította a szintén amerikai Wayne Chism próbajátékát.
okt. 4
8:03
Euro 2012: Özil nem tart attól, hogy pokol vár rá Isztambulban (She)
Mesut Özil, a német labdarúgó-válogatott török származású csillaga nem fél attól, hogy atrocitás érné a pénteki Törökország–Németország Eb-selejtező alkalmából Isztambulban.
okt. 4
8:54
Carlo Ancelotti szívesen visszatérne Angliába (Agroinform)
Szívesen visszatérne Angliába Carlo Ancelotti, a Chelsea labdarúgócsapatának korábbi vezetőedzője, aki az előző idény végén távozott a londoniak kispadjáról.
okt. 4
8:56
Az Indianapolis Painterrel sem az igazi (Agroinform)
A negyedik forduló Monday Night Football összecsapásán kedd hajnalban a Tampa Bay Buccaneers 24-17-re verte az Indianapolis Colts csapatát.
okt. 4
8:57
Videó: A Ferencvárosnál képességbeli problémák vannak - Bognár (She)
Új bejegyzéssel jelentkezett blogjában Bognár György. A korábbi válogatott labdarúgó az NSO Tv-nek értékelte az NB I 11. fordulóját, amelyből kiemelte a Debreceni VSC kiütéses győzelmét és a Vasas meglepően könnyed sikerét.
okt. 4
8:58
Pál András gólja és gólpassza után kiújult a combsérülése (Agroinform)
Harminc perc alatt gólpasszt adott és gólt rúgott Pál András a Dunaújváros ellen az NB II Nyugati csoportjában, ám aztán el kellett hagynia a pályát sérülése miatt.
okt. 4
8:59
Tenisz: a sugárzás sem rettentette el Nadalt a tokiói visszatéréstől (She)
Rafael Nadal, a világ jelenlegi második legjobb teniszezője kijelentette: meg sem fordult a fejében, hogy a radioaktivitásról szóló hírek miatt ne utazzon el a tokiói nemzetközi tornára megvédeni címét.
okt. 4
9:12
Többen is kidőltek sérülés miatt a törökök ellen készülő keretből (Agroinform)
A törökök ellen készülő U21-es válogatott tagjai közül többen sérülés miatt nem tudják vállalni a játékot a szombati, isztambuli találkozón.
okt. 4
9:15
Videó: a brutális lábtörés még a játékosoknak is sok volt az NFL-ben (She)
Nem elég, hogy az észak-amerikai profi futballbajnokságban szereplő Indianapolis Colts 24–17-es vereséget szenvedett a Tampa Bay Buccaneers otthonában, egyik legjobb védőjét, Eric Fostert is elveszítette. A 26 éves játékos az egyik védekezésnél elesett saját csapattársában, aki a jobb lábát olyan szerencsétlenül továbbsodorta, hogy az azonnal eltört. Az eset után több játékos is a fejét fogta,…
okt. 4
9:30
Brutális sérülést szenvedett az Indianapolis védője - videó (Agroinform)
Eric Foster bokája rendellenes módon kicsavarodott, miután csapattársa ráesett a Tampa Bay-Indianapolis (24-17) mérkőzésen.
okt. 4
9:32
Nagy pofonba szaladt bele a New York Rangers Svájcban - videó (Agroinform)
Nyolc gólt kapott, és csak négyet az NHL-ben érdekelt New York Rangers a svájci Zug otthonában a két csapat hétfő esti barátságos mérkőzésén.
okt. 4
9:33
Profi ökölvívás: IQ-ban messze Dawson felett állok - Hopkins (She)
Október 15-én Chad Dawson ellen védi meg a WBC félnehézsúlyú övét Bernard Hopkins. Minden idők legidősebb ökölvívó-világbajnokát nem érdekli, hogy Dawson a siker érdekében edzőt cserélt, ejtette Emanuel Stewardot, és ismét régi trénerével, John Scullyval dolgozik.
okt. 4
9:48
Wenger a bajnoki címet már elfelejtette, a BL-t még nem (Agroinform)
Az Arsenal pocsék idénykezdete után a csapat menedzsere 7 forduló után lemondott a bajnoki címről, de tapadna az élcsapatokra.
okt. 4
9:51
Arsenal: Sagnát megműtötték, minimum három hónapot hagy ki (She)
Az angol élvonalbeli Arsenal hivatalos honlapján megjelent közleményben tudatta, hogy a Tottenham elleni lábtörést szenvedő Bacary Sagna hétfőn sikeres műtéten esett át.
okt. 4
9:53
Ökölvívó-vb: Káté Gyula negyeddöntős és olimpiai kvótás (She)
A 64 kg-osok között szereplő Káté Gyula bejutott a negyeddöntőbe, és ezzel olimpia kvótát szerzett a baki ökölvívó-világbajnokság keddi versenynapján.
okt. 4
9:54
57 évig fújta a sípot (Metropol)
Bekerült a 2011-es Guinness Re­kor­dok Könyvébe Csernyi Géza, mint a vilá­gon a leg­hosszabb bírói pályafutással rendelkező síp­mester.
okt. 4
10:06
Carlos Tévez hazatérhet Argentínába (Agroinform)
A Manchester City vezetése úgy döntött, hogy engedélyt ad arra a játékosnak, hogy távozzon a klubtól.
okt. 4
10:09
Káté olimpiai kvótát szerzett (Infostart)
A 64 kg-osok között szereplő Káté Gyula bejutott a negyeddöntőbe, ezzel olimpiai kvótát szerzett a bakui ökölvívó-világbajnokság keddi versenynapján.
okt. 4
10:09
Ökölvívó-vb: Káté Gyula megszerezte a kvótát, most már a döntő a célja (She)
Káté Gyula kedden is az elmúlt napokban megszokott tanári bokszot mutatta be a baki világbajnokságon, így a vártnál nagyobb különbséggel, 17:11-es pontozással győzte le a kazah Danyijar Jeleusszinovot a nyolcaddöntőben. A siker egyúttal olimpiai kvótát is jelentett a magyar bokszoló számára.
okt. 4
10:11
NHL: nyolc gólt kapott svájci ellenfelétől a New York Rangers (She)
Nyolc gólt kapott és csak négyet ütött az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) érdekelt New York Rangers a svájci Zug otthonában a két csapat hétfő esti felkészülési mérkőzésén.
okt. 4
10:24
Parádés gólt rúgott Henry a Toronto ellen - videó (Agroinform)
A Toronto FC-New York Red Bulls összecsapáson a vendégek támadója, Thierry Henry szépségdíjas gólt szerzett.
okt. 4
10:26
Laudrup után Nadalék is távoznának a Mallorcától? (Agroinform)
Valami nincs rendben a spanyol Mallorca háza táján, ahol a múlt héten lemondott az edző, most pedig a kisebbségi tulajdonos is távozhat.
okt. 4
10:42
Káté Gyula bejutott a negyeddöntőbe, olimpiai kvótát szerzett (Agroinform)
A 64 kg-osok között szereplő Káté Gyula bejutott a negyeddöntőbe, és ezzel olimpiai kvótát szerzett a bakui ökölvívó-világbajnokság keddi versenynapján.
okt. 4
10:44
Új csodamódszert találtak a növekedési hormon ellen (Agroinform)
Új és az eddiginél biztosabb módszert találtak a szakemberek a növekedési hormon kimutatására - az új eljárást már a londoni olimpián is alkalmazhatják.
okt. 4
10:45
Barcelona: a keresztszalag-szakadást szenvedő Afellayt megműtötték (She)
Hétfőn sikeres műtéten esett át Ibrahim Afellay, az FC Barcelona holland középpályása, aki két héttel ezelőtt szenvedett súlyos keresztszalag-szakadást – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
okt. 4
10:46
Lionel Messi soha nem hagyná el a Barcelonát (Agroinform)
A katalán együttes kiválósága szerint nincs értelme összehasonlítani egy válogatottat és egy klubcsapatot.
okt. 4
10:48
Ökölvívó-vb: Káté olimpiai kvótás (Metropol)
Káté Gyula nagyszerű teljesítménnyel bejutott kedden a 64 kilósok negyeddöntőjébe, ezzel olimpiai indulási jogot szerzett a bakui ökölvívó-világbajnokságon.
okt. 4
10:48
Ökölvívó-vb - Káté negyeddöntős és olimpiai kvótás (Behaviour)
Káté Gyula nagyszerű teljesítménnyel bejutott kedden a 64 kilósok negyeddöntőjébe, ezzel olimpiai indulási jogot szerzett a bakui ökölvívó-világbajnokságon.
okt. 4
11:00
Igazságos-e Platini gazdasági Fair Play rendszere? (Agroinform)
Ki ne tudná, az idei évtől támad az UEFA gazdasági szabályozó rendszere, a Financial Fair Play. De vajon igazságos-e a veszteséget teljesen elvető új rendszer?
okt. 4
11:03
Videó: hatalmas bírói hiba a spanyol kapus durva belépője után (She)
Brutális szabálytalanság maradt megtorlatlanul a másodosztályú spanyol labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában lejátszott Xerez–Girona mérkőzésen. A 85. percben egy rossz hátragurítás után a hazaiak kapusa, Toni Doblas nyújtott lábbal csúszott rá a tizenhatoson belül Ion Vélezre. A csatárt azonnal kórházba szállították, az első vizsgálatok szerint a térde súlyosan megsérült. A meccset végül a tíz…
okt. 4
11:05
Man. City: csütörtökre eldől Tévez sorsa, az argentin hazautazott (She)
Carlos Tévez legkésőbb csütörtökön megtudja, mit tervez vele hosszú távon a Manchester City vezetősége. Az argentin csatár hétfő este találkozott a klubvezetőkkel, kedden pedig feleségével és két gyerekével hazatért Argentínába.
okt. 4
11:07
Barcelona: Éric Abidalra tíznapos kihagyás vár sérülése miatt (She)
Megsérült Éric Abidal, az FC Barcelona francia válogatott védője a vasárnapi, Sporting Gijón elleni idegenbeli mérkőzésen, amelyen a katalánok 1–0-ra győztek.
okt. 4
11:18
Rekord díjazás lesz a 2012-es Ausztrál Openen (Agroinform)
A tenisz történelem legnagyobb összdíjazású tornáját rendezik meg jövő januárban Melbourne-ben.
okt. 4
11:20
Kirilenko hazaigazolt a CSZKA Moszkvához (Agroinform)
A legjobb orosz kosarasként számon tartott Andrej Kirilenko az NBA-s Utah Jazz után hazai klubban, a CSZKA Moszkva csapatában folytatja profi pályafutását.
okt. 4
11:21
Tenisz: Ferrer, Nalbandian és Raonic is sikerrel kezdett Tokióban (She)
A harmadik helyen kiemelt David Ferrer kétjátszmás győzelemmel kezdett a tokiói férfi tenisztornán. A spanyol teniszező a japán Nisikori Kei ellen nyert viszonylag könnyedén. Az argentin David Nalbandian még Ferrernél is könnyebben győzött, hiszen mindössze két játékot veszített a cseh Lukás Rosol ellen.
okt. 4
11:22
Messi megállíthatatlan, Tévez tarthatatlan (Agroinform)
Szó lesz gólokról, jogokról, érmekről és érvekről, tragédiákról és ítéletekről, de szerepel az összeállításban egy fánk is, amiért három hónapos eltiltás járt.
okt. 4
11:23
Ferencváros: Honmával megegyeztek, délután aláírja szerződését (She)
A Nemzeti Sport értesülése szerint kedd délelőtt pont került Honma Kazuo átigazolási ügyére, a Ferencváros vezetőivel mindenben megegyező japán támadó délután aláírja szerződését a labdarúgó NB I 15. helyén álló zöld-fehéreknek.
okt. 4
11:36
Madonna lép fel a SuperBowlon? (Agroinform)
Egyre erősödnek a pletykák az NFL háza tájáról, amelyek szerint a jövő évi SuperBowl sztárfellépője Madonna lehet.
okt. 4
11:39
Válogatott: Dzsudzsákot gyógyultnak nyilvánították, játszhat a finnek ellen (She)
A kedd délelőtti orvosi vizsgálaton Dzsudzsák Balázst gyógyultnak nyilvánították, a játékos újra teljes intenzitással edzhet – tudta meg a Nemzeti Sport Online a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) illetékeseitől.

Keresés