2011. október 19. szerda

okt. 19
0:03
BL: Mancini maga sem gondolta, hogy meg tudják fordítani a mérkőzést (She)
A Bajnokok ligája A-csoportjában a Manchester City–Villarreal mérkőzésen a vendégek szereztek vezetést, a hazaiak egy öngóllal egyenlítettek, majd a végén érkezett Sergio Agüero, aki eldöntötte a három pont sorsát.
okt. 19
0:21
BL: Az első perctől kezdve tudtam, hogy nyerünk - Mourinho (She)
A Bajnokok Ligája D-csoportjának harmadik körében a francia Olympique Lyont hazai pályán 4–0-ra kiütő Real Madrid vezetőedzője, José Mourinho az első perctől kezdve tudta, hogy csapata megnyeri a találkozót.
okt. 19
0:25
BL: De Sanctis szerint Európa egyik legjobb csapatával ikszeltek (She)
A Napoli kapusa, a Bayern elleni BL-meccsen többek között tizenegyest is hárító Morgan De Sanctis a találkozó után elmondta, Európa egyik legjobb csapata volt az ellenfelük. A hazaiak vezetőedzője, Walter Mazzari szerint az 1–1 reális eredmény.
okt. 19
0:39
BL: A nápolyi hangulat húsz év után sem változott - Heynckes (She)
Jupp Heynckes már 1989-ben játszott a Bayern Münchennel Nápolyban, akkor az UEFA-kupában. A szakember több mint húsz év után kedden visszatért a bajorokkal az olasz városba, és elmondása szerint a hangulat, a közönség azóta sem változott.
okt. 19
6:54
Pénzeső hullik rájuk, 4,5 milliárd a kosárban (Behaviour)
Közel 4,5 milliárd forint támogatásról döntött legutóbbi ülésén a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) elnöksége, amely a társaságiadó-kedvezményből igénybe vehető támogatásokra beérkezett pályázatokat bírálta el.
okt. 19
6:56
Chelsea vár a magyarokra (Behaviour)
A Köteles Lászlót és Tőzsér Dánielt is foglalkoztató Genk a Chelsea-hez látogat a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. A belga csapat eddig gólt és pontot sem szerzett a BL-ben, meglepetés lenne, ha megszakadna ez a sorozat.
okt. 19
7:12
London miatt nem kell aggódni (Behaviour)
MolnárZoltán, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) főtitkára szerint reális eredmények születtek a hétvégén befejeződött olimpiai kvalifikációs torna- és vívó-világbajnokságon, illetve a gdanski asztalitenisz Európa-bajnokságon. A sportvezető nem érzi úgy, hogy aggódni kellene az eredmények miatt.
okt. 19
7:14
Győr multifunkcionális csarnokot akar (Behaviour)
November végére készülhet el a tanulmány arról, mennyi pénzből és mekkorára lehetne átépíteni a győri Magvassy Sportcsarnokot - közölte az MTI érdeklődésére Borkai Zsolt polgármester.
okt. 19
7:33
Németország: feladta magát a biliárdgolyó-dobáló Schalke-szurkoló (She)
Feladta magát az a Schalke-szurkoló, aki szombaton biliárdgolyós kulcstartóval próbálta eltalálni Markus Merk korábbi játékvezetőt a Kaiserslautern elleni labdarúgó bajnoki mérkőzés alatt.
okt. 19
7:35
Futsal: nem jutott a felsőházba a csehektől kikapó magyar csapat (She)
A magyar futsalválogatott háromgólos vereséget szenvedett a manausi Brazil GP-n Csehországtól. A mieink a félidőben 2–1-es hátrányban voltak, végül 5–2-re kaptak ki.
okt. 19
7:51
Labdarúgás: mini Európa-bajnokságot tervez az UEFA (She)
Új bevételi források után néz az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA), miután a 2016-os, franciaországi Eb-n az eddigi 16 helyett már 24 csapat lép pályára.
okt. 19
8:06
Mini Eb-t tervez az UEFA (Metropol)
Új bevételi források után néz az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA), miután a 2016-os, franciaországi Eb-n az eddigi 16 helyett már 24 csapat lép majd pályára.
okt. 19
8:08
Skóciából származik a labdarúgás? (Metropol)
A skót futballmúzeum szakértője szerint a korábbi nézetekkel ellentétben nem Angliából, hanem Skóciából származik a világ legnépszerűbb sportja.
okt. 19
8:09
NHL: továbbra sem talált legyőzőre a Washington Capitals (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság alapszakaszának 12. játéknapján a Washington Capitals hazai jégen 3–0-ra legyőzte a Florida Pantherst. A fővárosiak eddig mind az öt mérkőzésüket megnyerték ebben a szezonban.
okt. 19
8:24
Élő tv-sportközvetítések - szerda, csütörtök (Behaviour)
A szerdai és csütörtöki élő sportközvetítések a hazai televíziókban:
okt. 19
8:45
Szakított Dzsudzsák és Zimány Linda! (Blikk)
Moszkva - Zátonyra futott Dzsudzsák Balázs (24) és Zimány Linda (25) kapcsolata!
okt. 19
9:00
A tíz évvel ezelőtti német bajnoki dráma miatt támadt a bíróra a szurkoló (Agroinform)
Feladta magát az a Schalke-szurkoló, aki szombaton biliárdgolyós kulcstartóval próbálta eltalálni Markus Merk korábbi játékvezetőt.
okt. 19
9:02
Mini Eb-vel keresne több pénzt az UEFA (Agroinform)
Új bevételi források után néz az UEFA, miután a 2016-os, franciaországi Eb-n az eddigi 16 helyett már 24 csapat lép majd pályára.
okt. 19
9:04
A skótok maguknak követelik a futball szabadalmát (Agroinform)
A skót futballmúzeum szakértője szerint a korábbi nézetekkel ellentétben Skóciából származik a világ legnépszerűbb sportja.
okt. 19
9:21
El: a Sion-ügyben érintett klubok pénteken egyeztetnek az UEFA-val (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) pénteken egyeztetésre hívta az Európa-liga I-csoportjának négy együttesét, hiszen a svájci Sion visszavétele alapjaiban változtathatja meg a versenykiírást.
okt. 19
9:23
Jégkorong, Nationalliga: Dancsfalvi triplázott, de a DAB kikapott (She)
Az osztrák másodosztályú jégkorongbajnokság (Nationalliga) alapszakaszában a Dab.Docler egygólos vereséget szenvedett az osztrák Feldkirch vendégeként. A dunaújvárosi együttesben Dancsfalvi Norbert három gólt szerzett – a záró harmadban kettőt –, ám mindez még a pontszerzéshez sem volt elegendő. A DAB harmadszor kapott ki a szezonban, másodszor a rendes játékidőben.
okt. 19
9:36
Fitneszvilágbajnok lett Szabó Melinda (Metropol)
Szabó Melinda aranyérmet nyert a szerbiai IFBB fitnesz-világbajnokságon a felnőttek között. A Magyar Testépítő és Fitness Szövetség szerdai közleménye szerint ezzel ő lett a sportág első hivatalos magyar vb-győztese, egyben minden idők legsikeresebb magyar fitneszversenyzője.
okt. 19
9:36
Újoncként meccsről meccsre kell tanulnunk - Mancini (Agroinform)
A Manchester City menedzsere szerint BL-újonc csapatának a tanulás és a fejlődés a legfontosabb dolga, és jó úton haladnak.
okt. 19
9:38
Raonic Bagdatiszt, Nalbandian Malisse-t verte nagy csatában (Agroinform)
A kanadai és az argentin is háromszettes, két rövidítést hozó mérkőzésen nyert a stockholmi férfi tenisztorna első fordulójában.
okt. 19
9:39
Videó: Egervári szerint így lehet több bravúrt elérni a vb-selejtezőkben (She)
A Sport Tv Harmadik Félidő című műsorának vendége volt Egervári Sándor. A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a 2014-es világbajnoki selejtezőcsoport esélyeiről, illetve a labdarúgók formájáról és klubjukban betöltött szerepéről mondta el a véleményét.
okt. 19
9:54
Újabb hét gólt kapott az Ottawa Senators - videó (Agroinform)
Az NHL 13. játéknapján a kanadai főváros hokicsapata ismét megalázó vereségbe futott bele hazai pályán, miután a Philadelphia Flyers ellen 7-2-re kikapott.
okt. 19
9:56
Törölték a vasárnapi halálos baleset helyszínére tervezett tesztet (Agroinform)
Az IndyCar irányítói úgy döntöttek, hogy elhalasztják a tesztelést, amelyre azon a pályán került volna sor, ahol életét veszítette Dan Wheldon.
okt. 19
9:57
Újpest: ma bejelentik a külföldről érkező új tulajdonost (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a szerda kora délutánra meghirdetett újpesti sajtótájékoztatón bejelentik a labdarúgócsapat új tulajdonosát, aki a várakozásokkal ellentétben nem magyar, hanem külföldről érkezik.
okt. 19
9:59
Fitnesz: Szabó Melinda a felnőttek között fitneszvilágbajnok lett (She)
Szabó Melinda aranyérmet nyert a szerbiai IFBB fitnesz-világbajnokságon a felnőttek között.
okt. 19
10:12
Egyhangúlag újraválasztották az argentin szövetség elnökét (Agroinform)
Botrányai ellenére Julio Grondona maradt az AFA elnöke, miután a voksolásra jogosult klubok képviselői kedden újraválasztották.
okt. 19
10:15
NB II: két kulcsjátékosát is nélkülözi a Mátyus János vezette REAC (She)
Két fontos labdarúgóját is kénytelen nélkülözni a hétvégi, Békéscsaba elleni bajnoki meccs előtt Mátyus János, az NB II Keleti csoportjában szereplő REAC vezetőedzője.
okt. 19
10:17
IndyCar: Wheldon halála után törölték a Las Vegasba tervezett tesztet (She)
Az IndyCar autós gyorsasági sorozat irányítói úgy döntöttek, hogy elhalasztják a szerdára és csütörtökre tervezett tesztelést, amelyre azon a Las Vegas-i pályán került volna sor, ahol a vasárnapi futamon életét veszítette a brit Dan Wheldon.
okt. 19
10:19
Videó: 40 méterről lőtt elképesztő gólt az argentin futballista a BL-ben (She)
A közép-amerikai labdarúgó Bajnokok Ligájának A-csoportjában a mexikói Morelia 2–1-re legyőzte a Costa Rica-i Alajuelensét hazai pályán. A vezetést még a vendégek szerezték meg, méghozzá egy elképesztő találattal. Az argentin Pablo Antonio Gabas mintegy 40 méterről bombázott a bal felső sarokba.
okt. 19
10:30
Csapattársai örömére újra beállt közéjük Szalai Ádám (Agroinform)
A magyar válogatott januárban térdsérülést szenvedett csatára egyelőre még nem ütközhet, de már együtt "labdázott" a többiekkel.
okt. 19
10:33
Válogatott: kilenc helyet visszaestünk a világranglistán, élen a spanyolok (She)
A magyar labdarúgó-válogatott kilenc helyet visszaesett a legfrissebb világranglistán, amelyet a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) szerdán tett közzé. Egervári Sándor legénysége a Finnország elleni 0–0-ra végződő Eb-selejtező miatt rontott a rangsorban. A listavezető továbbra is Spanyolország.
okt. 19
10:35
Argentína: a botrányok ellenére egyhangúlag újraválasztották az elnököt (She)
Botrányai ellenére Julio Grondona maradt az Argentin Labdarúgó-szövetség (AFA) elnöke, miután a voksolásra jogosult klubok képviselői kedden egyhangúlag újraválasztották.
okt. 19
10:37
DVSC: Korhut betegség, Coulibaly sérülés miatt kényszerpihenőn (She)
Korhut Mihály betegség, Adamo Coulibaly kisebb sérülés miatt kihagyta a DVSC keddi edzését – adta hírül a labdarúgó NB I mezőnyét vezető klub hivatalos honlapja.
okt. 19
10:51
Argentína: a botrányok ellenére az elnököt egyhangúlag újraválasztották (She)
Botrányai ellenére Julio Grondona maradt az Argentin Labdarúgó-szövetség (AFA) elnöke, miután a voksolásra jogosult klubok képviselői kedden egyhangúlag újraválasztották.
okt. 19
10:53
DVTK: Jó úton járunk, hogy újra nagy csapat legyünk - Tisza Tibor (She)
A hét végi bajnoki fordulóban két gólt szerző Tisza Tibor szerint Diósgyőrben adva vannak a feltételek ahhoz, hogy a játékosok csak azzal foglalkozhassanak: a DVTK újra a legszebb korszakára emlékeztetően teljesítsen – erről is olvashatunk a klub hivatalos honlapján megjelent Tisza-interjúban.
okt. 19
11:07
Will Smith részvényeket vásárolt a Philadelphia 76ersben (Agroinform)
A filmsztár társtulajdonos lett az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Philadelphia 76ersnél.
okt. 19
11:09
ETO: a német partner már képviselteti magát a felügyelő bizottságban (She)
A nyáron érvénybe lépett hároméves együttműködési szerződés értelmében az Audi Hungaria Motor Kft. mostantól képviselteti magát a Győri ETO FC-t működtető sportszervezet felügyelő bizottságában – tudósít a labdarúgó NB I második helyén álló győri zöld-fehérek hivatalos honlapja.
okt. 19
11:11
NB II: bevitték az erdőbe a sztrájkoló nyíregyházi labdarúgókat (She)
Edzés helyett erdei futás szerepelt a másodosztályú Nyíregyháza labdarúgócsapatának keddi programjában. A játékosok elmaradt fizetésük miatt elégedetlenkednek – a sztrájkról kedden bővebben is beszámoltunk –, edzőjük, Gálhidi György pedig két tűz közé került.
okt. 19
11:13
Paks: Hrepka Ádám részleges bokaszalag-szakadást szenvedett (She)
Részleges bokaszalag-szakadást állapított meg az orvos Hrepka Ádámnál, az élvonalbeli Paks labdarúgójánál.
okt. 19
11:27
Bp. Honvéd: Botis futóedzéseket végezhet, a DVTK ellen játszhat (She)
Már futóedzéseket is végezhet Sorin Botis, az első osztályú Bp. Honvéd labdarúgója, így a kispestiek vezetőedzője, Supka Attila optimális esetben számíthat rá a Diósgyőri VTK elleni pénteki bajnokin.
okt. 19
11:29
U15-ös válogatott: fiataljaink idegenben győzték le Szlovákiát (She)
Első külföldön lejátszott mérkőzésén lépett pályára az U15-ös magyar labdarúgó-válogatott. Korolovszky György szövetségi edző együttese 3–2-re nyert Szlovákia korosztályos csapata ellen.
okt. 19
11:42
95 százalék, hogy Beckham Párizsba szerződik (Infostart)
Francia lapok szerint 95 százalék az esély arra, hogy David Beckham januártól a Paris Saint-Germain csapatában futballozik majd.
okt. 19
11:42
A Napoli edzője örül az "elképesztően erős" Bayern elleni döntetlennek (Agroinform)
Mazzarri csapata három forduló után továbbjutó helyen áll. Heynckes sem mérgelődött, az öngólt összehozó védőjét sem bántotta.
okt. 19
11:44
Jakabos Zsuzsanna célja, hogy döntőt ússzon a londoni olimpián - videó (Agroinform)
Az Európa-bajnok úszónő a Hathárom TV-nek nyilatkozott az olimpiai felkészülésről, és arról, hogy mik a céljai az ötkarikás játékokon.
okt. 19
11:45
NBA: maratoni tárgyalás, felcsillant némi remény, hogy lesz idény (She)
Éjszakába nyúlóan, tizenhat órán keresztül tárgyaltak egymással kedden az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) csapatainak tulajdonosai és a játékosok, hogy megoldást találjanak a nyár óta zajló, a 2011–2012-es bajnokságot veszélybe sodró kizárás (lockout) befejezésére.
okt. 19
11:46
Agyonlőtték a mexikói könnyűsúlyú bokszbajnokot (Agroinform)
Fegyveresek végeztek az egyik leghíresebb mexikói profi bokszolóval, Rafael Guzmánnal.

Keresés