2011. október 6. csütörtök

okt. 6
0:03
Győri ETO: Nicorec és Babic is sérült, utóbbi játszhat a DVSC ellen (She)
Két sérülést is hozott a legutóbbi hétvége a Győri ETO labdarúgócsapatánál. Mihai Onisor Nicorecnek és Valentin Babic egyaránt kisebb kihagyással számolhat, utóbbi azonban már pályára a Debreceni VSC elleni jövő szombati rangadón is – olvasható a kisalföldi klub hivatalos honlapján, az eto.hu-n.
okt. 6
0:39
Euro 2012: a skótok manchesteri játékosa kihagyja a szombati meccset (She)
Kihagyja a Liechtenstein elleni Európa-bajnoki selejtezőt a skót labdarúgó-válogatott egyik húzóembere, Darren Fletcher. A Manmchester United középpályása mandulagyulladással küszködik, ezért nem játszhat szombaton, de a keddi, spanyolok elleni összecsapáson várhatóan már számolhat vele Craig Levein szövetségi kapitány.
okt. 6
0:54
Nem a szegedi vereség a baj, hanem annak a formája - Bakó Botond (Agroinform)
A Csurgó vezetőedzője a Szegeden elszenvedett 36-26-os bajnoki vereség után értékelte a mérkőzést a hatharom.hu kamerája előtt.
okt. 6
0:57
Arsenal: Vicc, ahogy Wengert kritizálják, meglehet a BL - Wishere (She)
Az Arsenal labdarúgócsapatának középpályása, Jack Wilshere szerint a klub menedzsere, Arsene Wenger nem szolgált rá a kritikákra, amelyeket azért kap a francia szakember, mert hét forduló után mindössze két győzelmet tud felmutatni a Premier League-ben.
okt. 6
1:30
A mi sebességünkön fokozatosan elbizonytalanodott a Csurgó - Skaliczki László (Agroinform)
A Pick Szeged tíz góllal legyőzte a nyáron jócskán megerősödött Csurgót, a meccs után a Tisza-partiak mestere a hatharom.hu-nak értékelt.
okt. 6
2:06
Teljesítményben mutatnunk kellett volna valamit Szegeden - Herbert Gábor (Agroinform)
A Csurgó tízgólos szegedi veresége után Herbert Gábor, Katzirz Dávid és Tatai Péter nyilatkoztak a meccsről a hatharom.hu-nak.
okt. 6
5:27
Csötönyi: csalás volt! (Behaviour)
Az már kedden kiderült, hogy Káté Gyula (64 kg) és Varga Miklós (60 kg) egyenes ágon kijutott a 2012-es londoni olimpiára, a kérdés csak az volt, hogy mindezt vb-éremmel teszik-e. Nos, mindkét öklöző kikapott, a válogatott érem nélkül zárta a bakui vb-t.
okt. 6
6:39
Káté, Varga: irány London (Behaviour)
A Bakuban rendezett olimpiai kvalifikációs amatőr ökölvívó világbajnokságon tegnap fordult elő először, hogy a magyarok negatív eredménnyel zártak. Ugyan Varga Miklós és Káté Gyula győzött, így mindketten olimpiai kvótát szereztek, ám a világelső Bacskai Balázs, Harcsa Zoltán és Darmos József viszont kikapott.
okt. 6
6:41
"A licenc nem elégséges" (Behaviour)
Nem a játékosok tudása, hanem a velük foglalkozó edző felkészültsége határozza meg, mennyire lehet sikeres egy csapat - többek között erre a megállapításra jutottak az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) szervezésében Prágában rendezett konferencia résztvevői. Az eseményre az edzőképzésért felelős szakembereket hívtak meg.
okt. 6
6:57
Ígéret van, válasz nincs (Behaviour)
Noha a jövő évi költségvetés tervezetében ez ügyben semmi nem szerepel, Szijjártó Péter szerint hamarosan eldőlhet, hogy mi lesz a sorsa a Puskás Ferenc Stadionnak.
okt. 6
7:27
WNBA: McCoughtry 38 pontja is kevés volt, a Lynx lehet a bajnok (She)
Az alapszakaszt élen záró Minnesota Lynx már csak egy győzelemre van a döntő megnyerésétől az észak-amerikai női profi kosárlabda-bajnokságban (WNBA), miután a finálé második felvonásán is győzött az Atlanta Dream ellen.
okt. 6
7:29
London 2012: a takarítók is segíthetnek a doppingellenes harcban (She)
A takarítók segítségére is számítanak a doppingellenes küzdelemben a jövő évi, londoni olimpia rendezői.
okt. 6
8:03
Bp. Honvéd: erősödés csatárposzton - Délczeg Gergely visszatért (She)
Felépült részleges bokaszalag-szakadásából a Budapest Honvéd nyáron igazolt csatára, Délczeg Gergely, aki több mint három hetet hagyott ki.
okt. 6
8:42
Fabio Capello az Európa-bajnokság után távozik (Agroinform)
A jövő évi Európa-bajnokság után befejezi a munkát az angol válogatott mellett Fabio Capello szövetségi kapitány.
okt. 6
8:44
A Red Bull 2016-ig hosszabbítana a világbajnokkal (Agroinform)
További két évvel, 2016-ig szerződést hosszabbítana a világbajnoki címvédő Sebastian Vettellel a Forma-1-es Red Bull csapat.
okt. 6
8:46
Karabatic szétkaphatja a Kielt (Agroinform)
Thierry Omeyer kapus után Daniel Narcisse-t is hazacsábíthatja a Montpellierhez az egykoron a világ legjobb kézilabdázójának megválasztott Nikola Karabatic.
okt. 6
9:00
Az UEFA újra változtatna a válogatott versenynaptáron (Agroinform)
Az Európai Labdarúgó Szövetség ismét változtatna a nemzetek közötti válogatott meccsek menetrendjén, az UEFA a hétvégi találkozókat erőltetné.
okt. 6
9:18
Vanczák Vilmosékat jogilag visszahelyezték a sorozatba (Agroinform)
A svájci Vaud kanton bírósága arra kötelezte az Európai Labdarúgó Szövetséget (UEFA), hogy vegye vissza az Európa Ligába a Vanczák Vilmost is foglalkoztató Sion csapatát - írta a klub honlapja.
okt. 6
9:33
Arsenal: Vicc, ahogy Wengert kritizálják, meglehet a BL - Wilshere (She)
Az Arsenal labdarúgócsapatának középpályása, Jack Wilshere szerint a klub menedzsere, Arsene Wenger nem szolgált rá a kritikákra, amelyeket azért kap a francia szakember, mert hét forduló után mindössze két győzelmet tud felmutatni a Premier League-ben.
okt. 6
9:35
Újpest FC: jelentős beruházás után megújult a Cérna-pálya (She)
Jelentős beruházást hajtott végre az Újpesti TE a Fóti úti utánpótlás-bázison – adta hírül az ujpestfc.hu.
okt. 6
9:36
Fàbregas Pumában focizik tovább (Agroinform)
A spanyolok világbajnok labdarúgója, Cesc Fàbregas idén nem csak csapatot, de lábbelit is váltott, a napokban ugyanis megegyezett a Puma céggel.
okt. 6
9:37
Olaszország: a Juventusnál újra felmerült Alex januári megszerzése (She)
Olasz források szerint a Juventus labdarúgócsapata megszerezné Alexet a Chelsea-től. A 29 éves brazil középhátvéd a torinói klub egyik legfőbb kiszemeltje, már nyáron is próbálta szerződtetni Antonio Conte együttese, de akkor nem sikerült.
okt. 6
9:54
Puyol már a visszavonulást fontolgatta (Agroinform)
A visszavonulás is megfordult a fejében a hosszú ideig térdsérüléssel kezelt Carles Puyolnak, az FC Barcelona világ- és Európa-bajnok, Bajnokok Ligája-győztes labdarúgójának.
okt. 6
9:56
A németek Jurack nélkül mennek a vb-re (Agroinform)
Világklasszis átlövője, Grit Jurack nélkül utazik a német női kézilabda válogatott a decemberi brazíliai világbajnokságra.
okt. 6
9:57
Deutsch megígérte, de az MTK még nem fizetett (Metropol)
Az MTK a sokadik határidőt sem tartotta be, így a klub kajakosai és kenusai változatlanul nem kapták meg fizetésüket. A szakosztály szerint nem a szándék, hanem a pénz hiányzik, nincs miből fizetni, és senki sem vitatja, hogy jogos jussukra várnak a versenyzők.
okt. 6
9:58
Többmilliós beruházás az utánpótlás-bázison (Agroinform)
Többmilliós beruházást hajtott végre az újpesti futball klub a Fóti úti utánpótlás-bázison, ahol az egyik edzőpályát automata öntözőrendszerrel látták el.
okt. 6
10:12
Demichelis elájult az argentin válogatott edzésén - videó (Agroinform)
A Málaga játékosa azután vesztette el eszméletét, hogy összeütközött a Lokomotiv Moszkvában légióskodó Marcos Rojóval.
okt. 6
10:27
Beruházás: óriási vízilabdaközpontot terveznek - sajtóhír (She)
Összességében 14.6 milliárd forintba kerülő gigaberuházásra adtak be pályázatot a vízilabdázók, s jó esetben három év múlva már állhat a sportági központ, amelyet a Megyeri híd pesti hídfője és az Aquaworld közötti területre álmodtak meg – írta csütörtöki számában a Népszabadság.
okt. 6
10:29
MLSZ: továbbképzésen vettek részt a szövetségi ellenőrök (She)
Szerda délelőtt az MLSZ székházában gyűltek össze a szövetség nemrégiben kinevezett szövetségi ellenőrei – adta hírül a szövetség honlapja.
okt. 6
10:30
Közel 15 milliárdos vízilabdaközpontot terveznek (Agroinform)
Összességében 14,6 milliárd forintba kerülő gigaberuházásra adtak be pályázatot a vízilabdázók, s jó esetben három év múlva már állhat a sportági központ.
okt. 6
10:31
DVSC: Illés Gyula megsérült a Mezőkövesd elleni meccsen (She)
Tegnap, a Mezőkövesd ellen 6–0-ra megnyert Ligakupa-mérkőzésen, az első félidő végén megsérült a DVSC középpályása, Illés Gyula, aki már nem is tudta folytatni a játékot.
okt. 6
10:45
Videó: Dagoberto a saját térfeléről indulva lőtt parádés szólógólt (She)
Mint arról beszámoltunk, a brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Sao Paulo 3–3-as döntetlent játszott a Cruzeiróval. A meccsen Dagoberto a saját térfeléről indulva lőtt káprázatos gólt a 65. percben, amivel ideiglenesen meg is szerezte a vezetést csapatának.
okt. 6
10:47
Ökölvívó-vb: Bacskai Balázs a lipcsei félprofi csapatban szerepelhet (She)
Bacskai Balázst az újonc Leipzig Leopards kiválasztotta a nemzetközi szövetség (AIBA) félprofi sorozatának, a WSB-nek a játékosbörzéjén Bakiban, az olimpiai kvalifikációs ökölvívó-világbajnokság csütörtöki szünnapján.
okt. 6
10:48
Halmosi szerint a ZTE és a Fradi is könnyen bajba kerülhet (Agroinform)
Halmosi Péter szerint, ha a ZTE és a Ferencváros nem nyeri meg a hátralévő mérkőzések felét, akkor akár ki is eshet mindkét gárda.
okt. 6
11:03
DVTK: Nehéz meccs lesz, fogalmam sincs, milyen csapattal jön a Vasas - Benczés (She)
A DVTK vezetőedzője, Benczés Miklós a Vasas elleni mai Ligakupa-meccs előtt nyilatkozott klubja hivatalos honlapjának.
okt. 6
11:06
Most bebizonyosodott, megéri F1-es futamot rendezni - Gyulay Zsolt (Agroinform)
A Hungaroringen megrendezett 26. Formula 1 ENI Magyar Nagydíj a 13 milliárd forintos bevétel mellett 6 milliárd forintos reklámértéket jelentett az országnak.
okt. 6
11:08
Hetet vágott a másodosztályban menetelő River Plate - videó (Agroinform)
A Primera B-ben vitézkedő 33-szoros argentin bajnok Cavenaghi mesterhármasának is köszönhetően gólparádét rendezett.
okt. 6
11:09
Rudolf Anna harmadszor magyar bajnok (Metropol)
Rudolf Anna győzelmével ért véget az 59. országos női sakkbajnokság Szegeden. A Hungaropharma-Decs csapatában játszó Rudolf hármas holtversenyben zárt az élen, s harmadik bajnoki címét szerezte meg Schneider Veronika és Gara Tícia előtt.
okt. 6
11:21
Sakk: Rudolf Anna harmadik alkalommal lett magyar lett bajnok (She)
Rudolf Anna győzelmével ért véget az 59. országos női sakkbajnokság Szegeden. A Hungaropharma-Decs csapatában játszó Rudolf hármas holtversenyben végzett az élen, s harmadik bajnoki címét szerezte meg Schneider Veronika és Gara Tícia előtt – tájékoztatta a magyar szövetség csütörtökön az MTI-t.
okt. 6
11:23
Fogadási csalás: már Skóciáig gyűrűzik a botrány, őrizetben egy Motherwell-játékos (She)
A Skót Labdarúgó-szövetség közleményben tudatta, hogy a rendőrség őrizetbe vette Steve Jenningset, a Motherwell játékosát, miután valószínűsíthetően fogadással kapcsolatos vétséghez van köze.
okt. 6
11:24
Nadal, Murray és Ferrer is bejutott a negyeddöntőbe (Agroinform)
Az első három kiemelt, köztük a világranglistán korábban éllovas spanyol Rafael Nadal egyaránt bejutott a negyeddöntőbe csütörtökön az 1,214 millió dollár összdíjazású tokiói keménypályás férfi tenisztornán.
okt. 6
11:39
Férfi kézilabda: Fazekas egy hónap múlva már játszani szeretne (She)
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő MKB Veszprém jelenleg sérüléssel bajlódó válogatott kapusa, Fazekas Nándor a klub hivatalos honlapjának adott interjújában elmondta, egy hónap múlva már játszani szeretne.
okt. 6
11:42
Sidney Crosby nélkül rajtol az új NHL-idény (Agroinform)
Magyar idő szerint péntek hajnalban rajtol az NHL 2011-2012-es szezonja, mely a 2005-ös lockout óta a legizgalmasabb és legfontosabb idény lehet mind közül.
okt. 6
11:44
Ebben az évben még nem kaptak pénzt az MTK versenyzői (Agroinform)
Az MTK a sokadik határidőt sem tartotta be, így a klub kajakosai és kenusai változatlanul nem kapták meg fizetésüket.
okt. 6
11:57
Tenisz: Nadal és Murray is készülhet a tokiói negyeddöntőre (She)
Az első helyen kiemelt Rafael Nadal és a második helyen rangsorolt Andy Murray is kétjátszmás győzelemmel jutott tovább a tokiói férfi tenisztorna második fordulójából. A korábbi spanyol világelső a kanadai Milos Raonicot győzte le, míg a skót az amerikai Alex Bogomolov ellen nyert könnyedén.
okt. 6
12:00
Sok pontozóról csak élesben derül ki, hogy alkalmatlan - Csötönyi Sándor (Agroinform)
A magyar szövetség elnöke nem elégedetlen a Bakuban szereplő magyar csapattal, de ami Káté Gyulával történt, azt nem igazán érti.
okt. 6
12:15
Olimpia: a CAS érvénytelenítette a „hat hónapos” szabályt (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) csütörtökön érvénytelennek nyilvánította az úgynevezett hat hónapos olimpiai szabályt, ez azt jelenti, hogy a doppingvétség miatt ennél hosszabb időre eltiltott sportolókat nem lehet kizárni a következő játékokról.
okt. 6
12:17
Ökölvívó-vb: Csötönyi Sándornak csak az érem hiányzik (She)
Csötönyi Sándor, a magyar szövetség elnöke dicsérte a magyar ökölvívókat teljesítményükért, s jó eredménynek tartja a két megszerzett olimpiai kvótát a baki ökölvívó-világbajnokságon, az érem hiánya miatt azonban nem tökéletesen elégedett.
okt. 6
12:19
Euro 2012: A változás jót tett a válogatottnak - Toivonen (She)
A magyar labdarúgó-válogatott továbbjutása szempontjából is sorsdöntő meccset játszik pénteken Finnország és Svédország az Európa-bajnoki selejtezők E-csoportjában. Ola Toivonen a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) honlapjának nyilatkozva elmondta, a magyarok elleni vereségtől eltekintve elégedettek lehetnek az eddigi szereplésükkel, a csapatnak pedig jót tett a változás.
okt. 6
12:33
Videó: sportot űzött az akrobatikus bedobásból az afrikai labdarúgó (She)
Többször láttunk már ehhez hasonló bukfencezős bedobást, de hogy valaki sportot űzzön a bukfencezős specialitásból, olyat még nem. A kongói Daring Club Motema Pembe játékosa, Feugang Takodjou bedobásai egészen remek lehetőséget kínálnak a gólszerzésre a csapattársaknak, miután parádés mozdulattal egészen a kapu előterébe tudja dobni a labdát. Az Afrikai Konföderációs Kupában a marokkói Maghreb Fez…

Keresés