2011. október 8. szombat

okt. 8
0:00
A szép búcsú marad, ennyivel tartozunk a közönségnek - Király Gábor (Agroinform)
A magyar válogatott játékosai közös meccsnézésre gyűltek össze Telkiben.
okt. 8
0:01
Euro 2012: Prandellinek hiányérzete van, Maggio néha ívelgetne már egy picit (She)
A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőkörének C-csoportjában a már továbbjutott olasz válogatott döntetlent játszott Szerbiában.
okt. 8
0:03
Euro 2012, B-csoport: nyertek az írek, ki-ki meccs az örmények ellen (She)
Írország válogatottja 2–0-ra győzött Andorra vendégeként labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn péntek késő este, aminek révén a B-csoport második helyén várja az utolsó fordulót.
okt. 8
0:15
NHL: hiába szorított Stockholm a Rangersnek, a Kings legyőzte (She)
A Buffalo Helsinkiben simán legyőzte az Anaheimet, míg a Los Angeles Stockholmban hosszabbításban múlta felül a New York Rangerst az észak-amerikai profi hokiliga első európai játéknapján.
okt. 8
0:18
Portugál és ír győzelem, szoros marad a harc a B és a H csoportban (Agroinform)
Portugália kapott ugyan három gólt hazai pályán Izlandtól, de így is magabiztosan nyert, ahogy Írország is magabiztosan nyert.
okt. 8
0:19
Anglia kijutott, nyertek a németek és a hollandok is - eredmények (She)
Húsz mérkőzéssel folytatódtak a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők. Anglia Montenegróban játszott 2–2-es döntetlent, s ezzel biztosította helyét a kontinensviadalon. Összeállításunkban megtekintheti a mai összes eredményt, teljes jegyzőkönyvekkel.
okt. 8
0:22
Sabres- és Kings-győzelem az európai összecsapások első felvonásán (Agroinform)
A Buffalo Helsinkiben győzte le az Anaheimet, míg a Los Angeles Stockholmban gyűrte le hosszabbításban lőtt góllal a New York Rangerst.
okt. 8
0:23
Euro 2012, H-csoport: Portugália nyert, készülhet a dánok elleni rangadóra (She)
Portugália 5–3-ra győzött Izland ellen Portóban az Európa-bajnoki selejtező H-csoportjában, így készülhet a dánok elleni, az első helyről döntő keddi rangadóra.
okt. 8
0:33
Videó: Gomez klasszisgóllal köszönt be a törököknek - az Eb-selejtezők góljai (She)
Kim Källström remek ütemű passza után Sebastian Larsson megszerezte a vezetést Svédországnak a Finnország elleni Eb-selejtezőn. A második félidő elején Olsson kettőre növelte a vendégek előnyét. Toivio gyönyörű akció végén szépített. Az Eb-selejtezők góljai.
okt. 8
0:36
Uruguay győzelemmel rajtolt (Agroinform)
Az uruguayi labdarúgó-válogatott hazai pályán 4-2-re nyert Bolívia ellen.
okt. 8
0:37
Euro 2012: Anglia kijutott, nyertek a németek és a hollandok is - eredmények, csoportállások (She)
Húsz mérkőzéssel folytatódtak a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők. Anglia Montenegróban játszott 2–2-es döntetlent, s ezzel biztosította helyét a kontinensviadalon. Összeállításunkban megtekintheti a mai összes eredményt, teljes jegyzőkönyvekkel.
okt. 8
0:41
Euro 2012: Capello ismét megvédi Rooneyt, játékosai elégedettek a döntetlennel (She)
Montenegró kétgólos hátrányból állt fel és játszott döntetlent Anglia ellen az Eb-selejtezők G-csoportjában, s ennek, valamint Svájc Wales elleni vereségének köszönhetően biztossá tette második helyét, amely pótselejtezőt ér. Az angolok a döntetlennel kivívták az Eb-szereplést, igaz, Wayne Rooney kiállítása miatt az első Eb-meccsen biztosan nem játszhat.
okt. 8
0:45
Euro 2012: az északír kapitány szerint a játékvezető miatt kaptak ki (She)
A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőkörének C-csoportjában a már továbbjutott olasz válogatott döntetlent játszott Szerbiában, a forduló előtt a csodás továbbjutásban reménykedő északírek pedig kikaptak a hozzájuk látogató észtektől.
okt. 8
6:39
Fókuszban London és a kvóták (Behaviour)
Létszámát és erősségét tekintve is hatalmas mezőnnyel - 113 országból 937 nevezés érkezett - a selejtezőkkel vasárnap elkezdődik Cataniában az olimpiai kvalifikációs vívó-világbajnokság, amely harmadik alkalommal lesz integrált viadal: Torinó és Párizs után ezúttal is egy helyszínen rendezik az épek és a kerekesszékesek versenyeit.
okt. 8
6:57
Finn segítség kell (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatottnak kizárólag akkor marad matematikai esélye a pótselejtezőt érő második hely megszerzésére, ha Finnország csapata legalább döntetlent ér el hazai pályán a ma este 18.15 órakor kezdődő svédek elleni Európa-bajnoki kvalifikációs meccsen. Vannak izgalmak a többi csoportban is, még 14 válogatott reménykedhet az Eb-részvételben.
okt. 8
6:59
Button: "Ennek a csatának még nincs vége!" (Behaviour)
Nagyon úgy tűnik, hogy az egyetlen pilóta, akinek minimális matematikai esélye van megakadályozni Sebastian Vettelt második vb-címének megszerzésében, Jenson Button mindent megtesz a futamgyőzelemért. A 2009-es világbajnok megnyerte a tegnapi szabadedzéseket.
okt. 8
7:01
Szalay Balázs a Hungaroring Sport Zrt-ben (Behaviour)
A Hungaroring Sport Zrt. vezetősége egy hároméves terv alapján azt szeretné elérni, hogy gazdaságilag nyereséges vállalkozássá váljon minden tekintetben. Éppen ezért létrehozták az üzletfejlesztési igazgatói posztot - amely a pályával kapcsolatos üzletfejlesztéseket, marketing és pr-tevékenységeket, illetve az értékesítési terület feladatait fogja össze -, amelyre Szalay Balázst nevezték ki.
okt. 8
7:03
A Metz ellen egyszer már sikerült nyerni (Behaviour)
Teljes fordulót rendeznek a hétvégén az európai kézilabda kupákban. A Bajnokok Ligájában, a csoportkör második fordulójában a végső győzelemre is esélyes Győr női együttesének hazai pályán a Metz ellen muszáj javítania. A Szeged a dán Köbenhavn vendége lesz, a Veszprém egy másik északi gárdát, a Silkeborgot fogadja. Összesen hét magyar együttes lép pályára.
okt. 8
7:45
London 2012: Akit doppingoláson érnek, örökre el kellene tiltani - Coe (She)
Nem változott a szervezők álláspontja, minden eszközzel támogatni fogják a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot (NOB) abban a törekvésében, hogy a jövő évi olimpia a lehető legtisztább legyen dopping szempontjából.
okt. 8
7:47
Vb 2014: Higuaín-tripla, Messi is betalált - könnyed argentin siker (She)
A 2014-es labdarúgó-világbajnokság selejtezőjének dél-amerikai zónájában, az 1. fordulóban Argentína hazai pályán Gonzalo Higuaín triplájával és Lionel Messi találatával 4–1-re nyert Chile ellen. Peru Paolo Guerrero két góljával verte meg Paraguayt, míg Ecuador Venezuela ellen győzött 2–0-ra.
okt. 8
8:03
Formula-1: Button a harmadik tréningen is remekelt Japánban (She)
A Formula–1-es Japán Nagydíjon szombaton is folytatta jó szereplését Jenson Button. A McLaren brit pilótája a pénteki két tréning után a mai szabadedzésen is a leggyorsabbnak bizonyult. A második helyen csapat- és honfitársa, Lewis Hamilton végzett. A harmadik legjobb időt a vb-éllovas német Sebastian Vettel (Red Bull) autózta.
okt. 8
8:21
A McLaren elbaltázta, Vettel indulhat az élről Szuzukában (Infostart)
Ismét a Red Bull-Renault szerezte meg az első rajtkockát: a Formula-1-es Japán Nagydíjon is a címvédésre készülő német Sebastian Vettel indulhat az élről.
okt. 8
8:21
NHL: nyolcgólos meccsen nyert a Detroit, kiütéses Tampa-siker (She)
A csütörtöki nyitány után pénteken hat mérkőzéssel folytatódott a tengerentúli profi jégkorongliga (NHL). Nyolcgólos meccsen nyert a Detroit, míg a Buffalo az Anaheim, a Carolina a Tampa Bay ellen győzött könnyedén. A Los Angeles Kings hosszabbításban verte meg a New York Rangerst, a Dallas pedig 2–1-re a 2010-es bajnok Chicagót. A Columbus otthon szenvedett vereséget a Nashville-től.
okt. 8
8:23
Tenisz: Fish nem jelentett akadályt, Nadal már döntős Tokióban (She)
Rafael Nadal jó úton halad a tornagyőzelem és a címvédés felé a tokiói férfi tenisztornán, miután az elődöntőben magabiztosan legyőzte az amerikai Mardy Fisht.
okt. 8
8:24
Djokovics sérülése nem javul, lemondta a sanghaji tornát (Agroinform)
Nem jött rendbe Novak Djokovics izomsérülése: a férfi tenisz-világranglista éllovasa a vasárnap rajtoló 5,65 millió dollár összdíjazású sanghaji tornát is kénytelen kihagyni.
okt. 8
8:42
Sebastian Vettel indulhat az élről (Agroinform)
A világbajnoki címvédő Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája indul az élről vasárnap a Forma-1-es Japán Nagydíjon.
okt. 8
8:45
Japán Nagydíj - Sebastian Vettel indul az élről (Behaviour)
A világbajnoki címvédő Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája indul az élről vasárnap a Forma-1-es Japán Nagydíjon.
okt. 8
9:18
A Maracanában még sok a munka, de a szervezők nem izgulnak (Agroinform)
"Hatalmas munka" van még hátra a Rio de Janeiró-i Maracana Stadionban, a majdani döntő helyszínén, de a szervezők nyugodtak.
okt. 8
9:21
Vettel indul az élről a Japán Nagydíjon (Metropol)
A világbajnoki címvédő Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája indul az élről vasárnap a Forma-1-es Japán Nagydíjon.
okt. 8
9:36
Portugália nyolcgólos meccsen verte Izlandot, Nani duplázott - videó (Agroinform)
A 2012 Európa-bajnoki selejtező H-csoportjában Portugália hazai pályán 5-3-ra győzte le Izland csapatát, jobb gólkülönbségének köszönhetően vezeti a csoportot Dánia előtt.
okt. 8
9:38
Bruno Senna belecsapódott a gumifalba - videó (Agroinform)
A Japán Nagydíj szombati időmérő edzésén a brazil versenyző elvétett egy kanyart, ami után belevágódott a gumifalba.
okt. 8
9:54
Messiék kiütötték Chilét, Higuaín újabb mesterhármast szerzett - videó (Agroinform)
Lionel Messiék Chile legjobbjait gyűrték le könnyedén a magyar idő szerint szombat hajnali összecsapáson.
okt. 8
9:56
Neymar góljával nyertek a brazilok Costa Ricán - videó (Agroinform)
Barátságos labdarúgó-mérkőzésen Neymar góljával győzött a brazil válogatott Costa Rica fővárosában a hazaiak nemzeti csapata ellen.
okt. 8
10:12
A csúcsformában futballozó Marchisio sérülése nem komoly (Agroinform)
A Juventus játékosa, Claudio Marchisio szerezte az olaszok egyetlen gólját Szerbiában, ami pontot ért a squadra azzurának.
okt. 8
10:15
Ferencváros díszpolgára lett Albert Flórián (Behaviour)
A Ferencváros díszpolgára címet vehette át pénteken a 70 éves Albert Flórián, az egyetlen magyar aranylabdás futballista.
okt. 8
10:27
Euro 2012: a finn kapitány szerint egyértelműen jobbak voltak a svédeknél (She)
Mixu Paatelainen szövetségi kapitány szerint egyértelműen jobban futballozott csapata, a finn válogatott péntek este a svédek ellen 2–1-re elvesztett hazai Eb-selejtező során.
okt. 8
10:29
Elismerés: Ferencváros díszpolgára lett Albert Flórián (She)
A Ferencváros díszpolgára címet vehette át pénteken a 70 éves Albert Flórián, az egyetlen  magyar aranylabdás futballista.
okt. 8
10:30
Albert Flórián Ferencváros díszpolgára lett (Agroinform)
A Ferencváros díszpolgára címet vehette át pénteken a 70 éves Albert Flórián, az egyetlen  magyar aranylabdás futballista.
okt. 8
10:33
Ferencváros díszpolgára lett Albert Flórián (Metropol)
A Ferencváros díszpolgára címet vehette át pénteken a 70 éves Albert Flórián, az egyetlen magyar aranylabdás futballista.
okt. 8
10:45
Vasas: Kovács fejét össze kellet varrni, Sütő bokája kifordult (She)
A Vasas labdarúgócsapatának két játékosa is megsérült a DVTK elleni hétközi Ligakupa-meccsen.
okt. 8
10:48
Huntelaar Moldávia ellen a 11. gólját szerezte a sorozatban - videó (Agroinform)
Huntelaar jó eséllyel pályázik a selejtező gólkirályi címére, a mögötte álló Miroslav Klose két góllal van lemaradva tőle, de már csak egy fordulót rendeznek.
okt. 8
10:50
Takács Krisztián 2. lett 100 m gyorson a dubaji világkupán (Agroinform)
Másodikként csapott a célba Takács Krisztián 100 m gyorson az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának dubaji nyitóállomásán.
okt. 8
10:52
Debreceni döntetlen a Kolozsvár ellen (Agroinform)
A DVSC-TEVA 2-2-es döntetlent ért el a Kolozsvári CFR elleni péntek este megrendezésre kerülő felkészülési mérkőzésen.
okt. 8
11:03
Úszás: Takács Krisztián második lett 100 gyorson Dubaiban (She)
Másodikként csapott a célba Takács Krisztián 100 m gyorson az úszók rövid pályás világkupa-sorozatának dubai nyitó állomásán.
okt. 8
11:06
Ronaldinho pocsék szabadrúgást hajtott végre Costa Rica ellen - videó (Agroinform)
A Flamengóban sokad virágzását élő Ronaldinho egy bal oldalról beívelt szabadrúgásnál nem értette meg társait.
okt. 8
11:08
Böde két mérkőzést kapott a piroslapja miatt (Agroinform)
Két mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta az Magyar Labdarúgó Szövetség Böde Dánielt, az MVM-Paks labdarúgó-csapatának csatárát.
okt. 8
11:42
Az lesz a feladatom, hogy csereként beállva plusz lökést adjak - Hanga Ádám (Agroinform)
Spanyolországban is elrajtol a kosárlabda-bajnokság, a Manresa magyarjának nagy kihívást jelent, hogy külföldön is bizonyítson.
okt. 8
11:44
Cilic nyerte a horvátok csatáját, elsőként jutott be a fináléba (Agroinform)
Marin Cilic bő másfél óra alatt két játszmában nyert Ivan Ljubicic ellen, így a két horvát közül ő jutott be a döntőbe a pekingi tenisztorna férfiversenyébe.
okt. 8
11:57
DVSC: Simac megsérült a Cluj ellen, de még nem tudni, mennyit hagy ki (She)
Megsérült Dajan Simac, a DVSC német védője a CFR Cluj elleni pénteki felkészülési mérkőzés során. Azt azonban egyelőre még nem tudni, mennyit kell kihagynia emiatt a mostani szezonban tíz bajnokin pályára lépő játékosnak.
okt. 8
12:00
Öt góllal kezdte a szezont a Red Wings és a Lightning (Agroinform)
A két végső győzelemre is esélyes sztárcsapat könnyedén hozta első mérkőzésüket a szezonban.

Keresés