2011. október 28. péntek

okt. 28
0:00
Nyolc perc alatt ütötte ki a Bilbao az Atlético Madridot - videó (Agroinform)
Az eslő félidőben nem esett gól a spanyol bajnokság 9. fordulójának zárómérkőzésén, a másodikban viszont a hazai pályán játszó baszkok Llorente vezetésével eldöntötték a meccset.
okt. 28
0:18
Primera División: a Bilbao 3-0-ra nyert az Atlético Madrid ellen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában az Athletic Bilbao hazai pályán 3–0-ra nyert az Atlético Madrid ellen.
okt. 28
0:18
Verrasztó Evelyn Londonban pótolná, amit Pekingben elszalasztott - videó (Agroinform)
Az Európa-bajnok úszónő társaival együtt a rövidpályás szezonra koncentrál, de már motoszkál benne az olimpia gondolata is.
okt. 28
0:36
Kosárlabda Euroliga: Honti Kata négy ponttal segítette a Valenciát (She)
Honti Kata négy ponttal és hét assziszttal segítette a Valenciát, amely 90–72-re győzött idegenben a Lotos Gdynia ellen a női kosárlabda Euroliga A-csoportjában.
okt. 28
1:12
Labdarúgás: az UEFA a jövő héten egyeztet Vanczák klubjával (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) megbeszélésre hívta a svájci Sion képviselőit, hogy egyeztessenek a Vanczák Vilmost is soraiban tudó klub Európa-ligából való kizárása miatt kialakult helyzet kapcsán.
okt. 28
6:54
A számok nem hazudnak (Behaviour)
Nem a játékosok tudása, hanem a velük foglalkozó edző felkészültsége határozza meg elsődlegesen, mennyire lehet sikeres egy csapat - többek között erre a megállapításra jutottak az Európai Labdarúgó Szövetség szervezésében Prágában rendezett konferencia résztvevői. Az esemény apropóján lapunk cikksorozatot indított, melyek során szó esett a különféle edzői szemléletekről, illetőleg arról is, mit…
okt. 28
6:56
London mindenből a legjobbat ígéri (Behaviour)
Minden idők legjobb, legemlékezetesebb nyári olimpiáját és paralimpiáját ígérik a jövő évi londoni játékok szervezői. Ezen a héten harmadik - és az olimpia előtt utolsó - alkalommal tartottak háromnapos tájékoztató-sorozatot az olimpiai bizottságok és az újságírók számára. Lapunk két részben számol be az eseményről.
okt. 28
7:12
London 2012: elkezdték legyártani az érmeket, 4700 medál készül (She)
A brit Királyi Pénzverdében megkezdték a jövő évi, londoni olimpia és paralimpia érmeinek legyártását. A több évszázados múlttal rendelkező Royal Mint közlése szerint összesen 4700 medált készítenek egy igencsak költséges eljárással. Összeverbuváltak egy szakértőkből álló csoportot, maga az előállítás pedig a pénzverde székhelyén, a dél-walesi Llantrisantben folyik majd 800 helyi munkás…
okt. 28
7:14
Tenisz: Marat Szafin politikai babérokra tör, képviselő lenne (She)
Indul a decemberi, oroszországi parlamenti választásokon Marat Szafin, a férfi tenisz világranglista volt éllovasa.
okt. 28
7:16
MLB: drámai csatában nyert a St. Louis, jön a World Series 7. meccse (She)
A St. Louis Cardinals kétszeri hosszabbítás után 10–9-re legyőzte a Texas Rangerst az észak-amerikai profi baseball-liga nagydöntőjének hatodik mérkőzésén, így kiharcolta a mindent eldöntő 7. találkozót, amelyet magyar idő szerint szombat hajnalban rendeznek meg St. Louisban.
okt. 28
7:30
NHL: nyolc lőtt góllal kapott ki a Flyers, büntetőzött a Penguins (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 21. játéknapján a Winnipeg Jets nyolc gólt kapott Philadelphiában, mégsem nyert házigazda Flyers, mert a vendégek kilencig jutottak. A Penguins Pittsburgh csak a szétlövésben múlta felül a New York Islanderst.
okt. 28
8:24
Légióssors: Dzsudzsák úgy készül, hogy a hétvégén pályára lép (She)
Fontos mérkőzés vár az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) soron következő fordulójában az Anzsi Mahacskalára, a dagesztáni együttes magyar légiósa, Dzsudzsák Balázs bízik benne: sérüléséből felépülve már helyet kap a keretben, és pályára is lép.
okt. 28
8:42
Válogatott: Az vagyok, aki egy vagy két éve is voltam - Tőzsér (She)
Nincs sok idő a kesergésre a Genk labdarúgócsapatánál, pedig ok az éppen lenne rá: a bajnokcsapat a Belga Kupában nem jutott be a nyolc közé, miután otthon kapott ki a Lierse-től 2–0-ra. A Genk magyar légiósai közül Tőzsér Dániel várhatja mégis izgatottabban a hétvégi, Bruges elleni bajnokit, hiszen neve ott szerepel Egervári Sándor aktuális, egyelőre 24 fős keretében. A szövetségi kapitány…
okt. 28
8:42
Súlyos baleset történt a winterbergi pályán (Agroinform)
Bukott és súlyos sérüléseket szenvedett egy női bobos duó a brit bajnokságon, a németországi Winterbergben.
okt. 28
8:44
Bayern München: Ivica Olic a kevés játéklehetőség miatt távozna (She)
Ivica Olic, a német Bayern München labdarúgócsapatának horvát csatára a kevés játéklehetőség miatt fontolóra vette távozását a rekordbajnoktól.
okt. 28
8:44
Gólözön Philadelphiában, 17 gólos meccsen győzött a Winnipeg - videó (Agroinform)
Philadelphiában all-star gálákat is megszégyenítő gólterméssel ajándékozták meg a csapatok a szurkolókat, azonban a végén mégis a Flyers szomorkodhatott a Jets ellen 8-9-re elvesztett mérkőzésen.
okt. 28
8:46
Videó: BIT-ek a pályán, avagy célkeresztben az irányítók az NFL-ben (She)
Az NSO Tv-nek Iványi Márton Dávid értékelte az NFL előző játékhetét. A Budapest Wolves wide receivere cseppet sem kímélte a csapatok irányítóit, de kritikus „kedvét" adatokkal is alátámasztotta.
okt. 28
9:00
Milan: Ha az ember nyaral, lemarad alkalmi vételekről - Galliani (She)
Mesterhármassal vette ki a részét az olasz AC Milan hétközi sikeréből (4–1) Antonio Nocerino, aki saját bevallása szerint is kis túlzással szezononként lő három gólt. A középpályást, akinek 2012-ig volt érvényes szerződése, alkalmi áron, 500 ezer euróért vette meg a nyáron a Milan a Palermótól az átigazolási szezon utolsó napján.
okt. 28
9:00
Forma–1 Indiában – első alkalommal (Metropol)
A hétvégén rendezik meg első alkalommal a Forma–1-es Indiai Nagydíjat. A versenyt óriási várakozás előzi meg, ám többen káosztól tartanak. Néhány hete ugyanis kis híján le kellett fújni a versenyt, mert a pálya építése még sehol sem tartott.
okt. 28
9:00
Szappanoperában kap szerepet Magdalena Neuner (Agroinform)
A holtszezon végén színésznői babérokra is tör a németek olimpiai bajnok biatlonosa, aki egy szappanopera négy részében kap szerepet.
okt. 28
9:02
Videó: őrült csata, 17 gól született a winnipegi NHL-meccsen (She)
Az utolsó előtti perc döntött a Winnipeg Jets–Philadelphia Flyers NHL-találkozón. A 17 gól hozó meccsen a hazaiak 9–8-ra felülmúlták ellenfelüket. Jóleső góleső.
okt. 28
9:02
Hosszabbításban győzött a Cardinals - elmaradt a bajnokavatás (Agroinform)
A St. Louis Cardinals kétszeri hosszabbítás után 10–9-re győzött a Texas Rangers ellen, így elmaradt a bajnokavatás az MLB-ben.
okt. 28
9:04
Egyenlített a St. Louis, a hetedik találkozó dönt a végső győztesről (Agroinform)
A házigazda St. Louis Cardinals 10-9-re nyert a Texas Rangers ellen, ezzel egyenlített az észak-amerikai profi baseball-liga (MLB) döntőjében.
okt. 28
9:18
Videó: őrült csata, 17 gól született a philadelphiai NHL-meccsen (She)
Az utolsó előtti perc döntött a Winnipeg Jets–Philadelphia Flyers NHL-találkozón. A 17 gól hozó meccsen a vendégek 9–8-ra felülmúlták ellenfelüket. Jóleső góleső.
okt. 28
9:18
„Az élsport veszélyes üzem” (Metropol)
Közeleg a londoni olimpia, egymást követik a kvalifikációs versenyek. Sikeres élsport ma már elképzel­he­tetlen színvonalas sportorvosi háttér nélkül.
okt. 28
9:18
Egy kutya miatt szakadt félbe a szabadedzés (Agroinform)
Nem kezdődött jól a szervezők számára a Forma-1 történetének első indiai versenye, a szabadedzést egy pályára tévedő kutya miatt félbe kellett szakítani.
okt. 28
9:20
Ausztria: Garics György visszatérhet a válogatottba (She)
Visszatérhet az osztrák labdarúgó-válogatottba Garics György, az olasz Bologna magyar származású védője, aki szerdán kilenc hónap kényszerpihenő után játszott újra tétmérkőzést. A reaktiválást azonban mégsem ez, hanem Dietmar Constantini szövetségi kapitány távozása segítheti elő.
okt. 28
9:20
Diósgyőri száguldás - félelem nélküli Haladás (Agroinform)
Az OTP Bank Liga 14. fordulójában pénteken egy mérkőzést rendeznek. A 10. helyezett Haladás az 5. Diósgyőr otthonába látogat.
okt. 28
9:22
A szakszervezet nem ért egyet Tévez büntetésével (Agroinform)
A PFA szerint a Manchester City vezetősége igazságtalanul büntette meg Carlos Tévezt, a gárda argentin válogatott támadóját.
okt. 28
9:24
800 munkás dolgozik az ötkarikás játékok érmein (Agroinform)
A brit Királyi Pénzverdében megkezdték a jövő évi, londoni olimpia és paralimpia érmeinek legyártását.
okt. 28
9:26
Szafin dumája elég jó a Dumához, ő úgy érzi, esze is van a politikához (Agroinform)
Indul a decemberi, oroszországi parlamenti választásokon Marat Szafin, a férfi tenisz világranglista volt éllovasa.
okt. 28
9:36
Erdei Tavoris Clouddal bokszolhat az év végén (Infostart)
Erdei Zsolt korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó-világbajnok elfogadta a Showtime televízió által kínált lehetőséget, és igent mondott egy Tavoris Cloud elleni, december 31-i IBF-világbajnoki címmérkőzésre - tájékoztatta Christof Hawerkamp, a magyar öklöző menedzsere a sport1tv.hu oldalt.
okt. 28
9:36
Videó: őrült csata, 17 gól született a philadelphiai NHL-meccsen (She)
Az utolsó előtti perc döntött a Winnipeg Jets–Philadelphia Flyers NHL-találkozón. A 17 gól hozó meccsen a vendégek 9–8-ra felülmúlták ellenfelüket. Jóleső góleső.
okt. 28
9:36
Újra összeül a világbajnok Varga-Hirling páros (Agroinform)
Ismét összeül a 2005-ben világbajnoki címet szerző Varga Tamás – Hirling Zsolt könnyűsúlyú kétpárevezős egység, amely megcélozza a londoni olimpiát.
okt. 28
9:38
Primera División: A Barca legnagyobb ellensége a Barca - Beckenbauer (She)
Érdekes megjegyzést tett a német labdarúgás legendás alakja, Franz Beckenbauer a spanyol bajnoki címvédő, BL-győztes Barcelona elmúlt bajnokikon mutatott visszafogott teljesítményére.
okt. 28
9:38
Hamilton kezdte a legjobban a hétvégét (Agroinform)
A brit Lewis Hamilton (McLaren) volt a leggyorsabb a Forma-1-es Indiai Nagydíj pénteki első szabadedzésén.
okt. 28
9:40
MLS: a Colorado továbbjutása után kialakult a negyeddöntő párosítása (She)
A Columbus Crew elleni 1–0-s győzelmének köszönhetően bejutott az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság, az MLS rájátszásának negyeddöntőjébe a Colorado Rapids, amely a wild card-körből továbbjutva a Keleti főcsoportban folytathatja a küzdelmeket.
okt. 28
9:42
Súlyemelés: 9 kiló kokainnal kapcsolták le Sydney olimpiai bajnokát (She)
A Sao Pauló-i repülőtéren őrizetbe vették Galabin Boevszkit, a sydneyi olimpia súlyemelő bajnokát, aki kilenc kiló kokainnal a csomagjában akart Spanyolországba utazni, de a vámtisztek lekapcsolták.
okt. 28
9:44
Férfi kézilabda NB I: Buday Ferenc veszi át a Mezőkövesd irányítását (She)
A Mezőkövesd férfi kézilabdacsapata szóban megállapodott Buday Ferenccel, aki a jövő héttől veszi át az élvonalbeli együttes szakmai munkájának irányítását.
okt. 28
9:54
Férfi kosárlabda NB I: 204 centis amerikai helyettesíti Pakson Nailont (She)
A 30 éves Donald Cole lesz a sérült Lee Nailon helyettese az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokságban három forduló után veretlenül álló Atomerőműnél. Az új amerikai centerrel egy hónapos szerződést kötött a klub.
okt. 28
9:54
Erdei Zsolt Tavoris Clouddal bokszolhat az év végén (Metropol)
Erdei Zsolt korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó-világbajnok elfogadta a Showtime televízió által kínált lehetőséget, és igent mondott egy Tavoris Cloud elleni, december 31-i IBF-világbajnoki címmérkőzésre - tájékoztatta Christof Hawerkamp, a magyar öklöző menedzsere a sport1tv.hu oldalt.
okt. 28
9:54
Erdei már igent mondott a Cloud elleni szilveszteri mérkőzésre (Agroinform)
A korábbi világbajnok magyar öklöző elfogadta a Showtime televízió által kínált lehetőséget, és december 31-én léphet ringbe.
okt. 28
9:56
DVTK: Aczélék ellen a sikersorozat folytatása a cél - Benczés (She)
A labdarúgó NB I 14. fordulójának nyitó mérkőzésén a Diósgyőri VTK a Haladást fogadja. A hazaiak vezetőedzője, Benczés Miklós a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, a mai összecsapáson a cél az ötmérkőzéses hazai győzelemsorozat folytatása.
okt. 28
9:58
Videó: Bergeron hozzá sem ért a koronghoz, mégis gólszerző lett (She)
Érdekes gól született a Boston Bruins–Montreal Canadiens NHL-mérkőzésen (1–2). Patrice Bergeron, a bostoniak hokisa az egyik buli alkalmával nem ért a koronghoz, ám Tomás Plekanec igen. A montreali játékos a saját kapuja felé húzta a pakkot, csakhogy ez teljesen meglepte az ott tartózkodó Carey Price-t, akinek a lábai között átment a korong. A szabály szerint Bergeront nyilvánították…
okt. 28
10:12
Férfi vízilabda ob I: Péntek éjjelre siralmas állapotban leszek - Kis Gábor (She)
Az első osztályú férfi vízilabda-bajnokság alapszakaszának ötödik fordulójában pénteken a címvédő Eger a négy forduló után veretlen Szolnokhoz, az egyik trónkövetelőhöz látogat. Az előző szezonban az egriekkel bajnoki aranyérmet nyerő olimpiai bajnok, az immár szolnoki Kis Gábor tudja, milyen nehéz este elé néz.
okt. 28
10:12
Erdei Zsolt Tavoris Clouddal bokszolhat az év végén (Behaviour)
Erdei Zsolt korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó-világbajnok elfogadta a Showtime televízió által kínált lehetőséget, és igent mondott egy Tavoris Cloud elleni, december 31-i IBF-világbajnoki címmérkőzésre - tájékoztatta Christof Hawerkamp, a magyar öklöző menedzsere a sport1tv.hu oldalt.
okt. 28
10:12
Új sportcsatornát indít az Al Jazeera televízió (Agroinform)
Novembertől kezdve új sportcsatornát indít útjára az Al Jazeera pánarab műholdas televíziós társaság.
okt. 28
10:14
Paks: „A sikeres őszi záráshoz mindenképpen nyerni kell a ZTE ellen” (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC vezetőedzője, Kis Károly a klub hivatalos honlapjának elmondta, a sikeres őszi záráshoz mindenképpen nyerni kell a Zalaegerszeg ellen.
okt. 28
10:30
Az Inter beleköpne a Milan levesébe Montolivo-ügyben (Agroinform)
Bár nyáron a középpályás nagyon szeretett volna a piros-feketékhez kerülni, ez nem jött össze, és lehet, hogy januárban sem fog.
okt. 28
10:32
Robin Dutt karácsonyi terve miatt győzne egykori csapata otthonában (Agroinform)
A Bayer Leverkusen vezetőedzőjének, aki nyárig a pénteki ellenfél Freiburg kispadján ült, különleges lesz visszatérnie korábbi együtteséhez.

Keresés