2011. szeptember 30. péntek

szept. 30
0:12
Feloldották a tilalmat, igazolhat a pécsi női csapat (Agroinform)
A nemzetközi és a magyar szövetség feloldotta az igazolási tilalmat, így szerződtethet új játékosokat a Pécs 2010 női csapata.
szept. 30
0:30
Murray könnyedén, Monfils nehezebben vette a nyolcaddöntőt (Agroinform)
Az első helyen kiemelt brit, valamint a másodikként rangsorolt francia is bejutott a legjobb nyolc közé a thaiföldi tenisztornán.
szept. 30
0:33
El: Crouch szerint a csapatmunka és a sok gyakorlás a Stoke-siker titka (She)
Az Európa-liga E-csoportjában az angol Stoke City 2–1-re diadalmaskodott a török Besiktas ellen hazai pályán.
szept. 30
6:36
Carlos, a futballterrorista (Behaviour)
Kassai Viktor nem éppen pályafutása legjobb teljesítményét produkálta a Bayern-Manchester City (2-0) összecsapáson a Bajnokok Ligája keddi játéknapján, ám a találkozó negatív hőse korántsem ő volt: hanem Carlos Tévez, aki nem volt hajlandó csereként pályára lépni Roberto Mancini hívó szava ellenére sem.
szept. 30
6:38
"Az AIBA perelné a BBC-t" (Behaviour)
Tegnap egyetlenegy magyar bokszolónak sem kellett ringbe lépnie a Bakuban zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokságon. Kihasználva a szünnapot - ma lép kötelek közé Káté Gyula (64 kg) -, utánajártunk annak, vajon milyen a válogatott elhelyezése Azerbajdzsánban, milyenek az ottani körülmények, valamint mit lép a Nemzetközi Ökölvívó Szövetség (AIBA) a BBC által nyilvánosságra hozott vádakra.
szept. 30
6:51
London 2012: Ronaldinho ott lenne az olimpián a brazil csapatban (She)
Ott akar lenni a jövő évi londoni olimpián Ronaldinho, a brazilok aranylabdás futballistája.
szept. 30
6:54
Az F1-es csapatok nem engednek jogaikból (Behaviour)
Minden eddiginél keményebb vita támadt Bernie Ecclestone és a Formula 1-es csapatok között, miután a sportág elsőszámú embere önhatalmúlag döntött a 2012-es versenynaptárról.
szept. 30
6:56
Robbanhat az IGF-bomba (Behaviour)
Az idén 1100, jövőre, a londoni olimpia évében pedig 1300 doppingvizsgálatot végeznek el a Magyar Antidopping Csoport (MACS) szakemberei állami megrendelésre.
szept. 30
6:58
Európa Tanács: harc a csalók ellen (Behaviour)
Michel Platini, az UEFA elnöke szerint csak politikai segítséggel lehet megszüntetni a visszaéléseket
szept. 30
7:45
El: Abban a stílusban játszunk, ami a győzelemhez kell - Juhász (She)
A belga Anderlecht csütörtökön Juhász Rolanddal a soraiban 2–0-ra legyőzte az azt megelőző 14 tétmeccsén veretlen Lokomotiv Moszkvát idegenben az Európa-liga csoportkörében, így két meccs után százszázalékos teljesítménnyel vezeti az L-csoport küzdelmeit. A magyar hátvéd végigjátszotta a meccset, amelyen szerinte okosan játszott a csapata.
szept. 30
8:06
Remények és valóság (Metropol)
Győr helyett a budapesti SYMA csarnok lesz a 2014-es, a horvátokkal közösen rendezendő női kézilabda Eb negyedik magyarországi helyszíne.
szept. 30
8:54
Zvonarjova legyőzte Kvitovát és bejutott a döntőbe (Agroinform)
Elsőként az orosz Vera Zvonarjova jutott a fináléba a 2,05 millió dollár összdíjazású tokiói női tenisztornán, miután a pénteki elődöntőben legyőzte az idei wimbledoni bajnok cseh Petra Kvitovát.
szept. 30
8:56
A magyar válogatott helyett a Spartát verte a New York Rangers (Agroinform)
Az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő New York Rangers 2-0-ra nyert a cseh Sparta Praha otthonában felkészülési mérkőzésen csütörtök este.
szept. 30
8:58
Kialakult a rájátszás mezőnye, pénteken jön a play-off (Agroinform)
Hosszú alapszakasz ért véget az észak-amerikai baseball bajnokságban, amelyet most már csak nyolc csapat folytathat.
szept. 30
9:00
Részvételi rekord lehet a futófesztiválon (Metropol)
Már az előzetes jelentkezések alapján is rekordszámú futó várható a vasárnapi 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztiválon (rajt 10 órakor).
szept. 30
9:12
Maradona meglátogatta az autóbalesetben elhunyt futballista családját (Agroinform)
Diego Maradona személyesen nyilvánított részvétet a múlt vasárnap autóbalesetben elhunyt Theyab Awana, a sarokkal lőtt tizenegyeséről híressé vált egyesült arab emírségekbeli futballista családjának.
szept. 30
9:14
Jonah Lomuért aggódik a rögbis társadalom (Agroinform)
Nem lehet sokat tudni a múlt pénteken kórházba szállított Jonah Lomuról, de a csapat neki szóló üzenete jelzi, komoly bajban van az egykori rögbis klasszis
szept. 30
9:15
Haladás: combsérülés miatt kérdéses Kenesei játéka a Siófok ellen (She)
Combsérülése miatt kérdéses Kenesei Krisztián szereplése a Haladás szombati Siófok elleni NB I-es bajnokiján. A csatár elvesztése nagy érvágás lenne, főleg azok után, hogy Aczél Zoltánnak eltiltás miatt Guzmics Richárdot és Goran Vujovicsot, sérülés miatt pedig Nagy I. Gábort kell nélkülöznie.
szept. 30
9:16
Megkergették a szurkolók a gólt szerző vendégcsapatot - videó (Agroinform)
Miután a vendég csapat egy szép támadás végén gólt szerzett, a hazai drukkerek egész egyszerűen rájuk támadtak és lekergették őket a pályáról.
szept. 30
9:17
Zaragoza: Pintéréket tartozás miatt sújthatják hatpontos levonással (She)
Hatpontos levonásra számíthat a spanyol élvonalban szereplő Zaragoza labdarúgócsapata, miután a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) levélben erre kérte a spanyol szövetséget. Az ok: 13.9 millió eurós tartozás.
szept. 30
9:31
Nem a Milan elleni meccs lesz a döntő - Del Piero (Agroinform)
A hétvégén rendezik az olasz bajnokság talán legnagyobb presztízzsel bíró összecsapását, a Juventus-Milan derbit.
szept. 30
9:33
A Forma-1 sohasem kerül fel az olimpiára - Rogge (Agroinform)
Időnként szóba kerül az autósport olimpiai programba kerülése, amelynek témakörét azonban most a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke, Jacques Rogge zárta rövidre.
szept. 30
9:48
A Fradi most van a legjobb formában - Paulo Sousa (Agroinform)
A Videoton vezetőedzője szerint a Ferencváros a szezon eddig legjobb formáját mutatja, de ennek ellenére bízik abban, hogy vasárnap sikerül megszerezniük első idegenbeli győzelmüket.
szept. 30
9:51
El: a PSG edzője szerint szenvedtek Bilbaóban, a párharcokat mind elveszítették (She)
A francia PSG labdarúgócsapata nagy terveket szövöget – Európában is meghatározó tényező akar lenni –, egyelőre azonban ettől még messze jár, csütörtökön az Európa-liga csoportkörének második fordulójában kétgólos (2–0) vereséget szenvedett Bilbaóban a spanyol Athletictől. Antoine Kombouaré, a franciák edzője önkritikus hangnemet is megütött a mérkőzés utáni értékelés során.
szept. 30
9:53
Bayern: Neuernek 72 perc hiányzik az 1000-hez kapott gól nélkül (She)
Manuel Neuernak, a Bayern München kapusának szombaton 72 percen át kell megúsznia kapott gól nélkül a Hoffenheim otthonában megrendezendő Bundesliga-mérkőzésen ahhoz, hogy 1000 percesre nyújtsa kapott gól nélküli sorozatát. A nyáron a Schalkétól szerződtetett válogatott kapus legutóbb a Mönchengladbach ellen augusztus 7-én 1–0-ra elveszített bajnokin kapott gólt klubcsapatában.
szept. 30
9:54
Pekingi tenisztorna: Sarapova visszalépett (Metropol)
Bokasérülése miatt visszalépett a hivatalosan szombaton rajtoló, 4,5 millió dollár összdíjazású pekingi tenisztornától Marija Sarapova, a női világranglista második helyezettje. A viadal selejtezőjében Arn Gréta és Czink Melinda érdekelt.
szept. 30
10:06
A cigaretta is felkerülhet a dopping listára? (Agroinform)
A napokban került nyilvánosságra a doppingszerek 2012-től érvényes listája – a WADA már a nikotin hatásait is figyeli.
szept. 30
10:08
Nem mondanám, hogy kimásztunk a gödörből - Barczi Dávid (Agroinform)
Az újpestiek 23 éves támadója a következő két mérkőzésen, a Vasas valamint a Zalaegerszeg ellenében begyűjtené a maximális hat pontot.
szept. 30
10:09
Man. City: a cserék közül senki nem hallotta Tévez tiltakozását - sajtóhír (She)
Újabb fordulatot vehet a Carlos Tévez-ügy a Manchester Citynél, a Bayern München elleni Bajnokok Ligája csoportmeccsen a padon helyet foglalók ugyanis nem hallották, hogy az argentin támadó azt mondta volna, nem akar beállni.
szept. 30
10:11
El: a Rennes nem hagyott mozgásteret az Atlético Madridnak (She)
Elégedett az idegenben szerzett egy ponttal Gregorio Manzano, a spanyol Atlético Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője. Csapata úgy ért el 1–1-es döntetlen a francia Rennes vendégeként, hogy a 80. percben becserélt Juanfran a 86. percben lőtte az egyenlítést, illetve egy pontot érő találatot.
szept. 30
10:13
Válogatott: Gera helyett Stieber került be a válogatott keretébe (She)
Stieber Zoltán került be a Finnország elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar válogatott keretbe Gera Zoltán helyére. A Bundesligában szereplő Mainzban légióskodó szélső középpályást Egervári vésztartaléknak jelölte, s az angol WBA középpályásának kiesése után automatikusan bekerült a keretbe.
szept. 30
10:15
Tenisz: Sarapova mégsem indul Pekingben, Arn és Czink a mezőnyben (She)
Bokasérülése miatt visszalépett a hivatalosan szombaton rajtoló, 4.5 millió dollár összdíjazású pekingi tenisztornától Marija Sarapova, a női világranglista második helyezettje. A viadal selejtezőjében Arn Gréta és Czink Melinda érdekelt.
szept. 30
10:24
Marija Sarapova bokasérülés miatt lemondta a szereplését (Agroinform)
Bokasérülése miatt visszalépett a hivatalosan szombaton rajtoló, 4,5 millió dollár összdíjazású pekingi tenisztornától Marija Sarapova, a női világranglista második helyezettje. A viadal selejtezőjében Arn Gréta és Czink Melinda érdekelt.
szept. 30
10:27
Bayern: Neuernak 72 perc hiányzik az 1000-hez kapott gól nélkül (She)
Manuel Neuernak, a Bayern München kapusának szombaton 72 percet kell megúsznia kapott gól nélkül a Hoffenheim otthonában megrendezendő Bundesliga-mérkőzésen ahhoz, hogy 1000 percesre nyújtsa kapott gól nélküli sorozatát. A nyáron a Schalkétól szerződtetett válogatott kapus legutóbb a Mönchengladbach ellen augusztus 7-én 1–0-ra elveszített bajnokin kapott gólt klubcsapatában.
szept. 30
10:29
Válogatott: Gera Zoltán helyett Stieber Zoltán került be a keretbe (She)
Stieber Zoltán került be a Finnország elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar válogatott keretébe Gera Zoltán helyére. A Nemzeti Sport információi szerint a Bundesligában szereplő Mainzban légióskodó szélső középpályást Egervári vésztartaléknak jelölte, s az angol WBA középpályásának kiesése után automatikusan bekerült a keretbe.
szept. 30
10:31
El: Szabicsék edzője a győzelem után sem feledkezik meg a hibákról (She)
Egygólos (2–1) győzelmet aratott az osztrák Sturm Graz labdarúgócsapata az Európa-liga csoportkörének második fordulójában a görög AEK vendégeként. A Szabics Imrét is foglalkoztató osztrák klub – a magyar légiós végig a pályán volt, a második gólt ő készítette elő – német vezetőedzője, Franco Foda nem tetszelgett sokáig a győztes szerepében, nem ment el szó nélkül a hibák mellett sem.
szept. 30
10:42
Kobe Bryant szóban megállapodott a Bolognával (Agroinform)
Kobe Bryant szóban megegyezett a Virtus Bologna vezetőivel, így a Los Angeles Lakers sztárja az NBA kényszerszünete miatt Olaszországban folytathatja pályafutását.
szept. 30
10:45
Kosárlabda: Bryant szóban megegyezett a Bolognával, 40 napra ír alá (She)
Kobe Bryant szóban megegyezett a Virtus Bologna vezetőivel, így a Los Angeles Lakers sztárja az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) kényszerszünete miatt Olaszországban folytathatja pályafutását. Egy névtelenséget kérő informátor arról számolt be, hogy az ötszörös NBA-bajnok Bryant negyven napra szóló szerződést köt a klubbal, ez idő alatt pedig 2.2 millió eurót keres majd.
szept. 30
10:47
Kosárlabda: kétnapos késéssel érkezik Paksra a korábbi NBA-játékos (She)
Csütörtökre várták, de csak szombaton érkezik Magyarországra az Atomerőmű új centere, Lee Nailon. A 36 éves amerikai a hétvégén szinte biztosan megérkezik, így kedden már játszhat is az osztrák Traiskirchen elleni EuroChallenge-selejtezőn.
szept. 30
11:00
Nagyon oda kell figyelnünk a védekezésre - Kis Károly (Agroinform)
A tavalyi ezüstérmes Paks a harmadik helyen álló Budapest Honvéd vendége lesz a hétvégén, Kis Károly tudja, csak akkor van esélyük a Bozsik-stadionban, ha a védőjátékukon javítanak.
szept. 30
11:02
A Kecskemét győri vendégjátéka előtt Csertőinél csak Szivics optimistább (Agroinform)
A 11. fordulóval folytatódnak az OTP Bank Liga mérkőzései. A múlt héten Diósgyőrben az első vereségét elszenvedő Győr a Ferencvárost legyőző Kecskemétet fogadja.
szept. 30
11:04
Az Azarenkát legyőző Radwanska lesz Zvonarjova ellenfele a fináléban (Agroinform)
null
szept. 30
11:18
Eltekintek attól, hogy Gera hazajöjjön - Egervári Sándor (Agroinform)
A sérült Gera Zoltán meghívása a magyar válogatottba érthetetlen lépésnek tűnt a szövetségi kapitánytól, aki blogjában tisztázta az ebből fakadó félreértéseket.
szept. 30
11:21
Evezés: szombaton Öböl-kupa és diákranglista-verseny a Népszigetnél (She)
Október elsején, sorrendben ötödik alkalommal rendezi meg a Budapest Evezős Egyesület és a Budapesti Evezősszövetség a Népsziget mellett az Öböl-kupa évadzáró diákranglista-versenyt. A kiírásban több mint ötven versenyszám szerepel, a távok 500 és 1000 méterre vannak kiírva.
szept. 30
11:23
Videó: kreativitásból jeles - trükkös büntető a szlovák hokimeccsen (She)
Radovan Bural, a szlovák harmadosztályú jégkorongbajnokságban szereplő MSHK Prievidza játékosa nem mindennapi módon hajtott végre egy büntetőt.
szept. 30
11:24
Közel 20 milliárdot hozott az F1-es Magyar Nagydíj (Metropol)
Egy friss gazdasági tanulmány szerint közel 20 milliárd forintot hozott Magyarországnak a júliusi Forma-1-es Magyar Nagydíj, miközben a mogyoródi pályát üzemeltető Hungaroring Sport Zrt. azon dolgozik, hogy az idén ne legyen veszteséges.
szept. 30
11:36
Monfils és Young is a négy közé jutott (Agroinform)
A második helyen kiemelt francia Ga:el Monfils, valamint az amerikai Donald Young is bejutott pénteken a legjobb négy közé a 600 ezer dollár összdíjazású, thaiföldi keménypályás férfi tenisztornán.
szept. 30
11:39
Tenisz: Kvitová és Azarenka is lemaradt a tokiói fináléról (She)
A lengyel Agnieszka Radwanska és a negyedik helyen kiemelt orosz Vera Zvonarjova jutott be a Tokióban zajló, kétmillió dollár összdíjazású WTA-torna fináléjába, miután mindketten sikerrel vették a pénteki elődöntőt.
szept. 30
11:54
Nem beszéltem még Détárival - Rósa Dénes (Agroinform)
Mióta Détári Lajos irányítja a Ferencváros szakmai munkáját a korábbi csapatkapitány, Rósa Dénes kikerült a kezdőcsapatból, és rendre csereként jut szóhoz.
szept. 30
11:57
Jégkorong, EBEL: a Volán győzni megy a ligaújonc cseh Znojmóhoz (She)
A ligaújonc cseh Znojmo otthonában lép jégre pénteken este a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata az osztrák élvonalbeli bajnokság (EBEL) alapszakaszának hetedik fordulójában. Nagy Gergő, a fehérváriak támadója szerint győzelmi célokkal vágnak neki az idegenbeli mérkőzésnek.

Keresés