2011. szeptember 30. péntek

szept. 30
11:59
Real Madrid: a Chelsea januárban 20 millióért vinné Khedirát - sajtóhír (She)
Angol lapinformációk szerint a Chelsea a januári átigazolási időszakban 20 millió fontért szerződtetné a Real Madrid német válogatott középpályását, Sami Khedirát.
szept. 30
12:15
Rögbi-vb: Dél-Afrika a Szamoa elleni szűk sikerével is csoportelső (She)
Az Új-Zélandon zajló rögbi-világbajnokság csoportkörének ötödik (utolsó) fordulójában a Dél-afrikai Köztársaság nyolcpontos győzelmet aratott Szamoa ellen, és ezzel hibátlanul végzett a D-csoport első helyén.
szept. 30
12:30
Ashley Young "álomötöse" - videó (Agroinform)
A Manchester United középpályása mellett a klub élő legendája, Bobby Charlton  és Sol Campbell rakja össze saját "álomötösét".
szept. 30
12:32
De Gea fánkot lopott a Tescóban (Agroinform)
David De Geát, a Manchester United portását lopáson érték tetten egy manchesteri Tesco áruházban. A spanyol kapus egy fánkkal próbált kisétálni az áruházból.
szept. 30
12:33
Videó: A szurkolók között is nagy csata lesz Debrecenben - Betta (She)
Legújabb videoblog-bejegyzésében Lipcsei Betta beszél brazíliai látogatásáról, Puskás Ferencről és persze a hétvégi fordulóról a labdarúgó NB I-ben.
szept. 30
12:48
Idén egy futamgyőzelemre sokkal kevesebb esélyem van - Michelisz Norbert (Agroinform)
A túraautó-világbajnokság idei pontversenyében jelenleg 8. helyen álló magyar versenyző beszélt a szezonbeli terveiről, valamint pályafutása legszebb pillanatairól.
szept. 30
13:06
Schweinsteigernek a kosárlabda is remekül megy - videó (Agroinform)
A Bayern München és a német válogatott középpályása úgy tűnik más sportágakban is sokra vihette volna.
szept. 30
13:08
Bagdatisz is Troicki is a négy között (Agroinform)
null
szept. 30
13:24
Nemzetközi sportvezetőket fogadott Schmitt Pál (Agroinform)
A közvetítési jogok, a marketingügyek, a doppingügyekkel kapcsolatos jogi kérdések és a sportszerződések témája került szóba azon a pénteki találkozón.
szept. 30
13:26
Mire megyek a válogatotthoz, addigra lesz csapatom - Lipták Zoltán (Agroinform)
A magyar válogatott védő a Hathárom TV-nek adott interjújában beszél a meghiúsult Swansea-szerződésről, a további lehetőségeiről és a válogatottról.
szept. 30
13:27
Vitorlázás: bemutatkozott Romániában az Afrika-kerülő verseny (She)
Európában elsőként Romániában mutatkozott be a magyar szervezésű Afrika-kerülő vitorlásverseny, az Africa-Europe Challenge (AEC), amely jövőre rajtol, s kulturális eseménysorozatot, valamint humanitárius programokat is magában foglal.
szept. 30
13:29
Profi ökölvívás: A Pacquiao-meccs után öngyilkos akartam lenni - Hatton (She)
2009 tavaszán, Manny Pacquiao ellen vívta utolsó mérkőzését Ricky Hatton, ami a brit bunyós katasztrofális KO vereségével végződött. A volt kisváltó-, és váltósúlyú világbajnok nemrégiben őszintén beszélt erről az időszakról.
szept. 30
13:31
Bp. Honvéd: Torghelle az idény végéig a kispestieké - hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd FC pénteken szerződtette Torghelle Sándort. A hetek óta a csapattal edző 29 éves csatár szerződése 2012. július 30-ig szól.
szept. 30
13:33
Hollandia: Sneijder, Heitinga és Afellay nélküli keret az Eb-selejtezőkre (She)
Bert van Marwijk, a vb-ezüstérmes holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte a Moldova és Svédország elleni Eb-selejtezőkre készülő, 23 tagú keretét. Sérülés miatt hiányzik a keretből John Heitinga, Wesley Sneijder és a hosszú kihagyásra kényszerülő Ibrahim Afellay. A sérülteken kívül Van Marwijk még Ron Vlaart, Theo Janssent és Ryan Babelt „szűkítette ki" a keretből.
szept. 30
13:45
Tenisz: Arn Gréta simán vette az első akadályt Pekingben (She)
A Pekingben zajló, 4.5 millió dollár összdíjazású WTA-torna selejtezőjében győzelemmel mutatkozott be Arn Gréta.
szept. 30
14:00
Torghelle a Honvédban folytatja (Agroinform)
A Budapest Honvéd megállapodott Torghelle Sándorral, a korábbi magyar válogatott támadóval. A klub saját nevelésű játékosa jövő nyárig kötelezte el magát a piros-feketékhez.
szept. 30
14:02
Tévezzel a Juventus megnyerné a Scudettót - Gianfranco Zola (Agroinform)
Gianfranco Zola szerint Antonio Conte jó üzletet csinálna a Manchester Citynél várhatóan parkolópályára kerülő Carlos Tévezzel.
szept. 30
14:03
Németország: Gomez, Khedira és Aogo ismét bekerült Löw keretébe (She)
Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 24 fős keretét a soron következő két Eb-selejtezőre. Ismét meghívót kapott a nemzeti együttesbe Mario Gomez, Sami Khedira és Dennis Aogo, akik sérülés miatt hiányoztak korábban.
szept. 30
14:18
Ricky Hatton az öngyilkosságon gondolkodott a Pacquiao elleni kudarc után (Agroinform)
A brit bokszoló a Manny Pacquiaótól elszenvedett vereség után az alkoholba és kábítószerbe menekült, és a depresszióval is küzdött.
szept. 30
14:21
Barcelona: Iniesta újra a társakkal edzett, Puyol viszont külön dolgozott (She)
Ismét a társakkal együtt edzett Andrés Iniesta, a spanyol FC Barcelona világbajnok labdarúgója, aki az olasz AC Milan elleni (2–2) Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen sérült meg szeptember 13-án. A karmester részleges izomszakadást szenvedett, és négyhetes kihagyást jósoltak számára. Így aligha számolhat érdemben azzal, hogy pályára lép a Sporting Gijón elleni hétvégi bajnokin, tekintve, hogy…
szept. 30
14:23
NHL: nyolc évre 56 millióért hosszabbított a Kings olimpiai bajnoka (She)
Nyolc évre szóló, 56 millió dolláros szerződést kötött az NHL-ben szereplő Los Angeles Kings hokicsapatával Drew Doughty hátvéd, aki a tárgyalások elhúzódása miatt az edzőtáborozás első 13 napján nem dolgozott együtt a csapattal.
szept. 30
14:36
Bruno Labbadia presztízsmeccsén térhet vissza Hajnal Tamás (Agroinform)
A VfB Stuttgart Kaiserslauternbe látogat péntek este a Bundesliga 8. fordulójának nyitómérkőzésén.
szept. 30
14:38
Sneijder nélkül, de már Robbennel készülnek a hollandok (Agroinform)
A sérült Wesley Sneijder nélkül, de a nemrég visszatérő Arjen Robbennel készül a magyarokkal azonos csoportban szereplő holland labdarúgó-válogatott az utolsó két Európa-bajnoki selejtezőjére.
szept. 30
14:54
Tévez egy nap még bánni fogja, amit tett - Paul Scholes (Agroinform)
A manchesteriek egykori kiválóságát a "Tévez-ügy" mellett arról is faggatták, hogy hiányzik-e neki a játék, és hogy meddig marad Ferguson a Vörösök menedzsere.
szept. 30
14:57
Kézilabda: az MKSZ „látható” tv-csatornára tenné át a BL-meccseket (She)
A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) számos sportszervezettel, köztük a Magyar Kézilabda-szövetséggel (MKSZ) közösen arra törekszik, hogy a kiemelt sportesemények olyan szabadon fogható csatornákra kerüljenek, amelyeket a háztartások 80 százalékában el lehet érni. Ha sikeres lesz a kezdeményezés, a kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzései akár már ebben a szezonban elkerülhetnek a szűk körben…
szept. 30
14:59
Kosárlabda: Jonathan Jones Jászberényben folytatja karrierjét (She)
Az előző idényben az Albacompnál játszó Jonathan Jones az élvonal újoncánál, a Jászberényben folytatja magyarországi pályafutását.
szept. 30
15:01
London 2012: a MOB elnöke 20-22 sportágban kalkulál magyar részvétellel (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság azzal számol, hogy 20-22 sportágban indulhatnak magyar versenyzők a jövő évi olimpián – mondta Borkai Zsolt, az ötkarikás testület elnöke pénteken a budapesti nemzetközi sportjogi konferencián.
szept. 30
15:12
Rooney is Hernández is visszatérhet a Norwich ellen (Agroinform)
Sir Alex Ferguson megerősítette, hogy Wayne Rooney és Javier Hernández is szerepelhet a szombati, Norwich City elleni bajnokin.
szept. 30
15:14
Júnior César lehúzta a sportszárát a büntetőhöz készülődő játékosnak - videó (Agroinform)
A Flamengo-America Mineiro mérkőzésen sajátos módon próbálta meg kizökkenteni az ítélet-végrehajtót a hazaiak játékosa.
szept. 30
15:15
Autósport: Michelisz a közeljövőben túraautó-világbajnok akar lenni (She)
Michelisz Norbert nem titkolt célja, hogy valamikor a közeljövőben megnyerje a túraautó-világbajnokságot.
szept. 30
15:17
Sportpolitika: Czene és Borkai a kínai sportminiszterrel tárgyalt (She)
Czene Attilának, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) sportért felelős államtitkárának a meghívására Budapestre látogatott Liu Peng kínai sportminiszter, aki Borkai Zsolttal, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökével is tárgyalt a két ország sportkapcsolatairól. A NEFMI pénteki tájékoztatása szerint az egyeztetés célja „mindkét fél részéről az elmúlt évek tapasztalatainak összegzése és a…
szept. 30
15:18
Torghelle Sándor a Honvédban folytatja (Metropol)
A 41-szeres válogatott Torghelle Sándor a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Budapest Honvéd együttesében folytatja pályafutását.
szept. 30
15:19
FTC: ma jár le a határidő, de napirenden van az új stadion kérdése (She)
Csütörtök este a Sport TV „Mai helyzet" című műsorában az FTC Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál, valamint a Fradi két, korábbi labdarúgója, Dragóner Attila és Keller József vendégeskedett. A két volt játékos az utánpótlás-nevelésről, Orosz pedig a klubot érintő változásokról beszélt.
szept. 30
15:48
Gomez, Khedira és Aogo visszatért a válogatottba (Agroinform)
Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte keretét a Nationalelf soron következő két Eb-selejtezőjére.
szept. 30
16:06
Dél-Afrika veretlenül jutott be a negyeddöntőbe (Agroinform)
Negyedik mérkőzését is megnyerte a címvédő Dél-Afrika az Új-Zélandon zajló rögbi-világbajnokságon, ezúttal Szamoa sem tudott meglepetést okozni.
szept. 30
16:09
Inter: Pazzini hamarabb felépült a vártnál, játszhat a Napoli ellen (She)
A vártnál hamarabb kiheverte bokasérülését Giampaolo Pazzini, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale támadója, így pályára léphet a szombati, Napoli elleni hazai bajnokin.
szept. 30
16:24
Ferguson igazat ad Mancininek (Agroinform)
Sir Alex Ferguson szerint kollégája, Roberto Mancini a helyes megoldást választotta, amikor kitette Carlos Tévez szűrét a Manchester Cityből.
szept. 30
16:26
A Veszprém kimászott a gödörből és bravúrokra készül - Iváncsik Gergő (Agroinform)
Az MKB Veszprém csapatkapitánya a Kielce elleni BL-rangadó előtt beszélt honlapunknak a csapat morális és fizikális állapotáról.
szept. 30
16:27
Tenisz: Czink is sikerrel vette a pekingi selejtező első körét (She)
A Pekingben zajló, 4.5 millió dollár összdíjazású WTA-torna selejtezőjében Arn Gréta után Czink Melinda is győzelemmel mutatkozott be.
szept. 30
16:42
Káté Gyula győzelemével a legjobb 32 között jár (Agroinform)
A pénteken egyedüli magyarként ringbe lépett Káté Gyula győzött a 32 közé jutásért rendezett mérkőzésén a Bakuban zajló olimpiai kvalifikációs férfi ökölvívó-világbajnokságon.
szept. 30
16:45
Manchester United: Rooney és Chicharito is visszatérhet hétvégén (She)
Sir Alex Ferguson, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United menedzsere pénteki sajtótájékoztatóján elmondta, Wayne Rooney és Javier Hernández (Chicharito) is felépült sérüléséből, így mindketten pályára léphetnek a Norwich City elleni bajnokin.
szept. 30
17:00
Martin Klein jónak tartja a magyar bajnokságot (Agroinform)
A cseh nemzetiségű Martin Klein a 9. forduló után érkezett a Ferencváros együtteséhez, legutóbb Kecskeméten pedig már be is mutatkozott a magyar élvonalban.
szept. 30
17:03
Tenisz: szettelőnyből bukott az első kiemelt Kuala Lumpurban (She)
A Kuala Lumpurban zajló férfi tenisztorna negyeddöntőjében az első helyen kiemelt spanyol Nicolás Almagro hiába nyerte meg az első játszmát Nisikori Kei ellen, végül a japán örülhetett.
szept. 30
17:03
Sztáredzőket csábít az Anzsi (Blikk)
Mahacskala - Nem tervez hosszú távra az orosz focibajnokságban hetedik helyen álló Anzsi Mahacskala kispadján Roberto Carlos (38).
szept. 30
17:05
MEFS: Kiss Balázs is segíti az egyetemi sportszövetség munkáját (She)
Bár az információ már napvilágot látott, a nemzetközi szövetségtől (FISU) még nem érkezett hivatalos értesítés arról, hogy egy pozitív doppingeset miatt öt helyett hat magyar aranyérem a sencseni Universiade mérlege – derült ki a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) elnökségi ülésén, amelyen a testület tagjai elfogadták az eseményről készült jelentést (egyébként a súlyemelésben…
szept. 30
17:07
Paks: Kis Károly szerint védekezésüknek hatalmasat kell javulnia (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks vezetőedzője, Kis Károly a klub hivatalos honlapjának elmondta, a csapat védekezésének hatalmasat kell javulnia, hogy pontot szerezzen a Budapest Honvéd elleni szombati bajnokin.
szept. 30
17:18
Pepe és Coentrao kimaradt a válogatott keretből (Agroinform)
Ismét behívót kapott a nemzeti csapatban legutóbb márciusban szereplő Ricardo Quaresma.
szept. 30
17:20
Almuniát kölcsönadják a West Hamnek (Agroinform)
Az Arsenal egy hónapra kölcsönadja a harmadik számú hálóőrét a kapusgondokkal szembesülő West Ham Unitednek.
szept. 30
17:21
Letiltották a sérült Gerát (Blikk)
Egervári Sándor szövetségi kapitány engedett, így a focista Angliában kezeltetheti sérülését
szept. 30
17:23
Elcsábította Vettelt? (Blikk)
Az internetes újság szerint futó kapcsolatvolt az F1-es pilóta és a szépség között

Keresés