2011. szeptember 7. szerda

szept. 7
0:01
Euro 2012: a címvédő Spanyolország is kijutott a kontinenstornára (She)
Az I-csoportban Spanyolország azzal a tudattal lépett pályára Liechtenstein ellen, hogy ha három pontot szerez, továbbjutott. A „vörös fúria" ellen nem hajtott végre csodát a kiscsapat, így az aktuális Európa-bajnok kvalifikálta magát a 2012-es kontinenstornára.
szept. 7
0:03
Íme, a lengyel-német meccs góljai - videó (Agroinform)
A Lengyelország-Németország barátságos mérkőzésen az Eb társházigazdája és a jövő évi kontinensbajnokságra elsőként kvalifikáló germánok 2-2-es döntetlent játszottak.
szept. 7
0:07
Spanyolország könnyedén nyert Liechtenstein ellen - csoportelsők (Agroinform)
6-0-ra győzött Spanyolország Liechtenstein ellen Eb-selejtezőn, és ezzel már biztosan az I csoport első helyén végez.
szept. 7
0:15
Euro 2012: a keddi játéknap összes végeredménye (She)
Kedden huszonhárom mérkőzéssel folytatódott a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozat. Tekintse meg a találkozók végeredményét a részletes jegyzőkönyvekkel együtt!
szept. 7
0:19
Euro 2012: Prandelli szerint a háromcsatáros játék volt a kulcs (She)
Mint ismeretes, a 2012-es Európa-bajnokság selejtezőjének C-csoportjában az olasz labdarúgó-válogatott 1–0-ra legyőzte Szlovéniát, ezzel kijutott a jövő nyári kontinensviadalra. Cesare Prandelli, az olaszok szövetségi kapitánya szerint a háromcsatáros játékra való átállásnak köszönhetően sikerült nyerniük.
szept. 7
0:23
Válogatott: a svédeknek elég egy győzelem a második helyhez (She)
A keddi játéknap után még inkább leegyszerűsödtek a továbbjutással kapcsolatos kérdések a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők E-csoportjában, amelyben a magyar válogatott is szerepel.
szept. 7
0:33
Videó: Vanczák és Rudolf gólja, Xavi és Modric fantasztikus találata - Eb-selejtezős gólok (She)
Huszonhárom mérkőzést rendeztek ma este a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozatban. Mint ismert, a magyar válogatott Vanczák Vilmos és Rudolf Gergely góljával 2–0-ra nyert Moldovában. A horvátok 0–1-ről fordítottak Izrael ellen, Szlovákiát hazai pályán tönkreverte Örményország, Anglia Ashley Young góljával nyert Wales ellen, a hollandok egy remek gólnak is köszönhetően hozták a kötelezőt…
szept. 7
1:27
Euro 2012: egy walesi szurkolót halálosan megsebesítettek Londonban (She)
A feltételezések szerint a walesi futballválogatott szurkolója volt az a negyvenes éveiben járó férfi, aki az Anglia–Wales (1–0) Eb-selejtező előtt olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy kórházba szállítását követően este 10 órakor elhunyt.
szept. 7
6:15
Zidane fia Ronaldóékkal edzett (Infostart)
Először edzett a Real Madrid első csapatával kedden Enzo, a francia futballsztár, Zinedine Zidane fia.
szept. 7
6:17
Súlyos egészségkárosító hatása lehet egyes táplálék-kiegészítőknek (Infostart)
Igen nagy a fogyasztószerek kockázata a sportolók számára - figyelmeztet a Magyar Antidopping Csoport vezetője. Tiszeker Ágnes az InfoRádiónak arról is beszélt, hogy senkinek nem ajánlható a muskátliolajat is tartalmazó készítmények fogyasztása.
szept. 7
6:51
Ronaldo szívének egy része brit földön maradt (Metropol)
A Real Madrid légiósa akár tíz évet is aláírna a spanyol elitklubnál. Sir Alex Ferguson a második apja lett, csakúgy, mint José Mourinho.
szept. 7
7:09
Euro 2012: Rudolf Van Persie-vel és Villával negyedik a góllövőlistán (She)
Rudolf Gergely betalált a Moldova ellen idegenben 2–0-ra megnyert Eb-selejtezőn, ezzel a magyar labdarúgó-válogatott támadója feljött a negyedik helyre a sorozat góllövőlistáján. A hatgólos Rudolf holtversenyben negyedik a holland Robin van Persie-vel és a spanyol David Villával.
szept. 7
7:09
EURO-2012: elkezdték a segítőválogatást (Behaviour)
Elkezdődött a 2012-es lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon közreműködő segítők kiválogatása. A szervezők összesen 6000 főnek kínálnak munkát a kontinenstorna idejére.
szept. 7
7:11
A világbajnokkal is játszik a magyar csapat (Behaviour)
A világbajnok olasz nemzeti együttes is indul a januári Volvo-kupán - tűnik ki abból a felkészülési programból, amelyet az olimpiai bajnoki címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Kemény Dénes állított össze. A szakvezető a magyar csapat honlapja, a www.vlv.hu oldal keddi beszámolója szerint szabadságáról visszatérve a maga részéről kerete "munkamenetének" megtervezésével…
szept. 7
7:13
Megint gázolt a Fed-expressz! (Behaviour)
A US Open felső ágának nyolcaddöntőiben nem történt meglepetés, hacsak azt nem számítjuk annak, hogy az idén megállíthatatlan világelső, Novak Djokovics egy 28 és fél percig tartó rövidítésbe bonyolódott az ukrán Dolgopolov ellen, illetve a francia Jo-Wilfried Tsonga ötszettes meccsen verte a hazaiak kedvencét, Mardy Fisht.
szept. 7
8:03
Strandlabdarúgó-vb: Oroszország és Brazília is veretlenül negyeddöntős (She)
Az olaszországi Ravennában zajló strandlabdarúgó-világbajnokság csoportkörének utolsó fordulójában Oroszország és Brazília is győzött – előbbi rossz első harmad után biztosan verte meg Venezuelát, a dél-amerikaiak a harmadik harmadban fordítottak Japán ellen – és veretlenül jutottak be a negyeddöntőbe.
szept. 7
8:21
Davis-kupa: a spanyolok Nadallal készülnek a franciák elleni elődöntőre (She)
Legerősebb összeállításában, a világranglistán második Rafael Nadallal készül a spanyol Davis-kupa teniszválogatott a jövő pénteken kezdődő, franciák elleni világcsoport-elődöntőre.
szept. 7
8:21
Ladányi Balázs: műtét előtt (Metropol)
Az osztrák szervezésű nemzetközi bajnokság magyar szereplője, a Sapa Fehérvár. A szlovéniai meccsre alapembere, Ladányi Balázs nélkül készül a fehérvári csapat.
szept. 7
8:39
U21: a törökök megverték a minket legyőző íreket is (She)
Az U21-es labdarúgó Eb-selejtezőkön a 7. csoportban – itt szerepelnek a magyar fiatalok – Törökország legyőzte azt az Írországot is, amely múlt héten bennünket vert meg 2–1-re.  Amíg a mieink két mérkőzés után pont nélkül állnak, addig a törökök mindhárom összecsapásukat megnyerték.
szept. 7
8:57
U21: a törökök megverték a minket legyőző íreket is (She)
Az U21-es labdarúgó Eb-selejtezőkön a 7. csoportban – itt szerepelnek a magyar fiatalok – Törökország legyőzte azt az Írországot is, amely múlt héten bennünket vert meg 2–1-re.  Amíg a mieink két mérkőzés után pont nélkül állnak, addig a törökök mindhárom összecsapásukat megnyerték.
szept. 7
8:59
Brazília: „ezredes” lesz a világ leggólerősebb kapusa, Rogerio Ceni (She)
Ezredszer véd szerdán a Sao Paulo színeiben Rogerio Ceni, a világ leggólerősebb futballkapusa.
szept. 7
9:01
Videó: Ott játszom, ahol a válogatottnak szüksége van rám - Vanczák (She)
Vanczák Vilmos már a 7. percben betalált Moldovának a keddi Európa-bajnoki selejtezőn. A magyar labdarúgó-válogatott védője a meccs után az NSO Tv-nek elmondta, több poszton is bevethető hátul, de ott játszik, ahol a válogatottnak a legjobb, illetve már a nemzeti csapatban is be akart találni. Nyilatkozott még a remekül helytálló Korcsmár Zsolt és az ugyan ezúttal gólt nem szerző, ám rengeteget…
szept. 7
9:03
Így nyertek Ibrahimovicék San Marinóban - videó (Agroinform)
Svédország 5-0-ra győzött idegenben San Marino ellen labdarúgó Eb-selejtezőn az E csoportban, amelyben a magyar válogatott is szerepel.
szept. 7
9:03
Felkészülés: Ecuador, Kolumbia és Paraguay is kapott gól nélkül nyert (She)
Felkészülési mérkőzésen Ecuador, Kolumbia és Paraguay is kapott gól nélkül nyert Costa Rica, Jamaica és Honduras ellen.
szept. 7
9:05
Két-két gól Negredótól és Villától, egy-egy Xavitól és Ramostól - videó (Agroinform)
Spanyolország könnyedén győzött hazai pályán Liechtenstein ellen Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen, és ezzel már biztosan megnyerte csoportját.
szept. 7
9:05
Vb 2014: Kanada kiütötte Puerto Ricót, Antigua és Barbuda nyolcat vágott (She)
Kanada magabiztosan győzött Puerto Ricóban az észak- és közép-amerikai, valamint a karibi térség világbajnoki selejtezőinek második körében. A 3–0-ra nyerő észak-amerikai válogatott ezzel két forduló után hibátlan a D-csoportban.
szept. 7
9:07
Meghalt egy walesi szurkoló - sajátjai támadtak rá? (Agroinform)
Meghalt egy vendégszurkoló kedden az Anglia-Wales labdarúgó Európa-bajnoki selejtező előtt.
szept. 7
9:15
Vb 2014: Kanada megverte Puerto Ricót, Antigua és Barbuda nyolcat vágott (She)
Kanada magabiztosan győzött Puerto Ricóban az észak- és közép-amerikai, valamint a karibi térség világbajnoki selejtezőinek második körében. A 3–0-ra nyerő észak-amerikai válogatott ezzel két forduló után hibátlan a D-csoportban.
szept. 7
9:17
Videó: drámai végjáték a lengyel-németen, cseh kiütés Ukrajnának (She)
A német labdarúgó-válogatott pénteken Ausztria 6–2-es legyőzésével elsőként kvalifikálta magát a 2012-es Európa-bajnokságra. Joachim Löw csapata kedd este az egyik rendezővel, Lengyelországgal játszott 2–2-es döntetlent felkészülési meccsen. Robert Lewandowski szerzett vezetést a hazaiaknak, majd Toni Kroos büntetőből egyenlített. A 90. percben Jakub Blaszczykowski tizenegyese után már-már úgy…
szept. 7
9:21
Ezredszer játszik klubjában a kapusok gólkirálya, Rogerio Ceni (Agroinform)
Ezredszer véd szerdán a Sao Paulo színeiben Rogerio Ceni, a világ leggólerősebb futballkapusa.
szept. 7
9:33
Ligakupa: a Fradi a Pécset, a KTE az Újpestet fogadja - a mai program (She)
Ma nyolc mérkőzést rendeznek a labdarúgó Ligakupában: a Ferencváros visszavághat a Pécsnek a bajnoki vereségért, az Újpest Kecskemétre látogat, a bajnok Videoton a Gyirmótot fogadja, a címvédő Paksnál a Szolnok vizitál.
szept. 7
9:33
Meghalt egy walesi szurkoló a Wembleynél (Metropol)
Meghalt egy vendégszurkoló kedden az Anglia-Wales labdarúgó Európa-bajnoki selejtező előtt. A londoni rendőrség tájékoztatása szerint a 44 éves férfit a Wembley Stadion mellett érte támadás, és fejsérüléseibe halt bele.
szept. 7
9:35
Videó: az MU-játékos pocsék büntetőjét csapattársa remek góllal javította (She)
Skócia labdarúgó-válogatottja hazai pályán 1–0-ra legyőzte Litvániát Európa-bajnoki selejtezőn. Az első félidő végén megszerezhették volna a vezetést a házigazdák, ám Darren Fletcher rosszul elvégzett büntetőjét hárította a litván kapus. A második játékrész elején azonban a Rangers támadója, Steven Naismith remek, kapufás gólt szerzett, s ennek köszönhetően otthon tartották a három pontot a…
szept. 7
9:51
Videó: Gyepes csapattársa elképesztő helyzetben hibázott Anglia ellen (She)
Ugyan az angol labdarúgó-válogatott 1–0-ra legyőzte Walest a Wembleyben Eb-selejtezőn, azonban sikerét Robert Earnshawnak is köszönheti. A Cardiff City – Gyepes Gábor csapata – játékosa elé egy szabadrúgás után került a labda, azonban öt méterről az üres kapu helyett az égbe lőtt.
szept. 7
9:53
NB II: javul az Orosháza edzésen összefejelő játékosainak állapota (She)
Javul a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Orosháza két játékosa, Futaki Krisztián és Szabó Norbert állapota.
szept. 7
9:55
Videó: a magyaroknak is betaláltó svéd óriási gólt lőtt San Marinónak (She)
A magyar labdarúgó-válogatottal azonos Eb-selejtezőcsoportban levő Svédország 5–0-ra nyert San Marinóban. Az északi henger azonban csak a 64. percben indult be – ekkor már emberelőnyben volt Erik Hamrén csapata – Kim Källström góljával, utána azonban Christian Wilhelmsson duplája mellett Martin Olsson és Tobias Hysén talált be. A magyarok ellen pénteken betalált Wilhelmsson első gólja pazarul…
szept. 7
9:57
Ashley Young hasonló gólt lőtt, mint Rudolf Gergely - videó (Agroinform)
Anglia 1-0-ra nyerte hazai pályán a Wales ellen játszott Európa-bajnoki selejtezőjét a Manchester United játékosának, Ashley Youngnak a góljával.
szept. 7
10:09
Videó: Gyepes csapattársa óriási ziccerben hibázott Anglia ellen (She)
Ugyan az angol labdarúgó-válogatott 1–0-ra legyőzte Walest a Wembleyben Eb-selejtezőn, sikerét Robert Earnshaw-nak is köszönheti. A Cardiff City – Gyepes Gábor csapata – játékosa elé egy szabadrúgás után került a labda, azonban öt méterről az üres kapu helyett az égbe lőtt.
szept. 7
10:11
Videó: a magyaroknak is betaláló svéd óriási gólt lőtt San Marinónak (She)
A magyar labdarúgó-válogatottal azonos Eb-selejtezőcsoportban levő Svédország 5–0-ra nyert San Marinóban. Az északi henger azonban csak a 64. percben indult be – ekkor már emberelőnyben volt Erik Hamrén csapata – Kim Källström góljával, utána Christian Wilhelmsson duplája mellett Martin Olsson és Tobias Hysén talált be. A magyarok kapujába pénteken betaláló Wilhelmsson első gólja pazarul sikerült,…
szept. 7
10:13
Jégkorong: a Vienna gyengén, a Salzburg jól teljesített a European Trophyn (She)
Véget ért a European Trophy elnevezésű nemzetközi felkészülési jégkorongtorna, amelynek záró napján már csak cseh gárdák léptek jégre: a Mountfield a Sparta Prahát, míg a Plzen a Pojist’ovna Pardubicét verte meg.
szept. 7
10:15
Earnshaw óriási egyenlítési lehetőséget hagyott ki a Wembleyben - videó (Agroinform)
Wales könnyedén egyenlíthetett volna Anglia elleni Eb-selejtezőjén, de Earnshaw néhány méterről nem tudta eltalálni az üres kaput.
szept. 7
10:27
Ferencváros: a zöld-fehérek 100 millió forint állami támogatást kaptak (She)
Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke ismét a Facebookon válaszolt a zöld-fehérek szurkolóinak kérdéseire, akik ezúttal arról faggatták, mit szól ahhoz, hogy az állami tulajdonban lévő Szerencsejáték Zrt. lett a szintén a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskemét főszponzora.
szept. 7
10:29
Euro 2012: Szenvedtünk, de csak az eredmény számított - Capello (She)
Mint ismert, az angol labdarúgó-válogatott 1–0-s győzelmet aratott a Wales elleni hazai Eb-selejtezőn. Fabio Capello, az angol szövetségi kapitány szerint az utolsó negyedórában csak szenvedtek, azonban ezen a mérkőzésen csak az eredmény számított.
szept. 7
10:31
Úszás: Olasz Anna hatodik lett 10 km-en a hosszú távú Eb-n (She)
A hatodik helyen végzett Olasz Anna az Izraelben zajló hosszútávúszó Európa-bajnokság szerdai nyitó napján női 10 kilométeren.
szept. 7
10:33
Utánpótlás: több szövetséggel és klubbal szerződött a gödöllői egyetem (She)
Sportszövetségekkel kötött megállapodást a gödöllői Szent István Egyetem (SZIE) az „Aegon-SZIE Tanulj és sportolj!” program keretében. A példa nélkül álló kezdeményezés célja, hogy szervezetten segítsen összeegyeztetni a sportot a tanulással, az élsportolóknak és az egyetem diákjainak egyaránt.
szept. 7
10:35
WNBA: teljes a playoff mezőnye, Los Angeles sírhat, lemaradt (She)
A San Antonio Silver Stars magyar idő szerint szerda hajnali Los Angeles-i győzelmével teljessé vált a nyolccsapatos rájátszás mezőnye a női NBA-ben: az utolsó befutó a Silver Stars, az utolsó lemaradó a Sparks.
szept. 7
10:37
Evezés: olimpiai kvótaszerzőink Londonban meglepetésre készülnek (She)
Egy magyar egység szerzett olimpiai kvótát a szlovéniai evezős-világbajnokságon. A Simon Béla, Juhász Adrián kormányos nélküli kettes a londoni játékokon jó eredménnyel okozna meglepetést a közvéleménynek.
szept. 7
10:45
Euro 2012: Capello szerint szenvedtek az angolok, az eredmény számított (She)
Mint ismert, az angol labdarúgó-válogatott 1–0-s győzelmet aratott a Wales elleni hazai Eb-selejtezőn. Fabio Capello, Anglia szövetségi kapitánya szerint az utolsó negyedórában csak szenvedtek, azonban ezen a mérkőzésen csak az eredmény számított.
szept. 7
10:47
Úszás: Olasz Anna hatodik lett 10 km-en a hosszútávú Eb-n (She)
A hatodik helyen végzett Olasz Anna az Izraelben zajló hosszútávúszó Európa-bajnokság szerdai nyitó napján női 10 kilométeren.
szept. 7
10:49
Euro 2012: Úgy tűnt, mintha a finnek féltek volna tőlünk - Marwijk (She)
A mieinkkel egy Eb-selejtezős csoportban lévő Hollandia idegenben 2–0-ra legyőzte Finnországot, ezzel kvalifikálta magát a kontinenstornára. Bert van Marwijk, az oranje szövetségi kapitánya a mérkőzés után elmondta, csapatának van még miben fejlődnie, ám úgy tűnt neki, mintha a finnek féltek volna tanítványaitól.

Keresés