2011. szeptember 7. szerda

szept. 7
10:51
Filctollal írták fel az ír játékos mezére a számot - fotó (Agroinform)
Richard Dunne-nak, az ír válogatott csapatkapitányának mezére filctollal írták fel a mezszámot az oroszok elleni Eb-selejtezőn, miután a cseredresszén nem szerepelt szám.
szept. 7
10:51
Újpest: az ismét megsérülő Takács Zoltánnak három hetet kell kihagynia (She)
Mint beszámoltunk róla, a nyáron hosszú ideig sérüléssel bajlódó Takács Zoltán ismét megsérült a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hétfői edzésén, és a lila-fehérek hivatalos honlapja szerint eldőlt, hogy három hetet kell kihagynia.
szept. 7
11:03
Videoton: a fehérvári klub szurkolói ankétot tart csütörtökön (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton hivatalos honlapján tette közzé, hogy csütörtökön 18 órakor szurkolói ankétot tart a székesfehérvári városháza nagy termében.
szept. 7
11:05
Játékossors: Lipták ára másfél millió euróról nullára csökkent (She)
Egy hete immár, hogy szabadon igazolható Lipták Zoltán. A válogatott kerettag – aki kisebb sérülés miatt hagyta ki a Moldova elleni Eb-selejtezőt – az átigazolási szezon utolsó napján bontotta fel szerződését a Videotonnal. A védőnek több ajánlata van – még az élvonalbeli Diósgyőrnél is felvetődött a neve –, és a külföldieket részesíti előnyben.
szept. 7
11:07
Ökölvívás: Alekszandr Povetkinnél képben van David Haye (She)
A finoman szólva veterán korú Evander Holyfieldén és az Európa-bajnok Alekszandr Dimitrenkóén kívül egy újabb nagy név került elő a Sauerland kalapjából Alekszandr Povetkin december 17-én esedékes WBA reguláris nehézsúlyú bajnoki címvédésére, méghozzá a korábbi övtulajdonos David Haye-é.
szept. 7
11:09
Az örmények a szlovákok után az íreket és az oroszokat is meglephetik (Agroinform)
A B selejtezőcsoportból négy csapatnak van esélye kijutni az Európa-bajnokságra, és az utolsó előtti fordulóban még tovább bonyolódhat a helyzetük.
szept. 7
11:09
Euro 2012: A megalázó kudarc lehozta Szlovákiát a földre - Skrtel (She)
A szlovákiai sajtó megalázónak minősítette az ország labdarúgó-válogatottjának Örményországtól elszenvedett keddi 4–0-s hazai vereségét (Eb-selejtező, B-csoport). A játékosok is önkritikusak, a Liverpoolt erősítő Martin Skrtel szerint a súlyos vereséget nem lesz könnyű feldolgoznia a vb- után Eb-szereplésben reménykedő közvéleménynek.
szept. 7
11:11
Euro 2012: az orosz kapitány egyik szeme sír, a másik nevet, ír remény (She)
Gól nélküli döntetlent hozott Oroszország Írország elleni hazai Eb-selejtezője. Az orosz szövetségi kapitány, Dick Advocaat csapata játékával kifejezetten elégedett volt, az eredménnyel azonban korántsem.
szept. 7
11:21
Női kézilabda: a DVSC Hajdúnánásról szerződtetett 24 éves beállóst (She)
A DVSC-Fórum női kézilabdacsapatánál folytatja pályafutását Karnik Mercédesz.
szept. 7
11:23
Férfi kosárlabda: Kyle Wilson nem fogyott, elküldték Szolnokról (She)
Elküldték az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokságban címvédő Szolnoki Olajtól a nyáron első új légiósként szerződtetett amerikai Kyle Wilsont.
szept. 7
11:25
Válogatott: komoly büntetésre számíthat Moldova - Borbély Zoltán (She)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) nem tervez válaszlépést a moldovai szurkolók Magyarországot sértő transzparensei miatt, amelyeket a két csapat keddi Európa-bajnoki selejtezőjén feszítettek ki.
szept. 7
11:27
Többet nyertünk, mint három pont (Agroinform)
2-0-ás kisinyovi győzelmével életben tartotta továbbjutási esélyeit a magyar válogatott Európa-bajnoki selejtezőcsoportjában. A lényeg mégsem ez, hanem hogy megtanultunk nyerni.
szept. 7
11:29
Remekül védekeztünk, nem emlékszem moldáv helyzetre - Egervári (Agroinform)
A magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint győzelmükkel megteremtették az esélyt arra, hogy az utolsó pillanatokig harcban álljunk a selejtezőcsoport második helyéért.
szept. 7
11:39
Triatlon-vb: Pap Eszter a juniorok között bronzérmes az aquatlon vb-n (She)
Pap Eszter harmadik lett a juniorok között a triatlon világbajnoki sorozat pekingi döntőjének betétversenyeként szerdán megrendezett aquatlon vb-n.
szept. 7
11:41
Női kosárlabda: újabb Quigley kerülhet a pécsiekhez, ha már igazolhatnak (She)
A Pécs 2010 női kosárlabdacsapatának légiósa, Alexandria Quigley (Seattle Storm) jelenleg még a WNBA-ben játszik, miközben testvére, Samantha már csatlakozott az anyagi nehézségek miatt több kulcsjátékosát elveszítő, de a klubvezetővé avanzsáló Iványi Dalma irányításával a talpon maradásért küzdő együtteshez.
szept. 7
11:57
Eb-selejtező: komoly büntetésre számíthat Moldova a Magyarországot sértő transzparensek miatt (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) nem tervez válaszlépést a moldovai szurkolók Magyarországot sértő transzparensei miatt, amelyeket a két csapat keddi Európa-bajnoki selejtezőjén feszítettek ki.
szept. 7
11:57
Videó: a volt manchesteri játékos védhetetlenül bombázott a kapuba (She)
A szerb labdarúgó-válogatott hazai pályán 3–1-re legyőzte Feröert. A belgrádi mérkőzésen előbb Milan Jovanovics használta ki a vendég kapus hibáját, majd a korábban a Manchester Unitedben is szereplő Zoran Tosics lőtt védhetetlen bombagólt. Ugyan Fródi Benjaminsen még a szünet előtt szépített, Zdravko Kuzmanovics a 69. percben egy távoli lapos lövéssel tette biztossá a hazai sikert.
szept. 7
11:57
Hosszútávúszó Eb - Olasz Anna hatodik lett 10 km-en (Behaviour)
A hatodik helyen végzett Olasz Anna az Izraelben zajló hosszútávúszó Európa-bajnokság szerdai nyitónapján női 10 kilométeren.
szept. 7
11:59
Női kézilabda: Zácsik játéka sérülés miatt kérdéses a Győr ellen (She)
Sérülés miatt erősen kérdéses Zácsik Szandra játéka a Győr elleni vasárnapi bajnoki rangadón. A Ferencváros női kézilabdacsapatának válogatott átlövője régóta fájlalja a derekát, esetében még a gerincsérv is felvetődött, de végül ennyire talán nem súlyos a baj. Elek Gábor edzőt és a társakat ettől függetlenül érzékenyen érintheti az egyik meghatározó Fradi-játékos hiánya éppen a győriek…
szept. 7
12:01
Kézilabda: Marian Cozmára emlékeznek csütörtökön Veszprémben (She)
Marian Cozmára, az MKB Veszprém és a román kézilabda-válogatott volt játékosára emlékeznek csütörtökön Veszprémben. A kivételes képességű beállós szeptember 8-án lenne 29 éves.
szept. 7
12:15
Evezés: magyar aranyérem a moszkvai egyetemi Eb-ről (She)
Aranyérmet nyert a moszkvai egyetemi evezős Európa-bajnokságon a Sándor Áron, Szabados Mihály (Danubius Nemzeti Hajós Egylet), Simon Gergő (Műegyetemi Evezős Club) és Regényi Zoltán (Magyar Testgyakorlók Köre) összeállítású könnyűsúlyú négyes egység. A nevezési listán 14 nemzet evezősei szerepeltek.
szept. 7
12:17
Vívás: a kvalifikációs vb-re több mint 130 ország versenyzőit várják Cataniában (She)
Több mint 130 ország versenyzőit várják Cataniába az októberi olimpiai kvalifikációs vívó-világbajnokság szervezői. A házigazdák Palermóban rendezett keddi sajtótájékoztatóján – amelyről a nemzetközi sportági szövetség (FIE) juttatott el beszámolót a távirati irodának – elhangzott, hogy az egyéni versenyekben csaknem 1100 vívó lép majd pástra, közülük mintegy 600-an a csapatküzdelmekben is…
szept. 7
12:19
Euro 2012: Blanc mérges a talaj miatt, Bukarest már vizsgálódik is (She)
Franciaország labdarúgó-válogatottja csupán gól nélküli döntetlent ért el Románia vendégeként Bukarestben kedd este, így minden bizonnyal rendkívül éles, a csoportelsőségről döntő meccs vár rá Bosznia-Hercegovina ellen az Eb-selejtező D-csoportjának utolsó játéknapján.
szept. 7
12:21
A moldáviai szurkolótábor a legjobb? (Agroinform)
Kisinyovban a moldáviai szurkolók "Szar Magyarország" felirattal "köszöntötték" a játékosokat, majd a meccsen egy "Gyűlölünk titeket" transzparenssel üzentek.
szept. 7
12:23
Egy moldáv szurkoló "meglegyintette" Király Gábort - fotók (Agroinform)
A moldáv oldalak büszkén mutatták be saját Jimmy Jumpjukat, aki a magyar válogatott elleni Eb-selejtező utolsó perceiben kezdett ki a kapusunkkal.
szept. 7
12:33
Videó: íme, az utóbbi idők egyik legviccesebb tizenegyese Egyiptomból! (She)
Ritkán látható módon végezte el a megítélt büntetőt az egyiptomi labdarúgó-bajnokságban szereplő al-Ahly játékosa, Amir Szajud. Az algériai középpályás a Kima Aszvan ellen 4–0-ra megnyert kupameccsen belőhette volna az ötödik hazai gólt, azonban a földbe rúgott, majd elesett saját lábában.
szept. 7
12:33
Egervári: elértük a célunkat (Metropol)
Egervári Sándor szövetségi kapitány szerint a magyar labdarúgó-válogatott elérte az egy évvel ezelőtt megfogalmazott célját azzal, hogy Moldovában kétgólos győzelmet aratott a keddi Európa-bajnoki selejtezőn.
szept. 7
12:39
Lehet, el kell mennem a templomba, hogy levegyem az átkot a csapatról - Gavril Balint (Agroinform)
A láthatóan letört Gavril Balint, a moldáv kapitány a következőképpen értékelte a magyarok elleni vereséget az újságíróknak.
szept. 7
12:51
Egervári: Elértük a célunkat (Infostart)
Egervári Sándor szövetségi kapitány szerint a magyar labdarúgó-válogatott elérte az egy évvel ezelőtt megfogalmazott célját azzal, hogy Moldovában kétgólos győzelmet aratott az Európa-bajnoki selejtezőn.
szept. 7
12:51
Videó: íme, az utóbbi idők egyik legviccesebb tizenegyese! (She)
Ritkán látható módon végezte el a megítélt büntetőt az egyiptomi labdarúgó-bajnokságban szereplő al-Ahly játékosa, Amir Szajud. Az algériai középpályás a Kima Aszvan ellen 4–0-ra megnyert kupameccsen tizenegyesből belőhette volna az ötödik hazai gólt, azonban a földbe rúgott, majd elesett a saját lábában. Az eset után ráadásul még sárga lapot is kapott.
szept. 7
12:53
Svájc: Vanczákot választották augusztus legjobb játékosának (She)
Pályafutása talán legjobb időszakát éli Vanczák Vilmos, aki nemrég újabb elismerésben részesült: a svájci Blick olvasói szerint a Sion labdarúgócsapatának magyar védője volt a helyi élvonal legjobb játékosa augusztusban.
szept. 7
12:55
Haladás: a Videotontól kölcsönvett Vujovics játszhat a fehérváriak ellen (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás hivatalos honlapján tette közzé, hogy a Videotontól kölcsönvett Goran Vujovics pályára léphet a fehérváriak elleni hétvégi bajnokin.
szept. 7
12:57
Íme, a világ legpocsékabb büntetője - videó (Agroinform)
Amir Saioud, az Al-Ahli játékosa minden bizonnyal hosszú időre a szurkolók emlékezetébe véste magát igazán egyedinek mondható büntetőrúgásával.
szept. 7
12:57
Férfi kézilabda BL: 50-220 euróért kaphatók jegyek a kölni négyes döntőre (She)
Harmadszor rendezik meg a legrangosabb férfi kézilabda nemzetközi kupasorozatnak számító Bajnokok Ligája négyes döntőjét jövő tavasszal Kölnben, az eseményre mától lehet lefoglalni a jegyeket.
szept. 7
12:59
Wozniacki kifugrázta Nadal görcsét - videó (Agroinform)
A dán világelső, Caroline Wozniacki sajtótájékoztatóján nem hagyta ki a ziccert, hogy kifigurázza Rafael Nadal minapi esetét.
szept. 7
12:59
Németország: Löw szerint jó lecke volt a lengyelek elleni mérkőzés (She)
Kétszer is hátrányba került a német labdarúgó-válogatott a Lengyelország elleni felkészülési találkozón, ám mindkétszer egyenlíteni tudott, így 2–2-vel végződött az összecsapás. Joachim Löw, a nationalelf szövetségi kapitánya szerint jó lecke volt a mérkőzés, amelyből mindenki tanulhat.
szept. 7
13:01
Magyar aranyérem az egyetemi evezős Eb-ről (Agroinform)
Aranyérmet nyert a moszkvai egyetemi Európa-bajnokságon a Sándor Áron, Szabados Mihály, Simon Gergő és Regényi Zoltán összeállítású könnyűsúlyú négyes egység.
szept. 7
13:09
Úszás: Gercsák Csaba a 8. helyen végzett a hosszútávú Eb-n (She)
A hosszútávúszás olimpiai programban is szereplő 10 kilométeres számában nyolcadik lett Gercsák Csaba az izraeli Európa-bajnokság nyitó napján.
szept. 7
13:15
Wozniacki kifigurázta Nadal görcsét - videó (Agroinform)
A dán világelső, Caroline Wozniacki sajtótájékoztatóján nem hagyta ki a ziccert, hogy kifigurázza Rafael Nadal minapi esetét.
szept. 7
13:17
Szégyen! Idő előtt távoztak a szurkolók - moldáv szalagcímek (Agroinform)
A moldáviai média alaposan leszedi a keresztvizet a mieinktől hazai pályán 2-0-s vereséget szenvedő válogatottról. Most a legnagyobb moldáv újságok szalagcímeit idézzük.
szept. 7
13:27
West Bromwich: Gera újra edzésben, vasárnap újra játszhat (She)
Sérülése után a héten már ismét társaival edzett Gera Zoltán, az angol labdarúgó-élvonalban szereplő West Bromwich futballistája. Roy Hodgson, a csapat menedzsere elmondta, a magyar válogatott támadó fizikai állapota jó, azonban régen játszott mérkőzést, így nem biztos, hogy a Norwich elleni vasárnapi bajnokin pályára léphet.
szept. 7
13:29
Futsal: az ETO szeptember 30-án játszik a Barcával Lettországban (She)
Kialakult az UEFA Futsal Cup rigai csoportkörének pontos programja, amely szerint a Rába ETO szeptember 30-án játszik majd a világhírű Barcelona csapatával – adta hírül a győri klub honlapja.
szept. 7
13:31
Atlétika: Miles a Hopp-Parádén jobbat akar ugrani vb-eredményénél (She)
A címvédő amerikai Derek Miles bízik benne, hogy a csütörtöki, VII. Hopp-Parádén jobb eredményt ér el, mint a tegui atlétikai világbajnokság múlt heti rúdugródöntőjében.
szept. 7
13:33
Vlakot még meggyőzheti néhány fiatal (Agroinform)
A Vasas-Híd csapatánál keretszűkítés várható, így a horvát mesternek néhány játékostól meg kell majd válnia.
szept. 7
13:45
Videó: a korábbi győri játékos távoli lövését csúnyán bevédte a kapus (She)
Az észt labdarúgó-válogatott meggyőző teljesítménnyel és remekül futballozva hazai pályán 4–1-re nyert Észak-Írország ellen. A tallinni meccsen a korábban a Győri ETO-ban, jelenleg az angol Middlesbrough-ban futballozó Tarmo Kink is betalált, miután egy távoli lövését csúnyán bevédte a kapus. Bár az észtek egy szerencsétlen öngólt is szereztek, ellenfelük védelme kapitális hibákat követett el.
szept. 7
13:47
Spanyolország: Del Bosque nem foglalkozik az Interrel, hosszabbít (She)
A spanyol sajtóban az utóbbi időben gyakori téma, hogy Vicente del Bosque meghosszabbítja-e 2012 nyarán lejáró szerződését a spanyol válogatott élén, és a szövetségi kapitány most úgy nyilatkozott, már minden el van intézve.
szept. 7
13:51
Az exgyőri Tarmo Kink távolról szerzett gólt az északírek ellen - videó (Agroinform)
Az észt válogatott hazai pályán 4–1-re nyert Észak-Írország ellen. A korábban a Győrben, jelenleg a Middlesbrough-ban játszó Tarmo Kink is gólt szerzett, lövését bevédte a vendégek kapusa (0:14).
szept. 7
14:03
Hogyan érheti el a magyar válogatott a pótselejtezőt? (Infostart)
A labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők E csoportjában a magyar és a svéd csapatnak is 18 pontja van. Az északi válogatottnak még két, a miénknek egy mérkőzése van hátra. Hogyan előzheti meg Egervári Sándor csapata a svédeket?
szept. 7
14:03
Gera újra edzésbe állt (Metropol)
Sérülését követően Gera Zoltán a héten állt edzésbe az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő West Bromwich Albionnál.
szept. 7
14:09
Hodgson szerint Gera akár a hétvégén pályára léphet (Agroinform)
A WBA menedzsere elmondta, a magyar középpályás már teljes értékű munkát végez, de a pályára lépése a válogatott meccsekről visszatérőktől is függ.

Keresés