2011. szeptember 6. kedd

szept. 6
0:21
Büszke vagyok rájuk - az utca embere (Agroinform)
A Hathárom TV ismét az utca emberétől kért segítséget. Vajon kijutunk az Eb-re? Meg különben is, milyen volt a svédek elleni meccs?
szept. 6
0:33
U21-es Eb: a Valencia fiatalja duplával vezette sikerre a spanyolokat (She)
Spanyolország korosztályos válogatottja 2–0-ra legyőzte Grúziát az U21-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének hétfői játéknapján, és két meccs után százszázalékos, csakúgy, mint a hétfőn szintén nyerő Svédország.
szept. 6
6:33
US Open: Wozniacki a pokol tornácáról jött vissza Kuznyecova ellen (She)
Magyar idő szerint keddre virradóra újabb mérkőzéseket rendeztek a New Yorkban zajló tenisz US Open nyolcaddöntőjében: a hölgyeknél Caroline Wozniacki nagy csatában (0–1, 1:4-ről) legyőzte Szvetlana Kuznyecovát, következő ellenfele pedig a könnyebben továbblépő Andrea Petkovic lesz. A férfiaknál Jo-Wilfried Tsonga ötszettes meccsen verte meg a hazaiak kedvencét, Mardy Fisht.
szept. 6
6:51
Kisinyovban is bravúr kell (Behaviour)
Ritkán ér el olyan felemelő győzelmet a magyar labdarúgó-válogatott, amilyet a svédek 2-1-es felülmúlásával abszolvált a pénteki Eb-selejtezőn. Egervári Sándor kapitány mégsem ragadtatta el magát, hiszen holnap újabb erőpróba vár játékosaira, és ha Kisinyovban nem szereznek három pontot, a skandinávok elleni diadal eredményei semmisé válnak.
szept. 6
6:53
Varsóban nyílik a Barcelona első európai focisulija (Behaviour)
FC Barcelona Escola Varsovia néven a héten nyitja meg a lengyel fővárosban Európa első, az FC Barcelona által üzemeltetett labdarúgó iskolája. A részletekről csütörtökön tartanak sajtókonferenciát Varsóban.
szept. 6
6:55
Hajszálra a dobogótól (Behaviour)
A vasárnap befejeződött tegui szabadtéri atlétikai világbajnokság bővelkedett rendkívüli eseményekben, melyek - elsősorban helyhiány miatt - kimaradtak a napi beszámolókból. A teljesség igénye nélkül: volt itt távolugrónő, aki a haja miatt maradt le a dobogóról, mezítláb negyedik helyen végző akadályfutó, világbajnok gerelyhajító, akinek nem akarták megengedni, hogy sérült bokáját kezeltesse, és…
szept. 6
7:09
NB II: Détári Lajos utódja változtatott a vecsési kereten (She)
Néhány változás történt a Détári Lajos távozása után immár az új szakvezető, Duró József felügyelte játékoskeretben a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Vecsésnél.
szept. 6
7:09
Nadalt a görcs már legyőzte New York-ban (Behaviour)
Tegnapi számunkban arról írtunk, hogy az esztendő utolsó Grand Slam-tornáján megdőlt a sérülések, betegségek és rosszullétek miatti visszalépések, feladások rekordja. Akkor még nem gondoltuk, hogy az idei szezon legijesztőbb drámája az interjúszobában történik: a címvédő Rafael Nadal a sajtótájékoztató közepén lett rosszul, a székéről a padlóra csúszott. Mint kiderült, egy izomgörcs okozta…
szept. 6
7:27
US Open: Roger Federer leiskolázta argentin ellenfelét (She)
Roger Federer mindössze három játékot engedélyezett ellenfelének, Juan Mónacónak a New Yorkban zajló tenisz US Open magyar idő szerint kedd reggeli férfi nyolcaddöntőjében. A svájci klasszis következő ellenfele a francia Jo-Wilfried Tsonga lesz.
szept. 6
7:45
NB III: bizottsági videózásig fajul a pályára befutó rendező ügye (She)
A Hajdú-Bihar Megyei Labdarúgó-szövetség versenybizottsága szerdán tárgyalja a másfél hete félbeszakadt Ibrány–Várda SE NB III-as mérkőzésen (2–1) történteket.
szept. 6
8:03
Kosárlabda: Törökországból igazolt amerikai centert a Sopron (She)
Az előző szezonban a török élvonalbeli Antalyában játszó centerrel, a 206 centis Wayne Chismmel erősített a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Soproni KC.
szept. 6
8:21
Tenisz: Nadal még nem olvasta az életrajzát, várja a spanyol szöveget (She)
Még nem olvasta el augusztusban megjelent életrajzi kötetét Rafael Nadal, a jelenleg zajló amerikai nemzetközi teniszbajnokság (US Open) címvédője.
szept. 6
8:39
Jégkorong: Ladányi Balázs térde újra műtétközeli állapotba került (She)
A Sapa Fehérvár jégkorongcsapatát erősítő Ladányi Balázsra valószínűleg térdműtét vár.
szept. 6
8:41
Videó: „Jó lenne megint bizonyítani, mennyire egyben van a társaság" (She)
A moldovai labdarúgó Eb-selejtezőre történő elutazás előtt Vadócz Krisztián, a magyar válogatott játékosa nyilatkozott az NSO Tv-nek. A spanyol Osasuna középpályása elmondta, szeretnék, ha tovább tartana a hurráhangulat, amely a svédek elleni siker után alakult ki. Megint bizonyítanák, hogy mennyire egyben van a csapat.
szept. 6
8:57
Vasas: Erdős László úgy tudja, még van megbízatása Angyalföldön (She)
Erdős László, a Vasas NB I-es labdarúgócsapatának stratégiai menedzsere a Nemzeti Sportnak kijelentette: nem tud róla, hogy megköszönték volna a munkáját az angyalföldi klubnál.
szept. 6
9:03
Federer és Djokovic is játszmavesztés nélkül jutott tovább (Agroinform)
A korábbi ötszörös győztes svájci Roger Federer rendkívül könnyedén nyert az argentin Juan Monaco ellen, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
szept. 6
9:05
Prukner nem nem hadrendekben, hanem a játékhelyzetek megoldásában gondolkodik (Agroinform)
A Ferencvárostól nemrég távozó szakembert az győzte meg, hogy az utóbbi egy évtized a ZTE FC legeredményesebb időszakát takarja.
szept. 6
9:15
NB I: tehetős állami főszponzor állt a Kecskeméti TE mögé (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE szponzori szerződést kötött a Szerencsejáték Zrt-vel, aminek értelmében a 2011–2012-es bajnoki szezonban a Szerencsejáték Zrt. lesz a klub főszponzora – adta hírül a hivatalos honlapján a lila-fehér klub.
szept. 6
9:21
Fegyelmezett, egységes csapatjátékra van szükségünk az olaszok ellen (Agroinform)
A Róth Antal vezette U21-es válogatott ma 17 órától a székesfehérvári Sóstói Stadionban az olasz korosztályos együttessel játszik Európa-bajnoki selejtezőt.
szept. 6
9:39
Futballiskolát nyit Varsóban az FC Barcelona (Agroinform)
Fiatal tehetségek felkarolására futballiskolát nyit a héten Varsóban az FC Barcelona.
szept. 6
9:51
Válogatott: olvasóink a svédverőket és Juhászt küldenék pályára (She)
A Nemzeti Sport Online olvasóinak is lehetőségük nyílt összeállítani a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatát a Moldova elleni Európa-bajnoki selejtezőre. A szavazatok összesítése után kiderült: nincs nagy meglepetés, olvasóinkat meggyőzte a Svédország ellen győzelmet elérő együttes.
szept. 6
9:53
ZTE: csütörtökön dől el, leül-e Prukner a kispadra a Fradi ellen (She)
A labdarúgó NB I utolsó helyén álló Zalaegerszegi TE csütörtökre ígért közleményt arról, hogy az újonnan kinevezett vezetőedző, Prukner László leül-e a kispadra a Ferencváros elleni vasárnapi bajnoki mérkőzésen.
szept. 6
9:57
Jelentős állami főszponzort kapott a Kecskemét (Agroinform)
A Szerencsejáték Zrt azért döntött az KTE támogatása mellett, mert bízik abban, hogy az egyesületben folyó szakmai munka további sikerekre viszi a csapatot a magyar futballszurkolók örömére.
szept. 6
9:59
A spanyolok és az olaszok is Eb-részvevők lehetnek kedden este (Agroinform)
A Moldova-Magyarország mérkőzésen kívül további huszonkét Eb-selejtezőt rendeznek kedden szerte Európában.
szept. 6
10:15
Vermaelen is két hónapra kidőlt Achilles sérülése miatt (Agroinform)
A belga válogatott védőt hétfőn meg is műtöttek, így várhatóan két hónapig nem állhat Arséne Wenger rendelkezésére.
szept. 6
10:27
DVTK: Lelkileg is nehéz időszakot hagytam magam mögött - Tisza (She)
Tisza Tibor jó érzésekkel lépte át a diósgyőri klubház küszöbét. Öt év után a támadó visszatért a DVTK-hoz, a szerződés aláírása után pedig elmondta: nehéz időszakot élt át az elmúlt négy hónapban.
szept. 6
10:27
Amerikai centerrel erősödött a Sopron férfi kosárlabdacsapata (Behaviour)
A férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Sopron leigazolta az amerikai Wayne Chismet a török Antalya csapatától.
szept. 6
10:29
Arsenal: Vermaelen a „titkos” műtétje után két hónapig nem játszhat (She)
Két hónapig nem játszhat Thomas Vermaelen, az Arsenal védője, miután az elmúlt napokban műtétet hajtottak végre az Achillesén. A londoni csapat hivatalosan még nem kommunikálta a hírt, amelyet a Daily Express nyomán már több forrás megerősített.
szept. 6
10:33
Fehér és Koltai is visszatért Győrbe, Simon a Fradi ellen már játszana (Agroinform)
Fehér Zoltán és Koltai Tamás is tagja volt Egervári Sándor válogatott keretének, de már mindketten az ETO-val készülnek. A két futballista Simon Andrással kiegészülve az ETO TV-nek nyilatkozott a jelenlegi helyzetükről.
szept. 6
10:45
Ligakupa: nyugat-dunántúli és somogyi derbi a mai programban (She)
Két mérkőzést rendeznek ma a labdarúgó Ligakupában: az első körben nyerő Haladás az egy ponttal álló Győr vendége lesz, míg Kaposvárra a nyitó meccsét a Rákóczihoz hasonlóan megnyerő somogyi vetélytárs, a Siófok látogat.
szept. 6
10:47
Férfi kosárlabda: Hanga kezdőként húsz percet játszott a Barcelona ellen (She)
Három rádobás, három pont, húsz játékperc. Ezek a statisztikai adatok Hanga Ádám nevéhez fűződnek, aki vasárnap tesztmérkőzésen bemutatkozott új csapatában, a spanyol ACB-ligás Manresában. Úgy tűnik, a magyar hátvéd máris élvezi a szakmai stáb bizalmát, hiszen kezdőként lépett pályára Európa egyik legjobb együttese, a Barcelona ellen.
szept. 6
10:51
Amerikai centert igazolt a Sopron (Agroinform)
A férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Sopron leigazolta az amerikai Wayne Chismet a török Antalya csapatától.
szept. 6
10:53
Gerrard örül Bellamy visszatérésének, de megérti Meireles távozását is (Agroinform)
A Liverpool sérült csapatkapitánya úgy gondolja, Bellamy egy igazi profi, aki még mindig jó formában van, és keményen dolgozik.
szept. 6
11:03
Három válogatott célba érhet este az Eb-selejtezőkön (Infostart)
Három csoportban is eldőlhet az elsőség kérdése a mai labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőkön - azaz három további csapat csatlakozhat a már biztos Eb-résztvevő ukrán, lengyel (rendezők) és német válogatotthoz.
szept. 6
11:03
ETO: Ji-Paraná bajnoki aranyra vágyik, úgy érzi, eljött az ő ideje (She)
Csapata, a labdarúgó NB I-ben hét forduló után százszázalékos ETO bajnoki esélyeiről, valamint saját beilleszkedéséről, pályája kezdetéről is beszélt a Kisalföldnek Ji-Paraná, a győriek brazil légiósa.
szept. 6
11:27
Svédverés Egervári-módra, CR7 bókja Messinek, Lahm a fészkébe piszkolt, a szexis lófarok ára (Agroinform)
Az elmúlt hét legérdekesebb sporteseményeiből szemezgettünk jól megszokott rovatunkban. Főszerepet kapott a magyar válogatott, C. Ronaldo, Usain Bolt és egy vagyonba került hajkorona is.
szept. 6
11:29
A moldávok kapitánya elsősorban védekezésre készül a motivált magyarok ellen (Agroinform)
Gavril Balint, a moldáv együttes szakvezetője elismerte, értékben, motiváltságban, pszichésen is erősebbnek tartja a magyar válogatottat.
szept. 6
11:45
Tízezer euróval vágta meg Magath a keveset futó játékosait (Agroinform)
Súlyos pénzbüntetéssel sújtotta lustának ítélt futballistáit Felix Magath, a német élvonalbeli VfL Wolfsburg vezetőedzője.
szept. 6
11:57
Hollandia: Babos Gábor újabb vetélytársat kaphat a NEC-nél (She)
Babos Gábor csapata, a holland élvonalbeli NEC múlt héten Cees Paauwe személyében már szerződtetett egy kapust, de Babos hamarosan újabb vetélytársat kaphat.
szept. 6
11:59
Barcelona: Cruyff szerint Mourinho tehetetlen és arrogáns (She)
Johan Cruyff, a hollandok legendás futballszakembere szerint José Mourinho, az ősi Barcelona-rivális Real Madrid vezetőedzője tehetetlensége és arroganciája miatt viselkedett botrányosan a két spanyol elitcsapat minapi Szuperkupa-párharcának visszavágóján.
szept. 6
12:01
Golf: új csillag fénye ragyogja be az amerikai pályákat (She)
Az egyre jobb formában játszó Webb Simpson nyerte meg a magyar idő szerint keddre virradóra véget érő Deutsche Bank Championshipet, és két versennyel a zárás előtt átvette az összetettbeli első helyet a profi golfozók tengerentúli körversenyén.
szept. 6
12:03
Kondás Elemér és Supka Attila is elutazott a válogatottal (Agroinform)
A helyszínen tekinti meg a magyar válogatott következő Eb-selejtező mérkőzését a Loki és a Honvéd edzője.
szept. 6
12:15
Brazília: Sócratest ismét gyomorvérzéssel szállították kórházba (She)
Másfél héttel a hazaengedése után ismét kórházba került Sócrates, a brazilok korábbi klasszis futballistája, akit megint gyomorvérzéssel szállítottak be, a keddi hír szerint súlyos állapotban.
szept. 6
12:15
Cruyff szerint Mourinho tehetetlen és arrogáns (Metropol)
Johan Cruyff, a hollandok legendás futballszakembere szerint José Mourinho, az ősi Barcelona-rivális Real Madrid vezetőedzője tehetetlensége és arroganciája miatt viselkedett botrányosan a két spanyol elitcsapat minapi Szuperkupa-mérkőzésének visszavágóján.
szept. 6
12:17
MLSZ: egy nappal korábban lesz a Siófok-Kaposvár Ligakupa-meccs (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség módosította a 2011. november 9-én (szerda) 14 órára kiírt Siófok–Kaposvár Ligakupa-mérkőzés kezdési időpontját. A találkozót 2011. november 8-án (kedd) 14 órakor rendezik meg.
szept. 6
12:33
Mainz: keringési probléma miatt kórházba került Szalai csapattársa (She)
Kórházba kellett szállítani Szami Allaguit, a német labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Mainz tunéziai támadóját.
szept. 6
12:39
Neymar közelebb a Barcához...vagy mégse? (Agroinform)
A Santos elnöke előbb kijelentette, hogy a a Barcelona közelebb áll a 19 éves szupertehetség megszerzéséhez, mint a Real Madrid, majd ezt cáfolta.
szept. 6
12:51
Vitorlázás: harmadszorra megdőlt a balatoni rekord, de nagyon (She)
Új rekord született a Balaton hosszanti, Keszthely–Balatonkenese közötti átvitorlázásában kedd délelőtt: Rajnai István keszthelyi csapata egy katamaránnal 2 óra 42 perc alatt teljesítette a távot, megdöntve Majtényi Szabolcs két évvel ezelőtti, 3 óra 41 perces rekordját.
szept. 6
12:53
Videó: Nem érvényesül a győztes csapaton ne változtass elv - Egervári (She)
Sokat tanakodott Egervári Sándor a kollégáival együtt, hogy a Moldova ellen visszatérő válogatott játékosok, illetve a svédek ellen nagyszerű diadalt elérő csapattagok közül kik alkossák a ma este labdarúgó Eb-selejtezőn pályára lépő kezdő tizenegyet. A szövetségi kapitány az NSO Tv-nek Kisinyovban adott interjújában elárulta, ezúttal nem érvényesül a győztes csapaton ne változtass elv, az…
szept. 6
12:57
A Watford csatára óriási gólt lőtt Izraelnek - videó (Agroinform)
Az angol U21-es válogatott fölényesen, 4-1-re verte Izrael korosztályos együttesét. A találkozó legszebb gólját Marvin Sordell szerezte, aki ballal óriási gólt akasztott az ellenfél kapujába.

Keresés