2011. szeptember 13. kedd

szept. 13
0:00
Törökország: a Fener megmentette az isztambuli nagyok becsületét (She)
A Fenerbahce zárt kapus mérkőzésen 1–0-ra legyőzte az Ordusport a török labdarúgó-bajnokság 1. fordulójának hétfői záró mérkőzésén.
szept. 13
0:18
NFL: Witten és Rubin hosszabbított, Beason és Berry sérültlistán (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Dallas és Cleveland vezetősége egyaránt megállapodott egyik kiemelkedő képességű játékosával szerződésének meghosszabbításáról.
szept. 13
0:36
Férfi röplabda Eb: a címvédő lengyelek leszorultak az egyenes útról (She)
Hétfőn véget értek a csoportmérkőzések az Ausztriában és Csehországban zajló férfi röplabda Európa-bajnokságon.
szept. 13
1:12
Eurofutball: folytatja kíméletlen rohanását a Sparta és a CSZKA (She)
A cseh Sparta Praha és a bolgár CSZKA Szófia egyaránt pontveszteség nélkül vezeti hazája labdarúgó-bajnokságát, miután a hétfői mérkőzését is sikerrel vette.
szept. 13
2:27
Elképesztő labdamenetek a Djokovics-Nadal döntőn - videó (Agroinform)
Az első két szettet a szerb világelső nyerte 6-2, 6-4 arányban, majd a harmadikban feltámadt a spanyol, és fergeteges labdameneteket produkálták az örjöngő New York-i közönség előtt.
szept. 13
2:42
US Open: Djokovicsé a trófea, a szerbet Nadal sem tudta megállítani (She)
Rafael Nadal nem tudta megvédeni címét a teniszezők Amerikai nemzetközi bajnokságán: a férfi egyes magyar idő szerint hétfő éjszaka befejeződött New York-i döntőjét Novak Djokovics nyerte meg négy  játszmában, 6:2, 6:4, 6:7, 6:1-re. Djokovics az Ausztrál nemzetközi bajnokság és Wimbledon után harmadszor nyert Grand Slam-versenyt az idén; a US Openen ez az első diadala.
szept. 13
2:45
Djokovics lett a US Open királya is (Agroinform)
Idei harmadik Grand Slam-győzelmét aratta a szerb Novak Djokovics, aki négy szettben győzött a címvédő Rafael Nadal ellen.
szept. 13
5:06
NFL: Brady félezer yard felett zárt, Pats-siker a Phins otthonában (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 1. fordulójának hétfő esti mérkőzésén a New England Patriots idegenben 38–24-re legyőzte csoportriválisát, a Miami Dolphinst. A találkozón a két irányító egészen kivételesen kimagaslóan jól játszott, a hazaiak vezető Chad Henne 416, a vendégek karmestere, Tom Brady 517 yarddal zárt.
szept. 13
6:18
Djokovic diadalmaskodott a US Openen (Infostart)
Novak Djokovic nyerte az amerikai nyílt teniszbajnokság férfi egyes döntőjét.
szept. 13
6:54
BL: 76 góllal és 19 győzelemmel melegítettek a főszereplők a rajtra (She)
Ma este megkezdődnek a küzdelmek a labdarúgó Bajnokok Ligája főtábláján. Alábbi összeállításunkban a 32 csapat hét végi bajnoki mérkőzéseinek eredményét tüntettük fel.
szept. 13
6:54
Új sportág: Forma-Vettel (Behaviour)
Ha valaki még reménykedett abban, hogy idén megszoríthatják Sebastian Vettelt a zsinórban második F1-es világbajnoki címe megszerzésében, az Monzában kiábrándító pofont kapott. A német újabb diadalmenete: 10. pole és 8. győzelem.
szept. 13
6:56
US Open: Nem volt túl vicces, amikor szettet vesztettem - Djokovics (She)
A győztes Novak Djokovics a lelki tényező döntő jelentőségét hangsúlyozta a US Open magyar idő szerint kedd hajnalban véget érő férfi egyes fináléja után. A szerb bajnok következő célja: teljessé tenni a karrier Grand Slamjét, azaz megnyerni a Francia nemzetközi bajnokságot is.
szept. 13
6:56
Vizsgálat indul Kecskeméten (Behaviour)
Független könyvvizsgálatot rendelt el a kecskeméti sportklub gyanús pénzügyeivel kapcsolatban Zombor Gábor polgármester - tájékoztatta lapunkat a városháza. Annak ellenére, hogy nyáron az önkormányzat költségvetési és vagyongazdálkodási bizottsága is vizsgálta a KSE-t, de nem találtak visszaélést a nyomdaipari cégnek kifizetett 64 millió ügyében.
szept. 13
6:58
Fontos napok előtt a pólósok (Behaviour)
A Szeged hazai környezetben, a Vasas a horvát fővárosban szállhat medencébe a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörében, ahonnan a csoportok első és második helyezettjei - összesen nyolcan - kerülnek fel az első számú európai pólósorozat 16 csapatos főtáblájára.
szept. 13
7:00
Tizedik a magyar vegyespáros (Behaviour)
A tizedik helyen végzett tegnap a Demeter Bence, Cseh Krisztina vegyespáros a moszkvai öttusa-világbajnokságon. A számot az ukránok nyerték.
szept. 13
7:02
Stosur-siker, avagy Ausztrál Open New Yorkban (Behaviour)
Vélhetően még mindig a leesett állukat keresgélik az Arthur Ashe Aréna nézői a női finálét követően, ahol a világ döbbenetére Samantha Stosur ugyanolyan habkönnyen fújta el az útjából Serena Williamst, mint az amerikai tette azt a döntőig vezető úton aktuális ellenfeleivel. Az ausztrál teniszező bebizonyította, egyesben is képes GS-tornát nyerni a páros és a vegyes páros után. Az ötödik kontinens…
szept. 13
7:12
Kevesebb stadionnal készülnek a vb-re az oroszok (Infostart)
Az eredetileg tervezett 16 helyett valószínűleg csak 13 stadion áll majd rendelkezésre Oroszországban a 2018-as labdarúgó-világbajnokság megrendezéséhez.
szept. 13
7:12
BL: A Bayern minden felállás szerint favorit a csoportban - Lahm (She)
A Freiburg felett aratott szombati 7–0-s Bundesliga-siker után szerdán, a Villarreal ellen jól szeretné kezdeni a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörét a Bayern München – erről beszélt Philipp Lahm, a bajorok csapatkapitánya.
szept. 13
7:30
Tenisz: Czink Melinda párosban is győzelemmel kezdett Kanadában (She)
Néhány órával az egyesben aratott sikere után Czink Melinda – oldalán a csen Andrea Hlaváckovával – párosban is győzött a női teniszezők Québec Cityben zajló WTA-viadalán.
szept. 13
7:48
Vb 2018: valószínűleg 13 stadionnal nyűgözik le a világot az oroszok (She)
Az eredetileg tervezett 16 helyett valószínűleg csak 13 stadion áll majd rendelkezésre Oroszországban a 2018-as labdarúgó-világbajnokság megrendezéséhez.
szept. 13
8:06
US Open: Nadal mostantól mindennap Djokovics legyőzéséért dolgozik (She)
Rafael Nadal szerint Novak Djokovics nem elsősorban az amúgy kitűnő játékának, hanem rendkívüli lelkierejének köszönheti, hogy legyőzte őt a teniszezők US Openjének magyar idő szerint kedd hajnali férfi egyes döntőjében.
szept. 13
8:42
BL: Barca-Milan, Dortmund-Arsenal, pályán Tőzsérék - a keddi program (She)
Nyolc mérkőzéssel ma megkezdődik a labdarúgó Bajnokok Ligája 2011–2012-es idényének csoportköre. A keddi program slágere a Barcelona–Milan találkozó, de pályára lép a német bajnok Dortmund, az Európa-liga-címvédő Porto, valamint a Tőzsér Dánielt és Köteles Lászlót a soraiban tudó belga bajnok Racing Genk is.
szept. 13
8:45
Philip Lahm a Bayernt tartja a csoport favoritjának (Agroinform)
A Freiburg felett aratott szombati 7-0-s Bundesliga-siker után szerdán, a Villarreal ellen jól szeretné kezdeni a Bajnokok Ligája csoportkörét a Bayern München labdarúgócsapata.
szept. 13
9:00
Ibrahimovic maradt Milánóban (Infostart)
Egyik legértékesebb csatára, a korábban a katalánoknál futballozó Zlatan Ibrahimovic nélkül játszik kedd este az AC Milan Barcelonában, a Bajnokok Ligája 2011-2012-es idényének nyitó napján.
szept. 13
9:00
Ferencváros: szerda este ismét nyilvános edzést tartanak (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata a hivatalos honlapján tette közzé, hogy szerdán 18 órakor nyilvános edzést tart a zöld-fehérek szakmai stábja.
szept. 13
9:00
Novak Djokovic nyerte a US Open férfi egyesét (Metropol)
Novak Djokovic nyerte hétfő éjjel New York-ban az amerikai nyílt teniszbajnokság férfi egyes döntőjét, miután négy játszmában diadalmaskodott a tavalyi győztes spanyol Rafael Nadal ellen
szept. 13
9:03
"Csak" 13 stadionban rendezik meg az oroszországi viadalt (Agroinform)
Az eredetileg tervezett 16 helyett valószínűleg csak 13 stadion áll majd rendelkezésre Oroszországban a 2018-as labdarúgó-világbajnokság megrendezéséhez.
szept. 13
9:05
Boonen nem indulhat az országúti kerékpáros vb-n (Agroinform)
Kézsérülés miatt nem indulhat a jövő heti, koppenhágai országúti kerékpáros világbajnokságon Tom Boonen, a belgák kiváló versenyzője.
szept. 13
9:18
A tűzoltás a lényeges (Metropol)
Nyolc forduló után egy ponttal sereghajtó az NB I-ben a ZTE futballcsapata. Egyelőre Prukner László sem tudta megszakítani a rossz sorozatot. Bemutatkozó mérkőzésén éppen volt csapatától, a Ferenc-várostól kapott ki 2-0-ra a Zalaegerszeg.
szept. 13
9:36
Kajak-kenu: a németek kiválósága 25 évesen végleg visszavonult (She)
Huszonötödik születésnapján jelentette be az olimpiai bajnok német kajakos, hogy nem folytatja a sportkarrierjét, számolt be róla a kajak.hu sportági oldal. „Nem érzek elég motivációt ahhoz, hogy újra hajóba szálljak” – indokolta a döntését Fanny Fischer.
szept. 13
9:36
Ez nem zuhanás, hanem új kezdet (Metropol)
Samuel Eto'o sokkolta a futballvilágot azzal, hogy nyáron az Anzsi Mahacskalához igazolt – akárcsak Dzsudzsák Balázs a magyar futballközvéleményt.
szept. 13
9:38
Videó: így hengerelt a szerb Djokovics a Nadal elleni US Open-döntőben (She)
Mint arról beszámoltunk, Rafael Nadal nem tudta megvédeni a címét a teniszezők Amerikai nemzetközi bajnokságán: a férfi egyes magyar idő szerint hétfő éjszaka befejeződött New York-i döntőjét Novak Djokovics nyerte meg négy  játszmában, 6:2, 6:4, 6:7, 6:1-re. A szerb Melbourne és Wimbledon után harmadszor nyert idén Grand Slam-versenyt, míg a US Openen ez az első diadala.
szept. 13
9:39
Serena Williams megúszta 2000 dollárral az újabb kirohanást (Agroinform)
Bár egyesek a jövő évi kizárást sem tartották elképzelhetetlennek, a visszaesőként ismét a bíróval sportszerűtlen Serena Williams végül 2000 dollárral megúszta.
szept. 13
9:40
NB II: nem tört el a Mezőkövesd középpályásának lába (She)
Nem tört el Jeremiás Gergő lába. Az NB II Keleti csoportjában szereplő Mezőkövesd-Zsóry középpályását a Békéscsaba Előre SE elleni hétvégi összecsapás (0–3) 12. percében rúgták meg. Erősen zúzódott és zsibbadt a lábfeje, le is kellett cserélni.
szept. 13
9:42
Videó: Szükség van itthon Tomiszlav Szivicsre - Takács Rita (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Takács Rita. A Sport Tv szerkesztő-műsorvezetője most a labdarúgó NB I 8. fordulójának eredményeit elemzi, és azt is kiemeli, hogy Magyarországon szükség van Tomiszlav Szivicsre.
szept. 13
9:54
Kecskemét: Szivicsék ma döntenek az elkéső Foxi és Litsingi büntetéséről (She)
Mint beszámoltunk róla, Foxi Kethevoama és Francis Litsingi szerda helyett csak szombaton érkezett vissza a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméthez hazája válogatottjától, és a csapat vezetőedzője, Tomiszlav Szivics elmondta, ma döntenek az afrikai légiósok büntetéséről.
szept. 13
9:56
US Open: Serena Williamset csak 2000 dollárra büntették (She)
Csupán 2000 dollárra büntették Serena Williamset az Amerikai nemzetközi teniszbajnokság vasárnapi döntőjében tanúsított sportszerűtlen megnyilvánulásaiért. A hazai közönség előtt szereplő sztár amúgy 1.4 millió dollárt keresett a US Openen.
szept. 13
9:57
Tom Brady parádézott, a New England győzelemmel kezdte a szezont - videó (Agroinform)
A New England Patriots nyerte a szezon első NFL-fordulójónak hétfő esti mérkőzését a "Monday Night"-on. A Patrióták 38-24-re győztek a Miami Dolphins otthonában.
szept. 13
9:59
Nehéz lesz elkerülni a lebukást (Agroinform)
A londoni olimpia dopping ügyekért felelős vezetője állítja, az új módszereknek köszönhetően jövőre a tilosban járók nagy eséllyel lebuknak.
szept. 13
10:01
Raúl visszatérhet Madridba (Agroinform)
Pályafutása végeztével visszatérhet Madridba Raúl - ügynöke erről nyilatkozott hétfőn, egy Internetes fórumon.
szept. 13
10:12
BL: a Real Madrid a rossz ómenű piros mezre vált - képpel (She)
A spanyol Real Madrid labdarúgócsapata, szakítva a tradíciókkal, piros mezben lép pályára szerdán Zágrábban a horvát Dinamo elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésén. A régi-új mezt holnaptól lehet megvásárolni.
szept. 13
10:12
2000 dollárra büntették Serena Williamset (Metropol)
Csupán 2000 dollárra büntették Serena Williamset az amerikai nyílt teniszbajnokság vasárnapi döntőjében tanusított sportszerűtlen megnyilvánulásaiért. A hazai közönség előtt szereplő sztár amúgy 1,4 millió dollárt keresett a US Openen.
szept. 13
10:14
NB II: komolynak tűnik a BKV Előre rutinos kapusának sérülése (She)
Bár pontos diagnózis még nincs, el- vagy beszakadt a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő BKV Előre játékosa, Vezér Ádám sarokcsonttól eredő izma.
szept. 13
10:15
A hit és az önbizalom volt a siker kulcsa Nadal ellen (Agroinform)
Novak Djokovics mindenkit felülmúló önbizalommal teniszezte végig a US Open két hetét. Már a legnagyobbak ellen is ő van pszichés előnyben.
szept. 13
10:30
NB III: korábbi élvonalbeli játékossal erősödött a Tápiószecső (She)
A labdarúgó NB III Alföld-csoportjában újoncként rajthoz álló Tápiószecső FC-hez igazolt Balaskó Iván.
szept. 13
10:32
BL: korábbi riválisa segített a Genk magyar kapusának felkészülésében (She)
A Valencia elleni keddi labdarúgó BL-csoportmérkőzés előtt Thibaut Courtois, Köteles László előző idénybeli riválisa is segített a magyar kapus felkészülésében.
szept. 13
10:33
A hit és az önbizalom volt a siker kulcsa Nadal ellen - Djokovics (Agroinform)
Novak Djokovics mindenkit felülmúló önbizalommal teniszezte végig a US Open két hetét. Már a legnagyobbak ellen is ő van pszichés előnyben.
szept. 13
10:48
Búvárúszás: magyar aranyérem a tájékozódási világbajnokságon (She)
A Balázs Péter, László Dezső kettős aranyérmet szerzett az úgynevezett MONK-versenyszámban a berlini tájékozódási búvárúszó-világbajnokságon.
szept. 13
10:50
Panathinaikosz: Rudolf a különleges 71-es mezben játszik majd (She)
Mint beszámoltunk róla, Rudolf Gergely megérkezett Görögországba új csapatához, a Panathinaikoszhoz. A Genoától kölcsönvett magyar válogatott csatár a 71-es mezben játszik majd.
szept. 13
10:51
Barca-Milan slágermérkőzéssel indul az idei szezon (Agroinform)
Nem kell tovább várni a "csúcsfutballra", a nyitónapon a futballtörténelem egyik legrangosabb összecsapasának lehetünk tanúi: a Barcelona ugyanis a Milannal csap össze.

Keresés