2011. szeptember 13. kedd

szept. 13
11:06
Hol láthatja a BL-meccseket? (Infostart)
Mind a két nagy kábeltévé-szolgáltató megállapodott a Pro4 csatorna felvételéről, így a korábbi bejelentéssel ellentétben sokan láthatnak keddenként labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzést.
szept. 13
11:06
Tenisz: a US Opent megnyerő Djokovics nagy előnnyel vezet (She)
A US Open éjszakai döntőjét Rafael Nadal ellen megnyerő Novak Djokovics nagy előnnyel vezeti a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáját.
szept. 13
11:24
Vitorlázás: először nyert magyar hajó a Garda-tavon rendezett versenyen (She)
Először nyerte meg magyar hajó a Centomigliát, vagyis a dél-alpesi Garda-tavon rendezett tókerülő versenyt.
szept. 13
11:27
Hiába közelít Nadal, megint Djokovics volt a jobb (Agroinform)
Novak Djokovics közel négy és félórás csatában legyőzte a címvédő Rafal Nadalt az amerikai nyílt teniszbajnokság döntőjében, megszerezve ezzel idei harmadik Grand Slam-diadalát is.
szept. 13
11:42
Küzdősport: Magyarország 2. lett a kick-box karate utánpótlás Eb-n (She)
Magyarország korosztályos kick-box karate válogatottja a második helyen végzett az éremtáblázaton 18 arannyal, 11 ezüsttel és 28 bronzzal az olaszországi Lignanóban megrendezett, 38 ország képviselőit felvonultató junior és kadett Európa-bajnokságon.
szept. 13
11:44
Anzsi: a vezetőedző elmondta, mindennap keresik Dzsudzsákot (She)
A orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Anzsi Mahacskala vezetőedzője, Gadzsi Gadzsijev úgy nyilatkozott, a klubtól mindennap keresi valaki a kulcscsonttöréséből lábadozó Dzsudzsák Balázst, akinek várnak a visszatérésére.
szept. 13
11:46
BL: 300, 43, 8 - e számok mágiájában is bízik a Porto a Sahtar ellen (She)
Háromszázadik európai kupamérkőzését játssza kedd este a Porto: az Európa-liga címvédője az ukrán bajnok Sahtar Donecket fogadja a labdarúgó Bajnokok Ligája G-csoportjának nyitányán.
szept. 13
11:48
U20-as válogatott: a szerbek ellen készül a Róth Antal vezette csapat (She)
Idén kissé átalakulva ismét megrendezik az U20-as válogatottak részére a korábban Alpok-Adria-kupa néven ismert rangos nemzetközi tornát, amelyen Magyarország is részt vesz.
szept. 13
12:00
Jaroszlavl-tragédia: a második vonalban indulna a Lokomotiv (She)
Decembertől csatlakozhatna az orosz másodosztályú jégkorongbajnoksághoz a múlt szerdai légi szerencsétlenségben a teljes első keretét elveszítő Lokomotiv Jaroszlavl.
szept. 13
12:02
Real Madrid: Ne lepődjenek meg, ha Oroszországba igazolok - C. Ronaldo (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Anzsi Mahacskalával már számos sztárt hírbe hoztak az utóbbi időben, köztük Cristiano Ronaldót, a Real Madrid futballistáját, aki nem zárja ki, hogy egy nap Oroszországba szerződik.
szept. 13
12:03
A másodosztályban indulna a Lokomotiv (Agroinform)
Decembertől csatlakozhatna az orosz másodosztályú jégkorong-bajnoksághoz a múlt szerdai légi szerencsétlenségben a teljes első keretét elveszítő Lokomotiv Jaroszlavl.
szept. 13
12:21
Idén akár 8 milliárdot is kaphatnak a látványsportágak (Agroinform)
Az idén még 5-8 milliárd forint folyhat be a magyar sportba a társaságiadó-kedvezmények révén, de jövőre, az első teljes támogatási évben ez az összeg eléri majd a 20 milliárd forintot - jelentette ki Szalay Ferenc, az Országgyűlés sport- és turizmusbizottságának alelnöke.
szept. 13
12:23
Fergie a Black Eyed Peasből énekelte a himnuszt a Patriots meccsén - videó (Agroinform)
Fergie, a Black Eyed Peas énekesnője énekelte az amerikai himnuszt a hétfői esti Miami Dolphins-New England Patriots (24-38) NFL-mérkőzésen.
szept. 13
12:25
Utcahosszal vezet Djokovics, Kellner tíz helyet lépett előre (Agroinform)
A US Open friss bajnoka, a szerb Novak Djokovics immár tetemes, 4100 pontos előnnyel vezet a hétfői fináléban általa legyőzött spanyol Rafael Nadal előtt a férfi teniszezők világranglistájának élén. Két hete ez a különbség 2500 pont volt.
szept. 13
12:36
Sportgazdaság: idén akár 8 milliárd forintot is kaphat az öt látványsportág (She)
„Idén még öt-nyolc milliárd forint folyhat be a magyar sportba a társaságiadó-kedvezmény révén. Jövőre, az első teljes támogatási évben ez az összeg eléri majd a húszmilliárd forintot – nyilatkozta Szalay Ferenc, a Parlament sport- és turizmusbizottságának alelnöke a Digi Sport Reggeli Start című műsorában.
szept. 13
12:36
Idén akár 8 milliárd forintot is kaphat az öt látványsportág (Behaviour)
Az idén még 5-8 milliárd forint folyhat be a magyar sportba a társaságiadó-kedvezmények révén, de jövőre, az első teljes támogatási évben ez az összeg eléri majd a 20 milliárd forintot - jelentette ki Szalay Ferenc, az Országgyűlés sport- és turizmusbizottságának alelnöke.
szept. 13
12:38
Ökölvívás: Adamek jövőre visszatér, Vladimir Klicskón venne elégtételt (She)
Múlt hétvégén megsemmisítő vereséget szenvedett hazai közönsége előtt a lengyel Tomasz Adamek a WBC nehészúlyú profi ökölívó-világbajnokától, Vitalij Klicskótól. A korábban két súlycsoportban is vb-övig jutó bokszoló elmondta: az idei évet már pihenéssel tölti, de jövőre ismét nekifut a nehézsúlyú világelsőségnek.
szept. 13
12:40
BL: Spalletti elvitte Husztit, és Malafejevet sem bélyegzi meg (She)
Huszti Szabolcs is ott található ama 21 játékos között, akit Luciano Spalletti, az orosz Zenit vezetőedzője magával vitt a ciprusi APOEL elleni kedd esti labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzésre (G-csoport).
szept. 13
12:42
Öttusa-vb: a magyar női váltó két szám után az élen áll (She)
Két szám után vezet a magyar női váltó a moszkvai öttusa-világbajnokságon. A Kovács Sarolta, Gyenesei Leila, Tóth Adrienn összeállítású trió csapatvívásban a negyedik helyen végzett, míg az úszást megnyerték.
szept. 13
12:44
Versenytánc: szombaton ifjúsági tíztánc Eb-t rendeznek Kisteleken (She)
Szombaton Kistelek ad otthont az idei WDSF ifjúsági tíztánc Európa-bajnokságnak, ám a kontinensviadal mellett péntektől vasárnapig az immáron tizedik éve megrendezendő Kistelek Openen belül is több rangos nemzetközi versenyt bonyolítanak le a szervezők.
szept. 13
12:57
Magyar Guinness-rekord - 7,5 méterről zsákolt a gyűrűbe Face Team kosarasa - videó (Agroinform)
Az angol ITV1 tévécsatorna Red or Black című műsorában lépett fel a magyar Face Team csapat, melynek tagja, Albert Dániel 7,5 méterről hajtott végre egy sikeres zsákolást.
szept. 13
13:12
Női röplabda: az UTE török csapattal találkozik a Challenge-kupában (She)
A Balkán Röplabdaszövetség (BVA) Bursában rendezett tornáját megnyerő török Nilufer Belediyesi Bursa lesz az UTE ellenfele a női Challenge-kupa első körében.
szept. 13
13:14
Videó: vajon így akarta a kapus? - elképesztő öngól a félpályán túlról! (She)
A fehérorosz bajnokságban elképesztő gólt hozott össze Artyom Gomelko, a Torpedo Zsogyino kapusa. Ehhez nem is kell semmilyen kommentár...
szept. 13
13:15
Beleharapott a szemembe, de meg sem intették - Kiss Balázs (Agroinform)
Kiss Balázs töretlenül hisz benne, hogy ott lesz a 2012-es londoni olimpián, noha a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) jelenleg érvényben lévő szabályzata szerint korábbi doppingeltiltása miatt nem nevezhető az ötkarikás játékokra. Ráadásul a birkózók számára első olimpiai kvótaszerző versenyen, az Isztambulban zajló világbajnokságon nem sikerült indulási jogot szereznie.
szept. 13
13:16
Sportpolitika: az ellenzéki frakcióvezető szerint a huligán nem bűnöző (She)
Az LMP szerint a sporthuliganizmus elleni törvény indokolatlan módon kriminalizálja a szurkolókat, ezért az ellenzéki párt megfontolja, hogy a jogszabály ügyében az Alkotmánybírósághoz forduljon. Schiffer András frakcióvezető ezt keddi budapesti sajtótájékoztatóján jelentette ki, leszögezve: „a huligán nem bűnöző”.
szept. 13
13:18
BL: Kaká kihagyta a mai edzést, lemaradhat a Real meccséről (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid utoljára edzett Spanyolországban a Dinamo Zagreb elleni holnapi Bajnokok Ligája-mérkőzése előtt.
szept. 13
13:20
NB I: Kassai Viktor fújja a sípot a Győr-Fradin - játékvezető-küldés (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) honlapján megtalálható a labdarúgó NB I 9. fordulójának játékvezető-küldése: eszerint a legnevesebb magyar játékvezető, Kassai Viktor és asszisztensei működnek közre a Győr–FTC mérkőzésen.
szept. 13
13:30
Kajak-kenu: továbbra sem kap fizetést az MTK-tól a világbajnok páros (She)
Nyolc havi fizetéssel – fejenként közel egymillió forinttal – tartozik az MTK Tóth Dávidnak és Kulifai Tamásnak. A két kajakos a szegedi világbajnokságon augusztusban K–2 500 méteren aratott bravúros győzelmet, s ezzel a magyar csapat legkellemesebb meglepetését szolgáltatták a hazai rendezésű vb-n.
szept. 13
13:48
BL: a csoportkör 32 edzője közül 28 futott be játékosként profi karriert (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében szereplő 32 csapat vezetőedzője közül nem kevesebb mint 28 futott be játékosként profi karriert.
szept. 13
13:50
Videó: Ha szoros meccseken is, de tovább kell jutni a BL-ben - Török (She)
A Szeged-Beton VE férfi vízilabdacsapata a Kotorban rendezett Bajnokok Ligája-selejtezőn másodikként jutott tovább csoportjából a következő kvalifikációs körbe. Az NSO Tv-nek Török Béla, az együttes válogatott átlövője értékelt és tekintett előre a folytatásra.
szept. 13
13:51
Galliani szerint a Barcelona elleni meccs lesz a 'Derby of the World' (Agroinform)
Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke a La Gazetta dello Sportnak adott nyilatkoztatában a világ legnagyobb csatájának nevezte a Barcelona elleni kedd esti BL-összecsapást.
szept. 13
13:53
Czink párosban is továbbjutott (Agroinform)
Czink Melinda az egyes sikere után párosban - a cseh Andrea Hlavackovával az oldalán - ugyancsak bejutott a második fordulóba a 220 ezer dollár összdíjazású, quebeci keménypályás tenisztornán.
szept. 13
14:09
Soha nem látott kapusbaki a fehérorosz bajnokságból - videó (Agroinform)
A Torpedo Zodinov és Dnyeper Mogyilev találkozójának 70. percében a vendégek egy óriási kapushibának köszönhetően egalizáltak, megszerezve ezzel az egyik pontot.
szept. 13
14:24
Kerékpár: Jeannie Longo férjének EPO-t adtak el (She)
Egy amerikai kerékpáros azt állítja, hogy 2007-ben tőle vásárolt eritropoetint (EPO) Jeannie Longo olimpia bajnok francia kerékpáros férje.
szept. 13
14:27
Longo férjének EPO-t adtak el (Agroinform)
Egy amerikai kerékpáros azt állítja, hogy 2007-ben tőle vásárolt eritropoetint (EPO) Jeannie Longo olimpia bajnok francia kerékpáros férje.
szept. 13
14:29
Lipcsei Betta nem jutott a legjobb 16 közé - fotó (Agroinform)
Nem jutott be a legjobb 16 közé Lipcsei Betta, a Brazíliában zajló Miss Universe szépségversenyen. A Sport TV szemrevaló műsorvezetője azért így sem lehet csalódott - a 60. alkalommal kiírt versenyt Angol szép nyerte.
szept. 13
14:42
BL: Rio Ferdinand nélkül utazott el a Man. United Lisszabonba (She)
Rio Ferdinand otthon maradt, a Manchester United nélküle lép pályára a Benfica elleni szerdai lisszaboni labdarúgó Bajnokok Ligája-csoportmeccsen.
szept. 13
14:44
NFL: Sebastian Janikowski csatlakozott a 63-asok társaságához (She)
Az Oakland Raiders 23–20-ra legyőzte a Denver Broncost az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság alapszakaszának első fordulójában.
szept. 13
14:45
Nem jutott a Miss Universe legszebb 16 lánya közé Lipcsei Betta - fotó (Agroinform)
Nem jutott be a legszebb 16 lány közé Lipcsei Betta, a Brazíliában zajló Miss Universe szépségversenyen. A Sport TV szemrevaló műsorvezetője azért így sem lehet csalódott - a 60. alkalommal kiírt versenyt egyébként Angola szépe nyerte.
szept. 13
14:46
NB II: két korábbi ferencvárosi futballista Vecsésen folytatja (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Vecsés megegyezett Schultz Leventével és Tímár Krisztiánnal.
szept. 13
14:47
Kaká kihagyta az edzést, lemaradhat a BL-nyitányról is (Agroinform)
A brazil támadó kihagyta a királyiak utolsó, nyilvános tréningjét a szerdai, Dinamo Zagreb elleni BL-csoportmérkőzés előtt, így valószínűsíthető, hogy José Mourinho nem viszi őt magával Horvátországba.
szept. 13
14:48
Vasas: szerződést bontottak az algériai középpályással (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas a hivatalos honlapján tette közzé, hogy közös megegyezéssel megszüntette algériai középpályása, Karim Benunesz szerződését, akinek Marijan Vlak vezetőedző nem tudott helyet szorítani az így is bő keretben.
szept. 13
14:49
A Dortmund remek videóklippel készült az Arsenal fogadására (Agroinform)
A Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában a Borussia Dortmund az Arsenalt fogadja, és ennek tiszteletére a német bajnok egy videóklippet készített.
szept. 13
15:00
Tragédia: villámcsapás miatt meghalt két fiatal kameruni futballista (She)
Két fiatal játékos is életét vesztette Kamerunban, amikor egy helyi futballcsapat edzőmérkőzésén villám csapott a pályába.
szept. 13
15:02
Videoton: a játékosok az új mezben feszítettek a csapatfotón - képpel (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton a hivatalos honlapján tette közzé az együttes új csapatfotóját.
szept. 13
15:03
A Vasas szerződést bontott algériai támadójával (Agroinform)
A Vasas hivatalos honlapján közölte, hogy Karim Benounes már nem vett részt a csapata keddi edzésén, közös megegyezéssel szerződést bontott az algériai támadóval a klub.
szept. 13
15:04
Birkózó-vb: Deák Bárdos nyert, Lőrincz és Kozák kikapott (She)
A 120 kilós Deák Bárdos Mihály győzelemmel mutatkozott be a legjobb 32 között, míg a 60 kg-os Kozák István és a 84 kg-os Lőrincz Viktor kikapott a nyitó meccsén az isztambuli birkózó-világbajnokságon a kötöttfogásúak második, keddi versenynapján.
szept. 13
15:18
Kecskemét: lehet, hogy csak Litsingit büntetik meg, Urbányi érkezhet (She)
Rózsa Pál, a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskemét többségi tulajdonosa elmondta, a csapat két elkéső afrikai légiósa közül Francis Litsingit biztosan megbüntetik, de Kethevoama Foxi ügyét még vizsgálják.
szept. 13
15:20
Öttusa-vb: a lovaglás után csökkent a magyarok előnye (She)
A lovaglás után is megőrizte vezető helyét a magyar női váltó a moszkvai öttusa-világbajnokságon, de olyan szoros az élmezőny, hogy nagyon jó teljesítmény szükséges a kombinált számban az éremszerzéshez.
szept. 13
15:21
Bajban van Harry Redknapp: Michael Dawson is kidőlt két hónapra (Agroinform)
A Tottenham Hotspur menedzsere három védőjére sem számíthat a PAOK elleni EL-mérkőzésen, így fogalma sincs, hogyan fog feállni a csapat.

Keresés