2011. szeptember 21. szerda

szept. 21
0:15
Primera División: a Villarreal a Mallorca ellen győzött először (She)
A Villarreal labdarúgócsapata a Mallorcát fogadta a Primera División 5. fordulójában, és megszerezte első győzelmét a spanyol élvonal 2011–2012-es szezonjában.
szept. 21
0:21
Rossi és Nilmar góljaival megszerezte első győzelmét a Villarreal - videó (Agroinform)
A spanyol labdarúgó-bajnokság hétközi fordulójában a még nyeretlen Villarreal az olasz Guiseppe Rossi és a brazil Nilmar góljaival hazai pályán magabiztos győzelmet aratott a Mallorca ellen.
szept. 21
0:33
Belga Kupa: Czvitkovicsék 11-esekkel jutottak a nyolcaddöntőbe (She)
Czvitkovics Péter kezdőként 68 percet játszott a Kortrijk labdarúgócsapatában, amely kedden tizenegyesekkel nyert a másodosztályú Antwerp ellen, ezzel bejutott a Belga Kupa nyolcaddöntőjébe.
szept. 21
1:09
Internazionale: Massimo Moratti az éjjel dönt Gasperini sorsáról (She)
Gian Piero Gasperini ötödik tétmérkőzésén sem tudta győzelemre vezetni az Internazionale labdarúgócsapatát – a fekete-kékek 3–1-re kikaptak kedd este az újonc Novara otthonában –, és könnyen lehet, hogy a hatodik próbálkozásra már nem lesz lehetősége.
szept. 21
6:33
Labdarúgás: bundaügyi szakembert nevezett ki az MLSZ az UEFA kérésére (She)
Külön szakember feladata a Magyar Labdarúgó-szövetségben (MLSZ) a fogadási csalásokkal összefüggő ügyekben tartani a kapcsolatot az európai futballszervezettel (UEFA) és a nemzeti nyomozó hatóságokkal – írja szerdai számában a Népszava. Az UEFA anyagi támogatást is nyújt a speciális feladattal megbízott munkatárs alkalmazásához, cserébe minden tagországától elvárja egy-egy ilyen szakértő…
szept. 21
6:51
Az "öregek" juttatták tovább a Manchester Unitedet - videók (Infostart)
A bajnoki listavezető Manchester United 3-0-ra győzött a második ligás Leeds otthonában az angol labdarúgó Ligakupában.
szept. 21
6:51
Kerékpár: a háromszoros vb-győztes aggódik a dániai időjárás miatt (She)
Egyedül az időjárás miatt aggódik Oscar Freire, a spanyolok háromszoros világbajnok kerékpárosa a koppenhágai vb vasárnapi mezőnyversenye előtt. A kiváló sprinter a dhnet.be internetes lapnak elmondta: az útvonalat a dán körversenyen megismerte,  nem nehéz, nincs komolyabb emelkedő, és hosszú egyenes vezet a célhoz.
szept. 21
6:54
Mentális tényezők döntenek (Behaviour)
Mészáros Lajos, a magyar férfi kosárlabda-válogatott volt szakvezetője szerint együttesétől a tisztes helytállás lett volna maximálisan elvárható a vasárnap befejeződött litvániai Európa-bajnokságon, ahol Spanyolország megvédte két évvel ezelőtti elsőségét.
szept. 21
6:56
Erdei decemberben bokszolna (Behaviour)
Erdei Zsolt korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó-világbajnok számára december 3-a lenne a legideálisabb időpont a következő mérkőzésére. A 37 éves, profiként veretlen bokszoló a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában beszélt erről, kiemelve, hogy mindenképpen címmeccsben gondolkodik.
szept. 21
6:58
Van pénz Londonra (Behaviour)
Az olimpiai felkészülést szolgáló minden anyagi forrás rendelkezésre áll Molnár Zoltán, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) főtitkára szerint.
szept. 21
7:00
Bundaügyi referens az MLSZ-ben is (Behaviour)
Külön szakember feladata a Magyar Labdarúgó Szövetségben (MLSZ) a fogadási csalásokkal összefüggő ügyekben tartani a kapcsolatot az európai futballszervezettel (UEFA) és a nemzeti nyomozóhatóságokkal.
szept. 21
7:02
Leeshet a gyűrű a kezükről (Behaviour)
Vészesen közeleg november 1.; az NBA-nek akkor kellene rajtolnia, ám az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban június 30. óta úgynevezett kizárás - ahogy a tengerentúlon nevezik: lockout - van érvényben. Magyarul ez kvázi annyi tesz, hogy a játékosok a klubtulajdonosokkal arról huzakodnak, ki miként részesüljön a mézes bödönből. A nagy vita közepette egyre valószínűbb, hogy a 2011/2012-es…
szept. 21
7:09
Bulgária: felfüggesztett börtönbüntetést kapott Jordan Lecskov (She)
Hároméves, öt évre felfüggesztett börtönbüntetést kapott Jordan Lecskov, a Bolgár Labdarúgó-szövetség (BFU) alelnöke, aki az ítélet szerint Szliven városának polgármestereként visszaélt a hatalmával és jelentős kárt okozott a térségnek.
szept. 21
7:27
Barcelona: az elnök hosszútávú mezszponzori szerződést akar (She)
Sandro Rosell, a Barcelona elnöke azt kéri a klubot irányító testület tagjaitól, tegyék félre büszkeségüket, és szavazzák meg a Qatar Sports Investment befektetőtársaság öt évre szóló, 170 milliós szponzori ajánlatának elfogadását.
szept. 21
7:45
Internazionale: Gasperini nem vár telefonhívást Moratti elnöktől (She)
Gian Piero Gasperini nem számít rá, hogy Massimo Moratti meneszteni fogja az Internazionale vezetőedzői posztjáról. Pedig a korábbi Genoa-edzővel a csapat a bajnokságban kikapott a Palermótól, a BL-ben hazai pályán a Trabzonsportól, majd a Serie A-ban kedd este az újonc Novarától is.
szept. 21
8:21
Kosárlabda: megvan a soproni férficsapat harmadik légiósa (She)
A férfi kosárlabda-bajnokságban szereplő Sopron szerződtette a 29 éves amerikai Janou Rubint, aki az előző szezonban Szegeden játszott, 19.3 pontot, 5.2 lepattanót és 2.9 gólpasszt átlagolt.
szept. 21
8:23
Kosárlabda: kéztörés miatt kihagyja a rajtot az Albacomp hátvédje (She)
Kézközépcsonttörést szenvedett, és egy hónapos kihagyás vár Supola Zoltánra. Az Albacomp 23 éves hátvédje bal kezének gyűrűsujja a Besztercebánya elleni edzőmeccsen akadt bele a rivális egyik játékosába.
szept. 21
8:39
Ökölvívás: Mayweather tette szabályos volt, de nem fair - Pacquiao (She)
A világ jelenlegi legjobb váltósúlyú ökölvívójának tartott Manny Pacquiao, akit hosszú ideje képtelenek összehozni Floyd Mayweather Juniorral, televízión nézte nagy riválisa Victor Ortiz elleni találkozóját, s úgy értékelte, ha Mayweather nem használja ki sportszerűtlenül ellenfele megingását, közel sem lett volna biztos, hogy megnyeri a találkozót.
szept. 21
8:45
David Silva szerint a Svájc elleni vereség miatt nem válogatott (Agroinform)
David Silva szerint megharagudott rá Vicente del Bosque, a világ- és Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki emiatt nem hívja meg őt a keretbe.
szept. 21
9:03
Pisont Istvánék az utolsó simításpkat végzik az EB-selejtezők előtt (Agroinform)
A Pisont István vezette U17-es együttes Európa-bajnoki selejtező torna előtt áll: a fehérorosz, az andorrai, valamint a norvég válogatottal mérkőzik meg Telkiben.
szept. 21
9:15
Törökország: több mint 40 ezren voltak a „zárt kapus” bajnokin (She)
Csaknem 41 ezer nő és gyermek nézhette meg kedden a helyszínen a Fenerbahce–Manisaspor török bajnoki labdarúgó-mérkőzést, noha a találkozót eredetileg zárt kapuk mögött rendezték volna. A török szövetség döntött úgy, hogy azokat a meccseket, ahonnan kitiltják a nézőket, a hölgyek és a 12 éven aluli gyerekek ingyen tekinthetik meg, s azokon női rendfenntartók dolgoznak. A határozat a nézőtéri…
szept. 21
9:17
Videó: az Arsenal vesztésre állt, de legyűrte negyedosztályú ellenfelét (She)
Kedden már beszámoltunk arról, hogy az angol Ligakupa 4. fordulójában az Arsenal 3–1-re legyőzte a negyedosztályú Shrewsbuyt. A vendégek szerezték meg a vezetést, de utána egy szerencsés és egy bombagóllal, valamint egy közeli lövéssel fordított a londoni együttes.
szept. 21
9:18
Három másodperc szabadesés (Metropol)
Mindössze három másodperc – ennyi ideje van egy sziklaugró versenyzőnek arra, hogy a 27 méteres magasságból zuhanva, különféle akrobatikus mozdulatokkal meggyőzze képességeiről a zsűrit és elkápráztassa a többezres közönséget. Ebben az évben a Red Bull Cliff Diving hét fordulóból állt, mindegyiket más országban rendezték. A végső győzelmet összpontozással állapították meg.
szept. 21
9:21
Wenger elfogadja a bírálatokat, de csak a munkájára koncentrál (Agroinform)
Az Arsenal francia menedzsere elmondta, irányításával 14 évig a klub folyamatosan szereplője volt a BL-nek, és ezt kívánja a következő 14 évre is.
szept. 21
9:39
Ma eldőlhet, igényt tart-e Lipták Zoltánra a Swansea City (Agroinform)
A Videotonnal szerződést bontó védő már napok óta próbajátékon van a Premier League-ben szereplő csapatnál.
szept. 21
10:09
Röplabda: bírálta a kapitányt, két évre kizárták a válogatottból (She)
Két évig nem játszhat a bolgár női röplabda-válogatottban Eva Janeva csapatkapitány, aki nyilvánosan bírálta az együttes néhány hete menesztett szövetségi kapitányát, a szlovén Dragutin Balticot. A 26 éves kiváló játékos mellékbüntetésként 5000 eurós bírságot is kapott.
szept. 21
10:11
Ferencváros: Klein mezszáma Svábé, ezért a 44-est választotta (She)
Martin Klein szerződése aláírása után kedden új mezszámát is kiválasztotta a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosnál: a cseh játékos a jövőben a 44-es dresszt húzza magára. Kényszerűségből választotta ezt a számot.
szept. 21
10:15
Jean Pascal harmadszor is megküzdene Bernard Hopkinsszal (Agroinform)
Erdei Zsolt lehetséges következő ellenfele, a kanadai Jean Pascal ismét, immár harmadik alkalommal is megmérkőzne az amerikai Bernard Hopkinsszal, aki májusban megfosztotta őt a Boksz Világtanács (WBC) félnehézsúlyú világbajnoki címétől.
szept. 21
10:17
Moratti kész a váltásra, Ranieri és Figo is esélyes az Inter kispadjára (Agroinform)
Könnyen lehet, hogy az Internazionaléval még nyeretlen Gian Piero Gasperininek megköszönik a munkát.
szept. 21
10:27
Ajánló: 11 meccs az MK-ban, Valencia-Barcelona, pályán a Real Madrid, a Milan és a Juve (She)
11 meccsel folytatódik a labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulója, miközben hétközi fordulót rendeznek az olasz és a spanyol bajnokságban. A nap slágermeccse a Valencia–FC Barcelona összecsapás lesz, de pályára lép a Real Madrid, az AC Milan és a Juventus is. Az angol Ligakupában a Liverpoolnak, a Chelsea-nek és a Manchester Citynek is jelenése lesz. Tekintsék meg a szerdai programot!
szept. 21
10:29
Ökölvívás: Pascal harmadszor is megküzdene Hopkinsszal (She)
Erdei Zsolt lehetséges következő ellenfele, a kanadai Jean Pascal ismét, immár harmadik alkalommal is megmérkőzne az amerikai Bernard Hopkinsszal, aki májusban megfosztotta őt a Boksz Világtanács (WBC) félnehézsúlyú világbajnoki címétől. Pascal menedzsere, Yvon Michel kedden arról beszélt: az HBO televíziós csatorna illetékesei jelezték neki, hogy amennyiben bokszolója túl lesz a „javasolt"…
szept. 21
10:31
FIFA: 18 helyet előrelépve a 27. helyen állunk a világranglistán! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott rekordot döntött: a 27. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amire még nem volt példa nemzeti csapatunk történetében.
szept. 21
10:33
Hegedűs Gábor alig várja a szegedi BL-selejtezőt (Agroinform)
A Szeged Beton férfi vízilabdacsapata kettőzött erővel készül a pénteken kezdődő szegedi BL-selejtezőre.
szept. 21
10:45
Előkelő helyen a válogatott (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott a 27. helyre lépett előre a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség világranglistáján. Ilyen előkelő helyen még nem állt az együttes.
szept. 21
10:51
15 millió forinttal tartozik a Vasasnak a Híd (Agroinform)
A Vasas SC elnöksége öt-hat hivatalos kérelem után határidős felszólítást küldött a futball kft.-ben 99 százalékos tulajdonos Híd Akvizíciós Zrt.-nek, hogy rendezze nagyjából 15 millió forintos tartozását.
szept. 21
10:53
Valenciában állítaná meg a listavezetőt a Barca, Santanderben javítana a Real (Agroinform)
Szerdan öt találkozóval folytatódnak a La Liga küzdelmei: a Barcelona az eddig százszázalékos Valencia otthonába látogat, míg a Real Madrid a Racing Santander vendége lesz.
szept. 21
11:03
Vasas: a tulajdonos 15 millióval tartozik a klubnak - sajtóhír (She)
A Vasas SC elnöksége öt-hat hivatalos kérelem után határidős felszólítást küldött a futball kft.-ben 99 százalékos tulajdonos Híd Akvizíciós Zrt.-nek, hogy rendezze nagyjából 15 millió forintos tartozását. A Népszabadság szerdai számában arról írt, hogy amennyiben ez október 2-ig – azaz az Újpest elleni bajnoki mérkőzésig – nem történik meg, akkor a kft.-ben 1 százalékot birtokló klub az…
szept. 21
11:09
Soha ilyen jól nem állt a magyar válogatott (Agroinform)
A magyar labdarúgó-válogatott a 27. helyen áll a FIFA legfrissebb világranglistáján, ami rekordnak számít a nemzeti csapatunk történetében.
szept. 21
11:21
NB II: a Szigetszentmiklós Csepelen fogadja a Budaörsöt (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottságának szerda reggeli közleménye szerint két hétvégi NB II-es mérkőzés időpontja is megváltozik a Nyugati csoportban, sőt a Szigetszentmiklósi TK–Budaörs meccset Csepelre „költöztetik”.
szept. 21
11:23
Lósport: Overdose dolgozik, de nem utazik Párizsba (She)
Overdose az október 2-i párizsi Group I-es versenyt is kihagyja. Mikóczy Zoltán arról tájékoztatta a PannoniaOverdose.hu-t, hogy lovával – pataproblémái miatt – jelenleg csak kondíciómunkát tudnak végezni, de formaidőzítést nem.
szept. 21
11:24
Csúcsot döntött a válogatott: 27. helyen (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatott 18 helyet javítva a 27. a nemzetközi szövetség legfrissebb, szerdán kiadott világranglistáján. A rangsor 1993-as bevezetése óta a magyarok még sosem álltak ilyen előkelő pozícióban.
szept. 21
11:27
A Milan a hibátlan Udinese ellen szerezheti meg első győzelmét (Agroinform)
Az udineieken kívül a Juventus, a Napoli és a Cagliari is a kilencedik ponjtáért hajt, miközben a Milan mellett a Lazio is első győzelmét söpörné be.
szept. 21
11:39
Overdose nem indul Párizsban (Infostart)
Overdose az október 2-i párizsi Group I-es versenyt is kihagyja.
szept. 21
11:39
Videó: Vujity Tvrtko elhatározta, nem megy el a Videoton meccseire (She)
A Sport Tv Harmadik Félidő című műsorában Vujity Tvrtko elmondta, hogy addig nem megy el a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton meccseire, amíg Paulo Sousa a csapat vezetőedzője. A TV2 riportere szerint az elmúlt időszakban slágertémát szolgáltató „Sousa-fejes" kommunikációja nagyon rossz.
szept. 21
11:41
NB I: kijelölték a bírókat, García Miguel fújja a sípot Fehérváron (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) játékvezetői bizottsága elkészítette a labdarúgó NB I hétvégi fordulójának bírói küldését, amelynek értelmében a forduló székesfehérvári nyitó mérkőzését a chilei Álvaro García Miguel vezeti Erős Gábor és Ring György asszisztálásával.
szept. 21
11:42
Overdose az október 2-i párizsi versenyt is kihagyja (Behaviour)
Mikóczy Zoltán, a ló társtulajdonosa szerdán arról tájékoztatta a pannoniaoverdose.hu-t, hogy lovával - pataproblémái miatt - jelenleg csak kondíciómunkát tudnak végezni, de formaidőzítést nem.
szept. 21
11:43
Kecskemét: távozik az ügyvezető, a klub a hétvégi bajnokin búcsúztatja (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskemét hivatalos honlapján tette közzé, hogy Losonczy László, a klub ügyvezető igazgatója lemondott a posztjáról.
szept. 21
11:45
Változott a másodosztályú Fradi-Vidi találkozó időpontja (Agroinform)
Az MLSZ versenybizottsága szerdán két NB II-es mérkőzés kezdési időpontját módosította.
szept. 21
11:57
Videó: Vadócz Krisztián 15 méterről lőtt a kapu közepébe (She)
Kedden már beszámoltunk arról, hogy megszerezte idei első gólját Vadócz Krisztián a NEC Nijmegen labdarúgócsapatában: a magyar középpályás a Holland Kupa második fordulójában a második ligás Fortuna Sittardnak talált be a hosszabbításban, 2–2 után.
szept. 21
12:03
Overdose Párizsban sem áll rajthoz (Agroinform)
A magyar csodaló az október 2-i párizsi Group I-es versenyt is kihagyja, mivel nem lehetne addig csúcsformába hozni.

Keresés