2011. augusztus 29. hétfő

aug. 29
0:15
Tottenham: Rafael van der Vaart izomszakadás miatt hetekre kidőlt (She)
Nem elég, hogy a Tottenham labdarúgócsapata 5–1-es vereséget szenvedett hazai pályán a Manchester Citytől a Premier League 3. fordulójában, a londoni csapat hetekre elveszítette egyik kulcsemberét, Rafael van der Vaartot.
aug. 29
0:18
Pszichológiailag volt nehéz ez a mérkőzés - Marijan Vlak (Agroinform)
Marijan Vlak, a Vasas vezetőedzője a Ferencváros ellen 2-0-ra megnyert bajnoki mérkőzés után a Hathárom TV kamerája előtt értékelte csapata teljesítményét.
aug. 29
0:19
Primera División: a Sevilla Negredo duplájával legyőzte a Málagát (She)
A Sevilla labdarúgócsapata hazai pályán 2–1-re legyőzte andalúziai riválisát, a nyáron alaposan megerősített Málagát a spanyol élvonal 2. fordulójában.
aug. 29
0:22
Lehet, hogy a Málaga költött többet, de eredményesebb a Sevilla volt (Agroinform)
A nyáron jelentős átalakuláson átment két csapat közül egyelőre a kevesebbet, de talán tudatosabban költő andalúzok játéka tűnt szervezettebbnek.
aug. 29
0:23
Videó: Raúlnak harmadszorra csak sikerült a kapuba lőnie a labdát (She)
A Schalke 1–0-ra győzött a Borussia Mönchengladbach ellen hazai pályán a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában Raúl szerencsés góljával.
aug. 29
0:33
Videó: Juhász a hajrában adott rendkívül fontos, pontmentő gólpasszt (She)
Az Anderlecht 1–1-es döntetlent játszott az FC Bruges ellen idegenben a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén. A vendégek a 90. percben egyenlítettek: a meccset végigjátszó Juhász Roland adott jó passzt Milan Jovanovicsnak, aki betalált, így 1–1 lett a végeredmény.
aug. 29
1:27
Serie A: Rudolf egy csereüzlet részeként a Cesenába kerülhet (She)
Olasz lapértesülések szerint elképzelhető, hogy Rudolf Gergely egy csereüzlet részeként a Genoa labdarúgócsapatától a szintén olasz első osztályú Cesenához kerül.
aug. 29
6:33
A nap embere (Behaviour)
Az éjszaka folyamán megműtötték Dzsudzsák Balázs válogatott labdarúgó törött kulcscsontját. Az Anzsi Mahacskala légiósára négy-hat hét kényszerpihenő vár.
aug. 29
6:51
Tenisz: Kolumbiában bemutatóznak a Williams nővérek (She)
Novemberben Kolumbiában, pontosabban Medellinben játszik bemutató mérkőzést a női tenisz két amerikai csillaga, Venus és Serena Williams.
aug. 29
6:51
Mészáros Anett: bronzos péntek (Behaviour)
Folytatta elképesztő világbajnoki menetelését Mészáros Anett. A párizsi olimpiai kvalifikációs vb-n a 70 kilós magyar klasszis bronzérmet szerzett, ezzel sorozatban a negyedik világbajnokságát zárta dobogón. És hogy teljes legyen a magyarok öröme, Joó Abigél, a 78 kilósok mezőnyében a pontszerző hetedik helyet szerezte meg. Ezzel az eredménnyel teljesült a vezetőség álma, megvan a két érem, amit…
aug. 29
6:53
Premier League: golfozás közben törte el a lábát a Swansea védője (She)
Bizarr golfbalesetet szenvedett Alan Tate, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) újonc Swansea védője.
aug. 29
6:53
Két magyar New Yorkban (Behaviour)
Ma rajtol az esztendő negyedik, utolsó Grand Slam-tornája, az amerikai nyílt teniszbajnokság, amelyen egyesben alanyi jogon Arn Gréta, míg a selejtezőből három győzelemmel a főtáblára kerülő Jani Réka-Luca képviseli a magyar színeket a 128 fős elitmezőnyben.
aug. 29
6:55
Riner történelmi aranya (Behaviour)
Amikor pénteken Mészáros Anett megszerezte a magyar válogatott második érmét a párizsi, olimpiai kvalifikációs cselgáncs vb-n, már akkor úgy éreztük, hogy a számunkra utolsó, szombati napon Bor Barna nehézsúlyban még megfejelheti csapatunk teljesítményét.
aug. 29
6:57
Bolt kizárva, Pars döntős (Behaviour)
Megvan a tegui atlétikai világbajnokság egyik legnagyobb szenzációja. A jamaicai csodafutó, Usain Bolt nem védhette meg címét a férfi 100 méteres síkfutásban, mert a döntőben kizárták. A magyar küldöttség aranyéremre is esélyes tagja, Pars Krisztián elsőre teljesítette a selejtezőszintet és bejutott a mai döntőbe.
aug. 29
7:09
Argentína: a Boca és az Argentinos Juniors sem érezhette otthon magát (She)
Az élvonalbeli argentin labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában az Argentinos Juniors és a Boca Juniors is csak egy-egy pontot tudott otthon tartani pályaválasztóként, előbbi még gólt sem szerzett ehhez. A játéknapon négy összecsapást rendeztek, vendégcsapat egyiken sem kapott ki, kétszer győznie is sikerült, a Newell's Old Boys speciel kétgólos hátrányról nyert.
aug. 29
7:11
Brazília: kikapott a listavezető, Ganso mentett pontot a Santosnak (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Campeonato Brasileiro) 19. fordulójában a Palmeiras vendégeként hiába szerzett vezetést, egygólos vereséget szenvedett a listavezető Corinthians.
aug. 29
7:45
Atlétikai vb: Kővágó és Fazekas sem jutott be a diszkoszvetés fináléjába (She)
A dél-koreai Teguban zajló atlétikai világbajnokságon magyar versenyző nélkül rendezik meg a férfi diszkoszvetés fináléját, pedig Kővágó Zoltán és Fazekas Róbert is ott volt a mezőnyben.
aug. 29
8:03
WNBA: a Tulsa beindult, Holték a harmadik sikerüket is megszerezték (She)
Ha egy üzlet beindul: pénteken szezonbeli második győzelmét aratta a Tulsa Shock az észak-amerikai női kosárlabda-bajnokság (WNBA) alapszakaszában, megszakítva ezzel húsz mérkőzés óta tartó nyeretlenségi szériáját, két nappal később máris újabb sikerrel örvendeztette meg szimpatizánsait.
aug. 29
8:39
Videó: Napokon belül eldől az edzőkérdés a Fradinál - Orosz Pál (She)
A labdarúgó NBI 7. fordulójában a Ferencváros 2–0-ra kikapott a Vasastól. Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója az NSO Tv-nek elárulta, napokon belül eldőlhet a kérdés, hogy Nagy Tamás marad-e a csapat edzője, vagy új ember érkezik.
aug. 29
8:41
Leverkusen: a válogatott után a Bayer is lemondott Ballackról (She)
Rudi Völler, a Bayer Leverkusen sportigazgatója kijelentette: a klub nem ragaszkodik Michael Ballackhoz, így ha érdeklődés mutatkozik a nyáron Joachim Löw szövetségi kapitány által a válogatottból is kiebrudalt veterán középpályás iránt, távozhat.
aug. 29
8:42
Reggeli hidegzuhany - Kővágó és Fazekas is kiesett a selejtezőben (Agroinform)
A Teguban zajló atlétikai világbajnokságon egyik magyar diszkoszvető sem jutott döntőbe - Kővágó Zoltán és Fazekas Róbert is kiesett a selejtezőben.
aug. 29
8:43
Németország: Gomez megsérült, nem játszhat Ausztria ellen (She)
Ágyéksérülése miatt nem léphet pályára a német válogatottban Mario Gomez az Ausztria elleni pénteki Eb-selejtezőn és a Lengyelország elleni jövő keddi felkészülési mérkőzésen sem.
aug. 29
8:57
Tenisz: nincs változás a világranglista élén, Isner 6 helyett javított (She)
A férfiteniszezők legfrissebb világranglistáján az élmezőnyben nem történt változás, az amerikai John Isner hat helyet javítva a 22. helyre jött fel.
aug. 29
8:59
Kosárlabda: montenegrói és szerb légióssal erősített a Diósgyőr (She)
A Diósgyőr női csapatához igazolt a 30 éves montenegrói irányító, Brankica Hadzsovics és a 22 éves, hármas és a négyes poszton szereplő szerb Maja Skorics.
aug. 29
9:00
Blatter Rióban rendezné a 2014-es világbajnokság nyitómeccset (Agroinform)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke azt szeretné, hogy a 2014-es brazíliai világbajnokság nyitómeccsét ne Sao Paulo, hanem Rio de Janeiro rendezze meg.
aug. 29
9:02
Két szám után Farkas Györgyi a 24. helyen áll hétpróbában (Agroinform)
Hétfőn hajnalban a női hétpróbázók is elkezdték a küzdelmeket a tegui atlétikai vb-n, ahol a 100 méteres gátfutás és a magasugrás után Farkas Györgyi a 24. helyen áll.
aug. 29
9:15
Usain Bolt: Tovább kell lépnem (Infostart)
Mélységesen csalódott, hogy a kizárását eredményező rossz rajtja miatt nem volt esélye megvédeni világbajnoki címét 100 méteren, de most már a 200 méterre összpontosít Usain Bolt, a földkerekség leggyorsabb futója.
aug. 29
9:15
PMFC: Nagy József, Schultz és Wittrédi is szabadlistára került (She)
Bő kerettel dolgozik az NB I-es újonc Pécsi MFC labdarúgócsapata, így a mecseki együttesnél több játékos alig vagy egyáltalán nem jutott játéklehetőséghez.
aug. 29
9:17
MU: az Anzsi 25 millió fontot adna a csapatkapitány Vidicsért - sajtóhír (She)
A Daily Star Sunday értesülései szerint a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi Mahacskala orosz élvonalbeli labdarúgócsapata szerződtetné a Manchester United szerb védőjét, Nemanja Vidicset.
aug. 29
9:18
A PSG lecsapna az Arsenallal pocsékul szereplő Wengerre (Agroinform)
A Paris Saint-Germain katari tulajdonosa hosszú távú szerződést kíván kötni az eddig pocsékul szereplő Ágyúsok menedzserével.
aug. 29
9:33
NB II: balhéztak az MTK-szurkolók a felcsúti mérkőzés után (She)
Botrányt okozott az MTK 30 fős szurkolótáborának 4-5 tagja az NB II Nyugati csoportjának vasárnapi felcsúti Videoton-Puskás Akadémia–MTK mérkőzése után. A Fejér Megyei Hírlap jelentése szerint a szurkolók csapatuk 2–1-es győzelme után előbb a díszpáholyban beszélgető Orbán Viktor miniszterelnököt kezdték el szidni, majd rátámadtak Mészáros Lőrincre, a hazaiak elnökére.
aug. 29
9:36
Serena Williams visszatért, újra van egyértelmű esélyes (Agroinform)
Paradox módon a 28. helyen kiemelt Serena Williams nevezhető a legnagyobb esélyesnek a hétfőn kezdődő US Open női tornáján.
aug. 29
9:38
Ferguson megvédte Wengert (Agroinform)
A Manchester United menedzsere megvédte kollégáját, Arsene Wengert, miután csapata megalázó, 8-2-es vereséget mért az Arsenalra a Premier League 3. fordulójában.
aug. 29
9:51
Jégkorong: Hetényi Zoltánnal nullára nyert a Jokerit Helsinki (She)
Hetényi Zoltánnal 3–0-ra nyert a Jokerit Helsinki jégkorongcsapata a Kometa Brno otthonában a 24 európai elitegyüttest felvonultató European Trophy (ET) elnevezésű sorozatban.
aug. 29
9:53
Golf: remek dán győzelem az év leg-leg-leg rájátszása végén (She)
A dán Thomas Björn nyerte meg az ötös rájátszásba torkolló hét végi Johnnie Walker Championshipet a férfi golfozók európai körversenyén. A tengerentúlon az ítéletidő miatt lerövidített versennyel és Dustin Johnson sikerével indult az idei PGA Tour négyhetes rájátszása.
aug. 29
9:54
Középpályást igazolna az edző nélküli ZTE (Agroinform)
Kocsárdi Gergely szerint hosszú távon most jött ki, hogy gyengült a keretük, az újak pedig még nem tudtak egyéniséggé válni.
aug. 29
9:55
Vasas: a spanyol erőnléti edző szerint minden játékosára ráfér a munka (She)
Pedro Abraham Capella lehet az új csodafegyver az NB I-ben szereplő Vasasnál – nem játékosról van szó, hanem az új erőnléti edzőről, aki a klub honlapjának adott nyilatkozatában elmondta: mindegyik futballistájára ráfér az erősítés, méghozzá olyan nyugati módszerekkel, amelyekről az Angyalföldön még nem is hallottak a labdarúgók.
aug. 29
9:56
Nincs változás a nőknél, Wozniacki vezet (Agroinform)
A legelőkelőbben jegyzett magyar, Arn Gréta a 63. pozíciót foglalja el. A hétfőn (ma) kezdődő amerikai nyílt teniszbajnokságon (US Open) szintén főtáblás Jani Réka a 222.
aug. 29
10:09
ZTE: „A tavalyi teljesítményünk kétharmada elég lesz a bentmaradáshoz” (She)
Kocsárdi Gergely, a Zalaegerszegi TE NB I-es labdarúgócsapatának játékosa szerint a hét fordulót követően még nyeretlen együttesnek szervezettebbé és fegyelmezettebbé kell válnia, hogy elinduljon felfelé. Nagy Ferenc, a klub elnöke pedig elmondta, lesznek változások a keretben a nyári átigazolási időszak végéig.
aug. 29
10:09
Hanga Ádám berendezkedik Manresában (Metropol)
Megérkezett spanyol klubjához, és a héten bekapcsolódik az edzésekbe Hanga Ádám, a Manresa júniusban szerződtetett kosárlabdázója. A 21 éves játékos a facebook közösségi oldalra vasárnap este feltett videójában számolt be a legfrissebb fejleményekről.
aug. 29
10:12
Djokovics az élen (Agroinform)
A női mezőnyhöz hasonlóan a férfi teniszezők között sem történt jelentősebb változás a világranglistán.
aug. 29
10:30
Bolt már a 200 méterre összpontosít (Agroinform)
A jamaicai vágtázó csalódott a történtek miatt, de már előretekint, és a 200 méter pénteki selejtezőjére fókuszál.
aug. 29
10:45
QPR: Barton után Wright-Phillips is Buzsáky csapattársa lehet (She)
Joey Barton után Shaun Wright-Phillips is a Queens Park Rangers együttesénél köthet ki, a Manchester City ugyanis elfogadta a londoniak 29 éves szélsőért tett ajánlatát, és már csak azon múlik az átigazolás, hogy Buzsáky Ákos klubja meg tud-e egyezni a 36-szoros válogatottal.
aug. 29
10:48
Bernie Ecclestone kiházasította kisebbik lányát (Agroinform)
Két kézzel szórta a pénzt a Forma-1 mindenható ura kisebbik lánya, Petra esküvőjére. A lagzin fellépett Andrea Bocelli, a Black Eyed Peas, a menyasszony Rolls Royce-át az egykori F-1-es pilóta, Jean Alesi vezette.
aug. 29
11:03
Genk: Köteles László a probléma - a lengyelek féltik Sandomierskit (She)
A 21 éves lengyel válogatott kapust, Grzegorz Sandomierski nemrég szerződtette a belga bajnok Genk, de a lengyel sajtó már most attól tart, hogy a nagy tehetségnek tartott kapuvédő kénytelen lesz hozzászokni a kispadhoz Köteles László mögött.
aug. 29
11:05
Légióssors: Erős Gábor ajánlatot kapott a Doxa Dramától (She)
Bár a Szélesi Zoltánt foglalkoztató Voloszt kizárták a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból, a helyette a legmagasabb osztályba kerülő Doxa Drama magyar játékost szerződtetne a Lokomotiv Plovdivban szereplő Erős Gábor személyében. A légiós a Nemzeti Sport Online-nak elmondta: még nem bontotta fel szerződését bolgár klubjával, de a görögöktől már kapott ajánlatot, és nagy valószínűség…
aug. 29
11:06
Több ezres tömeg a vízisprinten (Agroinform)
Több ezres tömeg előtt kettős győzelemmel Paksy Tímea nyerte a Red Bull Vízisprint ultra rövid távú kajak-kenu sprint verseny összetett versenyét.
aug. 29
11:08
Danny Welbeck egy hónapra kidőlt (Agroinform)
Megsérült az Arsenal elleni vasárnapi rangadón a Manchester United támadója. Danny Welbeckre négy-öt hét kényszerpihenő vár.
aug. 29
11:21
Videó: Sito Riera a félpályáról ívelte át a kapust a görög ligában (She)
Llorenc „Sito" Riera Ortega szerezte meg az első gólt a Panioniosz–Ergotelisz (2–2) görög bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. A 11. percben Riera a félpályáról ívelt a kinnálló kapus felett a hálóba.
aug. 29
11:23
Brazília: a Flamengo elleni bajnokin stroke-ot kapott a Vasco edzője (She)
Agyi érkatasztrófát (stroke) szenvedett Ricardo Gomes, a brazil Vasco da Gama labdarúgócsapatának vezetőedzője a vasárnapi, Flamengo elleni bajnoki mérkőzésen, és már meg is műtötték.

Keresés