2011. augusztus 6. szombat

aug. 6
6:51
Dortmund vagy Bayern, netán újabb meglepetés? (Behaviour)
A hagyományoknak megfelelően a címvédő péntek esti mérkőzésével kezdődik a német labdarúgó-bajnokság, ma este a Borussia Dortmund a Hamburgot fogadja. A Bundesliga 2011/2012-es idényének legnagyobb esélyese egybehangzó vélemények szerint - még a dortmundiak is így gondolják - a Bayern München.
aug. 6
6:53
Maicon 25 millió euróért mehet (Behaviour)
Maicon 25 millió euróért elhagyhatja az Internazionale labdarúgócsapatát. A játékos ügynöke, Antonio Caliendo elmondta, elképzelhető, hogy idén nyáron megszülethet az egyezség a Real Madrid és az olasz klub között.
aug. 6
7:09
NHL: őrizetbe vették, majd óvadék ellenében elengedték fenegyereket (She)
Őrizetbe vették, majd 20 ezer dollár óvadék fejében szabadon engedték Sean Averyt, az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) egyik fenegyerekét.
aug. 6
7:09
Felfüggesztett felfüggesztés (Behaviour)
A Vasas labdarúgócsapatának vezetősége csütörtökön sajtóhírek szerint felfüggesztette Bárányos Zsoltnak, az együttes rutinos középpályásának kerettagságát, majd péntek este ezt a döntését visszavonta, és Komjáti András vezetőedzőre bízta, pályára küldi-e a futballistát a mai Haladás elleni bajnokin.
aug. 6
7:11
Powell kihagyta Londont (Behaviour)
Ágyéksérülése miatt nem állt rajthoz 100 méteres síkfutásban a korábbi világcsúcstartó jamaicai Asafa Powell a Gyémánt Liga-sorozat tegnapi állomásán, Londonban. A szervezők közleménye szerint a 28 éves sprinter azt mondta, nem akar kockáztatni, mert a világbajnokság augusztus 27-én kezdődik a dél-koreai Teguban, s ha most súlyosabbá válna a sérülése, kétséges, hogy a vb rajtjáig felépülne.
aug. 6
7:13
Párizs a diadal árnyékában (Behaviour)
Az öt nagy labdarúgó-bajnokság közül másodikként - a Bundesligát egy napos késéssel követve - ma este kilenc órától elrajtol a francia Ligue I. is. A 2011/2012-es idény a szokottnál is izgalmasabbnak ígérkezik, ugyanis a bajnokaspiránsok tábora a Paris Saint-Germain feltőkésítésével újabb taggal bővült.
aug. 6
7:27
U20-as vb: Kolumbia és Portugália csoportgyőztes, Anglia is továbbjutott (She)
A házigazda Kolumbia százszázalékos teljesítménnyel jutott tovább az U20-as világbajnokság csoportköréből, miután a harmadik mérkőzésén is győzött az A-csoportban, ezúttal Dél-Korea ellen. A kvartettből Franciország és az ázsiai csapat is a legjobb 16 közé jutott.
aug. 6
7:29
NB II: a rutinos siófoki kapus Balmazújvárosban folytatja (She)
A Bőcs Sport Kft. megvásárlása után az NB II Keleti csoportjában kezdi meg a 2011–2012-es szezont a Balmazújváros labdarúgócsapata.
aug. 6
7:45
Felkészülés: Van Nistelrooy gólt lőtt, Baptista duplázott, nyert a Málaga (She)
A nyáron nagyon megerősödött Málaga áldozata ezúttal a Sporting volt. A spanyol csapat felkészülési mérkőzésen ugyanis 3–1-re legyőzte a portugál együttest. A találkozón Júlio Baptista kétszer, Ruud van Nistelrooy egyszer talált be.
aug. 6
7:47
WNBA: Montgomery a lány neve, de 19 pontja semmit sem ért (She)
Renee Montgomery 19 pontja ellenére vereséget szenvedett a Connecticut Sun a Seattle Storm otthonában az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának legutóbbi játéknapján. A vendégeknél a csere Kelsey Griffin 11 ponttal vétette észre magát.
aug. 6
8:03
NB II: újabb próbázók Nyíregyházán, Batizi-Pócsi visszatérhet (She)
Újabb próbajátékosok tűntek fel a Nyíregyháza Spartacus NB II-es labdarúgócsapatának öltözőjében.
aug. 6
8:21
Tenisz: Isner sorozatban harmadszor elődöntős; Ivanovics menetel (She)
John Isner sorozatban a harmadik tornán jutott be az elődöntőbe. Az amerikai teniszező most Viktor Troickit győzte le a washingtoni férfi tenisztorna negyeddöntőjében. A carlsbadi női tornán a szerb Ana Ivanovics már a legjobb négy közé jutott.
aug. 6
8:24
Rács mögött a liga fenegyereke (Agroinform)
A New York Rangers botrányairól is ismert csatárával, Sean Averyvel szemben rendzavarás és hivatalos személy elleni erőszak miatt jártak el a rendőrök.
aug. 6
8:39
Románia: kirúgták Selymes Tibort az Astra Ploiestitől (She)
A második fordulót követően menesztették az Astra Ploiesti vezetőedzői posztjáról Selymes Tibort, aki tavaly szeptember óta irányította a csapatot.
aug. 6
8:41
NB III: korábbi élvonalbeli játékosokkal erősített a Biatorbágy (She)
Korábbi élvonalbeli játékosokkal, Márkus Tiborral és Hullám Attilával kötött szerződést az NB III-as Viadukt SE Biatorbágy.
aug. 6
8:57
Arsenal: Fabregas nem utazott el a csapattal Portugáliába (She)
A csapatkapitány Cesc Fabregas nem tagja annak a 19 fős keretnek, amely Portugáliába repült a londoniak ma esti, Benfica elleni felkészülési mérkőzésére.
aug. 6
8:59
Labdarúgás: Milan-Inter a Szuperkupáért, Vasas-Haladás az első pontokért - szombati program (She)
A negyedik fordulóval folytatódik szombaton a labdarúgó NB I. Az eddig pont nélkül álló Vasas a szintén nullapontos Haladást fogadja, míg a címvédő Videoton az újonc Diósgyőrt. A Kaposvár Pápára látogat, a Győri ETO FC pedig a Balaton partjára a Siófokhoz. Pekingben csap össze az Olasz Szuperkupáért a bajnok AC Milan és a kupagyőztes Inter. A Bundesligában az újonc Hertha és Augsburg otthon kezdi…
aug. 6
9:00
Elbúcsúztatták Paul Scholest (Agroinform)
A Vörös Ördögök az újjáéledő New York Cosmost fogadták a gálamérkőzésen, a vendégek kispadján egy másik United-legenda, Éric Cantona ült sportigazgatóként.
aug. 6
9:15
Labdarúgás: Milan-Inter a Szuperkupáért, Vasas-Haladás az első pontokért - mai program (She)
A negyedik fordulóval folytatódik szombaton a labdarúgó NB I. Az eddig pont nélkül álló Vasas a szintén nullapontos Haladást fogadja, míg a címvédő Videoton az újonc Diósgyőrt. A Kaposvár Pápára látogat, a Győri ETO FC pedig a Balaton partjára a Siófokhoz. Pekingben csap össze az Olasz Szuperkupáért a bajnok AC Milan és a kupagyőztes Inter. A Bundesligában az újonc Hertha és Augsburg otthon kezdi…
aug. 6
9:17
Videó: bombagólok, kíméletlen fejesek - így lőtt nyolcat a Juventus (She)
A Juventus labdarúgócsapata 8–0-ra kiütötte az ötödosztályú AC Cuneo 1905-öt. A torinóiaktól Luca Toni triplázott, Claudio Marchisio, Alessandro Matri, Giuseppe Ruggiero, Cristian Pasquato és a Romától érkezett Mirko Vucsinics egy-egy alkalommal volt eredményes. Nézze meg a gólokat!
aug. 6
9:18
Fabregas nem utazott el Portugáliába csapatával (Agroinform)
Cesc Fabregast nem nevezte az Arsenal keretébe a Benfica elleni felkészülési mérkőzésre Arsene Wenger mendzser, aki abban sem biztos, hogy a középpályás pályára lép az Ágyúsok jövő szombati Premier League-nyitányán.
aug. 6
9:36
A negyedik kiemelt kivételével az esélyesek az elődöntőben (Agroinform)
A negyedikként kiemelt Peng Su-aj kivételével az esélyek bejutottak a legjobb négy közé a 721 ezer dollár összdíjazású carlsbadi női keménypályás tenisztornán.
aug. 6
9:51
Női kézi: a rendőrség utasítására zárt kapus lesz a Loki-Fradi (She)
Bár a szervezők szerették volna, ha a szurkolók is látják, ám a rendőrség utasítására zárt kapus mérkőzés lesz a szombati DVSC-Fórum–Ferencváros női kézilabda-mérkőzés – írja a haon.hu.
aug. 6
9:53
Videó: Juhász csapattársa védhetetlenül bombázott a kapuba (She)
A belga labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában az Anderlecht 3–1-re nyert a Mechelen ellen. Juhász Roland csapata ugyan rögtön a szünet után gólt kapott, ám az argentin Matías Suárez mintegy 28 méterről, védhetetlen bombagóllal ismét vezetést szerzett a liláknak.
aug. 6
9:54
Három év után ismét elődöntős Donald Young (Agroinform)
Donald Young több mint három év után jutott ATP-tornán a legjobb nyolc közé: az 1,1 millió dollár összdíjazású keménypályás washingtoni férfi tenisztornán a hetedikként kiemelt ciprusi Markosz Bagdatiszt győzte le.
aug. 6
10:12
Juhásszal nyert az Anderlecht (Agroinform)
A péntek esti mérkőzést végigjátszotta a Glasgow Rangersszel hírbehozott légiósunk, Juhász Roland.
aug. 6
10:27
Hollandia: klubedzője szerint Babos példát mutató profi kapus (She)
Alex Pastoor, a NEC vezetőedzője elismerően beszélt kapusáról, Babos Gáborról.
aug. 6
10:30
Fizetésemelést kapott Joe Hart (Agroinform)
Az angol válogatott és a Manchester City kapusa új szerződést és fizetésemelést kapott klubjától: ezentúl heti 100 ezer fontot fog keresni, amivel a City legjobban fizett angol játékosa lesz Gareth Barry mellett.
aug. 6
10:45
Scholes góllal búcsúzott (Metropol)
Góllal köszönt el szurkolóitól Paul Scholes, a Manchester United élő futball-legendája péntek esti búcsúmérkőzésén, amelyet klubja az Old Traffordon rendezett meg az aktív játékkal 36 évesen felhagyó sokszoros válogatott középpályása tiszteletére.
aug. 6
11:03
Videó: fantasztikus környezetben készülhetnek az új Barca-tehetségek (She)
A médiának is bemutatták a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelona vadonatúj akadémiáját, amelyben a jövő tehetségeit képezhetik. A fiatal játékosok számára több pálya és luxuskörülmények – felszerelt szobák, tanulóhelyiségek, számítógépterem és különböző szórakozási lehetőségek – állnak rendelkezésre a jövőben. Tekintse meg a Barca új akadémiáját!
aug. 6
11:06
Müller Réka kapta a Körmöczy vándordíjat (Agroinform)
Az elismerést az MTK teniszezőjének az örökös bajnoknőről elnevezett emlékverseny keretében adta át Markovits László, a Vasas ügyvezető elnöke és Körmöczy Zsuzsának a lánya szombaton.
aug. 6
11:08
Ryan Lochte már Phelps pekingi rekordjára tör (Agroinform)
A Sanghajban öt aranyérmet szerző Ryan Lochte nem tartja kizártnak azt, hogy Londonban ő is nyolc aranyérmet szerezzen.
aug. 6
11:24
75 éve ült az atlétika trónjára Jesse Owens (Agroinform)
A színes bőrű amerikai sportolót éppen Berlinben, az egyre erősödő hitleri eszméket propagáló ötkarikás játékokon ültették a trónra, koronáját pedig négy olimpiai aranyérméből ötvözték.
aug. 6
11:39
Férfi kézilabda: Harsányi és Bali Orosházán folytatja (She)
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Orosházi FKSE a nyáron két játékossal erősítette meg keretét.
aug. 6
11:41
Röplabda: több fontos játékosáról le kell mondania a Barcikának (She)
Az Extraligában legutóbb negyedik Vegyész RC-Kazincbarcika több fontos játékosáról is kénytelen lemondani.
aug. 6
11:42
Bombagóllal vette be Gulácsi kapuját Taylor-Fletcher - videó (Agroinform)
Pénteken elkezdődött az angol másodosztályú-bajnokság 2011-2012-es idénye. A nyitómérkőzésen a Gulácsi Pétert kölcsönben foglalkoztató Hull City 1-0-ra kikapott a Blackpooltól.
aug. 6
12:00
Bajban a Bayern: Neuer és Butt is lebetegedett (Agroinform)
Manuel Neuer gyomorproblémákkal küzd, pénteken edzeni sem tudott. Tartalékja, Hans-Jörg Butt influenza miatt harcképteen, így gondban van Jupp Heynckes a Mönchengladbach elleni Bundesliga-nyitány előtt.
aug. 6
12:15
Jól rajtolt a címvédő a Bundesligában - videó (Infostart)
A címvédő Dortmund 3-1-re nyert a Hamburg ellen a német labdarugó Bundesliga 2011/12-es idényének első mérkőzésén.
aug. 6
12:33
Görögország: ismét a Panionioszról cikkeznek Némethtel kapcsolatban (She)
Ismét felbukkant Németh Krisztián neve a görög sajtóban. A sportday állítja, hogy a magyar támadót a Panioniosz szeretné megszerezni, amely hamarosan megkezdi az egyeztetést az Olympiakosszal.
aug. 6
12:36
Komjáti helyzetbe hozta Bárányost, Aczél bekeményített (Agroinform)
Szombaton négy mérkőzéssel folytatódik az OTP Bank Liga 4. fordulója. Angyalföldön két pont nélküli csapat találkozik, a Vasas a Haladást fogadja.
aug. 6
12:54
Előzetes letartóztatásba helyezték az Újpest FC tulajdonosát (Agroinform)
A Budakörnyéki Bíróság pénteken 30 napra, szeptember 5-ig előzetes letartóztatásba helyezte a milliárdos csalással gyanúsított Tolnai Sándort, az Újpest FC tulajdonosát és két társát.
aug. 6
13:09
Légióssors: Ha a testem bírja, nagy erőssége lehetek a Lierse-nek - Kovács (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Jupiler League) 2. fordulójában Kovács Péter együttese, a Lierse a bajnoki címvédő Genket (Köteles László, Tóth Balázs és Tőzsér Dániel csapata) fogadja. Az összecsapáson vélhetően csak a kispadon kap helyet a magyar támadó, de reményei szerint az idényben elkerülik a sérülések, és jó teljesítménnyel örvendeztetheti meg csapata szurkolóit.
aug. 6
13:09
Müller Réka kapta a Körmöczy vándordíjat (Behaviour)
Müller Réka nyerte el az idén a Körmöczy Zsuzsa vándordíjat. Az elismerést az MTK teniszezőjének az örökös bajnoknőről elnevezett emlékverseny keretében adta át Markovits László, a Vasas ügyvezető elnöke és Körmöczy Zsuzsának a lánya szombaton, a Vasas Folyondár utcai telepén.
aug. 6
13:12
Sneijder a Manchester City játékosa lesz! - sajtóhír (Agroinform)
A La Gazzetta dello Sport szombat reggel már kész tényként közölte, hogy Wesley Sneijder az Internazionalétől Manchesterbe igazol, de nem a Unitedbe, amiről már régóta suttognak, hanem a Citybe!
aug. 6
13:27
Siófok: Belgiumból tér vissza a korábbi kaposvári légiós - a Balaton-partra (She)
A bfc-siofok.hu tájékoztatása szerint a Siófok labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Bojan Bozsovics, aki a Cercle Bruges együttesétől tér vissza Magyarországra.
aug. 6
13:45
Válogatott: csak a Sport Tv-n lesz látható Dzsudzsákék Izland elleni meccse (She)
Ősszel sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőket játszik a magyar labdarúgó-válogatott Svédország és Moldova ellen. A felkészülés jegyében augusztus 10-én Izland ellen, barátságos találkozón lép pályára Egervári Sándor csapata. A találkozót kizárólag a Sport1 közvetíti, a kommentátor Petur András, a Harmadik Félidő házigazdája lesz
aug. 6
13:47
Sportlövő Eb: Nemes első helyen döntős a junior sportpisztolyosoknál (She)
Nemes Adrienn az első helyen, 574 körös teljesítménnyel jutott a döntőbe a junior sportpisztolyosok versenyében.
aug. 6
13:48
Bozsovics a Siófoké, egységben az ETO-erő (Agroinform)
Szombaton négy mérkőzéssel folytatódik az OTP Bank Liga 4. fordulója. Az eddig százszázalékos Győr a múlt héten az Újpestet simán verő Siófokhoz látogat.
aug. 6
14:03
Felkészülés: utolsó felkészülési mérkőzésén gálázott a Real Madrid (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid azután, hogy 7–1-re kiütötte a kínai éllovas Kuangcsou Evergrandét, ezúttal a 6. helyen álló Tiencsin Tedát tömte ki. José Mourinho együttese végül 6–0-ra nyert.
aug. 6
14:06
Újabb gólzáporos Real-siker (Agroinform)
Utolsó felkészülési mérkőzésén 6-0-ás győzelmet aratott a Real Madrid a kínai Tiencsin Teda ellen, vagyis újabb gólzáporos sikerrel hangolt a Barcelona elleni kétfelvonásás Szuperkupa-finálére és a bajnoki rajtra.

Keresés