2011. augusztus 25. csütörtök

aug. 25
0:15
BL: A hatalmas nyomásra remek futballal válaszoltunk - Wenger (She)
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere az Udinese elleni továbbjutás után elmondta, csapata az egygólos hátrány ellenére megőrizte higgadtságát, s remek futballal válaszolt az utóbbi időszakban tapasztalható nyomásra.
aug. 25
0:18
Gólok és szőke nők hosszú virslivel Plzenben - videó (Agroinform)
A Viktoria Plzen kettős győzelemmel jutott a Bajnokok Ligája főtáblájára, miután hazai pályán 2-1-re nyert a dán Köbenhavn ellen.
aug. 25
0:19
BL: Egy erősebb csapat búcsúztatott minket - Guidolin (She)
Francesco Guidolin, az Udinese vezetőedzője a kiesés ellenére elégedetten nyilatkozott az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-selejtezőt követően.
aug. 25
0:22
Íme, a 32 főtáblára jutott csapat - sorsolás csütörtökön (Agroinform)
A spanyol és az angol bajnokságot képviseli a legtöbb, szám szerint négy-négy csapat a labdarúgó Bajnokok Ligája 32-es főtábláján.
aug. 25
0:51
US Open: Kellner Ádám két szettben kikapott litván ellenfelétől (She)
Kellner Ádám vereséget szenvedett a US Open selejtezőjének első fordulójában, így búcsúzott a további küzdelmektől. A magyar teniszezőt a litván Laurynas Grigelis győzte le két játszmában.
aug. 25
1:09
Felkészülés: a Galata legyőzésével a Real Madridé a Bernabéu-kupa (She)
A Real Madrid 2–1-re legyőzte a török Galatasaray-t a 33. alkalommal kiírt Santiago Bernabéu-kupán. Az eseményt minden évben megrendezik – a Real Madrid legendás elnökének tiszteletére.
aug. 25
2:39
Félmeztelen csajok doppingolják a labdarúgókat (Blikk)
Zsófi vagy Barbi levetkőzik, ha a nyeretlen fociklubok egyike három pontot szerez
aug. 25
5:21
(F)elruházott magyarok (Behaviour)
Elképesztően balszerencsések voltak a magyarok eddig a párizsi, olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokságon. No, nem a sorsolással, illetve a szőnyegen mutatott teljesítménnyel van a fő gond, hanem a versenyzők öltözködésével. Sorsdöntő meccseik előtt sorozatban öltöztetik át őket vadidegen holmikba. Ráadásul Ungvári Miklós szerint öccse, Attila ügye miatt megszűnt az egység a csapatban.
aug. 25
6:51
Verhetetlen röplabdások (Behaviour)
A vasárnap végződött szegedi kajak-kenu világbajnokság közvetítése alatt többen büszkén jelentették ki, a sportág egyrészt bekerült a 10 legnézettebb olimpiai sportág közé, másrészt ennyien még kajak-kenu világversenyen sosem ültek a nézőtéren, mint a Maty-éri lelátókon. Nos, utána néztünk, vajon mely sportágak vannak az ötkarikás nézettségi TOP 10-ben a sports-olympics.chailit.com hírportál…
aug. 25
7:09
US Open: Czink továbbment, Babos és Marosi búcsúzott a selejtezőben (She)
Három magyar teniszezőnő is pályára lépett magyar idő szerint ma éjjel az amerikai nyílt teniszbajnokság, a US Open selejtezőjének első fordulójában.
aug. 25
7:09
Köteles mágikus BL-éjszakája (Behaviour)
A Köteles Lászlót és Tőzsér Dánielt végig a soraiban tudó Genk tizenegyesrúgásokkal búcsúztatta az izraeli Maccabi Haifát a labdarúgó Bajnokok Ligája rájátszásának keddi lapzártánk után véget ért visszavágóján.
aug. 25
7:11
QPR: csökkennek a jegyárak Buzsáky Ákos klubjánál (She)
Egy héttel „hatalomátvétele" után máris enged a szurkolók kérésének, és csökkenti a jegyárakat Tony Fernandes, a Buzsáky Ákost is foglalkoztató Queens Park Rangers labdarúgócsapatának új tulajdonosa.
aug. 25
7:27
Tenisz: Roddick és Li Na is könnyedén bejutott a negyeddöntőbe (She)
Az első helyen kiemelt amerikai Andy Roddick magabiztosan, két játszmában győzött a kolumbiai Santiago Giraldo ellen a Winston-Salemben zajló ATP-torna nyolcaddöntőjében.
aug. 25
7:29
Labdarúgás: az Internacional nyerte meg a dél-amerikai Szuperkupát (She)
Az Internacional hódította el a 2011-es dél-amerikai Szuperkupát, miután a visszavágón 3–1-re legyőzte az Independientét Porto Alegrében.
aug. 25
7:45
Anglia: futballakadémiákkal „terjeszkedik" a Liverpool (She)
Hamarosan megnyitja Indiában az első futballakadémiáját az angol FC Liverpool, amely ezzel is szeretné szélesíteni az ázsiai rajongóbázisát.
aug. 25
8:03
Genk: Tőzsér nem fogadta el a szerződéshosszabbítási ajánlatot (She)
Tőzsér Dánielnek egy év múlva lejár a szerződése a Bajnokok Ligája főtáblájára jutó belga Genknél, és a magyar középpályás menedzsere, Filipovics Vladan úgy nyilatkozott, a klub hosszabbítani szeretne a futballistával, de nem fogadták el az ajánlatot.
aug. 25
8:05
DVSC: Varga József felépült, játszhat az Újpest elleni bajnokin (She)
Felépült sérüléséből a DVSC középpályása, Varga József, aki akár már játszhat is vasárnap az Újpest elleni bajnokin – adta hírül a labdarúgóklub hivatalos honlapja.
aug. 25
8:39
Újpest: a korábban a ZTE által is tesztelt bosnyák játékos érkezhet (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest a hivatalos honlapján tette közzé, hogy teszteli a bosnyák Branko Sesliját, aki a Slavija Sarajevo játékosa.
aug. 25
8:41
El: Vanczák, Juhász, Leandro és Somogyi, a továbbjutás reményében - program (She)
A labdarúgó Európa-liga rájátszásának visszavágóján négy magyar légiós izgulhat, és persze küzdhet a főtáblára jutásért. Vanczák Vilmos (Sion), Juhász Roland (Anderlecht) és Leandro (Omonia Nicosia) alapembere az együttesének, Somogyi Csaba (Fulham) viszont a cseresorban kap helyet. A párharcok továbbjutói a csoportkörben folytathatják a szereplést, miként a BL-rájátszásból kieső tíz klub is.
aug. 25
8:43
Videó: „...fel se merüljön, hogy lemondja a válogatottságot" - Vetési (She)
Vetési Iván, Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) elnöke az NSO Tv-nek beszélt a sportág magyar berkeiben uralkodó viszonyokról, kapitánykérdésről, a válogatottság fontosságáról, jövőbeni tervekről.
aug. 25
8:57
Ferencváros: Selymes és Détári jelölt az edzői posztra - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosnál Selymes Tibor és Détári Lajos is jelölt a vezetőedzői posztra.
aug. 25
9:00
Csak Czink Melinda jutott tovább (Agroinform)
Az amerikai nyílt teniszbajnokság selejtezőjének első fordulójában a szerdán pályára lépő négy magyar versenyző közül csak Czink Melinda jutott tovább.
aug. 25
9:02
Futballakadémiákkal "terjeszkedik" a Liverpool (Agroinform)
Hamarosan megnyitja Indiában első futballakadémiáját az angol FC Liverpool, amely ezzel is szeretné szélesíteni ázsiai rajongóbázisát.
aug. 25
9:33
Cselgáncs: francia-japán csata a földrengéskárosultakért (She)
Szeptember 23-án összecsap egymással a francia és a japán cselgáncsválogatott; a találkozó bevételét a szervezők a márciusi szigetországi földrengés és szökőár károsultjainak megsegítésére ajánlják fel.
aug. 25
9:35
Kecskemét: Szivics elismerte, hogy Urbán Gábor érkezhet az MTK-tól (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskemét szeretné szerződtetni Urbán Gábort, az NB II Nyugati csoportjában szereplő MTK Budapest 26 esztendős csatárát.
aug. 25
9:36
Détári és Selymes is leülhet a zöld-fehérek kispadjára - sajtóhír (Agroinform)
Az ulloi129.wordpress.com szurkolói portál szerint Selymes Tibor és Détári Lajos is jelölt a veztőedzői posztra a Ferencváros labdarúgócsapatánál.
aug. 25
9:51
Férfi kosárlabda: amerikai hátvéd érkezett próbajátékra az Albacomphoz (She)
Geary Claxton próbajátékon szerepel az előző évad ezüstérmesénél, a férfi kosárlabda-bajnokságban szereplő Albacompnál.
aug. 25
9:53
FIFA: fellebbezett életre szóló eltiltása ellen Mohamed Bin Hammam (She)
Fellebbezett a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnél (FIFA) az életre szóló eltiltása ellen a katari Mohamed Bin Hammam, a sportág ázsiai szövetségének volt elnöke, akit a szervezet etikai bizottsága egy hónapja bűnösnek talált vesztegetés vádjában.
aug. 25
9:54
Li Na a nyolc között (Agroinform)
A New Havenben zajló, 618 ezer dollár összdíjazású női tenisztornán a második helyen kiemelt kínai Li Na bejutott a negyeddöntőbe, miután két szettben megverte az orosz Marija Kirilenkót.
aug. 25
9:56
A US Open is emlékezik szeptember 11-ére (Agroinform)
A US Open idei döntőjének napja éppen a szeptember 11-ei terrortámadás tízéves évfordulójára esik. Az amerikai tenisz torna szervezői szeretnének méltó módon emlékezni a tragikus eseményre.
aug. 25
9:58
Fellebbezett életre szóló eltiltása ellen Mohamed Bin Hammam (Agroinform)
A sportág ázsiai szövetségének volt elnökét a FIFA etikai bizottsága egy hónapja bűnösnek találta vesztegetés vádjában.
aug. 25
10:09
Férfi kosárlabda: Finnország veretlenül vette az Eb-pótselejtezőt (She)
A férfi kosárlabda Európa-bajnokság pótselejtezőjének utolsó, különösebb téttel egyik fél számára sem bíró mérkőzésén Finnország Portugáliában is nyerni tudott nyolc ponttal, így veretlenül, csoportelsőként biztosította a helyét a huszonnégyes mezőnyben. A portugálok ugyancsak kijutottak a litvániai kontinensbajnokságra, így a nagy vesztes a négyből négy vereséggel a csoport harmadik helyén záró…
aug. 25
10:09
A magyar kapus főtáblára védte a belga bajnokot (Metropol)
A Tőzsér Dániellel és Köteles Lászlóval felálló belga Genk 11-esekkel 3-1-re legyőzte az izraeli Maccabi Haifát kedden a Bajnokok Ligája-selejtező 4. fordulójának visszavágóján, ezzel bejutott a csoportkörbe. A belga csapat kapujában Köteles két tizenegyest hárított.
aug. 25
10:12
Andy Roddick simán jutott a negyeddöntőbe (Agroinform)
Az első helyen kiemelt, hazai közönség előtt szereplő Andy Roddick két sima szettben legyőzte a kolumbiai Santiago Giraldót, s ezzel bejutott a legjobb nyolc közé az egyesült államokbeli Salemben zajló, 553 ezer dollár összdíjazású férfi tenisztornán.
aug. 25
10:27
Férfi kosárlabda: Izrael felkészülésként legyőzte Oroszországot (She)
Felkészülési mérkőzésen a férfi kosárlabda Európa-bajnokságra hangoló Izrael tíz ponttal nyert Oroszország ellen. A görögök száz pont fölé jutva lépték le a bolgárokat.
aug. 25
10:29
Cselgáncs-vb: Csoknyai és Gáspár továbbjutott, Baczkó kiesett (She)
A 81 kg-os Csoknyai László és a 63 kg-os Gáspár Eszter bejutott a 32 közé, a szintén 63 kg-os Baczkó Bernadett viszont egy vereséggel búcsúzott a párizsi olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság csütörtöki versenynapján.
aug. 25
10:30
Egy „nyugdíjast” hívtak be Peyton Manning helyére (Agroinform)
A már visszavonult Kerry Collinst reaktiválta az Indianapolis Colts, amely sérült irányítóját, Peyton Manninget pótolná a 38 éves veteránnal.
aug. 25
10:32
Ibra már az olasz bajnoki nyitányon is játszhat (Agroinform)
A vártnál gyorsabban javul Zlatan Ibrahimovic lábsérülése, a svéd csatár így már a hétvégén pályára léphet a bajnoki nyitányon.
aug. 25
10:45
Kosárlabda: Izrael felkészülésként legyőzte Oroszországot (She)
Felkészülési mérkőzésen a férfi kosárlabda Európa-bajnokságra hangoló Izrael tíz ponttal nyert Oroszország ellen. A görögök száz pont fölé jutva lépték le a bolgárokat.
aug. 25
10:47
Ökölvívás: Vitalij Klicsko keményebb meccsre készül, mint volt Vladimiré (She)
Idegen pályán, Lengyelországban próbálja megvédeni profi ökölvívó-világbajnoki címét Vitalij Klicsko. A WBC nehézsúlyú övét örző ukrán biztos benne, hogy kiütéssel védi meg a trónját a hazaiak büszkesége, Tomasz Adamek ellenében, ugyanakkor kemény küzdelmet vár.
aug. 25
10:48
A jegyek 97 százaléka elkelt (Agroinform)
A belépőjegyek 97 százaléka elkelt a dél-koreai Teguban szombaton kezdődő atlétikai világbajnokságra.
aug. 25
10:50
Új versenysorozat indul elektromos üzemű autóknak (Agroinform)
Két év múlva indulhat útjára az első olyan autóverseny sorozat, amelyet kifejezetten az elektromos üzemű autók számára terveztek.
aug. 25
10:52
Stadionból kidobott pénz - az elmúlt évek legrosszabb igazolásai II. (Agroinform)
Hakan Sükür többször is próbálkozott, de nem találta a helyét Európa nyugati részén, Robbie Keane 18 millió eurórért játszott hat mérkőzést az Interben. Serie A néhány mellényúlását veszük górcső alá.
aug. 25
11:03
Újpest: Szpisljak a DVSC ellen bízik csapatában és a statisztikában (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában Debrecenbe látogat az Újpest. A DVSC pontveszteség nélkül áll a tabella élén, míg a fővárosiak nyeretlenül két ponttal a 14. helyen szerénykednek. A lila-fehérekhez Zoran Szpisljak személyében időközben új vezetőedző is érkezett, akinek debreceni kötődése közismert: korábban éveken át másodedzőként dolgozott a hajdúságiaknál, így számára…
aug. 25
11:05
Inter: Eto’o köszönőlevele, búcsú Morattitól a kuktán át Materazziig (She)
Az Inter labdarúgócsapatától az Anzsi Mahacskalához szerződő Samuel Eto’o nyílt levelet tett közé a honlapján és a fekete-kékek hivatalos oldalán. A kameruni támadó szinte mindenkinek köszönetet mondott, aki támogatta őt a két olaszországi szezonja során.
aug. 25
11:06
Csoknyai és Gáspár továbbjutott, Baczkó kiesett (Agroinform)
A 81 kg-os Csoknyai László és a 63 kg-os Gáspár Eszter bejutott a 32 közé, a szintén 63 kg-os Baczkó Bernadett viszont egy vereséggel búcsúzott a párizsi olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság csütörtöki versenynapján.
aug. 25
11:07
FTC: tesztelik a finn válogatott támadót, akivel a DVSC nem állapodott meg (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros teszteli az egyszeres finn válogatott Juha Hakolát, aki augusztus elején még a DVSC-nél vett részt próbajátékon, és meggyőzte a Loki szakmai stábját, de nem tudtak megállapodni vele.
aug. 25
11:09
Győr: a nagy hőség miatt elmarad a délutáni edzés (She)
Nem tartják meg a délután edzést a Győr élvonalbeli labdarúgócsapatnál – erről a klub honlapja számolt be a szakmai stáb döntését követően. Az előrejelzések alapján napközben 40 Celsius-fok fölé is kúszhat a hőmérő higanyszála, így Csertői Aurélék úgy döntöttek: a pihenés jelen esetben jobban szolgálja a felkészülést a soros bajnokira, mint egy tréning a nagy hőségben.
aug. 25
11:21
Osasuna: drasztikus döntéseket kellett hoznunk - a sportigazgató Vadóczról (She)
Ismét Vadócz Krisztián helyzete a téma a pamplonai újságokban, és a magyar középpályásról ezúttal az Osasuna sportigazgatója, Ángel Martín González nyilatkozott, aki szerint kissé drasztikus döntésekre kényszerültek a nyáron az átigazolások terén.
aug. 25
11:23
Atlétika: Asafa Powell kihagyja a tegui vb 100 méteres számát (She)
Nem indul 100 méteres síkfutásban a szombaton kezdődő tegui atlétikai világbajnokságon Asafa Powell, a jamaicaiak korábbi világcsúcstartója. Erről a sprinter ügynöke számolt be újságíróknak Dél-Koreában.

Keresés