2011. augusztus 28. vasárnap

aug. 28
0:00
Wozniacki tornagyőzelemmel hangolt a US Openre (Agroinform)
A világelső Caroline Wozniacki sikerét hozta a New Havenben rendezett női tenisztorna, a dán játékos a cseh Cetkovskát győzte le két szettben.
aug. 28
0:04
Érthetetlen, hogy retorzió nélkül kiszólhatnak a játékosok az edzőknek - Supka Attila (Agroinform)
Supka Attila, a Budapest Honvéd vezetőedzője a Videoton ellen 1-0-ra megnyert mérközés után a Hathárom TV kamerája előtt értékelte a látottakat.
aug. 28
0:15
Primera División: kései góllal győzött a Betis a Granada otthonában (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában az újonc Betis idegenben 1–0-ra győzött a szintén idén feljutó Granada otthonában.
aug. 28
0:18
A Betis győzött az újoncok mérkőzésén (Agroinform)
Ruben Castro hajrában szerzett góljával 1-0-ra nyert idegenben a Real Betis a Granada ellen Primera División második fordulójában.
aug. 28
0:19
Videó: Feczesin Róbert elegáns mozdulattal emelt a Vicenza kapujába (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy Feczesin Róbert gólt szerzett a Bresciában a Vicenza ellen az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Serie B). Nézze meg a magyar válogatott támadó elegáns gólját!
aug. 28
0:22
A gólunk után kicsit megzavarodtunk - Debreceni András (Agroinform)
Debreceni András és Danilo, a Budapest Honvéd játékosai a Videoton ellen 1-0-ra megnyert bajnoki mérkőzés után a Hathárom TV kamerája előtt értékelték csapatuk teljesítményét.
aug. 28
0:23
Skócia: a Motherwell és a Dundee meccsén is hat gól született (She)
A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában a Motherwell 4–2-re nyert a Dunfermline otthonában, míg a Dundee United 3–3-as döntetlent játszott a St. Johnstone ellen idegenben.
aug. 28
0:26
Soldado jól kezdett, rosszul folytatta, végül hős lett - videó (Agroinform)
A Valencia 4-3-ra győzött a Racing Santander ellen a Primera División második fordulójában. Soldado négy gólt szerzett, csak épp egyet a saját kapujába.
aug. 28
0:51
Légióssors: szinte biztos, hogy Dzsudzsák már nem játszik az alapszakaszban (She)
Mint ismeretes, Dzsudzsák Balázs, az orosz élvonalbeli Anzsi Mahacskala magyar labdarúgója szombat este súlyos vállsérülést szenvedett a Rosztov elleni bajnoki nyolcadik percében.
aug. 28
1:30
Két piros, három kiállítás és egy köpés a Bozsik Stadionban (Agroinform)
Kissé felpaprikázott hangulatban ért véget a Budapest Honvéd-Videoton (1-0) bajnoki mérkőzés.
aug. 28
7:09
Atlétikai vb: Borcsin Teguban is a világ előtt gyalogolt 20 km-en (She)
A dél-koreai Teguben zajló atlétikai világbajnokságon magyar idő szerint vasárnap hajnalban orosz siker született 20 km-es gyaloglásban.
aug. 28
7:27
WNBA: ismét McCoughtry volt a vezér, idegenben győzött az Atlanta (She)
Az észak-amerikai női profi kosárlabda-bajnokságban (WNBA) magyar idő szerint vasárnap hajnalban egy mérkőzést rendeztek. Az Atlanta ismét  a korábbi soproni Angel McCoughtry vezetésével tudott győzni. Az amerikai klasszis 20 pontig jutott, csapata 86–80-ra nyert a Keleti főcsoportot vezető Indiana otthonában.
aug. 28
7:45
Válogatott: Óriási érvágás Dzsudzsák elvesztése - Egervári Sándor (She)
Amint arról tegnap beszámoltunk, Dzsudzsák Balázs, az Anzsi Mahacskala magyar válogatott futballistája tegnap kulcscsonttörést szenvedett a Rosztov elleni bajnokin. Egervári Sándor szövetségi kapitány a Nemzeti Sport kérdésére elmondta, egyelőre még nem gondolkodott azon, ki helyettesítheti a szélsőt a Svédország elleni pénteki Eb-selejtezőn.
aug. 28
8:24
Leedsben lesz a kínaiak bázisa a londoni olimpia előtt (Agroinform)
A héten jelentették be, hogy Leeds városa lesz a kínai sportolók bázisa a 2012-es londoni nyári olimpia előtt.
aug. 28
8:39
Brazília: a '80-as évek legendáját, Sócratest kiengedték a kórházból (She)
Kilenc nap után kiengedték a kórházból Sócratest, a brazilok legendás futballistáját, akit gyomorvérzés miatt szállítottak be.
aug. 28
8:42
Borcsin megvédte címét 20 km-es gyaloglásban (Agroinform)
A tegui atlétikai világbajnokság második napjának délelőtti programjában egy aranyérmet osztottak ki, amely az orosz Valerij Borcsin nyakába került.
aug. 28
8:44
Pandev Nápolyba került kölcsönbe (Agroinform)
A Bajnokok Ligájában szereplő olasz Napoli a szezon végéig kölcsönben megszerezte az Internazionale együttesétől Goran Pandevet.
aug. 28
8:57
Videó: Amíg van miről beszélni, addig van futball Magyarországon - Borbély (She)
Több mint kétezren voltak Telkiben az első alkalommal megrendezett FociFesztiválon, amelyen az érdeklődők a labdarúgás minden válfaját megnézhették és kipróbálhatták. Szabó László főszervező az NSO Tv-nek elmondta, nagyon jól sikerült a rendezvény és már megvan a terve, hogy a következő években még sikeresebbet szervezzen, míg az MLSZ jog- és sajtóiroda vezetője, Borbély Zoltán szerint az ilyen…
aug. 28
8:59
Real Madrid: Mourinho nem akar megválni Kakától, örül, hogy ott ül a padon (She)
José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője a korábbi hírekkel ellentétben az mondta, számol brazil labdarúgójával, Kakával, még ha a kezdőcsapatba nem is fér be. A portugál szakember erről a mai, Zaragoza elleni bajnoki kapcsán beszélt.
aug. 28
9:00
Baji Balázs és Márton Anita is kiesett (Agroinform)
Nem sikerült a továbbjutás a súlylökő Márton Anitának és a 110 gátas Baji Balázsnak sem, mindketten búcsúztak a tegui vb vasárnap délelőtti programjában.
aug. 28
9:02
Mourinho továbbra is építene Kakára (Agroinform)
A Real Madrid vezetőedzője azt mondta, hogy a jövőben is számol Kakával, akit több csapattal is hírbe hoztak mostanában.
aug. 28
9:33
Atlétikai vb: Baji Balázs és Márton Anita sem jutott tovább (She)
A 110 m gátas Baji Balázs az előfutamból, a súlylökő Márton Anita pedig a selejtezőből nem jutott tovább a dél-koreai atlétikai világbajnokság vasárnapi versenynapján.
aug. 28
9:35
Férfi kézilabda: a Szeged második lett a Kanizsa-kupán (She)
A második helyen végzett a Szeged férfi kézilabdacsapata a Kanizsa-kupán, miután a négycsapatos nemzetközi torna fináléjában kétgólos vereséget szenvedett a szlovén Celjétől.
aug. 28
9:36
Londoni jutalomutat kapott a négyből négyet bukó válogatott (Agroinform)
Jutalomútban részesítették a csúfosan elbukó magyar férfi kosárlabda-válogatottat, amelynek tagjai – titkos program keretében – a helyszínen tekintették meg a Chelsea–Norwich angol bajnoki mérkőzést.
aug. 28
9:37
Labdarúgás: Vasas-FTC, Man. Utd.-Arsenal, Pintérék a Real Madrid ellen - vasárnapi program (She)
Vasárnap folytatódnak a labdarúgó NB I és az európai topligák küzdelmei. Itthon a 7. forduló fővárosi rangadóján a Vasas a Ferencvárossal meccsel a Puskás Ferenc Stadionban, az eddig száz százalékos DVSC pedig az Újpestet fogadja. Angliában a címvédő Manchester United az Arsenalt látja vendégül, míg a Manchester City Londban, a Tottenham ellen játszik. Németországban Stieber Zoltán a Hannover…
aug. 28
9:51
Franciaország: a brazil védő törte el az argentin csatár bokáját (She)
Súlyos sérülést szenvedett Lisandro López, a francia Olympique Lyon argentin labdarúgója a negyedik forduló szombati rangadóján. A támadó bal bokája eltörött, így hónapokra harcképtelenné vált.
aug. 28
9:54
Vadócz együttese Madridba látogat ebédidőben (Agroinform)
Az Osasuna a Falcaóval megerősített Atlético Madrid vendége lesz a La Liga vasárnapi déli mérkőzésén.
aug. 28
10:09
Franciaország: Lisandro López súlyos bokasérülést szenvedett (She)
Súlyos sérülést szenvedett Lisandro López, a francia Olympique Lyon argentin labdarúgója a negyedik forduló szombati rangadóján. A támadó előre láthatóan hetekre, de még inkább hónapokra harcképtelenné vált.
aug. 28
10:11
Profi ökölvívás: Povetkin a WBA világbajnoka, legyőzte Csagajevet (She)
A veretlen orosz Alekszander Povetkin lett a WBA nehézsúlyú világbajnoka, miután egyhangú pontozással legyőzte az üzbég Ruszlan Csagajevet az Erfurtban rendezett bokszgálán.
aug. 28
10:12
Alonso Perezt hibáztatja (Agroinform)
A világbajnoki címet üldöző Fernando Alonso csak nyolcadik helyen zárta a Belga Nagydíj időmérő edzését – a spanyol pedig ezért elsősorban Sergio Perezt hibáztatja.
aug. 28
10:13
Videó: hihetetlen izgalmak, nyolc gól és dráma a Kaposvár-Pakson (She)
Hiába vezetett a Kaposvári Rákóczi hazai pályán kétszer is két góllal a Paks ellen a labdarúgó NB I 7. fordulójának szombati mérkőzésén, végül meg kellett elégednie az egy ponttal. Milan Perics duplájával kezdtek a somogyiak, de Kiss Tamás és Bartha László egyenlített. Aztán Balázs Benjámin bombagólt lőtt, majd Nikola Safaric megszerezte első magyarországi találatát, így 4–2-re vezettek a hazaiak,…
aug. 28
10:14
Wozniacki megverte Cetkovskát a döntőben (Agroinform)
Caroline Wozniacki nyerte az egyesült államokbeli New Havenben rendezett, 618 ezer dollár összdíjazású női tenisztornát.
aug. 28
10:16
Schumacher a megspórolt gumikban bízik (Agroinform)
Az utolsó helyről vághat neki a vasárnapi Belga Nagydíjnak a hétszeres világbajnok Michael Schumacher – öröm az ürömben, hogy több garnitúra gumit is megspórolt a futamra.
aug. 28
10:18
Spa előzésbarát, ez az esélyünk - Alonso (Agroinform)
Csak a nyolcadik helyről indulhat Fernando Alonso a vasárnapi Belga Nagydíjon, így pedig nagyon messze került tőle a világbajnoki címért való küzdelemben létfontosságúnak kikiáltott győzelem. A spanyol mégis úgy véli, nincs még lefutva minden.
aug. 28
10:27
Premier League: az Arsenal is szerzett egy Pakot - sajtóértesülés (She)
A francia sportnapilap, a L'Équipe értesülései szerint megszületett a megegyezés a Monaco és az angol Arsenal labdarúgócsapata között Pak Csu Jung ügyében, így a 26 éves dél-koreai támadó Londonban folytatja pályafutását. Arról tegnap beszámoltunk, hogy a dél-koreai válogatott csapatkapitánya orvosi vizsgálatra utazott az ágyúsokhoz.
aug. 28
10:29
GP3: új-zélandi siker a 2. versenyen, Kiss Pál a 14. helyen zárt (She)
Kiss Pál Tamás a 14. helyen ért célba a GP3-as sorozat belgiumi állomásának második versenyén vasárnap délelőtt. A francia Tech 1-istálló magyar versenyzője a szombati futamot követően a 17. helyről rajtolt. A Lotus ART istálló kettős győzelmet aratott, hiszen a dobogó legfelső fokára az új-zélandi Richie Stanaway állhatott fel, míg a másodikra csapattársa, a brit James Calado.
aug. 28
10:30
Oscar Pistorius elődöntőbe jutott 400-on (Agroinform)
Bejutott a 400 méteres síkfutás elődöntőjébe a műlábakkal versenyző Oscar Pistorius a dél-koreai atlétikai világbajnokságon.
aug. 28
10:45
Hegymászás: magyarok is bajba kerültek egy ausztriai hóviharban (She)
Helikopterrel mentettek meg több hegymászócsoportot, köztük az ÖAMTC osztrák autóklub közlése szerint két magyart is a hidegfront miatt támadt hóviharban szombaton az osztrák Alpokban. Két másik magyart felvonóval hoztak le.
aug. 28
10:45
Mourinho számít Kakára (Metropol)
"Nem titkolom, hogy Özil a kezdő, de elégedett vagyok vele, örülök, hogy olyan futballista ül mellettem, mint Kaká."
aug. 28
10:47
Férfi kézilabda: Mirza Dzomba befejezte aktív pályafutását (She)
A korábban Veszprémben is megfordult világklasszis horvát kézilabdázó, Mirza Dzomba profiként befejezte aktív pályafutását. A 34 éves olimpiai és világbajnok jobbszélső azért döntött így, mert nem talált magának megfelelő klubot.
aug. 28
10:48
Nyitott vagyok az új feladatra - Csank János (Agroinform)
A ZTE-től távozó szakvezető szerint biztosan nem lesz jó ajánló levél számára ez a hét forduló.
aug. 28
10:49
Légiósok: Dzsudzsákot még az éjjel megműtötték, rögzítették a karját (She)
Amint arról már beszámoltunk, Dzsudzsák Balázs tegnap kulcscsonttörést szenvedett a Rosztov elleni bajnokin. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a szélsőt éjjel már meg is műtötték.
aug. 28
10:50
Merritt parádés idővel jutott tovább, Pistorius is elődöntős (Agroinform)
A világ idei legjobb eredményével jutott tovább a 400 méteres síkfutás előfutamából LaShawn Merritt.
aug. 28
11:03
Videó: a korábbi magyar válogatott kapus orrtörést szenvedett a bajnokin (She)
Dzsudzsák Balázs sérülése mellett sajnos egy másik magyar légiós is kidőlt. Az osztrák labdarúgó-bajnokságban szereplő Wacker Innsbruck kapusa, Sáfár Szabolcs orrtörést szenvedett: a Mattersburg elleni idegenbeli meccsen már az első percben ütközött a hazaiak védőjével, Alois Höllerrel.
aug. 28
11:05
Válogatott: Dzsudzsákot még az éjjel megműtötték, új játékos jön a helyére (She)
Amint arról már beszámoltunk, Dzsudzsák Balázs tegnap kulcscsonttörést szenvedett a Rosztov elleni bajnokin. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a szélsőt éjjel már meg is műtötték.
aug. 28
11:06
Angol szupervasárnap két rangadóval (Agroinform)
Vasárnap Manchester United-Arsenal csúcsderbi következik az angol bajnokság 3. fordulójában, a Manchester City következő áldozata pedig a Tottenham Hotspur lehet.
aug. 28
11:07
Légióssors: Babos hamar feledtette az Ajaxhoz távozó Cillessent (She)
Babos Gábort választották a mérkőzés emberének szombaton, amikor a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában a NEC otthon 2–1-re nyert a Heracles ellen.
aug. 28
11:08
Dzsudzsákot éjszaka megműtötték, négy-hat hét kihagyás vár rá (Agroinform)
Az Anzsi Mahacskala légiósára négy-hat hét kényszerpihenő vár, így a nemzeti csapat soron következő két Európa-bajnoki selejtezőjén biztosan nem léphet pályára.
aug. 28
11:09
Sakk: négy magyar világkupa-induló Hanti-Manszijszkban (She)
Vasárnap az első fordulót rendezik meg Hanti-Manszijszkban, a kieséses rendszerű sakk világkupán.
aug. 28
11:21
Férfi vízilabda, junior-vb: 26 gólig meg sem álltunk Kuvait ellen (She)
Kiütéses győzelemmel kezdte a férfi vízilabda junior-világbajnokságot a Székely Bulcsú vezette magyar válogatott, a fiatalok 26–0-ra megverték Kuvaitot.

Keresés