2011. augusztus 5. péntek

aug. 5
0:15
Videó: Ezen a szinten az ilyen helyzeteket ki kell használni - Kis (She)
A Paks labdarúgócsapata 4–1-es vereséget szenvedett a skót Hearts otthonában az Európa-liga selejtezőjében, így 5–2-es összesítéssel búcsúzott a sorozattól. A mérkőzés után az NSO Tv megkeresésére a magyar csapat vezetőedzője, Kis Károly értékelte a mérkőzést és a nemzetközi kupaszereplést.
aug. 5
0:51
Felkészülés: Vadóczék győzelme, fölényes Betis- és Sevilla-siker (She)
Az Európa-liga „árnyékában" is rendeztek felkészülési mérkőzéseket Európa-szerte: a Vadócz Krisztiánt végig a soraiban tudó spanyol Osasuna 2–1-re nyert az olasz másodosztályú Varese ellen. A magyar középpályás gólt ugyan nem szerzett, de több veszélyes akcióban is benne volt.
aug. 5
1:45
Kiesett a Paks (Infostart)
A Paks 4-1-re kikapott a skót Hearts vendégeként a labdarúgó Európa Liga harmadik selejtezőkörének visszavágóján.
aug. 5
6:51
Gyorskorcsolya: Kína legsikeresebb téli olimpikonját kizárták a válogatottból (She)
Kizárták a kínai válogatottból az utóbbi időben italozás miatt többször botrányba keveredett, 26 éves négyszeres olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó nőt, Vang Menget – derül ki pénteki kínai médiajelentésekből.
aug. 5
6:51
A fiúk a bányában bringáznak (Behaviour)
Az ötlet annyira extrém, hogy joggal reméltük: a kezdeményezés sikeres lesz - mondja Fülöp Miklós, aki azt találta ki, hogy hegyikerékpáros versenyt szervez, de nem ám a Börzsönybe vagy a Mecsekbe, Budapesten a föld alá! Augusztus 13-án második alkalommal rendezik meg a Kőbánya alatti pincerendszerben az úgynevezett Underworld Kupát.
aug. 5
7:09
Kerékpár: a sprintkirály Cavendish kereshet magának új csapatot (She)
Az év végén megszűnik napjaink egyik legjobb profi országúti kerékpáros csapata, a HTC-Highroad.
aug. 5
7:09
Filipe a kölcsönzőből (Behaviour)
Újabb idegenlégióssal erősítette (?) meg keretét a honi labdarúgó-bajnokság címvédője: a Videoton a Chelsea-ben is megfordult, portugál Filipe Oliveirát egy évre vette kölcsön az olasz Parma alakulatától.
aug. 5
7:11
"Magyaros" sikerek a BL-ben (Behaviour)
Az utolsó előtti selejtezőkört rendezték az európai labdarúgó kupák főtáblájára jutásáért. A Bajnokok Ligájában két, magyar játékosokat foglalkoztató együttes volt érdekelt, mind a Genk, mind a Surm a főtábla küszöbére került. Az Európa Ligában a Paks viaskodott, de végül 4-1-re kikapott, augusztusra tehát minden magyar elbukott.
aug. 5
7:13
Hondurasnak címzett magyar kitüntetés (Behaviour)
A magyar férfi vízilabda-válogatott a minap befejeződött sanghaji vizes világbajnokságon negyedik helyezést ért el.
aug. 5
7:15
Formás külsőhöz csodálatos belső (Behaviour)
Aki egyszer is beteszi a lábát a Mercedes az észak-olaszországi Como-ban található Design Központjába, egy életre szóló élménnyel lesz gazdagabb. Lapunk munkatársa a német márka hazai képviseletének meghívására csábult el az időnként a sci-fi világát idéző központban, ahol a rövidesen a kecskeméti gyárban összeszerelendő B-osztály belső világával ismerkedhetett meg.
aug. 5
7:17
Domenech 975 ezer euróval gazdagabb (Behaviour)
Megegyezett peren kívül egymással Raymond Domenech és a Francia Labdarúgó Szövetség (FFF. A tavalyi, dél-afrikai vb után előbb a kapitányi, majd az FFF-ben betöltött technikai tanácsadói posztjáról is menesztett Domenech eredetileg 2,9 millió eurót követelt.
aug. 5
7:19
Kikapott a Barcelona, megint nyert a Real (Behaviour)
A spanyol labdarúgó-bajnokság, illetőleg a Bajnokok Ligája címvédője, a Barcelona felkészülési mérkőzést vívott a mexikói Chivas Guadalajara csapatával Miamiban. A katalánok jól kezdték a találkozót, David Villa révén hamar vezetést is szereztek, ám ezek után átvették a kezdeményezést a közép-amerikaiak, és összesen négy góllal terhelték a "gránátvörös-kékek" kapuját.
aug. 5
7:27
U20-as vb: sokba kerülhet az angoloknak a harmadik 0-0 (She)
Brazília U20-as válogatottja fölényes, 4–0-s Panama elleni győzelmével első helyen jutott tovább az E-csoportból a Kolumbiában zajló korosztályos világbajnokságon. A brazilok mellett a kvartettből az Ausztria elleni szintén 4–0-ra nyerő egyiptomiak léptek még tovább, míg a két vesztes fél már biztosan búcsúzott a további küzdelmektől.
aug. 5
7:29
Atlétika: Powell vb-t akar nyerni 100 méteren - Bolt ellenében is (She)
Nincs pazarolni való ideje, és idén mindenképpen szeretné megnyerni a 100 méteres síkfutás világbajnoki aranyérmét Asafa Powell.
aug. 5
7:45
El: Kis Károly a Hearts mindkét edzőjének gratulált a párharc után (She)
Jobb helyzetkihasználásának köszönhetően a Hearts labdarúgócsapata 4–1-re legyőzte a Paksot az Európa-liga selejtezőinek harmadik fordulójában, így 5–2-es összesítéssel az utolsó, állva maradt magyar csapatot búcsúztatta az európai kupaporondtól. A találkozó után Kis Károly nem volt elégedetlen játékosaival, a vereség okát az egyéni párharcokban látta.
aug. 5
7:45
EL: nem fukarkodott a gólokkal a Hearts (Metropol)
Az MVM Paks háromgólos vereséget szenvedett a skót Hearts vendégeként csütörtökön a labdarúgó Európa Liga-selejtező 3. fordulójának visszavágóján, így 5-2-es összesítéssel kiesett.
aug. 5
8:03
El: a Hearts edzője pozitív válaszokat kapott aggódó kérdéseire (She)
Jobb helyzetkihasználásának köszönhetően a Hearts labdarúgócsapata 4–1-re legyőzte a Paksot az Európa-liga selejtezőinek harmadik fordulójában, így 5–2-es összesítéssel az utolsó, állva maradt magyar csapatot is búcsúztatta az európai kupaporondtól. A hazaiak kispadján a találkozón bemutatkozó Paulo Sérgio utólag elárulta, az átlagosnál izgatottabban várta a tolnaiak elleni fellépést.
aug. 5
8:21
Dunakeszin edz az Újpest (Metropol)
A pénteken kinevezett holland sportigazgató, Leo Beenhakker – aki januárig a Feyenoord alkalmazásában állt –, ahogy meglátta a Megyeri úti úgynevezett felső füves pálya állapotát, megtiltotta, hogy azon tréningezzen az NB I-es csapat.
aug. 5
8:24
Leégett a Lampre csapat kamionja (Agroinform)
Leégett a Lampre kerékpárcsapat egyik kamionja, a kár megközelíti a 250 ezer eurót.
aug. 5
8:39
Videó: óriási kapushibák után esett ki a Paks az Európa-ligából (She)
A Paks 4–1-es vereséget szenvedett a Hearts otthonában az Európa-liga-selejtező 3. fordulójának visszavágóján, így 2–5-ös összesítéssel, az utolsó, még állva maradt magyar csapatként búcsúzott a további küzdelmektől. Kis Károly együttese a mezőnyben egyenrangú ellenfele volt a skót gárdának, amely a kapu előtti határozott játékának köszönheti a nagy különbségű – a játék képe alapján túlzónak…
aug. 5
8:39
A legtöbbet kereső női sportoló Sarapova (Metropol)
Marija Sarapova, a női teniszezők világranglistájának 5. helyezettje keresett a legjobban az elmúlt 12 hónapban a női sportolók között a Forbes magazin összesítése szerint.
aug. 5
8:41
Vasas: a klub vezetősége felfüggesztette Bárányos Zsoltot (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas vezetősége felfüggesztette Bárányos Zsoltot az egyik korábbi nyilatkozata miatt.
aug. 5
8:42
Kizárták a válogatottból a kínai olimpikont (Agroinform)
Kizárták a kínai válogatottból az utóbbi időben italozás miatt többször botrányba keveredett, 26 éves négyszeres olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó nőt.
aug. 5
8:44
Új rekord – 199 ország közvetíti a Bundesliga rajtot (Agroinform)
Ma este a Dortmund-Hamburg találkozóval kezdetét veszi a Bundesliga 2011/12-es szezonja.
aug. 5
9:00
Ál kilences, inverted winger, és egyéb ínyencségek (Agroinform)
Folytatjuk a szezon tanulságait elemző taktikai cikksorozatunkat – a befejező részben terítékre kerül az ál-kilences és Messi házassága, az argentin futballhagyományok és Ferguson újabb nagy húzása is.
aug. 5
9:15
Tenisz: menetelnek a kiemeltek Washingtonban és Carlsbadban (She)
A carlsbadi női és a washingtoni férfi tenisztornán is ellenállhatatlannak tűnnek a kiemelt játékosok: előbbi viadalon összesen hét, míg utóbbin hat jutott a legjobb nyolc közé. Carlsbadban az első kiemelt, Vera Zvonarjova a negyeddöntőben a korábban az Arn Grétát búcsúztató Sabine Lisickivel csap össze.
aug. 5
9:18
Asafa Powell a vb-elsőségre vágyik (Agroinform)
Nincs pazarolni való ideje, és idén mindenképpen szeretné megnyerni a 100 méteres síkfutás világbajnoki aranyérmét Asafa Powell.
aug. 5
9:20
Szeptemberben Argentína kétszer is megmérkőzik Brazíliával (Agroinform)
Két barátságos mérkőzést játszik egymással szeptemberben a brazil és az argentin labdarúgó-válogatott.
aug. 5
9:33
ZTE: Olyan legyen az atmoszféra, hogy merjünk játszani - Csank (She)
A labdarúgó NB I 4. fordulójában pénteken a Budapest Honvéd együttesét fogadó Zalaegerszegi TE FC vezetőedzője, Csank János szerint muszáj lesz megszerezniük első pontjaikat.
aug. 5
9:36
Nyolcmillió euróért kap dekorációt a londoni Olimpiai Stadion (Agroinform)
Nyolcmillió eurót fordít a londoni szervező bizottság arra, hogy a jövő nyári játékokra feldíszítse a központi Olimpiai Stadiont.
aug. 5
9:38
Young több mint három év után negyeddöntős (Agroinform)
Donald Young nyerte az amerikai házicsatát Michael Russell ellen az 1,1 millió dollár összdíjazású keménypályás washingtoni férfi tenisztorna csütörtöki nyolcaddöntőjében.
aug. 5
9:54
Csernyánszky hibája is segítette a Heartsot a győzelemhez, így kapott ki a Paks - videó (Agroinform)
null
aug. 5
10:09
QPR: már nem Buzsákyé a tízes mez, Bothroyd az „örökös” (She)
A Premier League-be frissen feljutott Queens Park Rangers menedzsere, Neil Warnock jóváhagyta a játékosok mezszámait a 2011–2012-es idényre. Buzsáky Ákos az eddigi 10-es helyett a 14-es számú dresszt viselheti az élvonalban.
aug. 5
10:11
Videó: Détári szerint egy-két edzőváltás előfordulhat az élvonalban (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Détári Lajos, aki természetesen elsősorban a futball kérdéseiről mondja el a véleményét, de olykor más sportágról is szót ejt. Az egykori világválogatott játékos ezúttal az NB I 4. fordulójának esélyeit taglalja.
aug. 5
10:12
Csernyánszky hibája segítette győzelemhez a Heartsot, így kapott ki a Paks - videó (Agroinform)
Kis Károly fiai az első félórában még jól tartották magukat, de végül a vendéglátóknak sikerült feltörni a magyar csapat védelmét és kiütéses győzelemmel jutottak tovább a következő körbe.
aug. 5
10:14
Szélesi szerezte a Volosz második gólját - videó (Agroinform)
A magyar válogatott védő a második félidő 57. percében volt eredményes, csapata hazai pályán 3-0-ra legyőzte luxemburgi ellenfelét.
aug. 5
10:27
Videó: „A forduló után egy-két edzőváltás előfordulhat az NB I-ben” (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Détári Lajos, aki természetesen elsősorban a futball kérdéseiről mondja el a véleményét, de olykor más sportágról is szót ejt. Az egykori világválogatott játékos ezúttal az NB I 4. fordulójának esélyeit taglalja.
aug. 5
10:29
Légióssors: Babos Gábort amatőr holland csapat hívta kapusedzőnek (She)
A holland JVC Cuijk amatőr labdarúgócsapat Babos Gábort szerette volna kapusedzőnek szerződtetni, ám a NEC rutinos magyar válogatott kapusa elutasította a klub ajánlatot.
aug. 5
10:30
Csizmadia szerint a Fradi kimászik a gödörből (Agroinform)
A Ferencváros teljesítménye az utóbbi hetekben jócskán elmarad az előzetes várakozásoktól, de Csizmadia Csaba szerint elég erősek ahhoz, hogy kimásszanak a gödörből.
aug. 5
10:31
Kajak-kenu: 94 ország nevezett a szegedi világbajnokságra (She)
Összesen 94 ország adta le nevezését a kajak-kenusok augusztus 17. és 21. között sorra kerülő, szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságára.
aug. 5
10:45
Ipswich: edzője szerint szörnyű volt Fülöp reakciója a rivális érkezése után (She)
Paul Jewell, az Ipswich Town labdarúgócsapatának menedzsere elégedetlen Fülöp Márton hozzáállásával, így nem zárja ki, hogy a labdarúgó esetleg távozhat a nyáron az együttestől.
aug. 5
10:47
Válogatott: U17-eseink legyőzték a horvátokat, így döntősök (She)
A Telki Kupa elnevezésű, 31. alkalommal megrendezett nemzetközi ifjúsági tornán (korábban ráckevei torna) Magyarország 1–0-ra legyőzte Horvátországot, így szombaton a 17.30 órakor kezdődő fináléban Szerbiával csaphat össze – adta hírül az mlsz.hu.
aug. 5
10:48
Rekord nevezés a szegedi világbajnokságra (Agroinform)
Összesen 94 ország adta le nevezését a kajak-kenusok augusztus 17. és 21. között sorra kerülő, szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságára.
aug. 5
10:49
Barcelona: Gabriel Milito az Independientében futballozik tovább (She)
Gabriel Milito, az FC Barcelona korábbi futballistája hazájában, az argentin Independiente csapatában folytatja futballkarrierjét, miután eddigi klubja, a BL-győztes és spanyol bajnok Barcelona közös megegyezéssel felbontotta 2012-ben lejáró szerződését.
aug. 5
10:50
Nem hibáztak az esélyesek (Agroinform)
Minden csütörtöki nyolcaddöntős mérkőzésen az esélyesek nyertek a 721 ezer dollár összdíjazású carlsbadi női keménypályás tenisztornán.
aug. 5
11:06
Gabriel Milito az Independiente fuballistája lesz (Agroinform)
A Barcelonával közös megegyezéssel szerződést bontó argentin védő egykori csapatához, az Independientéhez igazol.
aug. 5
11:21
Sportlövészet: egyelőre nincs döntősünk Belgrádban (She)
A hátralévő pénteki versenyeken leginkább Hegyi Norbertben és Veres Katáékban bízhatunk, mindannyian döntőbe juthatnak, és/vagy olimpiai kvótát szerezhetnek.
aug. 5
11:24
Gabriel Milito az Independiente futballistája lesz (Agroinform)
A Barcelonával közös megegyezéssel szerződést bontó argentin védő egykori csapatához, az Independientéhez igazol.
aug. 5
11:39
Európa-liga: Leandro célja most már a csoportkör az Omoniával (She)
Az Omonia labdarúgócsapata ugyan 1–0-s vereséget szenvedett a Den Haag vendégeként az Európa-liga selejtezőinek harmadik fordulójában, ám 3–1-es összesítéssel Leandro csapata jutott tovább. A magyar válogatott játékos viselte a ciprusiak csapatkapitányi karszalagját az összecsapáson, és a mérkőzést követő sajtótájékoztatón is képviselte az együttest.
aug. 5
11:41
Anglia: Kádár Tamáséktól igazolt a Premier League walesi újonca (She)
Az angol élvonalba feljutó Swansea szerződtette Wayne Routledge-ot a Kádár Tamást is soraiban tudó Newcastle-től.

Keresés