2011. augusztus 23. kedd

aug. 23
0:15
Tenisz: A. Radwanska lelépte Makarovát New Havenben (She)
A New Havenben zajló, 618 ezer dollár összdíjazású WTA-torna első fordulójában az ötödik helyen kiemelt lengyel Agnieszka Radwanska valósággal „leütötte” a pályáról a két szett során mindössze három játékot nyerő, ennél azért lényegesen többre hivatott orosz Jekatyerina Makarovát.
aug. 23
0:51
Tenisz: az orosz Andrejev meglepte a 2. kiemeltet Winston-Salemben (She)
Az első fordulóban második kiemeltként erőnyerő osztrák Jürgen Melzer első mérkőzésén rögtön kikapott a 625 ezer dollár összdíjazású, Wiston-Salemben zajló ATP-tornán. Legyőzője a rutinos orosz Igor Andrejev két szettben nyert a legfrissebb világranglistán jelenleg nálánál hatvankét hellyel előrébb lévő osztrákkal szemben.
aug. 23
6:51
Tenisz: Arn Gréta az első fordulóban kikapott a dallasi versenyen (She)
Arn Gréta az első fordulóban 69 percig tartó mérkőzésen 6:2, 6:3-ra kikapott az ukrán Katerina Bondarenkótól a Dallasban zajló kemény pályás női tenisztornán.
aug. 23
6:51
Érem- és kvótaeső hullott rájuk (Behaviour)
Fantasztikusan szerepeltek a magyarok a szenzációsan megszervezett és rendezett, kitűnő hangulatú szegedi olimpiai kvalifikációs kajak-kenu-világbajnokságon. Storcz Botond szövetségi kapitány csapata hat arany-, egy ezüst- és három bronzéremmel zárt és 14 olimpiai kvótával lett gazdagabb.
aug. 23
6:53
BL: Tőzsérék álma (Behaviour)
Kedden és szerdán rendezik a Bajnokok Ligája utolsó selejtezős szakaszának a visszavágóit. Ma összesen öt párharc fog eldőlni, amik közül számunkra a belga bajnok Genk megmérettetése a legérdekesebb az izraeli Maccabi Haifa elleni otthoni találkozón. Egy esetleges hazai továbbjutásnak köszönhetően három magyar játékos már biztos bekerülne a BL főtáblájára a 2011-2012-es kiírásban.
aug. 23
6:55
Mészöly Géza perli volt klubját (Behaviour)
Mészöly Géza, az Újpest labdarúgócsapatának menesztett vezetőedzője törékenynek nevezte korábbi együttesét, melynek kispadjáról azonnali hatállyal állították fel, az írásban nem rögzített szakmai célok teljesítésének elmaradása miatt. A szakember, mint mondta, továbbra is szereti a lila-fehér egyesületet, de eltávolításának indokát nem fogadja el, és az MLSZ-hez fordul. A mód is szokatlan:…
aug. 23
7:09
Tenisz: az egy hónap után visszatérő Hewittnak továbbra sem megy (She)
Egy hónapnyi pihenőt követően a Winston-Salemben zajló kemény pályás tenisztornán tért vissza Lleyton Hewitt, ám már az első fordulóban búcsúzott, miután két szettben kikapott a szlovén Blaz Kavcictól.
aug. 23
7:09
Lemondtunk a 2017-es atlétikai vb-ről (Behaviour)
Nem éppen a legjobb hír azok után, hogy egyrészt július 30-án újra az atlétika fővárosa volt Budapest, másrészt éppen a hétvégén zárult hatalmas sikerrel a Szegeden megrendezett kajak-kenu kvalifikációs világbajnokság, hogy a magyar főváros visszavonta a 2017-es atlétikai világbajnokság megrendezésére beadott pályázatát.
aug. 23
7:11
Manchester United: új szponzori szerződés az edzőfelszerelésre (She)
Új, egyedi szponzori szerződést kötött a Manchester United labdarúgóklubja a DHL fuvarozóvállalattal, amelynek logója a jövőben a csapat edzőfelszerelésén lesz látható.
aug. 23
7:27
Görögország: Németh Krisztiánt ezúttal a krétai OFI-val hozták szóba (She)
A görög Onsports értesülései szerint a krétai székhelyű OFI kölcsönvenné az Olympiakosz magyar labdarúgóját, Németh Krisztiánt.
aug. 23
7:45
Vízilabda: Fehérváron saját nevelésű pólósokkal jutnának az ob I B-be (She)
Új alapokra helyezték Székesfehérváron a vízilabdát. A két évvel ezelőtt még az ob I-ben szereplő Fehérvár Póló SE-nél kizárólag az utánpótlás-neveléssel foglalkoznak azzal a céllal, hogy saját nevelésű játékosokkal harcoljanak az ob I B-be jutásért.
aug. 23
8:03
Ferencváros: koszovói származású finn középpályást tesztelnek (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a koszovói származású, de finn állampolgár Xhevedet Gela próbajátékon vesz részt a Ferencváros labdarúgócsapatánál.
aug. 23
8:39
Magyar a legidősebb olimpiai bajnok! (Infostart)
"Életben van-e még Tarics Sándor, a berlini olimpia egyik bajnoka? Mert ha igen, akkor a magyar vízilabda-játékos a legidősebb élő olimpiai aranyérmes, az eddigi doyen, Attilio Pavesi, az 1932-es játékok kerékpáros bajnoka ugyanis a minap elhunyt - írta Paolo Marabini, a La Gazzetta dello Sport, tekintélyes olasz sport napilap szerkesztője az Olimpiai Bajnokok Klubjának küldött üzenetében.
aug. 23
8:39
Dallasi tenisztorna: Arn búcsúzott (Metropol)
Arn Gréta már az első fordulóban búcsúzott az egyesült államokbeli Dallasban zajló 220 ezer dollár összdíjazású női tenisztornán: a világranglistán 62. magyar játékos az ukrán Katyerina Bondarenkótól szenvedett vereséget két sima szettben.
aug. 23
8:42
Eto'o öccse az osztrák másodosztályba szerződött (Agroinform)
Az osztrák másodosztályú FC Lustenau labdarúgócsapatának játékosa lesz Etienne Eto'o, akinek bátyja, a kameruni válogatott Samuel rövidesen csúcsfizetésért az orosz Anzsi Mahacskala futballistája lehet.
aug. 23
8:57
Labdarúgás: a románok ellen tartja a főpróbákat a női válogatott (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott a héten utolsó felkészülési mérkőzéseit játssza a szeptember elején kezdődő Eb-selejtezők előtt. Kiss László szövetségi edző együttese szeptember 17-én, Belgiumban kezdi meg szereplését Európa-bajnoki selejtező csoportjában, majd négy nappal később Norvégiában folytatja a sorozatot.
aug. 23
8:59
PMFC: megműtötték az oldalszalag- és porcsérülést szenvedő Goiát (She)
Hétfőn műtötték Sabin Cosmin Goiát, a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC futballistáját.
aug. 23
9:00
Arn Gréta már az első fordulóban kiesett (Agroinform)
Arn Gréta búcsúzott a 220 ezer dollár összdíjazású női tenisztornától: a magyar teniszezőnőt az első körben az ukrán Katyerina Bondarenkótól verte 6:2, 6:3-ra.
aug. 23
9:01
Ökölvívás: Judah hivatalos panasszal élt a Khan-meccs eredménye miatt (She)
A legutóbb egy címegyesítő meccsen Amir Khan ellen veszítő Zab Judah hivatalos panasszal élt, és azonnali visszavágót kérvényezett a Nevadai Atlétikai Bizottságnál, illetve a Boksz Világszövetségnél (WBA) és a Nemzetközi Bokszföderációnál (IBF).
aug. 23
9:02
Kiesett a második kiemelt (Agroinform)
Az orosz Igor Andrejev két szettben verte a világranglistán nálánál hatvankét hellyel előrébb lévő osztrák Kürgen Melzert.
aug. 23
9:03
Videó: Örökre élmény marad az atlantai olimpia - Szanyó Károly (She)
A szombati Focifesztivál egyik fénypontja az 1996-os atlantai olimpián szerepelt magyar válogatott és a színészválogatott összecsapása lesz. Tizenöt éve Szanyó Károly is tagja a Dunai Antal vezette csapatnak, ő is mesélt emlékeiről és várakozásairól az NSO Tv-nek.
aug. 23
9:05
Internazionale: Maicon sikeres műtéten esett át Rio de Janeiróban (She)
Az Inter megerősítette, hogy brazil labdarúgója, Maicon sikeres műtéten esett át hazájában.
aug. 23
9:15
DVTK: Az egyenlítés után is nagy kockázatot vállaltunk - Benczés (She)
Benczés Miklós, a DVTK vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának a hétvégi, Újpest elleni meccsel (1–1) kapcsolatban elmondta, egyáltalán nem volt elégedett az első félidőben látottakkal, de a második játékrészben mindent megtett a csapat előbb az egyenlítésért, majd a győzelem megszerzéséért.
aug. 23
9:17
Játékossors: Eto’o öccse az osztrák másodosztályba szerződött (She)
Az osztrák másodosztályú FC Lustenau labdarúgócsapatának játékosa lesz Etienne Eto'o, akinek bátyja, a kameruni válogatott Samuel rövidesen csúcsfizetésért az orosz Anzsi Mahacskala futballistája lehet.
aug. 23
9:18
Magyar éremesélyekkel kezdődik Párizsban a világbajnokság (Agroinform)
Augusztus 23. és 28. között rendezik meg az idei cselgáncs világbajnokságot, az olimpiai kvalifikációs sorozat egyik legfontosabb, legtöbb pontot adó eseményét.
aug. 23
9:19
Arsenal: teljesül Mancini kívánsága, Nasri nem utazik - sajtóértesülés (She)
A Guardian értesülései szerint Arsene Wenger eleget tesz Samir Nasri és a Manchester Cityt irányító Roberto Mancini kívánságának, és nem viszi magával a játékost az Udinese elleni BL-selejtező szerdai visszavágójára.
aug. 23
9:20
Jani Réka és Babos Tímea is nehéz ellenfelet kapott a selejtezőben (Agroinform)
Elkészítették a hétfőn kezdődő amerikai nyílt teniszbajnokság selejtezőjének a sorsolását, melyben összesen öt magyar játékos volt érdekelt.
aug. 23
9:21
Atlétikai vb: több mint 200 ország közel 2000 atlétája indul Teguban (She)
A Nemzetközi Atlétikai-szövetség (IAAF) közlése szerint az előzetes nevezések alapján 202 ország 1945 sportolója vesz részt a szombaton kezdődő atlétikai világbajnokságon, a dél-koreai Teguban.
aug. 23
9:23
US Open: öt magyar érdekelt a selejtezőben, Czink hazai játékos ellen kezd (She)
A hétfőn kezdődő amerikai nyílt teniszbajnokság, azaz a US Open szervezői elkészítették a selejtező párosítását, a kvalifikációban öt magyar játékos érdekelt.
aug. 23
9:25
Barcelona: Alexis Sánchez edzésbe állt, játszhat a Porto ellen (She)
Hétfőn edzésbe állt az FC Barcelona labdarúgócsapatának chilei csatára, Alexis Sánchez, így pénteken pályára léphet a Porto elleni európai Szuperkupa-találkozón.
aug. 23
9:33
Jégkorong: egy év szünet után tért vissza a női csapat a Fradihoz (She)
Egy év szünet után tért vissza a női jégkorongcsapat a Ferencvároshoz – adta hírül a fradihoki.hu. A különböző szabályok és törvények változásai miatt egyelőre azonban kérdéses, hogy lesz-e az idén női bajnokság.
aug. 23
9:33
„Nemet mondtam az azonnali szerződés-bontásra” (Metropol)
Mészöly Géza cáfolja, hogy az Újpest FC megegyezett vele a szerződésbontás feltételeiről.
aug. 23
9:35
Kajak-kenu: három ország sportolóit várják az augusztus 27-i Göd Kupára (She)
Az alsógödi csónakház előtti Duna-szakaszon rendezi a Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztálya és a Dunai Vízisport Alapítvány a 18. Göd Kupát, augusztus 27-én. A Dunakanyar hagyományos, egyik legnagyobb vízi eseményén – amelyre ezer főt várnak a szervezők – délelőtt kajak-, délután indiánkenu-versenyekre kerül sor. A szakosztályban olyan kiválóságok nevelkedtek, mint a háromszoros olimpiai bajnok Kammerer…
aug. 23
9:35
Az életükért futottak a mexikói futballisták (Metropol)
A 34 éves Ada Ramirez arra emlékszik, hogy amikor a Santos és Monarcas összecsapásán meghallották a lövéseket, mindenki – a játékosok, a bírók, a nézők – elkezdett rohanni. „Befogtam a hétéves unokaöcsém fülét, hogy ne hallja a dörrenéseket” – meséli Ada.
aug. 23
9:36
Heidfeldet Senna válthatja Belgiumtól (Agroinform)
A szezon során eddig kissé visszafogottan szereplő Nick Heidfeldnek hetek óta kifelé áll a szekere rúdja a Reanult-tól.
aug. 23
9:51
Perel az Újpest menesztett edzője (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetséghez fordul, és pert indít Mészöly Géza, az Újpest volt vezetőedzője, mivel jogtalannak tartja, hogy azonnali hatállyal bontották fel a szerződését.
aug. 23
9:51
Férfi kézi: Lékai szerint a Barcát teljes csapattal sem győzték volna le (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, második lett a boszniai Dobojban rendezett kézilabdatornán a Pick-Szeged együttese: hatgólos hátrány után felőrölte a KEK-győztes Gummersbachot (31–29), és döntőt játszhatott a Barcelonával. A feszített tempóban elfogyott a társaság a BL-győztes ellen (25–37), Lékai Máté kezében viszont muzsikált a labda, és nyolcszor betalált vele.
aug. 23
9:53
Cselgáncs-vb: Burján máris búcsúzott, ipponnal kapott ki egy svájcitól (She)
Megkezdődött Párizsban a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs sorozatának legfontosabb versenye, a XXVIII. világbajnokság. Kedden a három magyar indulóból Burján László rögtön kiesett.
aug. 23
9:54
11. világbajnokságára készül Susana Feitor (Agroinform)
Jövő szerdán hihetelen rekordot állíthat fel Susana Feitor: a portugál atléta élete 11. világbajnokságán szerepelhet. Teguban 20 kilométeres gyaloglásban áll rajthoz.
aug. 23
10:09
FTC: a Real Madridot is megjárt brazil edző szívesen leülne a kispadra - sajtóhír (She)
A Fradimob értesülése szerint a brazil Paulo Luiz Campos menedzsere jelezte a Ferencváros vezetőinek, hogy védence szívesen leülne a zöld-fehérek kispadjára. A brazil szakembernek az FTC lehetne a 27. klubja edzői pályafutása során, eddig egyetlen helyen sem töltött két évnél hosszabb időt.
aug. 23
10:09
Vizes vb: negatív lett minden doppingteszt (Metropol)
A laborvizsgálatok szerint senki sem doppingolt a múlt hónapi vizes világbajnokságon tesztelt versenyzők közül.
aug. 23
10:12
Kuznyecovának már az első forduló a végállomást jelentette (Agroinform)
A New Havenben zajló, 618 ezer dollár összdíjazású női tenisztorna első fordulójában a 19 éves amerikai Christina McHale két szettben verte a hatodik kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecovát.
aug. 23
10:14
Burján máris búcsúzott (Agroinform)
Megkezdődött Párizsban a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs sorozatának legfontosabb versenye, a XVIII. világbajnokság, melynek keddi, három magyar indulójából Burján László rögtön kiesett.
aug. 23
10:27
Atlétikai vb: Gabriel az IAAF új főtitkára, Diack az egyetlen elnökjelölt (She)
A francia Essar Gabriel lett kedden a Nemzetközi Atlétikai-szövetség (IAAF) új főtitkára honfitársa, Pierre Weiss helyett.
aug. 23
10:29
Vízilabda: Weszelovszky a Ferencvárosból Szentesre igazolt (She)
A Bodrogi Bau Szentes férfi vízilabdacsapata szerződtette a Ferencváros rutinos játékosát, Weszelovszky Lászlót – adta hírül a delmagyar.hu.
aug. 23
10:30
Gabriel az IAAF új főtitkára, Diack egyetlen elnökjelölt (Agroinform)
A francia Essar Gabriel lett kedden a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) új főtitkára honfitársa, Pierre Weiss helyett.
aug. 23
10:31
BL: kényelmes helyzetben a Bayern, hátrányban Tőzsérék - program (She)
Már csak egy lépésre a csapatok a Bajnokok Ligája csoportkörétől: de míg a Bayern München kényelmes helyzetben, kétgólos előnnyel léphet pályára Svájcban, addig Tőzsér Dánielék (Genk) hátrányból indulnak a rájátszás hazai visszavágóján. Tekintsék meg a keddi programot!
aug. 23
10:45
Videó: Reméljük, a jövőben jobb döntéseket tudunk hozni - Hanga (She)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott mind a négy mérkőzésen vereséget szenvedett az Európa-bajnoki pótselejtezőn. A kezdetben optimista közvélemény hatalmas csalódásként élte meg a teljesítményt. Hanga Ádám elemzése az NSO Tv-nek.
aug. 23
10:48
A játékosok érzik a siker ízét - Kondás Elemér (Agroinform)
Hat forduló után is száz százalékos a Debrecen labdarúgócsapata, de Kondás Elemér vezetőedző szerint nem szállnak el a sikerektől.
aug. 23
11:21
Cselgáncs-vb: Csernoviczki Éva bejutott a 32 közé Párizsban (She)
A 48 kg-os Csernoviczki Éva bejutott a 32 közé a párizsi, olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság keddi nyitónapján.

Keresés