2011. augusztus 19. péntek

aug. 19
0:15
El: hazai pályán ikszelt az előző döntős - eredmények (She)
Az Atlético Madrid hazai pályán kétgólos előnyre tett szert a portugál Guimaraes ellen az Európa-liga selejtezőjének 4. fordulójában. Az előző kiírásban a Porto ellen döntőt játszó Braga meglepetésre csak gól nélküli döntetlenre volt képes hazai pályán a svájci Young Boys ellen. Összeállításunkban egy helyen megtekintheti a csütörtöki játéknap összes eredményét.
aug. 19
0:18
Nyert az Atlético is - a játéknap összes eredménye (Agroinform)
Az Európa Liga rájátszásában 38 mérkőzést rendeztek meg csütörtökön - megnézheted valamennyi eredményt egy helyen.
aug. 19
1:27
Videó: vége az átvilágításnak, jócskán javult a helyzet - Fradi-ankét (She)
Kubatov Gábor és a Ferencváros szurkolói ismét találkoztak egy ankét keretében. A Fradi elnöke pedig beszámolt a drukkereknek az elmúlt fél év eredményeiről, az átvilágítás szükségességéről és persze arról, hogy milyen eredményeket hozott a folyamat. Több eljárást is indítottak, de a vezetőnek nem feltétlen célja, hogy börtönbe zárja a hibásokat, ő csak a gazdasági helyzetet akarja javítani.
aug. 19
6:51
Plzen, a bódulat városa (Behaviour)
Egyaránt 3-1-es előnyt szerzett a Bajnokok Ligája rájátszásában a Lyon és a Plzen, nagy különbség, hogy a cseh egylet idegenben érte el sikerét. A gárdára amúgy jó lesz figyelni, eddig a selejtezőben valamennyi meccsét megnyerte. Az Arsenal győzött ugyan az Udinese vendéglátójaként, de meggyőző teljesítményt nem mutatott. Szabics Imre gólpasszal vétette észre magát a grazi Sturmban. Ma megkezdődik…
aug. 19
6:53
BL: igencsak lejtett a hazai pálya (Behaviour)
Valamennyi hazai csapat előnyt szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligája utolsó selejtezős szakaszának szerdai odavágóin. A krakkói Wisla, az Odense és a Maccabi Haifa minimális, a Bayern kétgólos, a zágrábi Dinamo pedig háromgólos fórral várja a jövő heti visszavágót.
aug. 19
6:55
Hét magyar döntős, van már arany is (Behaviour)
Kiválóan szerepeltek a magyarok a szegedi kajak-kenu világbajnokság csütörtöki versenynapján, csupán egy számban úszott el a kvótaszerzés esélye, hétben bejutottak a döntőbe, a parakajakosok pedig egy-egy arany- és bronzérmet szereztek.
aug. 19
6:57
"Idén már nem térek vissza!" (Behaviour)
A magyar motorsport egyetlen világbajnoka, Talmácsi Gábor ezt az évet immár biztosan a feltöltődésre, a tehetségek felkutatására, valamint a korábbi versenyeinek videós elemzésére használja fel. Noha voltak ajánlatai, 2011-ben biztos, hogy nem tér vissza a versenypályára, ám jövőre minden valószínűség szerint ismét szoríthatunk a még mindig nagyon népszerű motorosért valamelyik sorozatban.
aug. 19
7:09
Tenisz: Lleyton Hewitt szabadkártyával indul a US Openen (She)
A szervezők jóvoltából szabadkártyával indul a másfél hét múlva rajtoló amerikai nyílt teniszbajnokságon az ausztrál Lleyton Hewitt.
aug. 19
7:09
Kisorsolták a XVI. Magyar Borok Útja Rallye rajtszámait (Behaviour)
Néhány nap múlva, augusztus 26-án, pénteken reggel rajtol a XVI. Magyar Borok Útja Rallye a Parlament elől. A hagyományokhoz híven idén is neves közéleti, üzleti, művészeti, sport és média kiválóságok járják be a körülbelül 720 kilométeres útvonalon hazánk nemes borvidékeit.
aug. 19
7:11
Atlético: megegyeztek a Portóval, Falcao 40 millió euróért érkezik (She)
A Porto labdarúgócsapata csütörtök este közleményben jelentette be, hogy megegyezett az Atlético Madriddal Radamel Falcao átigazolásáról, így amennyiben a kolumbiai támadónak sikerül megegyeznie a „matracosokkal” és megfelel az orvosi vizsgálaton, a spanyol fővárosban folytatja pályafutását.
aug. 19
7:27
Tenisz: Djokovics és Federer is simán vette a nyolcaddöntőt Cincinnatiben (She)
Az első helyen kiemelt Novak Djokovics és a 3. helyen rangsorolt Roger Federer is könnyed, kétjátszmás győzelmet aratott a Cincinnatiben zajló férfi tenisztorna harmadik fordulójában. A szerb világelső – aki sorozatban 14. alkalommal nyert – a cseh Radek Stepáneket, míg a svájci a hazai pályán játszó James Blake-et győzte le könnyedén. Előbbi a következő körben a francia Gaël Monfilsszal, utóbbi a…
aug. 19
8:03
NFL: Peyton Manning keres a legjobban Bradford és Brady előtt (She)
Peyton Manning, az Indianapolis Colts irányítója keresi majd a legtöbbet a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) következő idényében.
aug. 19
8:06
Hűtőkamionokkal és párakapukkal a hőség ellen (Agroinform)
Hűtőkamionokat és párakapukat rendeltek a helyszínre az olimpiai kvalifikációs világbajnokság szervezői. A kánikula és az erős UV-B sugárzás miatt a nézőket is óvatosságra intik.
aug. 19
8:24
Kozák Danuta simán jutott tovább (Agroinform)
Remek nyitány Szegeden, a nap első magyar szereplője, a K-1 500 méteren induló Kozák Danuta simán jutott tovább a középdöntőbe.
aug. 19
8:26
A köztársasági elnök látogatása Szegeden (Agroinform)
Magas rangú vendég tette tiszteletét csütörtökön délután a kajak-kenu  világbajnokságon. Dr. Schmitt Pál, a Magyar Köztársaság elnöke és egyben a verseny fővédnöke találkozott a magyar és a nemzetközi szövetség vezetőivel, valamint a magyar válogatott néhány tagjával és megtekintette a megújult létesítményeket a Maty-éri pályán.
aug. 19
8:39
Kajak-kenu: hűtőkamionokat és párakapukat rendeltek a szegedi vb-re (She)
Hűtőkamionokat és párakapukat rendeltek a helyszínre az olimpiai kvalifikációs világbajnokság szervezői. A kánikula és az erős UV-B sugárzás miatt a nézőket is óvatosságra intik.
aug. 19
8:41
Brazília: csúnya véget ért a Flamengo eddigi bajnoki veretlensége (She)
Először szenvedett vereséget a 2011-es bajnokságban a Flamengo labdarúgócsapata. A Vandelei Luxemburgo irányította riói csapat kilenc győzelem és hét döntetlen után kapott ki a hazai pályán az Atlético Goianiensétől 4–1-re.
aug. 19
8:42
A vb-délelőtti programja magyar szemmel (Agroinform)
Sűrű napra ébredt a szegedi kajak-kenu világbajnokság mezőnye pénteken. A magyar versenyzők is fontos futamokat teljesítenek a délelőtti programban.
aug. 19
8:43
Chelsea: 27 millió fontot ajánlottak Matáért a Valenciának - sajtóhír (She)
Angol sajtóhírek szerint a Chelsea labdarúgócsapata 27 millió fontos ajánlatot tett a Valenciának Juan Matáért. A The Telegraph információi szerint André Villas-Boas menedzser a spanyol középpályással szeretné megerősíteni keretét az átigazolási időszak hajrájában.
aug. 19
8:44
Peyton Manning keres a legjobban (Agroinform)
Peyton Manning, az Indianapolis Colts irányítója keresi majd a legtöbbet a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) következő idényében.
aug. 19
8:57
DVTK: Szentes Lázár szerint vannak biztató jelek a játékukban (She)
Szentes Lázár, a DVTK szakmai igazgatója a klub hivatalos honlapjának elemezte a csapat első öt fordulójában nyújtott teljesítményét. A szakember kiemelte, bár eredményességben eddig közepesen produkált a Diósgyőr, de a játékban vannak kifejezetten biztató jelek.
aug. 19
9:00
Falcao 40 millió euróért az Atlético Madridba szerződött - hivatalos (Agroinform)
A spanyol együttes Sergio Agüero pótlására megvette az FC Portótól a kolumbiai támadót, akit hétfőn mutatnak be a sajtó képviselőinek.
aug. 19
9:15
Videó: az Internazionale nyerte meg a labdarúgó TIM-kupát (She)
Az Internazionale nyerte meg Olaszországban a hagyományos TIM-kupát. Az Inter, a Juventus és a Milan részvételével megrendezett tornán a csapatok 45 perces, „egyfélidős" meccseket játszottak egymással. A győzelem 3 pontot ért. Döntetlen esetén 11-esek következtek, amelynek győztese 2, vesztese 1 pontot kapott.
aug. 19
9:15
Magyarországon fantasztikus a közönség (Metropol)
A világbajnokság első napját követően Storcz Botond szövetségi kapitány nyilatkozott a Metropolnak.
aug. 19
9:17
Anglia: Gera nigériai csapattársa új, hároméves szerződést írt alá (She)
Az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő West Bromwich nigériai támadója, Peter Odemwingie új, hároméves kontraktust írt alá a klubbal, amelynek értelmében a 2013–14-es szezon végéig elkötelezte magát Gera Zoltán csapatához.
aug. 19
9:18
Mészáros Norbert a szülei előtt bizonyíthat Pápán (Agroinform)
A DVSC-TEVA védője szerint nagyon nehéz találkozó vár rájuk szombaton, de nem lehet más céljuk, csak a három pont megszerzése.
aug. 19
9:20
Kugler Attila második lett futamában, középdöntős (Agroinform)
A nap második magyar érdekeltségű versenyében, a férfi kajak egyes 500 méteres számban is van magyar továbbjutó, Kugler Attila futam másodikként középdöntős.
aug. 19
9:33
FTC: Grúz sérülés miatt kihagyni kényszerül a Haladás-meccset (She)
Grúz Tamás, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hátvédje még a Bp. Honvéd ellen húzódott meg, le is kellett cserélni, de azóta sem javult az állapota, így pedig ki kell hagynia a Haladás elleni bajnokit.
aug. 19
9:35
Atlétika: újabb lebukása után örökös eltiltást kaphat a jamaicai 100-as (She)
Örökös eltiltást is kaphat Steve Mullings világbajnok jamaicai sprinter, miután beismerte: másodszor is fennakadt a doppingvizsgálaton.
aug. 19
9:36
Birgit Fischer a magyar négyes győzelmére tippel (Agroinform)
A nyolcszoros olimpiai bajnok Birgit Fischer szerint a magyar női négyes nyeri majd a pénteki K-4 500 m-es döntőt a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 19
9:37
Kajak-kenu vb: Birgit Fischer a magyar női négyes győzelmére tippel (She)
A nyolcszoros olimpiai bajnok Birgit Fischer szerint a magyar női négyes nyeri majd a pénteki K-4 500 m-es döntőt a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 19
9:38
Korisánszky Dávid megnyerte futamát - középdöntős (Agroinform)
A kenu egyesek 500 méteres versenyében Korisánszky Dávid is folytatta a remek délelőtti magyar szereplést, futamát megnyerve jutott tovább a középdöntőbe.
aug. 19
9:39
Játkossors: Tímár a Fradival edz, de a ZTE-vel is „beszélget” (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatánál a nyár eleje óta téma a csapat korábbi védője, az angol Plymouthszal szakító Tímár Krisztián szerződtetése. A 31 éves labdarúgó jelenleg a zöld-fehérek második csapatával készül, és bár tárgyalt a Ferencváros vezetőivel, megállapodásra nem jutott, ahogy a szintén érdeklődő zalaegerszegiekkel sem.
aug. 19
9:40
Döntős a Tóth-Kulifai páros (Agroinform)
Remek versenyzéssel megnyerte futamát a Tóth Dávid - Kulifai Tamás kettős a kajak kettesek 500 méteres versenyében, így már döntőbe jutott.
aug. 19
9:51
ZTE: Csank szerint nincsen akadálya Tököli mai játékának (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, egy évre a Zalaegerszeg labdarúgócsapatához került Tököli Attila. Csank János, a zalaiak vezetőedzője szerint nincsen akadálya a csatár mai játékának.
aug. 19
9:53
Játékossors: U-válogatottból gyanúsított, majd pályamunkás - P. Csaba története (She)
Teszi a dolgát. Futballista esetében azt gondolnánk, hogy fut, edz, készül a meccsekre és gólokat lő. De nem. P. Csaba füvet nyír, vagy felmos. Mikor hogy. Az élet olykor furcsa kanyarokat vesz: P. Csaba néhány hónapja még bravúros gólt lőtt a Zalaegerszeg hálójába, most ugyanazon a pályán a fűcsomók karbantartása a feladata.
aug. 19
9:54
Contadorék távolmaradása Nibali címvédési esélyeit növeli (Agroinform)
Elsősorban a Tour de France-t sérülés miatt feladni kényszerült versenyzők szállnak harcba a címvédő olasz Vincenzo Nibali ellen a 66. Vuelta a Espana országúti kerékpáros körversenyen.
aug. 19
9:56
Simán jutott tovább a Csipes-Kovács páros (Agroinform)
Továbbra is hibátlan a magyar csapat mérlege pénteken délelőtt, a női kajak kettesek 500 méteres versenyében Csipes Tamara és Kovács Katalin fölényesen nyerte futamát, így középdöntős.
aug. 19
9:58
Grúz Tamás a Haladás ellen nem léphet pályára (Agroinform)
A Ferencváros játékosa még a Honvéd elleni találkozón sérült meg, azóta nem tud a társaival készülni.
aug. 19
10:09
Csehország: bundázás miatt kilencpontos büntetést kaptak Heinzék (She)
Négymillió koronás (csaknem 44 millió forintos) bírságot kapott bundázás miatt a cseh labdarúgó élvonalban szereplő Sigma Olomouc csapata (ide igazolt vissza a nyáron az FTC-től távozó Marek Heinz), amelyet ezen felül kilencpontos levonással is sújtott az ország futballszövetsége.
aug. 19
10:11
Videó: Nem tudom megfizetni László Csaba stábját - Kubatov Gábor (She)
Csütörtökön a Ferencváros labdarúgócsapatával kapcsolatban tartott szurkolói ankéton Kubatov Gábor, az FTC elnöke elmondta, hogy jelenleg nincs pénze arra, hogy László Csabát stábjával együtt szerződtesse, mert egyszerűen nincs rá pénze. Kubatov beszélt még Lipcsei Péterről, és szóba hozta a nyugati edzőpolitikát is.
aug. 19
10:27
Kézilabda: egy percen múlt az érdi bravúr, nyert a Szeged Dobojon (She)
Több felkészülési meccset is játszottak kézilabdacsapataink tegnap. A nőknél nem sokon múlott, hogy az Érd legyőzze a montenegrói Budocsnoszt Podgoricát, míg a Pick-Szeged második mérkőzését már megnyerte a doboji nemzetközi tornán.
aug. 19
10:29
Videoton: Lencse Dánia után az ADO Den Haagnál bizonyíthat (She)
A Nemzeti Sport Online már a múlt héten beszámolt arról, hogy Lencse László a holland élvonalbeli ADO Den Haaghoz utazik próbajátékra. A Videoton csatára azonban „út közben” egy dániai kitérőt is beiktatott az El-induló Nordsjaellandnál, most viszont már valóban Hollandiában tréningezik.
aug. 19
10:30
Nasri a Manchester City érintésével kerülne az Old Traffordra (Agroinform)
Az Arsenal francia középpályásáért most csak Roberto Mancini csapata adna pénzt, de az álma, a Barcelona és a Real Madrid mellett a városi rivális MU lenne.
aug. 19
10:31
Válogatott: megtelt a családi szektor a svédek elleni meccsre (She)
A családi szektorba szóló összes belépő elkelt a szeptember 2-i magyar-svéd labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre.
aug. 19
10:32
A családi szektorba már nem lehet jegyet kapni a svédek ellen (Agroinform)
A családi szektorba szóló összes belépő elkelt a szeptember 2-i magyar-svéd labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre.
aug. 19
10:33
Kerékpár: Pulai Imrével tekertek Szarvas felé a Határon Túra résztvevői (She)
A román-magyar határt átlépve, csütörtökön Nagyszalontáról 126 kilométeren keresztül Szarvasra tekertek a kerékpáros Határon Túra 2011 résztvevői, akikhez Pulai Imre olimpiai bajnok kenus is csatlakozott. Pénteken délután Kecskemétre érkezik a karaván.
aug. 19
10:45
WNBA: nem termett babér a magyarországi légiósok csapatainak (She)
Az észak-amerikai női profi kosárlabda-bajnokság (WNBA) alapszakaszának 54. játéknapján nem termett babér a Magyarországon légióskodók csapatainak: a pécsi Kelsey Griffinnel (3 pont) és a győrieket erősítő Renee Montgomeryvel (16 pont) felálló Connecticut hosszabbítás után kikapott a New Yorktól, míg Marissa Coleman (12 pont) együttese, a Washington a Minnesotával szemben maradt alul.
aug. 19
10:48
A világbajnokság képekben (Agroinform)
A futamokat és a magyar sikereket a televíziós nézők is láthatják, alábbi képösszeállításunkkal így a háttérbe igyekszünk betekintést nyújtani Szegedről.
aug. 19
10:50
A Széles-Nagy páros is középdöntős (Agroinform)
A kenu kettesek 100 méteres versenyében is van magyar továbbjutó, a Széles Gábor - Nagy Péter páros is bejutott a középdöntőbe.

Keresés