2011. augusztus 22. hétfő

aug. 22
0:15
Premjer-liga: „90 percig majd' meghaltunk a pályán" - Dzsudzsák (She)
Dzsudzsák Balázs, mint arról beszámoltunk, győztes csapat tagja volt az Anzsi Mahacskala–Dinamo Moszkva mérkőzésen (2–1): a magyar szélső elsősorban együttese küzdőszellemét emelte ki.
aug. 22
0:19
Videó: ezúttal a Palermo volt az áldozata a török bajnoki címvédőnek (She)
3–2-re legyőzte a Fenerbahce együttese a Palermot méghozzá úgy, hogy az olaszok szereztek vezetést. A török bajnokság megnyerése után idén nemzetközi sikerekre éhezik a fanatikus szurkolótábor a csapattal együtt, ehhez megfelelő lépcsőfoknak nevezhető a mai siker. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
aug. 22
0:33
Videó: ezúttal a Palermo volt a török bajnoki címvédő áldozata (She)
A Fenerbahce labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–2-re legyőzte a Palermót, méghozzá úgy, hogy az olaszok szereztek vezetést. A török bajnokság megnyerése után idén nemzetközi sikerekre éhezik a fanatikus szurkolótábor a csapattal együtt, ehhez megfelelő lépcsőfoknak nevezhető a mai siker. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
aug. 22
0:36
Elnézést kérek a szurkolóktól - videó (Agroinform)
A Ferencváros megbízott vezetőedzője a Haladás elleni vereséget követően kritikusan nyilatkozott csapatáról a Hathárom TV-nek, és elnézést kért a szurkolóktól a mutatott játék miatt.
aug. 22
0:54
Elnézést kérek a szurkolóktól - Nagy Tamás (Agroinform)
A Ferencváros megbízott vezetőedzője a Haladás elleni vereséget követően kritikusan nyilatkozott csapatáról a Hathárom TV-nek, és elnézést kért a szurkolóktól a mutatott játék miatt.
aug. 22
1:30
Kicsit haragszom, de büszke vagyok a játékosaimra - Aczél Zoltán (Agroinform)
A Haladás vezetőedzője a Hathárom TV-nek nyilatkozva elmondta, csapata fegyelmezetlenségeivel önmaga számára tette nehézzé az FTC elleni mérkőzést.
aug. 22
1:45
Tenisz: hatalmas csatában Sarapova nyert a cincinnati fináléban (She)
Az orosz Marija Sarapova nyerte meg a cincinnati tenisz WTA-tornát, miután közel háromórás, nagyon kiélezett mérkőzésen 4:6, 7:6, 6:3-ra diadalmaskodott a szerb Jelena Jankovics ellen.
aug. 22
5:39
Hatásos a Győr és a DVSC (Behaviour)
Talán a legjobb játékát nyújtotta a Videoton, amióta Paulo Sousa a vezetőedző, mindez a Pécs nagy menetelésének végét jelentette. A honi labdarúgó NB I. 6. fordulójában nem csupán a baranyaiak sikersorozata ért véget, hanem a Honvédé is, amely Kecskeméten kapitulált. Megszerezte első pontját a ZTE, a Siófok három büntetővel verte a Kaposvárt, ám a legnagyobb show-t Véber György pápai tréner…
aug. 22
6:51
Mezey György díszpolgári címet kapott (Behaviour)
Székesfehérvár önkormányzatának ünnepi közgyűlése augusztus 20. tiszteletére díszpolgári címet adományozott Mezey György labdarúgó-mesteredzőnek.
aug. 22
6:53
Vége Loeb győzelmi sorozatának (Behaviour)
Megszakadt Sebastien Loeb győzelmi sorozata a Német-ralin.
aug. 22
6:55
Potyogtak a gólok a Bundesligában (Behaviour)
Az öt nagy futballbajnokság közül négynek zajlania kellett volna a most zárult víkenden, ám a spanyol játékos-sztrájk miatt a Primera División nyitánya minimum egy hetet csúszik. Az olasz a tervek szerint szombaton kezdődik, addig az angol, a német és a francia eseményekről számolunk be.
aug. 22
7:09
Atlétika: a tízpróba amerikai olimpiai bajnoka nem indul a vb-n (She)
Távol marad a szombaton rajtoló dél-koreai atlétikai világbajnokságtól a tízpróba olimpiai bajnoki címvédője, Bryan Clay.
aug. 22
7:27
Brazília: Ronaldinho gólja ellenére nem tudott az élre lépni a Flamengo (She)
A brazil labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában a Flamengo 2–2-es döntetlent játszott idegenben az Internacionallal. A riói klub Ronaldinho találatával szerzett vezetést a mérkőzésen, és hiába játszott emberelőnyben a 45. perctől, végül csak egy pontot tudott megszerezni, így elszalasztotta az esélyt, hogy az élre lépjen a tabellán.
aug. 22
7:29
Ligue 1: Leonardo Carlo Ancelottit csábítja a PSG kispadjára (She)
Carlo Ancelotti lehet a francia Paris-SG labdarúgócsapatának vezetőedzője.
aug. 22
8:03
Vb 2014: jogosulatlan szereplés miatt Szíriát kizárták a selejtezőkről (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) fegyelmi bizottsága kizárta Szíriát a 2014-es brazíliai világbajnokság selejtezőiből.
aug. 22
8:05
Everton: két évvel meghosszabbították Phil Neville szerződését (She)
Újabb két évvel meghosszabbította a csapatkapitány Phil Neville szerződését az Everton labdarúgócsapata.
aug. 22
8:21
Férfi kosárlabda: szerb magasbedobó és légiós érkezett a Pécshez (She)
A Pécs férfi kosárlabdacsapatához szerződött szerb Andrija Csirics és Nikola Vaszojevics.
aug. 22
8:39
Videoton: Sousa adott önbizalmat az első fehérvári gólját szerző légiósnak (She)
A labdarúgó NB I hatodik fordulójában a bajnok Videoton 4–1-re legyőzte az újonc Pécset. A találkozón megszerezte első magyarországi találatát Evandro Brandao, a Videoton Portugáliából érkezett légiósa. A támadó a vidi.hu-nak elmondta, örül, hogy új szerepkörében is hasznára van együttesének.
aug. 22
8:41
Tenisz: Ferrer Söderlinget megelőzve az ötödik a világranglistán (She)
A férfiteniszezők legfrissebb világranglistáján az első négyben nem történt változás, az ötödik helyről azonban leszorult Robin Söderling, akit David Ferrer előzött meg. A legjobb magyar játékosok javítottak pozíciójukon.
aug. 22
8:42
Raúl maradni szeretne a Schalkénál (Agroinform)
A Schalke 04 klasszis spanyol labdarúgója azt mondta, hogy marad jelenlegi csapatánál, és kitölti a németekkel az új bajnoki szezonra kötött szerződését.
aug. 22
8:43
WNBA: McCoughtry nyerte a pontcsatát, Montgomeryék a meccset (She)
A Connecticut Sun 96–87-re legyőzte hazai pályán az Atlanta Dreamet az észak-amerikai női kosárlabda-bajnokság (WNBA) legutóbbi játéknapján. A meccs legeredményesebb játékosa a korábbi soproni légiós, jelenleg az Atlantát erősítő Angel McCoughtry volt 22 ponttal, de a győriek leendő játékosa, Renee Montgomery is jól termelt a maga 21 pontjával, ráadásul utóbbi győzelemnek örülhetett.
aug. 22
8:57
Tenisz: Marija Sarapova három év után ismét az első négyben (She)
Marija Sarapova kezdi visszanyerni a régi formáját, megnyerte a cincinnati tenisztornát, a világranglistán pedig ennek is köszönhetően feljött a negyedik helyre. Az orosz kiválóságot legutóbb 2008-ban jegyezték ilyen magasan. Arn Gréta egy helyet rontott, ám 62. helyezésével továbbra is ő számít a legjobb magyarnak.
aug. 22
8:59
Premjer-liga: edzője szerint Dzsudzsák jobban játszott, mint korábban (She)
Az orosz labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi Mahacskala 2–1-re legyőzte hazai pályán a Dinamo Moszkvát. A mérkőzés után Gadzsi Gadzsijev, a hazaiak vezetőedzője elsősorban annak örült, hogy a Szpartak elleni 0–3 után együttese ismét megszerezte a három pontot, nyilatkozatában kitért a két nyári szerzemény, Jurij Zsirkov és Dzsudzsák teljesítményére.
aug. 22
9:00
A remek gólt szerző Evandrót nem zavarja új posztja (Agroinform)
A Videoton nyári szerzeménye reméli, hogy folytatni tudják azt a következetes munkát, amit az elmúlt hetekben megkezdtek.
aug. 22
9:15
Videó: Ronaldinho okos szabadrúgása és egy fantasztikus ollózás (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a brazil labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában a Flamengo 2–2-es döntetlent játszott idegenben az Internacionallal. A 11 sárga és egy piros lap kiosztása mellett négy gól is esett. Ronaldinho szép és okos góllal szerzett vezetést a Flamengónak, de a legszebb találat minden kétséget kizáróan akkor esett, amikor Leandro Damião beállította a 2–2-es…
aug. 22
9:15
Keserédes hangulat (Metropol)
A világbajnokságon két aranyérmet szerző, K-1-ben 1000 és 5000 méteren győztes Csipes Tamarát kérdeztük.
aug. 22
9:17
Férfi röplabda: két győzelem, egy vereség a macedóniai tornán (She)
A házigazdák együttese elleni 3:1-es győzelemmel búcsúzott a négycsapatos macedóniai tornától a magyar férfi röplabda-válogatott, ezzel a harmadik helyen végzett.
aug. 22
9:18
A közönség a Fradi-pályán sosem szeretett - Kenesei Krisztián (Agroinform)
Kenesei Krisztián, a Haladás csatára osztotta meg élményeit a Hathárom TV-nek csapata Ferencváros elleni idegenbeli, 2-1-es győzelmét követően.
aug. 22
9:19
Bajnokok Ligája: Kassai Viktoréknak kedden Cipruson van jelenésük (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) játékvezetői bizottsága Kassai Viktort jelölte ki a APOEL–Wisla Kraków mérkőzés levezetésére. A Bajnokok Ligája utolsó selejtezőkörének első mérkőzésén a lengyel csapat 1–0-s előnyre tett szert a ciprusi bajnok ellen.
aug. 22
9:20
Bryan Clay sem indul a tegui vb-n (Agroinform)
Távol marad a szombaton rajtoló dél-koreai atlétikai világbajnokságtól a tízpróba olimpiai bajnoki címvédője, Bryan Clay.
aug. 22
9:51
Argentína: a Boca Juniors kapott gól nélkül áll a tabella élén (She)
A Boca Juniors a csereként beálló Pablo Mouche 86. percben szerzett góljával 1–0-ra nyert idegenben a Newell's Old Boys ellen az argentin labdarúgó-bajnokság élvonalának 3. fordulójában.
aug. 22
9:53
Videó: nagy gólt szerzett az ETO NB II-es csapatának cseh játékosa (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában az ETO idegenben 3–1-re legyőzte a Paksot. A mérkőzés legszebb gólját a cseh válogatott Marek Sterstik szerezte szabadrúgásból. Nézze meg az ETO Tv összefoglalóját a mérkőzésről!
aug. 22
9:54
Ibrahim Afellayt 8 millió euróért vinné a Juventus (Agroinform)
A Barcelona holland szélsőjének távozásához nagyban hozzájárulhat Alexis Sánchez leigazolása is.
aug. 22
9:56
Ronaldinho ravasz, Damião zseniális gólt szerzett - videó (Agroinform)
A brazil bajnokságban a Flamengo 2–2-es döntetlent játszott idegenben az Internacionallal. Ronaldinho ravasz góllal szerzett vezetést a Flamengónak, de Leandro Damião ollózása is briliáns volt.
aug. 22
10:09
Barcelona: a Juventus 8 millióért vinné Afellayt - sajtóhír (She)
A Mediaset értesülései szerint az olasz labdarúgó-élvonalbeli Juventus nyolcmillió eurót ajánlott a spanyol bajnok és BL-győztes Barcelona holland középpályásáért, Ibrahim Afellayért.
aug. 22
10:09
Két győzelem, egy vereség a macedóniai röplabdatornán (Behaviour)
A házigazdák együttese elleni 3-1-es győzelemmel búcsúzott a négycsapatos macedóniai tornától a magyar férfi röplabda-válogatott, ezzel a harmadik helyen végzett.
aug. 22
10:11
Videó: Hat aranyat szereztünk, ez gyönyörű eredmény - Storcz Botond (She)
Storcz Botond az NSO Tv kamerája előtt is értékelte a szegedi kajak-kenu világbajnokságon nyújtott teljesítményt. A magyar válogatott szövetségi kapitánya gyönyörű eredménynek tartja a hat aranyérmet. A tervezett tíz medáliát is sikerült megszerezni, ezek között voltak csalódások, de kellemes meglepetések is.
aug. 22
10:12
Wozniacki vezet, Sarapova hármat lépett előre, Arn a 62. (Agroinform)
A cincinnati tornán diadalmaskodó orosz Marija Sarapova a hetedikről feljött a negyedik helyre a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.
aug. 22
10:27
Pápa: Maricsnak egy-két hetet kell kihagynia combsérülés miatt (She)
A múlt pénteken megsérült Goran Marics nem játszhatott a hétvégén a DVSC elleni hétvégi bajnokin, és a Pápa szerb támadójának valószínűleg a következő, Pécs elleni találkozót is ki kell hagynia.
aug. 22
10:29
Anglia: Fülöp holnap bemutatkozhat tétmeccsen a West Bromnál (She)
Fülöp Márton, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő West Bromwich Albion nyáron igazolt kapusa holnap bemutatkozhat tétmérkőzésen Roy Hodgson csapatában.
aug. 22
10:30
Djokovic magabiztosan vezet Nadal és Federer előtt (Agroinform)
A múlt heti,  cincinnati tornán diadalmaskodó brit Andy Murray közelít a férfi teniszezők világranglistájának harmadik helyéhez, amelyet jelenleg a viadal negyeddöntőjében elbukott svájci Roger Federer birtokol.
aug. 22
10:45
Pápa: Maricsnak egy-két hetet kell kihagynia combsérülése miatt (She)
A múlt pénteken megsérülő Goran Marics nem játszhatott a hétvégén a DVSC elleni hétvégi bajnokin, és a Pápa szerb támadójának valószínűleg a következő, Pécs elleni találkozót is ki kell majd hagynia.
aug. 22
10:47
Finnország: a magyar légiós hálás a rivális csapat szurkolóinak (She)
Mint beszámoltunk róla, a Jyväskylä Gruborovics Tamással a soraiban 2–2-es döntetlent játszott az IFK Mariehamn otthonában. A korábbi csapatához visszatérő magyar légiós számára nagyszerű érzés volt a szurkolók fogadtatása.
aug. 22
10:48
A gólom megpecsételte a Fradi sorsát - Halmosi Péter (Agroinform)
A Haladás középpályása a gólja ellenére sem volt maradéktalanul elégedett saját teljesítményével a Fradi elleni 2-1-es idegenbeli győzelem után.
aug. 22
11:03
Golf: zárás egy régen várt diadallal, most jön az igazi pörgés (She)
Webb Simpson jó ideje érő első tornagyőzelmével ért véget a férfigolfozók amerikai körversenyének idei alapszakasza – a következő versenynek már csak az összesített rangsor első 125 helyezettje ragadhat ütőt. A hölgyek hét végi tengerentúli viadalán Suzann Pettersen elképesztő hajrával diadalmaskodott.
aug. 22
11:05
Universiade: két magyar is bronzérmet szerzett taekwondóban (She)
Két magyar bronzérem született a 26. nyári Universiade utolsó előtti napján: a taekwondósok versenyében Kotsis Edina és Tóth Balázs egyaránt a harmadik helyen végzett.
aug. 22
11:06
Kubica idén már nem tér vissza? (Agroinform)
A Reanult F1-es csapatának főrészvényese,Gerard Lopez szerint kevés az esély arra, hogy a gárda lengyel versenyzője, Robert Kubica 2011-ben visszaülhessen autójába.
aug. 22
11:08
Mourinhónak nem kell semmit megbánnia szóvivője szerint (Agroinform)
A Real Madrid portugál trénerének szóvivője kijelentette, a Special One minden hasonló szituációban megvédi csapatát.
aug. 22
11:21
Kemény Dénes irányítja a világválogatottat (Infostart)
Kemény Dénes irányítja a férfi vízilabdázók világválogatottját, amely Franciaország legjobbjaival küzd meg szeptember 10-én Marseille-ben.
aug. 22
11:21
Vízilabda: Kemény Dénes irányítja a világválogatottat a franciák ellen (She)
Kemény Dénes irányítja a férfi vízilabdázók világválogatottját, amely Franciaország legjobbjaival küzd meg szeptember 10-én Marseille-ben.

Keresés