2011. augusztus 20. szombat

aug. 20
7:09
Székesfehérvár: Mezey György díszpolgári címet kapott (She)
Székesfehérvár önkormányzatának ünnepi közgyűlése augusztus 20-a tiszteletére díszpolgári címet adományozott Mezey György labdarúgó-mesteredzőnek. Mint ismert, a Videoton az első bajnoki aranyérmét a szakember irányításával érte el – a 2010–2011-es szezonban.
aug. 20
7:11
Argentína: betiltották a River Plate stadionját, a Monumentalt (She)
Öt mérkőzésre betiltották a River Plate stadionját: a Monumentalt azért zárták be, mert júniusban, amikor a legsikeresebb argentin futballcsapat kiesett az élvonalból, a szurkolók törtek-zúztak a búcsút jelentő meccsen.
aug. 20
7:27
Tenisz: Djokovics Monfils legyőzésével jutott a négy közé (She)
A Cincinnatiben zajló ATP-torna utolsó negyeddöntőjében a világelső Novak Djokovics három szettben győzött a francia Gäel Monfils ellen. A szerb klasszis következő ellenfele a Roger Federert búcsúztató Tomás Berdych lesz. A hölgyeknél a szerb Jelena Jankovics játék nélkül jutott tovább.
aug. 20
8:21
Barcelona: Fabregas Xavival akar versengeni és közösen örülni (She)
Cesc Fabregas, a FC Barcelona „hazatérő" világbajnok labdarúgója nagy dolgokra készül új klubjánál, s úgy érzi, érkezésével még inkább megszilárdult a katalánok amúgy sem gyenge középpályája.
aug. 20
8:39
WNBA: McCoughtryék hosszabbításban győzték le Griffinéket (She)
Az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokság (WNBA) egyetlen pénteki mérkőzésén az Atlanta Dream hosszabbítás után győzött a Connecticut Sun ellen.
aug. 20
8:42
Üde színfolt az iráni kajakos hölgyek szereplése (Agroinform)
Szélesedik a kajak-kenu sport bázisa, Szegeden már két iráni kajakos hölgy is középdöntőben evezett.
aug. 20
8:44
Molnár Péter futammásodikként jutott tovább (Agroinform)
Európa-bajnoki ezüstérmes sprinterünk, Molnár Péter előfutamában második helyen végezve jutott tovább a középfutamba K-1 200 méteren a szegedi kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 20
9:00
Dittmert külön pólóval lepték meg a magyar szurkolók (Agroinform)
Az utóbbi évek legsikeresebb férfi kenusának számít a háromszoros olimpiai bajnok Andreas Dittmer. A német kenust régi ismerősként, személyre szóló meglepetéssel köszöntötték a magyar szurkolók.
aug. 20
9:02
Nadal után Federer is búcsúzott a negyeddöntőben (Agroinform)
A címvédő, korábbi négyszeres győztes svájci két szettben kikapott a cseh Tomas Berdychtől az Egyesült Államokban zajló tenisztorna negyeddöntőjében.
aug. 20
9:04
Öt meccsre etiltották a River Plate stadionját (Agroinform)
A Monumentalt azért zárták be mert, júniusban, amikor a legsikeresebb argentin futballcsapat kiesett az élvonalból, a drukkerek törtek-zúztak a búcsút jelentő meccsen.
aug. 20
9:18
Bozsik Attila és Paksy Tímea is másodikként ment tovább (Agroinform)
Bozsik Attila C-1-ben, Paksy Tímea K-1-ben egyaránt másodikként jutott tovább 200 méteres előfutamából a középdöntőbe a szegedi kajak-kenu világbajnokság szombati versenynapján.
aug. 20
9:33
Kajak-kenu vb: tekintse meg a szombati programot! (She)
Tekintse meg a Szegeden zajló kajak-kenu világbajnokság szombati programját! Ma hét A-döntőben szoríthatunk magyar versenyzőért.
aug. 20
9:33
Ki is az a José Mourinho? (Behaviour)
Egy szánalmas ember szánalmas tettével zárult a spanyol labdarúgó Szuperkupa. Hogy a Barcelona sorozatban harmadszor, összességében tizedszer nyert: mellékes. A tét ma már a Real Madrid nimbusza, becsülete, nemes volta.
aug. 20
9:35
Férfi röplabda: a magyar válogatott győzelemmel kezdett Macedóniában (She)
A magyar férfi röplabda-válogatott megnyerte az első mérkőzését a Macedóniában zajló felkészülési tornán: a magyar szövetség tájékoztatása szerint Kántor Sándor együttese péntek este a házigazdák második csapatát győzte le magabiztosan.
aug. 20
9:36
Öt meccsre betiltották a River Plate stadionját (Agroinform)
A Monumentalt azért zárták be mert, júniusban, amikor a legsikeresebb argentin futballcsapat kiesett az élvonalból, a drukkerek törtek-zúztak a búcsút jelentő meccsen.
aug. 20
9:37
Videó: Sidibe mindent megtett a Beerschot sikeréért, lesgólig jutott (She)
A belga élvonal, a Jupiler League küzdelmeiben a Kovács Pétert foglalkoztató Lierse a DVSC korábbi játékosát, Ibrahima Sidibét a csatársorában tudó Germinal Beerschotot fogadta. A magyar támadó ezúttal csak a 81. percben jutott lehetőséghez, Wesley Sonck helyére állhatott be, míg a szenegáli exlokista betalált a kapuba, ám a játékvezető les miatt érvénytelenítette a gólját az 1–1-re végződő…
aug. 20
9:38
A Győr ellen nem éri meg vezetni (Agroinform)
Ezúttal nem az együttesek formáját vizsgáltuk, csak a számokra hagyatkoztunk, azokat ugyanis nehéz többféleképpen magyarázni.
aug. 20
9:40
Kewell hazatért Ausztráliába (Agroinform)
Visszatért hazájába Harry Kewell: a 32 éves ausztrál válogatott futballista a Melbourne Victory együtteséhez igazolt.
aug. 20
9:54
A Sík-Beé páros középdöntős, a Kovács-Kozák kettes finalista (Agroinform)
A Sík-Márton-Beé István páros másodikként jutott tovább előfutamából K-2 200 méteren a középdöntőbe, a Kovács Katalin-Kozák Danuta duó győztesként már a finálé résztvevője ugyanezen a távon.
aug. 20
10:09
Játékossors: hazatér a Liverpoollal BL-győztes ausztrál ikon, Kewell (She)
Visszatért hazájába Harry Kewell: a 32 éves ausztrál válogatott futballista a Melbourne Victory együtteséhez igazolt.
aug. 20
10:12
Kovács Katalin zseniális – 30-szoros világbajnok (Agroinform)
Már eddig is Kovács Katalin volt a világ legeredményesebb kajakosa a világbajnokságokon, saját rekordját Szegeden javította tovább a magyar klasszis, aki immáron 30-szoros világbajnok.
aug. 20
10:14
Kovács Péteréket megzavarta a szurkolói rendbontás (Agroinform)
A Lierse megszerezte a vezetést a Germinal Beerschot elleni hazai bajnokin, de a vendégdrukkerek dobálózása miatti szünet nem jött jól Kovács Péter csapatának.
aug. 20
10:16
Kenu kettesünk is a középfutamban folytathatja 200 méteren (Agroinform)
A Horváth Gábor-Foltán László kenu kettes futamharmadikként jutott tovább a középdöntőbe 200 méteren a szegedi kajak-kenu világbajnokság szombati napján.
aug. 20
10:27
Kajak-kenu vb: Kovács, Kozák döntős, hat egység a középfutamban 200-on (She)
A 200 méteres előfutamok során egyik magyar egység sem ragadt be a rajtnál a szegedi kajak-kenu világbajnokságon. Négy egyesünk és három párosunk közül egy azonnal bejutott a döntőbe – a női kajak párosról van szó –, míg a többiek még a délelőtt folyamán a középfutamban folytathatják szereplésüket, és biztosíthatják a helyüket a fináléban.
aug. 20
10:30
Takács Kincső is továbbjutott C-1 200-on (Agroinform)
Takács Kincső negyedikként végzett előfutamában C-1 200 méteren, így kvalifikálta magát a középdöntőbe a szegedi kajak-kenu világbajnokság szombati versenynapján.
aug. 20
10:48
Amerikai színekben, de magyar szívvel lett ezüstös Fazekas-Zur Krisztina (Agroinform)
A hatharom.hu stábja a kajak egyes ezer méteres döntője után egy felszabadult, ezüstérmének jól láthatóan rendkívüli módon örülő Fazekas-Zur Krisztinával találkozott.
aug. 20
10:50
Hajnalék Ballackék ellen, a Bayern és a Dortmund kötelező feladat előtt (Agroinform)
A címvédő BVB hazai pályán javíthatja ki a múlt heti bukást, a Bayern München a Hamburg ellen bizonyíthat az Allianz Arénában, Hajnal Stuttgartja a Leverkusen ellen lép pályára.
aug. 20
11:03
Ajánló: Arsenal-Liverpool rangadó, a Videoton a veretlen PMFC-t fogadja - szombati program (She)
A spanyol Primera División hétvégére tervezett rajtja a játékosok sztrájkja miatt elmarad ugyan, de azért így is rendeznek érdekesnek ígérkező mérkőzéseket szombaton az európai topligákban. A nap rangadójára Londonban kerül sor, ahol az Arsenal a Liverpoolt fogadja. Itthon többek között a címvédő, ám a legutóbbi két meccsén nyeretlen Videoton is pályára lép – a még veretlen újoncot, a Pécset látja…
aug. 20
11:05
Tottenham: nem sok kell már Lassana Diarra leigazolásához (She)
A BBC értesülései szerint a Real Madrid labdarúgócsapatánál szabadlistára tett Lassana Diarra napokon belül a Tottenham Hotspurhöz igazol.
aug. 20
11:06
Fantasztikus ilyen fölényes győzelemmel indítani a vébét - Kovács Kati (Agroinform)
A pénteken K-4 500 méteren aranyérmet nyert Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Kovács Katalin, Benedek Dalma összeállítású négyes a nap végén sajtótájékoztatón értékelte a versenyt.
aug. 20
11:21
Brazília: a legendás Sócrates kórházba került gyomorvérzéssel (She)
Az egykori zseniális brazil támadó középpályást, Sócratest a Sao Pauló-i Albert Einstein klinikára szállították gyomorvérzése miatt.
aug. 20
11:24
Boldog magyarok képekben - így örültek versenyzőink (Agroinform)
A szegedi kajak-kenu világbajnokság pénteki napján három magyar aranyérem is született. Versenyzőink boldogságát a legjobban a fotók adják át. Íme...
aug. 20
11:26
Megvan a kvóta és nagyon jót pályát mentünk - Dombi Rudolf (Agroinform)
A Dombi Rudolf, Kökény Roland kajakpárosnak nem sikerült érmet szereznie 1000 méteren, de hatodik helyükkel két olimpiai kvótát harcoltak ki. Dombi a Hathárom TV kamerája előtt értékelte teljesítményüket.
aug. 20
11:39
Játékossors: az ausztrálok csapatkapitánya, Lucas Neill az al-Dzsazírában folytatja (She)
Nem sokat tétlenkedett az al-Dzsazíra kedvéért a Genket a napokban elhagyó belga edző, Francky Vercauteren: máris megszerezte a veterán ausztrál védőt, Lucas Neillt.
aug. 20
11:39
Pontja már van, győzelme még nincs a ZTE-nek (Behaviour)
A játéknap előtt pont nélkül álló ZTE hazai környezetben 1-1-es döntetlen ért el a Vasas ellen a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.
aug. 20
11:57
Chelsea: a brazil védő, Alex szívesen aláírna olasz kérőjéhez (She)
Hetek óta csábítgatja a remek felépítésű brazil középső védőt, Alexet a Juventus a Chelsea együttesétől, és a jelek szerint nem is eredménytelenül.
aug. 20
11:59
Videó: Kevin Primeau-nak tervei vannak hazánkban, álma az EBEL-elsőség (She)
A fehérváriak kanadai mestere már több mint fél éve van a csapatnál, s azóta a játékosok, a város és az ország is belopta magát a szívébe. Örömmel vállalná a magyar válogatott szövetségi kapitányi posztját, klubcsapatával kapcsolatban pedig az Edmonton Oilersszel példálózva az NSO Tv-nek megemlíti, hogy bármi megtörténhet: az ő álma az, hogy megnyerik az Erste Bank Ligát.
aug. 20
12:15
Kajak-kenu vb: hét számból hatban leszünk érdekeltek a 200 m-es döntőkben (She)
A 200 m-es sprintszámok során a hét döntőből hatban lesznek érdekeltek a magyar egységek a Szegeden zajló kajak-kenu világbajnokságon. Fájó, de az egyetlen hiányzó szám olimpiai (C–1), így ott újabb kvótától estünk el.
aug. 20
12:17
Férfi kézilabda: a Szeged megverte a Gummersbachot, a Barcelonával döntőzik (She)
A Pick-Szeged férfi kézilabdacsapata az utolsó csoportmérkőzésén 31–29-re legyőzte a KEK-győztes német Gummersbachot a doboji nemzetközi tornán, s ezzel bejutott a szombati döntőbe, ahol a korábbi szegedivel, Nagy Lászlóval felálló Bajnokok Ligája-győztes Barcelonával találkozik majd.
aug. 20
12:18
Egy kivételével minden egységünk döntős 200 méteren (Agroinform)
A magyarok közül Bozsik Attilának kenu egyesben nem sikerült beverekednie magát a döntőbe, ötödik lett középfutamában. Többi egységünkért viszont szoríthatunk a vasárnapi finálékban.
aug. 20
12:20
Élvezi a szegedi munkát Birgit Fischer (Agroinform)
Szegeden újságíróként van jelen a németek nyolcszoros olimpiai bajnok kajakosa, Birgit Fischer, aki a hatharom.hu-nak nyilatkozott jelenlegi munkájáról és jövőbeni visszatérési terveiről.
aug. 20
12:22
Újjáépülő óriások rangadója következik Angliában (Agroinform)
Az Arsenal és a Liverpool mérkőzése most nem arról fog dönteni, hogy melyikük lehet esélyes a bajnoki címre, hanem hogy melyikük tekinthető még mindig nagy csapatnak.
aug. 20
12:33
Sí: Kálomista Gábort választották meg a magyar szövetség elnökének (She)
Kálomista Gábort választotta meg elnöknek a Magyar Síszövetség közgyűlése.
aug. 20
12:36
Megvan a kvóta és nagyon jó pályát mentünk - Dombi Rudolf (Agroinform)
A Dombi Rudolf, Kökény Roland kajakpárosnak nem sikerült érmet szereznie 1000 méteren, de hatodik helyükkel két olimpiai kvótát harcoltak ki. Dombi a Hathárom TV kamerája előtt értékelte teljesítményüket.
aug. 20
12:38
Pápai teher – debreceni gyors (Agroinform)
Az OTP Liga 6. fordulójában szombaton öt mérkőzést rendeznek. Az elsőt Pápán játsszák, ahol a múlt héten Diósgyőrben a veretlenségét elveszítő Lombard a bajnokverő, és még mindig százszázalékos Debrecent fogadja.
aug. 20
12:40
Döntőben a Szeged, a Barcelona lesz az ellenfél (Agroinform)
A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a KEK-győztes német Gummersbach ellni győzelmével döntőbe jutott a doboji nemzetközi tornán.
aug. 20
13:09
Mata a Chelsea futballistája lehet (Metropol)
Brit lapértesülések szerint a Chelsea hamarosan megszerezheti Juan Manuel Matát, a Valencia világbajnok spanyol labdarúgóját.
aug. 20
13:27
Siófok: Sowunmi a Videoton ellen azért játszott, mert kevés volt a csatár (She)
Thomas Sowunmi, a Siófok amatőr szerződésű csatára korábban úgy nyilatkozott, hogy a vezetőkkel kötött megállapodás szerint csak akkor léphet pályára a Balaton-parti csapatban, ha profi szerződést köt. Erre még nem került sor, ám a támadó szerdán mégis szerepelt a Videoton ellen.
aug. 20
13:30
Mikel a csapattal maradt, Villas-Boas a lelkierejét dicséri (Agroinform)
John Obi Mikel továbbra is a Chelsea-vel készül annak ellenére, hogy édesapját elrabolták és váltságdíjat követelnek érte Nigériában.
aug. 20
13:48
Titkos pécsi taktika a Videoton ellen (Agroinform)
Az OTP Liga 6. fordulójában szombaton öt mérkőzést rendeznek. A veretlenségét megtartó, a múlt héten hazai pályán a Kecskeméttel döntetlent játszó PMFC a Debrecenben második vereségét elszenvedő Videotonhoz látogat.

Keresés