2011. augusztus 13. szombat

aug. 13
0:15
Felkészülés: a Valencia három góllal győzött a Roma ellen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Valencia 3–0-ra nyert a Serie A-ban vitézkedő AS Roma elleni felkészülési mérkőzésen. A spanyol együttes Federico Viviani öngóljával szerzett vezetést, majd Roberto Soldado és Francisco Alcácer is betalált.
aug. 13
6:51
Üllői úti takarítás (Behaviour)
A Ferencváros labdarúgócsapatánál is személyi változásokat eredményezett a vártnál gyengébb rajt a bajnokságban. A zöld-fehérek azonban ellentétben az újpestiekkel, nem a vezetőedzőt váltották le, hanem játékosokat tettek ki a felnőtt együttes keretéből: Liban Abdi és Andrezinho kereshetnek maguknak új csapatot. Mivel az átigazolási időszak augusztus 31-ig tart, nem kizárt, hogy sikerül is máshova…
aug. 13
6:53
Brno várja a mezőny krémjét (Behaviour)
A gyorsaságimotoros világbajnokság négy héten át tartó nyári szünete véget ért, és Csehországban, a Magyarországtól nem túl távoli Brnóban mérhetik össze tudásukat a versenyzők. A sérültek felépültek, a korábban lemaradók pedig a felzárkózáshoz használhatták fel a majd egy hónapos pauzát.
aug. 13
7:09
Kerékpár: Contador jövőre kihagyja a Girót, csak a Tourra koncentrál (She)
A jövő évben nem indul el az olaszországi országúti kerékpáros körversenyen, a Giro d'Italián a címvédő spanyol Alberto Contador, mert csak a később sorra kerülő francia viadalra, a Tour de France-ra koncentrál.
aug. 13
7:09
Az UEFA kizárta a Voloszt (Behaviour)
A luxemburgi kupagyőztes Differdange csapatával találkozik a francia Paris Saint-Germain a labdarúgó Európa Liga-selejtező 4. körében, miután az UEFA csütörtökön a görögországi bundabotrányban játszott szerepe miatt kizárta az EL-ből Szélesi Zoltán csapatát, a Voloszt.
aug. 13
7:11
Jégkorong: Mihály Árpád ma aláírhat a fehérvári hokicsapathoz (She)
Nagy esély van rá, hogy Mihály Árpád visszatér a Fehérvár jégkorongcsapatához, miután nem sikerült az orosz profiligában (KHL) érdekelt Avtomobiliszt Jekatyerinburghoz igazolnia. A csatár péntek este már pályára is lépett magyar klubjának idénybeli első edzőmérkőzésén.
aug. 13
7:11
Nincs ügyvezetője az Újpestnek (Behaviour)
Hosszú távra tervezett, még másfél hónapot sem töltött az újpesti labdarúgócsapatnál Bartha Csaba ügyvezető igazgató. Korábban Debrecenben két évig látta el ezt a feladatot, Megyeri úti pályafutása ennél sokkal rövidebb lett. Internetes források szerint Bartha azonnali hatállyal elhagyta a fővárosi lila-fehéreket.Lapunknak Bartha annyit mondott, hogy nem szeretne nyilatkozni, még azt sem…
aug. 13
7:13
Real-Barca, az idén ötödször (Behaviour)
Az idén ötödször csap össze a Real Madrid és a Barcelona, amint vasárnap este 22 órától a spanyol Szuperkupa odavágóján találkoznak (Tv: Sport1). És mivel lesz visszavágó (szerdán), bajnoki randevú a Bernabéu-ban (decemberben), a sornak nincs vége. Viszont a holnap esedékes ütközetnek a trófea megszerzésén túlmutató jelentősége van.
aug. 13
7:27
Újpest: Bartha Csaba önként távozott a lila-fehérektől (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, már nem Bartha Csaba az Újpest ügyvezetője. Több találgatás is megjelent azzal kapcsolatban, hogy a sportvezető saját maga adta be a lemondását, avagy kirúgták. A Nemzeti Sport információi szerint Bartha önként távozott.
aug. 13
7:29
Férfi kosárlabda: Tipikus egylabdás meccs volt - Dzunics Braniszlav (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, a magyar kosárlabda-válogatott a második mérkőzését is elveszítette az Európa-bajnoki pótselejtező során, a mieink 75–73-ra kaptak ki Szolnokon a finnektől. Dzunics Braniszlav, csapatunk edzője a találkozó után elmondta, hogy tipikus egylabdás meccs volt, míg Mészáros Lajos szövetségi kapitány szerint a sorsunk most már nem csak a mi kezünkben van.
aug. 13
7:45
Tenisz: Djokovics két sima szettben lelépte Monfilst Montrealban (She)
Az első helyen kiemelt szerb Novak Djokovics két sima szettben legyőzte a francia Gaël Monfilst a Montrealban zajló ATP-tenisztorna negyeddöntőjében, míg a korábban Roger Federert kiejtő francia Jo-Wilfried Tsonga a spanyol Nicolás Almagrót búcsúztatta.
aug. 13
8:03
Jégkorong: a Fradi lesz a harmadik fővárosi klubja az újonnan igazolt támadónak (She)
Végül a Ferencváros jégkorongcsapatát választotta a Vasas megszűnése miatt együttes nélkül maradó Berta Ákos.
aug. 13
8:05
Videoton: Uruguayból igazoltak brazil belső védőt a fehérváriak (She)
Uruguayból igazolt brazil belső védőt a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton. A 21 éves Paulo Vinícius Souza dos Santos az uruguayi CA River Plate csapatától érkezett Székesfehérvárra. A fiatal középhátvéd hároméves szerződést írt alá.
aug. 13
8:24
Alberto Contador jövőre megnyerné a francia körversenyt (Agroinform)
A jövő évben nem indul el az olaszországi országúti kerékpáros körversenyen, a Giro d,Italián a címvédő spanyol Alberto Contador, mert csak a később sorra kerülő francia viadalra, a Tour de France-ra koncentrál.
aug. 13
8:39
Debrecen: Korhut szerint összeszokottabbak, mint a Videoton (She)
A DVSC-TEVA labdarúgócsapatának ifjú balhátvédje, Korhut Mihály örül a mostanában kapott több lehetőségnek, és szeretne a kezdőben ragadni. A Videoton elleni vasárnapi rangadó kapcsán elmondta, összeszokottabb együttesnek tartja a Lokit, és egyébként is, a pénz nem minden...
aug. 13
8:42
Fabregas vasárnap érkezik Barcelonába (Agroinform)
Spanyol lapértesülés szerint az Arsenal és az FC Barcelona labdarúgócsapata már megegyezett Cesc Fabregas átigazolásáról és a világbajnok játékos vasárnap érkezik a katalán fővárosba.
aug. 13
9:15
Játékossors: Eto’o ma jelentheti be az Anzsiba szerződését - sajtóhír (She)
Olasz sajtóhírek szerint Samuel Eto'o a mai nap folyamán sajtótájékoztató keretében jelentheti be, hogy az orosz labdarúgó-bajnokságban szereplő Anzsi Mahacskalában folytatja a pályafutását. A játékos jelenleg a szabadságát tölti Kamerunban, de a baráti köréből kiszivárgott információk szerint már az új házát is kiválasztotta Moszkvában, ahol Dzsudzsákék az edzéseiket tartják.
aug. 13
9:18
Vereséggel kezdte a Grundfos Kupát a házigazda Tatabánya (Agroinform)
Vereséggel kezdte a hazai rendezésű Grundfos Kupát a Tatabánya-Carbonex férfi kézilabda csapata, amely a spanyol Naturhouse La Rioja együttesével szemben maradt alul 27-23-ra.
aug. 13
9:33
Labdarúgás: korábbi spanyol kapitány a kínai válogatottnál (She)
A korábban a spanyol labdarúgó-válogatottat is irányító José Antonio Camacho lesz a kínai nemzeti csapat szövetségi kapitánya. A szakember már meg is érkezett Pekingbe, ahol újságírók hada fogadta. Az ő feladata lesz kijuttatni az együttest a brazíliai vb-re.
aug. 13
9:35
Férfi kosár: Sitku döntött, csak jövőre hagy fel az aktív játékkal (She)
A korábbi öt, Nyíregyházán töltött bajnoki éve alatt egyetlen mérkőzést sem mulasztott Sitku Ernő, akire a 2010–2011-es szezonban alaposan rájárt a rúd. Előbb novemberben Szolnokon szenvedett bordatörést, amire a visszatérést követően, január végén, a Sopron elleni hazai mérkőzésen rásérült a Marso-Vagép NYKK csapatkapitánya. A 39 éves erőcsatár így mindössze 13 meccsen juthatott lehetőséghez, és…
aug. 13
9:36
A Valencia Soldado vezérletével ütötte ki az AS Romát - videó (Agroinform)
A "denevérek" már az első félidőben eldöntötték a találkozó sorsát, amelyen a rómaiak nem igazán veszélyeztették a házigazda kapuját.
aug. 13
9:37
Vízilabda: Hajdúszoboszlón mutatkozik be az új sportág, a vízi rögbi (She)
Hajdúszoboszlón tartják a Gyöngyösi András által megálmodott, vízi rögbinek keresztelt sportág bemutató meccsét a Debrecen pólócsapatának részvételével.
aug. 13
9:38
Serena Williams bejutott a negyeddöntőbe (Agroinform)
Serena Williams bejutott a legjobb négy közé a 2,05 millió dollár összdíjazású, torontói keménypályás női tenisztornán, miután három játszmában legyőzte a cseh Lucie Safarovát a pénteki negyeddöntőben.
aug. 13
9:51
Jégkorong: egyelőre 17 játékossal kezdte meg a jeges edzéseket az Újpest (She)
Bár az újpesti önkormányzat és a Nemzeti Sportközpont még mindig tárgyal a Megyeri úti jégcsarnok használatának feltételeiről, az Újpest jégkorongcsapata 17 játékossal megkezdte a jeges edzéseket.
aug. 13
9:54
Brazil középhátvédet igazolt a Videoton (Agroinform)
Újabb külföldi játékost igazolt a bajnoki címvédő Videoton csapata: a fehérváriak hároméves szerződést kötöttek a 21 éves brazil Paulo Vinícius Souza dos Santos-szal.
aug. 13
10:09
Megint kikaptak a férfi kosarasok (Infostart)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott az utolsó pillanatban kapott kosárral 75-73-ra kikapott pénteken a finnektől az Európa-bajnoki pótselejtező második fordulójában Szolnokon, ezzel második mérkőzését is elvesztette a kvalifikációban.
aug. 13
10:09
Brazília: megtalálta Falcao utódját az Internacional Porto Alegre (She)
A 2006-ban klubvilágbajnokságot nyerő Internacional Porto Alegre Dorival Juniort nevezte ki vezetőedzőnek.
aug. 13
10:09
Serena Williams a négy között Torontóban (Metropol)
Serena Williams bejutott a legjobb négy közé a 2,05 millió dollár összdíjazású, torontói keménypályás női tenisztornán, miután három játszmában legyőzte a cseh Lucie Safarovát a pénteki negyeddöntőben.
aug. 13
10:11
Labdarúgás: fővárosi rangadó az NB I-ben, rajt a Premier League-ben - program (She)
A labdarúgó NB I 5. fordulójában fővárosi rangadót játszanak, a Budapest Honvéd a Ferencvárost fogadja. A még százszázalékos csapatok közül pályára lép a Győri ETO és a PMFC. A Bundesliga 2. körében Wolfsburgban javíthat az első fordulóban vereséget szenvedő Bayern München, míg Hajnal Tamás alakulata, a Stuttgart a Mönchengladbachhoz látogat, Stieber Zoltánékra (Mainz) pedig a Freiburg vár.…
aug. 13
10:12
Djokovics átgázolt Monfilson is (Agroinform)
Továbbra is ellenállhatatlanul játszik a világelső szerb Novak Djokovics a 2,43 millió dollár összdíjazású montreali férfi tenisztornán, így könnyedén jutott négy közé a pénteki negyeddöntőből.
aug. 13
10:13
Costa Rica: egy évet sem bírt ki a válogatott élén a szövetségi kapitány (She)
Távozik posztjáról Ricardo La Volpe, a Costa Rica-i labdarúgó-válogatott argentin szövetségi kapitánya, aki a helyi játékosokkal való rossz kommunikációt jelölte meg lemondása okaként.
aug. 13
10:30
Elindultak Erdélyből a Határon Túra résztvevői (Agroinform)
A történelmi Erdély egyik legkeletibb településéről, Gyimesbükkről szombaton reggel elindultak a kerékpáros Határon Túra 2011 résztvevői, akik augusztus 20-áig a budapesti Kossuth térig tekernek.
aug. 13
10:45
Kerékpár: elindultak Erdélyből a Határon Túra résztvevői (She)
A történelmi Erdély egyik legkeletibb településéről, Gyimesbükkről szombat reggel elindultak a kerékpáros Határon Túra 2011 résztvevői, akik augusztus 20-ig a budapesti Kossuth térig tekernek.
aug. 13
10:47
Férfi kézilabda: a tatabányai Rédei a bajnokság rajtjára épülhet fel teljesen (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, nagy iramú, jó színvonalú mérkőzésekkel kezdődött el pénteken a háromnapos 2. Grundfos-Tatabánya-kupa, amelyen a hazai gárda az első fordulóban a felkészülésben előrébb tartó spanyol Logronótól kapott ki. Továbbra sem játszhatott a hazaiak között a spanyol Arratéből hazatérő, már teljes értékű edzéseket végző Rédei István.
aug. 13
10:48
A játékosok bizonyítani akarnak Szpisljaknak - Barczi Dávid (Agroinform)
Az újpestiek fiatal támadója szerint Zoran Szpisljak érkezésével új impulzusok érik a csapatot, amely minden erején azon van, hogy kimásszon a gödörből.
aug. 13
10:49
Videó: öngóllal kezdődött a Roma vesszőfutása a Valencia ellen (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Valencia 3–0-ra nyert a Serie A-ban vitézkedő AS Roma elleni felkészülési mérkőzésen. Most nézze meg a találkozó góljait!
aug. 13
11:03
Görögország: visszavonult az Európa-bajnok középhátvéd (She)
Bejelentette a visszavonulását a görög labdarúgó-válogatottal 2004-ben Európa-bajnoki címet nyerő Nikosz Dabizasz.
aug. 13
11:05
WNBA: Colemanék kilencpontos hátrányból fordítottak a záró negyedben (She)
A soproni légiós Marissa Colemant is a soraiban tudó Washington Mystics kilencpontos hátrányt dolgozott le a negyedik negyedben a New York Liberty ellen az észak-amerikai női profi kosárlabda-bajnokság (WNBA) alapszakaszának mérkőzésén, amelyet végül a fővárosiak 64–63-ra nyertek meg. Coleman öt pontig jutott a találkozón.
aug. 13
11:07
Lovassport: megvan a magyar csapat a négyesfogathajtó Eb-re (She)
Fintha Gábor szövetségi kapitány kijelölte háromtagú csapatát a korábban Magyarországra tervezett négyesfogathajtó Európa-bajnokságra, amelyre végül a hollandiai Bredában kerül sor szeptemberben.
aug. 13
11:24
Még nincs veszve semmi - Mészáros Lajos (Agroinform)
Férfi kosarasaink Portugália után Finnországtól is kikaptak, a csapatnál mégis úgy gondolják: van még esély az Eb-részvétel kiharcolására.
aug. 13
11:39
Golf, PGA-bajnokság: nem, nem és nem - Tiger Woods újra a mélyben (She)
Bár az amerikai golfozók továbbra is kiválóan szerepelnek az év negyedik, utolsó kiemelt (major) golfversenyén, az Egyesült Államokban zajló PGA-bajnokságon, a második nap egy gyenge amerikai teljesítményről is emlékezetes marad: Tiger Woods életében először nem ütötte meg a második nap végi mezőnyfelező szintet ezen a versenyen, és ezzel kiesett.
aug. 13
11:41
Profi ökölvívás: Froch szerint csúnyán fog járni Ward, mert állon csapja (She)
Október 29-én Atlantic Cityben vívja a Szuper hatok nagyközépsúlyú bokszsorozat döntőjét a WBA-bajnok amerikai Andre Ward és a WBC-címvédő Carl Froch. A brit bunyós elmondta, szeretné szépen befejezni a versengést.
aug. 13
11:57
Videó: Eléggé feldúlt állapotban vagyok a vereség után - Báder (She)
Érthetően nem volt boldog Báder Márton, a magyar kosárlabda-válogatott játékosa a finnektől a szolnoki Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzésen elszenvedett vereség után. Báder az NSO Tv-nek kifejtette, hogy most csak a portugálok elleni hazai meccsre szabad koncentrálni, amelyen több mint öt ponttal kellene győzni.
aug. 13
11:59
Kajak-kenu: hitelesítették a szegedi pályát, sorra érkeznek a külföldiek (She)
A hétvégén is folyamatosan dolgoznak a szervezők a szegedi kajak-kenu világbajnokság helyszínén. Már áll a lelátó, hitelesítették a pályát és nyit az akkreditációs központ.
aug. 13
12:00
A Bayernnek Wolfsburgban kellene kijavítani első fordulós hibáját (Agroinform)
A Bundeliga 2. fordulójában a Bayern a Wolfsburg, a Dortmund a Hoffenheim otthonába látogat, Stieber Zoltán csapata, a Mainz a Freiburg, Hajnalék a 'Gladbach vendégei lesznek.
aug. 13
12:33
MotoGP: Sebestyén Péter a 33. helyen zárta a harmadik szabadedzést (She)
Sebestyén Péter újabb egy helyet lépett előre a gyorsaságimotoros-világbajnokság Cseh Nagydíjának harmadik szabadedzésén a 125 kcm-es géposztályban.
aug. 13
12:33
Sebestyén 33. a harmadik szabadedzésen (Metropol)
A 125 kcm-esek között szereplő Sebestyén Péter a 33. időt érte el a szombati, harmadik szabadedzésen a gyorsaságimotoros-világbajnokság Cseh Nagydíján.
aug. 13
12:36
Hitelesítették a Maty-éri pályát (Agroinform)
Hétvégén is folytatódtak a munkálatok a szegedi Maty-éren, ahol már állnak a lelátók és hitelesítették a pályát a szerdán kezdődő kajak-kenu világbajnokságra.
aug. 13
12:51
MLS: a Galaxynál még nem erősítették meg, hogy Keane érkezik (She)
David Beckham klubtársa lehet Robbie Keane, aki a héten úgy nyilatkozott, hogy szeretné otthagyni a Tottenham labdarúgócsapatát.
aug. 13
13:09
Videó: durván beleszállt hátulról, piros lap lett a „jutalma" (She)
Azonnali piros lappal büntették Gijs Luirinket, a Sparta Rotterdam labdarúgóját, amiért hátulról csúnyán rácsúszott Erik Quekel lábára a Helmond Sport elleni mérkőzésen a holland másodosztályban.

Keresés