2011. augusztus 13. szombat

aug. 13
13:27
Barcelona: Cesc Fabregas még Arsenal-játékos - Pep Guardiola (She)
Bár spanyol médiainformációk szerint Cesc Fabregas már Barcelona-futballistának tekinthető, Pep Guardiola, a katalánok szakvezetője szerint még nem az övék a középpályás.
aug. 13
13:29
Női kézilabda: a Siófok legyőzte az FTC-t a Szabella-kupa nyitó meccsén (She)
Megkezdődött a női kézilabda Szabella-kupa három tornából álló sorozatának első, siófoki állomása, mégpedig rögtön egy nem várt eredménnyel. A hazai közönség előtt szereplő Siófok ugyanis a szünetbeli döntetlent követően végül három góllal, 34–31-re legyőzte az FTC-t.
aug. 13
13:30
Kuyték otthon, Wengerék idegenben kezdik a szezont (Agroinform)
Hat mérkőzéssel kezdetét veszi az angol pontvadászat a Premier Leauge 2011/2012-es idénye. Az első fordulóban a Liverpool a Sunderlandet, a Newcastle pedig az Arsenalt fogadja.
aug. 13
13:48
A Vasas Komjátiért is játszik Győrben (Agroinform)
Az OTP Liga 5. fordulójában szombaton hat mérkőzést rendeznek. A nyitómeccsen az eddig hibátlan teljesítményt nyújtó Győr a múlt héten az első pontját megszerző Vasast fogadja.
aug. 13
14:03
Csehország: korábbi Chelsea-játékossal erősített a Sparta Praha (She)
A cseh labdarúgó-bajnokságban szereplő Sparta Praha kétéves szerződést kötött a legutóbb Zaragozában futballozó Jirí Jarosíkkal.
aug. 13
14:03
Újabb hihetetlen igazolás: ismét a Barcelona erősít (Behaviour)
Spanyol lapértesülés szerint az Arsenal és az FC Barcelona labdarúgócsapata már megegyezett Cesc Fabregas átigazolásáról és a világbajnok játékos vasárnap érkezik a katalán fővárosba.
aug. 13
14:05
MotoGP: Terolé a pole, Sebestyén Péter a 34. helyről indul Brnóban (She)
A spanyol Nicolás Terol teljesített a legjobban a gyorsaságimotoros-világbajnokság Cseh Nagydíján a 125 kcm-es géposztály időmérő edzésén.
aug. 13
14:06
A Pécs nem csak nyerni, szórakoztatni is akar (Agroinform)
Az újonc Pécs eddig négy meccsből négyet nyert, most a legutóbb hazai pályán a Debrecentől vereséget szenvedő Kecskemétet fogadja.
aug. 13
14:21
Sportlövészet: Sidi Péter újabb ezüstérmet szerzett Belgrádban (She)
Sidi Péter címvédőként ezüstérmet szerzett a nagyöbű sportpuskások  300 méteres, 3x40 lövéses összetett számában a belgrádi sportlövő Európa-bajnokság szombati versenynapján.
aug. 13
14:24
Közel a megállapodás, de Fabregas még az Arsenalé - Guardiola (Agroinform)
Habár a média szinte már kész tényként kezeli Cesc Fabregas leigazolását, Josep Guardiola, az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője kijelentette, közel az egyezség, de a spanyol középpályás még az Arsenalé.
aug. 13
14:26
Kikapott a Fradi, a Győr kettővel verte a Valceát a Szabella-kupán (Agroinform)
A Siófokon megrendezésre kerülő női kézilabda tornán a magyar bajnoki címvédő Győri ETO 40-38-ra legyőzte a román aranyérmes Valcea együttesét, a Ferencváros pedig három góllal kikapott a házigazda Siófok alakulatától.
aug. 13
14:39
Sebestyén a 34. helyről rajtolhat a Cseh Nagydíjon (Infostart)
A 125 kcm-esek között szereplő Sebestyén Péter a 34. időt érte el a szombati időmérő edzésen a gyorsaságimotoros-világbajnokság Cseh Nagydíján
aug. 13
14:39
Sportpolitika: Isztambul a 2020-as olimpiai játékokat is megpályázza (She)
Recep Tayyip Erdogan török miniszterelnök bejelentette, hogy Isztambul megpályázza a 2020-as olimpiai játékok rendezési jogát.
aug. 13
14:39
Sebestyén a 34. helyről rajtolhat (Metropol)
A 125 kcm-esek között szereplő Sebestyén Péter a 34. időt érte el a szombati időmérő edzésen a gyorsaságimotoros-világbajnokság Cseh Nagydíján.
aug. 13
14:39
Sebestyén 33. a harmadik szabadedzésen (Behaviour)
A 125 kcm-esek között szereplő Sebestyén Péter a 33. időt érte el a szombati, harmadik szabadedzésen a gyorsaságimotoros-világbajnokság Cseh Nagydíján.
aug. 13
14:41
Női kézi: a DVSC a Koprivnicától, a Fehérvár a Metztől kapott ki simán (She)
A szombat nem a magyar csapatok napja volt a nyári női felkészülési kézilabdatornán: a DVSC a kaproncaiaktól, az Alcoa pedig a francia Metztől szenvedett sima vereséget.
aug. 13
14:42
Véber Diósgyőrben sem félti a Pápát (Agroinform)
Az OTP Liga 5. fordulójában szombaton hat mérkőzést rendeznek. A még veretlen, negyedik helyezett Pápa a kilencedik Diósgyőr otthonába látogat.
aug. 13
14:43
NB I: telt ház várható Debrecenben a Videoton elleni meccsen (She)
A jegyek közel 75 százaléka elővételben elkelt a labdarúgó NB I vasárnapi Debrecen–Videoton rangadójára, így telt házat, 10 ezer nézőt várnak a Nagyerdőbe a legutóbbi két bajnok összecsapására – mondta a hajdúsági klub illetékese szombaton az MTI-nek.
aug. 13
14:45
Arsenal: májusban a Man. City akarta Wengert, aki távozik a klubtól - sajtóhír (She)
A goal.com értesülései szerint a 2011–2012-es szezon lesz Arsene Wenger utolsó idénye az Arsenal kispadján. A francia szakember ezt állítólag közeli ismerőseinek mondta el.
aug. 13
14:57
Női kézilabda: győzelemmel kezdtek Görbiczék a siófoki tornán (She)
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata 40–38-ra legyőzte a román Valceát a Szabella-kupa három tornából álló sorozatának első, siófoki állomásán. Az ETO a szünetre ötgólos előnyre tett szert, a második félidőben pedig már nyolccal is ment, az ellenfél mégis szorossá tudta tenni a végjátékot – Konkoly Csaba együttesének győzelme azonban nem forgott veszélyben.
aug. 13
14:59
Arsenal: ügynöke szerint Vela Spanyolországban folytathatja (She)
Carlos Velát, az Arsenal labdarúgócsapatának támadóját újra kölcsönadhatja a klubja, ezúttal Spanyolországba. Erről a futballista ügynöke beszélt.
aug. 13
15:00
Cesc még nem a Barca játékosa - Guardiola (Agroinform)
Pep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője szerint már csak egy papír hiányzik Cesc Fabregas leigazolásához, de a középpályás jelenleg még az Arsenal játékosa.
aug. 13
15:01
Videó: Arszen Gosokovnak nem volt elég nagy a kapu, fölé lőtt (She)
Könnyű helyzetben rontott nagyot Arszen Gosokov, a Szpartak Nalcsik labdarúgója a Tom Tomszk elleni orosz bajnoki mérkőzésen.
aug. 13
15:02
A Siófok elhallgattatná Bödét Pakson (Agroinform)
A legutóbb Újpesten győztes, és ezzel a hatodik helyre ugró Paks az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó, tizenegyedik Siófokot látja vendégül.
aug. 13
15:04
Teltház lesz a Videoton debreceni vendégjátékán (Agroinform)
A vasárnapi Debrecen-Videoton találkozóra már elővételben elfogyott a jegyek nagyrésze, 10 ezer nézőre számítanak az Olág Gábor utcai stadionban.
aug. 13
15:06
Az egységgel fogjuk pótolni Abdit és Andrezinhót - Kubatov (Agroinform)
A Ferencváros elnöke elmondta többek között, hogy Abdi és Andrezinho csak pénzért igazolhat el a csapattól, az egyesület átvilágítása pedig befejeződött.
aug. 13
15:08
Sebestyén a 34. rajtkockát szerezte meg Brnóban (Agroinform)
A KTM magyar versenyzője, Sebestyén Péter a 34. helyről indulhat a vasárnapi futamon a gyorsaságimotoros-világbajnokság Cseh Nagydíján a 125 kcm-es géposztályban.
aug. 13
15:15
Isztambul olimpiát rendezne (Infostart)
Recep Tayyip Erdogan török miniszterelnök szombaton bejelentette, hogy Isztambul pályázik a 2020-as nyári olimpia rendezési jogáért.
aug. 13
15:15
Bundesliga 2.: továbbra is nullpontos az Alemannia Aachen (She)
Továbbra sincs pontja az Alemannia Aachen együttesének, miután hazai pályán 2–0-ra kikapott a Cottbustól a német labdarúgó-bajnokság másodosztályának 4. fordulójában.
aug. 13
15:15
Kajak-kenu vb - Hitelesítették a pályát (Behaviour)
Hétvégén is folytatódtak a munkálatok a szegedi Maty-éren, ahol már állnak a lelátók és hitelesítették a pályát a szerdán kezdődő kajak-kenu világbajnokságra.
aug. 13
15:17
MotoGP: Pedrosa indul az első helyről, Rossié a hatodik legjobb idő (She)
A spanyol Dani Pedrosa nyerte az időmérőt, így ő indulhat az élről a gyorsaságimotoros-vb Cseh Nagydíján a királykategóriában.
aug. 13
15:18
Sidi Péter újabb ezüstérme (Agroinform)
Sidi Péter címvédőként ezüstérmet szerzett a 300 méteres nagyöbű sportpuska 3x40 lövéses összetett számában a belgrádi sportlövő Európa-bajnokság szombati versenynapján.
aug. 13
15:33
FTC: Aki a Fradi egységét megbontja, az nem maradhat - Kubatov (She)
Kubatov Gábor, az FTC elnöke nyári szabadságáról visszatérve ismét „fogadóórát tartott" a Facebookon, ahol válaszolt a felvetődő szurkolói kérdésekre. Kubatov többek között beszámolt róla, hogy befejeződött az átvilágítás, nemsokára ismét szurkolói ankétot tartanak, illetve részletesebben is foglalkozott Liban Abdi és Andrezinho „elküldésével".
aug. 13
15:36
Ez lesz Wenger utolsó szezonja az Arsenalnál? (Agroinform)
Arsene Wenger már közölte barátaival, hogy a szombaton (ma) rajtoló szezon az utolsó, amit az Arsenal kispadján tölt.
aug. 13
15:38
Isztambul is versenybe száll a 2020-as nyári játékok rendezéséért (Agroinform)
Recep Tayyip Erdogan török miniszterelnök szombaton bejelentette, hogy Isztambul pályázik a 2020-as nyári olimpia rendezési jogáért.
aug. 13
15:51
Női kézilabda: a Békéscsaba 2. lett a hazai tornán a Kolozsvár mögött (She)
A Békéscsaba női kézilabdacsapata 24–19-es vereséget szenvedett a Kolozsvártól a hazai rendezésű felkészülési tornán, így a második helyet szerezte meg a viadalon.
aug. 13
15:53
Tenisz ob: Marosi Katalin lett a bajnok női egyesben (She)
Marosi Katalin nyerte meg a női egyest az országos teniszbajnokságon, miután a szombati fináléban két sima játszmában legyőzte Bukta Ágnest.
aug. 13
15:54
Aczél csatárt avathat, Csank kapust cserél (Agroinform)
Az OTP Liga 5. fordulójában szombaton hat mérkőzést rendeznek. A nyugat-dunántúli rangadót Szombathelyen játsszák, az egy döntetlennel szerénykedő Haladás a pont nélküli Zalaegerszeget fogadja.
aug. 13
15:56
Marosi Katalin nyerte az ob-t (Agroinform)
Marosi Katalin nyerte a női egyest az országos teniszbajnokságon. A teniszezőnő karrierje első bajnoki címét szerezte.
aug. 13
16:09
Női BL: a hajrában kapott góllal veszített az MTK (She)
A hajrában kapott góllal 1–0-s vereséget szenvedett az MTK női labdarúgócsapata a Bajnokok Ligája portugáliai selejtezőcsoportjában. A magyar együttest az izraeli ASA Tel-Aviv győzte le.
aug. 13
16:11
MotoGP: Marc Márquez szerezte meg a pole-t a Moto2-eseknél (She)
A spanyol Marc Márquez indulhat az élről a gyorsaságimotoros-vb Cseh Nagydíján a Moto2-es géposztályban.
aug. 13
16:27
Női kosárlabda, U18-as Eb: győzelem Izrael ellen, az 5. helyért játszunk (She)
A magyar U18-as női kosárlabda-válogatott 71–60-ra legyőzte Izraelt a miskolci korosztályos divízió B-s Európa-bajnokságon, így a hazai együttes az ötödik helyért játszik vasárnap a Portugália–Fehéroroszország csata győztese ellen.
aug. 13
16:30
A Real Madrid korábbi trénere lett Kína új szövetségi kapitánya (Agroinform)
A kínai szövetség megállapodott a Real Madrid és a spanyol válogatott korábbi trénerével, José Antonio Camachóval. Az 56 éves szakember három évre kötelezte el magát.
aug. 13
16:32
Pedrosa indulhat az élről a MotoGP-ben (Agroinform)
Dani Pedrosa nyerte az időmérő edzést a gyorsaságimotoros-világbajnokság Cseh Nagydíján a királykategóriában. A Yamaha spanyol pilótája mögül Jorge Lorenzo és Casey Stoner rajtolhat a vasárnapi futamon.
aug. 13
16:34
Milito már Eto'o pótlásán gondolkozik (Agroinform)
Az Internazionale argentin csatára nem aggódna, ha Samuel Eto'o távozna a csapattól, szerinte honfitársai, Tévez és Lavezzi is képesek lennének pótolni a kamerunit.
aug. 13
16:48
Kikapott második meccsén az MTK (Agroinform)
Második mérkőzésén 1-0-ás vereséget szenvedett az MTK a női Bajnokok Ligája 2-es selejtezőcsoportjában.
aug. 13
17:03
Videó: a liverpooli Luis Suárez csúsztatása a PL idei első gólja (She)
A Liverpool–Sunderland találkozón esett a Premier League 2011–2012-es szezonjának első gólja. A 12. percben egy jobb oldali szabadrúgást követően az uruguayi támadó fejjel megcsúsztatta a labdát, amelybe a vendégek kapusa, Simon Mignolet még bele tudott ugyan érni, ám végül a hálóban kötött ki a játékszer.
aug. 13
17:05
Universiade: pólóban az olaszoktól, kosárban Izraeltől kaptunk ki (She)
Második csoportmérkőzésén is vereséget szenvedett az Universiadén, az egyetemisták és főiskolások világjátékán szereplő magyar férfi vízilabda-válogatott: Székely Bulcsú együttese szombaton az olaszoktól kapott ki 8–4-re.
aug. 13
17:06
Megint kikaptak a pólósok, kosarasaink is vereséggel nyitottak (Agroinform)
Második csoportmérkőzésén is vereséget szenvedett az Universiadén, az egyetemisták és főiskolások világjátékán szereplő magyar férfi vízilabda-válogatott: Székely Bulcsú együttese szombaton az olaszoktól kapott ki 8-4-re.
aug. 13
17:21
London 2012: megvan a magyar csapat szálláshelye (She)
A főbejárattal szemben található sétány végén, egy 12 emeletes épületben, mintegy 350 méterre az étteremtől és közvetlenül a poliklinika szomszédságban lesz a magyar csapat szálláshelye az olimpiai faluban a jövő évi londoni nyári játékok idején.

Keresés