2011. augusztus 26. péntek

aug. 26
0:00
Hosszabbítás után jutott tovább a Newcastle (Agroinform)
Hosszabbítás uátn 2-1-re győzött a Newcastle United a Scunthorpe otthonában az angol Ligakupa második fordulójában.
aug. 26
0:18
Íme Huntelaar mesternégyese a Helsinki ellen - videó (Agroinform)
A Schalke 04 6-1-re győzte le a Helsinkit az Európa Liga selejtezőjének visszavágóján, és ezzel a csoportkörbe jutott.
aug. 26
0:22
A Sevilla csak Pogatetz öngólja révén volt eredményes - videó (Agroinform)
A Hannover 1-1-es döntetlent játszott a Sevilla ellen idegenben, és ezzel 3-2-es összesítéssel bejutott az Európa Liga csoportkörébe.
aug. 26
0:26
A Sporting került utolsóként a főtáblára (Agroinform)
A portugál Sporting 2-1-re nyert a dán Nordsjaelland ellen az Európa Liga selejtezőinek zárómérkőzésén, ezzel utolsóként került fel a főtáblára.
aug. 26
0:30
A Tottenham kölcsönvette Adebayort - hivatalos (Agroinform)
A Tottenham Hotspur a jelenleg zajló szezon végéig kölcsönbe megszerezte Emmanuel Adebayort, a Manchester City togói labdarúgóját.
aug. 26
0:33
El: a Sportinggal teljes a főtábla - a játéknap összes eredménye és a csoportkör mezőnye! (She)
Utolsóként a portugál Sporting CP jutott fel a labdarúgó Európa-liga főtáblájára, miután – bár sokáig nem tudta megtörni a dán Nordsjaelland ellenállását – végül André Santos és Evaldo góljával Andreas Laudrup találata ellenében 2–1-re győzött az idegenbeli 0–0 után. Így teljes az El 2011–2012-es idényének negyvennyolcas táblája.
aug. 26
0:36
48 csapat a főtáblán, péntek délután sorsolnak Monacóban (Agroinform)
Az angol bajnokságot képviseli a legtöbb, szám szerint négy csapat a labdarúgó Európa Liga 48-as főtábláján.
aug. 26
0:37
Angol Ligakupa: a Newcastle szenvedve jutott be a 3. fordulóba (She)
A Newcastle United labdarúgócsapata jutott be az angol Ligakupa 3. fordulójába, miután hosszabbítás után 2–1-es győzelmet aratott a Scunthorpe ellen. A hazaiak Chris Dagnall góljával a 80. percig vezettek, de Ryan Taylor egyenlített, majd Sammy Ameobi megszerezte a „szarkák" győztes találatát. A Newcastle nem nevezte a mérkőzésre magyar légiósát, Kádár Tamást.
aug. 26
1:09
Tenisz: szervagépek egymás ellen, Roddick-Isner elődöntő lesz (She)
Irgalmatlan erejű szervák tömkelegét láthatja alighanem a közönség a Winston-Salem Open ATP-tenisztorna elődöntőjében: az egyik ágon ugyanis Andy Roddick John Isnerrel csap össze.
aug. 26
5:57
Mennyi marad Dzsudzsák zsebében adózás után? (Infostart)
Nemcsak bruttóban, hanem nettóban is csillagászati összeggel gazdagodik az Orosz Föderációhoz tartozó dagesztáni Anzsi Mahacskala csapatához igazolt Dzsudzsák Balázs. A hírek szerint éves szinten 800 millió forintot meghaladó összegű fizetéséből több mint 700 millió forint marad a magyar focista zsebében. Különböző kedvezmények révén pedig még ennél is többet kereshet - tudta meg a Pénzcentrum.hu…
aug. 26
6:51
Élete lehetősége előtt a bunyós (Behaviour)
Vélhetően profi pályafutását döntően befolyásoló csata előtt áll a WBO egykori nagyközépsúlyú profi világbajnoka, Balzsay Károly (23-2, 17 KO), aki ma este a 400 millió dollárból megépített donyecki Donbass Arénában lép ringbe. Ráadásul komoly tétért bokszolhat, ugyanis az ukrán Sztaniszlav Kastanov (28-0, 15 KO) ellen a WBA betöltetlen világbajnoki címe lesz a tét.
aug. 26
7:09
NHL: Satan visszatérhet New Yorkba, az Islandersnél edz (She)
Miroslav Satan, a szlovákok legendás jégkorongozója az észak-amerikai profiligában (NHL) érdekelt New York Islanders nemhivatalos edzéseit látogatja.
aug. 26
7:09
Schumacher: "Spa életem része" (Behaviour)
Amikor 1991 nyarán egy brit bíró a rácsok mögé küldte Bernard Gachot-t, a Jordan istálló pilótáját, mert gázspay-vel lefújt egy taxisofőrt, maga sem gondolta, hogy ezzel sporttörténelmet ír a Forma-1-ben.
aug. 26
7:11
US Open: újabb sikerével Jani Réka Luca egy lépésre a főtáblától (She)
Egy győzelemre került az amerikai nemzetközi teniszbajnokság (US Open) női egyesének főtáblájától Jani Réka Luca. A 20 éves, világranglista-220. magyar lány a selejtező második fordulójában a vele egyidős olasz Camila Giorgit győzte le két játszmában.
aug. 26
7:11
Újabb szuperkupára hajt a Barcelona (Behaviour)
A két európai labdarúgó kupa, a Bajnokok Ligája (BL) és az Európa Liga (EL) győztes csapatai, azaz FC Barcelona és az FC Porto csap össze ma este Monacóban, hogy eldöntsék, melyikük Európa legjobb klubcsapata. Katalán siker esetén Guardiola csapata az idei negyedik trófeáját gyűjtené be, de hasonló sikert érne el győzelmével a portugál gárda.
aug. 26
7:13
Az érmek közelébe sem kerültek a magyarok (Behaviour)
Tegnap négy magyarért szoríthattunk a párizsi, olimpiai kvalifikációs cselgáncs világbajnokságon, ám ezúttal csak apró részsikerek jutottak számukra. A 81 kg-os Csoknyai László és a 63 kg-os Gáspár Eszter egy-egy győzelmét követően kiesett, míg a velük azonos súlycsoportban induló Nagysolymosi Sándor és Baczkó Bernadett már az első összecsapása után búcsúzott a további küzdelmektől.
aug. 26
7:15
Szabics: szomorú búcsú (Behaviour)
A labdarúgó Bajnokok Ligája rájátszásának visszavágóin az egyik legnagyobb meglepetés a Szabics Imrét is foglalkoztató Sturm Graz kiesése volt a fehérorosz BATE Boriszov ellen. A Videotont is búcsúztató osztrák klubnál a mentális erő hiányával magyarázzák a kínos kiesést.
aug. 26
7:27
Botrányok és rekordok - Schumacher 20 éve a Formula-1-ben (Infostart)
Michael Schumacher legendás körülmények között került be a Formula-1-be 1991-ben, miután Eddie Jordan pilótája, Bertrand Gachot gázsprayjel lefújt egy taxisofőrt, amiből rendőrségi ügy lett. Belgiumban Schumacher ülhetett be az autójába, és bár az újonc a hetedik helyről indulva a rajt után már a hatodik helyen haladt, autója néhány száz méter után feladta a küzdelmet - leégett a kuplung a…
aug. 26
7:45
Kecskemét: Foxi és testvére is ott van a közép-afrikaiak bő keretében (She)
Ismételten ott van a Közép-Afrikai Köztársaság nemzeti csapatának bő keretében Foxi Kethevoama, a Kecskemét labdarúgója. A névsor jelenleg 26 játékost jelöl meg, amelyet Jules Accorsi szövetségi kapitány még szűkít a Marokkó elleni, szeptember 4-i Afrika-kupa-selejtező mérkőzés előtt.
aug. 26
8:21
Szocsi 2014: októberben adják át a sí-biatlon komplexumot (She)
Ez év októberében avatják Szocsiban, a 2014-es téli olimpia városában azt a komplexumot, amely a sí- és a biatlonversenyeknek ad majd otthont a jeges-havas játékokon.
aug. 26
8:21
US Open: Arn Gréta hazai ellenfelet kapott (Metropol)
Pénteken elkészült az amerikai nyílt teniszbajnokság, a US Open sorsolása: Arn Gréta, az eddigi egyetlen magyar főtáblás a hazai közönség előtt szereplő Vania King ellen kezd.
aug. 26
8:23
Kiesett az AS Roma, Juhász gólt szerzett (Metropol)
Az Roma nagy meglepetésre kiesett a labdarúgó Európa Liga-selejtező utolsó, negyedik fordulójában, miután a csütörtöki visszavágón saját közönsége előtt csak 1-1-es döntetlent ért el a szlovák Slovan Bratislava ellen.
aug. 26
8:24
A világcsúcstartónak nem tetszik az edzőtábor (Agroinform)
Korábban már többen is panaszkodtak a német atléták közül a jejui edzőtáborra, de csütörtökön a kalapácsvető Betty Heidlernél betelt a pohár, így elhagyja a csapatot.
aug. 26
8:39
Franciaország: Abraham túl sokat kért a Nice-től, így a Honvéd sem járt jól (She)
A Budapest Honvéd korábbi elefántcsontparti légiósa, a jelenleg a francia másodosztályú FC Toursban játszó Abraham Guie Gneki nem tudott megegyezni a Nice vezetőivel, így nem szerződik az élvonalbeli csapathoz. Az üzlet meghiúsulásának valószínűleg Kispesten sem örülnek.
aug. 26
8:41
Tenisz: Wozniacki Schiavonéval játszik a döntőbe jutásért New Havenben (She)
Az első helyen kiemelt Caroline Wozniacki az olasz Francesca Schiavonéval mérkőzik a New Havenben zajló női tenisztorna elődöntőjében. A dán világelső a negyeddöntőben az amerikai Christina McHale-t búcsúztatta, míg az olasz játék nélkül jutott a négy közé, miután a spanyol Anabel Medina Garrigues az összecsapás előtt visszalépett.
aug. 26
8:42
Már a megnyitóra toborozzák az önkénteseket (Agroinform)
A londoni olimpia szervezői augusztus közepén elkezdték az önkéntesek toborzását a jövő júliusi megnyitó ünnepségre.
aug. 26
8:57
BL: A Trabzonspor számomra rejtélyes, oda kell rá figyelnünk - Gasperini (She)
Csütörtök délután elkészült a labdarúgó Bajnokok Ligája 2011–2012-es idényének csoportbeosztása. Gian Piero Gasperini, az olasz Inter vezetőedzője szerint együttese kimondottan veszélyes négyesbe került...
aug. 26
8:57
US Open: Jani Réka-Luca továbbjutott (Metropol)
Jani Réka-Luca egy hosszú esőszünet után 7:5, 6:1-re legyőzte az olasz Camila Giorgit az amerikai nyílt teniszbajnokság selejtezőjének 2. fordulójában, csütörtökön.
aug. 26
8:59
David Villa: mindent meg akarunk nyerni (Metropol)
A spanyol labdarúgó-bajnokság még el sem kezdődött, mégis áll a bál.
aug. 26
9:00
Jani Réka egy lépésre a főtáblától (Agroinform)
Jani Réka esőszünettel tarkított mérkőzésen 7:5, 6:1-re legyőzte az olasz Camila Giorgit az amerikai nyílt teniszbajnokság (US Open) selejtezőjének 2. fordulójának csütörtöki versenynapján.
aug. 26
9:15
ZTE: Győrben nem mi vagyunk az esélyesek, de bármi előfordulhat - Csank (She)
Az NB I-ben ebben az idényben még nyeretlen ZTE labdarúgócsapatának vezetőedzője, Csank János már a döntetlennel is elégedett lenne a mai Győr elleni bajnokin.
aug. 26
9:17
BL: A legerősebbel kerültünk egy csoportba, de készen állunk - Allegri (She)
Massimiliano Allegri, az AC Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint együttese a jelen legerősebb futballklubjával (Barcelona) került egy csoportba a tegnapi Bajnokok Ligája csoportbeosztása során, de véleménye szerint játékosai készen állnak majd a Barca elleni meccsekre.
aug. 26
9:18
Li Na és Schiavone is elődöntőbe jutott (Agroinform)
Schiavone a világelső és első helyen kiemelt Caroline Wozniackival, Li Na a Marion Bartolit kiejtő cseh Petra Cetkovskával mérkőzik a döntőért.
aug. 26
9:19
Videó: A Loki bajnokesélyes, Kondás jól nyúl a fiatalokhoz - Détári (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett videoblogjában Détári Lajos. A korábbi világválogatott labdarúgó az NB I 7. fordulójának várhatóan legizgalmasabb mérkőzéseiről mondja el a véleményét.
aug. 26
9:20
Roddick-Isner elődöntő lesz (Agroinform)
A harmadik helyen kiemelt ukrán Alekszandr Dolgopolov kiesett az egyesült államokbeli Salemben zajló, 553 ezer dollár összdíjazású férfi tenisztorna csütörtöki negyeddöntőjében.
aug. 26
9:33
Serie A: a Genoa-elnök csak kölcsönbe hajlandó Sienába engedni Rudolfot (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, az olasz Siena labdarúgócsapata érdeklődik Rudolf Gergely, a Genoa magyar támadója iránt. Olaszországi hírek szerint azonban a „griffek” legfeljebb kölcsönben engednék el a válogatott csatárt az újonchoz.
aug. 26
9:35
Újpest: Debrecenben is támadni fogunk - Tajthy Tamás (She)
Az Újpest tehetsége, Tajthy Tamás egy nappal a DVSC elleni vasárnapi bajnoki után ünnepli 20. születésnapját. A középpályás a debreceni mérkőzésről és a múlt vasárnapi DVTK elleni hazai találkozóról (1–1) is nyilatkozott klubja hivatalos honlapjának.
aug. 26
9:36
McIlroy egyelőre „hontalan”, kivár a 2016-os olimpia előtt (Agroinform)
A golf a közelmúltban került fel a 2016-os nyári olimpia programjára. Az észak-ír Rory McIlroy is indulna Rio de Janeiróban, de még nem tudja, milyen színekben.
aug. 26
9:37
Serie A: olasz válogatottat védőt szerződtetett a Catania (She)
aug. 26
9:38
Négy magyar áll rajthoz szombaton (Agroinform)
Szombaton, a dél-koreai Teguban kezdetét veszi a 13. szabatéri atlétikai világbajnokság. A nyitónapon négy honfitársunkért szoríthatunk.
aug. 26
9:39
WNBA: ismét lelépték Amber Holtékat, 20 vereség zsinórban (She)
Sorozatban 20. vereségét szenvedte el az észak-amerikai női kosárlabda-bajnokságban a Sopron korábbi légiósát, Amber Holtot is foglalkoztató Tulsa Shock. Holt 10 pontot dobott a 74–57-es seattle-i győzelemmel záruló mérkőzésen . A Seattle-ben a pécsi Allie Quigley csereként négy pontot szerzett.
aug. 26
9:51
Kovács Katalin: Hiányzott Natasa (Infostart)
Hiányzott Douchev-Janics Natasa, főként a spintszámoknál az idei év kajak-kenu világversenyein - mondta az InfoRádiónak Kovács Katalin.
aug. 26
9:51
Serie A: olasz válogatott védőt szerződtetett a Catania (She)
Az olasz Catania élvonalbeli (Serie A) labdarúgócsapata szerződtette Nicola Legrottagliét. A 34 esztendős védő kétéves szerződést kötött a szicíliai klubbal.
aug. 26
9:53
QPR: a balhés Barton átment az orvosin, de még nem tudja, aláír-e (She)
A Sky Sports értesülései szerint Joey Barton csütörtökön sikeresen átment az angol élvonalbeli újonc Queens Park Rangersnél, ám a Newcastle balhéiról elhíresült középpályása még nem döntötte el, hogy aláír-e a Buzsáky Ákost is soraiban tudó egyesülethez.
aug. 26
9:54
Kolumbiai kapitány lehet Martino (Agroinform)
A Kolumbiai Labdarúgó Szövetség felkérte szövetségi kapitánynak az argentin Gerardo Martinót.
aug. 26
9:55
Anglia: újabb kapus érkezhet a Hullhoz, Gulácsi helye veszélyben (She)
Még nehezebbé válhat Gulácsi Péter helyzete a Hull Citynél, az angol másodosztályban szereplő klub ugyanis közel áll a megegyezéshez a 38 éves egyiptomi Eszam el-Hadarival, akit az idény eleji kapusgondok megoldása érdekében szeretne szerződtetni Nigel Pearson menedzser. Gulácsi a Liverpooltól került kölcsönbe a Hull Cityhez, ahol eddig sem ő, sem a brazil Adriana Basso nem nyújtott elég meggyőző…
aug. 26
9:56
Nicola Legrottaglie a Cataniába szerződött (Agroinform)
A Catania leigazolta a bajnok AC Milantól Nicola Legrottagliét. A 34 éves középső védő szerződése lejárt a vörös-feketéknél, ingyen került a szicíliaiakhoz.
aug. 26
9:57
Atlétika: szombaton kezd Papp, Pars, Németh Kristóf és Kazi is (She)
Négy magyar versenyző lesz érdekelt szombaton, a dél-koreai Teguban kezdődő 13. szabadtéri atlétikai világbajnokság első napján.
aug. 26
9:59
Válogatott: kevesebb mint hatezer jegy vár még gazdára a svédek elleni meccsre (She)
Egy héttel a szeptember 2-i Magyarország–Svédország Európa-bajnoki selejtező előtt úgy tűnik, hogy a találkozóra szóló mind a 25 500 belépőjegy gazdára talál – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja.
aug. 26
10:01
Kolumbia: a korábbi paraguayi sikerkapitány kérték fel a válogatott élére (She)
A Kolumbiai Labdarúgó-szövetség felkérte szövetségi kapitánynak az argentin Gerardo Martinót.

Keresés