2011. augusztus 15. hétfő

aug. 15
0:00
A madridi döntelen után kedvező helyzetben a Barcelona (Agroinform)
null
aug. 15
0:01
Spanyol Szuperkupa: nem bírt odahaza a Real a Barcával (She)
Általában egy Szuperkupa-mérkőzés annyira izgalmas, mint hangyát gyűjteni bokszkesztyűben, bodzát szedni a helyi nyugdíjasklubbal vagy egy szál  kapával nekiesni egy tízholdas kukoricaföldnek; de ha a bajnok a Barcelona, a kupagyőztes pedig a Real Madrid, akkor olyan rossz találkozó nem sülhet ki a pontvadászat kötelező felvezetőjéből. Most is így történt, és egy élvezetes, fordulatos…
aug. 15
0:03
Tenisz: Djokovicsot Fish sem tudta megállítani Montrealban (She)
A világelső szerb Novak Djokovics megnyerte a montreali ATP-torna döntőjét, miután három játszmában győzött a hatodik helyen kiemelt amerikai Mardy Fish ellen magyar idő szerint vasárnap este.
aug. 15
0:18
A madridi döntetlen után kedvező helyzetben a Barcelona (Agroinform)
Fordulatos mérkőzésen 2-2-es döntetlen játszott egymással a két gigász, a Real ötödik hazai mérkőzésén sem tudta legyőzni a Barcelonát.
aug. 15
0:51
Videó: a Real Madrid-Barcelona Szuperkupa-mérkőzés négy gólja (She)
Ahogyan arról már beszámoltunk, 2–2-es döntetlent ért el a Real Madrid és a Barcelona csapata a Santiago Bernabeu stadionban, a spanyol Szuperkupa első mérkőzésén. Tekintse meg a találkozó góljait!
aug. 15
1:09
MK: csak tizenegyesekkel nyert a Videoton-PFLA Csepelen - eredmények (She)
Számos mérkőzést rendeztek ma a labdarúgó Magyar Kupa második fordulójában. A Videoton-PFLA csak tizenegyesekkel tudta megverni a Csepelt, míg az NB I-ből a legutóbbi idényben kiesett Szolnok 2–0-ra nyert a Kecskemét második csapata ellen.
aug. 15
1:27
MK: csak 11-esekkel nyert a „kis Vidi” Csepelen - eredmények (She)
Számos mérkőzést rendeztek ma a labdarúgó Magyar Kupa második fordulójában. A Videoton-PFLA csak tizenegyesekkel tudta megverni a Csepelt, míg az NB I-ből a legutóbbi idényben kiesett Szolnok 2–0-ra nyert a Kecskemét második csapata ellen.
aug. 15
6:15
Döntetlen az El Clasicón (Infostart)
A Real Madrid nem tudott előnyt szerezni a labdarúgó Spanyol Szuperkupa első, hazai felvonásán, miután 2-2-es döntetlent játszott az ősi rivális Barcelonával vasárnap.
aug. 15
6:51
Brno - izgalom, bukás és motorcsere (Behaviour)
A hétvégén a magyarok számára "hazai versenynek" számító brnó-i pályán rendezték a gyorsasági motoros világbajnokság 11. futamát. Noha Sebestyén Péter révén magyar versenyző is volt a mezőnyben - a 17 éves pilóta a legkisebbek mezőnyében indult -, a vártnál kevesebb magyar szurkoló látogatott ki a szokásos többezres létszámhoz képest.
aug. 15
6:53
A forma is jelzi: ez a szezon eleje (Behaviour)
Megkezdődött az angol labdarúgó-bajnokság, a második kört bonyolították Franciaországban és Németországban, sok gól sehol nem esett, érdekesség annál több történt. Kitekintés a nagy futballbajnokságokra.
aug. 15
7:09
Olaszország: a Notts County lesz a Juventus ellenfele (She)
Az angol harmadosztályú Notts County lesz a Juventus ellenfele a megépült stadion, az új Delle Alpi szeptember 8-i hivatalos megnyitóján.
aug. 15
7:27
U20-as vb: a brazilok tizenegyesekkel kiejtették Spanyolországot (She)
A kolumbiai korosztályos világbajnokság negyeddöntőjében Franciaország hosszabbításban, 3–2-re verte meg Nigéria együttesét. A brazil-spanyol meccsen még a ráadás sem döntött, tizenegyesekkel végül a dél-amerikaiak jutottak az elődöntőbe.
aug. 15
7:29
WNBA: megint nem estek Tulsa Shockba, megvan a 22. vereség (She)
A soproniakkal bajnoki címet szerző Amber Holt csereként hat pontot dobott a Minnesota Lynx elleni vesztes mérkőzésen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság alapszakaszának legutóbbi játéknapján. A Tulsa Shock ezzel 22. vereségét szenvedte el a szezonban – mindössze egyetlen győzelem mellett.
aug. 15
7:45
Tenisz: Zvonarjova megelőzte Clijsterst a világranglistán (She)
Továbbra is a dán Caroline Wozniacki vezeti a női teniszezők világranglistáját. A második és harmadik helyezett azonban helyet cserélt a hétfőn közzétett ranglista szerint: az orosz Vera Zvonarjova megelőzte a belga Kim Clijsterst.
aug. 15
7:45
Elkeltek a jegyek a brit-magyarra, a Red Hot Chili Peppers játszik (Behaviour)
Már elővételben elkelt az összes jegy a szeptember 16-18-án esedékes brit-magyar tenisz Davis Kupa-mérkőzésre, amelyre az euro-afrikai zóna II. csoportjának harmadik fordulójában kerül sor.
aug. 15
8:03
Tenisz: Djokovics, Nadal, Federer - nincs változás a férfiranglista élén (She)
Továbbra is a szerb Novak Djokovics vezeti a férfi teniszezők világranglistáját. A múlt heti listához képest semmilyen változás nem történt az első három helyen: a spanyol Rafael Nadal a második, míg Roger Federer a harmadik.
aug. 15
8:03
Döntetlen a Szuperkupa első felvonása (Metropol)
A Real Madrid nem tudott előnyt szerezni a labdarúgó Spanyol Szuperkupa első, hazai felvonásán, miután 2-2-es döntetlent játszott az ősi rivális Barcelonával vasárnap. A visszavágót szerdán rendezik Barcelonában.
aug. 15
8:39
Izrael: a kecskemétiek volt légiósa sem tudott segíteni a Totó-kupában (She)
Csereként lépett pályára a kecskemétiek volt légiósa, Sindou Dosso az izraeli Hapoel Ironi Rishon LeZionban a Beitar Jerusalem elleni vesztes Totó-kupa-mérkőzésen, adta hírül a kecskemetite.hu.
aug. 15
8:41
Davis-kupa: Murray-vel és a Red Hot Chili Peppersszel várnak a britek (She)
Már elővételben elkelt az összes jegy a szeptember 16-18-án esedékes brit-magyar tenisz Davis-kupa-mérkőzésre, amelyre az euro-afrikai zóna II. csoportjának harmadik fordulójában kerül sor.
aug. 15
8:43
Videó: Konkoly Csabának nem a győzelem volt az elsődleges cél (She)
A siófoki Szabella-kupán az ötödik helyért a Ferencváros kikapott a Hypótól, Elek Gábor a „nagyon csúnya" kifejezéssel illette az eredményt. A harmadik helyért a Valceától vereséget szenvedő Siófok vezetőedzőjében pozitív kép alakult ki, míg az aranycsatában a BL-győztes Itxako Navarra ellen diadalmaskodó Győr trénere, Konkoly Csaba kijelentette, nem is a győzelem volt az elsődleges cél.
aug. 15
8:57
Anglia: Dunga bírósághoz fordul, 750 ezer fontot követel a QPR-től (She)
Bírósághoz fordul Dunga, az 1994-es világbajnok brazil válogatott csapatkapitánya, mert a Queens Park Rangers még mindig tartozik neki 750 ezer fonttal.
aug. 15
9:00
Blake szetthátrányból győzte le Bagdatiszt (Agroinform)
Andrea Seppi lábsérülés miatt feladta a Juan Martin Del Potro elleni vasárnapi mérkőzését 2,6 millió dollár összdíjazású, cincinnati tenisztorna 1. fordulójában.
aug. 15
9:15
Bulgária: késeltek a drukkerek, miután kikapott a Levszki Szófia (She)
Két hazai szurkolót megkéseltek, további hármat megsebesítettek a Cserno More–Levszki Szófia (3–1) bolgár élvonalbeli bajnoki mérkőzés után.
aug. 15
9:15
Tóth Richárd: már nem szeretem a sok utazást (Metropol)
Észtország fővárosában, Tallin­n­ban rendezték meg a közelmúltban az European Tourt.
aug. 15
9:17
Brazília: a Corinthians otthon, a Flamengo idegenben ikszelt (She)
Az élvonalbeli brazil labdarúgó-bajnokság (Campeonato Brasileiro) 16. fordulójában a tabella első három helyezettje is 2–2-es döntetlent játszott, a Sao Paulo szombati mérkőzését követően vasárnap az éllovas Corinthians otthon, míg a második helyen álló Flamengo idegenben szerzett egy pontot.
aug. 15
9:18
Fabregas 40 millió eurójába kerül(het) a Barcelonának (Agroinform)
Angol sajtóhírek szerint a Barcelona idén 29 millió eurót fog fizetni az Arsenalnak Cesc Fabregasért, később pedig további 11 millióval egészítik ki az összeget.
aug. 15
9:20
Elkapkodták a jegyeket a brit-magyarra, fellép a Red Hot Chili Peppers (Agroinform)
Elkelt az összes jegy a szeptember 16-18-án esedékes brit-magyar Davis Kupa-mérkőzésre, amelyre az euro-afrikai zóna II. csoportjának harmadik fordulójában kerül sor.
aug. 15
9:33
Profi ökölvívás: az utcai harcos legenda premierén 10 mp-t volt ringben (She)
Miamiban került sor az utcai harcos legenda Kimbo Slice (polgári nevén Kevin Ferguson) profi ökölvívói debütálására. Az inkább érdekességgel, mintsem sportértékkel bíró találkozón Slice ellenfele a mindössze egyetlen vereséggel és nulla győzelemmel bíró James Wade volt, aki kevesebb, mint 10 másodpercet töltött a szorítóban, mielőtt 37 éves ellenfele jobb keze betalált, és a mérkőzésvezető…
aug. 15
9:36
A Notts County ellen avatja fel új stadionját a Juventus (Agroinform)
A Juventus a világ legrégebben alapított futballegyesülete, az angol harmadosztályban szereplő Notts County elleni mérkőzéssel avatja majd fel új stadionját.
aug. 15
9:38
Rafael két és fél hónapra kidőlt (Agroinform)
Megsérült és tíz hétig nem játszhat Rafael, az angol labdarúgó-bajnokságban címvédő Manchester United brazil hátvédje.
aug. 15
9:51
Fabregas a Barcelonáé: hazatért a világbajnok (Infostart)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal vasárnap késő este hivatalos honlapján jelentette be: megállapodott a Barcelonával Cesc Fabregas eladásáról. A hírről Andoni Zubizarreta, a katalán együttes sportigazgatója is beszámolt a TVE spanyol televízió élő adásában a gránátvörös-kékek Real Madrid elleni spanyol Szuperkupa-meccse közben. A játékosért a Barcelona és a Milan futott…
aug. 15
9:51
Porto: 13 millió euróért megvették a Standard Liege két játékosát (She)
Két játékost igazolt a belga Standard Liege labdarúgócsapatától a portugál bajnoki címvédő FC Porto.
aug. 15
9:51
Poór extrém tereptriatlon-győzelme Csehországban (Behaviour)
Poór Brigitta a 23 éven aluliak mezőnyében megnyerte az extrém tereptriatlon Világkupa-sorozat csehországi versenyét.
aug. 15
9:54
Mehlmann Ibolya szerződést bontott a Veszprémmel (Agroinform)
Próbajátékra utazott a Krím Ljubljanához Mehlmann Ibolya, aki akkor sem tér vissza eddigi klubjához, a Veszprémhez, ha nem szerződtetik a szlovének.
aug. 15
10:09
Profi ökölvívás: az utcai harcos legenda premierén másodperceket volt ringben (She)
Miamiban került sor az utcai harcos legenda Kimbo Slice (polgári nevén Kevin Ferguson) profi ökölvívói debütálására. Az inkább érdekességgel, mintsem sportértékkel bíró találkozón Slice ellenfele a mindössze egyetlen vereséggel és nulla győzelemmel bíró James Wade volt, aki kevesebb mint 10 másodpercet töltött a szorítóban, mielőtt 37 éves ellenfele jobb keze betalált, és a mérkőzésvezető…
aug. 15
10:11
Jégkorong: Hetényi nem volt a keretben, kikapott a Vienna és a Salzburg (She)
A European Trophy-sorozatban bemutatkozott a Jokerit jégkorongcsapata is, méghozzá a szintén finn HIFK vendégeként. A bajnoki címvédő HIFK fölényes győzelmet aratott, a vendégeknél próbajátékon lévő magyar légiós, Hetényi Zoltán nem kapott helyet a keretben, a meccsre benevezett két kapus a 26 éves Eero Kilpeläinen és a 20 esztendős Frans Tuohimaa volt, adta hírül az icehockey.hu.
aug. 15
10:12
Arng Gréta nyolc helyet javított, elöl nincs változás a világranglistán (Agroinform)
Arn Gréta - legjobb magyarként - nyolc helyet javítva feljött a 61. pozícióba a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.
aug. 15
10:13
Videó: Brazília jobban bírta idegekkel, a spanyolok búcsúztak (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a kolumbiai U20-as labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében Franciaország hosszabbításban 3–2-re megverte Nigériát, a brazil–spanyol meccsen pedig tizenegyesekkel a dél-amerikaiak jutottak tovább. Most nézze meg a két találkozó összefoglalóját!
aug. 15
10:14
Újra a magyar válogatott nyerte a Négy Nemzet Tornáját (Agroinform)
Megvédte tavalyi bajnoki címét a Linzben rendezett Négy Nemzet Tornáján a magyar strandlabdarúgó-válogatott.
aug. 15
10:15
Blackburn: a menedzser erősítésre kért pénzt az indiai tulajdonosoktól (She)
A csapat megerősítését kérte az angol Blackburn Rovers indiai tulajdonosaitól Steve Kean menedzser. A szakember szerint további igazolások nélkül az együttes a kiesés elkerüléséért küzd majd a Premier League-ben.
aug. 15
10:27
Premjer-liga: Dzsudzsák és Zsirkov is jászhatott volna jobban - Gadzsijev (She)
Háromgólos vereséget szenvedett (3–0) az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) hétvégi fordulójában a Dzsudzsák Balázst is soraiban tudó Anzsi Mahacskala Moszkvában a Szpartak vendégeként. Az Anzsi vezetőedzője, Gadzsi Gadzsijev felhívta a figyelmet arra, hogy az új játékosok beépítése nem megy egyik pillanatról a másikra.
aug. 15
10:29
Férfi kosárlabda: a körmendiek volt amerikai légiósa Sopronban folytatja (She)
A korábban Körmenden is játszó Jermaine Thomas a Soproni kosárlabdacsapatban folytatja pályafutását.
aug. 15
10:45
Jégkorong: Hetényi nem volt kerettag, kikapott a Vienna és a Salzburg (She)
A European Trophy-sorozatban bemutatkozott a Jokerit jégkorongcsapata is, méghozzá a szintén finn HIFK vendégeként. A bajnoki címvédő HIFK fölényes győzelmet aratott, a vendégeknél próbajátékon lévő magyar légiós, Hetényi Zoltán nem kapott helyet a keretben, a meccsre benevezett két kapus a 26 éves Eero Kilpeläinen és a 20 esztendős Frans Tuohimaa volt, adta hírül az icehockey.hu.
aug. 15
10:45
Újra magyar strandfutballsiker a Négy Nemzet Tornáját (Behaviour)
Megvédte tavalyi bajnoki címét a Linzben rendezett Négy Nemzet Tornáján a magyar strandlabdarúgó-válogatott.
aug. 15
10:47
Premjer-liga: Dzsudzsák és Zsirkov is játszhatott volna jobban - Gadzsijev (She)
Háromgólos vereséget szenvedett (3–0) az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) hétvégi fordulójában a Dzsudzsák Balázst is soraiban tudó Anzsi Mahacskala Moszkvában a Szpartak vendégeként. Az Anzsi vezetőedzője, Gadzsi Gadzsijev felhívta a figyelmet arra, hogy az új játékosok beépítése nem megy egyik pillanatról a másikra.
aug. 15
10:48
Sírva jutott a halhatatlanok közé Dennis Rodman - videó (Agroinform)
Szombaton iktatták be az NBA Hírességek Csarnokába a Chicago Bulls és a Detroit Pistons ötszörös NBA bajnok kosárlabdázóját, Dennis Rodmant.
aug. 15
10:49
Videó: Kimbo Slice elsöprő erejű ütéssel nyerte meg meccsét (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy Miamiban került sor az utcai harcos legenda, Kimbo Slice (polgári nevén Kevin Ferguson) profi ökölvívói debütálására. A nagy Kimbónak pár másodperc is elég volt a győzelemhez.
aug. 15
10:50
Ibrahimovic megsérült, de nem súlyosan (Agroinform)
Kisebb bokasérülést szenvedett csapata Malmö elleni felkészülési mérkőzésén Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan svéd csatára.
aug. 15
10:51
Barcelona: Fabregas megérkezett, kora délután aláír, és be is mutatják (She)
Cesc Fabregas már megérkezett Barcelonába. Az Arsenaltól távozó világ- és Európa-bajnok középpályás először a barcelonai kórházban kezdte meg az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokat, majd 10 előtt nem sokkal már a Camp Nou orvosi részlegén folytatták a vizsgálatát.
aug. 15
10:53
Strandröplabda: a magyar duó szettet sem nyert az U18-as Eb-n (She)
A Vilniusban rendezett U18-as strandröplabda Európa-bajnokság csoportküzdelmei során francia, német és litván riválisától is kikapott a Molnár Laura, Neizer Lili kettős.

Keresés