2011. augusztus 12. péntek

aug. 12
0:15
Videoton: Erwin Koeman javasolta a Den Haagnak Lencsét (She)
Holland lapértesülések szerint a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Erwin Koeman javasolta az Eredivisiében szereplő ADO Den Haagnak, hogy tesztelje Lencse Lászlót, a Videoton támadóját.
aug. 12
0:33
Tenisz: honfitársa nem kegyelmezett Sarapovának, Zvonarjova is kiesett (She)
Az ötödik helyen kiemelt Marija Sarapova két szettben kikapott honfitársától, Galina Voszkobojevától a Torontóban zajló WTA-torna nyolcaddöntőjében. A harmadik helyen rangsorolt orosz Vera Zvonarjova is kétszettes vereséget szenvedett.
aug. 12
5:21
Michael Schumacher: "Kell ez nekem?" (Behaviour)
Noha tombol a nyári szünet, a Formula 1-ben ilyenkor is történik valami. Jelen esetben: immár Michael Schumacher sem biztos abban, hogy kitölti a 2012 végéig szóló szerződését a Mercedes csapatánál. A veterán klasszist nemcsak csapattársa, Nico Rosberg, hanem korábbi legnagyobb ellenfele, Jacques Villeneuve is megvédte. Ha a hétszeres világbajnok visszavonul az év végén, vélhetően az idén…
aug. 12
6:51
Cottbus: Bodnár meggyőzte az edzőt, már csak az anyagiakban kell megegyezni (She)
Egybehangzó német lapértesülések szerint Bodnár László meggyőzte a Bundesliga 2.-ben szereplő Energie Cottbus szakmai stábját, és a német klub megtette ajánlatát a magyar védőnek.
aug. 12
6:51
Brazilos németek, szerencsés olaszok (Behaviour)
Tizennyolc éves negatív szériának vetett véget a német válogatott, amint szerda este 3-2-re legyőzte a brazilok nemzeti csapatát. A hazaiak számára azonban az este nem szimplán e tény miatt lehetett felemelő, hanem a játék összképe alapján is. Joachim Löw csapata brazilosabb volt a braziloknál.
aug. 12
6:53
Sidi második belgrádi érme (Behaviour)
Sidi Péter ezüstérmes lett a standard puska 300 méteres számában a belgrádi sportlövő Európa-bajnokságon. A jövő nyári londoni olimpia műsorán nem szereplő versenyszámban a komáromi lövő 583 kört ért el, s ezzel két körrel maradt el a győztes francia Josselin Henry eredményétől.
aug. 12
6:55
Újabb gyanúsított (Behaviour)
Újabb élvonalbeli labdarúgót gyanúsít fogadási csalás elkövetésével a Központi Nyomozó Főügyészség. Fazekas Géza szóvivő a nevet nem árulta el, a Nemzeti Sport értesülései szerint viszont a Videotontól elküldött utánpótlás-válogatott középpályásról, P. Csabáról van szó, aki tavasszal kölcsönben a Vasasban játszott.
aug. 12
6:57
A nap embere (Behaviour)
Kubatov Gábor, az FTC elnöke Facebook-oldalán tájékoztatta a közvéleményt arról, hogy a labdarúgócsapat megválik két légióstól, Liban Abditól és Andrezinhótól, mert nem értették meg a Ferencváros örök törvényét, mely az erkölcs, erő, egyetértésen alapszik.
aug. 12
6:59
Ízletes izlandi jutalomfalat (Behaviour)
Nem kimondottan örültek az európai klubcsapatok, hogy a felkészülési időszak közepén válogatott találkozókra kell elengedniük legjobbjaikat. A sok, fölösleges utazás, a sérülésveszély és a számos rizikófaktor miatt kétségesnek tartják, érdemes-e mindezeknek kitenni a játékosokat? S egyetlen válogatott találkozóból érdemi következtetések levonhatók-e? Ha a magyarok az izlandiak elleni 4-0-s sikere…
aug. 12
7:09
Lemondott Sneijderről a Manchester United (Infostart)
Elállt Wesley Sneijder szerződtetésétől a Manchester United labdarúgócsapata sajtóhírek szerint.
aug. 12
7:09
NEC: a sportigazgató szerint Babos Gábor készen áll a következő idényre (She)
Carlos Aalbers, a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő NEC Nijmegen sportigazgatója úgy nyilatkozott, Babos Gábor kiválóan pótolja majd Jasper Cillessent, ha a fiatal holland kapus az Ajaxba igazol.
aug. 12
7:09
Újpest: szabadlábon a tulajdonos (Behaviour)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hivatalos honlapján tette közzé, hogy szabadlábra helyezték a klub tulajdonosát, Tolnai Sándort.
aug. 12
7:11
Real Madrid: megrekedtek a tárgyalások Neymarral, klubja marasztalja (She)
A Santos egyik vezetője szerint Neymar, a csapat és a brazil labdarúgó-válogatott egyik nagy tehetsége várhatóan mégsem lesz a Real Madrid játékosa.
aug. 12
7:11
Nadal korán búcsúzott (Behaviour)
Nagy meglepetésre a világranglista-második spanyol Rafael Nadal már a szerdai második fordulóban - amikor bekapcsolódott a versenybe - kiesett a 2,43 millió dollár összdíjazású montreali férfi tenisztornán.
aug. 12
7:45
Atlétika-vb: veszélyben a női 800 méter címvédőjének indulása (She)
Hátsérülés miatt veszélybe került világbajnoki indulása a dél-afrikai Caster Semenyának, a női 800 méter címvédőjének.
aug. 12
7:45
Montreali tenisztorna: Djokovic a negyeddöntőben (Metropol)
A világelső szerb Novak Djokovic csütörtökön két játszmában legyőzte a horvát Marin Cilicet a 2,43 millió dollár összdíjazású montreali férfi tenisztornán, és bejutott a negyeddöntőbe.
aug. 12
7:47
Tenisz: Tsonga Wimbledon után Montrealban is elbánt Federerrel (She)
A Montrealban zajló férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében Jo-Wilfried Tsonga három szettben múlta felül a korábbi svájci világelsőt, Roger Federert. A francia teniszező Wimbledon után rövid időn belül ismét legyőzte a világklasszis játékost.
aug. 12
8:03
Atlétika: ismét doppingvétségen érték a világbajnok sprintert (She)
Jamaicai sajtóértesülés szerint ismét doppingvétségen érték Steve Mullingsot, a szigetország világbajnok vágtázóját, akit 2004-ben egyszer már két évre eltiltottak doppingolásért.
aug. 12
8:39
WNBA: a korábbi soproni légiós remekelt, csapata mégis kikapott (She)
A korábbi soproni légiós, Angel McCoughtry 25 pontot szórt az észak-amerikai női profi kosárlabda-bajnokság (WNBA) alapszakaszának mérkőzésén, csapata, az Atlanta Dream 109–95-re kikapott a Phoenix Mercurytól.
aug. 12
8:39
Montreali tenisztorna: Federer kiesett (Metropol)
A harmadik helyen kiemelt svájci Roger Federer három játszmában kikapott a francia Jo-Wilfried Tsongától a 2,43 millió dollár összdíjazású montreali férfi tenisztorna csütörtöki nyolcaddöntőjében.
aug. 12
8:41
Videó: A fradistáknak túl kell tenniük magukat az El-búcsún - Takács Rita (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Takács Rita. A Sport Tv szerkesztője most a labdarúgó NB I 5. fordulójának három rangadójáról mondja el a véleményét.
aug. 12
8:42
Nadal után Federer is búcsúzott (Agroinform)
Az egykori világelsőt a francia Jo-Wilfried Tsonga verte három játszmában.
aug. 12
8:43
Videoton: Lencse mégsem holland, hanem dán csapatnál próbázik (She)
Az szinte biztos volt, hogy a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton támadója, Lencse László nem lép pályára a DVSC otthonában, ám a korábbi hírekkel ellentétben mégsem a holland ADO Den Haag csapatához, hanem a dán első osztályú FC Nordsjaellandhoz utazott el.
aug. 12
8:57
DVSC: Varga megsérült a válogatott meccsen, nem játszhat a rangadón (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC magyar válogatott játékosa, Varga József oldalszalag-húzódást szenvedett az Izland ellen 4–0-ra megnyert nemzetközi felkészülési mérkőzésen, így kihagyja a vasárnapi, Videoton elleni rangadót.
aug. 12
9:00
Veszélyben Semenya indulása (Agroinform)
Hátsérülés miatt veszélybe került világbajnoki indulása a dél-afrikai Caster Semenyának, a női 800 méter címvédőjének.
aug. 12
9:15
Videó: kirepült a gokartból a pilóta, de ez mentette meg az életét (She)
Nagy baleset történt egy gokartversenyen. A célegyenes utáni első kanyarban ugyanis két gép összeütközött, a mögöttük érkező harmadik pedig pontosan telibe találta őket, majd néhány pördülés után a füvön kötött ki. A pilóta kirepült a versenyautóból, ám ez mentette meg az életét, ugyanis a gokart azonnal kigyulladt.
aug. 12
9:18
Varga József nem játszhat a Videoton ellen (Agroinform)
A középpályás oldalszalag-húzódást szenvedett Izland ellen.
aug. 12
9:20
Sarapova és Zvonarjova is kiesett (Agroinform)
A harmadik helyen kiemelt orosz Vera Zvonarjova, és honfitársa, az ötödik helyen kiemelt Marija Sarapova is kiesett a 2,05 millió dollár összdíjazású, torontói keménypályás női tenisztorna csütörtöki nyolcaddöntőjében.
aug. 12
9:22
Neymar mégsem megy Madridba? (Agroinform)
A Santos egyik vezetője szerint Neymar, a csapat és a brazil labdarúgó-válogatott egyik nagy tehetsége várhatóan mégsem lesz a Real Madrid játékosa.
aug. 12
9:33
Videoton: a klub fegyelmi eljárást kezdeményez a DVSC ellen (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton fegyelmi eljárást kezdeményez a DVSC ellen – adta hírül a csapat hivatalos honlapja. A székesfehérvári klub késve és drágábban kapta meg a vendégjegyeket a debreceniektől.
aug. 12
9:35
Cselgáncs: tizenhárom magyar vesz részt a párizsi világbajnokságon (She)
Tizenhárom cselgáncsozó képviseli a magyar színeket az augusztus 23-án kezdődő olimpiai kvalifikációs világbajnokságon Párizsban.
aug. 12
9:36
Nem feltett kézzel megyünk Kispestre - Prukner László (Agroinform)
A négy forduló után két ponttal a tabella 12. helyén álló Ferencváros az elmúlt három bajnokiján négy gólt szerző, ötödik Honvéd otthonába látogat az NB I ötödik körében.
aug. 12
9:51
Hegyikerékpár: cseh világkupán folytatódhat az olimpiai pontgyűjtés (She)
Az idei hatodik, egyben utolsó előtti világkupaversenyre, Csehországba utaztak a magyar hegyikerekesek; a keretet három korosztályban összesen tizenegyen alkotják. Az augusztus 13-14-ei, Nové Mesto na Morave-i viadal újabb lehetőséget teremt az olimpiai kvalifikációhoz szükséges világranglistapontok gyűjtésére.
aug. 12
9:51
Bundabotrány: szabadlábon védekezhet a gyanúsított (Metropol)
Szabadlábon védekezhet az az aktív labdarúgó, akit csütörtökön vesztegetéssel és felbujtóként elkövetett hamis tanúzással gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF).
aug. 12
9:54
Szabadlábon védekezhet az újabb gyanúsított (Agroinform)
Szabadlábon védekezhet az az aktív labdarúgó, akit csütörtökön vesztegetéssel és felbujtóként elkövetett hamis tanúzással gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség.
aug. 12
10:09
Szabadlábon védekezhet a bundabotrány újabb gyanúsítottja (Infostart)
Szabadlábon védekezhet az az aktív labdarúgó, akit csütörtökön vesztegetéssel és felbujtóként elkövetett hamis tanúzással gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF). Ezzel együtt nyolcra emelkedett a bundabotrány hazai gyanúsítottainak száma.
aug. 12
10:09
Női kosár: az U18-as válogatott a letteken át jutna a négy közé (She)
Pénteken nagy örömet szerezhet az U18-as magyar női kosárlabda-válogatott a miskolci szurkolóknak. Mint korábban beszámoltunk róla, a divízió B-s Európa-bajnokságon szereplő hazai együttes a középdöntőben a harmadik helyet szerezte meg a csoportjában, és így a másik hatos másodikjával, Lettországgal csap össze az elődöntőbe jutásért.
aug. 12
10:12
A Videoton fegyelmi eljárást kezdeményez a DVSC ellen (Agroinform)
A Loki elleni mérkőzésre a fehérváriak drágábban és késve kapták meg a vendégjegyeket, ezért a klub fegyelmi eljárást kezdeményezett az MLSZ-nél.
aug. 12
10:27
Tenisz ob: a férfiaknál a 2., a nőknél a 3. kiemelt búcsúzott (She)
A teniszezők országos bajnokság negyedik játéknapján mind a férfiaknál, mind a nőknél fokozódtak az izgalmak. A férfimezőnyben búcsúzott a második helyen kiemelt Filipenkó Viktor, akit az MTK játékosa, Kovács Márk győzött le.
aug. 12
10:27
Elmarad a Tottenham meccse (Metropol)
Hétvégén indul a Premier League. A nagy-britanniai zavargások miatt nem rendezik meg a londoni találkozót. Az érintettek csalódottak a döntés miatt. A kárvallott a labdarúgás.
aug. 12
10:29
Válogatott: olvasóink szerint Koman volt a legjobb Izland ellen (She)
Olvasóink osztályzatai alapján Koman Vladimir nyújtotta a legjobb teljesítményt a magyar válogatottban az Izland ellen 4–0-ra megnyert nemzetközi felkészülési mérkőzésen. A Sampdoriában légióskodó középpályás góllal járult hozzá a csapat sikeréhez.
aug. 12
10:30
Tizenhárom fős lesz a magyar küldöttség (Agroinform)
Tizenhárom cselgáncsozó képviseli a magyar színeket az augusztus 23-án kezdődő olimpiai kvalifikációs világbajnokságon Párizsban.
aug. 12
10:31
Női kézilabda: szlovák és román csapatok a békéscsabai tornán (She)
A Budapest Bank-Békéscsabai Előre női kézilabdacsapata augusztus 12-én és 13-án nemzetközi felkészülési tornát rendez a Városi Sportcsarnokban. A házigazda mellett az eseményen pályára lép a szlovák bajnok Nagymihály, a legutóbb a román bajnokság második helyén végző Kolozsvár, valamint a román bajnoki negyedik Zilah együttese is.
aug. 12
10:45
London 2012: a játékokra nincs kihatásuk az angliai zavargásoknak (She)
A brit ötkarikás szervezet (BOA) garantálja, hogy biztonságos lesz a jövő évi londoni olimpia.
aug. 12
10:48
Az MU már lemondott Sneijderről (Agroinform)
David Gill, a Manchester United ügyvezető igazgatója lefújta az Internazionale holland középpályásáért futó hadjáratot, a legfőbb ok az, hogy Sneijder nem volt hajlandó lejjebb adni bérigényeit.
aug. 12
11:21
Chelsea: Torres és David Luiz is lemaradhat a Stoke elleni meccsről (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban legutóbb ezüstérmes Chelsea vasárnap a Stoke City otthonában kezdi az új idényt, és meglehet, Fernando Torres nélkül kell megvívnia az első mérkőzését.
aug. 12
11:23
Kerékpár: Evans szerint a dopping mindig része lesz a sportágnak (She)
Cadel Evans, a 2011-es Tour de France-t megnyerő ausztrál kerékpáros szerint a dopping mindig része lesz a sportágnak, és úgy véli, a tiltott szerek használata elleni küzdelem nagyobb odafigyelést igényel.
aug. 12
11:24
Továbbra is Komjáti András a Vasas vezetőedzője (Agroinform)
A Vasas négy fordulót követően egy ponttal a tabella 14. helyén szerénykedik, ezért több nyomtatott és internetes hírforrás már kész tényként közölte az edző menesztését.
aug. 12
11:25
Tenisz: Kim Clijsters nem védheti meg a címét Cincinnatiben (She)
Visszalépett a jövő heti cincinnati női tenisztornától Kim Clijsters, aki címvédőként indult volna a viadalon.
aug. 12
11:39
Sereghajtó Sebestyén, csúcstartó Talmácsi (Metropol)
Sebestyén Péter a leggyengébb időt érte el a 35 induló közül a gyorsaságimotoros-világbajnokság Cseh Nagydíjának pénteki első szabadedzésén.

Keresés