2011. augusztus 11. csütörtök

aug. 11
0:00
Az eredménnyel és a játékkal is elégedett vagyok - Egervári Sándor (Agroinform)
Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya az Izland ellen 4-0-ra megnyert felkészülési mérkőzést követő sajtótájékoztatón értékeli a magyar csapat teljesítményét.
aug. 11
0:15
Felkészülés: a portugálok megsorozták Luxemburgot - eredmények (She)
A portugál labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen hazai környezetben fölényesen igazolta a papírformát Luxemburg ellen. A vendégek alig győzték számolni a kapott gólokat, a végén ötnél álltak meg a házigazdák.
aug. 11
0:18
Portugál gólgála Luxemburg ellen (Agroinform)
Portugália válogatottja kiütéses, 5-0-ás győzelmet aratott Luxemburg legjobbjai ellen barátságos mérkőzésen. Hugo Almeida duplázott a luzitánoknál, de betalált Cristiano Ronaldo, Fabio Coentrao és Hélder Postiga is.
aug. 11
0:19
Tenisz: kiesett a női világelső Torontóban, Serena továbbment (She)
Meglepetésre már a szerdai 2. fordulóban búcsúzott a világranglistán éllovas dán Caroline Wozniacki a 2.05 millió dollár összdíjazású, torontói kemény pályás női tenisztornán, miután két játszmában kikapott az olasz Roberta Vincitől.
aug. 11
0:23
Videó: fantasztikus emelés és szerencsés olasz gól a világbajnoknak (She)
A 2006-os világbajnok olasz labdarúgó-válogatott 2–1-re legyőzte hazai pályán a 2010-ben nyertes Spanyolországot. A squadra azzura szerzett vezetést Riccardo Montolivo remek emelésével, majd Xabi Alonso egyenlített büntetőből. A mindent eldöntő gólt Alberto Aquilani szerezte, miután lövése egy védőn megpattanva kötött ki a spanyol kapuban.
aug. 11
0:27
Tenisz: Arn Gréta kétórás meccsen kikapott Petkovictól Torontóban (She)
A Torontóban zajló, kétmillió dollár összdíjazású keménypályás WTA-torna második fordulójában a selejtezőből főtáblára kerülő Arn Gréta a második fordulóban 2:05 órás nagy csatában, két szettben szenvedett vereséget a 11. helyen kiemelt német Andrea Petkovictól.
aug. 11
0:33
Az eddigi legfölényesebb győzelem Izland ellen (Infostart)
A svédek elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott szerda este 4-0-ás győzelmet aratott Izland felett a Puskás Ferenc Stadionban rendezett barátságos mérkőzésen. Egervári Sándor szövetségi kapitány Korcsmár Zsolt személyében újoncot is avatott. A magyar csapat még soha nem aratott ilyen fölényes győzelmet Izland ellen, ez volt a két csapat tizedik találkozója.
aug. 11
0:51
Így győzték le a németek a brazilokat - videóval (Infostart)
A német labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 3-2-re nyert a brazilok ellen.
aug. 11
0:51
Tenisz: Djokovics Davigyenko ellen sem hibázott Montrealban (She)
A világelső szerb Novak Djokovics két szettben nyert az orosz Nyikolaj Davigyenko ellen a Montrealban zajló, 2 430 ezer dollár összdíjazású kemény pályás ATP-torna második fordulójában.
aug. 11
0:54
Ibrahimovicot nem nagyon komálom - Korcsmár Zsolt (Agroinform)
Rudolf Gergely, Korcsmár Zsolt és Hajnal Tamás, a magyar válogatott játékosai az Izland ellen 4-0-ra megnyert felkészülési mérkőzést követően a 63.hu kamerája előtt értékelték a látottakat.
aug. 11
0:55
Így nyertek az olaszok a világbajnok spanyolok ellen - videóval (Infostart)
2006 világbajnoka legyőzte 2010 világbajnokát. Az olasz válogatott felkészülési mérkőzésen 2-1-re nyert a spanyolok ellen.
aug. 11
0:58
Zoran Szpisljak a rutinos játékosoktól várja az Újpest feltámadását (Agroinform)
Zoran Szpisljak, az Újpest FC új trénere a Hathárom TV kamerája előtt beszélt a lilák céljairól.
aug. 11
6:51
Hárompontos portugál igazság (Behaviour)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott első Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzésén - amely kedd késő este ért véget -, idegenben 71-66-os vereséget szenvedett Portugália csapatától.
aug. 11
6:53
Bye-bye Bojana (Behaviour)
Egészségügyi okokra hivatkozva befejezi pályafutását Radulovics Bojana, aki az egyik legmeghatározóbb alakja volt a női kézilabdázásnak az elmúlt másfél évtizedben.
aug. 11
7:09
Férfi kézilabda: francia és dán BL-résztvevővel teljes a tatabányai torna mezőnye (She)
A tavalyi sikeres rendezvény után idén is neves külföldi együtteseket fogadnak a hazaiak a II. Grundfos-Tatabánya Kupán.
aug. 11
7:09
Bartha Csaba: a klub érdekeit kell néznem (Behaviour)
Mozgalmas napokat élnek át Újpesten: a tulajdonos, T. Sándor előzetes letartóztatásba került, és bár nem a klubbal kapcsolatos ügyben gyanúsítják, esete kihat a lila-fehérek mindennapjaira is. A csapat négy bajnoki forduló alatt nem szerzett sem pontot, sem gólt, ráadásul állítólag Leo Beenhakker, az új sportigazgató sincs egy véleményen Bartha Csaba ügyvezető igazgatóval Mészöly Géza vezetőedző…
aug. 11
7:11
Női kosár: U18-as csapatunk már negyeddöntős a miskolci Eb-n (She)
Augusztus 4. és 14. között Miskolcon rendezik a PannErgy U18-as, B-divíziós női kosárlabda Európa-bajnokságot, amelyen a csoportmérkőzéseket és a középdöntőt sikerrel megvívó magyar válogatott már a negyeddöntőben van.
aug. 11
7:11
Hazaköltözhet a Twente (Behaviour)
Az UEFA hozzájárult, hogy a holland Twente futballcsapata vendégül láthassa a portugál Benficát a keddi Bajnokok Ligája-selejtezőn enschedei stadionjában, amelynek tetőzete öt hete részlegesen leomlott, két ember halálát és többek sérülését okozva.
aug. 11
7:13
NFL: a Patriots végre megállapodott elit támadófalemberével (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots megállapodott elit támadófalemberével, Logan Mankisszel a szerződéshosszabbításról.
aug. 11
7:13
Hungarikumok a Borok Útja Rallyen (Behaviour)
A magyar borok mellett igazi húzóhungarikumokat is népszerűsítenek a Magyar Borok Útja Rallyen. A pálinka mesterei is volán mögé ülnek, hogy felvegyék a versenyt borász kollégáikkal.
aug. 11
7:15
Pars nagy esélyt kapott (Behaviour)
Nem indul az augusztus 27-én rajtoló tegui atlétikai világbajnokságon Pars Krisztián nagy ellenfele kalapácsvetésben.
aug. 11
7:17
Vajda megbetegedett (Behaviour)
Betegség nehezíti az olimpiai bajnok Vajda Attila felkészülését az augusztus 17. és 21. között esedékes szegedi kajak-kenu világbajnokságra. Vasárnap még arról szóltak a hírek, hogy a magyar válogatott minden tagja egészséges az olimpiai kvalifikációs vb előtt, ám azóta a kenus megbetegedett.
aug. 11
7:19
Fővárosi nagy cirkusz (Behaviour)
Totális zűrzavar uralkodik Újpesten és a Vasasnál. A két nagy múltú labdarúgócsapat együtt négy forduló alatt mindössze egy pontot szerzett a honi bajnokságban. Újpesten menesztették Mészöly Géza vezetőedzőt, a Vasasnál a tulajdonos készül trénercserére, mondván, Komjáti Andrással nincsenek beszélő viszonyban a játékosai.
aug. 11
7:27
U20-as vb: Nigéria búcsúztatta Angliát, brazil-spanyol a négy között (She)
A Kolumbiában zajló U20-as labdarúgó-világbajnokságon a nyolcaddöntő szerdai mérkőzései után kialakult a legjobb nyolc mezőnye.
aug. 11
7:45
Női kézilabda: Tóth Tímea megint megszórta a Fradit, de az Érd kikapott (She)
Egy héten belül másodszor játszott egymással edzőmérkőzést a női kézilabda NB I 2011–2012-es szezonjára készülő Ferencváros és az Érd. A két csapat találkozóján ezúttal is sok gól, és ferencvárosi siker született.
aug. 11
8:03
Vasas: felszámolási eljárást kezdeményeztek a klub ellen (She)
A Vasas labdarúgócsapatától nyáron távozott két szerb játékos, Goran Arnaut és Csedomir Pavicsevics ügyvédje, dr. Pákay Péter felszámolási eljárást kezdeményezett a bíróságon a klub ellen, emellett a Magyar Labdarúgó-szövetségnek is elküldte beadványát.
aug. 11
8:24
129 fős csapattal utaznak az amerikaiak a vb-re (Agroinform)
Nyolc címvédő is tagja a tegui atlétikai világbajnokságra utazó, 129 fős amerikai csapatnak.
aug. 11
8:39
Anglia: a Liverpool és az Everton felhívást tett közzé a zavargások kapcsán (She)
Az ősi rivális FC Liverpool és Everton labdarúgócsapata közös felhívást tett közzé annak érdekében, hogy véget érjenek a zavargások az észak-angliai városban.
aug. 11
8:41
Tenisz: Nadal 6:1-re megnyert első játszma után búcsúzott Montrealban (She)
Meglepetésre már az első mérkőzésén vereséget szenvedett Rafael Nadal a montreali férfi tenisztornán, miután a második fordulóban a horvát Ivan Dodiggal találkozott. Az első körben erőnyerő, világranglista-2. spanyol sztár az első játszmát 6:1-re megnyerte, de ezt követően két szettet is rövidítésben bukott el.
aug. 11
8:42
Nagy bukás lett az új-zélandi evezős világbajnokság (Agroinform)
Bár sportszakmailag sikeres volt, pénzügyileg nagy veszteséget termelt az új-zélandi Karapiro-tavon rendezett 2010-es evezős világbajnokság.
aug. 11
8:43
Videó: Szervezetten és okosan játszottunk Izland ellen - Bogdán (She)
A magyar labdarúgó-válogatott játékosai elégedetten nyilatkoztak az Izland ellen aratott négygólos győzelem után. Rudolf Gergely reálisnak nevezte az eredményt, Bogdán Ádám a nevek alapján többet várt az izlandiaktól, Hajnal Tamás pedig kiemelte, hogy az új szerepkörben bemutatkozó játékosok is jól teljesítettek.
aug. 11
8:44
Arn Gréta számára a 2. forduló jelentette a végállomást (Agroinform)
Arn Gréta két szoros játszmában kikapott a 11. helyen rangsorolt német Andrea Petkovictól a 2,05 millió dollár összdíjazású, torontói keménypályás női tenisztorna 2. fordulójában.
aug. 11
8:57
Videó: Rudolf szerint reális az eredmény, Bogdán csalódott Izlandban, Hajnal az újakról beszélt (She)
A magyar labdarúgó-válogatott játékosai elégedetten nyilatkoztak az Izland fölött aratott négygólos győzelem után. Rudolf Gergely reálisnak nevezte az eredményt, Bogdán Ádám a nevek alapján többet várt az izlandiaktól, Hajnal Tamás pedig kiemelte, hogy az új szerepkörben bemutatkozó játékosok is jól teljesítettek.
aug. 11
8:57
Hanga: Nem rajtam úszott el a győzelem (Metropol)
Elveszítette első, Portugália elleni Eb-pótselejtezőjét a férfi kosárválogatott (66-71). Hanga Ádám ígéri, a finnek ellen javítanak.
aug. 11
9:00
A látássérült ír futó is Usain Bolt ellenfele lesz (Agroinform)
Télen Tyson Gay-el közösen készült, a világbajnokságon a legjobbakkal is versenyre kelhet a látássérült ír sprinter, Jason Smyth.
aug. 11
9:02
Összefognak a Liverpool és az Everton szurkolói (Agroinform)
Az ősi rivális FC Liverpool és Everton labdarúgócsapata közös felhívást tett közé annak érdekében, hogy véget érjenek a zavargások az észak-angliai városban.
aug. 11
9:15
Felkészülés: Klinsmann döntetlennel mutatkozott be az amerikai kispadon (She)
Döntetlennel mutatkozott be az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottjának kispadján Jürgen Klinsmann. A Bob Bradleyt váltó német szakember Philadelphiában Mexikó ellen vezette először az amerikaiakat, akik 1–1-re végeztek a kontinentális riválissal szemben.
aug. 11
9:18
Új álompár a sport világában – Wozniacki McIroy-al randizik - fotó (Agroinform)
Újabb álompárral bővült a közelmúltban a sport világa, július közepe óta ugyanis azt rebesgetik, a világelső Caroline Wozniacki egyre közelebb kerül az észak-ír golf tehetséghez, Rory McIlroy-hoz.
aug. 11
9:20
Nadal meglepetésre kiesett a második fordulóban (Agroinform)
A világranglista-második spanyol Rafael Nadal már a szerdai második fordulóban kiesett a 2,43 millió dollár összdíjazású montreali férfi tenisztornán.
aug. 11
9:33
Tenisz: Zvonarjova, Azarenka és Sarapova is a torontói 3. körben (She)
A kiemeltek közül az orosz Vera Zvonarjova és Marija Sarapova, illetve a fehérorosz Viktorija Azarenka is kétszettes győzelemmel jutott be a torontói női tenisztorna harmadik fordulójába.
aug. 11
9:35
Atlétikai vb: nyolc címvédővel utazik a 129 fős amerikai csapat (She)
Nyolc címvédő is tagja az atlétikai világbajnokságra utazó, 129 fős amerikai csapatnak.
aug. 11
9:36
Jürgen Klinsmann döntetlennel debütált Amerika élén (Agroinform)
Jürgen Klinsmann, az amerikai labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya döntetlennel mutatkozott be a csapat élén, miután Philadelphiában 1-1-et ért el együttese az ősi rivális Mexikó elleni barátságos mérkőzésen.
aug. 11
9:51
Válogatott: osztályozza Dzsudzsák Balázsék Izland elleni teljesítményét! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott tegnap felkészülési mérkőzésen 4–0-ra győzött Izland ellen. Osztályozza a mieink teljesítményét!
aug. 11
9:54
Új álompár a sport világában – Wozniacki McIIroy-al randizik - fotó (Agroinform)
Újabb álompárral bővült a közelmúltban a sport világa, július közepe óta ugyanis azt rebesgetik, a világelső Caroline Wozniacki egyre közelebb kerül az észak-ír golf tehetséghez, Rory McIlroy-hoz.
aug. 11
9:56
Drogbáék hétgólos meccsen verték Izraelt - videó (Agroinform)
A Didier Drogbával felálló Elefántcsontpart 4-3-as győzelmet aratott Izrael ellen a két csapat felkészülési mérkőzésén. Az afrikaiak közül Yaya Touré és Didier Drogba is betalált.
aug. 11
10:09
Magyar Kupa: a Sárvár továbbjutása után vasi derbi a 2. fordulóban (She)
A Sárvár labdarúgócsapata a kétgólos Fehér Martin vezérletével 3–1-re győzött a Kapuvár ellen, így bejutott a Magyar Kupa főtáblájának 2. fordulójába. Az eredmény azt is jelenti, hogy a következő körben vasi derbit rendeznek, ugyanis a sorsolás értelmében a jelenleg a megyei I. osztályban szereplő Celldömölk lesz a Sárvár ellenfele.
aug. 11
10:12
Debrecenbe három pontért utazunk - Polonkai Attila (Agroinform)
Vasárnap rangadót rendeznek Debrecenben: a listavezető otthonába látogat a bajnoki címvédő Videoton. A fehérváriak középpályása szerint, ha támadólag lépnek fel a Loki vendégeként, megszerezhetik a 3 pontot.
aug. 11
10:27
DVSC: „A Videoton ellen az eddigi legnagyobb erőpróba következik” (She)
A DVSC labdarúgócsapatának szerb kapusa, Nenad Novakovics a vasárnapi, Videoton elleni bajnoki kapcsán elmondta, az eddigi legnagyobb erőpróba előtt állnak ebben a szezonban.
aug. 11
10:29
Bp. Honvéd: ismét teljes értékű munkát végezhet Hercegfalvi (She)
Ismét teljes értékű munkát végezhet Hercegfalvi Zoltán, a Bp. Honvéd csatára.
aug. 11
10:48
Jürgen Klinsmann döntetlennel debütált Amerika élén - videó (Agroinform)
Jürgen Klinsmann, az amerikai labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya döntetlennel mutatkozott be a csapat élén, miután Philadelphiában 1-1-et ért el együttese az ősi rivális Mexikó elleni barátságos mérkőzésen.

Keresés