2011. augusztus 11. csütörtök

aug. 11
10:50
Újabb veszprémi győzelem, Mocsai szerint jó úton a csapat (Agroinform)
Az MKB Veszprém a hétvégén Németországban vesz részt egy rangos nemzetközi tornán, ahol Mocsai Lajos szerint tovább gyakorolhatják a taktikát és a stratágiákat.
aug. 11
10:52
Balotelli megint rosszalkodott (Agroinform)
A Manchester City és az olasz válogatott igencsak nehezen kezelhető tagja, Mario Balotelli az Olaszország-Spanyolország barátságos mérkőzést követően "rosszalkodott" újfent.
aug. 11
11:03
NFL: az Eagles továbbra sem lazsál, ezúttal Steve Smith érkezett (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Philadelphia Eagles egészen elképesztő holtszezont produkál, ezúttal a korábban a csoportrivális New York Giantsnél remeklő elkapót, Steve Smitht szerezte meg.
aug. 11
11:06
Előny az Independienténél (Agroinform)
Előnybe került az argentin Independiente a brazil Internacionallal szemben a dél-amerikai labdarúgó Szuperkupáért zajló párharc első, szerdai, avellanedai mérkőzésén.
aug. 11
11:08
Veres Zoltán műrepülő Európa-bajnok showja zárja tornát (Agroinform)
Az augusztus 20-i budapesti ünnepség után egy nappal, a kajak-kenu világbajnokság utolsó vasárnapi döntőjét követően a szegedi Maty-éri pálya felett tart bemutatót Veres Zoltán műrepülő Európa-bajnok.
aug. 11
11:21
Újpest: Beenhakker az internetről választotta ki Zoran Szpisljakot (She)
Az Újpest FC sportigazgatója, Leo Beenhakker a Nemzeti Sportnak elmondta, a csapat új vezetőedzőjére, Zoran Szpisljakra az interneten talált rá.
aug. 11
11:24
LeBron James tanulni akar – Olajuwon segíthet neki (Agroinform)
A palánk közeli pozíciós játékban szeretne fejlődni az NBA egyik legjobb kosarasa, LeBron James, aki ehhez Hakeem Olajuwont hívja segítségül.
aug. 11
11:26
Remekeltek az egykori Barcelona-sztárok, Ronaldinho és Rivaldo is gól szerzett - videó (Agroinform)
A második számú dél-amerikai kupasorozat első fordulójában Ronaldinho és Rivaldo is eredményes tudott lenni.
aug. 11
11:39
Labdarúgás: Independiente-előny a dél-amerikai Szuperkupában (She)
Előnybe került az argentin Independiente a brazil Internacionallal szemben a dél-amerikai labdarúgó Szuperkupáért zajló párharc első, szerdai, avellanedai mérkőzésén.
aug. 11
11:39
Torontói tenisztorna: kiesett Arn Gréta (Metropol)
Arn Gréta két szoros játszmában kikapott a 11. helyen rangsorolt német Andrea Petkovictól a 2,05 millió dollár összdíjazású, torontói keménypályás női tenisztorna második fordulójában.
aug. 11
11:42
Fokváros és Wroclaw lesz Budapest ellenfele a 2017-es Világjátékokért (Agroinform)
Szerdán bejelentették, hogy három pályázó van a hat év múlva sorra kerülő Világjátékok megrendezésére, Budapest mellett Fokváros és Wroclaw kandidált.
aug. 11
11:57
Ausztria: a kivételes tehetségnek tartott Matondót egy másik magyarral pótolnák (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy az osztrák negyedosztályú SV Strasswalchentől az élvonalbeli SV Kapfenberghez szerződött a magyar származású Matondo Franck. A csatár pótlását egy másik magyar futballista oldhatja meg az alacsonyabb osztályú amatőr csapatnál.
aug. 11
11:59
Jégkorong: a japán válogatott korábbi szöv. kapitánya a Dab új edzője (She)
A kanadai Glen Williamson irányítja a következő szezonban a magyar jégkorongbajnokságban szereplő Dab.Docler együttesét – erről Azari Zsolt, az Acélbikák ügyvezetője tájékoztatta a dabdocler.hu-t. Az 56 éves szakember ma délelőtt írta alá szerződését.
aug. 11
12:00
Remekeltek az egykori Barcelona-sztárok, Ronaldinho és Rivaldo is gólt szerzett - videó (Agroinform)
A második számú dél-amerikai kupasorozat első fordulójában Ronaldinho és Rivaldo is eredményes tudott lenni.
aug. 11
12:02
Hazatért a Tour győztes ausztrál nemzeti hős (Agroinform)
Hazatért Melbourne-be az új ausztrál sporthős, a Tour de France-ot megnyerő kerékpáros, Cadel Evans.
aug. 11
12:15
Ausztria: a kivételes tehetségnek tartott Matondót másik magyarral pótolnák (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy az osztrák negyedosztályú SV Strasswalchentől az élvonalbeli SV Kapfenberghez szerződött a magyar származású Matondo Franck. A csatár pótlását egy másik magyar futballista oldhatja meg az alacsonyabb osztályú amatőr csapatnál.
aug. 11
12:15
Európa Liga: Szélesiéket kizárták (Metropol)
Az európai szövetség kizárta a labdarúgó Európa Ligából Szélesi Zoltán csapatát, a görög Voloszt. Az UEFA a görögországi bundabotrányban játszott szerepe miatt száműzte a második számú sorozatából az együttest, mely jövő héten a selejtező negyedik fordulójában lett volna érdekelt.
aug. 11
12:18
Piqué és Busquets játéka is kérdéses a Real ellen (Agroinform)
Elképzelhető, hogy sem Piqué, sem Busquets nem léphet pályára a Real Madrid elleni Szuperkupa-finálé első meccén, miután sérülést szenvedtek az olaszországi barátságos találkozón.
aug. 11
12:33
Arsenal: elfogadták a 35 millió fontos ajánlatot Fabregasért - sajtóhír (She)
Angol sajtóértesülések szerint az Arsenal elfogadta az FC Barcelona ajánlatát Cesc Fabregasért. A katalán középpályás 35 millió fontért válthat klubot – akár már a mai nap folyamán. A befolyt összegből Arsene Wenger menedzser a védelmet erősítheti meg: Scott Dann, Phil Jagielka vagy Gary Cahill érkezhet az Emiratesbe.
aug. 11
12:51
Mainz: a németek szerint Stieber hamarosan meghívót kaphat Egerváritól (She)
A német élvonalbeli Mainz hivatalos honlapja a szerdai felnőtt és utánpótlás válogatott mérkőzések kapcsán egy összeállítást közöl a gárda válogatott játékosairól. A honlap érdekes módon Stieber Zoltánt is megemlíti, annak ellenére, hogy a szélső még sosem kapott meghívót a magyar felnőtt nemzeti csapatba – a németek szerint ez már csak idő kérdése.
aug. 11
12:53
Videó: Ronaldinho erősen lőtt büntetőjét nem védhette a kapus (She)
A második számú brazil kupában, a Copa Sudamericanában lejátszott Flamengo–Atlético RP labdarúgó-mérkőzés a hazai csapat 1–0-s győzelmével ért véget. A mindent eldöntő gólt a csereként beállt Ronaldinho szerezte büntetőből.
aug. 11
12:54
Szélesiéket a bajnokság után az Európa Ligából is kizárták (Agroinform)
Az európai szövetség kizárta a labdarúgó Európa Ligából Szélesi Zoltán csapatát, a görög Voloszt, amely a sorozat negyedik fordulójában volt érdekelt.
aug. 11
12:55
UEFA: kizárták Szélesi Zoltán csapatát, a Voloszt az Európa-ligából (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapján jelentette be, hogy kizárták az Európa-ligából a görög bundabotrányban érintett Olympiakosz Voloszt. Szélesi Zoltán csapata az El-selejtező playoffkörében a francia PSG-vel találkozott volna.
aug. 11
12:56
Vereséggel startoltak férfi pólósaink (Agroinform)
Az Universiadén szereplő magyar férfi vízilabda-válogatott meglepő, háromgólos, 13-10-es vereséget szenvedett Japán csapatától az egyetemisták és főiskolások világjátékán, a kínai Sencsenben.
aug. 11
13:09
Ferencváros: Andrezinho és Abdi átadólistára került (She)
Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke Facebook-oldalán jelentette be, hogy a szakosztály vezetősége úgy döntött, a brazil Andrezinho és a norvég-szomáliai Liban Abdi a jövőben nem tartozik az első csapat keretéhez. Előbbi felfüggesztéséről már korábban is tudni lehetett. A döntést a meghatározó játékosok véleményének meghallgatásával hozták meg.
aug. 11
13:11
Sportközvetítés: 680 ezren néztek bele a magyar-izlandi mérkőzésbe (She)
Továbbra is töretlen a magyar labdarúgó-válogatott népszerűsége a tévénézők körében – derül ki a nézettségi adatokból. Annak ellenére, hogy a válogatott tegnap tét nélküli felkészülési mérkőzés játszott a nem az európai élvonalba tartozó Izlanddal, a nézők hűségesek Egervári Sándor csapatához.
aug. 11
13:12
A FIBA elnöke szerint erős a magyar pályázat (Agroinform)
Olafur Rafnsson, a FIBA Europe elnöke szerint nagyon erős a 2015-ös női kosárlabda Európa-bajnokság megrendezésére benyújtott magyar pályázat.
aug. 11
13:14
Körvonalazódik a svédek elleni kezdő - Egervári Sándor (Agroinform)
Egervári Sándor szövetségi kapitány elégedetten értékelte a magyar labdarúgó-válogatott felforgatott védelmét a szerdai barátságos meccsen Izland felett aratott 4-0-ás győzelem után.
aug. 11
13:27
A zavargások miatt elmarad a Tottenham-Everton meccs (Infostart)
A nagy-britanniai zavargások miatt nem rendezik meg a Tottenham Hotspur-Everton mérkőzést az angol labdarúgó-bajnokság hétvégi nyitófordulójában.
aug. 11
13:27
Női kosárlabda: a FIBA Europe elnöke szerint nagyon erős a magyar Eb-pályázat (She)
Olafur Rafnsson, a FIBA Europe elnöke szerint nagyon erős a 2015-ös női kosárlabda Európa-bajnokság megrendezésére benyújtott magyar pályázat.
aug. 11
13:29
Videó: Ez a csapat tényleg nagyon befogadó - Korcsmár Zsolt (She)
Az Izland elleni mérkőzésen Korcsmár Zsolt első alkalommal lépett pályára a magyar labdarúgó-válogatottban. A norvég Brann játékosa az NSO Tv-nek elárulta, hogy miért ment könnyen a beilleszkedés, de szót ejtett a svédek elleni találkozóról is.
aug. 11
13:31
Premier League: elmarad a Tottenham-Everton mérkőzés (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint elmarad a szombaton 16 órára tervezett Tottenham–Everton Premier League-mérkőzés.
aug. 11
13:33
London 2012: Nagyon fontos, hogy csapataink is kijussanak - Schmitt (She)
Schmitt Pál köztársasági elnök szerint nagyon fontos, hogy minél több csapatsportágban legyenek ott a magyarok a londoni olimpián, mert csak így érhető el 150 fős sportolói létszám a jövő évi ötkarikás játékokon.
aug. 11
13:45
Universiade: meglepő vereséggel kezdtek a vízilabdázóink (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott meglepő, 13–10-es vereséget szenvedett Japán csapatától az egyetemisták és főiskolások világjátékán (Universiade), a kínai Sencsenben.
aug. 11
13:48
A zavargások miatt elmarad a Tottenham-Everton (Agroinform)
A nagy-britanniai zavargások miatt nem rendezik meg a Tottenham Hotspur-Everton mérkőzést az angol labdarúgó-bajnokság hétvégi nyitófordulójában.
aug. 11
13:50
Abdi és Andrezinho mehet, amerre lát (Agroinform)
Kubatov Gábor mai bejelentése szerint az FTC labdarúgó szakosztályának vezetősége felfüggesztette Liban Abdi és Andrezinho kerettagságát az első csapatnál - a két játékosnak távoznia kell az Üllői útról.
aug. 11
14:03
Universiade: meglepő vereséggel kezdtek vízilabdázóink Japán ellen (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott meglepő, 13–10-es vereséget szenvedett Japán csapatától az egyetemisták és főiskolások világjátékán (Universiade), a kínai Sencsenben.
aug. 11
14:05
Videó: könnyed brazil, izgalmas spanyol győzelem az U20-as vb-n (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Kolumbiában zajló U20-as labdarúgó-világbajnokságon a nyolcaddöntő szerdai mérkőzései után kialakult a legjobb nyolc mezőnye, amelynek Nigéria, Spanyolország, Brazília és Franciaország is tagja lett. Nézze meg a találkozók összefoglalóit!
aug. 11
14:06
Ütötték-verték a bírót, mégis elszaladt - videó (Agroinform)
A San Guillermo-Athletic Union Tostado argentin ötödosztályú meccsen, miután a bíró sárgát adott az egyik játékosnak,  kitört a balhé.
aug. 11
14:08
Sztrájkkal fenyegetőznek a spanyol játékosok is (Agroinform)
A spanyol első és másodosztályú labdarúgók sztrájkja miatt elmaradhat a Primera és a Segunda División első két fordulója.
aug. 11
14:21
Spanyolország: sztrájkba lépnek a profi futballisták, csúszhat a szezon (She)
Csütörtök délelőtt sajtótájékoztatót tartott a spanyol profi futballisták szakszervezete (AFE), amelyen bejelentették, hogy az első és másodosztályú profi játékosok sztrájkba lépnek a 2011–2012-es szezon első két hétvégéjén, amennyiben nem sikerül elérni, hogy addig új kollektív szerződést írjanak alá.
aug. 11
14:21
Játékossztrájk miatt csúszhat a spanyol bajnokság rajtja (Metropol)
A spanyol első és másodosztályú labdarúgók sztrájkja miatt elmaradhat a Primera és a Segunda División első két fordulója. A játékosok szakszervezete csütörtökön hirdetett munkabeszüntetést a bajnokság első két hetére.
aug. 11
14:24
Újabb veszprémi győzelem, Mocsai szerint jó úton jár a csapat (Agroinform)
Az MKB Veszprém a hétvégén Németországban vesz részt egy rangos nemzetközi tornán, ahol Mocsai Lajos szerint tovább gyakorolhatják a taktikát és a stratágiákat.
aug. 11
14:26
Fontos, hogy minél több csapatsportágban ott legyünk - Scmitt Pál (Agroinform)
Schmitt Pál köztársasági elnök szerint nagyon fontos, hogy minél több csapatsportágban legyenek ott a magyarok a londoni olimpián, mert csak így érhető el 150 fős sportolói létszám a jövő évi ötkarikás játékokon.
aug. 11
14:39
Sportlövészet: Sidi Péter arany után ezüstérmet is szerzett az Eb-n (She)
Sidi Péter második lett a standard puska 300 méteres versenyében a belgrádi Európa-bajnokságon.
aug. 11
14:41
Férfi kézilabda: Mikler a Bajnokok Ligája kezdetére már teljesen felépül (She)
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Pick Szeged magyar válogatott kapusa múlt hét szombaton a vezetőséggel együtt hazautazott a kopaoniki edzőtáborból, mivel fájdalmat érzett az akkor öt és fél hete műtött térdében.
aug. 11
14:42
A szövetségi kapitány "örökre" kitette Mutut a keretből (Agroinform)
Egy átmulatott éjszakával "örökre" kizárta magát a román labdarúgó-válogatottból Adrian Mutu.
aug. 11
14:44
Egy Honvéd-Fradin garantált a feszültség - Debreceni András (Agroinform)
A hétvégén a Debrecen - Videoton mérkőzés mellett Honvéd-Ferencváros találkozót is rendeznek. Debreceni András, a kispestiek védője szerint olyan atmoszféra lesz a Bozsik-stadionban, amilyen egy ilyen rangadóhoz illik.
aug. 11
14:57
Labdarúgás: Mutu „örökre” kizárta magát a román válogatottból (She)
Egy átmulatott éjszakával „örökre” kizárta magát a román labdarúgó-válogatottból Adrian Mutu.
aug. 11
15:15
Anzsi: az Inter sportigazgatója szerint Eto’o Dzsudzsákéknál folytatja (She)
Ernesto Paolillo, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale sportigazgatója szerint a fekete-kéket kameruni csatára, Samuel Eto’o a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi Mahacskalánál folytatja pályafutását.

Keresés