2011. augusztus 7. vasárnap

aug. 7
0:15
Felkészülés: Villa vezérletével nyert a Barca - a nap összes felkészülési mérkőzése (She)
Felkészülési mérkőzésen az Egyesült Államokban turnézó spanyol Barcelona labdarúgócsapata David Villa vezérletével birkózta le a mexikói Club Américát a Dallas Cowboys NFL-stadionjában.
aug. 7
1:27
NB II: a Vidi új portugál igazolása meggyőzően mutatkozott be a BKV ellen (She)
Felkészülési labdarúgó mérkőzésen a Videoton másodosztályban szereplő második csapata döntetlent játszott a BKV Előrével. A találkozón pályára léphetett a fehérváriak friss szerzeménye, az első keretbe szerződtetett portugál Filipe Oliveira, aki remek és meggyőző teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet elsősorban jobb oldali védőként – átjátszhatatlannak bizonyult –, de bátran kapcsolódott be…
aug. 7
1:45
Videó: David Villa és Keita is bevette a Club America kapuját (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a Barcelona 2–0-ás győzelmet aratott a mexikói Club America ellen a World Football Challenge dallas-i mérkőzésén. A 24. percben David Villa teljesen üresen maradt Armando Navarrete kapuja előtt és közvetlen közelről fejelt gólt érően. A mérkőzés legvégén pedig Gerard Deulofeu küzdötte be magát a tizenhatosra, a labdát pedig át a cserekapus Leonin Pinedán, hogy Keita…
aug. 7
3:18
Pont ott nőtt fölénk a Vidi, ahol erős vagyunk - Benczés Miklós (Agroinform)
Benczés Miklós, a DVTK trénere a Videoton elleni bajnoki mérkőzés után a Hathárom TV kamerája előtt értékelte a látottakat.
aug. 7
3:36
Nem úgy játszott a Diósgyőr, ahogy tud - Francisco Gallardo (Agroinform)
Francisco Gallardo, a DVTK középpályása és Sándor György, a Videoton irányítója a hatharom.hu kamerája előtt értékelte a két csapat bajnoki összecsapása után a látottakat.
aug. 7
4:12
Vaskó Tamás vs. Sándor György (Agroinform)
Vaskó Tamás, a Videoton védője a DVTK elleni 2-0-ra megnyert hazai bajnoki után saját csapattársát Sándor Györgyöt kapta mikrofonvégre.
aug. 7
4:16
Paulo Sousa csak a sok kihagyott helyzet miatt bosszús (Agroinform)
Paulo Sousa, a Videoton trénere a DVTK elleni bajnoki mérkőzés után a Hathárom TV kamerája előtt értékelte a látottakat.
aug. 7
4:48
Pont ott nőtt fölénk a Vidi, ahol erősek vagyunk - Benczés Miklós (Agroinform)
Benczés Miklós, a DVTK trénere a Videoton elleni bajnoki mérkőzés után a Hathárom TV kamerája előtt értékelte a látottakat.
aug. 7
7:09
Brazília: Ronaldinho még mindig készen áll a válogatottságra (She)
Továbbra is szívesen öltené magára a brazil labdarúgó-válogatott mezét a világbajnok Ronaldinho.
aug. 7
7:45
U20-as vb: hibátlan spanyolok; kialakult a nyolcaddöntő mezőnye (She)
Spanyolország és Nigéria is győzött utolsó mérkőzésén a kolumbiai U20-as labdarúgó-világbajnokságon, így mindkét csapat százszázalékos teljesítménnyel tudta le a csoportkört. Ezzel egyszersmind kialakult a legjobb tizenhat mezőnye.
aug. 7
7:47
Argentína: a Banfield elleni idegenbeli győzelemmel kezdett az újonc (She)
Az argentin másodosztályból (aranyérmesként) feljutó Atlético Rafaela győzelemmel kezdte szereplését a legmagasabb osztályban. Az újonccsapat a Banfield otthonában aratott 2–0-s sikert. A másik újonc, a Unión Santa Fe otthon ikszelt az  Argentinos Juniorsszal.
aug. 7
8:03
Brazília: hazai győzelmével a tabella élén a Flamengo (She)
A Flamengo hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Coritibát a brazil labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában, s ezzel átvette a vezetést a bajnoki tabellán. Igaz, a két ponttal kevesebbet számláló Corinthians két meccsel kevesebbet játszott riválisánál.
aug. 7
8:21
Tenisz: Monfils-Stepánek finálé lesz Washingtonban (She)
Gaël Monfils nagy csatában legyőzte az amerikai John Isnert, ezzel bejutott a washingtoni férfi tenisztorna döntőjébe, ahol Radek Stepánek lesz az ellenfele. A carlsbadi női versenyen Vera Zvonarjova és Agnieszka Radwanska játssza a finálét
aug. 7
8:24
Ronaldinho még mindig készen áll a válogatottságra (Agroinform)
Továbbra is szívesen öltené magára a brazil labdarúgó-válogatott mezét a világbajnok Ronaldinho.
aug. 7
8:39
WNBA: ezúttal sem sikerült nyernie a Tulsa Shocknak (She)
Amber Holt ezúttal nem szerzett pontot a Tulsa Shock együttesében, amely 72–64-es vereséget szenvedett a San Antonio Silver Stars otthonában az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának legutóbbi játéknapján.
aug. 7
8:41
Videó: Ronaldinho ismét villant - remek gólpassz a Coritiba ellen (She)
Nagyszerű gólpasszt adott Ronaldinho a Coritiba ellen 1–0-ra megnyert brazil bajnoki mérkőzésen. A világbajnok és aranylabdás játékos a gól előtt tőle szokatlanul pontatlanul vett le egy labdát, de utána tökéletesen varázsolt a gólszerző Jael fejére a 90. percben.
aug. 7
8:42
Monfils-Stepánek döntőt rendeznek (Agroinform)
Az első helyen francia Gael Monfils három szettben legyőzte a hazai közönség előtt versenyző John Isnert az 1,1 millió dollár összdíjazású, keménypályás washingtoni tenisztorna elődöntőjében.
aug. 7
8:43
Magyar Kupa: a Tisza Volán búcsúztatta a Békéscsabai MÁV-ot (She)
A labdarúgó Magyar Kupa első fordulójában a Tisza Volán idegenben harcolta ki a továbbjutást, miután a Békéscsabai MÁV vendégeként aratott egygólos diadalt.
aug. 7
8:44
A nagy terveket szövögető PSG hazai vereséggel rajtolt (Agroinform)
A katari tulajdonban lévő, bajnoki címre törő Paris Saint-Germain hazai vereséggel kezdte a francia labdarúgó-bajnokság 2010-2011-es szezonját: a párizsiakat a Lorient verte Julien Quercia góljával.
aug. 7
9:00
Győzelemmel zárta amerikai túráját a Barcelona - videó (Agroinform)
Az Egyesült Államokban edzőtáborozó Barcelona megnyerte utolsó felkészülés mérkőzését: David Villa és Seydou Keita találatával 2-0-ra legyőzte a mexikói Club Américát.
aug. 7
9:15
Rögbi: Új-Zéland mély nyomokat hagyott Ausztráliában (She)
A Három Nemzet rögbisorozat harmadik fordulójában a szeptemberi hazai rendezésű világbajnokságra készülő Új-Zéland 16 ponttal nyert Ausztrália ellen. Előbbi így mindkét hazai mérkőzését megnyerte az idei kiírásban, de még vár rá a két idegenbeli visszavágó.
aug. 7
9:36
Zvonarjova és Radwanska jutott a fináléba (Agroinform)
Az első és a harmadik kiemelt játssza a 21 ezer dollár összdíjazású carlsbadi női keménypályás tenisztorna fináléját.
aug. 7
9:51
Labdarúgás: manchesteri derbivel kezdenek az angolok - vasárnapi program (She)
Bár még csak a labdarúgóidény legelején járunk, máris több fronton érdemes figyelemmel követni az eseményeket, hiszen egyre több az érdekesnek ígérkező „csemege”. Angliában például rögtön manchesteri derbivel nyitják a szezont a Community Shield (Szuperkupa) keretében, a Wembleyben tehát megismétlődik az elmúlt évad egyik FA-kupa-elődöntőjének párosítása.
aug. 7
9:54
Megnyertük a Telki Kupát (Agroinform)
Az U17-es magyar labdarúgó-válogatott legyőzte a szerbeket a a nyolccsapatos nemzetközi torna, a Telki Kupa szombati döntőjében, és ezzel elhódította a végső győztesnek járó trófeát.
aug. 7
10:09
Spanyolország: mexikói kiszemelt a Barcelona és a Real Madridnál (She)
A Barcelona és a Real Madrid labdarúgócsapata is élénken érdeklődik Carlos Fierro iránt.
aug. 7
10:11
Videó: Vanczák Vilmos újabb fejes gólja, ezúttal a Baselnek talált be (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Sion labdarúgócsapata 3–3-as döntetlent ért el a Basel otthonában a svájci bajnokság negyedik fordulójában. A találkozó első gólját Vanczák Vilmos szerezte, a válogatott védő fejjel büntette az ellenfél kapusának hibáját. Ez volt Vanczák harmadik gólja a szezonban.
aug. 7
10:13
Man. United: a francia középpályás elhagyja a „vörös ördögöket” (She)
Angol lapértesülések szerint elhagyja a Manchester Unitedet, és a Newcastle-ben folytatja pályafutását Gabriel Obertan.
aug. 7
10:30
Vanczák harmadik gólját szerezte a szezonban - videó (Agroinform)
A svájci bajnokság 4. fordulójának szombati játéknapján a Sion 3-3-as döntetlent játszott a Basellel. A Sion vezető gólját válogatott védőnk, Vanczák Vilmos szerezte, egy szabadrúgás után fejelt Yann Sommer kapujába.
aug. 7
10:45
Női kosárlabda: a Szeged elindulhat a bajnokságban (She)
Eleget tett a nevezési feltételeknek a Szeged női kosárlabdacsapata, így megkapta az indulási jogot a női bajnokság A-csoportjában.
aug. 7
11:03
Spanyolország: mexikói kiszemelt a Barcelonánál és a Real Madridnál (She)
A Barcelona és a Real Madrid labdarúgócsapata is élénken érdeklődik Carlos Fierro iránt.
aug. 7
11:06
Manchesteri rangadó a Wembleyben a Szuperkupáért (Agroinform)
Manchesteri városi derbivel indul az angol labdarúgószezon: szombat délután a bajnok United az FA-kupát elhódító Cityvel csap össze az Angol Szuperkupáért a Wembleyben.
aug. 7
11:21
Számszeríjász Eb: egy-egy arany és bronz a magyar termés (She)
Egy-egy arany- és bronzéremmel zárta a magyar csapat a budapesti field számszeríjász Európa-bajnokságot.
aug. 7
11:24
Egy-egy arany és bronz a magyar termés (Agroinform)
Egy-egy arany- és bronzéremmel zárta a magyar csapat a budapesti field számszeríjász Európa-bajnokságot.
aug. 7
11:39
FTC: a brazil Andrezinhót kirakták a keretből - sajtóhír (She)
Kimaradt a Pécs elleni bajnokira készülő FTC labdarúgócsapatának keretéből Andrezinho. A zöld-fehérek 26 éves brazil focistája csak a lelátóról figyelheti csak társait ezen a mérkőzésen – pedig nem is bajlódik sérüléssel. Erről a blikk.hu számolt be.
aug. 7
11:42
John Carew az angol másodosztályban folytatja (Agroinform)
Az Aston Villából a másodosztályú West Ham Unitedbe igazolt John Carew. A 31 éves, norvég válogatott csatár szerződése lejárt Birminghamben, ingyen váltott klubot.
aug. 7
11:57
Az augusztusi válogatott meccsek törlését kérik az élklubok (Metropol)
Az augusztusi válogatott mérkőzések eltörlését kérik a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségtől (FIFA) az európai élklubok, a szövetségi kapitányok és a játékosok szervezete.
aug. 7
12:15
Az augusztusi válogatott meccsek törlését kérik az élklubok (Infostart)
Az augusztusi válogatott mérkőzések eltörlését kérik a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségtől (FIFA) az európai élklubok, a szövetségi kapitányok és a játékosok szervezete.
aug. 7
12:15
Jégkorong: Dunaújvárosban folytatja a Volán után Vaszjunyin Artyom (She)
Ezúttal nem a Vasastól, hanem a szomszédból igazolt a Dab.Docler jégkorongcsapata, amely Vaszjunyin Artyommal is megegyezett. A 27 éves csatár egy idényre írt alá.
aug. 7
12:18
A Fradi sebzett vad - de mire képes? (Agroinform)
Vasárnap három mérkőzéssel folytatódik az OTP Bank Liga 4. fordulója. Elsőként az eddig mindhárom mérkőzését megnyerő Pécs a még nyeretlen Ferencváros otthonába látogat.
aug. 7
12:33
Kerékpár: 3. helyével szinte biztos Lovassy Krisztián londoni kvótája (She)
Egy bronzérem is sokat érhet. Ez alkalommal ezt Lovassy Krisztián esete bizonyította, aki a harmadik helyen végzett a szombati GP Betonexpresszen, s az elmúlt évekből kiindulva az általa megszerzett 95 pont nemcsak világbajnoki részvételt, hanem olimpiai kvótát is érhet az Ora Hotels-Carrera kerekese számára.
aug. 7
12:36
Az augusztusi válogatott meccsek törlését kérik az élklubok (Agroinform)
A tiltakozók azt szeretnék elérni, hogy a FIFA mihamarabb vegye ki a versenynaptárából azt az augusztusi hétközi dátumot, amelyet nemzeti csapatok találkozóira tart fenn.
aug. 7
12:51
Videó: „Nincs még ütőképes válogatottunk, amely kijuthatna egy vébére” (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett videoblogjában Détári Lajos. A korábbi kiváló labdarúgó a világbajnoki selejtezők sorsolásával kapcsolatban mondta el a véleményét a magyar válogatott esélyeiről. Döme szerint egyelőre nincs ütőképes együttesünk, amellyel kijuthatnánk egy vb-re vagy Eb-re. Détári úgy látja, Romániával meccselünk majd a harmadik helyért.
aug. 7
12:51
Számszeríjász Eb - Egy-egy arany és bronz a magyar termés (Behaviour)
Egy-egy arany- és bronzéremmel zárta a magyar csapat a budapesti field számszeríjász Európa-bajnokságot.
aug. 7
12:53
FIFA: az augusztusi válogatott játéknap törlését kérik az élklubok (She)
Az augusztusi válogatott mérkőzések eltörlését kérik a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségtől (FIFA) az európai élklubok, a szövetségi kapitányok és a játékosok szervezete.
aug. 7
12:54
Andrezinhót kitették a keretből - sajtóhír (Agroinform)
A Blikk információi szerint a Ferencváros brazil középpályását, fegyelmezetlensége miatt kirakták a zöld-fehérek keretéből. A légiós a Pécs elleni, vasárnap esti bajnokit csak a lelátóról figyelheti.
aug. 7
13:09
Sportlövészet: Sidi a harmadik helyen jutott döntőbe a belgrádi Eb-n (She)
Sidi Péter harmadikként, 1171 körrel került be a nyolcas fináléba a férfi szabadpuskások összetett számában a belgrádi Európa-bajnokságon. A címvédő sportlövő ugyanannyit lőtt, mint az alapverseny első két helyezettje.
aug. 7
13:12
Három játékos is megsérült a Benfica ellen (Agroinform)
A vereség mellett újabb három sérültjébe került az Arsenalnak a szombati lisszaboni vendégjáték: a Benfica elleni felkészülési mérkőzésen Robin van Persie, Kieran Gibbs és Thomas Vermaelen is sérülést szenvedett.
aug. 7
13:27
Videó: „Nincs ütőképes válogatottunk, amely kijuthatna egy vébére” (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett videoblogjában Détári Lajos. A korábbi kiváló labdarúgó a világbajnoki selejtezők sorsolásával kapcsolatban mondta el a véleményét a magyar válogatott esélyeiről. Döme szerint egyelőre nincs ütőképes együttesünk, amellyel kijuthatnánk egy vb-re vagy Eb-re. Détári úgy látja, Romániával meccselünk majd a harmadik helyért.
aug. 7
13:30
Gyereket vár az olimpiai bajnok és BL-győztes leszbikus kézilabdázó (Agroinform)
A női kézilabdázás egyik legnagyobb sztárja, Gro Hammerseng gyermeket vár, így kérdéses, hogy ott lehet-e a londoni olimpián.
aug. 7
13:45
Triatlon ob: Balogh Bence és Kovács Zsófia győzött a sprinttávú versenyen (She)
Balogh Bence és Kovács Zsófia nyerte meg szombaton a sprinttávú triatlon országos bajnokságot Fadd-Domboriban.

Keresés