2011. augusztus 31. szerda

aug. 31
0:15
US Open: a hölgyeknél nincs már versenyben idei Grand Slam-győztes (She)
Az idei Roland Garrost megnyerő kínai Li Na két játszmában kikapott a román Simona Haleptől a US Open első fordulójában, ami azt jelenti, hogy a nőknél már nincs versenyben olyan játékos, aki 2010-ben egyesben Grand Slam-tornát nyert. A wimbledoni bajnok Petra Kvitová hétfőn kapott ki Alexandra Dulgherutól, míg az Australian Openen diadalmaskodó Kim Clijsters ugyebár sérülés miatt el sem indult a…
aug. 31
0:33
Arsenal: a Werder sportigazgatója elismerte, hogy eladták Mertesackert (She)
A Werder Bremen labdarúgócsapatának sportigazgatója, Klaus Allofs elismerte, hogy Per Mertesackert eladták az Arsenalnak.
aug. 31
0:37
Genoa: a csatárt kereső Panathinaikosz kölcsönvenné Rudolf Gergelyt (She)
Az utóbbi időszakban több olasz klubbal is hírbe hozták a helyi első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Genoa magyar válogatott csatárát, Rudolf Gergelyt. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a támadó iránt Görögországból is érdeklődnek.
aug. 31
0:51
Videó: bemutatkozik Heidi Löke, a magyar kapitány világklasszis párja (She)
Heidi Lökéről sok mindent elmondhatnánk: a 28 éves beállós idén tavasszal Bajnokok Ligája aranyérmet nyert gólkirályként a dán Larvik csapatával, a norvég válogatottal kétszeres Európa-bajnok. Ő ehhez képest hosszas dilemmázás után a testvéreiről mesélt az NSO Tv-nek az "ő mit mondana, ki is Heidi Löke?"-kérdésre. A mindig mosolygós világklasszis nagyon jól érzi magát Győrött párjával, aki…
aug. 31
0:54
Jani Réka-Luca szerválhatott a meccsért, végül mégis kiesett az első körben (Agroinform)
A selejtezőből induló, a verseny előtt a világranglista 222. helyét elfoglaló Jani Réka-Luca nagy küzdelemben, döntő szett rövidítésben szenvedett vereséget Babos Tímea páros partnerétől, az amerikai Sloane Stephenstől.
aug. 31
0:55
US Open: Arn két játszmában, Jani döntő szett rövidítésben kapott ki (She)
A selejtezőből induló Jani Réka 6:2, 3:6, 7:6-ra kikapott a világranglistán nála 116 hellyel előrébb található amerikai Sloane Stephenstől a US Open első fordulójában. Másik főtáblás játékosunk, Arn Gréta sem jutott tovább, miután 6:1, 6:4-es vereséget szenvedett a szintén amerikai Vania Kingtől.
aug. 31
1:09
Liverpool: uruguayi válogatott védő érkezik, Poulsen távozhat (She)
A Liverpool futballcsapata bejelentette, hogy hosszú távú szerződést kötött az uruguayi válogatott 20 éves védőjével, Sebastián Coatesszel. Távozhat ugyanakkor az angol gárdától a dán Christian Poulsen, akinek a „vörösök” engedélyt adtak arra, hogy tárgyaljon a francia Eviannal.
aug. 31
6:51
Fulham: fontmilliókért érkező Costa Rica-i gólvágóval erősítenek (She)
A Sky Sports értesülései szerint a Fulham megegyezett a Twentével Bryan Ruiz átigazolásáról, így a Costa Rica-i támadó Hollandiából Angliába teszi át a székelyét. A 26 éves csatár állítólag 10.6 millió fontért vált csapatot.
aug. 31
6:51
Norvég a magyar szövetségi kapitány (Behaviour)
A korábban megnevezett három jelölt közül - Hajdu János, Kovács Péter, Karl Erik Böhn- a norvég szakembert bízta meg a Magyar Kézilabda Szövetség (MKKSZ) a női válogatott szövetségi kapitányi posztjának betöltésével.
aug. 31
6:53
Székesfehérvár: mesteri csapat(le)építés (Behaviour)
Az elmúlt években - visszafogott számítások szerint is - másfél-, kétmilliárd forintot költött új játékosok szerződtetésére a Videoton. A nagybevásárlás eredménye nem maradt el: a gárda fönnállása során első ízben megnyerte a honi labdarúgó-bajnokságot.
aug. 31
6:55
A nap embere (Behaviour)
A ferencvárosi labdarúgócsapat irányítói Détári Lajost kérték fel a szakmai igazgatói poszt betöltésére a várakozásoknál sokkal gyengébben teljesítő együttesnél. A korábbi világválogatott szerződése a szezon végéig érvényes.
aug. 31
7:09
Ungvári: állok minden vizsgálat elé! (Behaviour)
Ahelyett, hogy az ország és a szűken vett sportág örülne annak, hogy a magyar dzsúdósok két éremmel és két pontszerző hellyel tértek haza a párizsi világbajnokságról, megint a széthúzás, egymás vádolása, befeketítése zajlik a nyilvánosság előtt. Az egyik remélt olimpiai sikersportág így nem biztos, hogy eredményesen fog szerepelni Londonban.
aug. 31
7:11
US Open: Federer csúcsa (Behaviour)
Az év utolsó Grand Slam-tornáján, a US Openen máris megvan az első bombameglepetés és csúcsdöntés. Előbbi az idei wimbledoni bajnoknő, a cseh Petra Kvitova nevéhez fűződik, aki rögtön az első körben simán, 7:6, 6:3-ra kikapott a román Alexandra Dulgheru-tól.
aug. 31
7:13
Csak egy címvédés (Behaviour)
Egyedül a diszkoszvető német Robert Harting védte meg címét a tegui atlétikai világbajnokságon. A tegnapi versenynap egyetlen magyar résztvevője, Farkas Györgyi 24. lett hétpróbában.
aug. 31
7:27
Genk: belga csatár, szenegáli és argentin védő is érkezett Tőzsérékhez (She)
Mozgalmas napokat él meg a belga bajnok Genk. A Tőzsér Dánielt, Köteles Lászlót és Tóth Balázst is foglalkoztató klub vezetői tegnap közölték, hogy Mario Been lesz az ősszel a Bajnokok Ligájában is szereplő csapat vezetőedzője, majd három új futballista érkezését is bejelentették.
aug. 31
7:45
Atlétikai vb: Iszinbajeva jövőre Londonban szeretne javítani (She)
A világcsúcstartó Jelena Iszinbajeva, aki kedden alaposan leszerepelt rúdugrásban a tegui atlétikai világbajnokságon, azt ígérte, hogy a jövő évi londoni ötkarikás játékokon kiköszörüli a csorbát.
aug. 31
8:03
Atlétikai vb: verhetetlen orosz gyaloglók 20 km-en - Kanyiskina is győzött (She)
Húsz kilométeres gyaloglásban a férfiak után a hölgyeknél is orosz siker született a Teguban zajló atlétikai világbajnokságon a szám címvédője és olimpiai bajnoka, Olga Kanyiskina révén.
aug. 31
8:03
Öt találat, ötödik hely (Metropol)
Cukorbeteg gyermekeket kísértünk Genfbe a Diabétesz Junior Kupára. A sport is segít kordában tartani a gyerekek vércukor­szintjét.
aug. 31
8:39
US Open: Nadal és Serena Williams is magabiztosan győzött (She)
A második helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal magabiztosan, három játszmában győzött az orosz Andrej Golubjov ellen az amerikai nemzetközi teniszbajnokság első fordulójában, magyar idő szerint hétfő éjjel.
aug. 31
8:39
Détári irányítja a Fradit (Metropol)
A szakmai munka a jövőben Détári irányítása szerint zajlik majd, és az eredményekért is őt terheli majd a felelősség.
aug. 31
8:41
WNBA: McCoughtry közel a 30 ponthoz, menetel a Minnesota (She)
Az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokság (WNBA) legutóbbi játéknapján a ligaelső Minnesota sorozatban kilencedik alkalommal győzött hazai pályán, ezúttal a Washington ellen.
aug. 31
8:42
Gyilkosság vádjával őrizetbe vették a Lakers volt kosarasát (Agroinform)
Gyilkosság gyanújával őrizetbe vették Javaris Crittentont, aki több csapatnál is megfordult az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
aug. 31
8:43
NB II: a Vasasban is megfordult szerb középpályással erősített az Eger (She)
Két cseh légiós, Petr Knakal és Josef Jamouz után szerb játékossal erősített az Egri FC csapata.
aug. 31
8:57
Real Madrid: a Palermo is vinné a Roma által megkörnyékezett Gagót (She)
Bár korábban úgy tűnt, hogy Fernando Gago, a Real Madrid spanyol élvonalbeli labdarúgócsapatának argentin középpályása az olasz AS Romához igazol, könnyen lehet, hogy végül a Palermóban köt ki, miután – olasz sajtóhírek szerint – a királyi gárda elfogadta a szicíliai együttes ajánlatát.
aug. 31
9:00
Jani után Arn Gréta is búcsúzott az első fordulóban (Agroinform)
Jani Rékához hasonlóan Arn Gréta sem "élte túl" az első fordulót a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokságon, miután két játszmában alulmaradt az amerikai Vania Kingtől.
aug. 31
9:15
Videó: Feczesin hős lehetett volna, de kétszer is óriási pechje volt (She)
A másodosztályú olasz labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában a Brescia 1–1-es döntetlent játszott az újonc Nocerina vendégeként. A kék-fehéreknél Vass Ádám és Feczesin Róbert is kezdett. Utóbbi végigjátszotta a meccset, sőt hős is lehetett volna, azonban pechjére kétszer is a kapufát találta el, egy-egy alkalommal pedig a kapus védett, illetve a védő mentett a gólvonalról.
aug. 31
9:17
Inter: Diego Forlán kétéves szerződést kötött a klubbal - sajtóhír (She)
Az ANSA hírügynökség beszámolója szerint Diego Forlán 2013-ig szóló szerződést kötött az olasz Internazionale élvonalbeli labdarúgócsapatával.
aug. 31
9:18
Iszinbajeva Londonban javítana (Agroinform)
A világcsúcstartó Jelena Iszinbajeva, aki kedden alaposan leszerepelt rúdugrásban a tegui atlétikai világbajnokságon, azt ígérte, hogy a jövő évi londoni ötkarikás játékokon kiköszörüli a csorbát.
aug. 31
9:19
West Ham: Parker átadólistára kérte magát, a Tottenhamhez igazolhat (She)
Scott Parker, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő West Ham United válogatott középpályása hivatalos formában arra kérte klubja vezetőit, hogy tegyék őt átadólistára. A 30 esztendős játékos angol értesülések szerint az élvonalbeli Tottenhamhez szerződik a nap folyamán.
aug. 31
9:20
Madarászt kizárták a 20 km-es gyaloglásban (Agroinform)
Madarász Viktóriát kizárták, így eredmény nélkül zárta a nők 20 km-es gyalogló számát szerdán a tegui szabadtéri atlétikai világbajnokságon.
aug. 31
9:33
NB II: Pék Attila tíz év után távozik a Gyirmóttól (She)
Tíz esztendő után elhagyta a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Gyirmót FC együttesét a 33 esztendős Pék Attila.
aug. 31
9:35
Chelsea: megegyeztek a Portóval Pereiráról, 20 millió az ára - sajtóhír (She)
A Mirror információi szerint az angol élvonalbeli Chelsea megegyezett a nyáron kinevezett menedzser, André Vilas-Boas korábbi klubjával, a Portóval az uruguayi válogatott Álvaro Pereira átigazolásáról.
aug. 31
9:36
Ibrahimovic képviseli a svéd csapatot a csütörtöki sajtótájékoztatón (Agroinform)
A svéd szövetség jelezte, hogy a skandináv válogatott csütörtöki sajtótájékoztatóján a csapat legnagyobb sztárja is a média rendelkezésére áll.
aug. 31
9:37
Hollandia: Eppel Márton neve is szerepel a NEC új szerzeményei között (She)
A múlt héten már beszámoltunk arról, hogy az MTK 19 éves labdarúgója, Eppel Márton a NEC Nijmegenhez utazott orvosi vizsgálatra, és bár a klub hivatalos honlapján azóta sem jelentette be a szerződéskötés tényét, a támadó neve már szerepel a csapat keretében.
aug. 31
9:54
Tüntetést szerveznek a szurkolók a klub székháza elé (Agroinform)
Szerda este 19 órától tüntetést szerveznek a Ferencváros egyes szurkoló csoportjai a klub Üllői úti székháza elé. A demonstráció célját több pontban összefoglalták, a petíciót a tervek szerint át is adják majd a klub vezetőinek.
aug. 31
9:56
A párizsi bajnok Li Na kiesett, Nadal fordulatos mérkőzésen jutott tovább (Agroinform)
Az idei Roland Garros női győztese, a kínai Li Na (Li Na) meglepetésre már az első fordulóban kiesett kedden az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
aug. 31
10:09
Ferencváros: Détári Lajos Fitos Lászlóra és Pölöskey Péterre is számít (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatánál az utóbbi hónapokban kérdéses volt Fitos László jövője, ám a tegnap kinevezett szakvezető, Détári Lajos számít a tavasszal kölcsönben Szolnokon szereplő középpályásra, ahogy a támadó Pölöskey Péterre is.
aug. 31
10:11
Cardiff: újabb belső védő érkezik, Gyepesnek nem sok esélye maradt (She)
Walesi lapértesülések szerint a Cardiff City szerződteti a Coventry City belső védőjét, Ben Turnert, aki már át is esett a kötelező orvosi vizsgálatokon, és ma együtt edzhet új csapatával.
aug. 31
10:13
Videó: csodálatos szóló után lőtt gólt a francia játékos, majd kiállították (She)
A labdarúgó Francia Ligakupában a Nancy hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett az Auxerre-től. A vendégek szerezték meg a vezetést, ám a hazaiak gyorsan egyenlítettek egy ritkán látható góllal. A középpályás, Samba Diakite a saját térfelének közepéről indult meg egy csellel, majd mintegy hatvan métert futva, egy kényszerítő után remekül lőtt a keresztléc alá. A francia játékos azonban a 80.…
aug. 31
10:27
Ligue 1: Joe Cole-nak Lille-ben van jelenése, kölcsön a láthatáron (She)
A L'Équipe francia sportnapilap szerint Joe Cole ma Lille-be látogat, hogy tárgyaljon a francia labdarúgó-bajnokság legutóbbi aranyérmesének vezetőivel.
aug. 31
10:29
Man. City: Balotelli adatlapja nem elérhető a honlapon, Milánóban már pletykálnak (She)
A milannews.it szemfüles munkatársai észrevették, hogy a Manchester City hivatalos honlapján a játékosok közül egyedül Mario Balotelli adatlapja nem elérhető, a portál pedig arra következtet, hogy a balhéiról elhíresült 20 éves olasz támadó klubot vált az átigazolási időszak utolsó napján.
aug. 31
10:30
Rudolf Gergely a Genoától a Panathinaikoszhoz kerülhet (Agroinform)
Görög internetes források úgy tudják, az olasz Genoa magyar válogatott csatára, Rudolf Gergely a következő szezonra a Panathinaikosz csapatához kerülhet kölcsönbe.
aug. 31
10:31
Reggina: Szatmárit Paksra, Prekletet Egerbe adják kölcsön (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint eldőlt, hogy az olasz másodosztályú Reggina Magyarországra adja kölcsön két korábbi utánpótlás-válogatott játékosát, Szatmári Lórándot és Preklet Csabát – előbbi Pakson, utóbbi Egerben folytatja.
aug. 31
10:33
Juventus: Eljero Elia 9 millióért a „zebrákhoz” igazolt - hivatalos (She)
A német élvonalbeli Hamburg holland labdarúgója, Eljero Elia kilencmillió euróért a Juventushoz igazolt, az olasz klubhoz négyéves szerződést írt alá – adta hírül a Juve hivatalos honlapja.
aug. 31
10:45
Videó: Két kispadot kell elvállalni, a Fradiét és a válogatottét - Détári (She)
Kedden Détári Lajost nevezték ki a Ferencváros labdarúgócsapatának szakmai igazgatójává. A korábbi világválogatott játékos az NSO Tv-nek elmondta, korábban is volt már lehetőség, hogy a zöld-fehérek mestere legyen, ám ez csak most valósult meg, illetve szerinte csak két kispad van, amelyre nem lehet nemet mondani: a válogatotté és a Ferencvárosé.
aug. 31
10:47
U17: magabiztos magyar siker Belgium ellen, közel a döntő (She)
A Pisont István szövetségi edző vezette U17-es magyar labdarúgó-válogatott kedden 3–0-ra legyőzte Belgiumot a lengyelországi Syrenka-kupán, és a döntő küszöbére érkezett – tudósít a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) honlapja.
aug. 31
10:48
Eljero Elia hivatalosan is Juventus játékosa (Agroinform)
Négyéves megállapodást kötött a Juventus a HSV Hamburg holland válogatott szélsőjével, Eljero Eliával. A 24 éves játékosért 9 millió eurót fizetnek az olaszok.
aug. 31
11:03
Genoa: a sportigazgató elismerte, hogy Rudolf a Panához tart (She)
Mint arról a Nemzeti Sport Online elsőként beszámolt, a Genoa magyar csatára, Rudolf Gergely a görög élvonalbeli Panathinaikoszhoz kerülhet kölcsönbe. A hírt az olasz klub sportigazgatója, Stefano Capozuca is megerősítette, és elárulta, közeli a megállapodás a görögökkel.
aug. 31
11:05
Légiósok: Laczkó átigazolása csak pletyka, sokat kérnek érte - Filipovics (She)
A Sampdoria magyar válogatott védőjével, Laczkó Zsolttal kapcsolatban tegnap az olasz sajtó arról írt, hogy a szintén másodosztályú Reggina és a francia élvonalbeli Toulouse is szerződtetné. Menedzsere, Filipovics Vladan szerint ez azonban csak pletyka, nincs valóságalapja a távozásáról szóló híreknek.
aug. 31
11:06
Záróra az átigazolási piacon - hírek percről percre (Agroinform)
Rudolf Gergely a Panathinaikoszhoz kerülhet, Eljero Elia négy évre a Juventushoz igazolt, Lencse Kecskeméten, Németh a Standardnál folytatja. A ZTE a címvédő Videotontól igazol.

Keresés