2011. augusztus 31. szerda

aug. 31
11:08
Saját térfelének középéről indulva szerzett gól a Nancy szűrője - videó (Agroinform)
A francia kupa kedd esti mérkőzésén a Nancy mali felmenőkkel bíró középpályása, Samba Diakte közel 70 méteres szóló után talált az Auxerre kapujába.
aug. 31
11:21
Kikkel erősíthet az Arsenal az utolsó pillanatban? (Infostart)
Már csak egy munkanap van hátra az átigazolási időszakból, mintha most éledt volna fel az Arsenal. A londoni Ágyúsok eddig a nyár vesztesei, miután eladták Cesc Fabregast a Barcelonának és Samir Nasrit és Gael Clichyt a Manchester Citynek, Emmanuel Ebouét a Galatasaraynak, Carlos Velát a Real Sociedadnak és Denílsont a Sao Paulónak. Erősítésként még négy-öt játékossal tárgyalásban vannak, közülük…
aug. 31
11:21
Olympiakosz: Németh Krisztián aláírt a Standardhoz - sajtóhír (She)
Belga lapértesülések szerint Németh Krisztián ma reggel aláírta szerződését a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Standard Liege-hez.
aug. 31
11:24
A Wolfsburgnál mellőzött Diego Madridban köthet ki (Agroinform)
A német Wolfsburg csapatánál "szabadlistára" kerülő brazil karmester sajtóhírek szerint a spanyol pontvadászatban szereplő Atlético Madrid csapatához kerülhet.
aug. 31
11:39
Győr: a válogatottól hazatérő Koltai Tamás hétfőn már edzeni akar (She)
A válogatott edzőtáborát sérülés miatt elhagyó Koltai Tamás három-négy nap kihagyásra számít, és hétfőn már edzeni szeretne klubjában, a Győri ETO-ban.
aug. 31
11:41
Légiósok: Bodor már Athénban van, délután tárgyal az OFI-val (She)
Tegnap már beszámoltunk arról, hogy a Rodától távozó Bodor Boldizsár a görög élvonalbeli OFI-val folytat előrehaladott tárgyalásokat. A védőt ma délelőtt már Athénban értük utol.
aug. 31
11:42
Leo Messit ezrek fogadták az indiai reptéren (Agroinform)
Kétezer ember részesítette világsztárnak kijáró forró ünneplésben Lionel Messit az indiai Kolkata repülőterén, ahová az argentin válogatott tagjaként érkezett szerdán a földkerekség jelenlegi első számú labdarúgója.
aug. 31
11:57
Videoton: Lencse László Kecskeméten folytatja - hivatalos (She)
A mai napon eldőlt, hogy a 2011-2012-es bajnokságban Lencse László a Kecskeméti TE csapatában szerepel, kölcsönben – adta hírül a Videoton FC hivatalos honlapja, a vidi.hu.
aug. 31
12:03
Ivanisevic, Kafelnyikov, Verdasco és Monfils a Tennis Classics idei "fellépői" (Agroinform)
Az immáron negyedik alkalommal megrendezésre kerülő budapesti gálán ezúttal is világsztárok  sora ragad majd ütőt.
aug. 31
12:05
Lencse Lászlót egy évre kölcsönadják a Kecskemétnek (Agroinform)
A székesfehárváriak hivatalos honlapjának közlése szerint a 23 éves támadó az előttünk álló bajnoki idényben a Kecskemét csapatánál folytatja pályafutását.
aug. 31
12:15
Anglia: a 38-szoros spanyol válogatott Vicente a Championshipbe kerülhet (She)
A Marca információi szerint a legutóbb a Valenciában futballozó Vicente Rodríguez az angol másodosztályban szereplő Brightonhoz igazolhat.
aug. 31
12:17
Kézilabda: Herr Anita kálváriája - csapatmegszűnés sérüléssel megspékelve (She)
Nem indul el a német női kézilabda-bajnokságban Herr Anita csapata, a VfL Sindelfingen. A klub 2008-tól 2010-ig szabálytalan könyvelés miatt mintegy 300 000 eurónak megfelelő összeget nem fizetett be adóként, illetve illetékként, a most kiszabott büntetést pedig nem volt képes befizetni, így csődöt jelentett.
aug. 31
12:19
Diósgyőr: Belemegyek olyanba is, amibe nem mindenki - Menougong (She)
Szerepköre változásával és közvetve jó erőnlétével magyarázza George Menougong, a Diósgyőr kameruni labdarúgója, hogy nem mindig képes olyan hatékony támadójátékra, mint amilyet legutóbb a BFC Siófok (2–1) ellen nyújtott.
aug. 31
12:33
Genoa: Rudolf Magyarországon tárgyalt a Pana képviselőivel (She)
Amint arról beszámoltunk, Rudolf Gergely, a Genoa magyar támadója nagy valószínűséggel a Panathinaikosznál folytatja kölcsönben, és ma zárja le az egyeztetéseket a görög klubbal.
aug. 31
12:35
Bundesliga: 21 éves osztrák válogatott középpályást igazolt a Hannover (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hannover átigazolta Daniel Royert az SV Riedtől. A háromszoros osztrák válogatott középpályás négyéves szerződést írt alá.
aug. 31
12:37
Tenisz: Ivanisevic, Monfils és Verdasco is Budapestre érkezik (She)
Október 29-én, szombaton negyedik alkalommal rendezik meg a Papp László Sportarénában a Tennis Classics elnevezésű gálát, amelynek sztárvendége minden idők egyik legjobb horvát játékosa, a 2001-ben Wimbledonban győztes Goran Ivanisevic lesz.
aug. 31
12:39
Németh Krisztián a Standard Liége-hez igazolt (Agroinform)
Belga dhnet.be internetes portál értesülései szerint Németh Krisztián az Olimpiakosztól egy évre kölcsönbe a belga ezüstérmes Standard Liége együtteséhez került.
aug. 31
12:39
NEC: kapust igazoltak, aki megküzd Babossal az egyes mezért (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő NEC Nijmegen kapust szerződtetett a holland Cees Paauwe személyében.
aug. 31
12:51
NBA: Durant 59, James 36 pontot szórt Carmelo Anthony mérkőzésén (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) több nagy sztárja, így LeBron James, Kevin Durant és Chris Paul is pályára lépett azon a keddi, baltimore-i mérkőzésen, amelynek házigazdája a New York Knicks sztárja, Carmelo Anthony volt.
aug. 31
12:57
Buzsáky csapata ajánlatot tett a City angol válogatott szélsőjéért (Agroinform)
A Manchester City angol válogatott szélsőjét, Shaun Wright-Phillipst Buzsáky Ákos együttese, a Queen"s Park Rangers 6 és fél millió fontért szerződtetné.
aug. 31
13:09
Primera División: görög válogatott középpályással erősített a Racing (She)
A Racing Santander spanyol élvonalbeli labdarúgócsapatánál szerepel kölcsönben a mostani idény hátralévő részében a Siena görög középpályása, Alekszandrosz Ciolisz.
aug. 31
13:11
Evezős-vb: lemaradt a kvótáról a Varga, Galambos egység (She)
A Varga Tamás, Galambos Péter könnyűsúlyú kétpárevezős egység csak negyedik lett szerdai negyeddöntős futamában, így nem jutott be a legjobb 12 közé a szlovéniai Bledben zajló, olimpiai kvalifikációs evezős-világbajnokságon, s ezzel elvesztette az esélyét a kvótaszerzésre. A könnyűsúlyú négypár ugyanakkor döntős. Vargáéknak legalább az első 11 között kellett volna zárniuk a londoni indulási…
aug. 31
13:13
Ligakupa: Siófokon a Fradi, Debrecenben a DVTK - a mai program (She)
Kilenc mérkőzést rendeznek ma a labdarúgó Ligakupa 1. fordulójában. A Ferencváros Siófokon vendégszerepel, Szombathelyen Haladás–ZTE, Debrecenben DVSC–DVTK presztízsmeccset rendeznek.
aug. 31
13:15
Ökölvívás: De La Hoya kokainozott, s az öngyilkosságra is gondolt (She)
Nem is olyan régen alkoholista volt, majd eljutott a kokainig, s az öngyilkosság gondolata is foglalkoztatta minden idők egyik legjobb profi ökölvívóját, a ringből 2009-ben visszavonult Oscar De La Hoyát. A 38 éves amerikai exbokszoló a spanyol nyelvű Univisionnak nyilatkozva vallott élete korábbi mélypontjairól, hangoztatva, hogy a rehabilitációs kezeléseknek köszönhetően sikerült…
aug. 31
13:15
Oscar De La Hoyának a kokainnal is meggyűlt a baja (Agroinform)
Nem is olyan régen alkoholista volt, majd eljutott a kokainig, s az öngyilkosság gondolata is foglalkoztatta minden idők egyik legjobb profi ökölvívóját, a ringből 2009-ben visszavonult Oscar De La Hoyát.
aug. 31
13:17
PMFC: a szlovén válogatott aláírt, Wittrédivel szerződést bontottak (She)
A Pécsi MFC hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést kötött a napokban tesztelt szlovén válogatott Zoran Zeljkoviccsal.
aug. 31
13:17
Koltai a Kaposvár ellen már újra játszana (Agroinform)
Mint arról tegnap beszámoltunk, a magyar válogatottal Telkiben készülő Koltai Tamás kisebb combsérüléset szenvedett ezért elhagyta a csapatot és visszatért klubjához.
aug. 31
13:19
AS Roma: Simon Kjaer kölcsönbe érkezett a Wolfsburgtól - hivatalos (She)
Bár már korábban biztosnak tűnt, hivatalosan ma jelentette be az Olasz Liga (Lega Serie A) Simon Kjaer Rómába szerződését. A Wolfsburg dán védője kölcsönbe érkezett a fővárosi „farkasokhoz".
aug. 31
13:21
Videó: a legrosszabb pillanatban tört el a rúdugró rúdja a vb-n (She)
Peches ugrással ért véget a rúdugró, Dmitrij Sztardubcev szereplése a dél-koreai Teguban zajló atlétikai világbajnokságon. Az orosz versenyző a fináléban a nekifutás után mindent megfelelően csinált, ám rúdja úgy meghajlott, hogy kettétört. Az esés után mellkasát fájlalta, de nem történt komolyabb baja. Sztardubcev végül 5 méter 65 centivel a 12. helyen végzett.
aug. 31
13:27
Videó: a legrosszabb pillanatban tört el a rúdugró rúdja a világbajnokságon (She)
Peches ugrással ért véget a rúdugró, Dmitrij Sztardubcev szereplése a dél-koreai Teguban zajló atlétikai világbajnokságon. Az orosz versenyző a fináléban a nekifutás után mindent megfelelően csinált, ám rúdja úgy meghajlott, hogy kettétört. Az esés után mellkasát fájlalta, de nem történt komolyabb baja. Sztardubcev végül 5 méter 65 centivel a 12. helyen végzett.
aug. 31
13:29
Hollandia: fiatal szlovén gólgyárossal erősített a PSV Eindhoven (She)
A PSV Eindhoven szerződtette a szlovén Tim Matavzot a szintén holland élvonalbeli Groningentől. A 22 éves csatár az előző idényben 16 gólig jutott a Groningenben, ebben az idényben négy találkozó után háromnál jár.
aug. 31
13:45
Videoton: Damir Milanovic Tatabányán folytatja karrierjét (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton hivatalos honlapján tette közzé, hogy Damir Milanovic az NB II Nyugati csoportjában szereplő Tatabányánál folytatja pályafutását.
aug. 31
13:47
Vác: a Ferencváros korábbi játékosa szakmai igazgató is lett (She)
A játékosként a Váccal és a Ferencvárossal is bajnokságot nyert Nyilas Elekkel bővítette stábját az NB II Keleti csoportjában szereplő Dunakanyar-Vác.
aug. 31
13:49
Anglia: a Liverpool elfogadta a Bolton N’Gogért tett ajánlatát (She)
A Liverpool és a Bolton megegyezett David N’Gog áráról, értesült a Sky Sports, amely szerint a Wanderersnek már csak a 22 éves francia csatárral kell megállapodnia szerződése részleteiről.
aug. 31
13:51
Szlovén válogatottal erősítettek a pécsiek (Agroinform)
A baranyai klub bejelentése szerint a vezetőség kétéves megállapodást kötött a szlovén Zoran Zseljkoviccsal, viszont felbontotta szerződését Wittrédi Dávidnak.
aug. 31
13:51
Real Madrid: Pedro León kölcsönbe a Getaféhoz került - hivatalos (She)
A spanyol élvonalban szerepelő Real Madrid hivatalos közleményben adta hírül, hogy Pedro León a Getaféban folytatja kölcsönben.
aug. 31
13:53
Videó: a reptéri ellenőrzésen alig tudott átmenni a védő a szurkolók miatt (She)
A PSG labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Diego Lugano. Az uruguayi védő a török bajnok Fenebahcéból igazolt Franciaországba. Az isztambuli csapatban öt év alatt 125 bajnokit játszott, meghatározó játékossá vált. Párizsba való utazása előtt több száz Fener-drukker búcsúztatta a repülőtéren. Lugano a biztonsági beléptetésen is alig tudott átmenni.
aug. 31
14:03
Győr: Pátkai nem jön, Ceolinról és Lamasról a ZTE-vel tárgyalnak, többen távoznak (She)
A Győri ETO FC ügyvezetője igazgatója, Klement Tibor a Nemzeti Sport Online megkeresésére beszélt az NB I-es keretben várható változásokról.
aug. 31
14:05
Liverpool: Joe Cole-t kölcsönadták a francia bajnoknak a „vörösök” (She)
A Liverpool labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy Joe Cole a szezon hátralévő részére a francia bajnok Lille-hez kerül kölcsönbe.
aug. 31
14:07
AC Milan: Massimo Oddo kölcsönben a Leccénél folytatja - hivatalos (She)
Massimo Oddo, az olasz bajnok AC Milan 35 éves szélsőhátvédje kölcsönben a Leccében szerepel a 2011–2012-es idényben – adta hírül a piros-feketék hivatalos honlapja.
aug. 31
14:09
Anglia: a QPR lehajrázhatja a Liverpoolt, s megszerezheti Bellamyt (She)
Az átigazolási idény utolsó napjára is nagy hajrát tervez Tony Fernandes, a Queens Park Rangers új tulajdonosa, aki szerda délelőtt a Manchester City vezetőségével ült le, hogy Craig Bellamy átigazolásáról beszéljen.
aug. 31
14:09
A Real kölcsönadja Pedro Leónt a Getafénak (Agroinform)
A "királyi gárdánál" hivatalosan is bejelentették, hogy a 2011/2012-es szezonra kölcsönadják a Getafe csapatának Pedro Leónt.
aug. 31
14:11
Atlétika: a tegui vb kubai ezüstérmese érkezik a Hopp-parádéra (She)
A hétfőn világbajnoki ezüstérmet szerzett kubai rúdugró, Lázaro Borges is részt vesz jövő csütörtökön a budapesti Vigadó téren sorra kerülő 7. Hopp-parádén. Borges a többszörös amerikai bajnok, tavalyi győztes Derek Milesszal fog megküzdeni a győzelemért.
aug. 31
14:11
Az Angliában edzősködő Paolo Di Canio nekiment saját játékosának - videó (Agroinform)
A Swindon Town mestere, Paolo Di Canio csapata 3-1-re elveszített Ligakupa-mérkőzése után rátámadt saját játékosára, Leon Clarke-ra.
aug. 31
14:13
Kézilabda: Mocsai Lajos el tudja még képzelni magát a Bundesligában (She)
Mocsai Lajost választották meg az elmúlt száz év legjobb trénerének a német Lemgo férfi kézilabdacsapatánál. A szakembert a klub augusztus közepén rendezett tornáján köszöntötték is a jeles alkalomból, majd ezt követően a tekintélyes handballwoche.de című honlap is interjút kért tőle.
aug. 31
14:21
Ligue 1: mégis a Nice-é lehet az afrikai csatár, a Honvéd pénzt kaphat érte (She)
Francia lapértesülések szerint a francia első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Nice újabb kísérletet tesz a Budapest Honvéd korábbi elefántcsontparti légiósa, a jelenleg a francia másodosztályú FC Toursban játszó Abraham Guie Gneki megszerzésére.
aug. 31
14:23
Barcelona: a Wolfsburghoz került kölcsönbe a mellőzött középpályás (She)
Az FC Barcelona az idény végéig kölcsönadta Aljakszandar Hlebet a német élvonalban szereplő Wolfsburgnak. A 30 éves középpályásnak a VfB Stuttgart után a zöld-fehér klub lesz a második németországi együttese.
aug. 31
14:27
Sztárparádé és családi program a VII. Hopp-Parádén (Agroinform)
A VII. Hopp-Parádé Ugrógálát idén ismét Budapesten, a főváros szívében, a belvárosi Vigadó téren rendezik meg szeptember 8-án, csütörtökön.
aug. 31
14:39
Férfi kosárlabda: NBA-s múltú játékost szerződtetett a Körmend (She)
Amerikai klasszissal erősítette meg a keretét a MJUS-Fortress Körmend. A férfi kosárlabda-bajnokság legutóbbi bronzérmese egyéves szerződést kötött a 2008-ban a Miami Heatben szereplő 30 éves, 201 centis Kasib Powellel – tájékoztat a klub hivatalos honlapja.
aug. 31
14:41
Anglia: argentin csatár az Evertonnál, a Tottenhamtől erősít a Villa (She)
Argentínából erősít az Everton: Denis Stracqualursi az argentin élvonalban szereplő Tigre együttesétől szerződött a liverpooli gárdához. A 23 éves argentin csatár tavaly 35 bajnokin 22 gólt szerzett a piros-kékeknél.

Keresés