2011. szeptember 3. szombat

szept. 3
0:03
Rudolf volt a legjobbunk a svédek ellen, legrosszabbat nem keresünk (Agroinform)
A magyar válogatott bravúros Svédország elleni győzelme után értékeltük a játékosokat, akik közül egy ilyen diadal után senkit nem szeretnénk feleslegesen ostorozni.
szept. 3
0:15
Euro 2012: 11-0-ra győztek a hollandok, kijutottak a németek - eredmények, tabellák (She)
Pénteken 23 mérkőzéssel folytatódott a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezősorozata. A nap fénypontja számunkra természetesen Magyarország Svédország elleni 2–1-es győzelme volt. A csoportunkban Hollandia 11-et vágott San Marinónak, míg az A-csoportban a németek 6–2-re verték meg Ausztriát, ezzel a házigazda (Lengyelország és Ukrajna) két válogatotton kívül elsőként jutott ki a…
szept. 3
0:33
Videó: a Real és a Barca játékosai újra verekedtek, ezúttal egy oldalon (She)
A 3–2-es spanyol győzelemmel véget érő Spanyolország–Chile nemzetközi felkészülési találkozó vége nem volt éppen feszültségmentes. Az alapvonalnál cselező Iniestát nem kímélték a dél-amerikai védők, amelyből kisebb csetepaté alakult ki. A két csapat játékosai egymásnak feszültek, elcsattant egy pár pofon is, ahogyan nemrégiben az FC Barcelona–Real Madrid spanyol Szuperkupa-döntőn. De a két…
szept. 3
0:51
US Open: Nadal nem jutott el a végkifejletig, Sarapova búcsúzott (She)
A US Open férfi egyeseinek második fordulójában a második helyen kiemelt spanyol Rafael Nadalnak elég volt két játszmát megnyernie a továbbjutáshoz, miután francia ellenfele, Nicolas Mahut feladta a küzdelmet.
szept. 3
0:57
Nadal két szett után továbbjutott, Sarapova és Wawrinka kiesett (Agroinform)
Wawrinka nem bírt a fiatal hazai versenyzővel, Donald Younggal, Sarapova pedig a 24. kiemelt Flavia Pennettától kapott ki a harmadik fordulóban.
szept. 3
1:09
Videó: Egy gyerekkori álom vált valóra a svédek elleni meccsen - Stieber (She)
A svédek elleni siker után a két gólszerző, Rudolf Gergely és Szabics Imre mellett Korcsmár Zsolt, Stieber Zoltán és Király Gábor nyilatkozott az NSO Tv-nek.
szept. 3
1:15
Hamrén szerint nem a magyarok voltak jók, hanem a svédek gyengék (Agroinform)
Erik Hamrén, a svéd válogatott szövetségi kapitánya a Magyarország ellen 2-1-re elveszített Európa-bajnoki selejtező után a Hathárom TV kamerája előtt értékelte csapata teljesítményét.
szept. 3
1:19
A csapat száz százalékig elhitte, hogy ez a meccs a miénk lehet - Korcsmár Zsolt (Agroinform)
A Svédország ellen 2-1-re megnyert találkozó után Hajnal Tamás, Korcsmár Zsolt, Elek Ákos és Pintér Ádám értékelt, illetve tekintett kicsit a jövőbe a hatharom.hu kamerája előtt.
szept. 3
1:23
Jó volt ma magyarnak lenni - Egervári Sándor (Agroinform)
Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a Svédország ellen 2-1-re megnyert Európa-bajnoki selejtező után sajtótájékozatón értékeli csapata teljesítményét.
szept. 3
5:21
Megfelelési kényszer (Behaviour)
Az esélytelenek nyugalmával várhatja a magyar labdarúgó-válogatott a Svédország ellen ma 19.45 órakor a Puskás Ferenc Stadionban kezdődő Európa-bajnoki selejtezőt. A kalkulálható vereség az egyértelmű búcsút jelenti a pótkvalifikációt érő második helytől, de a győzelem sem jelentene garanciát semmire, ugyanis a vesztett pontok tekintetében még ebben az esetben is előnyben lennének a skandinávok.
szept. 3
6:51
Strandlabdarúgó-vb: Brazília büntetőkkel győzte le Ukrajnát (She)
Az olaszországi Ravennában zajló strandlabdarúgó-világbajnokság csoportkörének első fordulójában Brazília büntetőkkel bizonyult jobbnak Ukrajnánál.
szept. 3
6:51
Öreg ember, nem vén ember (Behaviour)
Noha számos, fantasztikusa tehetséges fiatal van még mindig versenyben az idei utolsó Grand Slam-tornán, a prímet - legalábbis egyelőre - a "nagy öregek" viszik a US Openen. Ugyan a francia Tsonga és a világelső szerb Djokovics még nem tartozik a nyugdíjkorhatárhoz, ám amit ketten bemutattak a második körben, az nehezen felejthető.
szept. 3
6:53
Nyereséges kluboké a jövő (Behaviour)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a 2013/2014-es szezontól csak nyereséges csapatok indulását engedélyezi a nemzetközi kupaporondon. Gianni Infantino, a szervezet főtitkára szerint kizárólag stabilan működő klubokkal lehet jövője a futballnak.
szept. 3
6:55
Phillips öröme a négy darab egyessel (Behaviour)
Hetedik versenynapjával folytatódott a tegui atlétikai világbajnokság, ahol a délutáni program során több, a végletekig kiélezett döntőt rendeztek: összesen hat versenyszámban dőlt el a világ idei legjobbjának kiléte.
szept. 3
7:09
Galéria: Rudolf-parádé, Szabics-pöci, svédverés - képekben! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Eb-selejtezőn 2–1-re legyőzte Svédországot. Tekintse meg a magyar futballünnepről készült képgalériánkat.
szept. 3
7:09
Mindenki nyert a XVI. Magyar Borok Útja Rallyn (Behaviour)
A zalai, somlói és a szekszárdi borvidékkel ismerkedhetett idén a XVI. Magyar Borok Útja Rally 90 autóval induló 180 versenyzője. Ebben az évben először, a nemes borok mellett a hazai gasztronómia egyik jeles hungarikumát, a pálinkát is megkóstolhatták politikusok, neves közéleti emberek, művészek, és az üzleti élet ismert szereplői. Természetesen szigorúan a nap végén, amikor már nem ültek a…
szept. 3
7:11
Felkészülés: Ecuador hétgólos meccsen verte meg Jamaicát (She)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen Ecuador 5–2-re győzött Jamaica ellen.
szept. 3
7:11
Kiállnak a Fradi legendái Détári mellett (Behaviour)
A Ferencváros frissen kinevezett szakmai igazgatója, Détári Lajos álmában sem gondolta volna, hogy a klub korábbi 19 legendája fog kiállni mellette, és türelmet kér a számára a szurkolóktól.
szept. 3
7:13
Nagyon komoly edzőt igazolt a Dab.Docler (Behaviour)
Ellentmondásokkal terhelt sportág ma Magyarországon a jégkorong. A hokiválogatott fantasztikus sikereket ért el a közelmúltban, 75 év elteltével mérethetett meg speciel a legjobbak között, az A csoportban, meccsein állandó a telt ház, a hangulat családias, ugyanakkor a rendezés professzionális. Mindezen eredmények nyomán olybá tűnhet, hogy a jégkorong a legdinamikusabban fejlődő sportág hazánkban.
szept. 3
7:15
Közeledik a címvédő a Vueltán (Behaviour)
Hosszú szökés után a svájci Michael Albasini nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny 13., tegnapi szakaszát, míg összetettben továbbra is a brit Bradley Wiggins vezet.
szept. 3
7:17
NFL: Johnson 53,5 millióért hosszabbíthat (Behaviour)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Tennessee Titans akár 53,5 millió dolláros fizetéssel is járó szerződést kötött Chris Johnsonnal. A liga elitfutója 2008 óta erősíti a csapatot, jelenlegi, négy évre szóló kontraktusa alapján 30 millió dollárt biztosan zsebre tehet, de az összeg még növekedhet.
szept. 3
7:19
Száguldás ismét két keréken (Behaviour)
Ezen a hétvégén igazán nem panaszkodhatnak a motorsport szerelmesei, ugyanis amíg Misanóban a Moto GP mezőnye, addig a Nürburgringen a Superbike világbajnokság résztvevői róják a köröket.
szept. 3
7:27
Válogatott: osztályozza Rudolf Gergelyék svédek elleni teljesítményét! (She)
A magyar labdarúgó válogatott tegnap Eb-selejtezőn, Rudolf Gergely 90. percben szerzett góljával legyőzte Svédországot. Osztályozza a mieink teljesítményét!
szept. 3
8:03
Válogatott: osztályozza Rudolfék svédek elleni teljesítményét! (She)
A magyar labdarúgó válogatott tegnap Eb-selejtezőn, Rudolf Gergely 90. percben szerzett góljával legyőzte Svédországot. Osztályozza a mieink teljesítményét!
szept. 3
8:05
US Open: Murray hatalmas csatában győzött, oroszhullás a hölgyeknél (She)
A US Open pénteki, késői mérkőzései közül férfi egyesben a legnagyobb csatát az Andy Murray–Robin Haase találkozó hozta, amelyen a skót teniszező az első két játszma elvesztése ellenére is győzni tudott holland riválisával szemben. A hölgyeknél a korábbi meccseken – ahogy arról már beszámoltunk – Alla Kudrjavceva és Marija Sarapova kiesésével kezdődött, majd később Marija Kirilenko és Nadja…
szept. 3
8:21
WNBA: minneapolisi győzelmével rájátszásban a New York (She)
Az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján a New York idegenben legyőzte a ligaelső Minnesotát, sikerével a Liberty bejutott a rájátszásba. Szintén biztos playoff-résztvevőnek számít a Tulsát idegenben megverő Seattle.
szept. 3
8:27
Olimpiai számban rendeznek hegyikerékpáros versenyt Veszprémben (Agroinform)
Az olimpiai programban szereplő hegyikerékpáros krossz versenyt rendez szeptember 18-án Veszprémben a Vuelta Sportiroda.
szept. 3
8:39
Vízilabda: a Debrecen legyőzte a Vasast, nyert a Szolnok is (She)
Két mérkőzéssel pénteken megkezdődött a Debrecen-Fujitsu által szervezett nemzetközi felkészülési torna, amelyen a házigazdák mellett a Szolnok, Vasas és a Nagyvárad vesz részt.
szept. 3
8:45
Forlán bajnokságot nyerne az Interrel (Agroinform)
Diego Forlán az uruguayi válogatott példáját említette, amikor egy nyilatkozatában arról beszélt: nem biztos, hogy az elsőszámú esélyesnek tartott AC Milan nyeri majd az olasz labdarúgó-bajnokságot.
szept. 3
8:57
Internazionale: Forlánt nem érdekli, ki a favorit, győzelemre törne (She)
Diego Forlán, az Inter támadója az uruguayi válogatott példáját említette, amikor egy nyilatkozatában arról beszélt: nem biztos, hogy az első számú esélyesnek tartott AC Milan nyeri majd az olasz labdarúgó-bajnokságot.
szept. 3
8:59
Hegyikerékpár: olimpiai számban rendeznek versenyt Veszprémben (She)
Az olimpiai programban szereplő hegyikerékpáros krossz versenyt rendez szeptember 18-án Veszprémben a Vuelta Sportiroda.
szept. 3
9:03
Rudolf, a pótolhatatlan (Agroinform)
Nem csalás, nem ámítás, legyőztük a svédeket. Cikkünkben igyekszünk megmagyarázni, hogy miért is történt minden úgy, ahogy, de nagy volumenűnek induló írásunk végül egy mély főhajtásban teljesedik ki.
szept. 3
9:21
Hazai győzelmek az első fordulóban (Agroinform)
Négy mérkőzéssel kezdetét vette a férfi kézilabda bajnokság, a Budapest Bank Liga 2011/2012-es szezonja. A pénteki találkozókon az esélyes csapatok nem hibáztak, nyerni tudott a Veszprém, a Tatabánya, a Kecskemét és az FTC-PLER csapata is.
szept. 3
9:33
Juventus: Ziegler, Amauri és Luca Toni is Törökországba szerződhet (She)
Több játékosától is megválhat még a nyáron az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus: Reto Ziegler, Amauri és Luca Toni is továbbállhat. Sajtóhírek szerint mindhárom játékos Törökországba szerződhet.
szept. 3
9:39
Ronaldo elszaladt az egész ciprusi védelem előtt, majd kilőtte a hosszú alsót - videó (Agroinform)
Portugália idegenben 4-0-ra tudott diadalmaskodni Ciprus válogatottja ellen, a luzitán sikerben főszereplő volt a Real Madrid sztárja, aki az első félidőben büntetőből, majd a második játékrészben egy remek akció végén tudott eredményes lenni.
szept. 3
9:51
Inter: Forlánt nem érdekli, hogy a Milan a favorit, győzelemre tör (She)
Diego Forlán, az Inter támadója az uruguayi válogatott példáját említette, amikor egy nyilatkozatában arról beszélt: nem biztos, hogy az első számú esélyesnek tartott AC Milan nyeri majd az olasz labdarúgó-bajnokságot.
szept. 3
9:51
A németek már biztos Eb-résztvevők (Metropol)
A vb-bronzérmes német labdarúgó-válogatott jutott ki elsőként a jövő évi, lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságra, miután a selejtezősorozat pénteki játéknapján 6-2-re legyőzte Ausztriát, s ezzel megőrizte hibátlan mérlegét.
szept. 3
9:57
Meireles nem tartja magát árulónak (Agroinform)
Az átigazolási időszak utolsó napjának egyik legnagyobb szenzációja azt volt, hogy a portugál válogatott Raúl Meireles "a semmiből" a Liverpooltól a Chelsea csapatához szerződött.
szept. 3
10:09
Euro 2012: Ön szerint az Egervári-csapat továbbjut a csoportjából? (She)
Magyarország még két mérkőzést biztosan játszik a 2012-es Eb-selejtezősorozatban, míg Svédország hármat. Amennyiben a mieink a hátralévő találkozóikon több pontot szereznek a svédeknél, akkor továbbjutnak az E-csoportból, és pótselejtezőn folytathatják. Ön szerint sikerülhet?
szept. 3
10:11
Felkészülés: Klinsmann továbbra is nyeretlen az Egyesült Államokkal (She)
Az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottja 1–0-s vereséget szenvedett hazai pályán Costa Ricától nemzetközi felkészülési mérkőzésen. A találkozó egyetlen gólját Rodney Wallace szerezte a 65. percben.
szept. 3
10:15
Orosz aranyérem férfi 50 km-es gyaloglásban (Agroinform)
Az orosz Szergej Bakulin nyerte meg a férfi gyaloglók 50 km-es számát szombaton, a tegui szabadtéri atlétikai világbajnokság utolsó előtti napján.
szept. 3
10:27
Görögország: Bodornak segített az ismeretség, orvosi sem kellett (She)
Bodor Boldizsár a Nemzeti Sportnak elmondta: a görög labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő krétai klub, az OFI úgy szerződtette, hogy még az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton sem kellett részt vennie.
szept. 3
10:29
Atlétikai vb: orosz arany- és ezüstérem 50 km-es gyaloglásban (She)
Az orosz Szergej Bakulin nyerte meg a férfi gyaloglók 50 kilométeres számát szombaton, a tegui szabadtéri atlétikai világbajnokság utolsó előtti napján.
szept. 3
10:33
Murray "bealudt" az elején, 0-2-ről kellett fordítania (Agroinform)
A negyedik helyen kiemelt brit Andy Murray 2-0-ás szetthátrányból fordítva tudta legyőzni a holland Haasét, így ha nem is könnyed, de bejutott a legjobb 32 játékos közé a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokságon.
szept. 3
10:45
Olimpiai kvótát szerzett a Simon, Juhász duó az evezős világbajnokságon (Infostart)
A Simon Béla, Juhász Adrián kormányos nélküli kettes 11. helyen végzett a szlovéniai Bledben zajló olimpiai kvalifikációs evezős-világbajnokságon, s ezzel kvótát szerzett Magyarországnak a jövő évi, londoni játékokra.
szept. 3
10:45
Evezés: olimpiai kvótát szerzett a Simon, Juhász duó a vb-n (She)
A Simon Béla, Juhász Adrián kormányos nélküli kettes a 11. helyen végzett a szlovéniai Bledben zajló olimpiai kvalifikációs evezős-világbajnokságon, s ezzel kvótát szerzett Magyarországnak a jövő évi londoni játékokra.
szept. 3
10:47
Egervári: Erőn felül teljesítettek a játékosok (Infostart)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitány rendkívül büszke arra, hogy csapata péntek este bravúros, 2-1-es győzelmet aratott a svédek felett a Puskás Ferenc Stadionban Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen. A magyarok győzelmükkel pontszámban beérték a svédeket, ezzel életben tartották reményeiket, hogy megszerezzék a pótselejtezőt érő második helyet a csoportban.
szept. 3
10:51
Olimpiai kvótát szerzett a Juhász,Simon duó (Agroinform)
A Simon Béla, Juhász Adrián kormányos nélküli kettes 11. helyen végzett a szlovéniai Bledben zajló olimpiai kvalifikációs evezős-világbajnokságon, s ezzel kvótát szerzett Magyarországnak a jövő évi, londoni játékokra.
szept. 3
11:03
U21: Az olaszok ellen megtudjuk, hol a helyünk valójában - Gulácsi (She)
Gulácsi Péter, a magyar U21-es labdarúgó-válogatott kapusa úgy véli, az írek elleni idegenbeli vereség (1–2) bravúrokkal ellensúlyozható, és kedden, az olaszok elleni következő Eb-selejtezőn van esély a győzelemre.
szept. 3
11:03
Egervári: erőn felül teljesítettek játékosaim (Metropol)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitány rendkívül büszke arra, hogy csapata péntek este bravúros, 2-1-es győzelmet aratott a svédek felett a Puskás Ferenc Stadionban Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen.

Keresés