2011. szeptember 27. kedd

szept. 27
0:51
NB II: olasz edzővel folytatja a bajnokságot a Bp. Honvéd-MFA (She)
Hétfőn Vincenzo Mazzeo személyében olasz edző vette át a Bp. Honvéd-MFA NB II Keleti csoportjában szereplő labdarúgócsapatának irányítását – adta hírül a kispesti klub hivatalos honlapja.
szept. 27
1:27
Eurofutball: Felipe Melo góllal üdvözölte a jubiláló Galata-legendát (She)
Felipe Melo vezérletével a Galatasaray hazai pályán 2–0-ra legyőzte az Eskisehirsport a török labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának hétfői mérkőzésén.
szept. 27
6:36
Sebastian Vettel, number one (Behaviour)
Egyetlen pont kell a címvédő Sebastian Vettelnek, hogy megszerezze második Formula-1-es világbajnoki címét. A címvédő német most éppen Szingapúrban tette zsebre az egész mezőnyt - a 14. futamon a 11. pole pozíció és a 10. futamgyőzelem -, és öt versennyel a vége előtt kijelenthető: ő lesz minden idők legfiatalabb kétszeres világbajnoka. Hogy ne csak Vettelről szóljon az egész hétvége, nos arról…
szept. 27
6:51
NFL: az idén nincs beragadás, a Cowboys legyőzte a Redskinst (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 3. fordulójának hétfő esti fordulatos mérkőzésén a Dallas Cowboys hazai pályán 18–16-ra felülmúlta csoportriválisát, az eddig veretlen Washington Redskinst. A texasiak tavaly egy siker mellett hét vereséggel indították a szezont, míg az idén három meccsből két győzelmet számlálnak.
szept. 27
6:54
NBA: negyvenhárom áldozat (Behaviour)
Az észak-amerikai profi kosárlabda ligában (NBA) elhalasztották az edzőtáborokat, valamint töröltek 43 előszezonbeli mérkőzést, hiszen a csütörtöki tárgyaláson sem a játékos szakszervezet, sem a csapattulajdonosok nem írták alá a ligát szabályozó új kollektív szerződést.
szept. 27
6:56
Harmincezres pirotechnika (Behaviour)
A Bács-Kiskun-megyei rendőr-főkapitányság összesen tizennyolc szurkolót állított elő a vasárnap rendezett Kecskemét-Ferencváros labdarúgó-bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban.
szept. 27
6:58
Újabb támogató a nem titkolódzó Ferencvárosnál (Behaviour)
A Ferencváros - néhány héttel azt követően, hogy a Szerencsejáték Zrt-vel kötött megállapodása értelmében 100 millió forintos támogatásban részesült - tegnap bejelentette, hogy a Groupama Garancia Biztosító a labdarúgócsapat gyémántfokozatú támogatója lett.
szept. 27
7:00
Kemény lesz a nápolyi? (Behaviour)
Néhány évvel ezelőtt elképzelhetetlennek tetszett, hogy a Bayern München-Manchester City összecsapás egy Bajnokok Ligája játéknap fő attrakciója legyen. Legfőképp azért, mert a szigetországi egylet 1968 ót nem szerepelt a legrangosabb kontinentális kupasorozatban. Ám most itt van, és az arab emírségekbeli milliárdokkal megtámogatott alakulat mindenkire veszélyes lehet.
szept. 27
7:02
Nincs jelentős változás a teniszrangsorban (Behaviour)
A Nemzetközi Tenisz Szövetség, az ATP, frissítette a férfi és női egyes világranglistáját. A mindkét mezőnyében a korábbi éllovasok vezetnek nagy fölénnyel.
szept. 27
7:04
Megvan a Roma első sikere (Behaviour)
Az AS Roma vasárnap este - Pablo Osvaldo második félidőben szerzett góljával - megszerezte első győzelmét a Parma vendégeként (0-1) az olasz labdarúgó-bajnokságban.
szept. 27
7:06
Bergkamp visszatérhet (Behaviour)
Arséne Wenger edzői karrierje az Arsenal labdarúgócsapatánál egyelőre biztos lábakon áll, ennek dacára felröppent a hír a holland legenda Dennis Bergkamp beiktatásáról.
szept. 27
7:09
BL: nincs akadálya annak, hogy Ibrahimovic visszafoglalja a helyét (She)
Zlatan Ibrahimovic hétfőn már együtt edzett csapattársaival, így nincs akadálya annak, hogy a Milan svéd válogatott támadója pályára lépjen a Viktoria Plzen elleni szerdai labdarúgó Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen.
szept. 27
7:11
Zalaegerszeg: nincs több türelem, ma a keret rostálásáról egyeztetnek (She)
Elfogyott Nagy Ferenc türelme: a labdarúgó NB I utolsó helyén álló Zalaegerszegi TE elnöke s egyben többségi tulajdonosa kedd reggel egyeztet Prukner László vezetőedzővel, mely játékosokra nem tart igényt a klub.
szept. 27
8:03
Játékossors: a csapat nélküli Honma már külföldre is elmenne (She)
Az NB I-es Vasassal a közelmúltban szerződést bontó japán labdarúgó, a továbbra is csapat nélküli Honma Kazuo most már akár külföldre is elszerződne.
szept. 27
8:21
Játékossors: a Swansea szakmai stábja holnap dönthet Liptákról (She)
Szerdán, a Newcastle United elleni utánpótlás-mérkőzés után dönt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Swansea City szakmai stábja, hogy szerződteti-e Lipták Zoltánt.
szept. 27
8:23
Tenisz: Arn Gréta simán kikapott Görgestől a tokiói tornán (She)
Arn Gréta nem bírt a 13. helyen kiemelt német Julia Görgesszel a tokiói WTA-tenisztorna második fordulójában: két játszmában kikapott.
szept. 27
8:24
Tokiói tenisztorna: Arn búcsúja (Metropol)
Arn Gréta 6:2, 6:1-re kikapott a 13. helyen kiemelt német Julia Görgestől a 2,05 millió dollár összdíjazású tokiói női tenisztorna keddi, második fordulójában, és nem jutott a 16 közé.
szept. 27
8:54
Arn Grétának Julia Görges jelentette a végállomást (Agroinform)
Arn Gréta 6:2, 6:1-re kikapott a 13. helyen kiemelt német Julia Görgestől a 2,05 millió dollár összdíjazású tokiói női tenisztorna keddi, második fordulójában, és nem jutott a 16 közé.
szept. 27
8:57
Argentína: botlott a Lanús, kezd lemaradni az éllovas Boca Juniorstól (She)
A Lanús 1–1-es döntetlent játszott a Colónnal hazai pályán az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójában, így már öt pont a hátránya az éllovas Boca Juniorsszal szemben.
szept. 27
8:59
Kecskemét: Koszó megúszta a műtétet, hat hétig gipszben lesz a keze (She)
Elkerülte az operációt Koszó Balázs, a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskemét játékosa, de hat hétig gipszben lesz a keze.
szept. 27
9:12
A végjátékunk még mindig harmatgyenge - Farkas Balázs (Agroinform)
A Vasas-Híd 0-0-s döntetlent játszott a Lombard Pápa otthonában az OTP Bank Liga 10. fordulójában, amivel igazán egyik csapat sem lehetett elégedett.
szept. 27
9:14
A Dallas Cowboys mezőnygólokkal múlta felül a Washingtont - videó (Agroinform)
A Dallas Cowboys együttese úgy győzte le 18-16-ra győzte le a Washington Redskinst az NFL kedd hajnali mérkőzésén, hogy nem szerzett egyetlen egy touchdownt sem.
szept. 27
9:30
Megalapoztuk, hogy esélyünk legyen a pótselejtezőre - Egervári (Agroinform)
A magyar válogatott szövetségi kapitánya kijelentette, azokra támaszkodnak, akikkel végigjátszották a sorozatot, hiszen ők már beváltak.
szept. 27
9:33
Újpest: Ha összedőlt volna a stadion, akkor sem zökkenek ki - Rajczi (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest csatára, Rajczi Péter – aki két gólt szerzett a Haladás ellen 4–1-re megnyert hétvégi bajnokin – elmondta: megfájdult a combhajlító izma, ezért kellett lecserélni.
szept. 27
9:35
NHL: Philadelphia-NY Rangers Winter Classic lesz január 2-án (She)
A Philadelphia Flyers és a New York Rangers – két ősi csoportrivális – játssza az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) következő nyitott pályás, úgynevezett Winter Classic-mérkőzését.
szept. 27
9:48
Sergio Pérez érkezhet Felipe Massa helyére 2013-tól a Ferrarinál (Agroinform)
Spanyol lapértesülés szerint elképzelhető, hogy 2013-tól a Sauber pilótája, Sergio Pérez Fernando Alonso csapattársa lesz a Ferrarinál.
szept. 27
9:51
Ökölvívás: Ha Mayweatherben van tisztesség, visszavágót ad Ortiznak - De la Hoya (She)
Floyd Mayweather Jr. szeptember 17-én nem éppen sportszerű, de nem is szabálytalan húzással hódította el a WBC váltósúlyú világbajnoki övét Victor Ortiztól. A vesztes ökölvívó promótere, Oscar de la Hoya szerint Mayweathernek visszavágót kellene adnia Ortiznak.
szept. 27
10:06
Huub Stevens visszatér a Schalke kispadjára (Agroinform)
A holland szakember 1996 és 2002 között már irányította a gelsenkircheni együttest, most pedig 2013. június 30-ig írt alá a Királykékekhez.
szept. 27
10:09
Videó: bizarr sisakban lépett pályára a svéd Kalmar legendája a bajnokin (She)
Az amatőr ökölvívók által hordott sisakban lépett pályára Henrik Rydström a Gefle–Kalmar svéd labdarúgó-bajnoki (1–1) 79. percében. A hajrára becserélt középpályás legenda (profiként csak a Kalmar színeiben játszott a csapatkapitány, 1993 óta több mint 400 találkozót), aki a Halmstad elleni találkozón összeszedett fejsérülése miatt lépett így pályára, csak a lefújás után volt hajlandó megválni a…
szept. 27
10:24
Philadelphia-NY Rangers Winter Classic mérkőzés lesz januárban (Agroinform)
A Philadelphia Flyers és a New York Rangers - két ősi csoportrivális - játssza az NHL következő nyitott pályás, úgynevezett Winter Classic mérkőzését.
szept. 27
10:27
Schalke: Huub Stevens visszatér, ő váltja a távozó Rangnickot (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Schalke bejelentette, hogy a holland Huub Stevens lesz a csapat új vezetőedzője.
szept. 27
10:42
Orosz Pál még csatárt igazolna, és Magyar Kupát nyerne (Agroinform)
A Ferencváros vezérigazgatója szerint nem ártana, ha néhány futballistánk elgondolkodna rajta, hogy melyik csapat címeres mezét viseli.
szept. 27
10:45
Hoenessék ma bizonyíthatják: jobbak mint a manchesteriek (Infostart)
Nyolc mérkőzést rendeznek ma a Bajnokok Ligájában, a sláger az A csoport Bayern München-Manchester City találkozója. Ritka a csoportmérkőzéses szakaszban, hogy az angol és a német bajnokságból két olyan csapat randevúzik, amelynél hazája bajnokságában az adott ligaszezonban senki sem szerzett több pontot.
szept. 27
11:00
Olasz szakember irányítja a Bp. Honvéd-MFA-t (Agroinform)
Vincenzo Mazzeo több olasz első osztályú csapatban, többek között a Perugia-ban, Lecce-ben, Padova-ban és Cagliari-ban is játszott.
szept. 27
11:06
Pénz áll a házhoz a Fradinál (Metropol)
A Ferencváros gyémántfokozatú támogatójává lépett elő a Groupama Garancia Biztosító. Interjú Kubatov Gáborral!
szept. 27
11:18
Jack Wilshere idén már biztos nem lép pályára (Agroinform)
Bár az Arsenal középpályása még optimista volt, a klub tájékoztatása szerint 4-5 hónapos kihagyás várhat rá.
szept. 27
11:36
Újabb többmeccses eltiltás fejtámadás miatt - videó (Agroinform)
Újabb két játékost tiltottak el fejre irányuló támadás miatt az NHL-ben.
szept. 27
11:39
Hegyikerékpár: triálbajnokság itthon, jó magyar eredmények külföldön (She)
Hajrájához érkezett a hegyikerékpáros szezon: amíg Benkó Barbara az olimpiai krossz számban a Bundesliga záró fordulóján, Liszi Attila pedig a lejtősök szlovák viadalán állt rajthoz, addig a triálosok a magyar bajnoki címekért versenyeztek.
szept. 27
11:41
Videó: hatalmas botrány a bosnyák bajnokin, egymásnak estek a huligánok (She)
Egymásnak feszültek a huligánok Banja Lukán a Borac–Zseljeznicsar boszniai bajnokin, amelyet idő előtt le is kellett fújni a kialakult botrány miatt. A vendég szarajevóiak 1–0-s vezetésénél özönlöttek pályára a felek, hogy ők is eldöntsék, ki az erősebb.
szept. 27
11:43
NBA: kedden rendkívüli tárgyalás, egyre sürgetőbb a lockout feloldása (She)
Hírügynökségi értesülések szerint ma és feltehetően szerdán váratlanul újabb egyeztetést tartanak a liga, a tulajdonosok és a játékosok képviselői, hogy közelebb kerüljenek az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) következő idényét veszélyeztető lockout feloldásához.
szept. 27
11:45
Kerékpár: hathónapos eltiltást kapott a 34 éves spanyol menő (She)
Hathónapos eltiltást kapott Óscar Sevilla spanyol kerékpáros, mert szervezetében tiltott anyagot találtak még a 2010-es kolumbiai körversenyen.
szept. 27
11:54
Féléves eltiltást kapott a spanyol Oscar Sevilla (Agroinform)
Hathónapos eltiltást kapott Oscar Sevilla spanyol kerékpáros, mert szervezetében tiltott anyagot találtak még a 2010-es kolumbiai körversenyen.
szept. 27
12:15
Női kosár: csak öt játékosa van a Pécsnek, veszélyben az NB I-es rajt (She)
Egyelőre öt igazolt játékossal készül a Pécs 2010 a női kosárlabda NB I hétvégi rajtjára. A problémát az okozza, hogy a nagy hagyományú klub tartozik a csapat korábbi tagjának, Graziane de Jesus Coelhónak és ügynökének, s emiatt a nemzetközi szövetség európai szervezete (FIBA Europe) megtiltotta, hogy új játékosokat igazoljon.
szept. 27
12:30
A jubiláló Mourinho nélkül egyenlítene a Real Madrid az Ajax ellen (Agroinform)
Kedden újabb nyolc találkozót rendeznek a Bajnokok Ligája csoportkörében, pályára lép többek között a Real Madrid, a Bayern München, a Manchester United és a City is.
szept. 27
12:33
Videó: A Real Madrid akár több góllal is legyőzheti az Ajaxot - Vadócz (She)
Kedd este folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája 2011–2012-es szezonja. A második forduló keddi játéknapján több izgalmasnak ígérkező összecsapást rendeznek, amelyek közül kiemelkedik a Real Madrid–Ajax és a Bayern München–Manchester City meccs. Az NSO Tv szakértője ezúttal Sallói István volt.
szept. 27
12:51
Játékossors: előkerült Peter Luccin, a svájci utolsónál próbálkozik (She)
A svájci labdarúgó-bajnokság utolsó helyezettjénél, a Lausanne-nál vesz részt próbajátékon a korábbi francia utánpótlás-válogatott védő, Peter Luccin.
szept. 27
12:53
Gyorstollaslabda: tizenkét magyar érem a 3. Magyar Openről (She)
Hat kategóriában tizenkét érmet szereztek a magyar gyorstollaslabdázók a nemzetközi ranglistán 1000 pontot biztosító budapesti rendezésű nemzetközi viadalon, a sportág 3. Magyar Openjén.
szept. 27
12:55
Mallorca: Michael Laudrup nem bírta tovább a nyomást, lemondott (She)
Michael Laudrup lemondott a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Mallorca vezetőedzői posztjáról.
szept. 27
13:06
Torghelle Sándor is a Ferencváros látókörébe került (Agroinform)
Három-négy magyar és egy-két külföldi csapat mutat komoly érdeklődést az egykori magyar válogatott támadó iránt, köztük lehet az FTC is.
szept. 27
13:08
Michael Laudrup távozik a Mallorca kispadjáról (Agroinform)
Michael Laudrup lemondott a spanyol bajnokságban szereplő Mallorca vezetőedzői posztjáról.

Keresés