2011. szeptember 29. csütörtök

szept. 29
0:01
BL: élen a Chelsea, az OM, az APOEL, a Barca - eredmények, tabellák (She)
A szerdán pályára lépő csapatok közül már csak az Olympique Marseille százszázalékos a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Az E-csoportot a Chelsea, az F-csoportot az OM, a G-csoportot meglepetésre az APOEL, a H-csoportot pedig a Barcelona vezeti. Tekintse át a BL szerdai játéknapjának összes eredményét, illetve a csoportok állását – az eredményekre kattintva megnézheti a találkozó részletes…
szept. 29
0:03
BL: a görögök szerint csupán szerencsével nyert ellenük az Arsenal (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjának rangadóján az Olympique Marseille háromgólos győzelmet aratott a Borussia Dortmund felett. Az Arsenal szintén megszerezte a három pontot az Olympiakosz Pireusz ellen, még, ha jóval szorosabb mérkőzésen is.
szept. 29
0:15
Championship: a Cardiff Gyepes nélkül verte meg a listavezetőt (She)
A Cardiff City hazai pályán 2–1-re legyőzte a listavezető Southamptont az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának szerdai mérkőzésén. A két csapatnak eddig egyaránt egy veresége volt, de a „szentek” még így is három ponttal megelőzik walesi riválisukat. A Cardiff nem nevezte a mérkőzésre Gyepes Gábort.
szept. 29
0:30
A duplázó Messi beérte Kubalát - videón a szerdai BL gólok (Agroinform)
Tőzsér és Köteles csapata Leverkusenben, a Dortmund Marseille-ben kapott ki. A 18 éves Alex Oxlade-Chamberlain megszerezte első gólját az Arsenalban.
szept. 29
0:33
BL: szomorúak a csehek, elégedettek az olaszok a milánói mérkőzés után (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája H-csoportjának második fordulójában a spanyol Barcelona és az olasz Milan is könnyed győzelmet aratott, előbbi a fehérorosz BATE otthonában 5–0-ra, utóbbi a cseh Viktoria Plzen ellen hazai pályán 2–0-ra diadalmaskodott.
szept. 29
0:51
BL: a Barcelona edzője és játékosai leborulnak Messi nagysága előtt (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája H-csoportjának második fordulójában a spanyol Barcelona és az olasz Milan is könnyed győzelmet aratott, előbbi a fehérorosz BATE otthonában 5–0-ra, utóbbi a cseh Viktoria Plzen ellen hazai pályán 2–0-ra diadalmaskodott.
szept. 29
0:54
Bajnokok Ligája: Tőzsérék kikaptak Leverkusenben (Metropol)
A Tőzsér Dániellel és a kapuban Köteles Lászlóval felálló Genk 2-0-s vereséget szenvedett a Bayer Leverkusen otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek második fordulójában.
szept. 29
0:55
Manchester City: Tévezt két hétre eltiltották, nem edzhet a csapattal (She)
A Manchester City a hivatalos honlapján hozta nyilvánosságra, hogy a vezetőség két hétig eltiltotta Carlos Tévezt az első csapat edzései és a mérkőzéseken való részvétel alól.
szept. 29
1:09
Női röplabda Eb: meglepő török siker, a világbajnok nem jutott négy közé (She)
Meglepetésre a 2010-es világbajnokság győztese, az orosz női röplabda-válogatott még a négy közé sem jutott be az olasz-szerb közös rendezésű Európa-bajnokságon, miután Törökország 3:0-ra győzött a negyeddöntőben. A másik szerdai meccsen olasz győzelem született: a hollandok 3:1-es vereséget szenvedtek Massimo Barbolini együttesétől Monzában.
szept. 29
1:42
Roberto Carlos lép Dzsudzsákék kirúgott edzőjének helyére - sajtóhír (Agroinform)
Orosz internetes sportoldalak értesülései szerint az Anzsi Mahacskalától menesztették Gadzsi Gadzsijev vezetőedzőt.
szept. 29
6:36
Összefogással a csalók ellen (Behaviour)
Kizárólag a politika, a hatóságok és a sajtó összefogásával van esély a fogadási csalók elleni harc sikeres megvívására - többek között ez hangzott el a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) által szervezett nemzetközi konferencián.
szept. 29
6:51
Felkészülés: a brazilok megnyerték az argentinok elleni visszavágót (She)
Brazília labdarúgó-válogatottja Belémben 2–0-ra legyőzte Argentínát az első alkalommal kiírt Superclásico de las Américas elnevezésű minitorna visszavágóján. A két válogatott – amelyben ezúttal sem játszottak az Európában légióskodók – két hete Argentínában csapott össze, azon a találkozón nem született gól.
szept. 29
6:54
Tájfunná váló Szellő, brutális Kalucza (Behaviour)
Teljes sikerrel zárult a tegnapi nap a magyar válogatott számára a bakui olimpiai kvalifikációs világbajnokságon. Előbb a 81 kilós Szellő Imre aratott fölényes pontozásos győzelmet svéd ellenfele felett, majd Kalucza Norbert (57 kg) döntő fölénnyel verte elefántcsontparti riválisát. Legközelebb holnap izgulhatunk magyar bokszolóért, amikor az egyik éremesélyes, Káté Gyula lép ringbe.
szept. 29
6:56
Nemzetközi sportjogi konferencia Budapesten (Behaviour)
Csütörtökön és pénteken a sport versenyjogi vonatkozásait és a sportjog egyéb kérdéseit érintő nemzetközi konferenciára kerül sor Budapesten, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) szervezésében.
szept. 29
6:58
Jövőre visszatérhet Kubica az F1-be! (Behaviour)
Egészen fantasztikus hírrel lepte meg tegnap Riccardo Ceccarelli a világot.
szept. 29
7:09
Kosárlabda: Kobe Bryant jó esélyt lát olaszországi szerződésére (She)
Kobe Bryant, a Los Angeles Lakers ötszörös NBA-győztes kosárlabdázója szerint nagyon jó esély van arra, hogy hamarosan Olaszországba szerződik.
szept. 29
7:42
Jól alakulnak a helyszíni nézőszámok (Agroinform)
Nincs mindig telt ház, de a szervezők szerint így is sikeres a rögbi-világbajnokság nézettsége, ahol összesen 1,35 millió helyszíni nézőt várnak.
szept. 29
7:45
Vívás: több női bírót akarnak a nemzetközi szövetség vezetői (She)
A Nemzetközi Vívószövetség (FIE) végrehajtó bizottsága szeretné helyzetbe hozni a női bírókat.
szept. 29
8:00
Horror bukása után visszatérhet Hans Grugger (Agroinform)
Nyolc hónappal a kitzbüheli edzésen elszenvedett súlyos bukása után visszatérhet a pályára az osztrák síző, Hans Grugger.
szept. 29
8:03
Röplabda: a húsz éve megnyert veterán-vb-aranyat ünnepelték Buzekék (She)
A magyar röplabdázás egyetlen világbajnoki aranyérmét a férfi veterán válogatott szerezte, amely 1991 szeptemberében Buenos Airesben 3:0-ra legyőzte a brazilokat a döntőben.
szept. 29
8:18
Nem lesz ott Londonban az ausztrál sztáredző (Agroinform)
Simon Fairweather neve a 2000-es olimpia után lett igazán ismert az íjászatban, amikor hatalmas meglepetésre megnyerte a férfiak egyéni versenyét.
szept. 29
8:21
NB I: másfél év felfüggesztett börtön a verekedő FTC-drukkereknek (She)
Fejenként egy év hat hónapos felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki a bíróság két, a vasárnapi KTE–Ferencváros NB I-es labdarúgó-mérkőzés kapcsán őrizetbe vett szurkolóra – olvasható a delmagyar.hu-n.
szept. 29
8:36
Több női bírót akar a nemzetközi szövetség (Agroinform)
A Nemzetközi Vívószövetség (FIE) végrehajtó bizottsága szeretné helyzetbe hozni a női bírókat.
szept. 29
8:39
Anzsi: hivatalos az edzőváltás, Roberto Carlos és Gorgyejev irányít (She)
Az Anzsi Mahacskala labdarúgócsapata csütörtök reggel hivatalos közleményben megerősítette azt a sajtóhírt, amely szerint már nem Gadzsi Gadzsijev az együttes vezetőedzője. Dzsudzsák Balázs csapatát ideiglenes jelleggel Andrej Gorgyejev (Gadzsijev segítője) és Roberto Carlos (mint játékos-edző) irányítja.
szept. 29
8:54
Federernél csak Mandelát tisztelik jobban az emberek (Agroinform)
Roger Federernél csak egy embert ismer és tisztel jobban a közvélemény, az egykori dél-afrikai államelnököt, Nelson Mandelát.
szept. 29
8:56
Ladányi térde nem bírja a gyógytornát (Agroinform)
Kevés esély van arra, hogy akár Ladányi Balázs, akár Mihály Árpád visszatérjen a Sapa Fehérvár AV19-be ezen a héten.
szept. 29
9:00
Tevez nem állt be csereként (Metropol)
Két hétig még az edzéseket sem látogathatja Carlos Tevez, a Manchester City labdarúgója, aki Roberto Mancini vezetőedző szerint megtagadta a játékot a Bayern München stadionjában 2-0-ra elvesztett keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésen.
szept. 29
9:12
A halálos baleset miatt zárt kapus mérkőzéseket rendeznek Peruban (Agroinform)
Újabb rendelkezésig zárt kapuk mögött rendezik meg a perui labdarúgó-bajnokság élvonalának összecsapásait annak nyomán, hogy szombaton mérkőzés közben életét vesztette az Allianza egyik szurkolója.
szept. 29
9:14
Kobe Bryant közeledik Olaszországhoz (Agroinform)
Kobe Bryant, a Los Angeles Lakers ötszörös NBA-győztes kosárlabdázója szerint nagyon komoly az esélye annak, hogy hamarosan Olaszországba szerződik.
szept. 29
9:15
Úszás: elgázolták az ausztrálok olimpikon úszóját (She)
Cserbenhagyásos gázolás szenvedő alanya lett Kendrick Monk ausztrál úszó, akinek így veszélybe került a londoni olimpiai részvétele.
szept. 29
9:17
Tenisz: Azarenka és Zvonarjova már elődöntős a tokiói versenyen (She)
A felső ágon Viktorija Azarenka, az alsón pedig Vera Zvonarjova jutott be elsőként az elődöntőbe a Tokióban zajló kemény pályás női tenisztornán. A fehérorosz játékos a francia Marion Bartolit, az orosz pedig honfitársát, Marija Kirilenkót verte meg két szettben.
szept. 29
9:30
Messi a Barcelona legendája, gratulálok neki - Pep Guardiola (Agroinform)
A Barcelona 5-0-s győzelmet aratott a BATE Boriszov otthonában a Bajnokok Ligája szerdai játéknapján, Josep Guardiola pedig nem palástolta elégedettségét a találkozó után.
szept. 29
9:33
NB I: Benczés nem aggódik, hogy idegenben még nem nyert a DVTK (She)
Benczés Miklós, a DVTK vezetőedzője a hétvégi, Debrecen elleni rangadó előtt a dvsc.hu-nak elmondta: nem aggódik amiatt, hogy eddig nem nyert csapata idegenben.
szept. 29
9:35
Újpest: Simon Szpisljakot dicséri; Remili már októberben játszana (She)
Az Újpest játékosa, Simon Kirisztián szerint folyamatosan javul a csapat teljesítménye, amióta új vezetőedző érkezett az együtteshez.
szept. 29
9:36
Elgázoltak egy ausztrál olimpikont (Metropol)
Cserbenhagyásos gázolás szenvedő alanya lett Kendrick Monk ausztrál úszó, akinek így veszélybe került a londoni olimpiai részvétele.
szept. 29
9:37
Videó: Káprázatosan játszottunk az első félidőben, de haragszom - Elek (She)
A női kézilabda-bajnokság ötödik fordulójában a házigazda FTC-Rail Cargo Hungária 29–25-re győzött a mostanáig veretlen Váci NKSE ellen. A mérkőzés után a zöld-fehérek vezetőedzője, Elek Gábor, míg a váciaktól Tápai Szabina nyilatkozott az NSO Tv-nek.
szept. 29
9:48
Vizsgálatot indítanak Tévez ellen, egyelőre edzésre sem járhat (Agroinform)
Két hétig még az edzéseket sem látogathatja Carlos Tévez, aki megtagadta a játékot a Bayern München ellen a keddi BL-mérkőzésen.
szept. 29
9:51
Kézilabda: Bodó és Lele után Pásztor is kidőlt a sorból Tatabányán (She)
A kezét törő Bodó Richárd és a sarkát fájlaló Lele Ákos után Pásztor Ákos is kidőlt a sorból a Tatabánya kézilabdacsapatánál.
szept. 29
9:53
Atlétika: nemzetközi versenyekre alkalmas pályát adnak át Budapesten (She)
Végre hazai pályán edzhet az Európa-bajnoki bronzérmes gátfutó, Kiss Dániel.
szept. 29
9:54
Katar a sport Mekkájává akar válni (Behaviour)
Egy évtizeddel ezelőtt egy nyári napon Katar emírje, Hamad bin Kalifa ász-Száni sejkDél-Franciaországban biciklizett, amikor megállásra kényszerítette a Tour de France mezőnye. Annyira mély benyomást tettek rá a mellette elhaladó kerékpárosok, hogy felhívta Eddy Merckx világhírű belga kerékpárversenyzőt és megkérte arra, szervezzen egy hasonló kerékpárversenyt az öböl menti arab államban.
szept. 29
10:06
Lucas és Neymar góljaival a brazilok legyőzték Argentínát - videó (Agroinform)
A selecao Lucas és Neymar második félidejében esett találataival 2-0-ra legyőzte az albicelestét a két csapat barátságos meccsén.
szept. 29
10:08
A bajnok Szolnok nyerte a Szuperkupát (Agroinform)
A bajnok és kupagyőztes Szolnok hódította el a Szuperkupát, miután szerdán nagy csatában legyőzte az Albacompot a hivatalos kosaras szezonnyitó férfi mérkőzésén a budapesti Körcsarnokban.
szept. 29
10:09
Vasas: Vlak kitette a keretből a gyengén teljesítő honfitársát (She)
Kitette az első csapat keretéből Marijan Vlak, a Vasas vezetőedzője a 23 esztendős Marko Simicet.
szept. 29
10:11
El: Szabicsék és Juhászék is „vendégségben” - program (She)
A labdarúgó Európa-liga második csoportkörében nehéz kilencven perc vár Juhász Rolandra és Szabics Imrére, miután mindkét magyar válogatott légiós klubcsapata idegenben lép pályára a csütörtöki játéknapon. Tekintsék meg a programot!
szept. 29
10:13
ZTE: Prukner okosat nem tud, csúnyát pedig nem akar nyilatkozni (She)
A Zalaegerszeg futballcsapatát irányító Prukner László reméli, hogy a Kaposvári Rákóczi második csapatától elszenvedett kupavereség okozta sokk jó hatással lesz játékosaira.
szept. 29
10:15
REAC: magas rangú elismerésben részesítették Kutasi Róbertet (She)
A XV. kerület önkormányzat képviselő-testületének döntése értelmében László Tamás polgármester a kerület második legnagyobb kitüntetését, a „Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Érdemérmet" adományozta Kutasi Róbertnek, a REAC klubigazgatójának.
szept. 29
10:27
Kajak-kenu: Vajda Attila, Szabó Gabriella és Kulifai Tamás is indul a maratoni válogatón (She)
Gyorsasági olimpiai érmesek és világbajnokok is indulnak a hétvégi győri maraton kajak-kenu világbajnoki válogatón. A hosszú távú világklasszisaink, azaz Csay Renáta, Folláth Vivien és Györe Attila mellett láthatjuk Vajda Attilát, Szabó Gabriellát is Kulifai Tamást is csatázni a szingapúri vb-részvételért.
szept. 29
10:42
A Valencia edzője szerint igazságos eredmény született (Agroinform)
Unai Emery szerint csapata megérdemelten szerezte meg az egyik pontot a Chelsea ellenében a Bajnokok Ligája szerdai mérkőzésén.
szept. 29
10:44
Elgázolták az ausztrálok olimpikon úszóját (Agroinform)
Cserbenhagyásos gázolás szenvedő alanya lett Kendrick Monk ausztrál úszó, akinek így veszélybe került a londoni olimpiai részvétele.
szept. 29
10:45
Leváltották Dzsudzsák edzőjét (Infostart)
Leváltották Gadzsi Gadzsijevet, a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi Mahacskala labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.

Keresés