2011. szeptember 20. kedd

szept. 20
0:33
Topligák, 2. osztály: Feczesinék először nem lőttek gólt az idényben (She)
Nem hozott gólt a Brescia torinói vendégjátéka az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának hétfői játéknapján.
szept. 20
1:27
Eurofutball: nem nyugszik a Rosenborg, lassan beindul a Sporting (She)
A Sporting 3–2-re győzött a Rio Ave otthonában a portugál labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának hétfői játéknapján. Norvégiában tovább kapaszkodik Rosenborg, Izlandon döntetlent hozott a szuperrangadó.
szept. 20
5:24
Továbbra is kérdéses a Puskás-stadion sorsa (Behaviour)
Túlzott optimizmussal nyilatkoztak MLSZ-alkalmazott néhány hónappal ezelőtt a Puskás Ferenc Stadion átépítéséről, ez már akkoriban is világos volt, de Bánki Erik, az Országgyűlés sport- és turizmusbizottságának fideszes elnöke tegnap deklarálta ezt, amennyiben a DigiSport Reggeli Start című műsorában kijelentette: "A beruházás a költségvetés tervezésének függvényében indulhat, ám a kormány most…
szept. 20
6:15
Mitől nem kapna sírógörcsöt Kemény Dénes? (Infostart)
Az olimpia előtti Európa-bajnokságon is a lehető legjobb eredményre törekszik a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya - mondta Kemény Dénes az InfoRádió Aréna című műsorában.
szept. 20
6:51
Debrecen: Mészáros Norbertnek csak egy hetet kell kihagynia (She)
Csupán egy hét pihenő vár Mészáros Norbertre, a labdarúgó NB I mezőnyét vezető Debrecen vasárnap megsérülő védőjére.
szept. 20
6:54
Nagy a Kispest (Behaviour)
A Honvéd labdarúgó NB I 9. fordulójában hazai pályán nyert 2-0-ra az Újpest ellen, és egyedüli fővárosi klubként tartja a lépést az élen álló vidéki klubokkal. A címvédő Videoton továbbra sem nyert ebben a szezonban vendégként.
szept. 20
6:56
Alaptalan a perindítás? (Behaviour)
Kevin McCabe, a Ferencváros labdarúgócsapatát működtető Zrt. korábbi tulajdonosa szerint a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. megalapozatlanul indított pert cége, az Esplanade Kft. ellen a Fradi-pálya felújításának elmaradása miatt.
szept. 20
6:58
Százmillió dolláros "bokszbébik" (Behaviour)
Aki valaha csak egy kicsit is foglalkozott a profi ökölvívással, pontosan tudja ki az a Don King. A sportág egyik legellentmondásosabb alakja azzal állt elő, hogy 100 millió dollárt ajánlott fel a két Klicskónak arra az esetre, ha összemérik erejüket a ringben.
szept. 20
7:00
Falcao, Cavani: tripla, Mourinho: kritika (Behaviour)
Hétközi fordulókat rendeznek Európa labdarúgó pályáin, ám akad még érdekesség a víkenddel kapcsolatosan is: kikapott a Real Madrid és a Milan, triplázott Cavani és Falcao, rekordot döntött a Bayern. Kontinentális futballkörkép.
szept. 20
7:09
NHL: sajátos kettős rangadóval kezdődött a tengerentúli előszezon (She)
Magyar idő szerint hétfőről keddre virradóra megkezdődött az előszezon az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL). A nyitó játéknap különlegessége, hogy a Nashville Predators és a Florida Panthers két meccset is vívott egymással.
szept. 20
7:45
Vb 2014: befejezték a sztrájkot a Maracanán dolgozó munkások (She)
Három hét elteltével befejezték a sztrájkot a munkások a felújítás alatt álló Maracaná Stadionnál, a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság egyik legfontosabb helyszínén.
szept. 20
7:47
WNBA: döntés 1.9 másodperccel a vége előtt, nincs tovább a címvédőnek (She)
Nem jutott be az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokság (WNBA) Nyugati csoportjának döntőjébe a Seattle Storm: a női NBA tavalyi bajnoka magyar idő szerint keddre virradóra hazai pályán 77–75-re kikapott a tavalyelőtti elsőtől, a Phoenix Mercurytől. Keleten az Indiana Fever lett a második döntős.
szept. 20
8:21
Vízilabda: Madaras és Kásás duplával segítette a Recco bemutatkozását (She)
A montenegrói Jadran Herceg Novi elleni 14–6-os győzelemmel mutatkozott be a vízilabda Adria-ligában az olasz Pro Recco.
szept. 20
8:39
NASCAR: összetettben fordított a chicagói Stewart, Harvick sorrend (She)
A lehető legjobbkorra időzítette idei első győzelmét Tony Stewart a Sprint-kupában: a tíz futamból álló úgynevezett playoff-fázis (Chase) nyitányára. Amelyet, mint szokásos hétfői autósport-beszámolónkban megírtuk, a chicagói pályát sújtó hatalmas esőzés miatt az eredeti, vasárnapi időpontról egy nappal elcsúsztattak.
szept. 20
8:41
Brazília: Neymar elmondta, az olimpiáig a Santosban marad (She)
A jövő évi olimpiáig biztos a Santos csapatában marad Neymar, a brazilok ifjú futballcsillaga.
szept. 20
8:57
Videó: a jótékony Romário „vakon" is művészien bánik a labdával (She)
Romário is pályára lépett egy látássérültek részvételével megrendezett jótékonysági teremfocimeccsen. Hogy az esélyek egyenlők legyenek, a brazilok világbajnoka szemfedővel játszott.
szept. 20
9:00
Megvédték címüket a spanyolok (Metropol)
Juan Carlos Navarro elorozta a reflektorfényt Pau Gasol és Tony Parker elől.
szept. 20
9:02
Ősszel is nyeregben maradnak a bringások (Metropol)
Rövidesen beköszönt az ősz, amit a kerékpárosoknak sem szabad figyelmen kívül hagyniuk.
szept. 20
9:03
Magyar származású NBA-játékosok szerepelhetnek a válogatottban (Agroinform)
Felvenné a magyar állampolgárságot Nick Fazekas, az NBA-ben is megfordult center, akivel szerződtetéséről is tárgyal az Albacomp csapata.
szept. 20
9:05
Jogtalanul sztrájkoltak a munkások a Maracanánál (Agroinform)
Három hét elteltével befejezték a sztrájkot a munkások a felújítás alatt álló Maracana Stadionnál, a 2014-es labdarúgó-vb egyik helyszínén.
szept. 20
9:21
Bokatörést szenvedett Fazekas Nándor, a válogatott kapusa (Agroinform)
Az MKB Veszprém hétfő esti edzésén bokatörést szenvedett Fazekas Nándor, a bajnoki címvédő és a magyar kézilabda-válogatott kapusa.
szept. 20
9:23
Fejbe dobta tojáslabdával a bámészkodó szurkolót - videó (Agroinform)
A New York Giants-St. Louis Rams mérkőzésen a Giants linebackere egy TD ünneplése hevében teljes erőből hozzávágta a labdát a pálya szélén álldogáló egyik szurkolóhoz.
szept. 20
9:33
Costa Rica: a brazilok elleni meccsen mutatkozik be az új kapitány (She)
Két hónappal Ricardo La Volpe lemondása után a Costa Rica-i labdarúgó-szövetség bemutatta a szakember utódját: Jorge Luis Pinto lesz az új kapitány a helyi válogatott élén.
szept. 20
9:35
NB I: továbbra is Magyarországon keres klubot az új-zélandi csatár (She)
Egyelőre nincs csapata Kris Brightnak, az új-zélandi labdarúgó a Nemzeti Sport értesülései szerint mégis Magyarországon folytatná pályafutását.
szept. 20
9:51
Légiósok: Torghellének nem kell a langyos víz - Angliából is keresik (She)
Hamarosan eldőlhet, melyik országban folytatja, és milyen színű mezt ölt magára a következő hónapokban Torghelle Sándor. Mint ismeretes, a legutóbb a német második ligás Fortuna Düsseldorfban futballozó, de a klubbal szerződést bontott csatár két hete a Budapest Honvédnál edz.
szept. 20
10:09
NB II: legalább egy hónap kihagyás vár a korábbi légiós kapusra (She)
Négy-hat hetet kell kihagynia a 36 esztendős Vezér Ádámnak, a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő BKV Előre kapusának.
szept. 20
10:11
Férfi kosárlabda: a Cleveland Cavaliersből is honosít a magyar válogatott (She)
Ahogy arról beszámoltunk, az Albacomp szeretné szerződtetni a korábban az NBA-ben is megforduló Nick Fazekast, akire a honi szövetség (MKOSZ) a válogatottban is számítana. Rajta kívül egy másik, szintén magyar gyökerekkel rendelkező NBA-játékost is szeretne megnyerni az MKOSZ a válogatottnak, a Cleveland Cavaliersben Luke Harangody személyében.
szept. 20
10:15
A kis Manning két TD-passzal vezette győzelemre a Giantset (Agroinform)
A St. Louis Rams eladott labdákkal és gyenge célterület előtti játékkal segítette ellenfelét a második forduló hétfő esti meccsén.
szept. 20
10:27
Kosárlabda: a Cleveland Cavaliersből is honosíthat a magyar válogatott (She)
Ahogy arról beszámoltunk, az Albacomp szeretné szerződtetni a korábban az NBA-ben is megforduló Nick Fazekast, akire a honi szövetség (MKOSZ) a válogatottban is számítana. Rajta kívül egy másik, szintén magyar gyökerekkel rendelkező NBA-játékost is szeretne megnyerni az MKOSZ a válogatottnak, a Cleveland Cavaliersben szereplő Luke Harangodyt.
szept. 20
10:29
Ajánló: első bajnoki győzelméért játszik az Inter - program (She)
Hétközi fordulót rendeznek az olasz és a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban: az Inter első győzelméért száll harcba az újonc Novara ellen a Serie A-ban Gian Piero Gasperini irányításával. Az angol Ligakupában – többek között – a Manchester United és az Arsenal is pályára lép. A labdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulójának mai meccsén a Szolnok és a Szeged csap össze.
szept. 20
10:33
Harmadik félidőt rendezett a csatár a parkolóban, négy meccsre eltiltották (Agroinform)
Négy mérkőzésre szóló eltiltást kapott Matt Moussilou, a svájci Lausanne labdarúgója, miután egy parkolóban megverte a Servette játékosát.
szept. 20
10:45
Videó: „elgurult a gyógyszere" az angol labdarúgónak a svéd ligában (She)
Lágyékon rúgta ellenfelét, majd később egy másikat felugorva „megbólintott" Kenny Pavey, az AIK játékosa a Djurgarden elleni találkozón a svéd élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. Persze a videó tanúsága szerint nem ő volt az egyetlen ideges ember a pályán…
szept. 20
10:47
Svájc: négymeccses eltiltás a parkolóban verekedő csatárnak (She)
Négy mérkőzésre szóló eltiltást kapott Matt Moussilou, a svájci élvonalbeli Lausanne labdarúgója, miután egy parkolóban megverte a Servette egyik játékosát.
szept. 20
10:48
Megműtötték az MKB Veszprém kapusát (Metropol)
Bokatörést szenvedett és már meg is műtötték Fazekas Nándort, a bajnok MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának válogatott kapusát.
szept. 20
10:48
Megműtötték az MKB Veszprém kapusát (Behaviour)
Bokatörést szenvedett és már meg is műtötték Fazekas Nándort, a bajnok MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának válogatott kapusát.
szept. 20
11:03
Djokovic egy hónapig nem játszhat (Infostart)
Egy hónapig nem játszhat Novak Djokovic, a férfi tenisz-világranglista vezetője, miután kiderült, hogy az egyik bordaközi izma elszakadt.
szept. 20
11:03
DVTK: Lippai Ákos elmondta, rangadóra készülnek az ETO ellen (She)
A DVTK csapatkapitánya, Lippai Ákos kisebb betegség és több hónapos gólcsend után talált bajnoki meccsen az ellenfél kapujába a Kaposvár elleni, 2–1-re megnyert hétvégi bajnokin. A középpályás klubja hivatalos honlapjának elmondta.
szept. 20
11:06
Djokovic egy hónapig nem játszhat (Metropol)
Egy hónapig nem játszhat Novak Djokovic, a férfi tenisz-világranglista vezetője, miután kiderült, hogy az egyik bordaközi izma elszakadt.
szept. 20
11:09
Shaun Wright-Phillipset etetőszékbe ültették - fotó (Agroinform)
A Parkőrök közös ebédjén egy etetőszék várta a színes bőrű futballistát Buzsáky Ákos klubjánál.
szept. 20
11:11
Az Inter lerázná magáról az újoncot (Agroinform)
A papírforma igen erőteljesen sugallja a kék-feketék sikerét, de ehhez jobb játék kell, mint amit az eddigiekben mutattak.
szept. 20
11:21
Anzsi: Dzsudzsákot szerdára várják, Samuel Eto'o kicsit zabos (She)
Az orosz labdarúgó-bajnokságban szereplő Anzsi Mahacskala vezetői szerdára várják vissza Moszkvába a sérülésből lábadozó Dzsudzsák Balázst.
szept. 20
11:23
Tenisz: Djokovics izomsérülés miatt egy hónapig nem játszhat (She)
Egy hónapig nem játszhat Novak Djokovics, a férfi tenisz-világranglista vezetője, miután kiderült, hogy az egyik bordaközi izma elszakadt.
szept. 20
11:25
Pápa: „Szlezák olyat rúgott volna Kovács alá, hogy a szomszéd panel tetején landol” (She)
Már hozzászokhattunk ahhoz, hogy Véber György karakteres véleményt formál csapata futballjáról – szombaton is ez történt. Miután a Lombard Pápa a Haladás otthonában olyan meccsen maradt pont nélkül, amelyen a nyolcvanhetedik percben még győzelemre állt, a szakember nemes egyszerűséggel értékelt: ostobák voltunk a hajrában... Aki azt gondolja, az edző kettőt aludva a történtekre finomított a…
szept. 20
11:39
Ausztria: a magyar gólvágó játékát sorozatos sérülések akadályozzák (She)
Újabb másfél hónapos kihagyással kényszerül szembesülni Matondo Franck, a karrierjét Újpesten kezdő labdarúgó, akit az osztrák amatőrligában nyújtott eredményes csatárjátéka láttán nyáron szerződtetett az első osztályú Kapfenberg.
szept. 20
11:45
Egy hónapig nem játszhatt a Davis Kupában megsérült Djokovics (Agroinform)
Novak Djokovics, a férfi tenisz-világranglista vezetője egy hónapra kidőlt, miután kiderült, hogy az egyik bordaközi izma elszakadt.
szept. 20
12:03
A klubelnök szerint ostobaság, hogy Wenger rossz edző lenne (Agroinform)
Semmi sem fenyegeti Arsene Wengernek, az Arsenal vezetőedzőjének állását, legalábbis Ivan Gazidis, a londoni labdarúgóklub elnöke szerint.
szept. 20
12:15
NB II: az újonc Sopron máris megvált a nyáron érkező újpestitől (She)
Nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért szerződést bontott Rasztovits Dáviddal a labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE.
szept. 20
12:17
Videoton: Vaskó szerint a nyomás nem változott a bajnoki cím óta a csapaton (She)
Vaskó Tamás, a Videoton labdarúgócsapatának hátvédje klubja hivatalos honlapjának, a vidi.hu-nak nyilatkozva elmondta, véleménye szerint nincs nagyobb nyomás a csapaton ahhoz képest, amekkora az előző szezonban volt.
szept. 20
12:19
FTC: Nagyon profi a háttér; a Ferencváros olyan, mint a Sparta Praha - Klein (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata tegnap jelentette be a cseh védő, Martin Klein szerződtetését. A 27 éves futballista az egyik cseh lapnak elmondta, boldog, hogy hosszú idő után csapatot talált, ráadásul olyan nagy hagyományokkal bíró klubot, mint a Ferencvárost.
szept. 20
12:21
Videó: A Pécs remek, a sereghajtók maradnak az élvonalban - Bognár (She)
Bognár György az NSO Tv-nek elemezte a labdarúgó NB I eddigi kilenc fordulóját. A korábbi válogatott nem tudja elképzelni, hogy a most kiesés ellen küzdő nagy múltú csapatok, a Ferencváros, az Újpest vagy a ZTE tényleg elbúcsúzzanak az élvonaltól a szezon végén. Bognár szerint az általa 10. helyre várt Pécs alaposan túlteljesíti a tőle elvárhatót, olykor meggyőző játékkal.

Keresés