2011. szeptember 22. csütörtök

szept. 22
0:15
Primera División: a Valencia kétszer vezetett a Barca ellen, a vége mégis 2-2 lett (She)
A listavezető Valencia remek mérkőzésen 2–2-re végzett hazai pályán a címvédő Barcelonával a spanyol bajnokság ötödik fordulójában. Unai Emery együttese kétszer is vezetett, ám a második játékrészben a katalánok Cesc Fabregas révén kiegyenlítettek, és a hajrában a győzelemre is volt esélyük.
szept. 22
1:09
Eredmények: a Samsunspor ikszelt hazai pályán, Lázárt kiállították (She)
A török labdarúgó-bajnokág újonca, a Samsunspor hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a legutóbbi idényben a második helyen végzett Trabzonsporral. A mérkőzés 92. percében a játékvezető második sárga lapja után kiállította a hazaiak magyar válogatott játékosát, Lázár Pált.
szept. 22
5:42
Talmácsi: "Inkább következetes vagyok, mint szigorú!" (Behaviour)
Ugyan még nem dőlt el, hogy Talmácsi Gábor versenyzőként vagy csapatfőnökként folytatja pályafutását, 2007 gyorsasági motoros-világbajnoka mindenesetre már az utóbbi szerepben is kipróbálta magát. A kiváló versenyző a Népszavának adott interjúban elmondta, két tanítványával egyre többet foglalkozik, a 15 éves Bódis Richárd élete első Alpok-Adria futamán rögtön a pontszerző 13. helyen végzett.
szept. 22
6:54
Olimpia helyett visszavonulás (Behaviour)
Szomorú hír érkezett a tatami világából: váratlanul bejelentette aktív pályafutásának befejezését az egykori junior-világbajnoki ezüstérmes, U23-as Európa-bajnok Burján László. Az ok sajnos sokak által elszenvedett dolog: anyagi természetű.
szept. 22
6:56
"Bakuban kerüljön el a baki" (Behaviour)
Ma indulnak el a messzi Bakuba ökölvívóink, hogy az olimpiai kvalifikációs világbajnokságon minél több kvótát szerezzenek. Erre a legnagyobb esélye a tavaly Európa-bajnok Bacskai Balázsnak (69 kg), a világbajnoki harmadik, Eb-ezüstérmes Káté Gyulának (64 kg), illetve az idei Eb-n bronzérmes Szellő Imrének (81 kg) van, persze csak akkor, ha a sorsolásnál Fortuna nem hagyja cserben őket.
szept. 22
6:58
Bruno Sennára most büszke az édesanyja (Behaviour)
A Sors - talán felfoghatjuk így is - fura ajándéka, hogy egy arany-fekete Lotusban térhetett vissza az F1-be Bruno Senna, a legendás Ayrton unokaöccse. Sőt, az ifjú brazil nemcsak visszatért, hanem Monzában már pontot is szerzett, azaz kezdi bebizonyítani, hogy méltó e név viselésére. A Lotus Renault pilótája bízik abban, hogy nemcsak az idei szezon hátralévő versenyeire kapta meg a bizalmat, és…
szept. 22
7:09
Vb 2014: Romário szerint rendezőként sok problémával szembesülnek majd (She)
Sok problémával szembesülnek majd a 2014-es brazíliai világbajnokság szervezői Romário, a válogatottal 1994-ben világbajnoki címet szerzett futballsztár szerint.
szept. 22
7:12
Kemény hétvége előtt pólósaink (Behaviour)
Mától vasárnapig valóságos nagyüzem zajlik a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában, illetve a második számú kontinentális sorozatnak számító Eurokupában, négy magyar gárda részvételével.
szept. 22
7:45
Tenisz: a korábbi világelső Thomas Muster másodszor is visszavonul (She)
Egy évvel pályafutásának újrakezdése után másodszor is visszavonul az osztrákok korábbi világelső teniszezője, a 44 éves Thomas Muster.
szept. 22
7:47
Brazília: Ronaldinho pontot mentett, a Sao Paulo az élre állt (She)
Ronaldinho betalált a brazil labdarúgó-bajnokság legutóbbi játéknapján, ám ez csak arra volt elég, hogy csapata, a Flamengo megmentsen egy pontot az Atlético Mineiro otthonában. Az 1–1-es döntetlennel a Rio de Janeiró-i gárda kicsúszott az első öt közül.
szept. 22
8:03
A Barcelona 4., a Madrid 7. csak a spanyol ligában - videókkal (Infostart)
Nem nyert sem a Real Madrid, sem a Barcelona a spanyol labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában. 2006 óta először nem tudott nyerni a királyi klub hétközi bajnoki mérkőzésen, amióta José Mourinho az edző, először nem szerzett gólt egymást követő két bajnokin. A Barcelona 2-2-re végzett az eddig százszázalékos Valencia otthonában. A katalánok a legutóbbi négy meccsükből csak egyet nyertek meg, igaz, azt…
szept. 22
8:03
Argentína: az újonc Atlético Rafaela botlott, a Boca növelheti előnyét (She)
Az argentin labdarúgó-bajnokság élvonalának újonca, az Atlético Rafaela az élre állhatott volna, ám a 8. fordulóban otthon 3–1-re kikapott az Independientétől, így lecsúszott a harmadik helyre a Newell’s Old Boyst megverő Racing mögé.
szept. 22
8:39
Megint nem nyert a Milan - de a Juve sem - videókkal (Infostart)
Nincs már százszázalékos az olasz labdarúgó-bajnokságban, ahol továbbra sem megy a két milánói csapatnak. A harmadik forduló után a Milan és az Inter is nyeretlen még. A fekete-kékeknél ez Gasperini edző állásába került.
szept. 22
8:39
Súlyemelés: Gyurkovics versenyt szervez Pécsen, amelyen el is indul (She)
A pódiumra több mint öt év után, 2009 decemberében visszatérő Gyurkovics Ferenc a súlyemelést népszerűsítendő versenyt szervezett, amelyet szombaton rendeznek Pécsen.
szept. 22
8:41
Fogadási botrány: bővül a magyar gyanúsítottak köre - újabb akció következik (She)
A Központi Nyomozó Főügyészség újabb nagy dobásra készül. Hamarosan ugyanis bővül a gyanúsítottak köre, és várhatóan az előzetes letartóztatásba helyezett K. Zoltán, H. Gábor, L. Mátyás, K. Krisztián, M. Tamás és Cs. János mellé újabb volt és jelenlegi labdarúgók, illetve játékvezetők kerülhetnek a vádlottak padjára.
szept. 22
9:15
Gyász: 89 éves korában elhunyt a Nemzeti Sport rangidős munkatársa, Havasréti Béla (She)
Nyolcvankilenc éves korában, rövid betegség után elhunyt Havasréti Béla, a Nemzeti Sport Győr-Moson-Sopron megyei tudósítója.
szept. 22
9:17
Jégkorong: Szuper Levente visszatér az Arizona Sundogs csapatához (She)
Szuper Levente visszatér az Arizona Sundogs jégkorongcsapatához: a válogatott kapus újabb egy idényre kötelezte el magát a Central Hockey League-ben (CHL) érdekelt klubhoz.
szept. 22
9:36
Szuper Levente újból az Arizonai Napkutyáknál (Metropol)
Szuper Levente visszatér az Arizona Sundogs jégkorongcsapatához: a válogatott kapus újabb egy idényre kötelezte el magát a Central Hockey League-ben (CHL) érdekelt klubhoz.
szept. 22
10:09
Anglia: Lipták már a Chelsea elleni taktikát gyakorolta a Swansea-val (She)
Ahogy arról a Nemzeti Sport elsőként beszámolt, Lipták Zoltán hétfőtől az angol élvonalbeli Swansea-nál készül, és bár a szerződtetéséről még nem született döntés, a válogatott védő szerint vannak biztató jelek...
szept. 22
10:11
Cselgáncs: az U23-as Európa-bajnok Burján László visszavonult (She)
Bejelentette a visszavonulását Burján László U23-as Európa-bajnok cselgáncsozó.
szept. 22
10:13
Görögország: Szélesinek elege lett a huzavonából, elhagyta Voloszt (She)
Az előzetes híradások arról szóltak, hogy kedd este eldől, mi lesz a negyedosztályba visszasorolt Volosz játékosai, köztük Szélesi Zoltán sorsa, mégsem született döntés, és a magyar védőnek elege lett a huzavonából.
szept. 22
10:27
NBA: Martin személyében a harmadik denveri kosaras szerződött Kínába (She)
Kenyon Martin személyében már a harmadik kosaras szerződött Kínába az észak-amerikai profiligában (NBA) szereplő Denver Nuggetsből.
szept. 22
10:45
Videó: Ronaldinho ismét lecsapott, gólja egy pontot ért csapatának (She)
Precíz szabadrúgásra válaszolt Ronaldinho a brazil bajnokságban, csapata, a Flamengo pedig döntetlent játszott idegenben az Atlético Mineiróval (1–1). Nézze meg videón a gólokat!
szept. 22
10:47
Inter: Magasabb sebességfokozatba kell kapcsolnunk - Ranieri (She)
Bár hivatalosan még nem jelentették be, hogy Claudio Ranieri lesz az Internazionale vezetőedzője, az 59 éves szakember szerda este a milánói klub székházában járt, ahol az olasz sajtó szerint meg is állapodott a fekete-kékek vezetőségével egy plusz egy éves szerződéséről. Mi több, néhány szaklapnak már beszélt is arról, mit kell tennie az idényt Gian Piero Gasperini irányítása alatt borzalmasan…
szept. 22
11:03
Rg vb: végeztek a magyarok, Vass Dóra minden bizonnyal döntős (She)
Már a mezőny legelején végzett a három magyar ritmikus gimnasztikázó a montpellier-i olimpiai kvalifikációs világbajnokság egyéni selejtezőjének utolsó napján. Vass Dóra nagyon megbízhatóan tornázott, és minden bizonnyal ott lesz a huszonnégyes egyéni döntőben – karrierje során harmadszor. Ez egyben azt is jelenti, hogy Londonban 2012 januárjában megküzdhet az olimpiai kvótáért – már ha nem…
szept. 22
11:21
Videó: az asszisztens fején landolt a pénztárgépszalag, jött a hordágy (She)
Előbb a szögletzászlónál összerogyott az asszisztens, majd hordágyon kellett elszállítani a Nacional–Universidad de Chile Copa Sudamericana-futballmeccsen. A találkozót 0–2-nél a botrány miatt félbe kellett szakítani...
szept. 22
11:23
Schalke: egészségi okok miatt lemondott a kispadról Rangnick (She)
Egészségi okokból távozik posztjáról Ralf Rangnick, a német élvonalbeli Schalke 04 labdarúgócsapatának vezetőedzője.
szept. 22
11:57
Chelsea: a kórházba szállított Cech nem szenvedett súlyos sérülést (She)
Megnyugodhatnak a Chelsea labdarúgócsapatának szurkolói: a Fulham elleni szerdai angol Ligakupa-mérkőzésen fejsérülés miatt lecserélt Petr Cech jól van.
szept. 22
11:59
Videó: Eto'o torkon ragadta a védőt a ziccer után az Anzsi kupameccsén (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó Orosz Kupa nyolcaddöntőjében búcsúzott a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi Mahacskala. A dagesztáni csapat a Dinamo Moszkva otthonában szenvedett 1–0-s vereséget hosszabbítás után. A fővárosiak gólját a 102. percben Alekszandr Kokorin szerezte. A vendégek kameruni támadója, Samuel Eto'o kihagyott egy óriási ziccert a 117. percben, majd nekiesett a…
szept. 22
12:01
Videó: Kabát kihagyott büntetője ellenére továbbjutott az Újpest Vácott (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulójában szerda este az Újpest 4–1-re nyert Vácon és továbbjutott. Nézze meg a találkozó góljait videón!
szept. 22
12:15
Vasas: egy játékos vélhetően bejátszotta magát Vlak csapatába (She)
A Vasas 2–0-ra nyert a Budaörs ellen a labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulójában. Az angyalföldieket irányító Marijan Vlak nem volt teljesen elégedett a látottakkal, ám úgy tűnik, egy játékos teljesítménye meggyőzte őt.
szept. 22
12:33
Ökölvívás: az asszony húzta keresztbe a Lewis-Klicsko visszavágót (She)
2003. június 21-én került sor a Lennox Lewis–Vitalij Klicsko összecsapásra, amely valószínűleg amíg az emberiséget érdekli az ökölvívás, örök vitatéma marad. A kiélezett találkozó, amelynek Vitalij csúnya sérülése vetett véget, visszavágóért kiáltott, amely aztán soha nem jött létre.
szept. 22
12:35
Videó: ezért állította ki Lázárt a játékvezető az Inter-verők ellen (She)
A török labdarúgó-bajnokságban a Samsunspor vendége a Bajnokok Ligájában Inter-veréssel nyitó Trabzonspor volt. Lázár Pál együttese 1–1-es döntetlent játszott, a magyar védőt pedig a 92. percben a második sárgájánál kiállította a játékvezető.
szept. 22
12:37
Internazionale: hivatalosan is Claudio Ranieri az új vezetőedző (She)
Az Internazionale labdarúgócsapata a hivatalosa honlapján bejelentette, hogy kétéves szerződést kötött Claudio Ranierivel, a gárda új vezetőedzőjével.
szept. 22
12:51
Ranieri követi Gasperinit az Inter kispadján (Infostart)
Hivatalossá vált, hogy Claudio Ranieri váltja a szerdán menesztett Gian Piero Gasperinit, a 2010-ben Bajnokok Ligája-győztes Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzői posztján.
szept. 22
12:51
Ökölvívás: az asszony húzta keresztül a Lewis-Klicsko visszavágó tervét (She)
2003. június 21-én került sor a Lennox Lewis–Vitalij Klicsko összecsapásra, amely valószínűleg amíg az emberiséget érdekli az ökölvívás, örök vitatéma marad. A kiélezett találkozó, amelynek az ukrán csúnya sérülése vetett véget, visszavágóért kiáltott, amely aztán sohasem jött létre.
szept. 22
13:27
Női vízilabda: a franciáknál lép fel a Merész-csapat Eb-selejtezőn (She)
A magyar női vízilabda-válogatott szombaton Franciaországban a hazaiak legjobbjaival játszik Európa-bajnoki selejtezőt.
szept. 22
13:29
Gyorskorcsolya: visszavonult a kanadai világbajnok, Kristina Groves (She)
Pontot tett versenyzői pályafutásának végére Kristina Groves négyszeres olimpiai érmes, világbajnok gyorskorcsolyázó.
szept. 22
13:45
Videó: Soldado még Torres helyzeténél is nagyobbat rontott a Barca ellen! (She)
Mint arról beszámoltunk, a listavezető Valencia remek mérkőzésen 2–2-re végzett hazai pályán a címvédő Barcelonával a spanyol bajnokság ötödik fordulójában. Unai Emery együttese kétszer is vezetett, ám a második játékrészben a katalánok Cesc Fabregas révén kiegyenlítettek, és a hajrában a győzelemre is volt esélyük. Roberto Soldado sokat tehetett volna a Valencia-sikerért, de akkora helyzetet…
szept. 22
13:47
Junior öttusa Eb: váltóink egy-egy ezüst-, illetve bronzérmet nyertek (She)
Két váltóéremmel kezdték szereplésüket a magyarok a junior öttusázók lengyelországi Európa-bajnokságán.
szept. 22
13:49
Légiósok: Olaszországba szerződött az U19-es Eb-bronzérmes magyar csatár (She)
A 20 éves Bajner Bálint az olasz hatodosztályban, a saját csoportjában négy meccs után listavezető Sulmona Calcio színeiben folytatja a pályafutását.
szept. 22
14:03
Vízilabda MK: Varga Tamás jogosulatlanul játszott, a Debrecen kiesett (She)
Varga Tamás jogosulatlan szerepeltetése miatt a Magyar Vízilabda-szövetség versenybíró-bizottsága megváltoztatta a Debrecen–BVSC Magyar Kupa-mérkőzés végeredményét, aminek következményeként a hajdúsági csapat búcsúzott a további küzdelmektől.
szept. 22
14:21
Női válogatott: Norvégia esélyt sem adott a mieinknek az Eb-selejtezőn (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott Norvégiában 6–0-s vereséget szenvedett Európa-bajnoki selejtezőn.
szept. 22
14:23
Sportlövő vk-döntő: Sidi Péter bronzérmet szerzett légpuskában (She)
Sidi Péter a harmadik helyen végzett a légpuskások csütörtöki versenyében a sportlövő világkupa-sorozat wroclawi döntőjében.
szept. 22
14:39
Kerékpár: Vinokurov meggondolta magát, mégsem vonul vissza (She)
Alekszandr Vinokurov a korábbi nyilatkozatával ellentétben mégsem vonul vissza a profi kerékpározástól, és jövőre is versenyezni kíván az Asztana színeiben.
szept. 22
14:57
Manchester United: kell rutin, Ferdinand a Stoke ellen visszatérhet (She)
A Manchester United labdarúgócsapatát irányító Sir Alex Ferguson minél tapasztaltabb csapattal akar felállni a hétvégén a Stoke City elleni bajnokin, ezért újra csatasorba állítaná Rio Ferdinandot.
szept. 22
14:59
Rögbi-vb: Dél-Afrika tizenegy céllal taglózta le Namíbiát (She)
Az Új-Zélandon zajló rögbi-világbajnokság harmadik fordulójában a címvédő Dél-Afrika tizenegy célt szerezve valósággal letaglózta Namíbiát, amely a torna első csapataként maradt szerzett pont nélkül.
szept. 22
15:15
Manchester United: kell a rutin, Ferdinand a Stoke ellen visszatérhet (She)
A Manchester United labdarúgócsapatát irányító Sir Alex Ferguson minél tapasztaltabb csapattal akar felállni a hétvégén a Stoke City elleni bajnokin, ezért újra csatasorba állítaná Rio Ferdinandot.
szept. 22
15:17
Tenisz: Cseng Csiének köszönhetően még élnek a kínai remények Kantonban (She)
A kínai Cseng Csie szetthátrányból fordítva legyőzte a negyedik helyen kiemelt horvát Petra Marticot, így egyetlen hazai játékosként bejutott a legjobb négy közé a Kantonban zajló női tenisztornán.
szept. 22
15:19
Atlético: Falcao Messivel és C. Ronaldóval fog versenyezni - Manzano (She)
A szerda este a Sporting Gijón ellen két gólt szerző Radamel Falcaót dicsérte Gregorio Manzano, a spanyol Atlético Madrid vezetőedzője.

Keresés