2011. szeptember 15. csütörtök

szept. 15
0:00
BL: Kolarov eltörte orrát, de a győzelem elszalasztását fájlalja igazán (She)
A Bajnokok Ligája A-csoportjában két újonccsapat (Manchester City–Napoli) és az elmúlt években szép sikereket elérő két másik klub (Villarreal–Bayern München) mérkőzésével kezdődtek meg a küzdelmek. A „kék rangadón" döntetlen született egy igazán élvezetes összecsapáson.
szept. 15
0:03
Doumbia pontot mentett az oroszoknak, az Inter hazai pályán kapott ki (Agroinform)
A 2010-es győztes Internazionale a San Siróban kapott ki a török Trabzonsportól, a Lille ugyan már 2-0-ra is vezetett a CSZKA ellen, de Doumbia a második félidőben megmentette csapatának az egyik pontot.
szept. 15
0:07
Cristiano Ronaldo bokáját véresre rugdosták (Agroinform)
A Real Madrid 1-0-ra győzött Zágrábban a Dinamo ellen. Cristiano Ronaldo elégedett volt az eredménnyel, de a horvátok kemény stílusával már annál kevésbé.
szept. 15
0:18
BL: a Benfica edzője, Jesus szerint jobbak voltak a Manchester Unitednél (She)
A Bajnokok Ligája C-csoportjában a hazai pályán játszó Benfica bátran kezdett a Manchester United ellen, és a nagyon aktív Gaitán, Cardozo páros összjátéka révén a vezetést is megszerezte. A 16. BL-szezonjában eredményes Ryan Giggs azonban még a szünetig egyenlíteni tudott, a második félidőben pedig már nem született gól.
szept. 15
0:36
BL: Benzema és Karanka is csak az eredménnyel elégedett (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében idegenbeli győzelemmel mutatkozott be a spanyol Real Madrid, amely az argentin légiós, Ángel di María 53. percben szerzett találatával bizonyult jobbnak vendéglátójánál, a horvát Dinamo Zagrebnél.
szept. 15
0:54
BL: nyert a Real Madrid, ikszelt az MU, otthon „égett meg” az Inter - eredmények (She)
Szerdán újabb nyolc mérkőzéssel folytatódott a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmei. A legnagyobb meglepetést a Trabzonspor szolgáltatta: a török csapat a 2010-es győztes Inter otthonában nyert 1–0-ra. Összefoglaló cikkünkben ön is megtekintheti a játéknap eredményeit.
szept. 15
1:15
Ferguson elégedett a döntetlennel (Agroinform)
A Manchester United menedzsere elégedett volt a Benfica ellen látottakkal. Sir Alex Ferguson azt is elmondta, hogy nincs kapuskérdés a csapatnál.
szept. 15
6:54
Tenisz: a 3. kiemelt Paszek megszenvedett Lepchenkóval Québecben (She)
A Québecben zajló, 220 ezer dollár összdíjazású WTA-torna egyeseinek küzdelmében a harmadik helyen kiemelt osztrák Tamira Paszek nehezen igazolta a papírformát az amerikai Varvara Lepchenko ellen, de végül sikerült kiharcolni a továbbjutást, igaz csupán három szettben.
szept. 15
6:54
"A BL a legfontosabb" (Behaviour)
Nyitánynak tegnap a Barcelona-Milan is "megtette", az igazi küzdelem azonban ma veszi kezdetét a Bajnokok Ligája 2011/2012-es idényében: az esti programban 25 BEK/BL-győzelem sorakozik fel olyan hatalmasságok által, mint amilyen a Real Madrid (9), az Ajax és a Bayern (4), a Manchester United és az Internazionale (3), illetőleg a Benfica (2). Nem mellékesen lesz Manchester City-Napoli újoncderbi is…
szept. 15
6:56
Felkészülés: nem született gól az argentin-brazil első felvonásán (She)
Az argentin és a brazil labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen gól nélküli döntetlent játszott egymással Córdobában. A találkozón mindkét oldalon a hazai (argentin és brazil) bajnokságban játszó futballisták léptek pályára. A felek szeptember 28-án, immár Brazíliában újra összecsapnak.
szept. 15
6:56
Kikosarazott kosaras kapitányok (Behaviour)
A magyar férfi és a női kosárlabda-válogatott is elbukott a nyári Európa-bajnoki pótselejtezőn, ezért a szövetség elnöksége menesztette a szakvezetőket: Mészáros Lajosnak, a férfi, Székely Norbertnek a női nemzeti csapat kispadjáról kellett felállnia. Lapunk ugyanazt a négy kérdést tette fel a két szakembernek.
szept. 15
6:58
Kecskemét: havonta majd kétmillió az edzőnek (Behaviour)
Egy lapunk birtokába került szerződés szerint két éven át havi 1,8 millió forintot - pontosabban 6600 eurót - kapott munkájáért Kecskeméten az önkormányzati tulajdonú KSE sportklubban Stojan Ivkovic kosárlabda-edző. A fideszes városvezetés újabb különös számlázásának részleteit, amely szerint 180 milliót utaltak egy takarítást és őrzés-védelmet végző önkormányzati cégnek, várhatóan ma ismerteti az…
szept. 15
7:00
Pato Boltban öltött testet (Behaviour)
Nem volt híján látványos megoldásoknak az első játéknap a labdarúgó Bajnokok Ligájában, ahol a Barcelona cirka 88. percre kapujának szegezte a Milant, de ez is kevés volt; a Chelsea magabiztosan szerezte meg a győzelmet, s ponttal nyitott a Köteles Lászlót és Tőzsér Dánielt végig a soraiban tudó Genk a Valencia ellen, miként az újonc Plzen a BATE-val szemben.
szept. 15
7:02
Albert Flórián hetven éves (Behaviour)
Ma ünnepli 70. születésnapját, az egyetlen aranylabdás magyar futballista, a Nemzet Sportolója. A Ferencváros legendás játékosa a mai napig rendszeresen kijár a róla elnevezett stadionba, a hétköznapokon pedig a klubházban találkozhatnak vele a szurkolók.
szept. 15
7:30
BL: az Inter edzője szerint nem voltak túl szerencsések a Trabzon ellen (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában a legnagyobb meglepetés szerdán született, a török Trabzonspor Milánóban győzött 1–0-ra az olasz Internazionale vendégeként. Gian Piero Gasperini, a milánóiak szakvezetője érthetően csalódottan értékelte a mérkőzést.
szept. 15
7:48
Détári szerződésben vállalta, hogy nem iszik (Infostart)
Détári Lajos győzelemmel kezdett a Ferencváros kispadján, a hétvégén a Zalaegerszeg ellen. A korábbi világválogatott a Blikk szerint arra is hajlandó volt, hogy szerződéskötése előtt az alkoholfogyasztásról is egyeztessen, és ezt rögzítsék a kontraktusában.
szept. 15
7:48
U20-as válogatott: a szerbek elleni győzelemmel kezdtek a mieink (She)
Győzelemmel kezdte szereplését a magyar U20-as labdarúgó-válogatott a regionális kupában. A korábban Alpok–Adria-kupa néven futó új sorozat első fordulójában Róth Antal együttese 3–1-re legyőzte Szerbia korosztályos válogatottját, a magyar gólokat Baráth Botond, Kovács István és Nyilas Elek szerezte.
szept. 15
7:50
Bundesliga 2.: a gyenge rajt után menesztették Funkelt a Bochumtól (She)
A Bundesliga 2.-ben szereplő Bochum labdarúgócsapatának vezetői menesztették Friedhelm Funkel vezetőedzőt.
szept. 15
8:42
Szocsi 2014: Oroszország cáfolja, hogy emelkednének a költségek (She)
Az orosz kormány cáfolta azokat a híreszteléseket, amelyek szerint jelentősen megnövekedtek a 2014-es szocsi téli olimpia megvalósításának költségei.
szept. 15
9:00
Videó: Soha nem látott hangulat van most a válogatottnál - Pajor-Gyulai (She)
A Sport Televízió Harmadik félidő című műsorában a Magyar Labdarúgó-szövetség sajtófőnöke, Pajor-Gyula László elmondta, soha nem volt még olyan hangulat a válogatottnál, mint a svédek és a moldovaiak legyőzése után, amely egy fantasztikus közösséggé kovácsolta az egész csapatot.
szept. 15
9:02
Motorsport: a Hungaroring nem kapta meg a nemzetközi licencet (She)
Elmaradt a hétvégére tervezett gyorsasági motoros bajnoki futam a Hungaroringen, mert a Formula–1-es átépítések miatt a pálya nem kapta meg a nemzetközi licencet. A szükséges változtatások végrehajtására rövid volt az idő, így a viadalt későbbi időpontra halasztották.
szept. 15
9:03
Ronaldo még egy búcsúmeccset kaphat, ezúttal a Corinthianstól (Agroinform)
Nagyon örülne, ha utolsó klubjának szurkolóitól is elbúcsúzhatna Ronaldo, a brazilok háromszor is a világ legjobbjának megválasztott, kétszeres aranylabdás labdarúgója.
szept. 15
9:04
Videó: a zseniális csel után pimasz megoldást választott a brazil futballista (She)
Mint arról már beszámoltunk, az argentin és a brazil labdarúgó-válogatott 0–0-s döntetlent játszott felkészülési mérkőzésen Córdobában. Az ötszörös világbajnok akár meg is nyerhette volna a találkozót, ám a Ghánaiak ellen győztes gólt szerző Leandro Damiaónak nem volt szerencséje. Az Internacional csatára egy parádés csellel otthagyta védőjét, majd kapura emelt, azonban a labda a kapufáról…
szept. 15
9:05
Nem drágulnak a szocsi ötkarikás játékok (Agroinform)
Az orosz kormány cáfolta azokat a híreszteléseket, amelyek szerint jelentősen megnövekedtek a 2014-es szocsi téli olimpia megvalósításának költségei.
szept. 15
9:07
Czink Melinda péntek hajnalban lép pályára Hantuchova ellen (Agroinform)
Czink Melinda közép-európai idő szerint péntek hajnali 1 órakor találkozik az első helyen kiemelt szlovák Daniela Hantuchovával.
szept. 15
9:18
MLB: második vétsége miatt százmeccses eltiltás a profi baseballosnak (She)
Második doppingvétsége miatt száz mérkőzésre szóló eltiltást kapott Eliezer Alfonzo, az észak-amerikai profi baseball-ligában (MLB) érdekelt Colorado Rockies elkapója.
szept. 15
9:21
Másodszor bukott le, száz meccsre elmeszelték a baseballost (Agroinform)
Második doppingvétsége miatt száz mérkőzésre szóló eltiltást kapott Eliezer Alfonzo, az MLB-ben érdekelt Colorado Rockies elkapója.
szept. 15
9:23
Történelmi váltósikerek, tucatnyi aranynál tart a kapitány (Agroinform)
Korábban még sohasem fordult elő, hogy egy éven belül az Európa-bajnokságon és a világbajnokságon is a férfi és a női váltót is a magyarok nyerjék.
szept. 15
9:39
Gólnélküli döntetlen a feltámasztott Dél-amerikai Szuperklasszikuson (Agroinform)
A Ronaldinho-Neymar támadókettős sem tudott eredményes lenni az Argentína-Brazília dél-amerikai örökrangadó első felvonásán.
szept. 15
9:54
MLB: újabb vétsége miatt százmeccses eltiltás a profi baseballosnak (She)
Második doppingvétsége miatt száz mérkőzésre szóló eltiltást kapott Eliezer Alfonzo, az észak-amerikai profi baseball-ligában (MLB) érdekelt Colorado Rockies elkapója.
szept. 15
9:54
Öttusa-vb - Történelmi váltósikerek (Behaviour)
Két arany-, három ezüst- és egy bronzéremmel a moszkvai olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokság legeredményesebb csapatának bizonyult a magyar válogatott, amely egyben történelmi sikert ért el. Korábban ugyanis még sohasem fordult elő, hogy egy éven belül az Európa-bajnokságon és a világbajnokságon is a férfi és a női váltót is a magyarok nyerjék.
szept. 15
9:56
FTC: pert indított az MNV Zrt. a Fradi-pálya felújításának elmaradása miatt (She)
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. pert indított az Esplanade Kft.-vel szemben a Fradi-pálya felújításának elmaradása miatt – adta hírül a társaság mai sajtóközleményében, melyet a következőkben változtatás nélkül közlünk.
szept. 15
9:58
Öttusa-vb: egy tucat világbajnoki aranynál tart a kapitány (She)
Két arany-, három ezüst- és egy bronzéremmel a moszkvai olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokság legeredményesebb csapatának bizonyult a magyar válogatott, amely egyben történelmi sikert ért el. Korábban ugyanis még sohasem fordult elő, hogy egy éven belül az Európa-bajnokságon és a világbajnokságon is a férfi és a női váltót is a magyarok nyerjék.
szept. 15
10:12
Isten éltesse, Albert Flórián! - videókkal (Infostart)
Ma ünnepli hetvenedik születésnapját a magyar labdarúgás egyetlen aranylabdása, Albert Flórián. Ahogy a fradisták - s talán nem csak a ferencvárosi érzelműek - a hatvanas évek közepe óta emlegetik: a Császár. Az Inforadio.hu Albert Flórián pályafutásának néhány kulcspillanatát felelevenítve köszönti a magyar futball legendás alakját, a Nemzet Sportolóját.
szept. 15
10:15
A brazil Damião zseniális csellel csapta be az argentin védőt - videó (Agroinform)
Az Argentína-Barzília barátságos válogatott mérkőzésen ugyan gól nem született, de egy igazán brazilos megoldásnak tapsolhattak a semleges nézők.
szept. 15
10:30
Corinthians : Fantasztikus lenne egy búcsúmeccs - Ronaldo (She)
Nagyon örülne, ha utolsó klubjának, a Corinthiansnak a szurkolóitól is elbúcsúzhatna Ronaldo, a brazilok háromszor is a világ legjobbjának megválasztott, kétszeres aranylabdás labdarúgója.
szept. 15
10:51
Albert Flórián, az egyetlen magyar aranylabdás 70 éves (Agroinform)
A Ferencváros élő legendája, egész életében hűséges volt a zöld-fehér színekhez. VVK-győztes, sokszoros bajnok, aranylabdás, Isten éltesse!
szept. 15
11:09
A szövetségi kapitány szerint a két kvóta reális, de összességében többet várt (Agroinform)
Struhács György amiatt csalódott, hogy hét versenyzője érem nélkül távozott az isztambuli olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokságról.
szept. 15
11:24
Lovassport: szombaton temetik Bálint Mihály vb-bronzérmes fogathajtót (She)
Szombaton, 15 órakor Gátéren helyezik örök nyugalomra a 66 éves korában elhunyt Bálint Mihály világbajnoki bronzérmes fogathajtót - tájékoztatta a magyar szövetség csütörtökön az MTI-t.
szept. 15
11:26
Birkózó-vb: a két kvóta realitás, az érem elmaradt - Struhács (She)
A két megszerzett olimpiai kvótát reálisnak értékelte Struhács György, a magyar kötöttfogású csapat szövetségi kapitánya, de amiatt csalódott, hogy hét versenyzője érem nélkül távozott az isztambuli olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokságról.
szept. 15
11:27
Géczi István szívből gratulál Albert Flóriánnak! (Agroinform)
Ötszázhat alkalommal védte a Ferencváros csapatának kapuját dr. Géczi István. A régi, szép időkről és a jelenkor eseményeiről is beszélt a mob.hu-nak az olimpiai ezüstérmes hálóőr.
szept. 15
11:42
Videó: pofonnal indult, tömegverekedéssel zárult az argentin futballmeccs (She)
Hatalmas verekedésbe torkollott az Atlético Libertad de Villa Trinidad–Deportivo Ferro de San Cristobal ötödosztályú (Liga Ceresina) argentin labdarúgó-mérkőzés. Az egyik gól után kisebb dulakodás indult, majd egy pofon is elcsattant, végül teljes káosz lett. A játékosok, szurkolók és rendőrök kezdtek verekedni. Egy helyi jelentés szerint a játékvezető olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy…
szept. 15
11:44
Törökország: Lázár Pált is a kiváló igazolások közé sorolják (She)
Az egyik török portál, a gazetenizolsun.com hosszasan elemzi a török élvonal újoncánál, az idényt a Genclerbirligi elleni 3–2-es sikerrel kezdő Samsunspornál történt nyári változásokat. A forrás kitér az új igazolásokra, akik közül néhány játékost, köztük a magyar válogatott Lázár Pált külön is kiemeli.
szept. 15
12:00
Videó: pofonnal indult az argentin futballmeccs, tömegbunyó lett a vége (She)
Tömegverekedésbe torkollott az Atlético Libertad de Villa Trinidad–Deportivo Ferro de San Cristobal ötödosztályú (Liga Ceresina) argentin labdarúgó-mérkőzés. Az egyik gól után kisebb dulakodás indult, majd egy pofon is elcsattant, végül teljes káosz lett. A játékosok, szurkolók és rendőrök kezdtek verekedni. Egy helyi jelentés szerint a játékvezető olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy…
szept. 15
12:02
El: 12 meccs este hétkor, 12 meccs kilenc után - a mai program (She)
Csütörtök este megkezdődnek a labdarúgó Európa-liga csoportküzdelmei. Este hét órakor 12, majd 21 óra után nem sokkal újabb 12 mérkőzés veszi kezdetét. A sorozatban még érdekelt magyar légiósok (Juhász Roland, Szabics Imre, Somogyi Csaba) csapata a második „turnusban” lép pályára. Íme, a csütörtöki program:
szept. 15
12:03
Újabb eredménytelen tárgyalás, egyelőre marad a lockout (Agroinform)
Egyre inkább veszélybe kerül az NBA november elsejére kiírt rajtja, mivel ismét eredménytelenül zárultak a bértárgyalások a klubtulajdonosok és játékosok között.
szept. 15
12:05
Azért fütyülnek ki, mert gazdag és szép vagyok - Cristiano Ronaldo (Agroinform)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid sztárja a Dinamo Zagreb elleni idegenbeli 1-0-ás győzelemet követően feldúltan távozott a pályáról.
szept. 15
12:07
Hatéves szerződést írt alá az Islanders fiatal csatára (Agroinform)
Hat évre szóló, 33 millió dolláros megállapodást kötött csatárával, John Tavaresszel az NHL-ben szereplő New York Islanders.
szept. 15
12:18
Evezés: Eb-n a magyarok, Plovdivban a 2013-as Eb-pályázatunk is eldől (She)
Szerdán elutazott a magyar evezőscsapat a bulgáriai Plovdivba, a felnőtt Európa-bajnokságra, amelyen kizárólag olimpiai számokban rendeznek futamokat. A magyar kontingenst 5 egység 11 versenyzővel képviseli. Az Eb-n derül ki az is, hogy Szeged, azaz Magyarország rendezheti-e a 2013-as kontinensviadalt.
szept. 15
12:21
Az Internél kemény munkára készülnek, a Napolinál győzelem értékű iksznek örülnek (Agroinform)
Az olasz bajnoki szezont botlással indító Internazionale az európai klubfutball csúcssorozatában, a Bajnokok Ligájában is vereséggel kezdett.

Keresés