2011. szeptember 15. csütörtök

szept. 15
12:39
Red Bull vs. Renault - egy érdekházasság margójára (Agroinform)
Két versenyből két győzelem, ugyanannyi pole pozíció - hiába tűnt nyáron még szerfelett sebezhetőnek a Red Bull, Sebastian Vettel ismét bizonyította, valójában érinthetetlen.
szept. 15
12:41
Elutazott a plovdivi Eb-re a magyar csapat (Agroinform)
Szerdán elutazott a magyar evezőscsapat a bulgáriai Plovdivba, a felnőtt Európa-bajnokságra, melyen kizárólag olimpiai számokban rendeznek futamokat.
szept. 15
12:54
Videó: Válogatott sikereket és méltó Fradi-szereplést kívánok - a 70 éves Albert Flórián (She)
Ma ünnepli 70. születésnapját a magyar labdarúgás egyetlen aranylabdása, Albert Flórián. A Ferencváros legendás játékosa az NSO Tv-nek mesélt a gyönyörű kor megünnepléséről, az utódokról és sok sikert kívánt a magyar válogatottnak, illetve természetesen szeretett klubjának, a Ferencvárosnak.
szept. 15
12:56
Real Madrid: C. Ronaldo szerint az emberek irigyek a pénzére és a kinézetére (She)
Ahogy korábban beszámoltunk róla, az idegenbeli Bajnokok Ligája-győzelem után Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál légiósa hosszú panaszáradatba kezdett, sem a bíróval, sem az ellenfél játékosainak viselkedésével nem volt kibékülve. A Dinamo Zagreb szurkolói többször is kifütyülték és azzal próbálták meg kizökkenteni a ritmusból a meccs alatt, hogy folyamatosan a rivális Barcelona sztárjának,…
szept. 15
12:58
Videó: majdnem tragédiával zárult egy németországi motorverseny (She)
Horrorisztikus jelenet játszódott le egy német amatőr gyorsaságimotoros versenyen. A hockenheimi pályán rendezett viadal első körében az egyik pilóta elcsúszott és a motorja óriási sebességgel a mögötte érkező többi versenyző felé repült. A belső kamerás felvételeken jól látszik, hogy az azokat „készítő” versenyző mellett gyakorlatilag centikre száguldott el a levegőben a motor.
szept. 15
13:00
Kerékpár: doppingvétség miatt menesztették a vb-győztes bringást (She)
Harmadszor is kibújt a doppingvizsgálat alól Alex Rasmussen világbajnok kerékpáros, akinek ezért versenyzési jogát felfüggesztették, ráadásul csapata szerződést bontott vele, és nem indulhat a jövő heti koppenhágai országúti vb-n.
szept. 15
13:12
Nyílik az online sportfogadási piac (Behaviour)
A világ egyik vezető, a londoni tőzsdén is jegyzett online fogadóirodája, a Sportingbet csoport üdvözli a magyar kormány azon törekvéseit, melyek szerint adót vetnének ki az online szerencsejátékokra. Ez a felvetés egy szabályozott piac képét vetíti előre, ami egy irányba mutat az Uniós trendekkel. A liberalizált piac mind az államnak, mind a játékosoknak előnyös: az állam új adóbevételekhez…
szept. 15
13:15
Steven Gerrard a Brighton elleni Ligakupa-meccsen térhet vissza (Agroinform)
A Vörösök csapatkapitánya egy hete edz az első csapattal, és szükség esetén már a Tottenham ellen is játszhat, de valószínűbb, hogy a jövő heti Ligakupa-mérkőzésen tér vissza.
szept. 15
13:30
Labdarúgás: Paulo Sousa lefejelte a Nemzeti Sport munkatársát egy barátságos meccsen (She)
Rendőrségi feljelentést tett Borbola Bence, a Nemzeti Sport munkatársa azt követően, hogy a szerda esti barátságos mérkőzésen Paulo Sousa, a Videoton szakvezetője szándékosan, indulatból lefejelte őt.
szept. 15
13:32
Duisburg: Lázok János aláírta egyéves szerződését - hivatalos (She)
Amint azt a Nemzeti Sport Online tegnap elsőként jelezte, Lázok János egyéves szerződést kötött a német másodosztályú Duisburggal.
szept. 15
13:33
Nem védheti meg címét a négyszeres világbajnok pályakerékpáros Rasmussen (Agroinform)
Harmadszor is kibújt a doppingvizsgálat alól Alex Rasmussen világbajnok kerékpáros, akinek ezért versenyzési jogát felfüggesztették.
szept. 15
13:35
Ferguson beszólt Dalglish lányának, amiért "hülyeségeket" kérdez (Agroinform)
Az MU menedzsere belefojtotta a szót az ITV riporternőjébe, aki a Benfica elleni BL-mérkőzés után arról érdeklődött, a kapuban jól teljesítő Lindegaard fog-e védeni a Chelsea ellen.
szept. 15
13:37
Sastin Marianna győzött, Barka Emese kikapott első mérkőzésén (Agroinform)
A 63 kilós Sastin Marianna győzelemmel mutatkozott be, míg az 55 kg-os Barka Emese kikapott az Isztambulban zajló birkózó-világbajnokságon.
szept. 15
13:48
Birkózó-vb: Sastin könnyed győzelemmel kezdett, Barka kikapott (She)
A 63 kilós Sastin Marianna győzelemmel mutatkozott be, míg az 55 kg-os Barka Emese kikapott az Isztambulban zajló olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokság csütörtöki versenynapján.
szept. 15
13:50
Davis-kupa: Djokovics is játszik a szerbeknél az elődöntőben (She)
Bár még nem érkezett meg Belgrádba, a hét végén pályára lép a szerb Davis-kupa-csapatban az Argentína elleni elődöntőben Novak Djokovics, a hétfőn véget ért US Open férfi egyesének bajnoka.
szept. 15
13:52
Kerékpár: Carlos Sastre bejelentette, hogy az idény végén visszavonul (She)
Carlos Sastre, a 2008-as Tour de France győztese bejelentette, hogy az idény végén visszavonul. A 36 éves spanyol országúti kerékpáros madridi sajtótájékoztatóján beszélt döntéséről.
szept. 15
14:06
NHL: a New York Islanders hosszabbított „egy per egyesével” (She)
Hat évre szóló, 33 millió dolláros megállapodást kötött csatárával, John Tavaresszel az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő New York Islanders.
szept. 15
14:09
Martin Jol szerint Fergusonnak meg kellene változtattatnia az UEFA szabályzatát (Agroinform)
A Fulham menedzsere nem érti, hogy ha egy játékos az egyik európai kupában játszott, akkor eligazolása után a másikban miért nem léphet pályára.
szept. 15
14:24
Rögbi-vb: Mike Petri célja amerikai győzelmet ért az oroszok ellen (She)
Az Új-Zélandon zajló rögbi-világbajnokság második fordulójában az amerikai válogatott hét ponttal nyert Oroszország ellen, amely ezzel a vereséggel mutatkozott be a tornán. Az Egyesült Államoknak az Írországtól elszenvedett vereség után sikerült javítania.
szept. 15
14:26
Kajak-kenu: olimpiai és világbajnokok a budapesti sárkányhajó-fesztiválon (She)
Szeptember 17-én záró fordulójához érkezik a Magyar Kajak-Kenu Szövetség 2011-es Sárkányhajó Roadshow-ja. A Lágymányosi-öbölben magyar bajnoki címekért is csatáznak a legjobbak.
szept. 15
14:42
Birkózó-vb: Sastin negyeddöntős, Sleisz kikapott, Barka kiesett (She)
A 63 kilós Sastin Marianna nyert, így negyeddöntőbe jutott, s egyetlen sikerre került az olimpiai kvótától az isztambuli birkózó-világbajnokság csütörtöki versenynapján, míg az 59 kg-os Sleisz Gabriella kikapott.
szept. 15
14:45
Óriási tömegbunyó alakult ki a hazai csapat vezető gólja után - videó (Agroinform)
Az uruguayi ötödosztályú bajnokságban az Atletico Libertad és a Deportivo Ferro találkozóján óriási tömegverekedés indult el a hazaiak 76. percben szerzett gólja után.
szept. 15
14:47
Visszavonult a 2008-as Tour de France-győztes (Agroinform)
Bejelentette visszavonulását Carlos Sastre, a 2008-as Tour de France kerékpáros körverseny győztese.
szept. 15
15:00
Sousa-ügy: a sportújságírók szövetsége megdöbbent a történteken (She)
A Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) elnöksége közleményben fejezte ki megdöbbenését a 2011. szeptember 14-én, szerdán Felcsúton történt incidens kapcsán, ahol a FourFourTwo magazin és a Videoton-Puskás Akadémia vegyes csapata labdarúgó-mérkőzést játszott a Nemzeti Sport együttesével, és a találkozón a Videoton első csapatának vezetőedzője, Paulo Sousa lefejelte a Nemzeti Sport…
szept. 15
15:03
Sastin elődöntős és kvótát szerzett, Barka és Sleisz kiestek (Agroinform)
A 63 kilós Sastin Marianna nagyszerűen menetel és már elődöntős, ezzel olimpiai kvótát szerzett az isztambuli birkózó-világbajnokság csütörtöki versenynapján.
szept. 15
15:05
Paulo Sousa lefejelte a visszarúgó újságírót (Agroinform)
A Videoton trénere szerint semmiféle szándékosság nem történt, egy olyan helyzetben ütközött az ellenfél játékosával, ami minden meccsen előfordul.
szept. 15
15:18
Birkózó-vb: Sastin aranyért küzdhet, és olimpiai kvótás, Sleisz kiesett (She)
A 63 kilós Sastin Marianna az elődöntőben két menetben győzött, így az esti programban aranyéremért küzdhet az isztambuli olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokság csütörtöki versenynapján.
szept. 15
15:21
Sastin Marianna remekel, már döntőbe jutott (Agroinform)
A 63 kilós Sastin Marianna az elődöntőben is két menetben győzött, így az esti programban aranyéremért küzdhet az isztambuli birkózó-világbajnokságon.
szept. 15
15:36
Birkózó-vb: Sastin aranyéremért küzdhet (Metropol)
A 63 kilós Sastin Marianna az elődöntőben is két menetben győzött, így az esti programban aranyéremért küzdhet az isztambuli olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokság csütörtöki versenynapján.
szept. 15
15:39
Tomiszlav Szivics szemet vetett a szerbek ellen remeklő Kovács Istvánra (Agroinform)
A KTE szerb mestere elmondta, egy-két légiósa helyett szívesen látná a csapatában a Haladás 20 éves tehetségét, aki remekül játszott az U20-as válogatott szerbek elleni 3-1-es legyőzésekor.
szept. 15
15:41
Válogatottunk sztárjaival kezdődnek az EL-csoportmérkőzései (Agroinform)
A Bajnokok Ligája után az Európa Ligában is kezdetét veszik a csoportküzdelmek, csütörtökön nem kevesebb mint 24 találkozót rendeznek meg.
szept. 15
15:54
Bayern: Mario Gomez combsérülést szenvedett a Villarreal ellen (She)
A Bayern München német válogatott labdarúgója, Mario Gomez combsérülést szenvedett a Villarreal ellen 2–0-ra megnyert Bajnokok Ligája-találkozón.
szept. 15
15:56
Labdarúgás: az MLSZ 8 milliárdot kér a társasági adóból befolyó pénzekből (She)
A sportági szövetségekhez ma éjfélig lehet benyújtani a társaságiadó-kedvezménnyel kapcsolatos támogatási igényeket. A Magyar Labdarúgó-szövetség összesen ezer pályázatra számít – mondta el Gudra Tamás a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában. Az MLSZ gazdasági igazgatója szerint az eddigi igények alapján, a 2011-es évre jósolt 5-8 milliárdos adótámogatásnál jóval több is befolyhat az öt kiemelt…
szept. 15
15:57
Usain Bolt elárulta, miért ugrott ki (Agroinform)
A tegui világbajnokság legnagyobb szenzációját Usain Bolt kiugrása jelentette 100 méteren, a jamaicai klasszis már tudja, miért rajtolt korán.
szept. 15
16:12
Davis-kupa: Balázs A. kezd Ward ellen Glasgow-ban, utána Kiss-Murray (She)
Balázs Attila játssza a pénteki első egyest a brit James Warddal Glasgow-ban a tenisz Davis Kupa Euro-afrikai zóna II. csoportjának harmadik, utolsó fordulójában, amelyen a feljutás a tét.
szept. 15
16:15
Anglia kapitányi posztja egy "mérgezett aranykehely", de Redknapp vállalná (Agroinform)
A fogadóirodák szerint Harry Redknapp a fő várományosa az angol válogatott szövetségi kapitányi pozíciójának, amelyet az olasz Fabio Capello jövő nyárig tölt be.
szept. 15
16:17
A brit rögbisek kocsmatúrával pihentek (Agroinform)
Új-Zélandon sem hazudtolták meg magukat a brit rögbisek, akik két mérkőzés között Queenstown városában egy görbe estével kapcsolódtak ki.
szept. 15
16:30
Manchester United: Eljön majd még Berbatov ideje - Ferguson (She)
A Manchester United menedzsere, Alex Ferguson újságíróknak elmondta, nincs baja Dimitar Berbatov edzésmunkájával: a bolgár csatár remek edzésmunkát végez, a csatárok bőséges választéka miatt nem játszott az elmúlt időszakban.
szept. 15
16:32
Haladás: Halmosi helyettesíti Tóth Pétert a balhátvéd posztján (She)
Aczél Zoltán, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás vezetőedzője biztosan nem számíthat a Lombard Pápa ellen a sérült Nagy I Gáborra és az eltiltott Tóth Péterre, utóbbi helyét Halmosi Péter veszi át a balhátvéd posztján.
szept. 15
16:33
Döcögős amerikai siker az újonc oroszok ellen (Agroinform)
Egyetlen célt hozott mindössze a rögbi világbajnokság csütörtöki napja, ahol az Egyesült Államok is feliratkozott a győztesek közé.
szept. 15
16:35
Gyulay Zsolt nem érti, hogy a Hungaroring miért nem kapott motoros licencet (Agroinform)
A magyar gyorsasági motoros bajnokság szeptemberi futama elmaradt, mert a Hungaroring nem kapta meg a versenyrendezéshez szükséges nemzetközi licencet.
szept. 15
16:51
Íme, a BL történetének 10 legidősebb gólszerzője - avagy Ryan Giggs újabb rekordja (Agroinform)
A "veterán" walesi Benfica elleni találatával minden idők legidősebb gólszerzője lett a sorozatnak, ráadásul zsinórban 16. BL-szezonjában tudott eredményes lenni.
szept. 15
17:06
Lyon: a korábbi edző, Puel 4.9 millió eurót követel a klubtól (She)
A francia Lyon labdarúgócsapatát 2008 és 2011 irányító Claude Puel 4.9 millió eurót követel korábbi munkaadójától.
szept. 15
17:06
Sousa lefejelt egy újságírót (Metropol)
A Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) elnöksége felszólítja Paolo Sousát, a Videoton labdarúgócsapatának edzőjét, hogy hivatalos úton a lehető legrövidebb időn belül nyilvánosan kérjen bocsánatot Borbola Bencétől, a Nemzeti Sport újságírójától, akit egy szerda esti barátságos mérkőzésen lefejelt.
szept. 15
17:09
A Davis Kupában is jelenése van a Djokovics-Nadal-Federer triónak (Agroinform)
Nem sokat pihenhetnek a férfi tenisz szupersztárjai, néhány nappal a US Open után ugyanis a Davis Kupában kell pályára lépniük.
szept. 15
17:11
Csipes Tamara szerint a szakmát csak az olimpiai számok érdeklik (Agroinform)
A Szegeden két aranyérmet nyerő kajakos szerint nehéz néha odaállni egy-egy számhoz úgy, hogy nem nagyon érdekli az a sportbelieket.
szept. 15
17:13
Sastin Marianna önbizalommal tele készül az esti döntőre (Agroinform)
A 63 kilogrammos birkózónő menetvesztés nélkül menetelt az olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, ahol japán ellenféllel küzd majd a döntőben.
szept. 15
17:15
Paulo Sousa és a Videoton is sajnálja a történteket (Agroinform)
Elnézést ugyan nem kér, de sajnálja a Nemzeti Sport újságírójával történt ütközés következményeit Paulo Sousa, a Videoton labdarúgó csapatának edzője.
szept. 15
17:17
A Bajnokok Ligája-főtábla a cél a Szeged Beton számára (Agroinform)
Szeretne feljutni a BL-főtáblára, azaz bekerülni a legjobb 16 közé a Szeged Beton férfi vízilabdacsapata, amely a jövő hét második felében harcolhatja ki a további szereplés jogát.
szept. 15
17:24
DVSC: Bódi Ádám szerint jókor jött a siófoki pofon (She)
A siófoki döntetlen után vasárnap a Paks ellen játszik a DVSC labdarúgócsapata az NB I 9. fordulójában. Bódi Ádám, a Loki U21-es válogatott középpályása úgy érzi, jókor jött a pofon, és most lehet javítani.

Keresés