2011. szeptember 23. péntek

szept. 23
6:54
Mégsem újítják fel a Puskás Ferenc Stadiont? (Behaviour)
A jelek szerint idén nem kezdődik el a Puskás Ferenc Stadion bontása, de könnyen előfordulhat, hogy még jövőre sem kezdődnek el az átalakítási munkálatok. A Népszava megtudta, hogy az illetékesek még bontási engedélyt sem kértek, miközben arról volt szó, hogy az október 11-i finnek elleni Európa-bajnoki selejtező után már dolgoznak a munkagépek az arénában.
szept. 23
6:56
Góltalan a madridi had (Behaviour)
A gigászok fricskázásának jegyében telt a hét közepe az európai futball-bajnokságokban: nem nyert se a Real Madrid, se a Barcelona, se a Milan, se a Juve, se a Napoli, se a Lyon, se a... Az események máris kulminálnak?
szept. 23
6:58
Egymillió forintos bébik... (Behaviour)
A szponzorok leginkább a már bizonyító sportolókat támogatják a gyors eredmények reményében, míg arra a 2-3 évre, amíg egy fiatal beérik, és szállítani kezdi az eredményeket, nem jut pénz és türelem. Ezen változtatna a Felix Promotion menedzseriroda, amely tehetséges fiataloknak szeretne segíteni. Mint Rácz Felix lapunknak elmondta, kiírtak egy pályázatot, amelyben 1 000 000 Ft értékű…
szept. 23
7:09
Újpest: Pollák állítja, kirúgták a klubtól; Bartha Csaba cáfol (She)
Különös történet következik. Pollák Zoltán, az Újpest védője állítja, kirúgták a Megyeri útról, mert nem tudják fizetni. Bartha Csaba, a lila-fehérek ügyvezetője azt mondja, ebből egy szó sem igaz. Közben a játékos tanácstalan: nincs pénze, és kirakhatják albérletéből.
szept. 23
7:12
Vettel tagadja, de ünnepre készül hétvégén (Behaviour)
Az idei Formula 1-es világbajnokság a legutóbbi monzai futammal elbúcsúzott már Európától, és könnyen megeshet, hogy a sportág éjszakai versenye, a Szingapúri Nagydíj pedig véget vet a bajnoki izgalmaknak. Ugyanis a címvédő, jelenleg 112 ponttal vezető Sebastian Vettel könnyen lehet, hogy a leintést követően már kétszeres világbajnokként állhat majd dobogóra.
szept. 23
7:45
Németország: meccsek félbeszakításával tiltakoznak a bíróverés ellen (She)
Mérkőzések félbeszakításával tiltakoznak a játékvezetőket ért atrocitások ellen a berlini körzeti labdarúgó-bajnokságban.
szept. 23
9:00
Egyszemélyes Balatonkerülő vitorlásverseny (Metropol)
Ma délben startol a 11. TBS Nagydíj 2011 Balatonfüredről.
szept. 23
9:15
Brazília: a listavezető Vasco ikszelt, lépéselőnybe került a Botafogo (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában a listavezető Vasco da Gama otthon 1–1-et játszott az Atlético Goianiensével, így a Gremio otthonában 1–0-ra nyerő Botafogo két pontra csökkentette hátrányát riválisával szemben, ráadásul egy meccsel kevesebbet játszott.
szept. 23
9:18
Button: teljesen kimerülünk (Metropol)
A Szingapúri Nagydíj – a Forma–1 egyetlen éjszakai versenye – az összes többi pályánál nagyobb fizikai igénybevételt jelent.
szept. 23
9:33
AS Roma: Aggódom az egész szituáció miatt - Luis Enrique (She)
Az AS Roma olasz élvonalbeli labdarúgócsapatának nyáron kinevezett vezetőedzője, Luis Enrique aggódik csapata gyenge szezonkezdete miatt.
szept. 23
9:36
Pintér Ádám combsérülést szenvedett (Metropol)
Combsérülést szenvedett Pintér Ádám, a spanyol élvonalban szereplő Real Zaragoza hétszeres magyar válogatott futballistája.
szept. 23
9:51
Vasas: a szerb védő az UEFA-hoz fordult a klub tartozása miatt (She)
Megállapodott a Vasassal a Goran Arnautot és Csedomir Pavicsevicset képviselő Pákai Péter ügyvéd, aki korábban arról nyilatkozott a Nemzeti Sportnak, hogy felszámolási eljárást indított a klub ellen, mert az angyalföldiek jelentős összeggel tartoznak a két játékosnak. A megállapodás ellenére az ügynek még nincs vége...
szept. 23
11:03
Videó: Détáriék egész hete a Kecskemét elleni meccs jegyében telik (She)
„A támadások gyakorlása volt a cél, illetve, hogy mindenki játéklehetőséghez jusson" – árulta el Détári Lajos, a Ferencváros trénere az NSO Tv-nek a Felsőpakony elleni idegenbeli felkészülési találkozón. Döme azt is elmondta, hogy az egész hetük a Kecskemét elleni hétvégi bajnoki jegyében telik.
szept. 23
11:24
Nemzetközi színtérre lép Thorpe (Metropol)
Öt év szünet után novemberben indul először nemzetközi versenyen Ian Thorpe, az ausztrálok 2006-ban visszavonult, majd visszatérését idén februárban bejelentő ötszörös olimpiai bajnok úszója.
szept. 23
11:36
Négy magyar női játékos jutott a főtáblára (Agroinform)
Egyesben négy magyar női játékos szerepelhet a főtáblán az asztaliteniszezők ausztriai Schwechatban zajló Pro Tour-versenyén.
szept. 23
11:38
Vanczákék hazai pályán győzték le a Grasshopperst (Agroinform)
A Sion Vanczák Vilmossal a soraiban 2–0-ra győzött a Grasshoppers ellen hazai pályán a svájci bajnokság kilencedik fordulójában. A magyar válogatott védő végig a pályán volt.
szept. 23
11:40
A hajrában bukta el első győzelmét a Roma a Siena ellen (Agroinform)
Osvaldo góljával ugyan sokáig vezetett az AS Roma, de a 87. percben Vitiello egyenlíteni tudott, így továbbra is nyeretlen Luis Enrique a fővárosiak kispadján.
szept. 23
11:42
A Parlamentben járt a magyar csapat - fotó (Agroinform)
Az U17-es válogatott csütörtökön zárta felkészülését a hazai rendezésű Eb-selejtezőkre.
szept. 23
11:44
A Real Betis hétgólos meccsen maradt hibátlan, továbbra is az élen áll (Agroinform)
A Betis 4–3-ra nyert a Zaragoza ellen a spanyol bajnokság ötödik fordulójának mérkőzésén. Ezzel az újonc továbbra is 100 százalékos a bajnokságban.
szept. 23
11:46
A sötét oldal Monacója (Agroinform)
Hihetetlen, mégis igaz: már hétvégén bajnok lehet Sebastian Vettel a Formula-1-ben, és ehhez csupán annyi szükségeltetik, hogy megnyerje a versenyt. Beharangozó.
szept. 23
11:48
Focizás közben sérült le a svájci tehetség (Agroinform)
Az egész alpesi síszezont kénytelen kihagyni a svájci Justin Murisier, aki súlyos térdsérülést szenvedett focizás közben.
szept. 23
11:50
Meccsek félbeszakításával tiltakoznak a bíróverés ellen Berlinben (Agroinform)
Mérkőzések félbeszakításával tiltakoznak a játékvezetőket ért atrocitások ellen a berlini körzeti labdarúgó-bajnokságban.
szept. 23
11:52
Maradona lerúgta az Al Wasl egyik szurkolóját - videó (Agroinform)
Az argentint fotózás közben zavarta meg egy hazai szimpatizáns, Maradona "odarúgott" egyet  a renitenskedő szurkolónak.
szept. 23
11:54
Két-három kvótát remél a szövetségi kapitány (Agroinform)
Kovács László a kvóták mellett egy éremre is számít, de az óriási mezőny miatt nagyon nehéz dolga lesz mind a 10 magyar öklözőnek.
szept. 23
11:54
Szakály, Mészáros és Rezes sem utazott el Kaposvárra (Agroinform)
Szombaton a Kaposvár vendége lesz a Debrecen, a hajdúságiak együtteséből azonban hiányozni fog három alapember is.
szept. 23
11:56
Ibrahim Afellay fél évre kidőlt a sorból (Agroinform)
Súlyos térdsérülést szenvedett a Barcelona holland válogatott középpályása, akinek így várhatóan fél évet kell kihagynia.
szept. 23
11:56
Ian Thorpe újra rajtkőre áll, részt vesz a Világkupa-sorozaton (Agroinform)
Öt év szünet után novemberben indul először nemzetközi versenyen Ian Thorpe, az ausztrálok 2006-ban visszavonult, majd visszatérését idén februárban bejelentő ötszörös olimpiai bajnok úszója.
szept. 23
11:57
Úszás: Ian Thorpe öt év szünet után novemberben ismét vb-n szerepel (She)
Öt év szünet után novemberben indul először nemzetközi versenyen Ian Thorpe, az ausztrálok 2006-ban visszavonult, majd visszatérését idén februárban bejelentő ötszörös olimpiai bajnok úszója.
szept. 23
11:58
Volt, amikor egész Európa engem keresett - Torghelle Sándor (Agroinform)
A magyar válogatott egykori csatára a Hathárom TV-nek adott exkluzív interjújában beszélt karrierjéről és annak buktatóiról.
szept. 23
11:59
Liverpool: csökkent a magyarok száma az akadémián - ketten maradtak (She)
A legutóbbi két idényben a Liverpool akadémiáján pallérozódó, most 17 éves Poór Patrik visszatért az MTK-hoz – a hír több angol fórumon is megjelent az elmúlt napokban, és a Nemzeti Sport Online kérdésére a játékost képviselő CMG menedzseriroda is megerősítette.
szept. 23
12:00
Pintér Ádám megsérült, még nem tudni mennyit kell kihagynia (Agroinform)
Combsérülést szenvedett Pintér Ádám, a spanyol élvonalban szereplő Real Zaragoza hétszeres magyar válogatott futballistája.
szept. 23
12:02
Eltiltások a szigorítás jegyében (Agroinform)
Tíz, illetve öt mérkőzésre szóló eltiltásokat osztottak ki az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) előidényében.
szept. 23
12:04
Quaresma "rabonázni" akart, de elesett, majd felrúgta védőjét és kiállították - videó (Agroinform)
A portugál cselgép csúnyán "felsült" a Besiktas legutóbbi, Bursaspor elleni mérkőzésén.
szept. 23
12:06
Betonbiztos Sousa - óvatos Prukner (Agroinform)
Az OTP Bank Liga 10. fordulójának első mérkőzésén az eddig százszázalékos hazai mérleggel rendelkező Videoton a mezőny egyetlen nyeretlen csapatát, a ZTE-t fogadja.
szept. 23
12:08
Újabb kiütéses Honvéd-siker az Eurokupa selejtezőjében (Agroinform)
A Groupama-Honvéd férfi vízilabdacsapata 22-5-re győzte le a házigazda Tbiliszit a LEN Kupa örökébe lépett Eurokupa első selejtezőkörének pénteki délelőttjén.
szept. 23
12:10
Galliani szerint a sok sérült miatt nem megy a Milannak (Agroinform)
A lombardiai klub alelnöke szerint, ha felépülnek a sérültek, a bajnok újra rátalál a "győztes" útra.
szept. 23
12:12
Szigorodnak Lengyelországban a huliganizmus elleni törvények (Agroinform)
A lengyel államfő aláírta az a törvénymódosítást, amely hatékonyabb hatósági fellépést engedélyez a kiemelt sportrendezvényeken.
szept. 23
12:14
Eric Zabel fia a Rabobankhoz szerződött (Agroinform)
A legendás Eric Zabel fia, Rick immáron 17 esztendős, aki csütörtökön a Rabobank profi kerékpáros csapatával írt alá szerződést.
szept. 23
12:15
Videó: Quaresma elrontott rabonája után még piros lapot is kapott (She)
Quaresma, a török Besiktas játékosa rabonázva próbálta megjátszani a labdát a Bursaspor elleni mérkőzésen. A portugál játékosnak nem ez volt az első ilyen próbálkozása, de a korábbiakkal ellentétében most nem tudta jól kivitelezni a mozdulatot, és – mit szépítsünk – eltaknyolt. De ez még nem volt elég, a földön fekve megrúgta ellenfelét, amiért megkapta második sárga lapját, így a pirosat is.
szept. 23
12:17
WBA: Gera csapattársa családi okok miatt lemondta a válogatottságot (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő West Bromwich Albion középpályása, Youssouf Mulumbu lemondta a válogatottbeli szereplést. A 24 éves középpályás nem kíván többé szerepelni a Kongói Demokratikus Köztársaság nemzeti tizenegyében.
szept. 23
12:30
Hat hét kényszerpihenő vár a brazilok új sztárcsatárára (Agroinform)
Az Internacional 22 éves támadója, Leandro Damiao térdsérülést szenvedett csapata legutóbbi bajnokiján.
szept. 23
12:32
Pénzért cserébe két aranyérmet kért egy azeri befektető - vizsgálatot indítanak (Agroinform)
Két garantált olimpiai aranyérmet kért egy azeri befektető a Nemzetközi Amatőr Ökölvívó Szövetségtől cserébe a támogatásáért.
szept. 23
12:33
Manchester United: Rio Ferdinand és Chicharito is játszhat hétvégén (She)
Jó híreket kapott a hétvégi, Stoke City elleni bajnoki előtt Sir Alex Ferguson, az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Manchester United menedzsere: Javier Hernández és Rio Ferdinand is bevethető lesz.
szept. 23
12:51
Kilenc millió dollárért két arany a londoni olimpián (Infostart)
A BBC azt állítja: bizonyítékokat talált arra nézve, hogy Azerbajdzsán dollármilliókat juttatott el a Boksz Világsorozat részére, cserébe azért, hogy az ország versenyzői aranyéremhez jussanak a 2012-es londoni olimpián. A Nemzetközi Amatőr Ökölvívószövetség közleményében azt írta, hogy a valóban kapott pénzt az azeri államtól, de csak likviditási gondjai miatt és nem majdani olimpiai…
szept. 23
12:51
Légiósok: Lipták Zoltán kedden a Swansea tartalékjai közt játszhat (She)
A magyar válogatott Lipták Zoltán hétfő óta az angol élvonalbeli Swansea-nál szerepel próbajátékon. A 26 éves labdarúgó jó benyomást tett a szakmai stábra, de Brendan Rodgers menedzser mérkőzés közben is szeretné megnézni, mit tud a magyar védő.
szept. 23
12:53
Labdarúgás: Tőzsér és Juhász is hamarosan klubot válthat - Filipovics (She)
Korábbi és jelenlegi válogatott labdarúgók, így Huszti Szabolcs, Tőzsér Dániel, Juhász Roland és Varga József is hamarosan klubot válthat.
szept. 23
13:06
Juhász, Huszti, Tőzsér és Varga is csapatot válthat a közeljövőben (Agroinform)
Filipovics Vladan menedzser szerint a jelenlegi és korábbi válogatott labdarúgók közül, van olyan aki már a télen új együtteshez kerülhet.
szept. 23
13:08
Pollákot felmentették az edzések látogatása alól (Agroinform)
A játékos "nincs kirúgva" Újpestről, de bizonytalan ideig nem kell látogatnia a tréningeket.
szept. 23
13:09
Manchester United: Rio Ferdinand és Chicharito is játszhat a hétvégén (She)
Jó híreket kapott a hétvégi, Stoke City elleni bajnoki előtt Sir Alex Ferguson, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United menedzsere: Javier Hernández és Rio Ferdinand is bevethető lesz.
szept. 23
13:11
Újpest: Pollák nincs kirúgva, nincs kilakoltatva, nem tartoznak neki - állítja a klub (She)
Az Újpest labdarúgócsapata hivatalos közleményben reagált Pollák Zoltán Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatára – a lila-fehérek azt állítják, nem tartoznak a játékosnak, a védő nyilatkozatát pedig fegyelmi vétségnek tekintik. Az újpesti közlemény szerint Pollákot „nem rúgták ki", nem „lakoltatták ki" – de a balhátvédet nyilatkozata miatt felmentették az edzések látogatása alól. Az alábbiakban…

Keresés