2011. július 1. péntek

júl. 1
0:12
U17-es vb: Németország és Anglia negyeddöntős, Argentína kiesett (She)
Németország és Anglia jutott be a Mexikóban zajló U17-es futball-világbajnokság negyeddöntőjébe a magyar idő szerint csütörtökön késő este rendezett mérkőzéseken. A két továbbjutó a hétfői negyeddöntőben majd egymás ellen lép pályára.
júl. 1
0:18
Fradi gólok az örmények ellen - videó (Agroinform)
Habár a Ferencváros - Ulisses mérkőzés a közvetítési jogok rendezetlen helyzete miatt nem került képernyőre, néhány szemfüles szurkoló mégis gondoskodott a meccs legemlékezetebb pillanatainak és góljainak megörökítéséről.
júl. 1
0:54
A paksi Vayer gólja az andorraiak ellen - exkluzív videó (Agroinform)
Videó Vayer Gábor góljáról a Santa Coloma - Paks Európa Liga selejtező mérkőzésről. - Paks Európa Liga selejtező mérkőzésről.
júl. 1
0:58
Mark Otten: "Természetesen idegenben is győzni szeretnénk" - videóinterjú (Agroinform)
Maróti Béla, Mark Otten és Felipe Felix a Ferencváros góllövői az Ulisses elleni Európa Liga selejtező után a 63.hu kamerája előtt értékelte a találkozót. Ferencváros - Ulisses 3-0.
júl. 1
1:12
"Ámokfutás lesz az elkövetkező két hét" - Prukner László videóinterjú (Agroinform)
Prukner László, a Ferencváros szakmai igazgatója az Ulisses elleni Európa Liga selejtező után a 63.hu kamerája előtt értékelte a találkozót.
júl. 1
6:51
Láthatatlan magyarok (Behaviour)
Alig egy hónappal az után, hogy a Barcelona elhódította a Manchester Uniteddal mérkőzve a 2010/2011-es szezon legértékesebb kontinentális serlegét, a Bajnokok Ligája trófeát (3-1), kedden két találkozóval kezdetét vette az újabb nemzetközi kupaszezon: a luxemburgi F91 Dudelange az andorrai FC Santa Coloma otthonában elért 2-0-val, a máltai Valletta pedig a San Marinói Tre Fiori vendégeként aratott…
júl. 1
6:53
Remélhetőleg ízlik majd a portói Michelisznek (Behaviour)
A hétvégén újabb állomásához érkezik a túraautós-világbajnokság, és mindenki biztos abban, hogy a szűk és igen gyors potói Circuito Da Boavista nagy kihívás lesz a versenyzőknek. Egy dologban már most biztosak lehetünk, a szezon legnagyobb élményét kínálja majd a nézők számára az Atlanti óceán partjától mindössze méterekre fekvő pálya.
júl. 1
6:55
Euroliga: a Győr indul a Pécs helyett (Behaviour)
Továbbra is két magyar csapat fog szerepelni a nő kosárlabda legrangosabb európai kupasorozatában, az Euroligában, ám a bajnok Sopron mellett ezúttal a Győr csapata vesz részt a legrangosabb nemzetközi kupaküzdelmekben.
júl. 1
6:57
Copa América, a kupák kupája (Behaviour)
Az év legrangosabb labdarúgó tornáját rendezik mától július 24-ig: a 43. Copa Américának Argentína ad otthont. A 12 csapatos, nyolc helyszínen rendezendő viadal legnagyobb esélyese szokás szerint a brazilok, illetőleg a házigazdák, de a végső győztes kiléténél is érdekesebb azzal a felvetéssel nyomon követni a seregszemlét, hogy a 2014-es brazíliai vb előtt miként birkózik meg Dél-Amerika a…
júl. 1
6:59
Button edzette a pólós válogatottunkat (Behaviour)
A Forma-1 tavalyelőtti világbajnoka, a brit Jenson Button tartotta a magyar vízilabda válogatott utolsó edzését a hétvégi Vodafone Kupa előtt, majd Kemény Dénes szövetségi kapitánnyal a vízilabdás és a Forma1-es edzések közti párhuzamokról és hasonlóságokról is beszélgetett.
júl. 1
7:09
Újra kölcsönbe kerül Németh Krisztián (Behaviour)
Immár biztos, hogy nem maradt a következő szezonban sem az Olympiakosz Pireusz együttesénél Németh Krisztián.
júl. 1
7:11
A nagy akarásnak nyögés lett a vége Wimbledonban (Behaviour)
Ha az idei wimbledoni bajnokság női egyesének történéseit vesszük alapul, akkor tegnap a hölgyek elődöntőjében az volt a meglepetés, hogy az esélyesek jutottak a fináléba, ahol szombaton Sarapova-Kvitova mérkőzést rendeznek a center pálya igencsak megkopott gyepén.
júl. 1
7:24
Labdarúgás: a dél-koreai kormány felfüggesztheti a futballbajnokságot (She)
A gyűrűző bundabotrány miatt a dél-koreai kormány akár be is szüntetheti a nemzeti labdarúgó-bajnokságot.
júl. 1
7:26
Braga: a portugál legenda az El-döntős klubban folytatja (She)
Ahogyan az korábban is várható volt, a Benficával nem hosszabbító portugál támadólegenda, Nuno Gomes az Európa-liga-döntős Braga együtteséhez ír alá.
júl. 1
7:42
WNBA: McCoughtry hét pontja is kellett az Atlanta Dream győzelméhez (She)
Angel McCoughtry hét ponttal járult hozzá csapata, az Atlanta Dream 87–81-es győzelméhez a New York Liberty ellen az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján.
júl. 1
8:00
Fulham: Martin Jol elmondta, Gera Zoltán biztosan távozik a klubtól (She)
Biztossá vált, amit eddig is mindenki tudott: Gera Zoltán elhagyja az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Fulhamet. Erről Martin Jol, a londoni csapat nemrégiben kinevezett menedzsere beszélt.
júl. 1
8:00
Magabiztosan nyert a Ferencváros (Metropol)
A bajnoki bronzérmes Ferencváros hat év után győzelemmel tért vissza a nemzetközi kupaporondra: Prukner László együttese csütörtökön hazai pályán 3-0-ra nyert az örmény Ulisses ellen a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének első fordulójában.
júl. 1
8:36
Női kosárlabda: Iványi Dalma kisbabát vár - sajtóhír (She)
A bama.hu értesülései szerint Iványi Dalma, a Pécs 2010 csapatkapitánya kisbabát vár.
júl. 1
8:38
Liverpool: közös megegyezéssel távozott a legendás másodedző (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool bejelentette, hogy Sammy Lee, a klub eddigi másodedzője távozik a klubtól, miután közös megegyezéssel felbontották a szerződését.
júl. 1
8:42
Tizenhat év után visszatér a Porsche Le Mans-ba (Agroinform)
Tizenhat év után, 2014-ben visszatér a Le Mans-i 24 órás autóversenyre a legtöbb bajnoki címet szerzett Porsche.
júl. 1
8:54
Inter: a milánóiak végleg megszerezték Nagatomo Jutót a Cesenától (She)
Immáron véglegesen az Inter tulajdonába került a télen kétmillió euróért kölcsönvett japán szélsőhátvéd, Nagatomo Juto.
júl. 1
8:56
Videó: nézze meg, hogyan lőtt Vayer Gábor az andorrai kapuba! (She)
Vayer Gábor 14. percben szerzett találatával az MVM Paks 1–0-ra nyert az andorrai UE Santa Coloma otthonában a labdarúgó Európa-liga első selejtezőkörének első mérkőzésén. Íme, a győztes találat!
júl. 1
8:58
Újpest: Fehér és Lázár hamarosan újra edzhet, Litauszki maródi (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest sérült játékosai közül Lázár Bencét ugyan még kezelik derék- és hátfájdalmai miatt, orvosa hozzájárulására azonban hétfőn már újra edzésbe állhat – adta hírül az ujpestfc.hu.
júl. 1
9:00
Nicolas Sarkozy nem utazik el Durbanbe (Agroinform)
Nem lesz ott személyesen Durbanben Nicolas Sarkozy, aki így nem tudja jelenlétével segíteni a 2018-as téli olimpiára pályázó Annecy kandidációját.
júl. 1
9:00
Videoton: Redondo érkezését biztosra veszik Spanyolországban (She)
Néhány nappal ezelőtt már beszámoltunk róla, hogy a spanyol Manuel Redondóval bővülhet a Videoton kerete – spanyol források szerint gyakorlatilag eldőlt, hogy a 26 esztendős futballista a magyar bajnokhoz szerződik.
júl. 1
9:12
Európa-liga: Az „új” Fradi hengerelt: zöld-fehér mámor - képgaléria! (She)
Visszatért Európába a Ferencváros. A zöld-fehérek egy öngólnak, valamint Mark Otten és Felipe Félix találatának köszönhetően 3–0-ra legyőzték az Ulissest az Európa-liga első selejtezőfordulójának első mérkőzésén. Tekintse meg a mérkőzésről készült képgalériánkat!
júl. 1
9:14
NB II: a volt ferencvárosi védő Vecsésről ismét az élvonalba kerülhet (She)
Nem marad az NB Nyugati csoportjában szereplő Vecsés 33 éves labdarúgója Vasas Zoltán.
júl. 1
9:16
Brazília: egy perc alatt két gólt szerzett Deco csapata (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában a Decót foglalkoztató Fluminense 3–1-re legyőzte az Atlético PR-t. A 42. percben kétszer is betalált a hazai csapat, Mariano és Ciro is eredményes volt. A portugál klasszis nem lépett pályára a találkozón.
júl. 1
9:18
Ámokfutás lesz az elkövetkező két hét - Prukner László (Agroinform)
Prukner László, a Ferencváros szakmai igazgatója az Ulisses elleni Európa Liga-selejtező után a 63.hu kamerája előtt értékelte a találkozót.
júl. 1
9:18
Diósgyőr: a csapat 22 éves csatára Ausztriába utazott próbajátékra (She)
Tegnap már beszámoltunk róla, hogy Faggyas Milán nem utazott el a DVTK labdarúgócsapatának bükfürdői edzőtáborába – a támadó ugyanis külföldre tart.
júl. 1
9:20
Előre játékunkon mindenképpen javítanunk kell - Csank (Agroinform)
A ZTE Bécsben az ukrán FC Odessa ellen 1-1-es döntetlent játszott felkészülési mérkőzésen.
júl. 1
9:30
El: az „új” Fradi hengerelt, zöld-fehér mámor - képgaléria! (She)
Visszatért Európába a Ferencváros. A zöld-fehérek egy öngólnak, valamint Mark Otten és Felipe Félix találatának köszönhetően 3–0-ra legyőzték az örmény Ulissest az Európa-liga első selejtezőkörének első meccsén. Tekintse meg a mérkőzésről készült képgalériánkat!
júl. 1
9:36
Crespo újabb egy évre aláírt a Parmához (Agroinform)
Egyéves szerződést kötött a Serie A-ban szereplő AC Parma együttesével Hernán Crespo, akit az elmúlt hetekben a Videoton is szeretett volna megszerezni.
júl. 1
9:38
Contadort kifütyülték a csapatbemutatón - videó (Agroinform)
A francia közönség nem bánt kegyesen Alberto Contadorral, a Tour de France címvédőjét ugyanis többen kifütyülték a csapatbemutatón.
júl. 1
9:40
Perui szépséggel hangolunk a Copa Américára - fotó (Agroinform)
A Copa América szombaton hajnalban kezdetét veszi az Argentína-Bolívia mérkőzéssel, mi pedig egy egzotikus perui szépséggel kedveskedünk olvasóinknak, mielőtt a labda végleg átvenné a főszerepet Dél-Amerikában.
júl. 1
9:48
NB II: a fővárosból erősít a Gyirmót - a gólkirályt ketten követik (She)
A vezetőedző Soós Imre után három labdarúgó is Gyirmótra szerződött az NB II Nyugati csoportjában szereplő BKV Előrétől.
júl. 1
9:54
6 év után ismét Fradi-győzelem a nemzetközi porondon - fotók (Agroinform)
Túl sokat kellett várni, amíg ismét Ferencváros góloknak örülhettünk nemzetközi tétmérkőzésen. A Ferencváros-Ulisses mérkőzésről készült fotókat tekinthetitek meg cikkünkben.
júl. 1
9:56
Mourinho továbbra sem tett le Maiconról (Agroinform)
A Real Madrdi vezetőedzője egykori kedvencét vinné a királyi klubhoz, akivel az Internél már sikeresen dolgoztak együtt.
júl. 1
10:06
Roma: Bojan Krkic mellett még három U-válogatott érkezhet (She)
Bojan Krkic mellett három másik U-válogatott labdarúgó is Rómába tart: a francia Loic Nego és a spanyol José Ángel, Sergio Canales páros.
júl. 1
10:08
Bundabotrány: gyanús a Diósgyőr-Nyíregyháza bajnoki - lapértesülés (She)
Egy tavalyi hazai bajnoki, a Diósgyőr–Nyíregyháza NB I-es mérkőzés is hozzájárulhatott ahhoz, hogy kedden több labdarúgót és játékvezetőt is őrizetbe vettek az utóbbi évtized legnagyobb magyarországi fogadási csalása kapcsán, számolt be róla a Blikk a pénteki számában.
júl. 1
10:12
Természetesen idegenben is győzni szeretnénk - Mark Otten (Agroinform)
Maróti Béla, Mark Otten és Felipe Felix a Ferencváros góllövői az Ulisses elleni Európa Liga selejtező után a 63.hu kamerája előtt értékelte a találkozót. Ferencváros - Ulisses 3-0.
júl. 1
10:14
Powell szenzációs 100 métere - videó (Agroinform)
Asafa Powell 9,78-as futással győzött Lausanne-ban, így csütörtöktől övé a világ idei legjobb eredménye 100 méteren.
júl. 1
10:16
Gera Zoltán pénteken 2+1 évre aláírhat a WBA-hoz (Agroinform)
Internetes lapértesülés szerint Gera Zoltán, a magyar labdarúgó-válogatott kapitánya korábbi csapatához, az angol West Bromvich Albionhoz igazol, s várhatóan pénteken aláírja szerződését.
júl. 1
10:24
Udinese: hárommillió eurót fizettek Abdou Sissokóért (She)
Az Udinesében folytatja a francia U-válogatott középső középpályás, Abdou Sissoko.
júl. 1
10:42
Nyíregyháza: 24 játékosnak tettek ajánlatot, ma többen választ adhatnak (She)
Brekk János, a Nyíregyháza Spartacus egyik tulajdonosa a héten 24 futballistának adott ajánlatot, és többektől ma várnak választ.
júl. 1
10:44
Hegyikerékpár: Kanadában áll rajthoz olimpiai krosszcsapatunk (She)
Igen sűrű a magyar hegyikerekesek hétvégéje. Szombaton a Magyarszék SE rendezi a Four Cross szakág országos bajnokságát, a maratonisták az Intersport Duna Maratonon versenyeznek a bajnoki címekért, míg az olimpiai krosszosok és a triál képviselője Kanadában illetve Franciaországban állnak rajthoz.
júl. 1
10:48
Játékban rengeteget kell javulnunk - Kis Károly (Agroinform)
A Paksi FC 1-0-ra nyert idegenben a Santa Coloma elleni Európa Liga-selejtezőn. Kis Károly, a magyar együttes szakvezetője a győzelem ellenére nem volt teljesen elégedett a csapatával.
júl. 1
10:50
Tsonga Federer után Djokovicsot is meglepné (Agroinform)
A legjobb négy közé a férfiaknál három favorit és a Roger Federert legyőző Jo-Wilfried Tsonga jutott el Wimbledonban.
júl. 1
11:00
Újpest FC: Bartha Csaba lesz a klub új ügyvezető igazgatója (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint az Újpest FC új ügyvezetője a legutóbb a DVSC-nél dolgozó Bartha Csaba lesz, aki Csehi Istvánt váltja.
júl. 1
11:06
Bajnoki döntőt várnak tőlem Szegeden - Vincze Balázs (Agroinform)
A Szeged Beton új vezetőedzője szerint nagyon jó lesz a következő bajnokság, mert legalább hat csapat pályázik nagyjából egyforma eséllyel a dobogós helyezésekre.

Keresés