2011. július 31. vasárnap

júl. 31
0:01
Vb 2014: Van Marwijk nehézségeket, a románok élet-halál harcot várnak (She)
Bert van Marwijk, a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya „első látásra nehéz csoportnak” minősítette az európai D-csoportot a vb-selejtezőkön. A vb-ezüstérmes oranje Törökországgal, Magyarországgal, Romániával, Észtországgal és Andorrával került össze.
júl. 31
0:15
Nagyon rögös út vezet a futballválogatottnak Rio felé (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott az Eb-kvalifikációban is rivális hollandokkal, valamint a törökökkel, a románokkal, az észtekkel és az andorraiakkal szerepel azonos csoportban a 2014-es brazíliai világbajnokság selejtezőjében.
júl. 31
0:15
Videó: Ez volt az a rossz meccs, amely minden csapatnak van - Paulo Sousa (She)
A Kaposvár hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Videotont a labdarúgó NB I 3. fordulójában. A mérkőzés után a Rákóczi vezetőedzője, Sisa Tibor nem győzött gratulálni csapatának, míg a vendégek mestere, Paulo Sousa a Sport Televíziónak elmondta, hogy elől és hátul sem jött össze semmi, így megérdemelten szenvedtek vereséget.
júl. 31
0:18
A mutatott játékban rengeteg hibánk volt - Supka Attila (Agroinform)
A Budapest Honvéd 4-0-ra legyőzte a Vasast az OTP Bank Liga 3. fordulójában, de Supka Attila talált kivetnivalót csapata játékában. A kispestiek trénere az eredménnyel természetesen elégedett, de a mutatott játékkal nem teljesen.
júl. 31
0:19
Kikapott Kaposváron a bajnok Videoton (Infostart)
A címvédő Videoton meglepetésre vereséget szenvedett az eddig nyeretlen Kaposvár otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 3. fordulójának szombati játéknapján. Harmadszor is kikapott az Újpest, harmadszor is nyert az újonc Pécs. A Bp. Honvéd kiütötte a Vasast.
júl. 31
0:19
Felkészülés: győzött a Real Madrid, az Inter és a Chelsea is - a szombati eredmények egy helyen (She)
Nem panaszkodhattak a szombati napra a futball szerelmesei, hiszen idehaza javában zajlott a bajnokság, a nemzetközi nagycsapatok tekintélyes része pedig felkészülési mérkőzéseken mérette meg magát.
júl. 31
0:33
Kővágó a világ idei legjobbjával nyert, Powell tíz másodpercen belül futott (Infostart)
Asafa Powell 9.86 mp-cel nyerte a férfi 100 méteres síkfutást szombaton a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon - a jamaicai az első sprinter, aki Magyarországon 10 mp-en belül ért célba ezen a távon. A 30 ország közel 200 versenyzőjét felvonultató versenyen Kővágó Zoltán 69,50 méterrel, a világ idei legjobbjával diadalmaskodott diszkoszvetésben, Pars Krisztián pedig 79,37 méterrel…
júl. 31
0:33
Holland Szuperkupa: jobbnak bizonyult a Twente az Ajaxnál (She)
A tavaszi Holland Kupa döntőjének visszavágóját tartották a holland Szuperkupa "fináléjában", ahol a bajnok Ajax és a kupagyőztes Twente találkozott.
júl. 31
1:30
Szenvedtem a versenyen, de jó volt Budapesten - Oscar Pistorius (Agroinform)
A dél-afrikai parasportolón kívül Veronica Campbell-Brown és Kevin Borlée is nyilatkoztak a hatharom.hu-nak a Gyulai István Memorialon.
júl. 31
1:34
A doppingellenőr többet keres, mint én - Pars Krisztián (Agroinform)
A Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíj kalapácsvető versenyének győztese nyilatkozott a hatharom.hu-nak.
júl. 31
2:03
Felkészülés: győzött a Real Madrid, az Inter és a Chelsea is - a szombati eredmények (She)
Nem panaszkodhattak a szombati napra a futball szerelmesei, hiszen idehaza javában zajlott a bajnokság, a nemzetközi nagycsapatok tekintélyes része pedig felkészülési mérkőzéseken mérette meg magát.
júl. 31
2:39
Tenisz: Peer és Petrova játszhatja a döntőt Washingtonban (She)
A Washingtonban zajló, 220 ezer dollár összdíjazású WTA-torna döntőjében az első és a második helyen kiemelt játékos mérkőzhet majd meg egymással, tekintve, hogy Shahar Peer (izraeli, 1.) és Nadja Petrova (orosz, 2.) is szetthátrányból fordítva tudott nyerni az elődöntőben.
júl. 31
3:15
Felkészülés: a Man. United egygólos győzelmet aratott a Barca ellen (She)
Felkészülési mérkőzésen az angol Manchester United labdarúgócsapata egygólos győzelmet aratott a spanyol Barcelona ellen. A május 28-ai BL-döntőt követően 62 nappal Washingtonban mérkőztek meg egymással a felek. Az összecsapáson előbb Nani, majd Michael Owen góljával kétszer is vezetést szerzett Sir Alex Ferguson együttese, Pep Guardiola gárdája az ügyeletes gólvágó, Thiago Alcántara bombagóljával…
júl. 31
3:51
Vizes vb: Verrasztó Dávid döntőbe jutott 400 vegyesen, Cseh kiesett (She)
Verrasztó Dávid holtversenyben az ötödik legjobb idővel bejutott a döntőbe, Cseh László viszont csak a 22. helyen végzett és kiesett a férfi 400 méteres vegyes úszás selejtezőjében, a sanghaji világbajnokságon.
júl. 31
4:27
Vizes vb: a címvédő Hosszú és Jakabos sem jutott döntőbe női 400 vegyesen (She)
A hölgyeknél is folytatódott a magyarok gyengébb szereplése, miután Jakabos Zsuzsanna a 10., a címvédő Hosszú Katinka pedig csak a 15. helyen végzett a női 400 méteres vegyes úszás selejtezőjében, a sanghaji világbajnokságon.
júl. 31
4:45
Vizes vb: a férfi vegyesváltó sem döntős, a kvótáról is lemaradtak (She)
Nem jutott döntőbe a Gyurta Dániel, Bernek Péter, Biczó Bence, Kozma Dominik összeállítású magyar csapat, miután a 15. helyen végzett a férfi 4x100 méteres vegyesváltó selejtezőben, a sanghaji világbajnokságon.
júl. 31
7:09
Vizes vb: a férfi vegyes váltó sem döntős, a kvótáról is lemaradtak (She)
Nem jutott döntőbe a Gyurta Dániel, Bernek Péter, Biczó Bence, Kozma Dominik összeállítású magyar csapat, miután a 15. helyen végzett a férfi 4x100 méteres vegyes váltó selejtezőben, a sanghaji világbajnokságon.
júl. 31
7:45
Tenisz: Fish Gulbisszal, Serena Williams Bartolival játszik döntőt (She)
A Los Angelesben zajló férfi kemény pályás tenisztorna döntőjét az első helyen kiemelt Mardy Fish és Ernests Gulbis játssza, míg a hölgyek stanfordi versenyén Serena Williams és Marion Bartoli jutott fináléba.
júl. 31
8:03
U20-as vb: a házigazda Kolumbia négy gólt vágott a franciáknak (She)
A házigazda Kolumbia válogatottja 4–1-re nyert a franciák ellen az U20-as labdarúgó-világbajnokság A-csoportjának nyitó körében. A kvartett másik mérkőzésén Dél-Korea a szünet után szerzett két találatával 2–0-ra megverte Malit.
júl. 31
8:39
Videó: Thiago bombagólja is kevés volt a Barcának az MU ellen (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy felkészülési mérkőzésen az angol Manchester United labdarúgócsapata egygólos győzelmet aratott a spanyol Barcelona ellen. Most nézze meg a találkozó összefoglalóját!
júl. 31
8:41
Búvárúszás: Székely Lilla hatodik lett a vásárhelyi vb nyitó napján (She)
Székely Lilla 50 méteres búvárúszásban a hatodik helyen végzett Hódmezővásárhelyen a 16. uszonyos- és búvárúszó-világbajnokság nyitó napján.
júl. 31
8:43
Manchester United: Valencia is meghosszabbította szerződését (She)
A dél-koreai Pak Dzsi Szung után Antonio Valencia is meghosszabbította szerződését a  Manchester United labdarúgócsapatánál.
júl. 31
8:45
WNBA: Taylor és Taurasi győzelemre vezette a Phoenixet a Liberty ellen (She)
A Nyugati főcsoport harmadik helyén álló Phoenix Mercury 91–84-re nyert Penny Taylor (29 pont) és Diana Taurasi (16 pont) vezérletével a keleti harmadik New York Liberty otthonában az észak-amerikai női profi kosárlabda-bajnokság (WNBA) legutóbbi játéknapján.
júl. 31
8:57
Sztárok sportkocsikban, aranyeső és csalódás (Behaviour)
A magyarok a mai, sporteseményekben bővelkedő napon több versenyen is jól szerepeltek, de nagy csalódást okozott a férfi vízilabda-válogatott elvesztett bronzmérkőzése. Csapatunk negyedik lett a sanghaji vizes világbajnokságon, miután a szombati meccsen 12-11-re kikapott Horvátországtól. Az aranyérmet az olasz válogatott nyerte azzal, hogy a szombati döntőben hosszabbítás után 8-7-re legyőzte a…
júl. 31
9:00
Gyenge zárónap - Verrasztó döntős, Hosszú, Jakabos és Cseh nem (Agroinform)
A nők és a férfiak 400 méteres vegyesúszásának előfutamaiból világ- és Európa-bajnok versenyzőink nem jutottak a magyar idő szerint délutáni döntőbe.
júl. 31
9:15
Videó: Ronaldinho lecsapott, gólra váltotta a kapus durva hibáját (She)
A brazil labdarúgó-bajnokságban lejátszott Flamengo–Gremio (2–0) mérkőzésen Ronaldinho rúgta a hazai csapat második találatát, miután a vendégek kapusa megpróbálta őt kicselezni…
júl. 31
9:33
Hidegzuhany Sanghajban: vegyesúszásban elvéreztek a világbajnokok (Infostart)
Egyetlen magyar jutott döntőbe a sanghaji vizes világbajnokság utolsó versenynapjának délelőtti selejtezőiből: Verrasztó Dávid 400 m vegyesen folytathatja a legjobb nyolc között az esti programban, Cseh László viszont búcsúzott, s nem lett finalista Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna sem.
júl. 31
9:33
GP3: Kiss Pál Tamás megpördülése után 21. lett az esős futamon (She)
Kiss Pál Tamás a 21. helyen ért célba a vasárnap reggeli esős GP3-as futamon a Hungaroringen, ezzel a mezőny egyetlen magyar pilótája pontszerzés nélkül fejezte be hazai versenyét.
júl. 31
9:33
Cseh Laci alig kapott levegőt (Metropol)
Hatalmas meglepetést szerezve búcsúzott a selejtezőkben, a szövetségi kapitány szerint Sanghajban annyira rossz az idő, hogy a rettenetesen párás levegő a legrosszabbat tette az asztmával küzdő úszóval, aki elfeketedett szájjal jött ki a medencéből.
júl. 31
9:36
Az utolsó nap programja - Verrasztó Dávid és Kis Gergő döntői (Agroinform)
A sanghaji úszó-világbajnokság zárónapján két magyar versenyző, Verrasztó Dávid és Kis Gergő lesznek érdekeltek. Előbbi 400 vegyesen, utóbbi 1500 gyorson.
júl. 31
9:38
Amerikában vágott vissza a Manchester United a Barcelonának - videó (Agroinform)
A legutóbbi Bajnokok Ligája-döntő két résztvevője a Washington Redskins pályáján mérkőzött meg újra, és Nani valamint Owen góljaival a Vörös Ördögök nyertek.
júl. 31
9:51
Férfi kézilabda: szeptemberben kezdődik a kieli BL-bunda tárgyalása (She)
A hamburgi körzeti ügyészség kiküldte az idézéseket: szeptemberben megkezdődik a 2007-es férfi kézilabda Bajnokok Ligája-döntővel kapcsolatos megvesztegetési ügy tárgyalása. Az első tárgyalási nap szeptember 21.
júl. 31
9:51
Vizes vb - Hidegzuhany: Cseh, Jakabos, Hosszú kiesett, csak Verrasztó döntős (Behaviour)
Egyetlen magyar jutott döntőbe a sanghaji vizes világbajnokság utolsó versenynapjának délelőtti selejtezőiből: Verrasztó Dávid 400 m vegyesen folytathatja a legjobb nyolc között az esti programban, Cseh László viszont búcsúzott, s nem lett finalista Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna sem.
júl. 31
9:53
Liverpool: Caniggia testvére lett a „vörösök” dél-amerikai megfigyelője (She)
Diego Caniggia lett a Liverpool labdarúgócsapatának dél-amerikai játékosmegfigyelője. Az illető nem más, mint az argentin válogatottal 1990-ben világbajnoki ezüstérmet szerző Claudio Caniggia testvére.
júl. 31
9:54
Budapesten készíthetik el a selejtezőcsoportunk menetrendjét (Agroinform)
Augusztus utolsó hetében rendezhetik meg a 2014-es, brazíliai labdarúgó-világbajnokság D jelű, magyar érdekeltségű európai selejtezőcsoportjának időpont-egyeztetését.
júl. 31
9:56
Kiss Pál Tamás nem ment jól a második hazai futamon (Agroinform)
Kiss Pál Tamás csak a 21. helyen végzett a Forma-1-es Magyar Nagydíj betétfutamaként megrendezett GP3-as kategória második versenyén, vasárnap a Hungaroringen.
júl. 31
10:09
NB I: Loki-Fradi rangadó, a Diósgyőr a Kecskemétet fogadja – program (She)
Három mérkőzésre kerül sor vasárnap a labdarúgó NB I-ben. A nap csúcsmeccse minden kétséget kizáróan a Debrecen–Ferencváros összecsapás lesz. Emellett Diósgyőr–Kecskemét és Paks–Pápa találkozót is rendeznek.
júl. 31
10:12
Dolgopolov és Cilic játsszák a döntőt (Agroinform)
A második helyen kiemelt ukrán szombaton késő este két játszmában nyert a spanyol Juan Carlos Ferrero ellen.
júl. 31
10:14
Serena Williams könnyedén, Marion Bartoli játék nélkül finalista (Agroinform)
Az amerikai versenyző a wimbledoni elődöntős Sabine Lisickit győzte le, Bartoli ellenfele, Dominika Cibulkova pedig sérülés miatt visszalépett.
júl. 31
10:45
A MU visszavágott a Barcelonának (Metropol)
A Manchester United egygólos győzelmet aratott az FC Barcelona felett az egyesült államokbeli Landoverben rendezett barátságos labdarúgó-mérkőzésen.
júl. 31
10:48
A hollandok és a törökök egymással küzdenének az első helyért (Agroinform)
A világbajnoki selejtezősorsolás után Bert van Marwijk, a holland labdarúgó-válogatott szakvezetője úgy véli, Törökország lehet a legnagyobb riválisuk a D jelű hatosban.
júl. 31
11:06
Fish újabb döntőben, Gulbis lesz az ellenfele (Agroinform)
Az atlantai viadalon győztes amerikai Mardy Fish és a lett Ernests Gulbis jutott a döntőbe a 619 ezer dollár összdíjazású, Los Angeles-i keménypályás férfi tenisztornán.
júl. 31
11:39
Vb 2014: a szerbek és a horvátok már várják a nagy derbit (She)
Mint ismeretes, a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság selejtezőin egy csoportba került Szerbia és Horvátország – finoman fogalmazva is túlfűtött mérkőzésekre lehet számítani az A-csoport rangadóin. A csoport egyébként is nagyon kiegyenlített – nem is örült a sorsolásnak sem a szerb, sem a horvát szövetségi kapitány.
júl. 31
11:41
Vb 2014: Blanc nem érti, hogy a franciák miért a 2. kalapba kerültek (She)
Szombaton kisorsolták a 2014-es labdarúgó-világbajnokság selejtezőcsoportjait. Európában a vb- és Eb-győztes Spanyolország egy ötösbe került Franciaországgal. Vicente del Bosque nyugodtan fogadta a hírt, a franciák szövetségi kapitánya, Laurent Blanc viszont kissé ideges volt.
júl. 31
11:42
A Juventus középhátvédjét szerződtetné a Zenit (Agroinform)
Huszti Szabolcs csapata olasz lapértesülések szerint 8 millió eurót ajánlott Leonardo Bonucciért, akit azonban a Juve jóval többre tart.
júl. 31
11:43
Felkészülés: a Buzsákyval felálló QPR trófeával tért haza Olaszországból (She)
A Premier League-újonc Queens Park Rangers nyerte meg a bergamói Trofeo Bortolotti minitornát, amelyen a QPR-en kívül még az Atalanta és a Braga vett részt.
júl. 31
11:44
Kacsa volt a Button súlyos sérüléséről szóló hír (Agroinform)
A tegnap késő este néhány hírportálon megjelent információkkal ellentétben nem érte súlyos baleset a Magyar Nagydíj időmérő edzését követően Jenson Buttont.
júl. 31
11:45
Videó: Asafa Powell szélsebes futása a Puskás Ferenc Stadionban (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a budapesti Gyulai István-emlékverseny remek versenyeket és kiváló eredményeket hozott. Asafa Powell (kétszer is) tíz másodpercen belül futott száz méteren, erre soha senki nem volt korábban képes magyarországi viadalon. Most nézze meg a jamaicai atléta döntőbeli száguldását!
júl. 31
11:57
A Manchester United legyőzte a Barcelonát - videóval (Infostart)
A Manchester United egygólos győzelmet aratott az FC Barcelona felett az egyesült államokbeli Landoverben rendezett barátságos labdarúgó-mérkőzésen.
júl. 31
12:00
Asafa Powell Hamiltonnak szurkol a Hungaroringen (Agroinform)
Kilátogatott a Magyar Nagydíjra a 100 méter korábbi világcsúcstartója, aki a Gyulai Memorialon Magyarországon elsőként tíz másodpercen belül teljesítette a sprinttávot.

Keresés